Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 28. syyskuuta 2012

Varoitus pedonmerkkiyhteiskunnasta – tulossa kovaa vauhtia yllemme

Tässä katsaus nykyiseen rahattoman rahasysteemin nopeaan esilletuloon maailmassamme joka on ennustettu Raamatun profetioissa. Käteistä rahaa maksuvälineenä on alettu syrjiä hallitusten toimesta ja pidetään jopa ”epäilyttävänä toimintana” USA:ssa. Ruotsissa jotkut pankkikonttorit ovat lopettaneet käteisen rahan käsittelemisen kokonaan. Tämä artikkeli pureutuu rahattoman yhteiskunnan muodostumisen ja sen jatkojalostamisen (biometriset tunnistusjärjestelmät, RFID-mikrosirut) syihin joiden varjolla ihmiset pakotetaan ottamaan lopulta pedonmerkki jolla julistetaan uskollisuutta maailmanmessiaalle (Antikristus). Raamattu varoittaa pedonmerkin (mikrosiru istutettuna ihmiskehoon) ottamisesta myymisen ja ostamisen välineeksi sen johtaessa ikuiseen kadotustuomioon. Kaikkien aikojen suurin huijaus on tulossa ja siksi tämä varoituksen sana on paikallaan. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------------------

Rahaton rahasysteemi on nopeasti tulossa esiin
A Cashless Monetary System is Rapidly Emerging

http://www.bibleguidance.co.za/Engarticles/Cashless.htm


Artikkelissa blogisivustolla www.theeconomiccollapseblog.com, otsikolla: A cashless society may be closer than most people would ever dare to imagine (Rahaton yhteiskunta voi olla lähempänä kuin useimmat ikinä uskaltaisivat kuvitella), esitetään seuraavia lyhennettyjä huomautuksia koskien globaalia muutosta kohti rahatonta rahasysteemiä:

Useimmat ajattelevat rahatonta yhteiskuntaa jonakin sellaisena, joka on kaukana tulevaisuudessa. Valitettavasti näin vain ei ole. Totuus on, että rahaton yhteiskunta on paljon lähempänä, kuin useimmat ikinä uskaltaisivat kuvitella. Rahattomaan yhteiskuntaan siirtyminen tapahtuu suuressa määrin vapaaehtoisesti. Tällä hetkellä seitsemän prosenttia kaikista maksutapahtumista USA:ssa tapahtuu käteisellä ja suurimpaan osaan niistä sisältyy hyvin pieni rahasumma. Ajattelepa sitä hetkinen. Missä sinä vielä käytät rahaa näinä päivinä? Jos ostat hampurilaisen, tai jos ostat jotakin kirpputorilta, niin käytät vielä rahaa, mutta jokaisessa keskikokoisessa tai isossa maksutapahtumassa ihmisten valtava enemmistö käyttää muuta maksumuotoa.

Rahasysteemimme muuttuu dramaattisesti ja käteisestä rahasta on nopeasti tulossa menneisyyden asia. Elämme digitaalisessa maailmassa ja kansalliset hallitukset ja isot pankit molemmat kehottavat siirtymään pois paperivaluutasta ja kolikoista. Mutta mitä sitten rahaton yhteiskunta merkitsisi tulevaisuudellemme? Onko sellaisessa systeemissä mitään vaaroja?

Isot pankit haluavat rahattoman yhteiskunnan, koska se on niille paljon kannattavampi. Ne tienaavat miljardeja dollareita maksuina pankkikorteista ja ne tekevät todella suunnattomia voittoja luottokorteilla, mutta jos ihmiset käyttävät käteistä, niin isot pankit eivät tienaa mitään.

Myös hallitukset kaikkialla maailmassa ovat innokkaita siirtymään rahattomaan yhteiskuntaan seuraavista syistä:
● Raha on kallista painaa, tarkastaa, siirtää, varastoida ja vartioida.
● Väärentäminen tulee aina olemaan ongelma niin kauan kuin paperivaluutta on olemassa.
● Rikolliset suosivat käteistä, koska se ei jätä jälkeensä mitään papereita. Käteisen rahan poistaminen tekisi huumekauppiaille, prostituoiduille ja muille rikollisille paljon vaikeammaksi tehdä bisnestä.
● Ennen kaikkea rahaton yhteiskunta antaisi hallituksille enemmän valvontamahdollisuuksia. Hallitukset pystyisivät jäljittämään käytännössä kaikkia maksutapahtumia ja pystyisivät myös tarkkailemaan verosäännösten noudattamista paljon tehokkaammin.
Kun ymmärrät em. tekijät, on helpompi ymmärtää, miksi käteisen rahan käyttö on tulossa lisääntyvästi demonisoiduksi. Hallitukset kaikkialla maailmassa näkevät käteisen rahan käyttämisen negatiivisessa valossa. Itse asiassa USA:n hallituksen mukaan käteisellä maksamisen joissakin olosuhteissa katsotaan olevan “epäilyttävää toimintaa,” joka täytyy ilmoittaa viranomaisille.

Tämä on kehitys, joka ei tapahdu vain USA:ssa. Itse asiassa monet muut maat ovat pitemmällä tiellä kohti rahatonta yhteiskuntaa, kuin me. Kanadassa jopa etsitään keinoja poistaa kolikot, jotta ihmiset voisivat käyttää vaihtoehtoisia maksamisen muotoja kaikissa maksutapahtumissaan. Ruotsissa vain noin kolme prosenttia kaikista maksutapahtumista sisältää enää käteistä rahaa. Seuraava tulee hiljattaisesta Washington Post'in artikkelista: “Useimmissa Ruotsin kaupungeissa bussit eivät hyväksy käteistä; liput maksetaan ennakkoon, tai ostetaan kännykän tekstiviestillä. Pieni, mutta kasvava määrä liikkeitä ottaa vain kortteja ja jotkut pankkikonttorit – jotka tekevät rahaa sähköisillä maksutapahtumilla – ovat lopettaneet käteisen rahan käsittelemisen kokonaan. On kaupunkeja, joissa ei enää ole lainkaan mahdollista mennä pankkiin ja käyttää rahaa.”

Italiassa kaikki hyvin suuret rahalla maksamiset on kielletty. Sitä ennen käteisellä maksamisen raja alennettiin vastaamaan vain muutamaa tuhatta dollaria, mutta viime joulukuussa pääministeri Mario Monti ehdotti uutta noin 1300 dollarin rajaa käteisellä maksamisille ja juuri näin monet hallitukset siirtyvät rahattomaan yhteiskuntaan. Ne asettavat katon ja sitten laskevat ja laskevat sitä.

Onko sitten rahaton yhteiskunta turvallinen? Eipä tietenkään.

Pankkitilejä voidaan hakkeroida. Luotto- ja pankkikortit voidaan varastaa. Identiteettivarkaus kaikkialla maailmalla kasvaa huimasti, joten yhtiöt kaikkialla planeetalla työskentelevät kuumeisesti saadakseen kaikki nämä rahattomat systeemit turvallisemmiksi. Tulevaisuudessa on väistämätöntä, että kansalliset hallitukset ja isot rahalaitokset haluavat meidän kaikkien siirtyvän käyttämään biometrisiä tunnistamisjärjestelmiä voidakseen taistella rikollisuutta vastaan rahasysteemissä.

Monet näistä biometrisistä tunnistamissysteemeistä ovat tulossa aika edistyneiksi. Katsopa vain, mitä esim. IBM on kehittänyt. Seuraava on hiljattaisesta IBM:n lehdistötiedotteesta: “Sinun ei enää tarvitse luoda, jäljittää eikä muistaa monia salasanoja eri kirjautumisiin. Kuvittele, että voit kävellä pankkiautomaatille ja ottaa turvallisesti rahaa vain sanomalla nimesi, tai katsomalla pikkuiseen sensoriin, joka osaa tunnistaa ainutlaatuiset kuviot silmäsi verkkokalvolla. Tai tekemällä saman voit tarkistaa saldosi kännykästäsi tai tablettitietokoneestasi.”

Jokaisella ihmisellä on ainutlaatuinen biologinen identiteetti ja sen kaiken takana on tieto. Biometrinen tieto – kasvomääritelmät, verkkokalvoskannaukset ja äänitiedostot – seostetaan ohjelmalla rakentamaan sinun uniikki DNA-kohtainen verkkosalasanasi. Hienommat systeemit, joista käytetään nimitystä, multi-factor biometrics (monitekijäbiometriikka), pystyvät käyttämään tätä tietoa reaali-ajassa varmistamaan milloin tahansa joku yrittää päästä sinun tietoihisi. Se toteaa sinun uniikin biometrisen profiilisi ja yritys hyväksytään.

Oletko valmis tähän? Se on tulossa. Jos et tulevaisuudessa luovuta biometrisiä identiteettitietojasi, sinut voidaan sulkea ulos koko rahasysteemistä.

Toinen menetelmä, jota voidaan käyttää rahaan liittyvän tunnistamisen tekemiseksi turvallisemmaksi, on käyttää istutettavia RFID-mikrosiruja. Tätä ideaa kyllä paljon vastustetaan, mutta tosiasia on, että RFID-sirujen käyttö eläimissä ja ihmisissä on nopeasti leviämässä. Jotkut USA:n kaupungit ovat jo tehneet pakolliseksi istuttaa mikrosirut kaikkiin kissoihin ja koiriin niiden jäljittämiseksi.

Kaikkialla USA:ssa työntekijöitä ollaan vaatimassa (are being required) kantamaan RFID-sirun sisältäviä natsoja ja joissakin tapauksissa työnantajat todella vaativat, että työntekijöillä on injektoidut RFID-sirut ruumiissaan. Presidentti Obama’n uusi terveydenhuoltolainsäädäntö periaatteessa antaa valtuudet, että RFID-siru, joka sisältää henkilökohtaista ja terveydellistä tietoa, istutetaan kaikkiin amerikkalaisiin.

Radiotaajuustunnistaminen (Radio-frequency identification)
Tietosanakirja Wikipedia'sta


RFID-siru riisinjyvän vieressä. Tämä siru sisältää radiotaajuuksisen sähkömagneettisen kenttäkäämin, joka moduloi ulkoista magneettikenttää siirtämään koodatun tunnistamisluvun lukijalaitteen sitä kysyessä. Tätä pientä mallia on laitettu kulutustavaroihin ja jopa istutettu lemmikkieläimiin tunnistamista varten.

Radiotaajuustunnistaminen (RFID) on radiotaajuuksisia sähkömagneettisia kenttiä käyttävän kontaktittoman systeemin käyttämistä siirtämään tietoa esineeseen kiinnitetystä tagista päämääränä automaattinen tunnistaminen ja jäljittäminen. Jotkut tagit eivät vaadi paristoa ja saavat energiansa sähkömagneettisista kentistä, joilla niitä luetaan. Toiset käyttävät paikallista virtalähdettä ja säteilevät radioaaltoja (sähkömagneettista säteilyä radiotaajuuksilla). Tagi sisältää sähköisesti varastoitua tietoa, joka voidaan lukea useiden metrien etäisyydeltä. Toisin kuin viivakoodi, tagi ei tarvitse olla näköyhteydessä lukijaan ja se voi olla upotettu seurattavaan esineeseen.

