Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Lännen johtajat valehtelevat Venäjä-johtoisesta Ukrainan invaasiosta – Syyria varoittaa Obamaa hyökkäämästä ISIS'tä vastaan sen maaperällä

Tässä taas ajankohtainen Raamatun profetiaa lainaava tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) loppuviikolta, josta suomensin kaksi ensimmäistä osiota. Aluksi David Bay käsittelee Lännen medioiden toteuttamaa valhekampanjaa, jonka avulla paraikaa syytetään Venäjän armeijaa tunkeutumisesta Ukrainan rajojen sisäpuolelle valtaamaan kaupunkeja. Länsimedian uutisten sanankäyttö on kuitenkin epävarmaa mikä antaa olettaa että puhutaan palturia, joka on lähtöisin Ukrainan hallinnon propagandakoneistosta. Lännen johtajat tietenkin säestävät Ukrainan hallitusta ja mustamaalaavat samalla Venäjää. David muistuttaa Jeesuksen varoituksista koskien suurta lopunajan eksytystä, jolloin esiintyy vääriä kristuksia eli valehtelevia poliittisia johtajia. Samaan aikaan poliittisten johtajien rinnalla toimivat väärät profeetat eli valehtelevat uskonnolliset johtajat. Uutiskirjeen toisessa osiossa kerrotaan Syyrian Assadin hallinnon varoituksesta Yhdysvalloille jotta jenkit ei aloittaisi ilmapommituksia ISIS-järjestöä vastaan Syyrian maaperällä. Presidentti Obama on nyt puun ja kuoren välissä kun häntä painostetaan omiensa taholta aloittamaan ilmaiskut Syyriassa. Näillä sotatoimilla olisi kuitenkin Davidin mukaan huonot seuraukset Amerikalle.

-----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, August 29, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
I. Venäjä “kuulemma” hyökkäsi Ukrainaan 1,000 miehen voimin, tankeilla ja muun raskaan kaluston kanssa.

Minua huolestuttaa varoittavat varaumat joilla läntinen media ilmoitti tästä tapahtumasta ja uskon että nämä raportit saattavat olla läntistä propagandaa.


”Sotilasjohtajat Ukrainassa syyttivät Venäjää siitä että se on syventämässä ryöstöretkeään Ukrainan alueelle ja lähettää uusia joukkoja Krimin rajalle. Venäjän sotilaita, tankkeja ja raskasta tykistöä alkoi vyöryä kaakkoiseen Ukrainaan tosissaan torstaina, Ukrainan hallitus sanoi, samoin aseistetut erillisosastot valtasivat tärkeitä kaupunkeja, polttivat rakennuksia ja passittivat alivarustetut Ukrainan joukot täyteen perääntymistilaan – näyte sotilaallisesta voimasta jota Yhdysvallat pitää nyt invaasiona lähestulkoon kirjaimellisesti.”

Huomaa, että lähde tälle väitteelle on Ukrainan hallinto, jolla on panosta kiihdytettäessä kansainvälistä painostusta Venäjään vastaan. Huomaa myös varauma jota käytetään tässä artikkelissa, ”is said to capture (sanotaan vallanneen)”, jonka pitäisi nostaa punaiset varoitusliput mielessäsi. Tämän seuraavan artikkelin otsikko sisältää myös varauman.


”Ukrainan presidentin Petro Poroshenko'n kansallinen turvallisuusneuvosto on määrännyt pakollisen asevelvollisuuden vastauksena siihen mikä näyttää olevan täysimittainen Venäjän invaasio maata kohtaan.”

Huomaa varaumat tässä otsikossa ”Russia Appears (Venäjä näyttää)” ja tämän artikkelin ensimmäisessä lauseessa ”seems to be (näyttää olevan)” täysimittainen Venäjän invaasio.

Onko Venäjä hyökännyt Ukrainaan vai ei? Me uskomme että venäläisiä joukkoja on aina ollut Ukrainan maaperällä neuvonantajina ja mahdollisesti ”venäläismielisinä kapinallisina”, mutta olemme aina epäilleet sitä, että järjestäytyneet Venäjän joukot olisivat hyökänneet. Jos invaasio on todellinen, niin näiden uutisartikkelien ei tarvitse sisältää näitä varaumia; nämä journalistiset varoitukset eivät olisi tarpeen. Kuten tiedätte, olen ollut hyvin skeptinen kaikkeen mitä Yhdysvaltain hallitus sanoo, koska olen katsonut sen valheita aikana jolloin olin sijoitettuna Pentagonin alaiseen tiedustelulaitokseen Okinawassa, lähes kolmen vuoden ajan. Top Secret/Crypto -luvallani, katselin ensikädeltä päivittäisiä valheita joita tuli Washingtonista.

Tänään, Washington D.C. on edelleen johtavassa asemassa koskien Uuden Maailman Järjestyksen luomista, joten meidän ei pitäisi olla yllättyneitä kuullessamme, että hallituksemme voi valehdella meille Venäjän osallistumisen laajuudesta Ukrainassa. Muistettakoon että Venäjä kieltää hyökänneensä Ukrainaan.


”Venäjän ainoa reaktio NATO'n syytöksille sotilaallisesta sekaantumisesta Ukrainassa tulee olemaan johdonmukainen kannanotto verenvuodatuksen lopettamiselle ja luoda vuoropuhelu sotivien osapuolien välille Ukrainassa, Venäjän ulkoministeri sanoi … ”Ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme kuulleet villejä arvauksia, vaikka faktoja ei ole koskaan esitetty tähän mennessä”, Lavrov sanoi lehdistötilaisuudessa Moskovassa.”

” 'On ollut raportteja satelliittikuvista paljastaen Venäjän joukkojen liikkeistä. Ne ovat osoittautuneet kuviksi videopeleistä. Uusimmat syytökset sattuvat olemaan paljolti samaa laatua', hän sanoi.”

