Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Aikakauden päätös syyskuussa 2015? – Osa 2

Tässä profetiapäivityksessä pastori J. D. Farag jatkaa aiheen käsittelyä, jonka hän aloitti viikkoa aikaisemmin 14.6.2015. Tämä on toinen osa ensi syyskuuta tarkastelevaan analyysiin, jonka ensimmäisen osan voit lukea suomennettuna tästä. Aihe on vakava ja samalla myös mielenkiintoinen, sillä Herran Jeesuksen tulemus noutamaan morsiusseurakuntansa maan päältä taivaallisiin saattaa olla hyvinkin lähellä oleva tapahtuma. Nykyiset aikainmerkki-tapahtumat lähestyttäessä syyskuuta 2015 osoittavat Jeesuksen sanoihin Luukkaan luvussa 21:28, ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” Tämän profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – June 21st, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 21.6.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-06-21.pdf

Pastori J.D. jatkaa useiden merkittävien tapahtumien tarkastelemista, jotka ovat tulossa syyskuussa 2015, mutta jälleen varoittaa päivämäärien asettamisesta kehottaen jatkamaan valvomista ja asioimista, kunnes Herra todella tempaa seurakuntansa. Sabia, pastorin 8-vuotias tytär, päättää tilaisuuden isänpäivän laululla.


- Tämänkertaisessa päivityksessä jatkamme useiden ensi syyskuussa esiintyvien tapahtumien tarkastelemista.
- Toivon, että sallit minun jälleen hairahtua liiallisen varoittamisen puolelle käsitellessäni kaikkea tapahtuvaa.
- Olen lähestymistavassani hyvin varovainen ja rukoilevainen etupäässä siksi, koska ihmisillä on taipumus haaksirikkoutua, jos Herra viipyisi.
- Toinen syy lähestyä tätä niin varovasti, on, että meidän tulee jatkaa valvomista ja asioimista, kunnes Herra todella palaa.
- Puhuisin myös mieluummin ensi syyskuusta, vaikka mitään ei tapahtuisi, kuin etten puhuisi siitä ja jotakin tapahtuisi.
- Ainakin tästä puhuminen tuo sen esille ja näin voi herättää niitä, jotka vielä nukkuvat hengellisesti.
Room. 13:11-12 "Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin."
- Ennenkuin aloitamme, käyn nopeasti läpi jo tarkasteltuja tapahtumia niiden eduksi, jotka missasivat viime viikon päivityksen.
- Ensimmäinen on auringonpimennys, joka tapahtuu pasunansoitonjuhlan eli Rosh Hashanah'in, juutalaisen uudenvuoden, aikaan.
- Syy, miksi tämä on niin merkittävää, on, että jotkut uskovat pasunansoitonjuhlan toteutuvan seurakunnan tempauksessa.
- Tämä tavallaan liittyi toiseen tapahtumaan, joka on neljäs neljästä verisestä kuusta ja joka esiintyy lehtimajanjuhlan aikaan.
- Verisen kuun aiheuttavien kuunpimennysten ja auringonpimennysten merkitys on, että ne nähdään merkkeinä Jumalan tuomiosta.
- Tarkemmin sanoen kuunpimennykset nähdään Jumalan tuomiona Israelille, kun taas auringonpimennykset ovat tuomio kaikille kansoille.
- Se toi meidät kolmanteen tapahtumaan, joka on, että ensi syyskuu merkitsee seitsemättä sapattivuotta, joka tunnetaan 7. shmita-vuotena.
- On ehdotettu, että shmita-vuoden merkitys liittyy siihen, mitä tapahtui taloudellisesti aikaisempina shmita-vuosina.
- Nimittäin vuoden 2001 syyskuun 11. päivän taloudellinen kriisi ja sen jälkeen 7 vuotta myöhemmin viime shmita-vuonna syyskuussa 2008.
- Tämä liittyi myös neljänteen tapahtumaamme, joka on, että tämä on 7 kertaa 7, eli 49 vuotta, jotka tekevät siitä alun riemuvuoden uudellevuodelle.
- Riemuvuoden merkitys 50. vuotena liittyy siihen, mitä tapahtui ennen, erityisesti Israelin kansaan liittyen.
- Nimittäin Balfour'in julistus vuonna 1917, joka oli riemuvuosi ja kuuden päivän sota vuonna 1967, joka myös oli riemuvuosi.
- Tämä toi meidät viime viikolla viidenteen ja viimeiseen tapahtumaan, joka on sir Isaac Newton'in tulkinta Danielinkirjan profetiasta.
- Tarkemmin sanoen jakeesta Daniel 9:25 Newton'in kirjassa, “Observations upon the Prophecies of Daniel and the Apocalypse of St. John (Huomioita Danielin profetioista ja pyhän Johanneksen ilmestyksestä).”
- Newton laskee (calculates, voidaan kääntää myös arvioi) perustuen tulevaan päivämäärään, tuohon aikaan hänelle tuntemattomaan kesäkuun 7. päivään 1967 ja tulee syyskuun 23. päivään 2015. (Em. kirjassa Newton ei kylläkään laske mitään, mutta esittää arvion, että Danielin 70 vuosiviikon profetian 7 vuosiviikkoa toteutuvat Kristuksen toisen tulemuksen yhteydessä. Suom. huom.)
- Tämä tuo meidät seuraavaan tapahtumaan tarkkailulistallamme ja se liittyy paaviin, joka tulee Yhdysvaltoihin syyskuussa 2015.
- Se ei ole paljon, että hän on tulossa, vaan se, miksi hän on tulossa ja mitä hän on tulossa tekemään Yhdysvalloissa.
- Itseasiassa paaville syyskuuksi suunniteltuja tapahtumia voitaisiin pitää historiallisesti ennenkuulumattomina.
- Ensimmäisellä USA:n vierailullaan ja ensimmäistä kertaa historiassa paavi puhuu kongressin yhteiselle kokoukselle ensi syyskuun 24. päivänä.
- Sen lisäksi, että tapaa Obama'n seuraavana päivänä 25.9., hän puhuu myös tulevalle YK:n 70. yleiskokoukselle.
- Se, mikä on mielenkiintoista, on, että jotkut kertovat, että Ranska voi esitellä päätöksen, joka itseasiassa tunnustaisi Palestiinan valtion.
- Se, mikä tekee YK:n turvallisuusneuvoston ja yleiskokouksen vieläkin mielenkiintoisemmaksi, on presidentin asenne.
- Jotkut uskovat, että johtuen Netanyahu'n ällistyttävästä voitosta Obama tukee nyt päätöstä Palestiinan valtiosta.
- Ellei tämä ole tarpeeksi pahaa, niin YK voi myös ensi syyskuussa toteuttaa ”kestävän kehityksen Agenda 21 -toimintaohjelman (Sustainable Development Agenda 21).”
Tutkittuani ”kestävää kehitystä” kävi selväksi, että se itseasiassa voisi olla ”uusi maailman järjestys.” On mielenkiintoista, että Wikipedia sulkeissa määrittelee uuden maailman järjestyksen salaliittoteoriana.

