Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 28. marraskuuta 2014

Uskovien ylösottoja useita 7-vuotiseen vaivanaikaan liittyen -- Ilmestyskirja avautuu ennennäkemättömällä tavalla



Tämä blogikirjoitus on ns. pretrib-tempausopin puolesta Ilmestyskirjan valossa. Todistan eri tavoilla, että ennen 7-vuotista vaivanaikaa tapahtuva "pre tribulation rapture" -tempaus on oikea ja raamatullinen oppi Jeesuksen toisesta tulemuksesta vaiheittain ennen Kristuksen tuhatvuotisen valtakunnan perustamista maan päälle (Ilm. 20:1-6). Vapahtajamme oli juutalainen ja hän noudattaa juutalaista hääperinnettä. Ylkän morsian temmataan pois 7 vuotta kestävästä ahdistuksesta ja vihasta maan päällä. Jumala ei ole määrännyt valvovia kristittyjä vihaan, aivan kuten oli Nooan ja Lootin tapauksessa (Matt. 24:37-44; Luuk. 17:26-30). Tämän hirvittävän ja vaikean kauden jälkeen alkaa Taivaassa suuret hääjuhlat, jonne on kutsuttu häävieraita viimeisen 7 vuoden aikana, jolloin Antikristus hallitsee maapallolla.

Tämän aiheen käsittelyn aloitti blogini vieraskirjassa ystäväni Pekka, joka väitti aluksi että on vain yksi Jeesuksen tulemus omilleen eli Kristuksen seurakunta olisi maan päällä nämä 7 ahdistuksen vuotta ennen Vapahtajamme julkista ja näkyvää tulemista maan päälle. Päätin vähän "ojentaa" Pekkaa ja siitä syntyikin hyviä kirjoituksia vieraskirjaani joita nyt lainailen tässä blogikirjoituksessa. Pekkakin lopulta hyväksyi näkemykseni ja vahvisti omalta osaltaan pretrib-tempauksen oikeellisuutta. Panen tähän asianmukaiset vieraskirjaviestit aikajärjestyksessä (vanhin ensin, minä aloitan 7. viestissä). Niissä on jotain uutta perinteiseen tempausoppiin nähden. Näen että tempauksia on useita Danielin viimeisen 70. vuosiviikon (Dan. 9:27) aikana ja lähettyvillä. Pääpointti on se, että ensin temmataan vähälukuinen morsian ja sitten häävieraita Karitsan hääaterialle (Ilm. 19:7-9).


Vieraskirja


Nimi : Pekka

Viesti : Tempaus ennen Harmagedonia?

Ilm. 16:13-16
13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.
14 Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.

STOP

15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!

JATKUU

16 Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.


26. marraskuuta 2014 19:33:42



Nimi : Pekka

Viesti : Ei kuulosta hyvältä. Jos "tempaus" tapahtuu vasta ennen Harmagedionia niin joudumme katsomaan, ehkei, kärsimään näistä vitsauksista:

Ilm. 16:1-12
1 Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: "Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle".
2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.
3 Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli vereksi, ikäänkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elävä olento kuoli, mitä meressä oli.
4 Ja kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vesilähteisiin, ja ne tulivat vereksi.
5 Ja minä kuulin vetten enkelin sanovan: "Vanhurskas olet sinä, joka olet ja joka olit, sinä Pyhä, kun näin olet tuominnut.
6 Sillä pyhien ja profeettain verta he ovat vuodattaneet, ja verta sinä olet antanut heille juoda; sen he ovat ansainneet."
7 Ja minä kuulin alttarin sanovan: "Totisesti, Herra Jumala, Kaikkivaltias, totiset ja vanhurskaat ovat sinun tuomiosi".
8 Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella.
9 Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.
10 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa
11 ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa.
12 Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.

26. marraskuuta 2014 19:47:50



Nimi : Pekka

Viesti : Dan. 12:1-13
1 Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika (suuri ja pieni ahdistus?), jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.
4 Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy.
5 Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla.
6 Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella: "Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?"
7 Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: "Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät."
8 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?"
9 Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti.
10 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.
11 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.
12 Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.
13 Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa."

Voisiko ajatella näin, että pienen ahdistuksen aika kestäisi tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää (3,5 vuotta) ja suuri ahdistus, kun antikristus paljastuu, samat tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää ja Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Eli pienen ahdistuksen päättymisen jälkeen meidän tulisi olla vielä kokemassa "suurta ahdistusta" 45 päivää (1335 - 1290 päivää) ennen tempaamista "tuuliin ja pilviin" Herraa vastaan. Toisin sanoen Harmageddon toteutuisi aikaisintaan sen jälkeen kun "suurta ahdistusta", antikristuksen aikaa olisi kulunut 45 päivää.

ja nouse osaasi päivien lopussa." tarkottaisiko tämä, että Danielilla olisi osa lopunaikana? Toinen "säkkipukuinen" todistaja?

26. marraskuuta 2014 20:30:44



Nimi : Pekka

Viesti : Tuohon Ilmestyskirjan kohtaan 16:15 sisältyy itsessään todistus Herran "salaisesta tulemuksesta" ottamaan ylös "tempaus-seurakunta"

Ilm. 16:15
15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!

Ja maanpäälle paluun merkki olisi:

Matt. 24:27
Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.

26. marraskuuta 2014 20:46:05



Nimi : Pekka

Viesti : Tämä "suuren ahdistuksen" alkamisen jälkeinen 45 päivää kuulostaa hyvältä. Koska silloin pystymme "evankelioimaan" vielä pelastumattomia. Jos Kristus naulattiin ristille oikeinpäin ja Paavali väärinpäin; niin minulle arvollisin "marttykuolema" olisi pilkkoa kappaleiksi ja polkea tunkioon. Tästä pilkkomisesta olen nähnyt unen, jossa minut sahattiin kappaleiksi.

26. marraskuuta 2014 20:58:55



Nimi : Pekka

Viesti : Jos joudumme, tai saamme, olla maanpäällä vielä 45 antikristuksen aikaista päivää. Niin silloin ainoastaan ne jotka ovat ottaneet "pedon merkin" voivat ostaa ja myydä; jolloin joudumme olemaan nälässä.

Terve ihminen voi selvitä hengissä jopa 50 päivää ilman ruokaa (aika tarkka laskelma).

http://fi.wikipedia.org/wiki/N%C3%A4lk%C3%A4

Ilm. 13:17
ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

26. marraskuuta 2014 21:20:26



Nimi : Olli

Viesti : Pekka, tempauksia on useita lopunaikana, ainakin kolme (pakanat?) tai peräti neljä, jos oletetaan että Ilm. 16:15 kohdassa temmataan vain israelilaisia.

Ensin temmataan pakanamorsian Ilm. 4:1 kohdassa ja sitten ilmestyy Antikristus joka ratsastaa valkoisella hevosella (eksytys ja Ilmestyskirjan 1. sinetti).

Toinen tempaus, jossa temmataan häävieraita on Ilmestyskirjan 6. sinetin kohdalla, jossa varsinaisesti ilmoitetaan Karitsan vihan alkaneen. Tällöin temmattavia on huomattavasti enemmän kuin morsiamen tapauksessa. Tämä tempaus tapahtuu 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä.

12. Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
13. ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
14. ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
15. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
16. ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
17. Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Kolmas tempaus on Ilmestyskirjan 6. ja 7. pasuunan aikoihin. Nämä ovat se jäännös (häävieraita), joka ei ollut vielä valmis vaivanajan puolivälissä. Nämä tulevat siitä suuresta ahdistuksesta (Ilm. 7:9-17) ja temmataan vaivanajan lopussa.

9. Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,
10. ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta".
11. Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa,
12. sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"
13. Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
14. Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
15. Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.
16. Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle,
17. sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."

Viimeinen neljäs tempaus tarkoittaa israelilaisia hääillallisiin. Tämä tapahtuu vähän ennen Harmagedonia 6. ja 7. vihanmaljan aikoihin.

Muistaakseni tästä samasta aiheesta olemme Pekan kanssa väitelleet aikaisemminkin tässä vieraskirjassa.

27. marraskuuta 2014 0:31:41



Nimi : Olli

Viesti : Tässä vielä Sanan muistutus siitä että valvovat uskovat eivät joudu vihanaikaan (suuri ahdistus).

1Tess. 5:9

Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.

http://www.lamblion.com/articles/articles_rapture7.php

Miksi esim. minun pitäisi odottaa vielä 7 vuotta tempausta, jos Antikristus ilmestyisi piakkoin? Olenhan kärsinyt vaivaa ja tuskaa ihan tarpeeksi tähän asti uskonelämässäni. Ei kai sitä pitäisi vielä lisätä kun ajatellaan Antikristuksen vainoja? Ne, jotka eivät ole vielä valmiita ylösottoon, elävät vain ruususen unta nyt.

27. marraskuuta 2014 0:43:30



Nimi : Olli

Viesti : Uskon että olen ratkaissut yhden Ilmestyskirjan dilemman. Tämä Kristuksen rakkauskirje morsiamelleen on nimittäin vitsausten osalta kolmikerroksinen. Vitsaussarjoja on kolme: sinetit, pasuunatuomiot ja vihanmaljat. Joka kerta kun siirrytään seuraavaan sarjaan niin vitsaukset voimistuvat. Sineteissä on lievimmät tuomiot ja vihanmaljoissa puolestaan kovimmat. Näin olenkin päätellyt että sinettituomiot ovat ihmisen aikaansaamaa vihaa, pasuunatuomiot ovat Saatanan aikaansaamia tuomioita ja lopuksi vihanmaljat ovat SUORAAN Jumalan vihaa, joka on kovinta ja saa paksunahkaisimmankin ateistin lopulta nöyrtymään Jumalan edessä parannukseen. Vitsauksilla on siis myös evankelioiva merkitys eikä pelkästään rankaiseva. Jumala käyttää pahaa omaksi edukseen. Paha kääntyy Ilmestyskirjassa aina hyväksi ja ihmisiä pelastuu. Esim. Ilm. 14:6-7

6. Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
7. Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet".