Tässä muutamia syitä miksi uskon että NATO'n syytökset, että Venäjä on hyökännyt Ukrainaan, ovat vääriä:

1) Ukrainan vastustuskyky liittyä Venäjän johtamaan supervaltio #5:een romahtaa melko nopeasti koska maan talous on sekaisin. Venäjän ei tarvitse hyökätä saattaakseen Ukraina polvilleen, sen on vain pidettävä yllä painetta sotilaallisesti, taloudellisesti ja diplomaattisesti.

2) Ukraina tietää, että liittyminen Euroopan Unioniin on resepti katastrofille, koska tiukka taloudellinen valvonta tulee välittömästi käyttöön, aiheuttaen samanlaisia taloudellisia ongelmia, joista EU-maat, kuten Espanja ja Kreikka, ovat jo kärsimässä.

3) Tunkeutuminen vain 1,000 sotilaalla on miltei naurettavaa. Jos Venäjä aikoisi todella hyökätä, se tekisi niin paljon suuremmilla joukoilla, mahdollisesti 100,000 sotilaan avulla.

4) Venäjällä on paljon enemmän hävittävää todellisen invaasion kautta verrattuna vain pitämään painetta yllä.

Näiden syiden tähden, on mielestäni erittäin todennäköista että Lännen johtajat valehtelevat Venäjä-johtoisesta Ukrainan invaasiosta.

Raamattuun uskovien kristittyjen ei pitäisi olla yllättyneitä saadessaan tietää että poliittiset johtajamme valehtelevat säännöllisesti meille. Onhan Jeesus varoittanut meitä profeetallisesti, että aikakauden lopussa, vertaansa vailla oleva valehtelu ja petos on yksi niistä merkeistä, kun aikakauden loppu on lähellä. Matteuksen luvun 24 jakeissa 4, 11 ja 24, Jeesus varoitti meitä olemaan eksymättä. Petos on New Age'n leimaa antava ominaispiirre. Mikään ei ole sitä miltä näyttää, ja ihmiset, jotka ovat mukana käynnistämässä Uutta Maailman Järjestystä, eivät todellakaan ole sellaisia ihmisiä kuin he tuntuvat olevan pinnalta katsoen. New Age -kirjoittajat varsin rohkeasti väittävät että fundamentalistikristittyjä ja ortodoksijuutalaisia pitää eksyttää. Muistatko Jeesuksen profeetalliset varoitukset koskien aikakauden loppua?

"Jeesus vastasi ja sanoi heille: Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä." (Matteus 24:4)

"Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät ja johtavat monia harhaan." (Matteus 24:11)

"Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin (Jumalan valitut)." (Matteus 24:24)

Siksi vertaansa vailla oleva eksytys tulee olemaan aikakauden lopun luonteenomainen tunnusmerkki. Lisäksi jae 24 kertoo meille että tämän luokan eksytys tulisi kahdesta lähteestä.

1) Väärät kristukset – Monet uskovat että tämän tyyppinen henkilö on uskonnollinen johtaja, mutta se ei voi olla totta, koska seuraava henkilötyyppi josta Herra varoittaa, on 'väärä profeetta', joka on ehdottomasti uskonnollinen. Jos Jeesus olisi puhunut uskonnollisesta henkilöstä, kun hän käytti sanaa 'kristukset', Hänen olisi pitänyt sanoa,

”Sillä vääriä uskonnollisia johtajia ja vääriä uskonnollisia profeettoja nousee”, ja tuossahan ei ole mitään järkeä.

Muinaisessa juutalaisuudessa, sana 'Kristus' tarkoittaa Messiaan virkaa. Useimmat juutalaiset uskoivat, että virka oli lähinnä poliittinen, koska he olivat tietoisia profetioista joiden mukaan juutalainen messias hallitsisi kaikkia maailman kansoja ikuisesti Jerusalemista käsin. Tuo on poliittinen virka. Lopullinen 'väärä kristus', josta Jeesus varoitti, tulee olemaan Raamatun Antikristus.

Jeesuksen varoitus tässä kohtaa oli varoitus poliittista hahmoa vastaan, joka yhä uudestaan valehtelisi kansalleen. Nykyään kristityt virheellisesti luulevat että he voivat uskoa siihen mitä poliitikot kertovat heille, unohtaen täysin Jeesuksen varoituksen tässä kohden että vääriä poliittisia johtajia tulee nousemaan ja työskentelemään yhdessä väärien profeettojen kanssa jotka väkevästi pettävät ihmisiä. [Voi kuinka hyvä esimerkki tästä oli Persianlahden sodan aikana vuonna 1991 kun USA:n presidentti George H.W. Bush (Skull & Bones) rukoili yhdessä pastori Billy Graham'in (vapaamuurari) kanssa Valkoisessa Talossa päiväkausia. Todellakin ennakkotapaus parivaljakosta lopullista Antikristusta ja Väärää Profeettaa ajatellen. Suom. Huom.]

2) Väärät profeetat – Tällainen henkilö on ehdottomasti uskonnollinen henkilö joka puhuu valheita ja puolitotuuksia. [Esim. Leo Meller joka ylisti aikoinaan presidentti George W. Bushia (Skull & Bones). Lue http://files.kotisivukone.com/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/george_w__bush_on_uudestisyntynyt_kristitty.htm, Suom. Huom.]

Monet kristityt tänä päivänä ovat tietoisia vääristä profeetoista, mutta ovat totaalisesti harhassa, kun tulee kyse poliitikkojen valehtelusta yhä uudelleen.

Kuten Jeesus sanoi, "Katso, minä olen varoittanut teitä etukäteen." (Matt 24:25)


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2635
DVD

II. Presidentti Obaman on parempi olla varovainen siinä miten hän asennoituu ilmaisku-kampanjaan Syyriaa vastaan.

Hyökkäämällä yksipuolisesti suvereeniin valtioon vastalauseista välittämättä tulee asettamaan ennakkotapauksen, niin että Venäjä voi ottaa mallia Ukrainassa.

Mikä on hyväksi hanhelle on ehdottomasti hyvää uroshanhelle!