- Tämä tuo meidät listamme seuraavaan tapahtumaan, joka tunnetaan nimellä Jade Helm 15 ja on todellinen sotilaallinen harjoitus täällä USA:ssa.
- Se käsittää useita valtioita, kuten Teksas, Colorado ja Arizona muiden muassa ja se toteutetaan heinäkuun 15. päivästä syyskuun 15. päivään.
- Tämän merkitys, josta monet ovat huolissaan, on, että se voisi olla tilaisuus USA:n hallitukselle toteuttaa sotatilalaki.
- Aika ei salli minun puhua muista huolenaiheista, kuten CERN, jonka Ray mainitsi ollessamme Israelissa.
- CERN on suurin hiukkaskiihdytin ja suurin koskaan historiassa tehty kone, 17 mailia ympäri ja 300 jalkaa syvä.
- Kuuluisa tiedemies ja fyysikko tri. Stephen Hawking sanoi siitä: “CERN:in löytämä 'jumala-hiukkanen' voisi tuhota maailmankaikkeuden.”
- Aika ei salli minun puhua Ranskan ulkoministeri Laurent Fabius'in varoituksesta 13.5.2014.
- Hän toisti kolmesti hyytävän varoituksen, että ”meillä on 500 päivää välttää ilmastokaaos.” 500 päivää täyttyy ensi syyskuussa [Fabius'in puheesta laskien tarkalleen ottaen 25.9.2015, ”Nokialainen” huom.].
- Tuskin pitäisi olla yllätys, että paavi vaati ”ekologista parannusta (conversion)” ympäristöä koskevassa kiertokirjeessään.
- Muilla vakavilla huolenaiheilla, vaikka tapahtuvat nyt kesäkuussa, voi olla merkittäviä profeetallisia implikaatioita syyskuussa.
- Tarkoitan tulevaa korkeimman oikeuden tuomiota samaa sukupuolta olevien avioliitosta ja etenevää ydinsopimusta Iranin kanssa.
- Niiden profeetallista merkitystä meidän ei tarvitse etsiä sen kauempaa kuin Hes. 38, mitä tulee Iraniin ja Mt. 24, mitä tulee avioliittoon.
- Päätän samoin kuin aloitin ja sanon vain, että vaikka meidän pitäisi olla hyvin varovaisia, niin ei ole epäilystä, että meidän pitäisi myös olla hyvin innoissamme.
- Vien sen askelta pitemmälle ja sanon, että jos sinua innostuksen sijasta pelottaa, niin se osoittaa, ettet ole oikeassa suhteessa Herraan.
- Jos tämä koskee sinua, niin rukoilen sinua huutamaan Herran nimeä uskoen sydämessäsi ja tunnustaen suullasi.


Suomentajan kommentti:

Kuun- ja auringonpimennykset ovat luonnollisia ilmiöitä eivätkä mitään tuomion merkkejä. Raamatun perusteella on melkein varmaa, ettei tempaus tapahdu ainakaan syyskuussa, koska: ”hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee” (Mt. 24:44). Se kuitenkin on varmaa, että elämme armotalouskauden viimeisiä hetkiä ja siitä on runsaasti todisteita pastori J D:n mainitsemien lisäksi. Jeesus voi tulla ennen syyskuuta, tai jopa syyskuussa ja varmasti tulee viimeistään sen jälkeen. Alla yksi todiste, joka on kaavio pohjoisen Tyynenmeren pintalämpötilan poikkeamista normaalista alkaen vuodesta 1982. Siihen voisi laittaa toisen punaisen nuolen osoittamaan vuotta 1986 ja kirjoittaa Tshernobil. Tämä kaavio on todella järkyttävä, kun ajattelee viimeaikaisia uutisia Kalifornian kuivuudesta ja Pohjois-Amerikan länsirannikon merieläinten joukkokuolemista.


Aikakauden päätös syyskuussa 2015? – Osa 1

Tässä pastori J. D. Farag'ilta kesäkuun puolivälin profetiapäivitys tapahtumista (=aikainmerkeistä) ensi syyskuussa, jotka voivat merkitä tämän nykyisen maailman aikakauden päättymistä johonkin tuhoisaan katastrofiin, josta seuraa Uusi Maailman Järjestys (NWO), joka tunnetaan Raamatun profetiassa 7-vuotisena vaivanaikana eli Danielin 70. vuosiviikkona, jonka jälkeen Jeesus Kristus palaa maan päälle perustamaan tuhatvuotisen valtakuntansa. Profetiapäivityksen, joka on 1. osa tästä aiheesta, suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – June 14th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 14.6.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-06-14.pdf

Pastori J.D. käsittelee useita merkittäviä tapahtumia, jotka ovat tulossa ensi syyskuussa, mutta varoittaa päivämäärän asettamisesta kehottamalla jatkamaan asioimista, kunnes Herra tempaa seurakuntansa.