Kuitenkin ennen näitä tuomioita eli ennen jokaista vitsaussarjaa temmataan valmiit uskovat pois tulevasta vihasta. Tämä on Raamatun lupaama autuas toivomme. Olemme silloin tarpeeksi pehmitettyjä ja nöyriä astumaan taivaallisiin.

1Tess. 1:9-10

9 Sillä itse he kertovat meistä, millainen meidän tulomme teidän tykönne oli ja kuinka te epäjumalista käännyitte Jumalan tykö, palvelemaan elävää ja totista Jumalaa
10 ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta.

Siis jokaisesta vihanajasta pelastetaan uskovia. Viimeinen ja kovin viha on Harmagedon eli 7. vihanmalja. Mikä löytö!

27. marraskuuta 2014 2:17:49



Nimi : Pekka

Viesti : Oikeastaan koko kirjoitukseni lähti liikkeelle tästä Danielin kirjan jakeesta. Tämä on yksi Herran suusta lähteneistä mysteereistä johon Raamattua lukiessani törmännyt.

Dan. 12:12
12 Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

27. marraskuuta 2014 10:36:06



Nimi : Pekka

Viesti : Kadun tomussa ja tuhassa ja hyväksyn Ollin opin tempauksesta oikeaksi ja julistan aiemmat kirjoitukseni vääriksi.

Minun ajatuksissani tempauksesta on perustavan laatuinen hengellinen erhe. Se on se, että minun mallissani odotetaan antikristuksen ilmestymistä tempausajankohdan merkkinä. Sana kuitenkin kehottaa meitä valvomaan ja odottamaan pelkästään Kristusta.

Luuk. 21:36
36 Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä."

Room. 5:9
Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut hänen veressään, pelastumme hänen kauttansa vihasta.

1. Tess. 1:10
ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta.

Ilm. 16: 15
15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!

27. marraskuuta 2014 12:28:55



Nimi : Pekka

Viesti : TÄSSÄHÄN TÄMÄ LOPUNAIKOJEN AIKATAULU, JOKA SELVÄSTI OSOITTAA, ETTÄ MEIDÄT TEMMATAAN ENNEN VAIVANAIKAA; ON OLLUT NENÄN EDESSÄ KOKO AJAN ENKÄ OLE SITÄ ENNEN TAJUNNUT!

KRISTUS TAIVAASSA:

Ilm. 1:18
18 ja minä elän; ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.

SEURAKUNTA MAANPÄÄLLÄ:

Ilm. 2:11
11 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita.'

SEURAKUNTA TEMMATTUNA TAIVAASEEN:

Ilm. 5:9-10
9 ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista
10 ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä".

AHDISTUKSEN AIKA, 7 VUOTTA:

Ilm. 6:1
1 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!"

KRISTUKSEN PALUU:

Ilm. 19:11, 14
11 Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.

1000-VUOTINEN VALTAKUNTA:

Ilm. 20:4
4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

VIIMEINEN TUOMIO:

Ilm. 20:12
12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.

UUSI TAIVAS JA UUSI MAA:

Ilm. 21:1
1 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.

27. marraskuuta 2014 13:21:36



Nimi : Pekka

Viesti : Uskon, että "tempaus" voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä. Jumala ei tarkoittanut Nooaa eikä Lootia perheineen jäämään vihaan; eikä tarkoita meitäkään.

1. Tess. 5:9
Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,

27. marraskuuta 2014 14:58:32



Nimi : Olli

Viesti : Pekka, haluan vielä sanoa että Danielin kirjan 12. luku päivineen koskee etupäässä israelilaisia. Sanotaanhan heti luvun alussa näin (Dan. 12:1-3):

1. Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo
sinun kansasi (=Israel) lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika (=Jaakobin ahdistus), jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi (=Israel), kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
2. Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
3. Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.

27. marraskuuta 2014 18:44:10



Nimi : Pekka

Viesti : Selvennän vielä tuota Ilmestyskirjan aikataulutusta seurakunnan, Kristuksen Morsiamen osalta:

Seurakunta häviää salaperäisesti ennen ahdistuksen aikaa ja vasta Ilm.19 puhuu jälleen seurakunnasta Karitsan vaimona. Ahdistuksen aikanakin on uskovia mutta he eivät ole seurakunta.

Ilm. 19:7
7 Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.


27. marraskuuta 2014 22:49:06



Nimi : Pekka

Viesti : http://bibleguidance.co.za/Finnisharticles/Rapture-Fin.htm

Tästä linkistä löytyy Samuelin suomentamana kaikki se mikä sai minut ymmärtämään Ilmestyskirjan ilmoituksen tempausajankohdasta ja luopumaan mm. Mellerin viljelemästä harhasta, että tempaus tapahtuu vasta antikristuksen ilmestymisen jälkeen.

27. marraskuuta 2014 23:16:55



Nimi : Olli

Viesti : Ahdistuksen ajan 7 vuotta rinnastuvat juutalaiseen hääperinteeseen kun Yljän noudettua morsiamensa isänsä taloon on hän kihlattunsa kanssa kammiossa 7 päivää. Tämän jälkeen on vasta varsinaiset hääjuhlallisuudet aterian kanssa, josta Ilm. 19 puhuu. Tälle Karitsan hääaterialle Jeesus kutsuu häävieraita 7 ahdistuksen vuoden aikana. Seurakunta eli Kristuksen morsian on vähälukuinen verrattuna häävieraiden lukumäärään. On tuleva suuri herätys Antikristuksen hallituskauden aikana ja siitähän mm. Ilm. 7:9-17 ilmoittaa.

Ilm. 19:7-9

7. Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.
8. Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus."
9. Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat".

Petri Paavola ei muuten usko salaiseen tempaukseen, vaan ainoastaan yhteen julkiseen Jeesuksen takaisintuloon vaivanajan lopussa. Voidaan sanoa että Paavola harhauttaa tässä uskovia ja riistää autuaallisen toivon meiltä. Jos Antikristusta vaaditaan tulevaksi ennen tempausta, niin onhan maailmassa nytkin sellainen, eli Barack Obama, joka on lopullisen AK:n edelläkävijä. Obama poistunee näyttämöltä samaan aikaan kun ylösotto tapahtuu ja 3. maailmansota alkaa.

28. marraskuuta 2014 1:02:59



Nimi : Pekka

Viesti : Eli jakeella 15 tarkoitetaan siis antikristuksen aikana tapahtuvaa "salaista tempausta" Karitsan hääaterialle.

Ilm. 16:13-16
13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.
14 Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.
15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!
16 Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.

Ja tässä viittaus samaan tapahtumaan itsensä Jeesuksen puhumana:

Matt. 22:1-15
1 Ja Jeesus rupesi taas puhumaan heille vertauksilla ja sanoi:
2 "Taivasten valtakunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa.
3 Ja hän lähetti palvelijansa kutsumaan häihin kutsuvieraita, mutta nämä eivät tahtoneet tulla.
4 Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: 'Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin'.
5 Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen;
6 ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat.
7 Mutta kuningas vihastui ja lähetti sotajoukkonsa ja tuhosi nuo murhamiehet ja poltti heidän kaupunkinsa.
8 Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia.
9 Menkää siis teiden risteyksiin ja kutsukaa häihin, keitä tapaatte.'
10 Ja palvelijat menivät ulos teille ja kokosivat kaikki, keitä vain tapasivat, sekä pahat että hyvät, ja häähuone tuli täyteen pöytävieraita.
11 Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin.
12 Ja hän sanoi hänelle: 'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi.
13 Silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen'. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
14 Sillä monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut."
15 Silloin fariseukset menivät ja neuvottelivat, kuinka saisivat hänet sanoissa solmituksi.

28. marraskuuta 2014 13:08:12



Nimi : Olli

Viesti : Uskon että viimeinen eli 4. tempaus koskien lähinnä israelilaisia (Ilm. 16:15) on Jeesuksen julkinen tulemus maan päälle. Siitä ei mene enää kauaa aikaa Harmagedoniin, jolloin Jeesus tuhoaa Antikristuksen suunsa henkäyksellä.

Matteus 24:29-31 (valittujen israelilaisten tempaus)

29. Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
31. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.

Ilm. 19:17-21 (Harmagedon)

17. Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle
18. syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten".
19. Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.
20. Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.
21. Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa.

Tätä ennen tietenkin viimeiset häävieraat on temmattu taivaallisiin, kuten Matteuksen luvussa 24 kerrotaan.

28. marraskuuta 2014 13:18:48



Nimi : Pekka

Viesti : Eli Jeesus viittaa jakeilla Matt. 22:1-15 tempauksiin 2 tai 3?

1. Tempaus: morsian/seurakunta
2. Tempaus: häävieraat/hääateria?
3. Tempaus: häävieraat/hääateria?
4. Tempaus: israelilaiset valitut, neljältä ilmansuunnalta

Näinkö?

28. marraskuuta 2014 14:24:30



Nimi : Olli

Viesti : No jotenkin noin, mutta lasken että israelilaiset valitut ovat myös mukana Karitsan hääaterialla, tai sitten hääillallisilla.