”Syyrian ulkoministeri varoitti Yhdysvaltoja maanantaina olemaan tekemättä ilmaiskuja Syyrian sisäpuolella Islamilaisen Valtion militantteja vastaan ilman Damaskoksen suostumusta, sanoen että mitä tahansa sellaista hyökkäystä pidettäisiin aggressiivisena. Walid al-Moallem'in sanat tuntuivat ajoitetulta tekemään tyhjäksi kaikki USA:n sotatoimet Syyriassa. Presidentti Barack Obama on vastustanut Yhdysvaltain sotatoimien aloittamista Syyriassa kolmen vuoden ajan … Mutta nyt, Obama kohtaa painostusta oman armeijansa johtajilta mennä jahtaamaan Islamilaista Valtiota Syyrian sisäpuolelle.”

Tämä syyrialainen virkamies on nyt haastanut taisteluun mahtavan Amerikan Yhdysvallat: hän ei halua Amerikan ilmaiskuja maa-alueelleen. Hän ei tarvitse Amerikan apua kukistaakseen ISIS'in. Itseasiassa, uutisraportteja on noussut esille viime viikkoina, että Syyrian presidentti Assad seuraa ainutlaatuista strategiaa. Hän on väliaikaisesti liittymässä ISIS'in seuraksi yhteiseen hyökkäykseen Lännen tukemaa militanttia armeijaa vastaan joka on käynyt sotaa Syyrian hallintoa vastaan viime vuodet.

Assadin sanotaan suunnittelevan kääntää myöhemmin aseensa ISIS'tä vastaan heti kun Lännen tukemat kapinalliset on neutraloitu. Tämä strategia näyttää olevan vaikutelma.

Jos presidentti Obama päättää määrätä Amerikan ilmaiskut vastoin Syyrian vastalauseita, hän on juuri avannut mahtavan Pandoran lippaan Venäjälle. Obama olisi silloin ohittanut suvereenin, vaaleilla valitun Syyrian hallinnon vastalauseet; ja siksi, Valkoinen Talo ei voisi moittia, jos Venäjä tekisi saman Ukrainaa vastaan.

Yhdysvaltain hallitus on heikoilla jäillä Syyriassa ja sen olisi paras perääntyä! Kukistakoon Assadin joukot kapinallisarmeijan joka on osoittautunut lähes yhtä vastenmieliseksi kuin ISIS, ja sallittakoon hänen sitten kääntää armeijansa aseet ISIS'tä vastaan.

perjantai 29. elokuuta 2014

"ISIS" -bannereita Fergusonissa -- pelko leviää Yhdysvaltoihin

Tässä egyptiläisjordanialaisen raamatullisen profetiatutkijan tuore Lähi-idän profetiapäivitys, jossa hän kiinnittää huomiota ääri-islamilaisen ISIS-liikkeen läsnäoloon Missourin Fergusonissa äskettäin, kun mielenosoittajat siellä protestoivat poliisin mielivaltaisuutta vastaan. ISIS-terroristit luovat nyt pelkoa sekä Lähi-idässä että Yhdysvalloissa, kun jihadistit pyrkivät levittäytymään kaikkialle. Profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

------------------------------------

Mid-East Prophecy Update – August 24rd, 2014


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 24.8.-14. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.





- Tämänkertaisessa päivityksessä haluaisin puhua sellaisesta, joka on ollut jossakin määrin hämmentävää minulle viime aikoina, koska se liittyy pohjimmiltaan kahteen rintamaan.
- Niiden kahden välillä näyttää olevan yhteinen nimittäjä ja jos se on totta, niin sillä on taipumus olla pelin muuttaja Israelissa ja USA:ssa.
- Se, mistä puhun, ovat kammottavat yhtäläisyydet sen välillä, mitä Hamas tekee Israelissa ja sen, mitä mielenosoittajat tekivät Missouri'n Ferguson'issa.
- Anna minun selittää. Olen sillä kannalla, että näiden kahden yhteinen nimittäjä ei oie mikään muu kuin "Islamilainen Valtio," joka tunnetaan myös lyhenteistä ISIS tai ISIL.
- Sanoisin, että se selittäisi, miksi tilanne Ferguson'issa on kestänyt näin kauan ja miksi Hamas on rikkonut niin monta tulitaukoa.
- Sallinet minun perustella, miksi uskon tämän olevan totta ja kun teen sen, niin tiedä, että toivon olevani tässä väärässä.
Juuri viime maanantaina elokuun 18. päivänä CNN:n iltalähetyksen aikana Jake Tapper raportoi Ferguson'ista. Haastatellessaan yhtä mielenosoittajaa hänen takanaan oli "ISIS" -banneri, joka tuli nauhalle. Bannerissa luki "ISIS here! (ISIS täällä!)" Nyt kaikella reiluudella, tämä saattoi olla amerikkalainen mielenosoittaja, joka pyrki nostattamaan uusia mellakoita. Kuitenkin on tosiasia, ettet missään vaiheessa voinut nähdä hänen kasvojaan ja siihen liittyy tosiasia, että monet kertovat, että enemmistö Ferguson'in mielenosoittajista ei ole Ferguson'in asukkaita.

http://www.westernfreepress.com/2014/08/18/isis-here-banner-at-ferguson-protests-airs-live-on-cnn/
Lisää siihen tämä tviitti Pittsburgh Tribune-Review'n Salena Zito'lta, joka oli kärkäs osoittamaan sen kuvan kauhistuttavan luonteen, jossa hän tviittaa: "ISIS täällä -merkki Jake Tapper'in takana on kauhistuttava (chilling)!"