RFID-tageja käytetään monilla teollisuudenaloilla. Tuotannon aikana autoon kiinnitettyä RFID-sirua voidaan käyttää seuraamaan sen etenemistä kokoonpanolinjalla. Lääkkeitä voidaan seurata läpi varastojen. Karjassa ja lemmikkieläimissä voi olla injektoituja tageja, mikä sallii eläimen positiivisen tunnistamisen.

Koska RFID-tageja voidaan kiinnittää vaatteisiin, omaisuuteen, tai jopa istuttaa ihmisiin, niin mahdollisuus lukea henkilöön liittyvää tietoa ilman asianomaisen suostumusta on herättänyt yksityisyyttä koskevia huolia.

Raamatunprofetia

Raamattu ennusti tämän kehityksen melkein kaksi vuosituhatta sitten ja osoitti, että Antikristus käyttäisi rahatonta taloutta valvoakseen kaikkien maan päällä elävien taloudellisesti aktiivisten ihmisten maksutapahtumia – siten myös tarkkaillen heidän liikkeitään. Samanaikaisesti hän käyttää tätä systeemiä pakottamaan ihmiset julistamaan uskollisuutta itselleen maailmanmessiaana ja myös palvomaan itseään:

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on 666.” (Ilm. 13:16-18).

Luku 666 viittaa saatanalliseen triumviraattiin – paholaiseen, Antikristukseen ja väärään profeettaan. Ne ovat täydellisesti oppositiossa kolmiyhteistä Jumalaa vastaan ja siten valmius palvoa Antikristusta merkitsee todellisen Kristuksen täydellistä kieltämistä. Ne, jotka ovat valmiita myymään sielunsa Saatanalle rahallisesta hyödystä, jakavat hänen tuomionsa hänen kanssaan helvetissä:

”Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.” (Ilm. 14:9-11).

Tämän tuomion toimeenpano alkaa suuren ahdistuksen viimeisenä päivänä, kun Kristus palaa vuodattamaan vihansa vihollistensa päälle: ”Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan. Ja peto otettiin kiinni ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa. Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa.” (Ilm. 19:19-21).

Se, mikä nyt näyttää olevan viaton ja hyödyllinen sähköinen varojensiirtojärjestelmä, jolla on mahdollista eliminoida kaikki käteismaksut ja niihin liittyvät ongelmat, joutuu ihmiskunnan suurimman vastustajan, Antikristuksen, käsiin. Saatana valtuuttaa hänet voimallisesti perustamaan pahan valtakuntansa maan päälle ahdistuksen aikana: ”Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. ...Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.” (Ilm. 13:2,7).

Aluksi kaikki toivottavat Antikristuksen tervetulleeksi ja iloisesti hyväksyvät hänen poliittiset, uskonnolliset ja taloudelliset uudistuksensa kohti globalismia: ”Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. ...ja kumarsivat petoa” (Ilm. 13:3-4). Mutta myöhemmin, kun hän Jerusalemin jälleenrakennetussa temppelissä julistaa olevansa Jumala, niin monet ymmärtävät, että kaikkien aikojen suurin huijari ja tyranni petti ja pelotteli heidät (Ilm. 13:15; 2 Ts. 2:4; Dan. 11:31, 36). Silloin hänen vastustamistaan pidetään valtiopetoksena ja kuolemalla rangaistavana.

Se, mikä alkoi näennäisesti hyvänä ratkaisuna ihmiskunnan ylipääsemättömiin poliittisiin erimielisyyksiin, taloudelliseen kaaokseen ja uskonnolliseen vihamielisyyteen, päättyy kaikkien aikojen pahimpaan painajaiseen. Herra Jeesus kuvaili Antikristuksen tulevaa hirmuhallintoa “suurena ahdistuksena”, joka ankaruudessaan on oleva ennennäkemätön (Mt. 24:21). Viimeisten päivien moraalinen turmelus ja uskonnollinen kapina muistuttaa sitä pahuutta, joka vallitsi Nooan ja Lootin aikoina (Lk. 17:26-30) ja myös vaatii suoraa jumalallista väliintuloa pelastamaan uskovat ja tuomitsemaan Jumalan valtakunnan viholliset.

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Luonnonkatastrofit nykyään – merkkejä aikakauden lopusta?

Tässä uskoa vahvistavassa artikkelissa Albert James Dager perustelee Raamatun profetioilla ja tilastoiduilla faktoilla sen että poikkeukselliset luonnonilmiöt, erityisesti maanjäristykset, ovat lisääntyneet ja voimistuneet merkittävästi viime aikoina osoittaen että elämme Raamatun ilmoittamissa ”viimeisissä päivissä” ennen Herran Jeesuksen paluuta. Luonnonmullistukset ovat seurausta taivaallisesta sotatilasta, joka alkoi, kun Lucifer lankesi. Maailmankaikkeus on kaaoksessa Saatanan sekä Aadamin lankeemuksen johdosta ja luomakunta elää nyt suurissa synnytystuskissa odottaen Jumalan lasten (=tempauskristityt) ilmestymistä ylösotettuna Kristuksen ruumiina. Luonnon synnytystuskat ilmenevät lisääntyneinä luonnonkatastrofeina, joista maanjäristykset ’monin paikoin’ ovat merkityksellisimpiä. Dager listaa empiirisen todistusaineiston maanjäristyksistä vuodesta 856 jKr. lähtien, joka vastaansanomattomasti osoittaa tämän aikakauden lopun olevan lähellä. Saatana pitää nyt suurta vihaa ja Jumala voi sallia hänelle kyvyn vaikuttaa Maan olosuhteisiin alien/ihmis-teknologian avulla. Lopputuloksena on kuitenkin Jumalan lopullinen voitto pahasta ja jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------------------


LUONNONKATASTROFIT
JATKUUKO KAIKKI KUTEN ENNENKIN?
NATURAL DISASTERS
DO ALL THINGS CONTINUE AS BEFORE?

By Albert James Dager


Milloin ikinä maaplaneetalle iskee suuri onnettomuus luonnonkatastrofin muodossa, niin välittömästi vedotaan Herran profetiaan, että tämän aikakauden lopussa on oleva ”sotia ja sanomia sodista”, ”nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä monin paikoin”. Hän sanoi kaikkien niiden olevan synnytystuskien alkua, jota seuraa suuri Häneen uskovien vaino, kavaltaminen niiden taholta, jotka ovat läheisiämme, monien väärien profeettojen nousu ja pahuuden paljous (Mt. 24:6-12). Ensisijainen Herran mainitsema luonnonkatastrofi on maanjäristys, jotakin sellaista, jota on ollut ainakin Aadamin ajasta saakka.

Maanjäristysten kirjaaminen ajassa taaksepäin ulottuu vain toiselle vuosisadalle, jolloin kiinalainen tiedemies, Chang Heng, keksi ensimmäisen tunnetun seismografin. Raamattu kertoo vain joistakin maanjäristyksistä, joita tapahtui muinaisina aikoina ja Jeesuksen aikana. Ensimmäinen, joka mainitaan, on kohdassa 1. Kun. 19:11-12, jossa meille kerrotaan, että YHWH ei ollut maanjäristyksessä, vaan hiljaisessa, pienessä äänessä. Aamos 1:1 mainitsee ”maanjäristyksen”, jonka yksityiskohdat ovat tuntemattomia; se tapahtui kaksi vuotta sen jälkeen, kun Aamos sai profetian koskien Israelia ja koskien Ussiaa, Juudan kuningasta ja Jerobeamia, Israelin kuningasta. Sakarja viittaa samaan järistykseen kohdassa Sak. 14:5. Se tosiasia, että sitä kutsutaan pelkästään ”maanjäristykseksi,” antaa olettaa, että sen on täytynyt olla huomattava, hyvin voimakas ja/tai paljon kuolemaa ja tuhoa tuova.

Vain kolme muuta maanjäristystä on mainittu Raamatussa: 1) se, joka tapahtui Jeesuksen kuoleman yhteydessä, jonka vuoksi pyhien haudat aukesivat sallien noiden pyhien herättämisen, kun Hänet oli ensin herätetty (Mt. 27:54); 2) se, joka tapahtui, kun Herran enkeli laskeutui taivaasta vierittämään kiven pois Herran haudalta (Mt. 28:2); 3) se järistys Filippissä, joka järisytti vankilan perustuksia, jossa Paavalia ja Silasta pidettiin (Apt. 16:26). Ainoat muut maininnat maanjäristyksistä löytyvät Ilmestyskirjan profetioista koskien päiviä juuri ennen Herran paluuta (Ilm. 6:12; 8:5; 11:13-19; 16:18) ja tietysti em. Herran profetiasta.

Voidaan todistaa, että kirjoitetun historian merkittävimpiä maanjäristyksiä oli se, joka iski Indonesian Sumatralle joulukuun 26. päivänä 2004 ja se, joka sattui Japanin rannikon ulkopuolella maaliskuun 11. päivänä 2011. Sumatran maanjäristys, voimakkuudeltaan 9.1, on kolmanneksi suurin järistys, mitä koskaan on kirjattu seismografilla ja kesti noin 8-10 minuuttia. Ei tämä eikä voimakkuudeltaan 9,0 Japanin järistys ollut suurin koskaan kirjattu; se kunnia menee voimakkuudeltaan 9,5 chileläiselle järistykselle toukokuun 22. päivänä 1960. Kumpikaan ei myöskään aiheuttanut suurinta uhrien määrää; Sumatran järistys tappoi yli 230 000 ihmistä 14 maassa; noin 28 000 kuollutta Japanissa ovat vähän verrattuna Sumatran järistykseen ja vielä vähemmän verrattuna Tangshan'in voimakkuudeltaan 7.8 järistykseen heinäkuun 28. päivänä 1976. Virallisen kuolonuhrien määrän, 255 000, uskotaan olevan kaukana arvioidusta todellisesta 830 000 kuolleesta. Lukujen ero johtuu Kiinan salailevasta lähestymistavasta uutisten valvonnassa. Silti konservatiivisimmatkin ”viralliset” luvut ovat paljon suurempia kuin useimmissa kirjatuissa järistyksissä.

Japanin järistykseen liittyvien kuolonuhrien suuri enemmistö ei johtunut itse järistyksestä, vaan sitä seuraavasta tsunamista, joka syntyi episentteristä noin 100 mailia itään Pohjois-Japanin rannikolta 32 kilometrin syvyydessä. Tragediaa pahensi tietysti se, että tsunami tuhosi kolme Fukushima Daiichi'n ydinvoimalaitosta mittakaavassa, joka vastaa Tsernobylin sulamista vuonna 1986. Sulamisonnettomuuden alue voi olla asumiskelvoton satoja vuosia.

Ihmiset kaikkialla maailmassa istuivat paikalleen jähmettyneinä televisioidensa ja tietokoneidensa ääressä kunnioittavan pelon vallassa katsellessaan luonnon voimien näytöstä, kun 30 jalkaa korkea vesimuuri kuljetti jäänteitä kauas sisämaahan.