Eiköhän panna piste nyt tälle keskustelulle. En tietenkään ole mikään kaikkitietävä, mutta tärkeää on huomata Jeesuksen omat sanat häistä Matteuksen 22. luvussa. Häävieraat pitää erottaa varsinaisesta armonajan seurakunnasta joka on morsian. Näin tempauksia on useita.

28. marraskuuta 2014 14:45:30




Että näin Pekan ja minun osalta erittäin ajankohtaisesta ja mielenkiintoisesta aiheesta. Uskon että Herra johdatteli Pekan ottamaan asian esille, josta sitten kehkeytyi avartava keskustelu meidän välille. En usko että menee enää kauaa aikaa kunnes morsian temmataan ja Antikristus ilmestyy. Luopumus maailmassa on edennyt jo niin pitkälle (2 Tess. 2:3) – Suomessakin. Juuri nyt luin uutisen että eduskunta äänesti sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta äänin 105-92. Todennäköisesti laki etenee maaliin asti.

http://yle.fi/uutiset/kansalaistori_puhkesi_riemuhuutoihin__sukupuolineutraali_avioliittolaki_jatkoon/7657981

Tämä on lopun alkua nyky-Suomelle ja ehkäpä koskee koko maailmaakin kun Suomi-neito (vrt. Kristuksen morsian) on eräänl. kulminaatiopiste tai vedenjakaja Jumalan tuomioiden puhkeamisessa. Ajat ja lait muuttuvat antikristillisessä ajassa. Raamatun arvovalta ja perinteiset arvot hylätään yleisessä luopumuksessa. Pian tulee kurituksen aika Suomelle, jolloin veli venäläinen tunkeutuu maahamme. Tämä tietää jo 3. maailmansotaa. Ja sitten kurituksensa kautta Suomi puhdistetaan ja moni herää hengellisestä unestaan. Sillä sitä jota Jumala rakastaa, niin Hän myös kurittaa.

Odotamme siis Karitsan häitä. Meitä odottaa ikuinen rauha ja rakkaus taivaallisissa. Toivottavasti mahdollisimman moni tekee myönteisen uskonratkaisun ennen kuin Jumalan viha vuodatetaan maan päälle ja koittaa yö, jolloin kukaan ei voi elää enää vapaasti, vaan Antikristuksen hirmuvalta on voimassa. Älä epäröi enää vaan usko Herraamme Jeesukseen Kristukseen syntiemme sovittajana. Lue pelastussivulta ohjeet miten voit kääntää elämäsi suunnan. Siunausta! Maranata!

http://cuttingedgefinland.kotisivukone.com/uudestisyntyminen/20

torstai 27. marraskuuta 2014

Vain 9% amerikkalaisista uskoo evoluutioon nykyään – Washington D.C:n kansalliskatedraali on Illuminatin luomus ja nykyisin ekumeeninen keskus – Republikaanipuolue ei vastusta Obaman maahanmuuttomääräyksiä

Tässä mielenkiintoinen Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert) alkuviikolta, jonka suomensin kokonaan. Aluksi David Bay kertoo kansallisesta kyselystä, jolla kartoitettiin amerikkalaisten näkemyksiä elämän syntyyn maapallolla ja havaittiin että vain pieni osa vastaajista uskoo perinteiseen ateistiseen evoluutio-oppiin, jossa Jumalalla ei ole mitään sijaa elämän synnyssä maapallolle. Toisessa uutiskirjeen osiossa pannaan uutislähdettä siteeraten merkille että Yhdysvaltain pääkaupungin kansalliskatedraalin ovat vallanneet muslimit ekumenian hengessä ja muslimipapisto suorittaa siellä menojaan, paikassa, jonka pitäisi olla kristillinen kirkko. David paljastaa sitten että kansalliskatedraali on vapaamuurareiden luomus, samaan tapaan kuin koko Washingtonin kaupunki. Lopuksi kolmannessa osiossa todetaan että republikaanit ovat yhtälailla ajamassa NWO-agendaa kuin demokraatitkin kun mahdollistavat Pohjois-Amerikan Unionin luomisen löysemmän maahanmuuttopolitiikan avulla.

--------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, November 24, 2014

 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2650
DVD

I. Vain 9 prosenttia amerikkalaisista tänään uskoo evoluutioon!

Jumalan sisäänrakennettu todiste luomisesta on aivan liian vahva sivuutettavaksi.

UUTISKATSAUS: Et voi kouluttaa ihmisiä uskomaan evoluutioon: Vain 9% uskoo evoluutioon”, The Atlantic, 23. marraskuuta 2014

”Ryhmät usein tappelevat siitä mitä saadaan opettaa kouluissa, mutta uusi tutkimus osoittaa että ihmisten uskonnollisella yhteisöllä saattaa olla suurempi vaikutus heidän uskomuksiinsa elämän alkuperästä … mikä on asianlaita kun keskustelemme evoluution olemassaolosta?”

Lähes 100 vuoden ajan nyt, koulut ovat lisääntyvästi kallistuneet kohti “ateistisen evoluution” opetusta, tuo teoria, että kaikki elämä jonka näemme tavattoman monimutkaisessa universumissamme ei ole Jumalan luomaa, vaan vahingossa syntynyt mutaatioiden kautta! Tietenkään mikään tässä teoriassa ei ole järkevää, mutta koska teoria ei vaadi ihmistä seisomaan Luojansa edessä tuomittavana, siitä on tullut kaikkien suosikki kommunismin, natsismin ja aina New Age -liikkeen kannattajien keskuuteen.

Amerikan julkiset koulut omaksuivat innostuneesti evoluutio-opin ja alkoivat opettaa sitä heidän nuorille vaikutuksille alttiille opiskelijoille tieteellisenä tosiasiana! Näin ollen se, että valtaosa amerikkalaisista aikuisista ei usko evoluutioon on hyvin yllättävää, ja hyvin rohkaisevaa. Mitkä olivatkaan prosenttiosuudet?

”Kansallisesti edustavassa tutkimuksessa koskien yli 3000 ihmistä, Hill jakoi vastaajat kyselyssä 'kreationisteihin', 'ateistisiin evolutionisteihin', 'teistisiin evolutionisteihin', sekä 'epävarmoihin' … Määritelmänsä mukaan, kaikki “kreationistit uskovat että Jumala loi ihmisen osana yhtä, ihmeellistä luomistekoa...”

1) ”... jotkut ajattelevat, että se tapahtui viimeisten 10,000 vuoden sisällä (näitä kutsutaan usein 'nuoren maapallon kreationisteiksi')”

2) ”Toiset uskovat että maapallo on ollut maisemissa paljon kauemmin ('vanhan maapallon kreationistit') … Tämä ryhmä muodostaa noin 37 prosentin osuuden väestöstä”

3) ”... vielä 16 prosenttia hyväksyy tieteellisen todistusaineiston evoluutiolle samalla kun yhä uskovat Jumalan olleen osallisena luomisessa jollain tavoin (tai 'teistiset evolutionistit')”

4) ”... 9 prosenttia omaksuu evoluution ja hylkää Jumalan (tai 'ateistiset evolutionistit')”

”Tämä kysely jättää 39 prosenttia epävarmoiksi, tai joiden näkemykset eivät sovi kategorioihin joita tyypillisesti käytetään kehystämään tätä asiaa.”

Gallup on hieman eri mieltä.

”Gallupin tutkimus koskien evoluutiota ja kreationismia … vuoden 2014 “Beliefs and Values” -kysely osoitti että 42 prosenttia amerikkalaisista on kreationisteja, 31 prosenttia on teistisiä evolutionisteja, ja 19 prosenttia on ateistisia evolutionisteja.”

Olipa “ateististen evolutionistien” lukema 9% tai 19%, molemmat luvut ovat niin pieniä, että se kyseenalaistaa alituisen jumalattoman evoluutio-opetuksen tehokkuuden julkisissa kouluissa, massamediassa, TV:ssä ja lukemattomissa aikakauslehdissä viimeisten 100 vuoden aikana.

Totisesti, Jumalan sisäänrakennettua todistusta ei voi kiistää! Kuuntele:

”... sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa.” (Room. 1:19-20)

Alkuperäisessä kreikan kielessä, jolla apostoli Paavali kirjoitti roomalaiskirjeen, jae 19 lausuu kirjaimellisesti, että Jumala loi tietämyksen itsestään heidän “sisäiseen tietoisuuteen”. Tähän tietoon sisältyy ymmärrys “hänen iankaikkisesta voimasta ja jumaluudesta”. Ihminen luonnostaan tietää, että on matemaattisesti mahdotonta että satoja miljoonia hyödyllisiä mutaatioita tapahtuu jotka loisivat tämän ihanan monimutkaisen maailmankaikkeuden jossa me elämme, ja liikumme ja tarkkailemme.

Kolmannen luokan kristillinen oppikirja määritteli evoluutioteorian hyvin ytimekkäästi ja mielenkiintoisesti.

”Evoluutio on uskomus että koko maailmankaikkeus ja kaikki ihmiset on luotu itsestään”!

Minun (peruskoulun) kolmannella luokalla oleva poikani nauroi ja sanoi, “Tämä on typerin (sic) asia mitä olen koskaan kuullut.”

”Lasten suusta” totuus tulee ilmi!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1652
DVD

II. Kansalliskatedraali Washington D.C:ssä on jo pitkään ollut luovutettuna ekumenialle, joten älä ihmettele, että islamilaisia rukouksia, jotka kieltävät Jeesuksen, suoritettiin siellä.

Tämä episkopaalikirkko on pitkään ollut globaalien elitistijohtajien suosikki!