http://www.westernfreepress.com/2014/08/18/isis-here-banner-at-ferguson-protests-airs-live-on-cnn/
Sitten seuraavana päivänä, tiistaina, elokuun 19. World Net Daily raportoi saman tapauksen otsikolla,"ISIS terrorists: We're here in Ferguson - Sign at protest march intended to deliver message of fear (ISIS-terroristit: Me olemme täällä Ferguson'issa - Kyltti protestimarssilla tarkoitettu antamaan pelon viesti)." Tässä joitakin katkelmia heidän raportistaan: "Mielenosoittajan kantama kyltti Missouri'n Ferguson'issa, joka julisti Islamilaisen Valtion eli ISIS:in läsnäoloa, on uhkaava teko, joka varoittaa amerikkalaisia, että heidän pitäisi pelätä Lähi-Idän islamilaista jihadistiryhmää jopa omissa kodeissaan", erään asiantuntijan mukaan. Islamintutkija Robert Spencer, jonka verkkosivusto, Jihad Watch, tarkkailee islamilaista jihadia maailmanlaajuisesti, sanoi, että kyltti, jossa luki, "ISIS täällä", "on linjassa Islamilaisen Valtion kannattajien kanssa, jotka ottavat kuvia Islamilaisen Valtion lipusta liehumassa Valkoisen Talon ja muiden maamerkkien edessä." "Päämäärä on 'iskeä terrori Allahin vihollisten sydämiin' (Koraani 8:60) ja korostaa Islamilaisen Valtion jihadistien halua iskeä USA:n sisällä," hän sanoi. "Se tosiasia, että heillä on täällä USA:ssa kannattajia, jotka voivat kantaa banneria Missouri'ssa ja kylttiä Valkoisella Talolla, osoittaa, että se on hyvin todellinen mahdollisuus", hän varoitti. The Daily Mail Englannissa raportoi muista tavoista, joilla ISIS uhkaa amerikkalaisia Ferguson'issa. Lehden tarkkailemien sosiaalisen median viestien joukossa oli yksi Amarka Al-Ahlam'ilta, joka sanoi: "Minun mielestäni kaikkien IS:n jäsenten Amerikassa pitäisi matkustaa Ferguson'iin ja valmistautua perustamaan vallankumouksellinen islamilainen valtio." Amreeki Witness sanoi: "On aika iskeä pelko sortajien sydämiin." The Daily Mail sanoi, että yksi ISIS:in kannattaja, Mujahid Miski, sanoi olevansa kotoisin Afrikasta. Hänen kerrottiin johtavan pelon kampanjaa ja kirjoitti: "Joten kuinka demokratia teitä kavereita kohtelee?" The Daily Mail raportoi: "Yhdessä viestissä Amreeki Witness pilkkaa poliisin määräämää ulkonaliikkumiskieltoa Ferguson'issa epäjärjestyksen lopettamiseksi sanoen: 'Mekö IS:n kaverit vihaamme teitä vapautenne vuoksi, häh? Aivan kuin tuo vapaus poistaisi ulkonaliikkumiskiellon Ferguson'issa? Herätkää, tai muutoin he eivät päästä teitä ulos koskaan.'" Toinen sosiaalisen median jihadisti kirjoitti: "Kaikki IS:n jäsenet kuffar -maissa: kehotan teitä matkustamaan Ferguson'iin ja muodostamaan siellä prikaateja, ottamaan levottoman maan Allahin haltuun (Inshallah)."

http://www.wnd.com/2014/08/isis-terrorists-were-here-in-ferguson/
- Jos tämä ei ole kyllin paha, niin on joitakin, jotka uskovat, että Islamilainen Valtio on jo täällä USA:ssa vastakkain eteläisen rajamme kriisin kanssa.
- Jotkut lukemistani raporteista ovat liioittelematta aika järkyttäviä ja jälleen, jos tosia, niin se voi oikein hyvin muuttaa koko USA:n toimintatavan.
- Se on Missouri ja täällä Yhdysvalloissa, mutta entä Islamilaisen Valtion läsnäolo Gazassa, kun he pyrkivät tuhoamaan Israelin?
Myös tiistaina Arutz Sheva julkaisi artikkelin otsikolla, "The 'Islamic State' Wake-Up Call ('Islamilaisen Valtion' herätyskutsu)." Kuuntele joitakin katkelmia tästä mitä mielenkiintoisimmasta blogista. - Terroristiryhmä "Islamilainen Valtio", joka on aktiivinen Irakissa, Syyriassa ja jopa Gazassa, on antanut herätyskutsun Lännelle nousta unestaan. Viestin pitäisi olla selvä - islamilainen uhka perustuu suurempaan ideologiaan, joka sattuu olemaan vallitseva sellaisessa Islamissa, kuin tänä päivänä harjoitetaan eikä liity erityisesti mihinkään ryhmään tai järjestöön. Kuuntelevatko maailman johtajat? ...pitäisikö meidän yllättyä, kun muslimit terrori-iskuja tehdessään huutavat: "Allah Hu Akhbar," joka itseasiassa tarkoittaa, "Allah on suurempi?" Pitäisikö meidän yllättyä, kun muslimit lausuvat nuo samat sanat ajaessaan juutalaisia pois Jerusalemin Temppelivuorelta, tai kun Islamilaisen Valtion terroristit ottavat kristittyjä ja muita ei muslimeja seksiorjiksi Syyriassa ja Irakissa? Pelkäämme kohdata tuon todellisuuden, mutta jihadistinen filosofia on olennainen osa heidän "uskonnollista" uskomussysteemiään. ...Jihadistit ovat ydin Islamissa, joka on radikaali! Toivoisin, että näin ei olisi, mutta kuinka muuten selitämme Islamilaisen Valtion, Hizbollahin, Hamasin, Fatahin, Al Aksan marttyyriprikaatin, Talibanin, Al Qaidan, Boko Haram'in ja Islamilaisen Jihadin, yhdessä Iranin ajatollien kanssa, tyrmistyttävän nousun muutaman viimeisen vuosikymmenen aikana? Missään muussa uskonnossa ei ole sellaista pelottavaa syöpäistä kasvua, joka uhkaa koko maailmaa väkivallallaan, "toisen" vihallaan. "Islamilaisen Valtion" uhka ja sen nopea ja hyvin äänekäs kasvu Lähi-Idässä ei ole vain tietyn ryhmän, tai tietyn sunnilaisen "ääri- islamin" lajin uhka eikä ydinuhka Iranista ole vain tietyn shiittiläisen "ääri-islamin" lajin uhka. Myös Persianlahden "maltilliset" Qatarissa ja Saudi-Arabiassa rahoittavat rankasti suosimiaan islamilaisia terroristeja. Lopputulos on, että jihadistinen uhka ei-muslimimaailmaan ylittää kaikki etniset ja kirkkokunnalliset rajat ja uhkaa nielaista kaikki, joita he kutsuvat "epäuskoisiksi" suuressa islamilaisessa tsunamissa. Ja sen pitäisi huolestuttaa meitä kaikkia.