Jotkut sanovat sitä ”luonnon raivoksi”, mutta luonto ei tunne mitään raivoa. Se toimii pelkästään luonnollisen järjestyksen pohjalla monien fyysisessä maailmassa toimivien tekijöiden mukaisesti. Se ei tarkoita, etteikö siinä olisi mukana mitään hengellistä tekijää. On varmaa, että Jumala voi saada ja saakin maaplaneetan – ja koko maailmankaikkeuden – toimimaan tahtonsa mukaan ja Raamattu kertoo, kuinka Hän on puuttunut erityisissä tapauksissa toteuttamaan tarkoituksiaan. Monesti Hän myös saa aikaan erikoisia sään muutoksia tietyissä paikoissa vastauksena pyhiensä rukouksiin, mutta useimmiten luonto toimii Jumalan määräämien lakien alaisena.

Jotkut syyttävät Saatanaa luonnonkatastrofien aiheuttamisesta. Raamatussa ei kuitenkaan ole mitään, mikä edes vihjaisi, että Saatana voisi vaikuttaa säähän—eikä varmasti mitään sellaisesta katastrofaalisesta suuruusluokasta, joka saisi maan siirtymään akselillaan, kuten tapahtui hiljattaisessa Japanin järistyksessä. Ainoa mahdollinen poikkeus on, jos Jumala sallii hänelle kyvyn vaikuttaa säähän [Esim. HAARP-aseiden kautta, ”Nokialainen” huom.].

Tiedetään yleisesti, että äkilliset kallion siirtymät vaaka- tai pystytasossa repeämäpintaa pitkin aiheuttavat maanjäristyksiä. Tri. Gerard Fryer Havaijin geofysiikan ja planeettatieteen laitokselta Honolulusta antaa osuvan selityksen:
Maaplaneetan pinta on jatkuvassa hitaassa liikkeessä. Tämä on laattatektoniikkaa—suunnattomien jäykkien laattojen liikettä maaplaneetan pinnalla reaktiona kallion virtaukseen maaplaneetan sisällä. Laatat peittävät maapallon koko pinnan. Koska ne kaikki liikkuvat, ne paikoin (kuten San Andreas'in halkeamassa Kaliforniassa) hankaavat toisiaan, vajoavat toistensa alle (kuten Peru-Chile-vajoamassa pitkin Etelä-Amerikan länsirajaa), tai eriytyvät toisistaan (kuten Mid-Atlantic Ridge'ssä eli Keski-Atlantin harjussa). Sellaisissa paikoissa liike ei ole tasaista—laatat ovat jumittuneet toisiinsa reunoilta, mutta muilta osiltaan kukin laatta jatkaa liikettään, joten kalliot reunoilla vääntyvät (kutsumme sitä ”rasitukseksi, engl. strain”). Liikkeen jatkuessa rasitus kasvaa pisteeseen, jossa kallio ei enää kestä lisätaivutusta. Horjahduksenomaisesti (with a lurch) kallio murtuu ja kaksi puolta liikkuvat. Maanjäristys on tärinää, jota säteilee murtuvasta kalliosta. (http://www.soest.hawaii.edu/GG/ASK/earthquakes.html)
Se tosiasia, että maa on kirjaimellisesti särkynyt planeetta, jonka laatat kelluvat maanalaisella magmamerellä, väkisin aiheuttaa sellaisen katastrofin. Se ei ole ihmiskunnan kannalta pelottavaa; pelottavaa on, että luonnon vapauttama energia, joko maassa maanjäristysten muodossa, tai taivaalla tornadojen muodossa, on arvaamaton. Ihmisen tiede on antanut hänelle edun säämallien ennustamisessa. Hän osaa ennustaa sateen, lumen, auringonpaisteen jne. Hän osaa ennustaa jopa hurrikaanit ja tornadot, koska nuo tuhoisat säätapahtumat ovat suhteellisen hitaasti liikkuvia ja ne kehittyvät vähitellen ja niiden läsnäolo voidaan erottaa maata kiertävien sääsatelliittien kautta. Toistaiseksi ei ole mitään keinoa ennustaa maanjäristyksiä ja tornadot varoittavat vain joitakin minuutteja etukäteen. Hiljattain Kaakkois-Yhdysvaltoihin iskeneiden tornadojen ennennäkemätön lukumäärä ja voima tuli yllätyksenä ja ne hämmästyttivät tiedemiehiä sekä myös maallikoita koollaan ja esiintymistiheydellään.

Asiantuntijat ovat sanoneet, että tornadoepidemia, joka riehui Etelä-Yhdysvalloissa huhtikuussa 2011, oli kirjoitetun historian suurin. NOAA (National Ocean and Atmospheric Administration) arvioi, että huhtikuun 27.-28. päivien välillä 362 tornadoa kosketti maata ja 312 ennätyksellisesti 24 tunnin aikana. Se oli yli kaksi kertaa enemmän kuin aikaisempi 24 tunnin ennätys, 148. Se oli myös tappavin yksittäinen tornadopäivä vuodesta 1925 yli 300 kuolleella Alabama'sta ja Kentucky'sta. Asukkaille annettiin niukka 24 minuutin varoitus, mutta tornadot olivat liian laajoja ja voimakkaita paeta. Tornadot koskettivat maata useissa valtioissa kaikkialla kaakossa kymmenkertaisella tiheydellä verrattuna tuon alueen normaaliin tornadokauteen. Poikkeuksellisen laajoja tornadoja iski alueilla, joilla aikaisemmin oli nähty tornadoja harvoin tai ei koskaan. Lisää tähän maailmanlaajuiset ennätyssateet, jotka aiheuttivat hyvin tuhoisia tulvia ja kuolemia.

Epäilijät torjuvat Raamatun profetiat ei minään uutena ja sanovat, että syy siihen, että Raamatun tutkijat luulevat nykyajan katastrofien olevan profetian toteutumista, on pelkästään seurausta modernista teknologiasta, joka tarjoaa parempaa raportointia kaikkialla maailmassa. He päättelevät, että Jeesuksen aikana tunnettu maailma oli Rooman valtakunta ja silloinkin uutiset kulkivat joskin hitaasti; lisäksi maapallon väestö oli murto-osa nykyisestä lähes 7 miljardista. He huomauttavat, ettei silloin ollut joukkotiedotusvälineitä raportoimassa, mitä silloin missäkin tapahtui ja että maan geologinen todistusaineisto viittaa suurempiin miljoonia vuosia aikaisempiin katastrofeihin—kyllin suuriin nostamaan Himalajan vuoriston ja uurtamaan suuria rotkoja maan pintaan. Niinpä he kysyvät miksi yhtäkkiä luulla, että koska ihminen osaa paremmin kirjata ja raportoida maailmanlaajuisia tapahtumia, niin se merkitsisi tämän aikakauden loppua?

Tämä on järkevä perustelu. Meillä ei varmasti ole mitään tieteellisesti kirjattua todistusaineistoa luonnonkatastrofeista, jotka ovat tapahtuneet kautta historian aikaisemmin kuin toisella vuosisadalla. Ja sekin on hajanaista aina 20. vuosisadalle, jolloin nähtiin suuret tieteellisen teknologian edistysaskeleet, radio, televisio, satelliitit ja kansainvälinen matkustaminen.

Mutta jos tarkastelemme Herran profetiaa huolellisesti, niin ymmärrämme, että Hänen puhumisensa ”maanjäristyksistä monin paikoin” vihjaa, että pystyisimme kuulemaan noista maanjäristyksistä eri paikoista—paikoista Hänen aikanaan tunnetun maailman ulkopuolelta. Ja se ei ollut mahdollista ennen edistysaskeleita painamisessa ja ennenkuin radio kutisti maailman mahtumaan olohuoneisiimme.

Joten mitä, jos ainoat kirjaukset, joita meillä on maanjäristyksistä, ulottuvat vain toiselle vuosisadalle? Kirjoitettu historia todella ehdottaa kasvavaa mallia esiintymistiheydessä ja suuruusluokassa menneiden parin vuosituhannen aikana ja erityisesti viimeisten 100 vuoden aikana.

USGS (U.S. Geological Survey = USA:n geologinen tutkimuslaitos) listaa yli 50 000 kuolonuhrin maanjäristykset aina vuoteen 856 jKr. Olemme sisällyttäneet ne seuraavaan luetteloon sekä joukon muita merkittäviä järistyksiä, jotka aiheuttivat vähemmän uhreja johtuen kaukaisemmista sijainneista:

856 Iran, Damghan – suuruusluokka tuntematon – 200,000
893 Iran, Ardabil– suuruusluokka tuntematon 150,000
1138 Aleppo, Syyria – suuruusluokka tuntematon – 230,000
1268 Silicia, Vähä-Aasia – suuruusluokka tuntematon – 60,000
1290 Chihli, Kiina – suuruusluokka tuntematon – 100,000
1556 Shaanxi, Kiina maanjäristys – 8.0 arv. – 830,000
1667 Caucasi, Shemakha – suuruusluokka tuntematon – 80,000
1693 Sisilia, Italia – 7.5 – 60,000
1700 Cascadia – 9.0 harvaan asuttu
1727 Tabriz, Iran – suuruusluokka tuntematon – 80,000
1755 Lissabon, Portugal 9.0 – 60,000+
1783 Calabria, Italia – suuruusluokka tuntematon – 50,000
1811 New Madrid – 8.0+ harvaan asuttu
1906 San Francisco – 7.9 – 3,000
1908 Messina, Italia – 7.2 – 72,000
1948 Turkmenistan, Neuvostoliitto – 7.3 – 110,000
1957 Daly City, Kalifornia – 5.3 ei kuolonuhreja
1964 Alaska “Pitkäperjantai” – 8.6 – 115
1970 Chimbote, Peru – 7.9 – 70,000
1975 Haicheng – 7.0 – 2,000
1976 Tangshan – 7.5 – 830,000 arvio
1989 Loma Prieta – 6.9 – 66
1990 Länsi-Iran – 7.4 – 50,000
1994 Northridge, Kalifornia – 6.6 – 57
1995 Kobe – 6.9 – 5,500
2001 Olympia, Washington – 6.8 – ei kuolonuhreja
2003 Bam, Iran – 6.7 – 30,000
2004 Sumatra – 9.0 – 230,000
2005 Kashmir, Pakistan – 7.6 – 86,000
2008 Itä-Sichuan, Kiina – 7.9 – 87,587
2010 Haiti – 7.0 – 230,000
2011 Sendai, Japani – 9.0 – 25,000

Näemme, että 9. vuosisadalla oli vain kaksi merkittävää järistystä, yksi 12. vuosisadalla, kaksi 13. vuosisadalla, yksi 16. vuosisadalla, kolme 17. vuosisadalla, kolme 18. vuosisadalla ja yksi 19. vuosisadalla. Sitten lukumäärä kasvaa dramaattisesti kahteentoista 20. vuosisadalla ja seitsemään 21. vuosisadan yhtenätoista ensimmäisenä vuotena. Menneiden sadan vuoden aikana on ollut 17 järistystä—mikä on merkittävää ja yli puolet luettelosta.

Voisiko tämä olla todistus, että siinä on jotakin Herran profetiaan liittyvää? Onko mahdollista, että siinä olisi hengellinen ulottuvuus maan ja ihmiskunnan historiaan?