”Se näytti hyytävältä viimeisten päivien kohtaukselta, Antikristus-valtaa-maailman -katastrofileffalta. Sadat muslimit valtaavat Amerikan merkittävimmän kirkon, makaavat mahallaan heidän rukousmatoillaan kun heidän yhtenäinen laulu kaikuu ulos täysillä: 'On vain yksi Jumala, häntä ei ole synnytetty ja todistan, että Muhammed on Hänen ainoa palvelija ja apostoli'.”

Islamista on maailmanlaajuisesti tullut yhä sotaisampi lähtien 9/11-iskuista vuonna 2001. Meidän ei pitäisi olla yllättyneitä siitä, että he pyytävät nyt kristillisiä kirkkoja sallimaan heidän uskonnollisen palvonnan tavaramerkkinsä käyttämisen. Nyt, kuitenkin, he loukkaavat Jeesusta korkeammalla tasolla kuin koskaan ennen.

”... ensimmäistä kertaa historiassa, kuuluisassa kansalliskatedraalissa Washingtonissa, jossa ortodoksinen muslimipapisto kutsuttiin johtamaan islamilaista rukouspalvelua. Satoja seurakuntalaisia johdettiin imaamin toimesta joka julisti että 'Jumalalla ei ole poikaa, että Jeesus Kristus ei voi olla hänen poikansa, ja että ei ole muuta jumalaa kuin Allah'.”

Kristityt ovat tyrmistyneitä, koska he näkevät kansalliskatedraalin kristillisenä kirkkona.

”Washington D.C:n kansalliskatedraali on ollut äärimmäisen tärkeä symboli Yhdysvaltojen kristillisille juurille. Katedraali nimitettiin Kongressin taholta Amerikan 'kansalliseksi rukoushuoneeksi' ”… Rev. Franklin Graham, evankelista Billy Grahamin poika, reagoi Facebook'issa muslimien rukouspalveluun:

”Kansalliskatedraali Washington D.C:ssä – yksi merkittävimmistä episkopaalikirkoista Amerikassa – isännöi muslimien rukouspalvelua Allahille. On surullista nähdä kirkon avaavan ovensa palvomaan kaikkea muuta kuin Yhtä Todellista Raamatun Jumalaa, joka lähetti Poikansa, Herran Jeesuksen Kristuksen, maapallolle pelastamaan meidät synneistämme. Jeesus oli selkeä kun Hän sanoi, 'Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.' (Joh. 14:6).”

Ongelma Franklin Grahamin esittämässä näkökulmassa on se, että kansalliskatedraali ei ole ollut kristillinen kirkko hyvin pitkän aikaa; he eivät ole palvoneet “Yhtä Todellista Raamatun Jumalaa, joka lähetti Hänen Poikansa, Herran Jeesuksen Kristuksen, maapallolle pelastamaan meidät synneistämme”!

Heidän kansallinen rukouspäivänsä on perinteisesti ollut ekumeeninen asia, joka on aina rikkonut Jeesuksen Kirjoitusta jota Graham siteerasi.

Todella järkyttävä tosiasia on se, että kerran perustavanlaatuinen episkopaalikirkko on niin läpikotaisin turmeltunut kun Skull & Bones -vihitty (presidentti George W. Bush) oli kirkon jäsenenä ennen vuotta 1977. Amerikka on todellakin olemassaolonsa vaiheessa jolloin Antikristus voisi nousta ja eksyttää monet uskomaan että hän on ylösnoussut Jeesus Kristus.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1319
DVD

Yksi langettavista todistuskappaleista, että kansalliskatedraali on Illuminatin luomus, on se, että sen luominen ja sijainti on peräisin samasta vapaamuurarillisen kaupungin suunnittelijasta, Pierre L'Enfant'ista, joka laati suunnitelmat hallintokeskukselle (Government Center).

”Vuonna 1972, Pierre L'Enfant'in “suunnitelma liittovaltion city'stä” varasi maata “suurelle kirkolle kansallisia tarkoitusperiä varten”. (Wikipedia Online Encyclopedia)

Meidän DVD'ssä “Riddles In Stone: The Secret Architecture of Washington, D.C.”, opimme, että L'Enfant oli vapaamuurarien arkkitehti katujen sommittelulle työskennellen suoraan mestarimuurarille, presidentti George Washingtonille, ja kuinka hallintokeskuksen (Government Center) asettelu paljasti yleissuunnitelman, jolle Amerikka perustettiin!

Me paljastamme kuinka tulevaisuuden suunnitelmat Amerikkaa ja maailmaa varten on selitetty juurta jaksain “Riddles In Stone (Arvoituksia kivessä)” -arkkitehtuurissa ja meidän maamme pääkaupungin veistoksissa. Ole hyvä ja vietä muutama tovi lukeaksesi nämä kaksi arkistoitua artikkelia, jotka selostavat yksityiskohtaisesti mitä mielenkiintoisimmasta paikasta, johon vapaamuurarien Illuminati-arkkitehti Pierre L'Enfant tarrautuu luodessaan hallintokeskuksen muinaisten vapaamuurarien periaatteiden mukaan joissa symboleihin on kätketty suuri merkitys.

NEWS1040“Vapaamuurareiden voimasymbolit heidän valtaistuimensa, Washington D.C:n, sisäpuolella”

NEWS1081“Vapaamuurareiden webbisivusto vahvistaa meidän käsityksemme uutisessa NEWS1040”

Government Center (hallintokeskus) kertoo uskomattoman tarinan siitä että meidän vapaamuurarilliset perustajaisämme loivat Amerikan ja sen pääkaupungin siirtääkseen maailman ”NOVUS ORDO SECLORUM” -tilaan, joka on kirjoitettuna Amerikan yhden dollarin setelin takapuolella. Tämä nimike on “Antikristuksen valtakunta”! Totuus asiasta on vihdoin löydetty, kun me hajotamme hämmennyksen pilven joka ympäröi Amerikan alkuaikoja. “Riddles In Stone” -DVD osoittaa että “faktat maaperällä”, toisin sanoen, rakennukset, veistokset, maalaukset, freskot, kaikki toimittavat raikkaan totuuden.

Huolimatta monien Amerikan johtajien kristillisestä sitoumuksesta vallankumouksen aikana, ja huolimatta valtavista kristittyjen määristä jotka pelastuivat suuren herätyksen (Great Revival) aikoina, vuosina 1741-1798, meidän perustajaisämme loivat hallituksen täynnä luciferistisia symboleita ja olivat omistautuneet vapaamuurarikristuksen, “Kohtalon (Man of Destiny)”, ilmestymiseen, joka on kuvattuna valtaistuimellaan Täydellisen Ihmisen veistoksessa päätykolmiossa kansallisarkistorakennuksen (National Archives Buildning) yläosassa kohdaten Pennsylvania Avenue'n.

"Destiny: The Masonic Christ"
 
Voitko uskoa, että vapaamuurarikristus johtaen Uutta Maailman Järjestystä, on veistetty tälle paikalle? Kuinka monta kertaa olet katsonut tätä näkymää, tajuamatta että katsoit suunniteltua vapaamuurarien kristusta?

Totuus on monta kertaa tarua ihmeellisempää!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
DVD

III. GOP (republikaanit) ei aio aktiivisesti vastustaa Obaman maahanmuuttoa koskevia toimeenpanomääräyksiä!

Republikaaninen puolue ei tuhlaa yhtään aikaa paljastaessaan, että heidän tavoitteensa Uutta Maailman Järjestystä varten ovat identtiset verrattuna demokraatteihin.

UUTISKATSAUS: 'Emme aio ryhtyä sotimaan': Michele Bachmann paljastaa GOP'n suunnitelmat olla välittämättä toimeenpanevasta armahduksesta” , Brietbart News, 22. marraskuuta 2014

”Kansanedustaja Michele Bachmann (republikaani Minnesotasta) paljasti lauantaina että republikaanien puoluejohdolla, jonka päänä on edustajainhuoneen puhemies John Boehner (republikaani Ohiosta), ei ole mitään aikomusta vastustaa presidentti Obaman toimeenpanevaa armahdusta jonka hän sääti torstaina … Viikottaisessa tapaamisessa, joka nimettiin “republikaanien konferenssiksi” edustajainhuoneessa, Bachmann ilmoitti, “Me kaikki tiesimme että viikon iso kysymys piti olla presidentin ilmoitus armahduksestaan”. Bachmann tilitti, että kaikki puoluejohdosta menivät mikrofonin ääreen, mukaan lukien John Boehner.”

”'He toimivat ikäänkuin armahdusasia ei olisi edes asiakysymys. He sanoivat, että presidentti tekee, mitä hän aikookin tehdä, ja emme aio harrastaa mutapainia hänen kanssaan. Emme aio ryhtyä sotimaan, ja se, mitä aiomme tehdä, on puhua meidän myönteisistä ratkaisuista koskien työpaikkoja, taloutta, koulutusta, ja tehdastuotantoa', Bachmann sanoi.”

Koska maahanmuuttokysymys on keskeinen asia Pohjois-Amerikan Unionin luomisessa – supervaltio #1 Eliitin suunnitelmassa uudelleenorganisoida maailma Danielin kirjan lukujen 7:7-8 ja 2:40-41 10 supervaltioksi – tätä asiaa tullaan tukemaan sekä demokraatti- että republikaanipuolueen johtajien taholta!

Ja, koska tämän Pohjois-Amerikan Unionin muodostaminen on osa Lopunaikojen profetiaa jota ollaan täyttämässä, me tiedämme että se tulee toteutumaan.

Valitettavasti, Amerikka tulee liittymään Kanadaan ja Meksikoon luovuttaessaan kansallisen itsemääräämisoikeutensa tälle uudelle alueelliselle hallinnolle.