- Kuten sanoin viime viikolla, niin tällä kertaa tarkastelemme useita asioita, joita tapahtuu ensi syyskuussa.
- Kuitenkin on pari asiaa, jotka minun täytyy mainita ennenkuin aloitamme, joista ensimmäinen on, etten saa mahtumaan sitä kaikkea tähän kertaan.
- Tämän jälkeen tarvitsemme ainakin yhden lisäpäivityksen käsittelemään kaikkea, mikä ympäröi ensi syyskuuta.
- Toinen asia, joka minun täytyy mainita, koskee vaaraa, että panemme toivomme odotukseen, että Herra palaa tänä vuonna.
- Yksi suurista huolistani on, kuinka tuhoisaa se voi olla, kun Herra viipyy eikä palaakaan, kuten toivottiin.
- Tästä syystä päätän hairahtua liiallisen varoittamisen puolelle tämän käsittelyssä kun me asioimme kunnes Hän tulee.
- Ensimmäinen asia on auringonpimennys, joka tapahtuu pasunansoiton juhlan, eli Rosh Hashanah'in, juutalaisen uuden vuoden aikaan.
- Tästä pari ajatusta, joista ensimmäinen on, että pasunansoitonjuhlan uskotaan toteutuvan seurakunnan tempauksessa.
- Näin siksi, koska Jeesus toteutti ensimmäiset neljä juhlaa ensimmäisessä tulemuksessaan ja että viimeiset kolme juhlaa toteutuvat Hänen toisessa tulemuksessaan.
RAAMATTUVIITE
JUHLA
TÄYTTYMYS
3. Moos. 23:5 Pääsiäinen Ristiinnaulitseminen
3. Moos. 23:6-8 Happamattoman leivän juhla Hautaaminen
3. Moos. 23:9-14 Ensihedelmien juhla Ylösnousemus
3. Moos. 23:15-22 Helluntai Seurakunta-aika
3. Moos. 23:23-25 Pasunansoiton juhla Seurakunnan tempaus
3. Moos. 23:26-32 Sovituspäivä Toinen tulemus
3. Moos. 23:33-43 Lehtimajanjuhla Valtakunta-aika ja taivas
- Toinen tähän auringonpimennykseen liittyvä ajatus liittyy rabbiiniseen opetukseen, joka koskee sekä kuun että auringon pimennyksiä.
- Kuunpimennykset, jotka tavallisesti aiheuttavat verisen kuun, nähdään merkkinä, että Jumala erityisesti tuomitsee Israelin kansan.
- Ensi syyskuussa tapahtuvan auringonpimennyksen kaltaiset pimennykset nähdään merkkinä, että Jumala ei tuomitse ainoastaan Israelia, vaan kaikki kansat.
- Itseasiassa tämä liittyy toiseen tapahtumaan, joka on neljäs neljästä verisestä kuusta, joka esiintyy Lehtimajanjuhlan aikaan.
- Se on edellämainittu seitsemäs seitsemästä juhlasta, seitsemän ollessa täydellisyyden luku ja se tapahtuu ensi syyskuun 28. päivänä.
- Tämän neljännen verisen kuun suhteen on mielenkiintoista, että jotkut ovat panneet merkille, ettei toista neljän verisen kuun sarjaa tule 500 vuoteen.
Lk. 21:25-28 "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."
- Tämä liittyy kolmanteen tapahtumaamme, joka on, että ensi syyskuu merkitsee seitsemättä sapattivuotta, joka tunnetaan 7. shmita-vuotena.
- On ehdotettu, että shmita-vuoden merkitys liittyy siihen, mitä tapahtui taloudellisesti aikaisempina shmita-vuosina.
- Nimittäin vuoden 2001 syyskuun 11. päivän taloudellinen kriisi ja sen jälkeen 7 vuotta myöhemmin viime shmita-vuonna syyskuussa 2008.
- Tämä jälleen liittyy neljänteen tapahtumaamme, joka on, että tämä on 7 kertaa 7, eli 49 vuotta, jotka tekevät siitä alun riemuvuoden uudellevuodelle.
- Riemuvuoden merkitys 50. vuotena liittyy siihen, mitä tapahtui ennen, erityisesti Israelin kansaan liittyen. [Ns. kuuden päivän sota riemuvuotena 1967, ”Nokialainen” huom.]
- Tässä vaiheessa minun pitäisi todennäköisesti mainita, että on kaksi kirjailijaa, Jonathan Cahn ja Mark Biltz, jotka ovat kirjoittaneet kummastakin aiheesta.
- Tämä tuo meidät viidenteen ja viimeiseen tapahtumaamme, joka koskee sir Isaac Newton'ia ja Newton'in kirjaa Danielin profetioista.
- Hän on kuuluisa matematiikassa, optiikassa, fysiikassa ja astronomiassa ja hänen katsotaan keksineen calculus -laskentamenetelmän.
- Vaikka hänet tunnetaan yhtenä historian suurimmista tiedemiehistä, niin se, mitä monet eivät tiedä, on, että hän oli nero Raamatun profetian alalla.
Ajattele seuraavaa sir Isaac Newton'in Raamatun profetiaa koskevaa profetiaa: ”Lopun aikaan nousee joukko miehiä, jotka kiinnittävät huomionsa profetioihin ja pitävät kiinni kirjaimellisesta tulkinnastaan keskellä suurta meteliä ja vastustusta.” Sir Isaac Newton 1642-1727
- Kuten on käynyt ilmi, niin Newton oli uudestisyntynyt Jeesukseen Kristukseen uskova ja loistava Raamatun tutkija, joka puhui sujuvasti muinaisia kieliä.
- Hän käänsi Raamattua suoraan VT:n hepreasta ja UT:n kreikasta, mutta hänellä oli pakkomielle Danielinkirjaan.
- Eräs lähde todistaa, että hänen Danielin tutkimisensa alkoi hänen ollessaan 12-vuotias ja jatkui, kunnes hän kuoli 85 vuoden iässä.
Teoksen, “The Columbia History of the World”, mukaan, joka muuten on sekulaari historian kirja: ”Viimeisinä aikoinaan Newton käytti enemmän aikaa Danielinkirjan profetioiden tutkimiseen ja niistä kirjoittamiseen, kuin taivaiden kartoittamiseen.”