Tämä tuo meidät ei vain maanjäristyksiin sisältyviin hengellisiin tekijöihin, vaan kaikkiin luonnonilmiöihin, jotka aiheuttavat katastrofin.

Maa—itse asiassa koko maailmankaikkeus—kantaa Saatanan lankeemuksen ja siitä johtuvan sotatilan merkkejä. Se kaaos, jota ihminen on kyennyt tieteen ja astronomian kautta havainnoimaan, paljastaa kauhistuttavia ja suuria mullistuksia, joita tapahtuu syvässä avaruudessa—mustia aukkoja, jotka imevät sisäänsä kokonaisia tähtijärjestelmiä sellaisella gravitaatiovoimalla, ettei edes valo voi paeta; törmääviä galakseja läpimitaltaan miljoonia valovuosia; novia—räjähtävien tähtien jäännöksiä. Kotigalaksimme, Linnunradan, keskustassa on musta aukko, joka ahmii tähtiä ja oletettavasti niitä kiertäviä planeettoja. Kuinka ihmeellistä ja kauhistuttavaa se kaikki onkaan.

Maa ei päässyt pakoon taivaallista sotatilaa, joka alkoi, kun Saatana lankesi. Sen pinta on rikkonainen kuin säröilevällä munalla. Näinkö Jumala tarkoitti olevan luodessaan sen? Luulen, että ei. Seuraavassa on kuitenkin, mitä Jumalan Sanalla on siitä sanottavaa:
Ja Aadamille hän sanoi: "Koska kuulit vaimoasi ja söit puusta, josta minä kielsin sinua sanoen: 'Älä syö siitä', niin kirottu olkoon maa sinun tähtesi. Vaivaa nähden sinun pitää elättämän itseäsi siitä koko elinaikasi; orjantappuroita ja ohdakkeita se on kasvava sinulle, ja kedon ruohoja sinun on syötävä." (1. Moos. 3:17-18)
Nooan aikana Jumala tuhosi maan vedenpaisumuksella, jonka vaikutukset havaitaan tänä päivänä. Tiedemiehet ihmettelevät, kun löytävät meren elämän fossiileja suurista korkeuksista, mutta jos he uskoisivat Raamattuun, heillä ei olisi mitään ihmeteltävää.

Varmasti Nooan vedenpaisumuksesta oli muitakin vaikutuksia. Lionnut maa epäilemättä muotoiltiin ja muokattiin uuteen järjestykseen. Maa kantaa todistusaineistoa suurista mullistuksista ja suurten laattojen liikkeistä, jotka rikkoivat Pangean, joka kerran oli supermanner, seitsemäksi tänä päivänä olemassaolevaksi mantereeksi.

Aadamin lankeemuksesta saakka erityisesti maa on ollut suuressa myllerryksessä odottaen Herran paluun päivää ja pyhien ylösnousemusta:
Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä. Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle - ei omasta tahdostaan, vaan alistajan - kuitenkin toivon varaan, koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen. Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti; eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta. (Room. 8:19-23)
Huolimatta monista raamatunkohdista, jotka paljastavat ne tapahtumat, jotka tapahtuvat tämän aikakauden lopussa, Kristuksen ruumiin sisällä on epäilijöitä, jotka pilkkaavat käsitystä, että maanjäristykset ja muut luonnonkatastrofit lisääntyisivät viimeisinä päivinä.

He väittävät, että maanjäristysten lukumäärä ei ole kasvanut sitten toisen vuosisadan, mutta eivät tarjoa mitään empiiristä todistusaineistoa tuon väitteen tueksi. Mutta kuten olemme nähneet, niin USGS todella antaa uskottavan todistusaineiston, joka tukee Herran profetiaa.

He väittävät myös, että Jeesus ilmestyi ”näinä viimeisinä päivinä,” ehdottaen, että ”viimeiset päivät” olivat, kun Jeesus oli maan päällä ja tarkoittavat vanhan liiton loppua. He eivät usko Herran kirjaimelliseen paluuseen maan päälle, ja ne, jotka uskovat, ehdottavat, että se tapahtuu, kun uudet taivaat ja uusi maa paljastetaan—ei ole mitään tuhatvuotista taivaan valtakuntaa maan päällä huolimatta raamatunkohdista, jotka selvästi ilmoittavat sen.

Epäilijät eivät ymmärrä, että Raamattu ilmoittaa useita ”viimeisiä päiviä”.

Jaakob kokosi poikansa kertoakseen heille, mitä heille tapahtuisi ”viimeisinä päivinä”. Sitten hän profetoi heille heidän tulevaisuutensa veljiensä joukossa, mutta siinä ei ollut mainintaa ”viimeisistä päivistä” eskatologisesti ymmärrettynä. Ne olivat myöhempiä (latter) eli myöhäisempiä (later) aikoja, joista hän puhui heille.

Myös Jesaja (2:2) puhui viimeisistä päivistä, mutta hänen profetiallaan ei ollut mitään tekemistä kenenkään muun kuin Israelin kanssa, kun kansa jälleen ennallistetaan Millenniumissa.
Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, kukkuloista korkeimpana, ja kaikki pakanakansat virtaavat sinne.

Monet kansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana".

Ja hän tuomitsee pakanakansojen kesken, säätää oikeutta monille kansoille. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan. (Jes. 2:2-4)
On varmaa, että tämä profetia, jonka Miika 4:1-8 toistaa vielä yksityiskohtaisemmin, ei koskaan ole toteutunut. Se ei myöskään koske tätä nykyistä aikaa; se on vielä tulevaisuudessa ja puhuu siitä, kun Herra hallitsee Jerusalemista koko maata.

Joel sanoo, että ”näitten jälkeen” (viimeisinä päivinä) Jumala vuodattaisi Henkensä kaiken lihan päälle, mikä tapahtui Helluntaina. Ja se tapahtuu jälleen Millenniumin aikana, koska sanonta ”näitten jälkeen” viittaa aikaisempiin jakeisiin, jotka kuvailevat Millenniumia.

Paavali varoitti Timoteusta luopumuksesta viimeisinä päivinä ja kuvaili niitä, jotka olivat luopumassa jo silloin (2. Tim. 3:1-9).

Jaakob valittaa niitä jumalattomia rikkaita vastaan, jotka viimeisinä päivinä kasaavat aarteita itselleen, jotka aarteet tullaan tuhoamaan. Hän kehottaa pyhiä olemaan kärsivällisiä, Herran tulemukseen saakka.

Ja on merkittävää, mitä tulee tämän ajan epäilijöihin, että Pietari kehottaa pyhiä muistamaan profeettojen ja apostolien puhumia sanoja:
Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."

Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen. Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.

Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä". Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!

Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu. (2. Piet. 3:3-13)
Ei ole mitään ”viimeisiä päiviä” sille uudelle luomakunnalle, joka on ikuisesti oleva osa Jumalan valtakuntaa—kunnianosoitus Hänen voitolleen kaikkien aikojen kaiken pahan yli.

Riippumatta epäilijöistä, olivatpa he sitten epäuskoisia tai uskovaisia, jotka eivät usko, että Herran profetiat ovat meitä varten tänä päivänä, tosiasiaksi jää, että tämän aikakauden loppu lähestyy. Herra ei olisi antanut meille antamiaan varoituksia, ellei siihen olisi ollut syy. Hän sanoi, että taivaissa ja maassa olisi merkkejä julistamassa Hänen tulemustaan uudelleen:
Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä. (Lk. 21:25-29)
Monet kristityt ovat kyllä ovat luopumassa Herran paluusta ja Hänen valtakunnastaan maan päällä jouduttuaan yhden tai toisen skeptisismin muodon uhreiksi, mutta yksi asia on varma: me emme pääse siitä yhtään mihinkään.

Eikä kukaan pääse eroon Hänestä.



COPYRIGHT ©2011 MEDIA SPOTLIGHT MINISTRIES - PO BOX 290 - REDMOND, WA 98073-0290 - www.mediaspotlight.org

perjantai 14. syyskuuta 2012

9/11 – päivä joka muutti maailman ja sen jälkeinen myllerrys 2000-luvulla

Tässä erään amerikkalaisen valvovan kristityn nimeltä Randy mietteitä viikkoa ennen juutalaisten Rosh Hashanah -juhlaa tänä vuonna, jonka päättyessä pitäisi tämän Randyn mielestä tapahtua maailmanlaajuinen uskovien ylösotto. Hän on kertonut tarinansa ja kiehtovan profeetallisen tulkintansa Dow Jones -indeksin putoamisesta 777.68 pisteellä omalla webbisivustollaan, josta minulla on tuore suomennos blogissani. Nyt Randylla on myös blogi sivustollaan jossa hän viikoittain julkaisee selostuksia ajankohtaisista profeetallisista uutisaiheista, jotka ovat päivittäistä Raamatun profetioiden täyttymystä ja johtavat Jeesuksen takaisintuloon ajassamme. Suomensin yhden mielenkiintoisen blogikirjoituksen, jonka Randy julkaisi maanantaina 10.9.2012. Siinä puidaan lyhyesti 9/11 -terrori-iskujen profeetallisia jälkiseuraamuksia maailmalle joka on ollut myllerryksessä sotineen ja talouskriiseineen koko 2000-luvun. Randyn kirjoitus on myös tiivistelmä Obaman aikaisen Amerikan moraalisesta rappiokierteestä joka eräällä tavalla huipentui äskettäin Demokraattien kansallisessa puoluekokouksessa, jossa puolueohjelmasta poistettiin maininnat Jumalasta ja Jerusalemista Israelin pääkaupunkina. Julkisuuden paineessa (eli äänten kalastelussa) Obama joutui kuitenkin ”pakottamaan” kuulijakunnan hyväksymään sanamuotojen takaisinoton puolueohjelmaan.

Israelin ja Iranin kiistan ollessa kärjistymispisteessä Randy odottaa kovasti tempausta Rosh Hashanah’ina 2012. Kaikki aikainmerkit osoittavat tulevaan apokalypsiin. Randy on oikeassa siinä että maailmastamme ei ole tullut parempi paikka viimeisten 15 vuoden aikana ja kohta on tuomioiden vuoro. Muutenkin Randyn ajatukset peilaavat aikalailla omia ajatuksiani ja allekirjoitan monet hänen mielipiteensä. Aika on todellakin lähellä! Come, Lord Jesus!

-------------------------------------

9-11….päivä joka MUUTTI maailman
9-11....the day that CHANGED the World.



Weekly Update: September 10, 2012
8 Päivää ennen Rosh Hashanah’ia 2012, syyskyyn 16.-18. päivä – juutalaisen juhlan 2. päivää (18. syyskuuta)
1 VIIKKO JÄLJELLÄ!

9-11…..Päivä joka MUUTTI MAAILMAN! (On olemassa jopa TV-show tuolla nimellä….se on pyörinyt the Smithsorian Channel’illa nyt viikkojen ajan.)

9-11 oli yksitoista vuotta sitten….11 vuotta tulee huomenna, tiistaina…AIVAN KUTEN 9/11/2001 oli tiistaina. Ja aivan kuten silloin, niin nyt, Rosh Hashanah on viikkoa myöhemmin.