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Lou Englen Latter Rain -profetian tarkastelua nykytapahtumien valossa

Seuraavassa Samuel Korhosen tuore sähköpostiviesti lukijoilleen kera liitteen, joka on hänen suomentama vuoden 2013 ”Herescope'n” artikkeli nykyisestä karismaattisesta+dominionistisesta eksytyksestä, jossa pääosaa näyttelee amerikkalainen Bill Johnson Bethel -seurakuntansa kanssa. Tältä taholta tuleva henki villitsee myös Suomessa TV7:n kautta.

-------------------------------

Lähettäjä: "Samuel Korhonen" <smlkorhonen@gmail.com>
Vastaanottaja: "undisclosed-recipients:"
Aihe: GLS 2014
Päivä: 17. marraskuuta 2014 22:12


Shalom!

Jälleen tänä syksynä pidettiin taas Suomessakin amerikkalaisen Willow Creek -seurakunnan GLS-seminaari. Se näyttää vuosi vuodelta olevan yhä suositumpi ja tänä vuonna seminaari pidettiin peräti neljällä paikkakunnalla. Noissa seminaareissa on puhujina enimmäkseen liikemaailman johtajia ja guruja, kuten esim. Erica Ariel Fox, joka (Amazon.com:in kirjaesittelyn mukaan) ”käyttää oivalluksia länsimaisesta psykologiasta ja itämaisesta filosofiasta ylittämään kuilun, joka on sen välillä, mitä ihmiset tietävät, että heidän pitäisi sanoa ja sen, mitä he todella sanovat.”

Näissä seminaareissa kristillisille johtajille syötetään liikemaailman oppeja tekemään seurakunnista liikeyrityksiä amerikkalaisen mallin mukaan. Ja hyvään maaperään näyttää siemen putoavan. Esim. helluntailainen Hannu Haukka on näiden seminaarien suuri fani ja levittää niitä Venäjällekin ja soveltaa niiden opetuksia omassa suurteollisuudessaan.

On puhujien joukossa toki hengenmiehiäkin, kuten Obaman virkaansiunaaja Lou Giglio. Mutta minkä hengen? Lue liitteenä oleva ”Herescope'n” suomennettu artikkeli: ”Vanhan Myöhäissateen profetian uusi tarkastelu nykytapahtumien valossa” ja päätä itse.

Tämä henki näyttää vallanneen myös TV7:n. Sen voi päätellä siitä, että kaikki, mikä vain on peräisin Bill Johnson'in Bethel -seurakunnasta, on kovassa kurssissa heidän tuotannossaan.

On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

---------------------------

Vanhan Myöhäissateen profetian uusi tarkastelu nykytapahtumien valossa


JOHANNEKSEN PALVELUTYÖ
Heinäkuussa 2007 Lou Engle profetoi julkisesti, että Jumala oli käskemässä meitä alkaa siirtyä kohti stadioneja. Hän jatkoi profeetallisella sanalla ja sanoi, että ”The Call (Kutsu)” oli liike, joka täytti stadionit rukouksella ja paastolla – kuten Johannes Kastajan palvelutyö.        
Mutta Johanneksen palvelutyön tuli valmistaa tie Jeesuksen palvelutyölle – joka oli merkkejä ja ihmeitä. Lou profetoi, että Jumala aikoi täyttää stadionit merkeillä ja ihmeillä ja meidän tuli alkaa julistaa ja siirtyä sitä kohti.

"3-5.8.2011... Minä uskon, että Jumala aikoo vapauttaa herätyksen parantajaherätyssaarnaajien uudelle rodulle, jotka voidellaan, aktivoidaan ja lähetetään takaisin kampuksilleen ja kaupunkeihinsa. Ja me näemme hillitsemättömän tulen jälleen kerran lähtevän Chicago'sta ja tällä kertaa se 'sytyttää sukupolven, joka muuttaa maailman'. Nähdään siellä." Banning Liebscher, Jesus Culture Director (Jeesus-kulttuurijohtaja)

"Uskokaamme, että stadionit täyttyvät merkeistä ja ihmeistä.... Ja stadionit tulevat täyttymään. Olemme astumassa suuren herätyksen päiviin ja minä uskon, että Jeesus-kulttuuri kantaa stadionkristillisyyden ja merkkien ja ihmeiden manttelia.... ja vapauttaa suurimman Jeesus-liikkeen.... Lou Engle[1]

Lou Giglio'n on tarkoitus lukea siunaus presidentti Obama'n virkaanastujaisissa tammikuun 21. päivänä. Virallisen ilmoituksen mukaan hän on ”Reverend Louie Giglio, Atlanta'n Passion -cityseurakunnan pastori” ja häntä ”pidetään yhtenä korkeimman profiilin evankelikaalisista kristillisistä pastoreista. Hän on ollut näkyvästi esillä ponnistuksissa lopettaa ihmiskauppa."[1]

Tämä kutsu on merkittävä, koska Lou Giglio on nykyisin ankaran tulituksen kohteena joissakin evankelikaalisen maailman sektoreissa johtuen kiistaanalaisesta yhteydestään uuden apostolisen uskonpuhdistuksen (NAR) johtajaan Bill Johnson'iin ja musiikkiryhmään/palvelutyöhön nimeltä Jesus Culture (Jeesus -kulttuuri).
Bill ja Brenda Johnson ovat Bethel -seurakunnan senioripastorit Kalifornian Redding'issä. Bethel -seurakunta on vahvasti uskonsanaliikkeen linjoilla ja samaistuu uuteen apostoliseen uskonpuhdistukseen (New Apostolic Reformation = NAR), eli kolmannen aallon liikkeeseen ”profeettoineen,” ”apostoleineen” ja väitettyine manifestaatioineen. C. Peter Wagner sanoo Bill Johnson'ia ”apostoliksi” (ks. TBC 5/97, 2/07). Hänen teologiansa on mennyt sellaiseksi, että jotkut kutsuvat sitä ”Kristuksen jumaluuden tosiasialliseksi kieltämiseksi.”[2]

Kysymys on siitä, että Johnson'in Bethel -seurakunta poiki Jeesus-kulttuurin, jota kuvaillaan, ei vain bändinä, vaan palvelutyönä sytyttämään herätyksen maan kansakunnissa."[3] Tämä lopunajan herätys on NAR:in tärkein oppi. Apprising Ministries'in raportin "LOUIE GIGLIO, PASSION 2013, AND JESUS CULTURE," mukaan tämä Jesus Culture -bändi oli mukana Lou Giglio'n tapahtumassa Passion 2013. Edellinen Jesus Culture -tapahtuma nimeltä Awakening 2011 ”oli Jesus Culture -palvelutyön itsensä järjestämä” ja sitä mainostettiin, että se ”SYTYTTÄÄ HERÄTYSSAARNAAJIEN SUKUPOLVEN KAIKKIALTA KANSAKUNNASTA MUUTTAMAAN MAAILMAN.” Pääpuhujiin kuului tunnettuja NAR-johtajia, muiden muassa Reinhard Bonnke, Bill Johnson, Lou Engle ja Cindy Jacobs.[4]

Tämän kaiken merkitystä kuvaillaan sarjassa Apprising Ministries'in julkaisemia syvällisiä raportteja. Lou Giglio'lla on laaja työ ja vetovoima valtavirran evankelikaaleihin ja hänen Passion 2013 -tapahtumaansa, joka pidettiin Georgia Dome'ssa tammikuun 1-4. päivinä, osallistuivat "Beth Moore, John Piper, Francis Chan, räppäri Lecrae... ja pastori Judah Smith Seattle'n City-seurakunnasta ja suosittu kristillinen bändi, Jesus Culture."[5] Voit lukea lisää ja tarkastella dokumentaatiota ja tallenteita seuraavista raporteista:
JESUS CULTURE AND JUDAH SMITH TO JOIN PIPER, MOORE, CHAN AND OTHERS AT GIGLIO’S PASSION 2013

LOUIE GIGLIO TWISTS EZEKIEL 37 AT PASSION 2013

FRIENDS OF BETHEL CHURCH, HOME OF JESUS CULTURE

JESUS CULTURE—OF BETHEL CHURCH—AND PRACTICING RAISING THE DEAD

JESUS CULTURE—YOU SURE IT’S THE REAL JESUS?

AN INVASION OF ERROR—REVIEW OF WHEN HEAVEN INVADES EARTH BY BILL JOHNSON

BETH MOORE AND JOHN PIPER SET FOR PASSION 2013 WITH LOUIE GIGLIO

Erityisen huolestuttavaa on näiden evankelikaalisten johtajien, kuten Lou Giglio, Beth Moore ja John Piper avoin yhteys NAR:in kiistanalaisiin opetuksiin.[6] Olemme kauan aikaa varoittaneet NAR:in väärien apostolien ja profeettojen halusta valtavirtaistaa itsensä sekä seurakuntaan että Amerikan politiikkaan. Johto toivoo voittavansa oikeutuksen ja uskottavuuden uskottavilta kuulostavien syiden myötä ja naivien, herkkäuskoisten ja/tai samanmielisten evankelikaalisten valtavirran johtajien ja ryhmien reppuselässä. On kysyttävä: Jakaako Lou Giglio Bill Johnson'in käsitykset lopunajoista, jotka ovat yhteneväiset NAR:in ja IHOP:in harhaoppisten opetusten kanssa?
Johnson uskoo, että tulee suuri lopunajan herätys, jonka käynnistää “Elia-sukupolvi” (käsite harhaoppisesta Latter Rain -liikkeestä), joka ylittää kaikki toiset kristittyjen sukupolvet, mitä tulee kykyyn tehdä suuria voimatekoja. Johnson väittää seuraavaa itsestään ja kumppaneistaan: ”Me kannamme Elian voitelua valmistautumisessa Herran paluuseen samalla tavalla, kuin Johannes Kastaja kantoi Elian voitelua ja valmisti kansaa Herran tulemukseen” (Johnson: 184).