Se, mikä saa raamatunprofetian tutkijat niin kiihdyksiin, on, että Newton'in kirjan Observations upon the Prophecies of Daniel and the Apocalypse of St. John”, mukaan hän arvioi, että jakeen Daniel 9:25 seitsemän vuosiviikkoa, eli 49 kuuvuotta (1 kuuvuosi = 360 pv.) on lisättävä, vielä tulevaan päivämäärään, joka tuohon aikaan oli hänelle tuntematon kesäkuun 7. päivä vuonna 1967, jolloin Israel valloitti Jerusalemin ja Temppelivuoren. Niin tekemällä tulet ensi syyskuun 23. päivään, joka on täsmälleen sovituspäivän juhla, Yom Kippur.

http://publicdomainreview.org/collections/sir-isaac-newtons-daniel-and-the-apocalypse-1733/


”Nokialaisen” kommentti:

Tuo syyskuun 23. päivä on nyt esillä useissa nettikirjoituksissa ja YouTube-videoissa. Laitan tähän pari videolinkkiä aiheesta.

Isaac Newton's September 23, 2015 prophecy; September 24, 2015- "100% PROBABILITY" of Asteroid

https://www.youtube.com/watch?v=U7BU3SmyZC8

Seuraavassa videossa näytetään erästä illu-musiikkivideota, joka on tehty v. 2011, ja tytön kädessä oleva kello näyttää aikaa 9:23 kun hän samalla peittää oikean silmänsä!

THE YEAR OF LUCIFER OPENING THE IXXI DOOR September 23, 2015


https://www.youtube.com/watch?v=wp7bi6CGwt0


http://aijaa.com/B4Yvfp (videosta leikkauskuva, klo 9:23 tytön käärme-rannekellossa eli 23.9.2015)


Itse ajattelen että paholainen ja Illuminati voivat matkia Jumalan sanaa kohdassa Dan. 9:25. Raamatussa sanotaan:

25. Ja tiedä ja käsitä: siitä ajasta, jolloin tuli se sana, että Jerusalem on jälleen rakennettava, voideltuun, ruhtinaaseen, asti, on kuluva seitsemän vuosiviikkoa;

Paholaisen versio:

25. Ja tiedä ja käsitä: siitä ajasta, jolloin tuli se sana, että Jerusalem on jälleen JAETTAVA (=7.6.1967 lähti käyntiin prosessi jakaa Jerusalem uudestaan), voideltuun, ruhtinaaseen (=Antikristus), asti, on kuluva seitsemän vuosiviikkoa (=17640 pv.);

Näin siis 23.9.2015 voisi olla Antikristuksen ilmestymispäivä maailman näyttämölle! Sitä ennen tietenkin 3. maailmansota olisi jo käyty. Aika huikeaa!

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Amerikka on nyt virallisesti uusi Sodoma! – Kalifornian osavaltio hyväksyy pakollisen lasten rokottamisen!

Tässä jälkimmäinen osa viime perjantain Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (NewsAlert), jonka ensimmäisen osan julkaisin eilen. Tämä osa sisältää kaksi suomentamaani osiota uutiskirjeestä. Ensimmäinen käsittelee USA:n korkeimman oikeuden tuoretta päätöstä hyväksyä homoavioliitot kaikissa Amerikan osavaltioissa. Samaa sukupuolta olevien avioliitto on nyt perustuslaillinen oikeus. Mikään yksittäinen osavaltio ei siis voi enää kieltää homopareja avioitumasta Yhdysvaltojen maaperällä. Tämä tapahtuma on David Bay'n mielestä virstanpylväs-päätös Amerikan historiassa, joka tekee maasta virallisesti uuden Sodoman. Toisessa suomentamassani osiossa kerrotaan Kalifornian lainsäädäntöelimen tuoreesta päätöksestä hyväksyä lasten, jotka käyvät julkisia kouluja, pakolliset rokotukset. Tämä on suuntaus, jota Globaali Eliitti on suunnitellut koko ajan, eli pakollisten rokotusten avulla aiotaan surmata satoja miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti väestön vähentämiseksi Eliitin toivomalle tasolle. Ensin siis luodaan peloke jollakin uudella tehdasviruksella, ollen raamatullinen ruttotauti, johon sitten vastataan pilaantuneilla rokotteilla tehovaikutuksen maksimoimiseksi.

-----------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, June 26, 2015 (Osa 2)


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2690
III. Amerikka on nyt virallisesti Uusi Sodoma!

Yhdysvaltain korkein oikeus on juuri laillistanut homoavioliitot maanlaajuisesti!

UUTISKATSAUS: ”Korkein oikeus laillistaa gay-avioliitot maanlaajuisesti”, Huffington Post, 26.6.2015

”Yhdysvaltain korkein oikeus päätti äänin 5-4 perjantaina, että se on laillista kaikille amerikkalaisille, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta, mennä naimisiin ihmisten kanssa joita he rakastavat. Päätös on historiallinen voitto homoseksuaalien oikeuksia ajaneille aktivisteille jotka ovat vuosia taistelleet alemmissa tuomioistuimissa … julkinen tuki on saavuttanut ennätystasot maanlaajuisesti.”