http://www.israelnationalnews.com/Blogs/Message.aspx/6151#.U_YJXLxdWi4
Room. 13:11-12 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.


keskiviikko 27. elokuuta 2014

Obama pitää Foleyn mestausta terroritekona joka oikeuttaa vastatoimiin – Uusi kauhuelokuva 'As Above, So Below' kuvastaa erästä tärkeintä saatanallista opinkappaletta Amerikassa

Tässäpä yksi mielenkiintoisimmista Cutting Edgen uutishälytyskirjeistä (News Alert) tänä vuonna. David Bay osoittaa saatanismin tuntemuksensa uutiskirjeen ensimmäisessä osiossa, jossa hän kertoo uudesta elokuun 29. päivänä 2014 julkaistavasta Hollywoodin kauhuleffasta, jonka nimi 'As Above, So Below' viittaa tärkeään okkulttiseen oppiin, joka oli pohjana Amerikan vapaamuurari-isien suunnitelmassa lavastaa Antikristus maailman näyttämölle. Tämä 'Niinkuin ylhäällä, niin alhaalla' -termi haluaa rinnastaa Luciferin Jumalan veroiseksi maapallon hallitsijaksi ja tehdä ihmisistä jumalallisia. Tämä on siis suurta jumalanpilkkaa ollen tyypillistä tälle aikakauden lopun antikristilliselle ajalle. Toisessa uutiskirjeen osiossa kerrotaan presidentti Obaman aikomuksista iskeä ISIS-militanttien kimppuun Lähi-idässä toimittaja James Foleyn mestauksen takia, jota Obama pitää terroritekona Amerikkaa vastaan. Tässä piilee Davidin mukaan vaara, koska Yhdysvallat ei voi voittaa sotaa ISIS'tä vastaan ja kokisi huomattavan kostouhkan. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

---------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, August 25, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1319
DVD

I. Edistyminen kohti Antikristuksen Mustan Magian valtakautta – Uutta Maailman Järjestystä – on jo niin pitkällä, että kauhuelokuvaa ollaan julkaisemassa yhden tärkeimmän saatanallisen opin kanssa: 'Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla' ('As Above, So Below').

Tiesitkö että Washington D.C. on laadittu opin 'As Above, So Below' mukaan?


”'Mytologian mukaan, joka on kaiverrettuna kirjoituksena helvetin porttien yläpuolella' … Joukkue tutkimusmatkailijoita lähtee pistäytymään muinaisessa katakombissa Pariisin katujen alla löytääkseen yhden suurimmista massahaudoista historiassa. Mutta tietenkin, he päätyvät loukkuun, ja törmäävät paljon synkempään salaisuuteen salaisten luolien ja tunneleiden maanalaisessa systeemissä. Tämä näyttää pirun pelottavalta.”

”'Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla' -elokuvan on ohjannut John Erick Dowdle käsikirjoituksesta jonka hän kirjoitti yhdessä veljensä Drew Dowdle'n kanssa (molemmat elokuvan Quarantine and Devil tuottajia). Mailien pituiset kiemurtelevat katakombit (hautakäytävät) sijaitsevat Pariisin katujen alla, ikuinen koti lukemattomille sieluille. Kun tutkimusmatkailijatiimi uskaltautuu menemään kartoittamattomaan luiden labyrinttiin, he paljastavat synkän salaisuuden koskien sitä mitä tämän kuolleiden kaupungin oli tarkoitus kätkeä sisälleen.”

Katakombit Pariisin alla sisältävät portin Helvettiin? Se on aika rohkea okkultismin lähtökohta, mutta elokuva valmentaa ihmisiä hyväksymään Mustan Magian satanismin joka on hyvin tärkeää Antikristuksen ilmestymiselle. Oikealla oleva okkulttinen symboli kuvaa “Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla” -käsitettä erittäin hyvin. Kuva joka heijastuu vedestä on sama, mutta vastakkainen symboli, ja sitähän okkultistit uskovat Jeesuksesta ja Luciferista (vastakkaisia, mutta samanarvoisia, jumalia).

Mikä on tämän mitä tärkeimmän saatanallisen termin okkulttinen merkitys? On olemassa useita, joista jokainen toistaan syvempi, aivan kuten sipulin kerrokset.

Syvin merkitys“As Abobe, So Below” tarkoittaa että tapahtumien maan päällä täytyy heijastaa todellisuutta taivaallisissa. Kirjaimellisesti se tarkoittaa sitä, että samalla kun Vanhaikäinen (Ancient of Days) hallitsee taivaallisia, niin Lucifer hallitsee “pirullisia alueita (Diabolical Regions)”, ja he ovat samanarvoisia, mutta vastakkaisia jumalia.

Pinnallisempaa julkista New Age -opetusta – Eugene Peterson, suosittu New Age/kristillinen opettaja, sijaisti “Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla” -termin Herran rukoukseen! (Isä meidän -rukous)

Raamatussa lukee, ”Tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa.” (Matteus 6:10; KR 33/38)

"Thy Kingdom come, Thy will be done, in earth as it is in Heaven." (Matthew 6:10; KJV)

Mutta, tämä New Age -johtaja tekee kriittisen korjauksen: “Tulkoon sinun valtakuntasi, tapahtukoon sinun tahtosi, niin kuin ylhäällä, niin alhaalla”!