Näiden elitistien oletetaan käynnistävän suuren merkkien ja ihmeiden herätyksen, jossa tapahtuu suurempia ihmeitä, kuin mitä Jeesus teki. Tämä ihmeiden räjähdys, jota he odottavat, saa aikaan suuren herätyksen ennen Kristuksen paluuta. Johnson sanoo: “Minä elän herätykselle, joka on kehittymässä ja uskon, että se ylittää kaikki aikaisemmat herätykset yhteensä ja tuo yli miljardi sielua Valtakuntaan” (Johnson: 23).[7] [korostus lisätty]
Johnson'in seurakunta synnytti Jeesus-kulttuuri-ilmiön vuonna 1999. Jeesus-kulttuuri on kuvaillut itseään Latter Rain -kultin käsittein: ”Kun olimme muutamia vuosia isännöineet konferensseja Redding'issä, Herra alkoi puhua meille herätyssaarnaajien uudesta rodusta, joka oli tulossa esiin kaikkialla maailmassa vastauksena Jumalan huutoon Hänen ikävöidessään kansakuntia." Tätä kutsua kansakunnille kuvailtiin dominionistisin käsittein: "Mandaattimme oli määritelty: nostaa, mobilisoida, varustaa, kannustaa, antaa resurssit ja lähettää nämä palavat yksilöt toteuttamaan Jumalan kutsua elämässään ja näkemään kokonaisten kaupunkien pelastuvan, kampuksien kokevan vallankumouksen ja kansakunnat opetuslapseutettavan." Tähän ”mandaattiin” kuuluisi tyypilliset NAR:in/IHOP:in intohimon, hengellisen sodankäynnin ja ”yliluonnollisessa vaeltamisen” välttämättömyydet. Kutsuen itseään ”herätyssaarnaajien uudeksi roduksi” (myös Latter Rain -käsite) he ”alkoivat viedä Jeesus-kulttuurin konferensseja eri alueille” ”sytyttääkseen herätyksen maan kansakunnissa.”[8] [kaikki korostukset lisätty]

Lou Giglio & Lou Engle – kuin kaksi marjaa?

Vanhemmat ja isovanhemmat, kuten myös pastorit ja kirkon nuorisojohtajat kaikkialla evankelikaalisessa maailmassa, näyttävät hyvin innostuneilta, kun nuoriso menee näihin nuorisoherätystapahtumiin. Näköjään näiden tapahtumien oletetaan auttavan nuoria vahvistamaan tai uudistamaan sitoutumisensa uskoon, mutta onko näissä tapahtumissa todella kyse siitä?
Sekä Lou Giglio että Lou Engle johtavat villejä nuorisoliikkeitä täynnä liiallista ”intohimoa” ja mielialan muuttavaa musiikkia suosituissa täpötäysissä stadiontapahtumissa, mutta opettavatko he täyttä pelastuksen evankeliumia? Näiden kahden välillä on ollut vuosien mittaan monia yhtäläisyyksiä, mutta Lou Giglion avoimesti liittyessä Jeesus-kulttuuriin, jota Lou Engle suositteli uutena ”manttelina,” voidaan nyt esittää kysymykset: Työskentelevätkö he nyt yhdessä samoilla linjoilla? Jakavatko he samat lopunajan päämäärät ja uskomukset? Lou Engle'n profetia (tämän artikkelin alussa) yhdistää Jeesus-kulttuurin lopunajan profetioihin, joita on kierrätetty Latter Rain -liikkeessä 1980-luvun lopulta saakka koskien nuorison uutta rotua, joka on ”valittu siemen” täyttämään stadionit. Näitä profetioita jakoivat Kansas City'n profeetat (jotka nyt tunnetaan Mike Bickle'n IHOP -liikkeenä). Lou Engle, kuten olemme aiemmin raportoineet ja hänen palvelutyönsä The Call ym. ryhmät, on ollut yritysten eturintamassa tehdä näistä profetioista totta.

Eräs yhteinen nimittäjä näiden kahden miehen välillä on kutsu ”oikeudenmukaisuuteen” tai ”yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen,” joka on 20. vuosisadan alun vanhaan sosiaalisen evankeliumin liikkeeseen juurrutettu määritelmä. Esimerkiksi elokuun 16.päivänä 2008 Lou Engle piti tapahtuman Washington Mall'issa teemalla "Jumalalla on unelma." Kirjoitimme tuohon aikaan:
Päästäksesi jyvälle tämän tulevan ”Gods's Dream”-tapahtuman erikoisesta luonteesta, tutustu ”Näkyyn (The Vision)” julkaistu TheCall Institute'ssa, jonka tarkoitus on ”varustaa, opetuslapseuttaa ja valtuuttaa esiintuleva radikaalien nasiirien sukupolvi valmistamaan Herran tie omaksumalla rukouksen ja paaston elämäntapa, joka saa voimansa läheisyydestä Jeesuksen kanssa.... nuorten miesten ja naisten uusi rotu....” [korostus lisätty]
Hyvin huolestuttava TheCall'in verkkosivustolla julkaistu video kuvailee tämän nuorisoliikkeen äärimmäistä luonnetta ja julistaa, että ”ne, jotka tulevat, merkitään iäksi ja tulevat olemaan historian tekijöitä ja Jumalan unelman unelmoijia.” Pane merkille, että nuorilla miehillä ja naisilla tällä ruskeanharmaalla videolla on merkkejä otsissaan.
Yhtä huolestuttava video on julkaistu The Luke 18 Project'issa, joka tekee yhteistyötä TheCall'in kanssa. Se sanoo, että 10 000 apostolista nuorta miestä ja naista radikaalilla rukouksen ja paaston elämäntavallaan liittyneinä toteuttamaan ”unelmaa aloittaa massiiviset paaston ja rukouksen juhlakokoukset,” ”vapauttavat oikeudenmukaisuuden maan päälle” ja käynnistävät rukoussoluja (joita kutsutaan ”rukouksen UUNEIKSI”), jotka muuttavat kaupunkeja, vievät päätökseen lähetyskäskyn ja valmistavat tien Jeesukselle palata planeetalle perustamaan valtakuntansa aina ja iankaikkisesti....” Suuri osa tätä toimintaa liittyy ruuasta pidättäytymiseen yhdessä massarukoustapahtumien — ”täysien stadionien ja areenoiden”— hypnoosinomaisen palon kanssa.”[9][korostus lisätty]
Kansas City -profeetat Bob Jones, Mike Bickle ja Paul Cain antoivat 1980-luvun lopulla profetioita nuorison UUDEN RODUN välttämättömyydestä. Keskustelussa Mike Bickle'n kanssa Bob Jones kuvaili näkyä, jossa hän näki ”valittuja siemeniä,” jotka olisivat ”loppusukupolvi,” joka olisi ”edeltämäärätty perimään kaiken.” Hän sanoi, että he ”asettaisivat seurakunnan oikeille perustuksille.... He synnyttävät seurakunnan....ovat viimeisen ajan seurakunnan johtajia.... [ja ovat] paras kaikista sukupolvista.” Hän sanoi, että ”he siirtyisivät yliluonnollisiin” siinä määrin, että itseasiassa ”polkisivat itse kuolemankin jalkainsa alle.” (Huom. tämä profetia on merkittävä Bill Johnson'in Bethel -seurakunnan valossa ja raporteissa sen yrityksistä herättää kuolleita.)
Tämä Uusi Rotu olisi ”sodankäynnin” sukupolvi, joka ”ottaisi luvatun maan” ja ”omistaisi sen.” Puhtaan gnostilaisen heresian tavoin Bob Jones väitti, että tämä Uuden Rodun sukupolvi saavuttaisi ”Jumal-ihmisen täyden kypsyyden!” Hän toisti, että tämä sukupolvi ”tulisi tuohon Jeesuksen Kristuksen jumalalliseen luontoon.”

Mike Bickle vastasi, että tämä ”lopunajan armeijalla” olisi ”300 000 värväystä” ”seuraavalle sukupolvelle.” Nämä 300 000... olisivat yli miljardin kääntyneen tärkeimmät johtajat maailmassa” ja he ”kantaisivat erottuvaa voitelua.” Tähän armeijasukupolveen viitattiin rodullisin termein ”parhaana kaikista verilinjoista maailmassa” ja ”ylivoimaisena” verrattuna jokaiseen muuhun siemeneen maailmassa. Bickle selitti, että olisi ”sodan aika ja kokonaan uusiin määräyksiin siirtyminen seurakunnassa.”[10] Nämä Latter Rain -opettajat opettavat, että heidän valittujen siementen Uusi Rotunsa on lopunajan Joelin Armeija. Esimerkiksi Rick Joyner, toinen Latter Rain -opettaja, on sanonut:
On olemassa erikoinen voitelu vapautettu Herran armeijan liikekannallepanoon... On olemassa strategisen näyn jakaminen... rohkeasti marssia aikamme suurimpia linnoituksia vastaan.... Tämä armeija, josta Joel puhuu, on ilmestymäisillään... He ottavat kaupunkeja. He purskahtavat läpi vihollisen linnoitusten ja ottavat huoneita (perheitä). Taivaat ja maa ovat vapisemaisillaan tämän suuren armeijan vuoksi... aika on tullut.[11][korostus lisätty]