Ketkä olivat tuomarit, jotka äänestivät enemmistössä?

Anthony Kennedy – Republikaani Ronald Reagan'in nimittämä
• Ruth Bader Ginsburg – Demokraatti Bill Clinton'in nimittämä
• Stephen Breyer – Demokraatti Bill Clinton'in nimittämä
• Sonia Sotomayor – Demokraatti Barack Obama'n nimittämä
• Elena Kagan – Demokraatti Barack Obama'n nimittämä

Jälleen heiluriääni annettiin republikaanipresidentin nimittämän tuomarin toimesta.

Nämä tuomarit myös tekivät kaikkensa antaakseen gay-pareille etuoikeuksia, joita kukaan ei koskaan ajatellut etukäteen.

Enemmistön lausunnossa, tuomarit korostivat useita syitä miksi samaa sukupuolta olevat avioliitot pitäisi sallia. He kirjoittivat, että oikeus avioliittoon on olennainen osa yksilön itsemääräämisoikeudesta, koska 'päätökset avioliittoa koskien ovat kaikkein henkilökohtaisimpien joukossa joita yksilö voi tehdä'. He myöskin sanoivat, että gay-amerikkalaisilla on oikeus 'läheiseen liittoutumiseen' kuin pelkästään olla vapaita laeista jotka kieltävät homoseksuaalisuuden.”

Siksi tuomarit loivat uuden kategorian etuoikeudesta joka myönnetään vain homoseksuaaleille: ”oikeus 'läheiseen liittoutumiseen' kuin pelkästään olla vapaita laeista jotka kieltävät homoseksuaalisuuden.”

Mutta, sitten, tuomarit paljastivat että heidän näkemyksensä avioliitosta EI ole muovautunut Raamatun määritelmän mukaisesti! Näin tehdessään he torjuvat juuri sen perustan, jolle kulttuurinen Amerikka perustettiin.

Lausunnossaan enemmistö myönsi syvälliset kulttuuriset muutokset avioliittonäkemyksissä, siteeraten sekä kiinalaista opettajaa Konfutse'a että roomalaista filosofia Cicero'a. Tuomarit huomauttivat kuinka avioliitto on muuttunut liitosta, joka on pariskunnan vanhempien järjestämä taloudellisten syiden tähden, vapaaehtoiseksi sopimukseksi, ja miesvaltaisesta suhteesta sopimukseen, jossa naisilla on 'yhtäläinen ihmisarvo' ...”

Kun johtajamme kieltävät kulttuurimme raamatullisen perustan, tulemme kärsimään tämänkaltaisista päätöksistä.
 
http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2653
Kuitenkaan tämä päätös ei ole keskimääräinen, ”rutiininomainen” päätös. Aiheena tässä on avioliitto ja gay-avioliitto.

Raamattu ilmoittaa, että Jumala on erityisen herkkä avioliittoa kohtaan, koska Hän näkee sen Vanhassa Testamentissa kuvana Hänen suhteestaan Israeliin. Jumala nai Israelin ja sitten otti hänestä eron Hoosean kirjassa, ja sitten lupasi naida hänet uudelleen kun Jeesus palaa maan päälle 7-vuotisen Ahdistuksen jälkeen.

Uudessa Testamentissa, kristillinen seurakunta kuvataan Morsiamena joka odottaa aviomiestään saapuvaksi, jotta he voivat olla naimisissa. Varsinainen avioliitto Jeesuksen Kristuksen ja kristillisen seurakunnan välillä toteutuu ”Karitsan hääaterialla”!

Tämän vuoksi gay-avioliitto rikkoo instituution joka on hyvin läheinen ja kallis Jumalan sydämelle. Kuinka joku ryhmä yksilöitä tai kansakuntia uskaltaa mielivaltaisesti päättää, että he tarvitsevat ”Uuden Määritelmän” siitä, mikä on avioliitto? Jumalan käskyt kestävät ja ovat voimassa ikuisesti. Mitä Jumala käski 5000 vuotta sitten, sitä Hän käskee tänäänkin.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2632
Kuuntele Apostoli Paavalin varoitusta kaikille syntisille, jotka luulevat voivansa määritellä Jumalan lain uudelleen:

”Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia.” (Efesolaiskirje 5:6)

Ja me tiedämme, mikä Jumalan tuomio Amerikan kohdalla tulee olemaan, eikö vain? Jeesus sanoi, että rangaistus ”olisi kuin Lootin päivinä”!

”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.” (Luukas 17:28-30)

Tulta ja tulikiveä Taivaasta. Se on hengellinen hedelmä, jonka Amerikka perii tästä mitä vakavimmasta synnillisestä tuomioistuimen päätöksestä!
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2404
IV. The California Assembly (lainsäätäjien alahuone Kalifornian osavaltiossa) hyväksyy pakollisen lasten rokottamisen. Vanhemmat joutuvat valinnan eteen, vetääkö lapsensa pois julkisista kouluista!

UUTISKATSAUS: California Assembly hyväksyy yhden kovimmista pakollisia rokotuksia koskevista laeista kansakunnassa – Pakottaa vanhemmat vetämään heidän lapsensa pois julkisista kouluista”, 25. kesäkuuta 2015

Kalifornian lainsäätäjät hyväksyivät torstaina yhden kovimmista pakollisen rokotuksen vaatimuksista kansakunnassa, siirtyen lopettamaan poikkeukset osavaltion immunisaatiolaeista uskonnollisten tai muiden henkilökohtaisten vakaumusten perusteella. Toimenpide, joka on mitä kiistanalaisin johon lainsäädäntöelin on ryhtynyt tänä vuonna, vaatisi enemmän lapsia, jotka tulevat päivähoitoon ja kouluun, rokotettaviksi tauteja, kuten tuhkarokkoa ja hinkuyskää, vastaan.”