"Thy Kingdom come, Thy will be done, as above, so below"!

Niinpä New Age tekee pilkkaa Herran rukouksesta, vaatien alhaalle maan päälle voimakasta okkulttista kokoonkutsua, kirjaimellisesti kutsuen tätä maapalloa Luciferin valtakunnaksi!

Yleinen okkulttinen opetus takaperin – “ 'As above, so below, as below, so above.' (Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla, niin kuin alhaalla, niin ylhäällä) Tämä sanonta tarkoittaa että, ylivertainen Jumala tuolla puolen fyysistä universumia ja läsnäoleva Jumala itsessämme ovat yhtä.” (s. 32)

Raamattu tekee selväksi, että ihminen ei ole jumalallinen ja että ihminen ei ole Jumala (Hesekiel 28:2, Hoosea 11:9, Johannes 2:24-25, jne.). Mutta, okkulttinen opetus sanoo rohkeasti kannattajilleen, “Sinä olet Jumala fyysisessä kehossa.”

Meidän palkitulla DVD'llä, yllä, otsikolla “Riddles In Stone: Secret Architecture of Washington D.C.” (Arvoituksia kivessä: Washington D.C:n salainen arkkitehtuuri), me osoitamme että meidän perustajaisämme loivat arkkitehtuurin joka heijasteli heidän pyrkimyksiä lavastaa vapaamuurarikristus (Antikristus) maailman näyttämölle. Todellinen perustus tälle suurelle päämäärälle lavastaa Antikristus on Mustan Magian opinkappale, “As Above, So Below”! (Lue DVD'n lukuotsikot selityksineen tästä)

Tämä okkulttinen elämänohje oli tärkein yksittäinen opastava periaate Washington D.C:n arkkitehtuurin ja katusijoittelun suunnittelussa. Koko kaupunki aseteltiin “tähtien mukaan”, astrologisten ja astronomisten kaavioiden mukaisesti! Washington D.C. sommiteltiin pakanallisten periaatteiden mukaan, minkä vuoksi sinä näet vain pakanasymboleita hallintokeskuksen (Government Center) sisällä!

Aivan kuten “As Above, So Below” -symboli (näytetty yllä), käyttää vedenpintaa hyväksi kuvatakseen vastakkaista, mutta samaa konseptia, niin hallintokeskuksen heijastelevat uima-altaat luotiin tätä tarkoitusta varten.

Tämä DVD osoittautuu mitä tärkeimmäksi muovailessaan ymmärrystäsi siitä että meidän perustajaisämme olivat pakanallisia vapaamuurareita joiden tavoitteena oli johdattaa maailman kansakunnat globaaliin hallintoon, talouteen, ja uskontoon, ja sitten synnyttää heidän vapaamuurarikristuksensa johtamaan sitä kaikkea. Tällöin heidän suunnitelmansa toteuttaa kymmenittäin mitä tärkeimpiä Lopun aikojen profetioita!


DVD

II. Presidentti Obaman hallinto on ilmoittanut, että toimittaja James Foley'n mestaus on terroriteko joka on suunnattu suoraan Yhdysvaltoihin.

Venyttämällä tämän tragedian totuutta osaksi hyökkäystä Amerikkaan, Obama nostaa tämän teon lähes sodanjulistuksen pisteeseen saakka!


”Sen julistaminen että amerikkalaisen toimittajan mestaus oli terroriteko Yhdysvaltoja vastaan, Obaman hallinto sanoi perjantaina, että se puntaroi miten haastaa Islamilaisen valtion (IS) militantit Syyriassa, mikä olisi merkittävä eskalaatio Yhdysvaltain yrityksissä kukistaa ekstremistit. Foley'n kammottavan kuoleman raivostuttamana, Obama harkitsee kaikkia vaihtoehtoja, jotka voisivat suojella amerikkalaisia uhalta, joka voi yltää Yhdysvaltoihin ja muihin länsimaihin, korkea neuvonantaja sanoi, väittäen että presidentti ei olisi 'rajoitettu rajoilla'.”

Islamilaiset militantit ovat mestanneet länsimaisia toimittajia ennenkin, ilman että Yhdysvaltain presidentti julistaa sen olevan terroriteko meitä vastaan, joten tämä teko ei itsessään saisi olla koholla niin korkeaan asemaan. Presidentti Obaman ilmoitus on merkittävä eskalaatio, ei mestaus itse. Mitä päämäärää tämä hätkähdyttävä ilmoitus palvelee?

Alkajaisiksi presidentti voisi käyttää tätä mestausta kipinänä, joka antaisi hänelle mahdollisuuden painostaa Kongressia ja Amerikan kansaa tukemaan vahvaa pommituskampanjaa Syyriassa ja/tai Irakissa. Lisäksi presidentti voi esittää “saappaita maaperälle” maissa joita ISIS'in kalifaattivaltio uhkaa – Syyriaa ja Irakia.

Ajattele “Tonkininlahden” tapausta. Lavastettu “Tonkininlahden” hyökkäys tunnetaan historioitsijoiden taholta tahallisena vääränä välikohtauksena jossa Johnsonin hallinto väitti että pohjoisvietnamilaiset veneet olivat hyökänneet amerikkalaisia joukkoja vastaan, siten tarjoten tekosyyn täysimittaiselle sodalle Etelä-Vietnamissa. 13 hedelmättömän sotavuoden jälkeen, ja yli 58,000 amerikkalaisen kuoltua sodassa, pohjoisvietnamilaiset seisoivat voitokkaina koko Vietnamin niemimaalla. Jokainen amerikkalainen, joka kuoli, teki niin turhaan.

Rukoilkaamme, että presidentti Obama ei nosta tätä traagista teloitustapausta siihen pisteeseen joka heittää Amerikan sotajoukot uuteen sotaan jota ei ole tarkoitettu voitettavaksi!