TÄYSIEN STADIONIEN MERKITYS
 
On toinenkin Latter Rain -profetia, joka koskee New Breed -nuorisoliikkeen nousua –- profetia täysistä stadioneista. Vuonna 1996 tutkija Ed Tarkowski kirjoitti raportin ilmiöstä nimeltä Promise Keepers[12], joka oli liike, jonka sanottiin (siihen aikaan) olevan täyttymys alkuperäisten Kansas City -profeettojen profetioille täyttyvistä stadioneista. Mutta, kuten voidaan nähdä lainauksista tämän artikkelin alussa, näitä profetioita sovelletaan nyt sekä Lou Giglio'n että Lou Engle'n nuorisoliikkeisiin. Seuraavassa joitakin tärkeimpiä kohtia tästä Tarkowski'n raportista:
Grace Ministries'in ["Kansas City -profeettojen", toim.] nauhalla marraskuulta 1988 nimeltä “My Father’s House (Isäni talo),” Kansas City Vineyard'in pastori, Paul Cain, tuo ilmi seuraavan eskatologisen näkemyksen:

En tiedä, mitä toinen tulemus sinulle merkitsee, …mutta salli minun sanoa sinulle, että hän on tulossa sinulle, hän on tulossa seurakunnalleen, hän on tulossa olemaan sinussa, ottamaan asuntonsa sinussa... Haluan sinun tietävän, että hän on tulossa seurakuntaansa, ennenkuin hän tulee hakemaan seurakuntansa. Hän aikoo tehdä seurakunnan täydelliseksi, jotta seurakunta voi olla se Kuva, olla Hän ja edustaa Häntä.
Tässä puheessa Cain puolustautui, ettei hän kiellä tempausta, mutta puhui Jeesuksen tulemuksesta uudelleen asumaan seurakunnassaan yhteisenä ruumiina, jossa koko ruumis kokee Hänet kaikki samaan aikaan. Tämä on Latter Rain (myöhäissade) -oppia. Vertauskuvallinen helluntai Myöhäissateen kannattajalle on Jumalan tuleminen yksilölle – se on henkilökohtainen kokemus. Heidän mukaansa vertauskuvallista lehtimajanjuhlaa vietetään, kun Jumala tulee koko seurakunnalle ja täyttää sen ilmeisellä Jumalan kirkkaudella. Cain sanoi yleisölleen:
Me emme etsi kirkkautta vain Jumalasta, vaan me haluamme Jumalan olevan kirkastettu meissä. Oi, olkoon Jumala kirkastettu meissä, olkoon tämä sinun tarkoituksesi. Jokaiselle tässä huoneessa tänä iltana, jolla on tarkoitus seurata läpi ja toimia sen mukaisesti, Herra sanoo, että minä todella vierailen luonasi ja teen tämän sinulle todelliseksi. Herra sitoutuu sinuun.
Sitten hän kertoo, kuinka seurataan läpi ja toimitaan sen mukaisesti, jotta tämä kirkkaus tulee todelliseksi seurakunnalle, ennenkuin Kristus palaa.
Heitä roskiin kaikki tuo roju, heitä roskiin kaikki tuo lihallinen tieto ja heitä roskiin osa siitä rojusta, mitä olemme oppineet vuosien mittaan.
Tarkoittaako hän, että heitä roskiin oppisi ja toivosi ja tavoittele tätä epäraamatullista kokemusta? Banner Ministries'in Tricia Tillin Englannista on pannut merkille nämä erikoiset opit:
Latter Rainin mukaan kirkkaus (engl. glory) on Hengen näkyvä manifestaatio. Tämän petoksen saatanallisen luonteen valossa ei nyt ole yllättävää, että petettyjä kristittyjä johdetaan odottamaan manifestoitunutta henkeä eikä Herran Jeesuksen näkyvää paluuta. Uskon, että se tie, jolle meitä johdetaan, on opetus 'herran' paluusta seurakunnalleen kirkkaudessa ennen Jeesuksen fyysistä paluuta (tai ehkä jopa sen asemesta?).
Tämä oppi, kerran harhaopiksi julistettu, on löytämässä paikkansa kaikissa kirkkokunnissa karismaattisten ja muiden suuntien yhteyden kautta. Cain sanoo, että tästä yhteydestä tulee armeija, Joelin Armeija, Joelin kirjaan perustuva Latter Rain -uskomus:
Kerroin teille ….tästä uusiutuneesta [35 vuotta vanhasta] näystä, joka minulla oli...Herran enkeli sanoi, 'Seisot elämän tienristeyksessä. Mitä sinä näet?' Ja minä näin kirkkaasti valaistun mainostaulun, jossa luki, 'Joelin armeija treenaa nyt.' ...Uskon, että kohta jonakin päivänä Joelin Armeija on koulutuksessa ...kunnes se valmistuu (engl. graduates) stadionille...Mutta Jumalan tätä sukupolvea koskevan suunnitelman oikea ymmärtäminen tuo tämän valtavan sisällön... Jumalan tarjouksen meille, tälle nykyiselle sukupolvelle, suuremman etuoikeuden, kuin mitä koskaan on tarjottu yhdellekään sukupolvelle koskaan alkaen Aadamista kautta vuosituhansien.
Paul Cain väitti tämän olevan Jumalan suunnitelma tälle sukupolvelle – jokaiselle – kaikille kirkkokunnille – koska se on Jumalan suunnitelma ”viimeisistä päivistä viimeisille.” Grace Ministries'in nauhalla puheesta, jonka Cain piti joitakin vuosia sitten Missouri'ssa, hän kertoi yleisölleen:
Minulla oli näky teistä ihmisistä, joita tuli ...ehkä sadan mailin säteeltä ja minä näin ihmisiä tulevan jokaisesta suuresta kaupungista tuolla säteellä ja suuri konklaavi (salainen kokous) oli käynnissä ja se oli Joelin Armeijan kouluttaminen... Uskon, että ihmisiä tulee yhteen tuhansittain ja he harjoittelevat Herran Armeijaa varten. Eikö se olisi ihanaa? Meinaan, että jo olisi aikakin.
Kun riittävästi pastoreita ja muita johtajia on koulutettu Herran Armeijalle, hän odottaa kaikkien aikojen suurimman herätyksen seuraavan. Missouri'n puheessaan Cain kuvailee näkyään tästä lopunajan herätyksestä:
Kaikki stadionit ja pelikentät täyttyvät sadoistatuhansista ihmisistä. Heillä on ruumisautoja ja ambulansseja riveittäin. Heillä on sadoittain potilaita paareilla ja kaikenlaisia potilaita. Ja siellä on miehiä seisomassa pöntössä, siellä on naisia seisomassa, jotka eivät ole vaihtaneet vaatteita kolmeen päivään, eivät ole juoneet vettä, eivät ole saaneet ruokaa ja he saarnaavat väkevän voiman alla. ”Miksi, näittekö sen eilen illalla ABC:llä? Näittekö tuon miehen levitoivan? Näittekö kaikkien noiden saarnaajien levitoivan? Näittekö tuon asennon? He seisoivat siellä 24 tuntia asennossa palvoen ja ylistäen Jumalaa ja sadattuhannet tulivat ja kaatuivat kasvoilleen eikä kukaan työntänyt heitä. Eikä kukaan töninyt heitä. He kaatuivat Jumalan voiman alla.” Ja kaikki huutavat kaikkialla, ”Oi, tämä on Jumala! Jeesus on Herra!” Näyttää, kuin koko maailma olisi kääntymässä Jumalan puoleen.
[1990-luvulla] Cain puhui Alabama'n Florence'n Christ Chapel'issa ja kertoi unen, jonka oli nähnyt ollessaan 19-vuotias. Jälleen painotus oli valtavissa ihmismäärissä stadioneilla:
Minulla oli uni, josta tuli toistuva uni ja se oli vallan stadioneista – ja olemme kertoneet tätä satoja ja satoja kertoja kaikkialla Amerikassa, kaikkialla maailmassa, itseasiassa – ja minä näin nämä stadionit ja jalkapallokentät ja urheiluareenat, kaikki täynnä tuhansista ihmisistä, joskus yli 100 000 paikassaan. (August 30, 1995, evening session)