Onko olemassa joitakin poikkeuksia joita sallitaan tämän lain nojalla? Kyllä, muutama.

Ne, joilla on sairauksia, kuten allergioita ja immuunijärjestelmän puutoksia, vapautettaisiin immunisaatiolta, vahvisti lääkäri. Ja vanhemmat voivat yhä kieltäytyä rokottamasta lapsia jotka käyvät yksityisiä koti-pohjaisia kouluja tai osallistuvat julkisiin riippumattomiin opintoihin poissa kampukselta.”

Tämä kysymys pakollisista rokotuksista on ollut kiivas ongelma vuosikymmenten ajan. Vuonna 2005, SARS-pelon ollessa kuumimmillaan, me julkaisimme artikkelin joka selitti rokotusten suurta merkitystä Eliitille ja niiden kriittistä merkitystä johtajille, joiden aikomuksena on saavuttaa radikaali väestön väheneminen.

Tämä artikkeli on NEWS2088, otsikolla, ”Kuolema rokotuksen kautta: Mustansurman uudelleenkäyttöönotto”.

Kuuntele joitakin perustavanlaatuisia tosiasioita joista et luultavasti ole tietoinen.

Profeetallinen fakta: ”Tulee olemaan … ruttoa (vitsaukset: pahanlaatuisia ja tarttuvia kulkutauteja jotka ovat tappavia ja tuhoisia)” - [Luukas 21:11; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]

Ilmestyskirjan luvussa 6, sinettien 3 ja 4 ratsastajat kuljettavat globaalia ruttoa, vitsauksia ja epidemianluonteisia tauteja jotka surmaavat satoja miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=952
Globaalin Eliitin Suunnitelma: 1) Maailman haltuunotto … supistaen … maailma turvalliselle tasolle prosessilla hyväntahtoista orjuutta ja kansanmurhaa … Ainoa jäljellejäävä vaihtoehto maailman johtavalle eliitille olisi lisätä kuolleisuusastetta … Tri. Aurelio Peccei Rooman Klubista … kannatti sitä, että ruttotauti olisi otettava käyttöön, jolla olisi sama vaikutus kuin historian Mustallasurmalla.” (Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 49, 167)

Miten Eliitti suunnittelee levittävänsä ruttotautia maailmanlaajuisesti, niin että sadat miljoonat tulevat kuolemaan hyvin lyhyessä ajassa? He aikovat luoda paniikkia tietyllä uudella viruksella ja sitten määräävät rokotukset maailmanlaajuisiksi. Ketään ei vapauteta. Kuitenkin näitä rokotteita tullaan saastuttamaan, jotta ihmisiä kuolee lähes 100%:n tasolla.

Tämä on suunta jonka California Assembly on osoittamassa meille.

Älkäämme unohtako, että tappavaa Espanjantautia, joka surmasi 50-100 miljoonaa ihmistä, levitettiin rokottamisen kautta pian sen jälkeen kun 1. maailmansota oli saatu päätökseen. Ole hyvä ja vietä tovi lukeaksesi Vaccine – not virus – responsible for Spanish flu (Rokote – ei virus – vastuussa Espanjantaudista), Irish Examiner Archives, 8. toukokuuta 2003

Muista, julkisilla virkamiehillä ei ole paras etusi mielessään. Viime kädessä, he ovat murhanhimoisen Globaalin Eliitin tiukan valvonnan alla, jonka perimmäisenä tavoitteena on synnyttää Uusi Maailman Järjestys, jotta Antikristus voi nousta. Jos todella uskoisit, että meidän virkamiehiä todellakin ohjataan ”Antikristuksen hengellä”, niin sinä suojelisit itseäsi ja läheisiäsi paljon aggressiivisemmin!

lauantai 27. kesäkuuta 2015

ObamaCare pelastetaan USA:n korkeimman oikeuden päätöksellä!

Tässä ensimmäinen osa pitkähköstä Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (NewsAlert) loppuviikolta, jonka kaksi ensimmäistä osiota suomensin tähän. Niissä David Bay puhuu presidentti Obaman junaileman edullisen terveydenhuoltolain eli ObamaCare'n pelastamisesta USA:n korkeimman oikeuden päätöksellä vastikään, kun ObamaCare'n väitettiin olevan Perustuslain vastainen. Näinollen ObamaCare jää pysyväksi. Huolestuttavaa korkeimman oikeuden päätöksessä on se, että sitä puolsivat kaksi ”konservatiivista” republikaanituomaria, jotka tulkitsivat liberaalien demokraattituomarien rinnalla Perustuslakia vastoin selvää englanninkielistä lakitekstiä. Tämä on vakava ennakkotapaus olla välittämättä Perustuslain kirjaimesta ja saa lopulta aikaan Perustuslain koko hylkäämisen tulevan diktatuurin (NWO) hyväksi.

---------------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, June 26, 2015 (Osa 1)


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2680
DVD

I. USA:n korkein oikeus pelastaa ObamaCare'n!

Ollen välittämättä selvästä englannista Perustuslaissa, kuusi tuomaria päätti, että ObamaCare EI riko Perustuslakia.

UUTISKATSAUS: ”Korkein oikeus pelastaa ObamaCare'n”, CNN News, 25. kesäkuuta 2015

”Obamacare on selvinnyt – jälleen. Äänin 6-3, korkein oikeus pelasti kiistanalaisen terveydenhuoltolain, joka määrittelee presidentti Barack Obaman hallinnon tuleville sukupolville.”

Presidentti Obama oli hyvin tyytyväinen, kuten meidän pitäisi olettaa.