-------------------------

Obama tekee kuitenkin virheen. Lue tuore uutinen: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2734363/US-forces-Syria-Middle-East-crisis-deepens-Obama-authorizes-surveillance-flights-ahead-possible-strikes-ISIS-despite-Assad-s-warning-attack-considered-aggression.html

Kauhuelokuvan 'As Abobe, So Below' traileri:


tiistai 26. elokuuta 2014

ISIS:n nousu ennustettu maanpaossa olevan iranilaisen vapaamuurarin toimesta

Tässä NWO-tutkija Henry Makowin nettisivuilta paljastava kirjoitus koskien Globaalin Eliitin suunnitelmia lavastaa toinen 911-isku 3. maailmansodan sytyttämiseksi, jonka tuhkista Superman-Avatar eli Antikristus nousee. Artikkelin suomensi: Olli R.

--------------------------------

ISIS:n nousu ennustettu maanpaossa olevan iranilaisen vapaamuurarin toimesta


August 24, 2014


 
(ylhäällä, Bahman Nassiri, 62, yrittää saada sanomansa ulos)

https://www.youtube.com/watch?v=lpMjuysLtaY (Trunews May 16, 2013 - 32nd Degree Freemason, Bahman Nassiri)
https://www.youtube.com/watch?v=whDT1Nh5KnI (Illuminati Exposed - The Golden Veil movie)


Yleensä vältän kaikkea, mikä haiskahtaa pelonlietsonnan läimäytykseltä. Mutta tasan vuosi sitten, julkaisin alla olevan artikkelin, jossa elokuvantekijä Bahman Nassiri ennusti että Illuminati edistäisi fanaattista islamilaisuutta jonka tarkoituksena on provosoida maailmansota. ISIS sopii tähän kuvaukseen tismalleen. Se on ilmeisesti suunniteltu Illuminatin toimesta kauhistuttamaan maailmaa ja vetämään Yhdysvallat sotaan, joka tulee pyyhkäisemään pois kaikki fanaattiset islamistit, ja johdattaa 3. maailmansotaan.

Bahman kirjoitti: ”Olen nyt saanut tietoa samasta lähteestä, että seuraava iso isku Yhdysvaltain maaperällä tulee olemaan kemiallinen ja biologinen, joka toteutetaan pian.” Bahman'in varoitusta viime vuodelta on toistettu ISIS:n taholta viime viikolla.

Mielenkiintoisia linkkejä:

Myös Chicago voisi olla ISIS:n kohteena (elokuun 23. päivä)



* Video antaa ymmärtää että James Foley'n mestaus oli huijausta oikeuttamaan suursota. (video) Foley CIA, oli ”kidnapattu” Libyassa, ja hän auttoi innostamaan Libyan interventioon.




Bahman Nassirin kirje Henry Makow'ille

(From Aug. 15, 2013)

Dear Mr. Makow

Olen Iranin maanpakolainen joka on ryhtynyt iranilaisamerikkalaiseksi elokuvantekijäksi, ja olen myös 32. asteen skottilaisen riitin vapaamuurari, mutta voin vakuuttaa teille, että jos on olemassa poliittisia loosheja Yhdysvalloissa, niin en ole sekaantunut niihin.

Olen julkaissut dokumenttielokuvan 1. marraskuuta 2011, jonka nimi on ”The Golden Veil” (Kultainen Verho), joka osoittaa salaliiton Iranin vallankumouksen ja USA:n panttivankikriisin takana, mikä antaa aavistaa, mitä nykyään on tapahtumassa Lähi-idässä.

Viimeisin haastatteluni Trunews'in Rick Wiles'in kanssa (alkaa kohdassa 18:25) paljastaa Illuminatin, kuten me kutsumme sitä, tai nimikkeen ”The Eagles (Kotkat)”, kuten he kutsuvat itseään. Julkaisemalla tällaisia tietoja olen ehkä vaarantanut elämäni, mutta en tunne pelkoa, koska eräs 30. asteen vapaamuurari opetti minua olemaan pelkäämättä kuolemaa.

Minulla on luotettava tietolähde. Lähteen identiteettiä en koskaan paljasta, mutta nauhoitteeni ja ennustukseni puhuvat puolestaan.

JOS TARPEEKSI AMERIKKALAISIA TIETÄÄ TOTUUDEN, SE VOI TOIMIA ESTÄMÄÄN SATOJENTUHANSIEN KUOLEMAN.

Muutama kuukausi ennen 9/11-iskuja, sain luotettavaa tietoa, joka antoi ennakkovaroituksen niistä. Annoin tiedon FBI'lle Palm Springs'issa, Kaliforniassa, mutta he eivät huomioineet sitä. Lakimieheni, jolla on toimisto Palm Desert'issa, omistaa kopion käsinkirjoitetusta ja päivätystä kirjeestä FBI'lle.

(Vasemmalla, tämä vuoden 2013 ”Vuoden henkilö” TIME-lehden kannessa on Illuminatin tapa kertoa erittäin pahoista asioista joita on luvassa amerikkalaisille. Katso, Synkkä Obama TIME-lehden kannessa on varoitus?)

Muutamaa vuotta myöhemmin sain tiedon samasta lähteestä, että Osama Bin Laden oli sairas, vastaanottaen lääketieteellistä hoitoa salaisessa paikassa Iranissa. Annoin tiedot FBI'lle ja he sanoivat minulle, että terrorisminvastainen osasto Los Angelesissa olisi yhteydessä minuun, mutta kukaan ei ottanut yhteyttä ja minut sivuutettiin taas kerran.

Pian tämän jälkeen sain tiedon, että Bin Laden oli kuollut ja haudattu salaiseen paikkaan Iranin ja Afganistanin väliselle rajaseudulle. Tällä kertaa en vaivautunut raportoimaan siitä.