(Rosh Hashanah 2001 – 18.-19. syyskuuta…. Rosh Hashanah 2012 – 17.-18. syyskuuta. Samankaltainen, mutta ei täydellinen sopivuus. Ei ole olennaista analyysilleni, vain mielenkiintoista panna merkille.)

Muuttiko 911 TODELLAKIN maailman? Minä luulen niin…

Ja minkälainen maailma meillä on ollut noina 11 vuotena siitä lähtien!

1) Taloudellinen Harmagedon – 2000-maaliskuu 2003….(ennen toipumista joka kesti vuoteen 2008 saakka)
2) Taloudellinen Harmagedon – 2007-2012 - USA:n asuntomarkkinoiden kupla….Eurooppa myös!
3) Taloudellinen Harmagedon – USA:n ja maailman osakemarkkinat – 2008 (ja sitten toipuminen jota on kestänyt aina tähän päivään asti)
4) Taloudellinen Harmagedon – USA:n velkakriisi – (torjuttiin vuonna 2011? Mutta EI ole ratkaistu vielä!)
5) Taloudellinen Harmagedon – USA:n pankkitoiminnan kriisi – 2008---yhä käynnissä
6) Taloudellinen Harmagedon – Euroopan velkakriisi – 2010-2012---yhä käynnissä
7) Taloudellinen Harmagedon – Euroopan pankkitoiminnan kriisi – 2010-2012---yhä käynnissä
8) USA:n ja maailman moraalinen kriisi – Obama, ensimmäinen Amerikan gay-presidentti (Time Magazine’n kansikuva)
9) USA:n ja maailman moraalinen kriisi – Tel Aviv, MERKITTÄVÄ Israelin kaupunki maailmassa homoseksuaalien matkustuskohteille
10) Sotia ja sanomia sodista – Israel vs. Iran… sekä kaikkialla muualla!!
[10a) Sotia ja sanomia sodista – Afganistanin ja Irakin sodat (terrorisminvastainen sota) – 2001-2012---yhä käynnissä Afganistanissa, Irakissa päättyi virallisesti 15.12.2011]
[10b) Sotia ja sanomia sodista – Arabikevät 2011-2012 – Tunisian, Egyptin, Libyan ja Syyrian vallankumoukset – Kuolonuhreja yli 30,000 tähän mennessä] [Suom. huom.]
11) Synnytystuskia maailmanlaajuisesti – Tsunami – tappoi 250,000 ihmistä – Joulu 2004
12) Synnytystuskia maailmanlaajuisesti – Amerikka – Hurrikaani Katrina – Elokuu 2005
13) Synnytystuskia maailmanlaajuisesti – Maanjäristys – Haiti, tappoi 200,000 ihmistä – Tammikuu 2010
14) Synnytystuskia maailmanlaajuisesti – Maanjäristys – Christchurch, Uusi-Seelanti – Helmikuu 2011
15) Synnytystuskia maailmanlaajuisesti – Maanjäristys ja tsunami ja ydinonnettomuus – Japani – Maaliskuu 2011

Elokuun 21. päivänä 2012, minä katsoin YouTube-videon (linkitetty sivustolta www.FiveDoves.com) joka näytti säätä joka puolelta maailmaa AINOASTAAN elokuun kahden ensimmäisen viikon ajalta. Kuivuusjaksoista, tulviin, maanjäristyksiin, jääpeitteen sulamiseen Grönlannissa….KAIKKI ENNENNÄKEMÄTTÖMILLÄ tasoilla ja lukumäärillä. Puhetta Raamatun profetioiden täyttymisestä! Ja tuo on VAIN YHDEN 2-viikkoisen jakson aikana!

Time Magazine’lla oli kansisivu joulukuussa 2009…kun he katsoivat taaksepäin 21. vuosisadan ensimmäiselle vuosikymmenelle, ja heidän otsikkonsa oli: THE DECADE FROM HELL! (Vuosikymmen helvetistä!) Kuinka sinä voit katsoa kaikkea tuota mitä on tapahtunut ja ET usko että Raamatun profetiaa pelataan loppuun aivan meidän elinaikojemme edessä?

SELLAISTA AIKAA VARTEN KUTEN TÄMÄ NYKYINEN….

Viime viikolla DNC’ssä (Demokraattien kansallisessa puoluekokouksessa) oli YKSI todella hämmästyttävä tapahtuma joka esiintyi. Pystytkö arvaamaan mistä tapahtumasta aion puhua? Kuulitko siitä? Minä puhun ”saliäänestyksestä (floor vote)” lisäämään jonkin muotoilun Demokraattien puolueohjelmaan. Jollakin tavalla, Demokraatit jättivät pois muotoilun, muotoilu joka oli heidän puolueohjelmassaan 4 vuotta sitten vuoden 2008 vaaleja varten. (Ensiksikin: Minä ihmettelen miten se jätettiin pois alun alkaenkaan!) DNC’n puheenjohtajaa haastateltiin Piers Morgan’in taholta ja hän kysyi häneltä (Wasserman Schultz), ”Oliko se vahinko että DNC jätti pois tämän muotoilun koskien Jumalaa ja Israelin pääkaupunkia joka oli vuoden 2008 puolueohjelmassa?” Hän (she) ei edes pystynyt taivuttamaan itseään sanomaan ”kyllä, se oli virhe”. Hänen sanansa olivat: ”Se mitä minä voin kertoa teille, on se, että meidän käytäntömme ja arvomme kuvastuvat monissa uskon traditioissa ja tuo on se mistä meidän puolueohjelmassa on kokonaan kyse.” Huh…. mikä kertomishetki Demokraattisen puolueen historiassa.

Tässä on linkki tuohon haastatteluun: http://www.youtube.com/watch?v=8slLTwmHOGk&feature=related

Tämä äänestys piti suorittaa KOLME KERTAA salissa, sanamuodon hyväksymiseksi. Se on ikäänkuin Jumala antaisi ”asian tulla selväksi” ja ilmoittaa julkisesti…kaikille jotka kuulisivat…että Amerikan poliitikkojen nykyinen johto, puolue, joka onnistui valitsemaan nykyisen Yhdysvaltain presidentin…jätti (tahallaan tai ei) pois muotoilun Jumalasta sen vuoden 2012 puolueohjelmassa. Ja kun äänestys tuotiin saliin, tarviten huutoäänestyksen kahden kolmasosan enemmistön, niin puhemies EI vain kyennyt saamaan kahden kolmasosan enemmistöä (kuuntele sitä itse) ja hänen täytyi sitten TYRKYTTÄÄ SE heille hyväksytyksi tulleena…..koska heidän TÄYTYI SAADA SE LÄPI. Muutoin, ajattele minkä sotkun se olisi todella saanut aikaan. UUTISOTSIKKO: ”Demokraatit äänestävät EI Jumalalle.” (sis. videon kokouksen kolminkertaisesta äänestyksestä)

Linkki äänestykseen: http://www.youtube.com/watch?v=vgQNPsmziR0&feature=related (huomatkaa miten yleisö buuasi puhemiehen päätöksen jälkeen)

Kuinka sinä voit olla vakaumuksellinen kristitty…..Uskoen Jeesukseen Kristukseen, Jumalaan, Pyhään kolminaisuuteen… kaikkeen siihen… ja silti äänestää Demokraattia (Obamaa, tai ketä tahansa muuta Demokraattia) Yhdysvaltojen presidentin virkaan?? Minä en vain pysty kuvittelemaan miten kristitty voisi tehdä tuon….ei TÄMÄN äänestyksen jälkeen. (Puhumattakaan hyvin monista asennoitumisista joita Demokraatit kannattavat….tai jopa asenteista joita presidentti Obama tukee.) Minä uskallan sanoa, että jos tämänkaltaisen äänestyksen täytyisi tulla esiin Republikaanien kokouksessa….siellä ei olisi ollut EPÄILYSTÄKÄÄN siitä missä Republikaaninen puolue seisoisi koskien kysymystä Jumalan roolista elämässä ja Amerikan Yhdysvaltojen historiassa!!

Minä olen huolissani siitä että Demokraattisesta puolueesta on tullut ”jokaisen puolue….jokainen jolla on MIKÄ TAHANSA valtavirrasta poikkeava näkökanta…on tervetullut tänne. TÄÄLLÄ sinä voit toimia äänitorvena….TÄÄLLÄ sinä voit puhua asiasi puolesta….EI HAITTAA MITEN VASTAKKAINEN sinun näkökantasi on arvoihin jotka ovat YHÄ ”valtavirran arvoja” amerikkalaisessa yhteiskunnassa…LIITY MEIHIN ja omista äänivaltaa.” Huh…. TUO on sitä miten sinä päädyt tapaukseen kuten tähän edelläkerrottuun DNC’n aikana. Minä en voisi koskaan äänestää Demokraattia….Minä en vain pystyisi siihen. [Sama kuin Suomessa äänestäisi Sosiaalidemokraatteja tai Vasemmistoliittoa. Suom. huom.] Muuten, minä en sano että Republikaanit ovat ”parempia ihmisiä”… tai ”suuria Raamattu-uskovia kristittyjä” …. mutta, vertailussa, minun tuoliltani katsoen he ovat parempi ”kristillinen” vaihtoehto….ainakin minulle.

Kansakuntana, käsittäen meidät KAIKKI…me olemme liukuneet hyvin paljon alaspäin moraalisen rappion kaltevaa pintaa…me olemme liikkuneet hyvin kauaksi olemasta ”Uskova, kristillinen kansakunta” viimeisten 50 vuoden aikana. Rakas Jumala, Obama, hänen ”maailmanlaajuisella anteeksipyyntökiertueellaan” hänen ensimmäisen virkakautensa aikana…hänen puheessaan Kairossa…hän lähti matkaan sillä, ettei ”Amerikka ole enää kristitty kansakunta…” Rakas Kaikkivaltias Jumala…. SUORITA MIELIPIDEKYSELY.…please…ja Amerikan kansa pysyy kannassaan, SUURELLA SUURELLA SUURELLA prosenttiosuudella….kun he YHÄ SANOVAT että he OVAT KRISTILLINEN KANSAKUNTA. Vaikkakin he ovat teologiassaan väärässä koskien sitä mitä ON olla kristitty, ainakin he edelleen sanovat että ”Me olemme kristitty kansakunta!” Minä olin niin pettynyt hänen puheeseensa Kairossa.

Ja vain pari vuotta myöhemmin….”kuinka asiat työskentelevät sinua varten nykyään muslimimaissa, Hra. Presidentti?” Onko Iran yhtynyt sinun ystävyyden sanoihisi? Ovatko muslimimaat syleilleet sinua vielä? Ovatko muslimimaat vähemmässä sekasorrossa nyt kuin silloin kun astuit virkaan? [Kuin ivallisesti muistuttaen muslimimaiden vihasta Yhdysvaltoja kohtaan, niin Obaman tukeman Libyan vallankumouksen islamistikapinalliset polttivat äskettäin USA:n konsulaatin Libyan Bengasissa ja surmasivat neljä amerikkalaista (mukana USA:n Libyan-suurlähettiläs) kostoksi amerikkalaisten profeetta Muhammedia rienaavasta elokuvasta. Ja tämä episodi (taistelu) tapahtui WTC-iskujen 11. vuosipäivänä 11.9.2012, sattumaako vain? Lue http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288498970424.html?ref=rss ja http://www.wired.com/dangerroom/2012/09/libya-fast-team/. Suom. huom.]