”Viisi vuotta sitten, melkein vuosisataisen puheen, vuosikymmenten yrittämisen ja vuoden kestäneen molemminpuolisen keskustelun jälkeen, me vihdoinkin julistimme, että Amerikassa, terveydenhoito ei ole etuoikeus vain muutamia varten vaan kaikkien oikeus”, Obama sanoi Valkoisesta Talosta. 'Edullinen terveydenhuolto (The Affordable Care Act) on tullut jäädäkseen'.”

”Tuomari Anthony Kennedy – joka on usein korkeimman oikeuden keinuva ääni – liittyi Obamaan, ja neljään liberaaliin tuomariin.”

Tämä päätös ei olisi ollut mahdollinen, ellei sitä olisi puoltanut kaksi ”konservatiivista” tuomaria, John Roberts ja Anthony Kennedy. Yksi sitkeimmistä väärinkäsityksistä kristittyjen äänestäjien mielissä on se, että todellakin olisi eroa republikaani- ja demokraattijohtajien välillä. Valitettavasti fundamentalistiset kristityt tukevat voimakkaasti republikaaneja kun taas valtavirran kristityt kannattavat suurella enemmistöllä demokraattijohtajia. Totuus on täsmälleen se, mitä Alabaman kuvernööri George Wallace huudahti vuonna 1968:

"There ain't a dime's worth of difference between Republican and Democrat parties (Ei ole penninkään verran eroa republikaani- ja demokraattipuolueiden välillä)"!

Perimmäinen totuus on, että republikaani- ja demokraattipuolueet ovat yhtäläisesti sitoutuneet tulevaan Uuteen maailmanjärjestykseen.

Tarkastelkaamme nyt vallassa olleen presidentin poliittista puoluetta, joka nimitti kunkin näistä tuomareista jotka tällä hetkellä ovat korkeimmassa oikeudessa.

John Roberts – oikeusministeri – Republikaani George W. Bush'in nimittämä
• Antonin Scalia – Republikaani Ronald Reagan'in nimittämä
• Anthony Kennedy – Republikaani Ronald Reagan'in nimittämä
• Clarence Thomas – Republikaani Ronald Reagan'in nimittämä
• Ruth Bader Ginsburg – Demokraatti Bill Clinton'in nimittämä
• Stephen Breyer – Demokraatti Bill Clinton'in nimittämä
• Samuel Alito – Republikaani George W. Bush'in nimittämä
• Sonia Sotomayor – Demokraatti Barack Obama'n nimittämä
• Elena Kagan – Demokraatti Barack Obama'n nimittämä

Konservatiivisten” presidenttien nimittämien tuomarien lukumäärä ylittää ”liberaalit” tuomarit luvuin 5-4.

Muistan hyvin vuoden 2004 presidentinvaalikampanjan. Republikaanit huusivat äänekkäästi, että äänestäjien täytyy uudelleenvalita presidentti Bush koska meidän tarvitsee varmistaa, että korkeimman oikeuden enemmistö pysyisi konservatiivisten republikaanien käsissä. Se ajatus oli vitsi tuolloin ja todella huono vitsi tänä päivänä. Toisesta maailmansodasta lähtien, republikaaniset korkeimmat oikeudet ovat ojentaneet Eliitille joitakin mitä suurimpia ja tärkeimpiä voittoja joita tarvittiin Amerikan muuttamiseksi radikaalisti.

Mitkä ovat jotkut näistä korkeimman oikeuden päätöksistä, jotka muuttivat Amerikkaa perustavanlaatuisesti tiellä kohti antikristillistä Uuttaa Maailman Järjestystä?

* Sodomian ja gay-elämäntavan laillistaminen – Kesäkuun 26. päivänä 2003, korkein oikeus laillisti homoseksuaaliset teot Teksasissa – ja heidän korkean kansallisen asemansa vuoksi – kaikkialla muualla kansakunnassa yhtälailla. Korkein oikeus katsoi siten, etteivät he ainoastaan laillistaneet sodomiaa, vaan he entisestään paransivat aborttioikeuksia! Tuomari Scalia varoitti, että tämä uusi laki laillisti myös muita syntejä, kuten aikuisten eutanasian, eläimiin sekaantumisen, insestin, ja kaksinnaimisen.

Nyt, tutkikaamme kuutta tuomaria jotka äänestivät tämän historiallisen päätöksen puolesta. Ja arvatkaapa mitä, suurin osa heistä nimitettiin republikaanipresidenttien toimesta!

Tuomarit, jotka republikaanipresidentit nimittivät USA:n korkeimpaan oikeuteen tuolloin olivat:

Rehnquist (Reagan)
Stevens (Ford) – Äänesti sodomian laillistamisen puolesta
O'Connor (Reagan) – Äänesti sodomian laillistamisen puolesta
Scalia (Reagan)
Kennedy (Reagan) – Äänesti sodomian laillistamisen puolesta
Souter (Bush, Sr.) – Äänesti sodomian laillistamisen puolesta
Thomas ( Bush, Sr.)
(Source: Supreme Court, Government Site)

* Roe vs. Wade -päätös joka laillisti abortin!

Mikään yksittäinen päätös ei ole tuhonnut Amerikkaa enempää kuin Roe vs. Wade. Lähes 50 miljoonaa vauvaa on murhattu kohdussa tuon hirvittävän päätöksen jälkeen. Monet ihmiset ovat pitäneet tätä päätöstä ylivoimaisesti parhaana ”oikeudellisessa aktivismissa”. Mutta arvaa mitä? Useimmat tuomarit, jotka äänestivät Roe vs. Wade -päätöksen puolesta, nimitettiin republikaanipresidenttien toimesta!

Tässä on lista tuomareista jotka äänestivät Roe vs. Wade hyväksymiseksi.