Olen nyt saanut tietoa samasta lähteestä, että seuraava iso isku Yhdysvaltojen maaperällä tulee olemaan kemiallinen ja biologinen, joka toteutetaan pian. Olen kertonut tiedoista apulaispäällikkö Michael Downing'ille, vastaterrorismin ja erikoisoperaatioiden virastosta (Counter Terrorism and Special Operations Bureau), sähköpostin kautta, mutta tänään hän näyttää sivuuttavan minut kolmannen kerran – MIKSI ? – Olen jopa tarjoutunut ajamaan 3 tuntia nähdäkseni hänet Los Angelesissa ja käymään yksityiskohtia läpi hänen kanssaan, mutta vastausta ei ole kuulunut. Haluaisin pyytää lukijoitasi tallentamaan tämän kirjeen vastaisen varalle, jos sellainen onnettomuus tapahtuu.

MIKSI vastuullisessa asemassa olevat tärkeät viranomaiset jättävät huomiotta sellaiset ihmiset kuin minä joka haluaa vain auttaa?

Ainoa vastaus tähän kysymykseen on:

Nämä miehet ovat Kaaoksen Arkkitehteja, nämä ovat miehiä, jotka haluavat että tällaisia hirvittäviä tapahtumia tapahtuu. He eivät halua estää niitä.

Kemiallisin tai biologisin asein suoritettava terrori-isku USA:n maaperälle, ”provosoituna” hyökkäyksellä Syyriaa vastaan, tarjoaisi varmastikin tekosyyn aloittaa suuren mittakaavan sota Lähi-idässä, jonka perimmäisenä tavoitteena on täydellinen invaasio ja miljoonien asukkaiden massamurhaaminen.

On aika amerikkalaisten ymmärtää, että on olemassa näkymättömät kädet Yhdysvaltojen sisäpuolella jotka suunnittelevat näitä tekoja, palvellen heidän agendojaan. Nämä miehet (The Eagles) kokoontuvat kerran kuussa salaiseen temppeliin Washington D.C:ssä, heillä on rituaaleja jotka ovat hyvin samantyyppisiä kuin vapaamuurareilla, heitä ei ole enempää kuin muutama sata, ja he ohjaavat elämiämme.

Kotkat (The Eagles) ovat maailman vaikutusvaltaisimpia pankkiireja, asevalmistajia ja öljyparoneita, joita pääosin britit kontrolloivat. Kaikki mitä sinä olet nähnyt tapahtuvan Lähi-idässä vuodesta 1979 lähtien on suunniteltu ja toteutettu näiden vaikutusvaltaisten miesten toimesta, ja heidän yleissuunnitelmansa on se, mitä olen selittänyt Trunews'in haastattelussa – http://youtu.be/Izz8cISo5Ts#sthash.2bGC1SWy.dpuf ts. polarisaatio (jakautuminen) ja invaasio.

Kenties, jos tämä lausunto julkaistaan blogissasi, ja minä lähetän heille linkin, se voi palvella pakottaakseen heidät puhumaan minulle ja analysoimaan informaatiota jota olen saanut, elleivät he sitten toivo hyökkäyksen tapahtuvan. Jos tarpeeksi amerikkalaisia tulee tietoisiksi tästä, niin toivottavasti se voi estää suurimman terrorikatastrofin Amerikan historiassa.

Vain Kristus voi pelastaa meidät nyt. [Niin, mikä on Jumalan tahto Amerikan kohdalla nyt?!, Suom. huom.]

Terveisin, Bahman Nassiri

--------------------------------------------------------

Bahman lähetti minulle tämän infon vapaamuurariudesta:

Tapa jolla vapaamuurarijärjestö on suunniteltu, on aivan loistava.
He vihkivät sinut ja saavat sinut uskomaan, että olet pyhä mies tehden hyväntekeväisyyttä ja auttaen veljiäsi.
He saavat sinut uskomaan, että järjestö ei ole mitenkään poliittinen.
He saavat sinut uskomaan että on olemassa 33 astetta (kaikki filosofisia), eikä mitään muuta.

Totuus on, että veljillä jotka pääsevät 33. tai 32. asteelle ei ole hajuakaan siitä mistä on kyse.
Totuus on, että on olemassa korkeampi taso.
Näkymättömät silmät, jotka tarkkailevat veljiä, poimivat joitakin joihin he voivat luottaa, jotka ovat erittäin rikkaita, vaikutusvaltaisia ja tärkeitä, ja ovat hyödyllisiä heille, ja vihkivät heidät korkeammalle tasolle, JOKA ON ILLUMINATI, tai ollaksemme tarkkoja, THE EAGLES (KOTKAT).




---------------------------

Lopuksi lainaan 1. kommenttia tähän Makowin julkaisuun:

Phil said (August 25, 2014):

It may need to be pointed out that Dan's comment says that 11/9 coming up is the 12th anniversary of 911 when in fact it is the 13th ie 2014 - 2001 = 13. [Eli 13. vuosipäivä 9/11-iskuista tulossa tänä syksynä]

Because 11/9/2014 is the 13th anniversary of 911 it is very significant –
[Lisäksi 1+1+9+2+0+1+4=18=6+6+6]
11/9/2014 is 777 days from 27/7/2012, the opening ceremony of the London Olympics counting both dates.
[Eli 777. päivä olympialaisten avajaisista laskien]
11/9/2014 is 33 days before Cliff Richard is 888 months old on 14/10/2014.
11/9/2014 is 7+7+7+7 days after Cliff Richard's flat was searched
[huoneisto tutkittiin] on 14/8/2014.
11/9/2014 is exactly 1 month after Robin Williams was found dead on 11/8/2014.
11/9/2014 is 8 weeks after the downing (?) of MH17.
11/9/2014 is 3+3 months and 3 days after 8/3/2014, when MH370 went missing.
11/9/2014 is 11x13 days after 21/4/2014 when HMQEII
[Her Majesty Queen Elizabeth II]
was 88.
11/9/2014 is 444+444 weeks and 4 days from 31/8/1997, the day Princess Diana and Dodi Fayed were killed.
11/9/2014 is 33 days after Michael Brown, 18, was shot and killed by police in Ferguson, Missouri on 9/8/2014.

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com