MUTTA….MUTTA…MUTTA…. Minä uskon että dominopalikat ovat KAIKKI ASETTUNEET RIVIIN. Minä uskon että Jumalalla on palikat juuri siellä missä HÄN haluaa niiden olevan… juuri ennen kuin HÄN toimii…..juuri ennen tempausta, ja vaivanaikaa (Tribulation). Jumala EI ole yllättynyt irtaantumisella Hänestä jota on tapahtunut USA:ssa viimeisen 50 vuoden kuluessa. Jumala EI ole yllättynyt vihollisten kokoontumisesta kaikkialle Israelin ympärille viimeisten 64 vuoden aikana…eikä noiden maiden nykyisestä vihan kasvusta Israelia vastaan….Iranista, Syyriaan, Egyptiin, Turkkiin…jne., jne…jne..

Muuten….Katsellessani 911-tapahtuman TV-show’ita jälleen kerran nyt, he siteerasivat Bin Ladenin ensimmäistä TV-haastattelua kulkien taaksepäin vuoden 1998 tienoille (?) missä hän sanoi kaikille amerikkalaisille että hän ”aikoi hyökätä meidän kimppuun tavalla joka olisi pahempaa kuin me voisimme koskaan kuvitella.” Ja juontaja vastasi…. ”katsoen taaksepäin, meidän luultavasti olisi pitänyt ottaa hänet vakavammin” tai jotakin sitä sivuavaa.

Hmmmmmmm….Iran on sanonut Israelille VUOSIEN ajan nyt, että heidät ”pyyhkäistäisiin pois kartalta, hyvin pian.” Se iski minuun, että eräänä päivänä….siellä olisi TV-juontaja sanomassa että ”katsoen taaksepäin, meidän luultavasti olisi pitänyt ottaa hänet vakavammin.” DANG…. KUKA EI PYSTY YMMÄRTÄMÄÄN TÄTÄ NYT?? Israel varmasti ymmärtää!! Mutta sitten, VAIN ISRAEL on (lopussa) todella huolissaan Israelin tulevasta olemassaolosta!

Kiitos Jumala… Benjamin Netanyahu TIETÄÄ TÄMÄN. Sellaista aikaa varten kuten tämä nykyinen…. Netanyahu on oikea johtaja…oikeaan aikaan…Israelissa.

(Muuten….tiesitkö että eräs YK-jäsenyyden säännöistä on se, että maan EI VOIDA sallia jatkaa olla tuon ”ylevän elimen”…(yök)… jäsen jos he puhuvat toista kansakuntaa vastaan kuten Iran on tehnyt Israelin suhteen. Mikä vitsi!)

ODOTA VAIN KUNNES myöhemmin tässä kuussa Netanyahu puhuu Yhdistyneiden Kansakuntien avajaisissa tänä vuonna. Tuo tapahtuu myöhemmin viikolla Rosh Hashanah’ista….mutta minulla ”saattaa” olla ennen sitä tapaaminen (taivaallisissa) tuolla viikolla joka voisi estää minua voimasta katsoa hänen puhettaan….me tulemme pian näkemään.

Minä olen HÄMMÄSTYNYT siitä kuinka kauaksi harhaan vain YKSI USA:n presidentti voisi viedä meidät, lyhyessä 3,5 vuoden ajanjaksossa. Mutta silloin, Obama on erilainen kuin kukaan toinen entinen presidentti joka meillä on koskaan ollut. [Vrt. Danielin kirjan ”pieneen sarveen” joka on erilainen kuin edelliset sarvet, Dan. 7:24, Suom. huom.] Hänen taustansa, kasvatuksensa, henkilökohtaiset ystävät ja poliittiset kantansa, ja hänen kokemuksensa ovat erilaisia kuin kenenkään aikaisemman presidentin….ikinä. Minä toivon että tempaus tapahtuu pian…. kyllä, Rosh Hashanah 7-8-9 päivässä olisi mukavaa!! Miksi? Vakavasti ottaen minä en vain halua nähdä mitä hänen hallintonsa toiset 4 vuotta tekevät tälle maalle. Mutta, minä uskon että Jumala on sijoittanut hänet asemaan, aivan kuten Netanyahun…sellaista aikaa varten kuin tämä nykyinen.

TICK TOCK…... 7 päivää Rosh Hashanah’in alkuun: Auringonlaskuun sunnuntaina, syyskuun 16:ntena. Se on ohi tiistaina, syyskuun 18:ntena auringon laskiessa. Ystävät…Minä haluan vain tämän odottamisen olevan ohi. Minä olen tutkinut Raamatun lopunajan profetioita vuodesta 1996 saakka. Se alkoi Left Behind -kirjoilla, reissulla Israeliin ja paljolla lukemisella ja Raamatun profetioiden tutkimisella. Ja, 16 vuotta myöhemmin….Israel on lähestymässä sen 70:nnettä syntymäpäiväänsä…ja maailma EI ole parempi paikka kuin se oli vuonna 1996. Maailma EI ole turvallisempi paikka….Ja minä uskon että ajan vain TÄYTYY olla lähellä. Me tulemme pian näkemään onko MINUN tarinani webbisivustolla totta….hyvin pian.

YFIC, Randy

PS….MILLOIN Israel hyökkää Iraniin? Jos sinä olisit Netanyahu…niin milloin sinä tekisit sen? ”Punainen linja” jonka Israel (ja jopa USA) on julistanut YLITTÄMÄTTÖMÄKSI…ON….KÄSILLÄ!! Israel TIETÄÄ TÄMÄN! Netanyahu TIETÄÄ TÄMÄN! (Yhdistä artikkeliin isosta, pahasta purkauksesta Netanyahun ja USA:n suurlähettilään (Dan Shapiro) välillä viimeisinä parina viikkona: http://mobile.wnd.com/2012/08/netanyahu-time-has-run-out-on-iran/ 

LAINAUS: Se oli diplomaattinen huutelumatsi: Lähde joka otti osaa tapaamiseen, sanoi että erityisen kiukkuinen ja stressaantunut Netanyahu aloitti ryöpytyksen USA:n presidenttiä vastaan, käyden hänen kimppuunsa sen johdosta, ettei Obama ole tehnyt tarpeeksi Iranin suhteen. ”Iranin painostamisen sijaan tehokkaalla tavalla, Obama ja hänen kumppaninsa painostavat meitä olemaan hyökkäämättä ydinlaitoksiin”, lähde siteerasi Netanyahun sanomisia. Katso: ”Aika on loppunut diplomatialta”

Netanyahun puheen myötä YK:n yleiskokouksessa vähemmän kuin kahden viikon päästä, hän ei tule tekemään sitä (iskua Iraniin) ennen silloista puhettaan.

Obaman kanssa on aikataulutettu tapaaminen sillä välin kun hän on USA:ssa…..ja YK:ssa. Obama puhuu myöskin YK:ssa. Ja niin tekee Iranin presidentti….Ahmadinglewad…. (lol)

Joten, ehkä….jos Netanyahu ei saa YHTÄÄN APUA YK:lta (ja hän ei tule saamaan mitään) niin sitten kenties Israel iskee ENNEN USA:n vaaleja. Tuskinpa myöhemmin kuin tuo ajankohta? Ja Iran on ylittänyt tuon punaisen linjan liian kauaksi ollakseen mahdollinen pysäytettäväksi. (Muuten…sinun tarvitsee tietää…hän ei todellakaan odota saavansa mitään apua…hänen täytyy vain tehdä YKSI LOPULLINEN JUTTU ja pyytää israelilaisia avuksi pysäyttämään Iran pyyhkäisemästä heitä olemattomiin ydinpommilla….ennen kuin se todellakin on liian myöhäistä!)

Mutta hei…jos tempaus tapahtuu Rosh Hashanah’ina…. Vihreä valo on tarjolla 2 ryhmälle:

1) Iran ja KAIKKI Israelin arabiviholliset. USA:n ollessa kaaoksessa tempauksen jälkeen…mitä heillä olisi hävittävänään jos he hyökkäävät Israeliin silloin? Ja,
2) Israel….Israelin TÄYTYISI toimia jos USA ei ole enää kykenevä auttamaan heitä.

MITEN KIEHTOVAA AIKAA OLLA USKOVAINEN KRISTITTY….TIETÄMÄLLÄ ENEMMÄN KUIN HITUSEN RAAMATUN LOPUNAJAN PROFETIOISTA….JA NÄKEMÄLLÄ NIIDEN TOTEUTUMISTA PÄIVITTÄISISSÄ UUTISISSA….AIVAN SILMIEMME EDESSÄ!!

tiistai 11. syyskuuta 2012

Uskovien ylösotto Rosh Hashanah’ina 2012?

Seuraavassa todella mielenkiintoinen kirjoitus profeetalliselta Rapture-sivustolta, jossa eräs Randy -niminen henkilö väittää saaneensa Jumalalta ohjausta ja oivaltamiskykyä valvovien kristittyjen tempauspäivämäärää varten. Hän kertoo tarinansa, joka alkaa Yhdysvaltojen osakemarkkinoiden romahduksesta syksyllä v. 2008, jolloin mm. Dow Jones -indeksi koki historiansa syvimmän päiväkohtaisen notkahduksen juutalaisten uudenvuoden juhlan eli Rosh Hashanah’in aikana. Tähän Dow Jones’in laskeneeseen pistelukemaan (777.68) nojaten Randy tekee laskelmansa jotka osoittavat uskovien ylösottoon tänä syksynä juutalaisten Rosh Hashanah -juhlan viimeisenä päivänä. Cutting Edge -ministeriön Ron Riffe kirjoitti muutama vuosi sitten artikkelin, jossa hän Randyn tapaan osoitti vakaumustaan sille että uskovien tempaus tulee tapahtumaan juutalaisena uutenavuotena. Tässä lainaus Ron Riffeltä (http://www.heinola.org/~patato/riffe2.html):

”Jokaisena vuotena syys-lokakuussa minä todella innostun kun juutalaisten Rosh Hashanah -festivaali – ”pasuunansoitonjuhla” – lähestyy. Miksi? Koska minä olen vakuuttunut siitä että milloin tahansa tempaus tapahtuu, se tulee olemaan tuon juhlan viimeisenä päivänä kun juutalaiset rabbit kaikkialla maailmassa puhaltavat viimeisen, pitkän ja omalaatuisen torven törähdyksen heidän ”shofaareillaan”, pässinsarvi-pasuunoillaan. Apostoli Paavali kirjoittaa tästä uskovien tempauksesta juhlan aikana:

”Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.” (1 Kor. 15:51-52)

“Behold, I shew you a mystery; We shall not all sleep, but we shall all be changed, 52 In a moment, in the twinkling of an eye, at the last trump: for the trumpet shall sound, and the dead shall be raised incorruptible, and we shall be changed.” 1 Corinthians 15:51-52 (KJV, emphasis mine).”

Tämän Randyn (uskollinen vartiomies muurinaukossa) paljastavan kirjoituksen suomensi: Olli R.