Republikaanien nimittämät tuomarit:

(1) Chief Justice Warren Burger- Nixon-1969
(2) William Brennan- Dwight Eisenhower-1956
(3) Potter Stewart- Eisenhower-1958
(4) Harry Blackmun- Nixon-1970
(5) Lewis Powell- Nixon-1972

Demokraattien nimittämät tuomarit:

(6) William Douglas- FDR-1939
(7) Thurgood Marshall- Lyndon Johnson-1967

Ainoat tuomarit jotka vastustivat, olivat Reagan'in nimittämä William Rehnquist ja John F. Kennedy'n nimittämä Byron White. Päätös oli enemmistön puoltaessa äänin 7-2 sitä. Ironista siinä oli se, että korkeimmalla oikeudella oli enemmistönä republikaanien nimittämiä tuomareita. Viiteen republikaanituomariin liittyi kaksi demokraattituomaria laillistamaan pyydettävä abortti (Abortion on Demand).

Me kannustamme sinua lukemaan meidän arkistoidun Headline News -artikkelin tästä aiheesta, NEWS2031. Et tule enää koskaan uskomaan suunnatonta valhetta poliittiselta propagandistilta, joka väittää, että on olemassa TODELLINEN ero republikaanin ja demokraatin välillä! Koskien asioita jotka ovat läheisiä ja rakkaita Globaalin Eliitin sydämelle, republikaanijohtajiin voidaan aina turvautua rikkomaan rivinsä ja äänestämään demokraattien puolella, jotta New Order of the Ages'ia (aikakausien uutta järjestystä) – Presidentti Bush Jr.'n fraasi – voidaan edistää, ajoissa ja aikataulussa.

No kuvaako Raamattu korkeinta oikeutta 2. maailmansodan jälkeen?

”Onko yhteyttä sinun kanssasi turmion tuomioistuimella, jossa väkivaltaa tehdään lain varjolla?” (Psalmi 94:20)

II. Kaikkein vakavin rikkomus

Vakavin rikos, jonka korkeimman oikeuden ObamaCare -päätös toimitti Amerikan kansalaisia vastaan, on se, että tuomarit yksinkertaisesti kieltäytyivät seuraamasta selvää lainkirjoitusta. Sen sijaan, he päättivät, miten he halusivat lukea lakia ja antoivat tuomionsa tältä pohjalta.

Eräänä päivänä, Amerikan kansan edessä tulee seisomaan diktaattori joka julistaa, että hänellä on oikeus Perustuslain nojalla määrätä absoluuttinen diktatuuri, tietäen, että korkein oikeus tukee häntä täysin.

UUTISKATSAUS: ”SCOTUS (USA:n korkein oikeus) säilyttää Obamacare'n avustukset äänin 6-3”, The American Spectator, 25. kesäkuuta 2015

Kirjoituksessaan enemmistölle, päätuomari John Roberts arvioi, että Kongressi, ollessaan liian tyhmä ilmaistakseen sitä sanoin, aikoi luoda järjestelmän, jossa tarjotaan liittovaltion tukia jopa niille, jotka joutuisivat käyttämään osavaltion terveydenhuoltopörssiä ostaakseen vakuutuksensa edullisen terveydenhuoltolain alaisuudessa.”

King v. Burwell -tapauksessa keskityttiin kantajien riitoihin siinä, että olivatko keski- ja pienituloiset aikuiset, jotka ostivat sairausvakuutuksen liittovaltion ylläpitämän Healthcare.gov markkinapaikan kautta, oikeutettuja avustuksiin, perustuen lakikieleen, joka sanoo, että verohelpotuksia jaetaan vain niille markkinapaikoille, jotka ovat 'osavaltioiden perustamia'.”

Lakikieli on selvää: verohelpotuksia jaetaan vain niille markkinapaikoille, jotka ovat 'osavaltioiden perustamia'.

Mutta Obaman hallinto ei halua noudattaa ”lain kirjainta”, eli sitä, mitä laki sanoo selvällä englanninkielellä. Mieluummin, tuomarit päättivät että vanha liberaali argumentti sille, miten korkeimman oikeuden pitäisi tulkita lakia, on oikea; liberaalit ovat aina esittäneet että päätös olisi tehtävä sillä perusteella, mitä nykyiset korkeimman oikeuden tuomarit ”ajattelivat” alkuperäisen lakitekstin tarkoittavan.

Lain arkkitehdit torjuivat ajatuksen, että avustuksia oli aina tarkoitus jakaa molempien kanavien kautta, ja että lain tavoitteena olisi kattaa kaikki amerikkalaiset. Korkein oikeus taasen oli sitä mieltä.”

Tämän koko fiaskon järkyttävä osa on se, että johtava ”konservatiivinen” tuomari, John Roberts, äänesti liberaalien rinnalla ja jopa kirjoitti enemmistön mielipiteen.

Tämä päätös asettaa Amerikan äärimmäiseen vaaraan. Nyt ei ole mitään tilannetta, jossa presidentti voidaan pakottaa ryhtymään toimiin tai kieltää häntä toimimasta perustuen siihen mitä jokainen laki tai Perustuslaki sanoo. Tämä on tärkeä piirre siinä mitä diktaattorit tekevät. Eräänä päivänä, yksi kaikkien aikojen diktaattoreista tulee seisomaan edessämme sanoen, että hän ottaa asiakseen purkaa Perustuslakimme ja heittää kenet tahansa meistä, jonka hän haluaa, vankilaan, perustuen yksinomaan hänen toiveeseensa.

Tämä päätös merkitsee sitä, että amerikkalaiset eivät voi enää riippua missään maan asiakirjassa, sillä johtaja voi lakaista sen kaiken pois hetkessä. Amerikka on todellakin ylittänyt symbolisen joen, astuen ”laittomaan Amerikkaan (Post-Law America)”, jonka pitäisi toimia hienosti sen tyyppisellä yhteiskunnalla joka meistä on tullut, toisin sanoen, ”jälkikristillinen Amerikka”!

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com