Alabama'n kokouksessa Cain yhdisti ennustuksensa stadioneista täynnä ihmisiä hänen Herran Armeijassaan todellisuuteen stadioneista täynnä sotureita Promise Keepers -liikkeen armeijassa. Hän sanoi:
Me kutsumme sitä ”viimeisten päivien palvelutyöksi,” ...uskon, että olemme sen kynnyksellä...Ja tiedän, että Herra on tulossa seurakunnalleen ja hän tulee valmistamaan meidät... Olemme lähempänä sitä kuin koskaan aikaisemmin. Kuka voisi kuvitella, että olisi sellainen ryhmä, kuin Promise Keepers, jotka jo pystyttäisivät näyttämön ja täyttäisivät stadioneja kymmenillätuhansilla ihmisillä, ...Kohta he ylittävät 100 000 ja ehkä ovat jo ylittäneet. Ajattelen jo eräästä suunnitellusta tapahtumasta niin. Joten entä jos Jumala ilmestyy juuri yhdessä noista kokouksista? Se juuri voisi olla lähtölaukaus ”viimeisten päivien palvelutyölle.” Ajattele sitä... Entä jos 120 000 tulee yhteen ja sitten tuli tulee taivaasta ja Jumalan kirkkaus...?
...Cain sanoi, että me olemme mahdollisesti 100 000 pastorin päälle tulevan Jumalan kirkkauden kynnyksellä.... Kun luet tätä yhdessä Latter Rain'in puolestapuhujan Francis Frangipane’n uuden kirjan, The Days of His Presence, kanssa, on syytä huolestua. Onko Promise Keepers katalysaattori ennakoidulle Latter Rain -”herätykselle”? Kirjan arvostelussa Frangipane itse sanoo:
Herran Henki liikkuu niin monilla rintamilla. Vain 10 viime kuukauden aikana olemme nähneet rodullisia sovitteluja tapahtuvan Etelän baptistien keskuudessa Atlanta'ssa; Memphis'issä johtajat helluntaisuunnista, jotka kerran olivat jakautuneet rodullisten rajojen mukaan, ovat nyt jälleen yhdistyneet, samalla kun valkoiset evankelikaaliset johtajat katuivat mustien kanssa Chicago'ssa. Voimme todella sanoa, Herra toimii väkevästi kansassaan. Lisää siihen Jeesus-marssi ja 750 000 lupauksen pitäjää (Promise Keepers) ja näemme, että näyttämö on pystytetty jollekin sellaiselle, jonka uskon olevan tämän vuosisadan suurin herätys.
Jeesus-marssi veti 20 miljoonaa.... Promise Keepers 750 tuhatta. Se on yhteensä 20 750 000 kristittyä ja Frangipane sanoo, että tämä kansanpaljous pystyttää näyttämön herätykselle.... Frangipane kuvailee tätä seuraavaa suurta herätystä kirjassaan:
Tämä kirja kertoo sen näyn, jonka Herra antoi minulle vuonna 1971.... Pyhä Henki ilmoitti sen kirkkauden kasteen, jonka Isä on valmistanut lopunaikaa varten.
Ennen Jeesuksen Kristuksen fyysistä paluuta Hänen elävä läsnäolonsa on seurakunnan kumppani alati lisääntyvässä voimassa. Tänä aikana Herran näkyvä kirkkaus nousee ja näkyy Jumalan kansan päällä.
Huomaa tämä: Jumalan näkyvä kirkkaus nousee ja näkyy Hänen kansansa päällä ennen Jeesuksen paluuta. Tämä on uusi ilmestys — se on Latter Rain -opetusta ja Frangipane väitti, että 20 750 000 Kristuksen ruumiin jäsentä valmistettiin saamaan Jumalan näkyvän kirkkauden tulemaan päällensä! Tämä profeetallinen sana sanoo, että seurakunta kirkastetaan ja muutetaan Kristuksen Jeesuksen Herramme kaltaiseksi — ei silloin, kun näemme Hänet kasvoista kasvoihin, vaan kun sovimme erimielisyytemme! Tämä näyttää olevan ekumeenisen yhteysliikkeen päämäärä. Jeesus ei voi tulla takaisin, ennenkuin kaikki ovat yhtä mieltä ja lähtevät mukaan....
Johtopäätös

Lopuksi, on kasvavia huolenaiheita koskien Lou Giglio'a, josta tulee hyvin tunnettu tässä kuussa korkean profiilin siunauksensa myötä Obama'n virkaanastujaisissa. Valitettavasti tämä pastori edustaa evankelikaalisen kristikunnan uusia kasvoja – edustaen evankelikaalista maailmaa, joka on kadottanut sitoutumisensa evankeliumiin ja on nyt sekaantunut sosiaalisen evankeliumin kysymyksiin. Sitäpaitsi, koska hän on nuorisojohtaja, joka on päättänyt liittyä uuteen apostoliseen uskonpuhdistukseen (NAR), joka on johdettu vanhasta Latter Rain -kultista, on esitettävä kysymyksiä uskooko hän heidän profetiansa koskien Valitun Siemenen/Joelin Armeijan Uutta Rotua, joka valtaa maan.
On yksi asia, että Giglio ottaa kantaa globaalia orjuutta vastaan – jota hän väittää tekevänsä. Ei kuitenkaan ole mitään ”sosiaalista oikeudenmukaisuutta” väärässä kulttiopetuksessa, joka julistaa, että on olemassa ylemmän rodun sukupolvi ja lietsoo ”intohimoja” väitetyn valitun siemenen uudessa rodussa, jonka sanotaan olevan määrätty tulemaan maata hallitsevaksi armeijaksi!
"Ei kukaan vaadi oikeuteen vanhurskaasti, eikä kukaan käräjöi rehellisesti. He turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion." (Jesaja 59:4)


Viitteet:

1. Emphases added. Graphic image and quotes from Jesus Culture Awakening 2011 promo piece, featuring Bill Johnson, Reinhard Bohnnke and Cindy Jacobs, Be sure to watch the video archived and posted at http://apprising.org/2013/01/02/louie-giglio-passion-2013-and-jesus-culture/ to hear the prophecies about the new generation. Original ource given is:http://web.archive.org/web/20110703122815/http://www.jesusculture.com/awakening/
1. Daniel Strauss, "Evers-Williams, Giglio to give invocation and benediction at inauguration," The Hill's Blog Briefing Room, Jan. 8, 2013, http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/276041-evers-williams-giglio-to-give-invocation-and-benediction-at-inauguration-#ixzz2HPLgwSCA 
2. Ken Silva, "Lou Giglio, Passion 2013, and Jesus Culture," Apprising Ministries, Jan 2, 2013,http://apprising.org/2013/01/02/louie-giglio-passion-2013-and-jesus-culture/ citing the Berean Call'sreport, posted at http://www.thebereancall.org/content/august-2012-q-and-a-1 
3. Ken Silva, Ibid. http://apprising.org/2013/01/02/louie-giglio-passion-2013-and-jesus-culture/
4. Ibid. 
5. Ken Silva, "JESUS CULTURE AND JUDAH SMITH TO JOIN PIPER, MOORE, CHAN AND OTHERS AT GIGLIO’S PASSION 2013," January 1, 2013, http://apprising.org/2013/01/01/jesus-culture-and-judah-smith-to-join-piper-moore-chan-and-others-at-giglios-passion-2013/ 
6. Note that Lou Giglio also has an association with Hillsong of Sydney, Australia. See Erin Benziger's report "LOUIE GIGLIO TO JOIN WORD FAITH LINEUP AT 2012 HILLSONG CONFERENCE," at Apprising Ministries: http://apprising.org/2012/07/01/louie-giglio-to-join-word-faith-lineup-at-2012-hillsong-conference/#more-70639. This association is a long one, as we have in our files a September 2008 e-mail from GodTV that advertises "the Hillsong Colour Conference - Bobbie Houston, Louie Giglio."   
7. See the online report by Bob DeWaay, and expert on the NAR, titled "AN INVASION OF ERROR—REVIEW OF WHEN HEAVEN INVADES EARTH BY BILL JOHNSON," posted at:http://apprising.org/2013/01/06/an-invasion-of-error-review-of-when-heaven-invades-earth-by-bill-johnson/#more-82769. Note that Bill Johnson was key in in restoring Todd Bentley with Rick Joyner:http://www.youtube.com/watch?v=MXNa1u87cXc and also see:http://apprising.org/2012/09/14/todd-bentley-bring-the-power-not-the-gospel/. See the many articles posted online about this: http://www.morningstarministries.org/resources/special-bulletins/2011/update-todd-bentley-note-bill-johnson#.UOxxfKVJWQc and http://www.morningstarministries.org/resources/special-bulletins/2009/todd-bentley-begins-restoration-process-0#.UOxxk6VJWQc. See more on Bill Johnson with C. Peter Wagner and the NAR: http://www.elijahlist.com/words/display_word/6611 and he is included in the NAR book THE REFORMER'S PLEDGE with Cindy Jacobs and Chuck Pierce and other NAR leaders: http://www.amazon.com/Reformers-Pledge-Bill-Johnson/dp/0768432693 
8. See the graphic exhibits at "JESUS CULTURE AND JUDAH SMITH TO JOIN PIPER, MOORE, CHAN AND OTHERS AT GIGLIO’S PASSION 2013," http://apprising.org/2013/01/01/jesus-culture-and-judah-smith-to-join-piper-moore-chan-and-others-at-giglios-passion-2013/.  Original source is http://www.jesusculture.com/about 
9. "God's Dream? A KINGDOM BUILDING DREAM," July 17, 2008, http://herescope.blogspot.com/2008/07/gods-dream.html
The original video links are no longer online, but the young people in them were sporting actual MARKS on their foreheads. Emphases added. 
10. This conversation is transcribed and posted at the Herescope post, "The NEW BREED defined," 2/3/06, http://herescope.blogspot.com/2006/02/new-breed-defined.html. Transcripts of the Latter Rain prophecies of the Kansas City Prophets are available from Discernment Ministries. 
11. See the Herescope post, "IHOP's New Breed Leaders," 7/16/11, and read the list of quotations there: http://herescope.blogspot.com/2011/07/ihops-new-breed-leaders.html. This particular quote comes from Rick Joyner, The Morning Star Prophetic Bulletin, August 1994, footnote 20 in the Oct/Nov/Dec 1994 Discernment Ministries Newsletter, http://www.discernment-ministries.org/Newsletters/NL1994OctNovDec.pdf
12. Ed Tarkowski, "The Significance of Filled Stadiums," reprinted from the February 1996 issue of The Christian Conscience magazine, Vol. 2 No. 2. Republished here in its entirety: http://www.discernment-ministries.org/Articles/FilledStadiums.pdf. We note with sadness that Ed Tarkowski passed away last week after a long battle with illness. Some emphases added. 

 

*UPDATE 1-10-13: Giglio has now pulled out. See the article LOUIE GIGLIO OUT OF OBAMA INAUGURATION OVER “ANTI-GAY COMMENTS 

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com