------------------------------------------

Tuleeko TÄNÄ vuonna olemaan Rosh Hashanah -tempaus syyskuussa 2012?




Miksi vuonna 2012? (Ja, katso sivun alaosassa linkkikokoelma ”What’s Happening in the Middle East”) Onko Jeesus Kristus tulossa takaisin vuonna 2012? (Ole hyvä ja katso sivun alaosassa huomautus punaisella (May 29, 2012) ”Vahvistiko Jumala tämän webbisivuston päivänä jolloin se tuli ”eläväksi” Internetissä!”)

Kuten sinä äskettäin luit Miksi Rosh Hashanah -juhlan aikana, Jumala vastasi minun rukoukseeni koskien sitä ”mihin aikaan vuodesta” tempaus tulee tapahtumaan? Joten, jokaisena vuotena tuon rukouksen vuonna 1999 jälkeen, minä olin erityisen valppaana Rosh Hashanah -juhlan tienoilla.

Vuonna 2001, jolloin terrori-iskut tapahtuivat (päivä joka muutti maailman) Rosh Hashanah oli vain viikkoa myöhemmin. Se oli erikoisen lisääntynyttä valppauden aikaa. Valitettavasti, mitään ei tapahtunut. Mutta, 9-11 varmasti EDESAUTTOI Jumalan agendaa näille viimeisille päiville.

No, jotakin tapahtui Rosh Hashanah -juhlan aikana v. 2008 joka tavoitti meidän monen lopunajan ”tarkkailijan” katseen. Monet ihmiset julkaisivat tämän tapahtuman sivustolla FireDoves.com ja muuallakin päivinä ja kuukausina jälkeenpäin. Joten, Randy….mitä tapahtui Rosh Hashanah’ina 2008….syyskuun 29. päivänä 2008? Tässä on minun tarinani….

Syyskuun 29. päivä 2008…..Rosh Hashanah. Osakemarkkinat olivat romahtaneet pitkin koko vuotta ja syyskuun 29:ntenä 2008 Kongressi suoritti sen ensimmäisen äänestyksensä ”pelastaa pankit”. Osakekurssit olivat jo 200-300 pistettä miinuksella ennen äänestystä. Se oli jo HUONO päivä. Kongressi äänesti ehdotukselle EI ja Dow Jones -indeksi romahti, päätyen tuona päivänä alaspäin 777.68 pistettä. Nyt, tuo oli merkityksellistä meille kaikille, ja useat ihmiset viestittivät siitä. Minä tarkoitan, markkinat olisivat hyvin helposti voineet olla 778, 780, 772 pistettä laskussa. Mutta ei, ne laskivat 777.68 pistettä. Mutta mitä, jos jotakin, tämä tarkoitti?

Minä elän numeroiden maailmassa….markkinoilla. Se on ollut minun ammattini yli 30 vuotta. Viikkoina ja kuukausina jotka seurasivat tätä tapahtumaa, minä ajattelin tätä usein. Ja se viimein valkeni minulle että jos 777 tarkoitti jotain, niin sitten .68 teki sitä yhtälailla. Mutta mitä?

Minä lopulta keksin tämän: Jos jokainen seiskoista luvussa 777 edusti YHTÄ vuotta, sitten, ehkäpä, .68 oli osa vuodesta. (Muistatko, Danielin kirjassa, hän löysi ratkaisun 490 vuodesta tai 70 kertaa 7….kunkin vuoden edustaessa lukua 7. Siispä, tässä tapauksessa, jokainen seiska edusti yhtä vuotta. [Tuossa Dan. 9:24-27 kohdassa enkeli Gabriel puhui Danielille 70 vuosiviikosta (vuosiviikko = 7 vuotta) jotka Israelille ja Jerusalemille on säädetty. Suom. huom.])

Niinpä minä keksin vanhan lukioaikani suhdeyhtälön: 0.68 vastaan 0.70 niin kuin X (=muuttuja) vastaan 365 päivää vuodessa. (0.68/X=0.70/365) Ratkaise X ja sinä saat 355. OK Randy….joten mitä nyt?

No niin, laskekaamme eteenpäin syyskuun 29. päivästä 2008 (Rosh Hashanah 2008) 355 päivällä. Tullaan syyskuun 19. päivään 2009. OK Randy, entä nyt? No, jos tämä päivämäärä olisi Rosh Hashanah 2009, niin sitten olit saanut huomioni! Ja….se OLI. Mielenkiintoista. Mutta jälleen, entä sitten? Ja minä olin ihan änkkänä. Rosh Hashanah 2009 tuli ja meni ilman tempausta.

Parin kuukauden ajan syyskuun 2009 jälkeen minä jatkoin tämän asian mietiskelyä. Mutta mitä sitten…..mitä silloin kolme seiskaa (777) merkitsevät Randy? Minä kamppailin tämän kanssa kuukausia…

Sitten maaliskuun alussa 2010, minä olin autossa matkalla katsomaan isääni joka oli viimeisillään hoitokodissa. (Muistatko kun minä kysyin Jumalalta ”kertoisiko Hän minulle ajankohdan vuodesta tempaukselle?” Lue minun sivuni ”WHY on Rosh Hashanah.”) Ja, 11 vuotta minun ensimmäisen rukouspyyntöni jälkeen…oli viimein aika kysyä “Herra…jos sinä sallit….minä haluaisin kysyä tempauksen ‘vuotta’” Sitten minä näin isäni mikä olisi minun viimeinen kerta, ja ajoin kotiin.

Seuraavana aamuna….kun minun isäni teki kuolemaa hoitokodissa…ja minä havahduin ajattelemaan tempausta ja minun isääni ja minun rukoustani….ja mielessäni kuulin tämän: ”Randy, sinä tiedät jo päivämäärän.” Mitä? Miten minä ”tiedän” päivämäärän?

Minä mietiskelin tätä jonkun aikaa tuona aamuna jopa ennen kuin nousin vuoteesta. Voisivatko kolme seiskaa (777) edustaa kolmea vuotta?? (1095 päivää = 365 päivää kertaa 3) Ja, jos .68 OSOITTI täsmälleen Rosh Hashanah’iin v. 2009, niin sitten osoittivatko kolme seiskaa silloin 3 tulevaan vuoteen Rosh Hashanah’ista 2009? Ja voisiko TUO päivä mahdollisesti olla Rosh Hashanah v. 2012??? Jos kolme vuotta myöhemmin todella OLISI Rosh Hashanah 2012…..niin eikö SE olisi hämmästyttävää?? Kyllä se olisi!

Sitten minä päätin mennä tietokoneelle ja katsoa JOS 3 vuotta Rosh Hashanah’ista 2009 olisi itse asiassa, Rosh Hashanah 2012?? (Mene sivulle www.timeanddate.com ….Lisää 1095 päivää päivämäärästä 19/9/09….ja sinä saat 18/9/2012!) Ja, syyskuun 18. päivä 2012 on….Rosh Hashanah -juhlan 2012 toinen päivä!! (Rosh Hashanah alkaa auringonlaskusta syyskuun 16. päivänä ja päättyy auringonlaskuun syyskuun 18. päivänä.)

Heti kun minä sain vastauksen, että se OLI Rosh Hashanah 18/9/2012!.....puhelin soi ja minulle kerrottiin että isäni oli JUURI ÄSKEN kuollut…..

Ja silloin TUO ON MINUN TARINANI.

Muuten….Dow-indeksin 777.68 pisteen pudotus on VIELÄKIN pahin päivälasku osakemarkkinoiden historiassa. Se on ikään kuin….se on yhä KIRKUMASSA meille ”HEI! Tämä on TÄRKEÄÄ!” Ja, tapahduttuaan Rosh Hashanah -juhlan aikana, se tekee sen kaksi kertaa niin tärkeäksi!

Kysymys: Antoiko Jumala minulle oivaltamiskyvyn numeroista liiketoiminnassani? Jotakin johon minä olen kiinnittänyt huomioni elämässäni viimeisen 30 vuoden aikana? Tarkoittiko Dow-indeksin tippuminen 777.68 pisteellä Rosh Hashanah’ina 2008 jotakin tärkeää näinä viimeisinä päivinä? Antoiko Jumala vastauksen kysymykseeni koskien vuotta, samalla tavalla kuin Hän antoi minulle vastauksen rukoukseeni vuonna 1999 koskien ”ajankohtaa vuodesta” tempaukselle niin ikään?

Jos näin on, OSOITTAAKO Dow-indeksin pudotus Rosh Hashanah’ina 2008 (29.9.2008) 777.68 pisteellä TÄSMÄLLEEN Rosh Hashanah’iin 2009….ja silloin TÄSMÄLLEEN Rosh Hashanah’iin 2012 tempauksen puolesta?

Minä en tiedä…..mutta jos se EI osoita….se on varmasti eräs uskomaton yhteensattuma.

Muuten….(lisätty 4. heinäkuuta 2012)…. jos sinä otat kolme seiskaa ENSIN, ja lasket eteenpäin Rosh Hashanah’ista 2008, 29. syyskuuta 2008….ja lisäät 3 vuotta (365x3=1095 päivää) sinä MYÖSKIN tulet TÄSMÄLLEEN Rosh Hashanah’iin 2011. Sitten ota .68’n osavuosi ja lisää vielä 355 päivää ja pääset TÄSMÄLLEEN Rosh Hashanah’iin 2012. Toisin sanoen…..MOLEMMAT reitit vievät sinut Rosh Hashanah’in välipäiviin (2009 ja 2011) TARKALLEEN…. ja siten sinä päädyt uudelleen TÄSMÄLLEEN vuoden 2012 Rosh Hashanah’iin! Kerro sinä minulle….. koska Rosh Hashanah SIIRTYY ja vaihtaa päivämäärää joka vuosi…..mikä on tämän jutun todennäköisyys? Onko sekin vain eräs yhteensattuma???

Joten, tehdään yhteenveto tästä tähänastisesta.

Ensiksikin, koska minä aluksi rukoilin ”vuoden ajankohtaa” tempaukselle, minä olen aina uskonut että se voisi olla juutalaisten syksyinen Rosh Hashanah -juhla. Toiseksi, KAIKEN sen jälkeen mitä on tapahtunut maailmassa lähtien 11-9-2001 päivämäärästä, ts. maailma sodassa; (- sinun täytyy myöntää - sota muslimien ja kristityt/juutalaiset kesken) maailmanlaajuinen taloussotku; geopoliittinen sotku kaikkialla, erityisesti Lähi-idässä, Euroopassa, poliittinen pattitilanne Yhdysvalloissa ja kasvava kansallinen velka, USA:n presidentti tulee julkisuuteen homoavioliittojen puolesta, ja Israel valmiina iskemään Iraniin…ja SITTEN TÄMÄ tulkinta Dow’n pudotuksesta Rosh Hashanah’ina 2008 joka osoittaa täsmälleen Rosh Hashanah’iin 2012…onko se vain yhteensattumaa? Tai keksinkö minä vastauksen rukoukseeni ja kun minä kuulin ”Randy, sinä tiedät jo vastauksen.”

Me näemme pian.

May 29, 2012 – ÄSKEN LISÄTTY: VAHVISTIKO Jumala TODEKSI tämän webbisivuston päivänä jolloin se alkoi ELÄÄ Internetissä??? Sinun tarvitsee tietää tämä: päivä jolloin tämä webbisivusto kuulutettiin Internetissä….kun minä katselin ”tilastotietoja” UUSIEN vierailijoiden lukumäärästä sivustolla läpi koko päivän, tuo lukema päivää nro 1 kohden oli ”778” eri vierailijaa. Joten, miksi tämä on tärkeää? Lue minun blogiani ja lue julkaisu ”Why in 2012.” Minä en tiennyt luvusta ennen kuin heräsin tänä aamuna.

Kuten sinä äsken luit edellä….Dow Jones’in pudotus Rosh Hashanah’ina 2012 oli mikä? – 777.68 pistettä. Pyöristä tämä luku ja sinä saat minkä? (Webbisivuston osumaluvussa EI ole mitään murto-osia!) Sinä saat….. 778. Kuinka monta osumaa minä näen tilastoissani? 778 (Katso kuvaruutukaappausta alla todentaaksesi itse.)




What’s Happening in the Middle East (Various Links to Articles)

NEW 6/8 – How NEAR are we to Christ’s Return?

May 28 Article: How near is Iran to a Nuclear Bomb?

Short Rapture Video – 1 shall be taken, the other left behind

NEW 7/25-Showdown: Syria/Hizbollah/Iran & Israel-SOON!

perjantai 7. syyskuuta 2012

Obaman syrjäyttäminen ja poikkeustilan julistaminen mahdollista syksyllä 2012 venäläisen sotilasviranomaisen mukaan – myös false-flagia kaavaillaan USA:ssa

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean ajankohtainen uutisartikkeli jossa paljastetaan USA:n armeijan sisällä kytevä salamurhahanke presidentti Obaman kaatamiseksi johtuen Obaman aikomuksista keventää USA:n sotataloutta. Venäläiset sotilashenkilöt ovat tehneet yhteistyötä amerikkalaisten kanssa ja raportoineet Kremlille kuulemisistaan. Eräs sisäpiiriläinen Amerikan hallinnossa on vielä paljastanut että Kotimaan turvallisuusvirasto suunnittelee FalseFlag -iskua USA:n maaperällä jotta Obama voisi julistaa poikkeustilan maahan. Jotakin tulee varmasti tapahtumaan ennen vuoden 2012 loppua ja tässä on pari teoriaa venäläisestä tietolähteestä otettuna. Artikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------------------------------



World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."  


September 2, 2012

Obaman vallastasyöksemisjuoni avartuu kun USA:n Martial Law (poikkeustila) -pelot kasvavat


By: Sorcha Faal, ja kuten raportoitiin hänen (her) läntisille tilaajille


   

Uusi raportti jonka julkaisi Venäjän federaation laitos sotilaallista ja teknistä yhteistyötä varten (the Federal Service for Military-Technical Cooperation (MTC), eli liittovaltion viranomainen joka valvoo ja kontrolloi Venäjän sotilaallista ja teknistä yhteistyötä muiden maiden kanssa) kiertää Kremlissä tänä päivänä todeten että yleisesikunnan upseereja varoitettiin tänä menneenä viikkona heidän amerikkalaisten kollegojensa taholta Pohjois-Amerikan ilmapuolustuskomentokeskuksesta (the North American Aerospace Defense Command (NORAD)) että uhka syöstä presidentti Obama vallasta ”tiettyjen ainesten” taholta USA:n armeijan sisällä on ”lähempänä kuin voi aluksi kuvitella” ja voisi vallan hyvin aiheuttaa poikkeustilan julistamisen Yhdysvalloissa.

Venäläiset upseerit jotka raportoivat Kremlille tästä tyrmistyttävästä tapahtumien käänteestä olivat harjoittelemassa USA:n ja Kanadan sotilashenkilökunnan NORAD’issa kanssa heidän vuosittaisen Vigilant Eagle (Valpas kotka) -terroristiharjoituksen aikana ja huomauttivat että tämä on toinen varoitus jonka he ovat saaneet tänä kesänä suunnitelmasta kaataa Obama, ja kuten me aikaisemmin kerroimme meidän heinäkuun 20. päivän raportissa, USA:n armeija paljastaa vallankaappaussuunnitelman kukistaa Obama (vrt. NL:n vallankaappausyritykseen v. 1991 eli tuskin Mitt Romney on Obaman seuraaja jos Amerikka muuttuu sosialistiseksi mikä vastaa NL:n muuttumista jeltsiniläiseksi rosvokapitalismiksi 1990-luvulla! Suom. huom.)

Perimmäiseen syyhyn nähden miksi nämä toisinajattelevat ainekset USA:n armeijan sisäpuolella suunnittelevat syrjäyttävänsä Obaman me olimme, niin ikään, panneet merkille meidän heinäkuun 22. päivän raportissa että Obaman suunnitelma pirstoa ”pysyvä sotatalous” aiheuttaa paniikkia Globaalin Eliitin keskuudessa.

Yksityiskohdat liittyen Yhdysvaltain pysyvän sotatalouden (Permanent War Economy) rakentamiseen 2. maailmansodan jälkimainingeissa olivat, ehkäpä, parhaiten ilmaistu tunnetun amerikkalaisen emeritusprofessorin Columbian yliopistosta Seymour Melman’in (1917-2004) toimesta joka hänen vuoden 1976 merkittävässä kirjassaan nimeltä The Permanent War Economy: American Capitalism in Decline (Pysyvä sotatalous: Amerikkalainen kapitalismi laskussa) ennusti globaalin talousromahduksen joka on parhaillaan käynnissä ja varoitti kauhistuttavasta, todellakin apokalyptisesta, maailmansodasta joka pian seuraisi.

Professori Melman’in mukaan, joka kirjoitti nämä varoituksen sanat 36 vuotta sitten, Yhdysvaltain pysyvä sotatalous olisi taloudellisesti niin tuhoisaa USA:lle, että vuoteen 2015 mennessä, yli 3,5 miljoonaa tehdasteollisuustyöpaikkaa siirrettäisiin ulkomaille uhaten tämän maan koko hengissä pysymistä kun sen pääomamarkkinat eivät pystyisi tukemaan äkkijyrkkää puolustusbudjetin taakkaa jolla pyritään kontrolloimaan koko maailmaa, kun taas samaan aikaan tuetaan eloisaa siviilien kulutustaloutta.

Valitettavasti Yhdysvaltain vuoksi, professori Melman’in arviot tehdasteollisuustyöpaikoista joita menetettäisiin vuoteen 2015 mennessä, ovat reilusti ylitetyt uusilla arvioilla osoittaen että yli 5,7 miljoonaa niistä on menetetty viimeisten 12 vuoden aikana yksistään, järisyttävä luku, joka saa vaikuttamaan pieniltä jopa ne menetykset, joista Amerikka kärsi Suuren Laman (the Great Depression) aikana.

Samaan aikaan, ja kun Amerikan talous jatkaa kiitämistään kohti taloudellista unholaa, sen asevoimat miehittävät nyt lähes koko planeettaa uusien arvioiden osoittaessa että 60,000 USA:n erikoispalvelujoukkoihin kuuluvaa sotilasta tekevät nykyään salamurhia, yöllisiä rynnäkköjä (night-raids), koulutustehtäviä, yhteisoperaatioita ja -harjoituksia 120 maassa ympäri maailman, kaksi kertaa niin paljon kuin silloin kun Obama tuli valtaan, sotilasjoukkojen sijoittamisten kanssa noin 70 maahan minä tahansa sovittuna ajankohtana.

Niin hirvittävän taloudellisesti tehokas kuin USA:n armeijasta on tullutkin, tämä MTC’n raportti kertoo, että sen kustantamiseksi USA:n liittovaltio lisäsi 2,33 dollaria velkaa jokaista 1 dollarin lisäystä kohden bruttokansantuotteessa tänä kuluneena vuotena ainoastaan saaden Vanguard Group’in, yhden Yhdysvaltojen suurimmista yhteisten varojen komplekseista (mutual fund complex), varoittamaan tällä menneellä viikolla että heidän maataan johdetaan kohti fiskaalista junatörmäystä (fiscal train wreck, valtion ylivelkaantuminen)” ja suosittu amerikkalainen poliitikko Wayne Allyn Root, samalla tavoin, varoittaa että Amerikka on kaikkien aikojen suurimman laman kynnyksellä.

Venäjän federaation turvallisuuspalvelun (Federal Security Services (FSB)) liite tähän MTC’n raporttiin huomauttaa että USA:n liittovaltion poliisivoimat ovat alkaneet koettaa eristää ja vangita USA:n armeijan roistoaineksia jotka juonivat Obaman salamurhaa ja hänen regiiminsä kukistamista jäsenten avulla jotka kuuluvat erääseen miliisiryhmään nimeltä F.E.A.R., joka tarkoittaa Forever Enduring Always Ready, ollen pidätettynä tänä kuluneena viikkona, ja joiden kaikkien kerrottiin olevan aktiivipalveluksessa olevia sotilaita USA:n armeijassa.

Pelkoja koskien Obamaa julistamassa poikkeustilaa maahan ei ole, myöskään, suljettu pois tästä MTC’n raportista kun monet vaihtoehtoiset uutisjakelupisteet Yhdysvalloissa varoittavat samasta, sisältäen vaikutusvaltaisen InfoWars.com’in joka heidän elokuun 30. päivän artikkelissa otsikolla Bullets, False Flags and Biological Warfare: What Is the US Government Planning? (Luoteja, false-flageja ja biologista sodankäyntiä: Mitä USA:n hallinto suunnittelee?) perustaa sen viimeisimmän varoituksensa hallinnon sisäpiiriläiseen joka sanoo “It’s Going Hot” (Asiat ovat kärjistymässä) ja:





Merkittävä Kremlin tiedusteluanalyytikko Igor Panarin, Venäjän ulkoministeriön oppilaitoksen tulevia diplomaatteja varten dekaani, myös, uskoo että Obama tulee julistamaan poikkeustilan vuoden 2012 loppuun mennessä. Hän selittää: On olemassa 45-55%:n mahdollisuus juuri nyt että hajoaminen tulee tapahtumaan. Vuonna 2009, Panarin luennoi diplomaattiakatemiassa (Diplomic Academy) missä hän sanoi uskoneensa että USA alkaa romahtaa vuonna 2010. Hän vertasi Amerikkaa natsi-Saksaan ja syytti USA:ta globaalista finanssikriisistä joka tuhosi Venäjän talouden.

Kaikkein pahaenteisintä tässä MTC’n raportissa, ehkäpä, on sen varoitus että Obaman vallastasyökseminen saatetaan ajaa läpi suunniteltua aikaisemmin johtuen ruuan hintojen kiihtymisestä kun kesäkuusta heinäkuuhun tänä vuonna sekä maissin että vehnän hinta nousi kumpikin 25%:lla kun taas soijapavun hinta nousi 17%:lla; hinnat, venäläiset asiantuntijat sanovat, voisivat oikein hyvin panna alulle globaalin sodan luonnonvaroista kun ei edes Yhdysvalloilla ole varaa ruokkia sen mitä kovimmassa tarpeessa olevia kansalaisia.


September 2, 2012 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.] 

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com