Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 31. lokakuuta 2015

Varjohallitus viestittää Globaalia Kuolemaa marraskuuksi 2015! – Uskovien ylösotto lähellä!

Tässä muutaman päivän takainen Beforeitsnews.com -vaihtoehtouutissivustolta poimittu kristityn sisaren (Lyn Leahz) Keskiyön Huuto -artikkeli, joka varoittaa lähestyvästä kaaoksesta globaalissa mittakaavassa, joka voi olla taloudellinen tai joku muu yllättävä tuhoa aiheuttava tapahtuma saaden maailman pois tolaltaan, ja toteuttaa näin Jumalan Raamatussa ilmoittamaa lopunaikojen tuomiota (Huom. suuren Babylonin kukistuminen, Ilm. 18), jolloin valvovat kristityt (morsian) temmataan yläilmoihin, taivaallisiin Karitsan häihin (Ilm. 19:7-9), kun samalla Maan päällä alkavat vaikeat ajat (7-vuotinen ahdistuksen aika). Lyn Leahz pohjaa varoituksensa The Economist -lehden vuotta 2015 käsittelevään tammikuiseen numeroon, jonka kansikuva on mitä todennäköisimmin Globaalin Illuminatin eli elitistien suunnittelema 'profetia' (illusymboliikalla varustettu joukkokuva maailmanjohtajista) tätä vuotta koskeville merkittäville tapahtumille, jotka muuttavat maailmaa siten, että Illuminati voi nostaa messiaansa (Antikristus) Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) johtoon pian alkavan 3. maailmansodan jälkeen. Suomentamani artikkeli sisältää kaksi YouTube-videota, joissa Lyn kertoo yksityiskohtaisemmin uusista paljastavista tiedoista, jotka kytkeytyvät hyvin yhteen The Economist -lehden vuotta 2015 koskevaan kansikuvan symboliikkaan. Kirjoitin heti alkuvuonna tästä kansikuvasta analyysin ja sen voi lukea osoitteessa: http://nokialainen.blogspot.fi/2015/01/the-economist-lehden-outo-kansikuva.html

-------------------------

Varjohallitus antaa hyytävän ilmoituksen piakkoin tulevasta Globaalista Kuolemasta! Viesti on aivan liian rohkea ja pahaenteinen ollakseen sattumaa! (Valokuvia/Videoita)

Wednesday, October 28, 2015 18:55

By Lyn Leahz


Huomaa Saksan liittokansleri Angela Merkel etualalla käsien tehdessä vapaamuurarimerkin,
 jonka keskiössä on pyramidi -- vertaa kuvamateriaaliin Ms. Merkel'istä
The Economist -lehden kansikuvassa, jonka näkee tästä, ja esitteillä olevasta videosta

Tämän vuoden tammikuussa, aikakauslehden kansilehti hämmästytti Internetissä sen arvoituksellisella joukolla hyytäviä kuvia, jotka olivat aivan liian ilmeisiä ollakseen sattumaa. Nyt, tuo kyseinen aikakauslehden kansikuva, joka nähtiin The Economist -lehden tammikuun 2015 numerossa, on noussut uudelleen otsikoihin uusilla ja hätkähdyttävillä tiedoilla, joita käsitellään syvällisesti esittelyssä olevalla videolla joka sisällytetään tähän julkaisuun.

Tiedän että olet todennäköisesti nähnyt tsiljoonittain postauksia tästä samasta aiheesta joka kiertää ympäri Internetiä, mutta olen löytänyt jotakin informaatiota, jota kukaan muu ei ole vielä julkaissut liittyen kuvaan Hämähäkkimiehestä (Spider Man), joka nähdään väkijoukon edessä. Ja se mitä löysin on aika järkyttävää ja näyttää tukevan ajatusta piakkoin tulevasta talouskriisistä! Ole kärsivällinen, on muutamia asioita tässä artikkelissa joita mainitsen, joista saatat jo olla tietoinen, koska en halua jättää mitään pois.

Luciferistisilla globalisti-elitisteillä on sopimus, niin sanotusti Jumalan kanssa...vala, jos niin haluatte, varoittaa ennenkuin he suorittavat jonkinlaisen hävityksen tai murhan. Yksi tapa, jolla nämä luciferistiset elitistit (jotka muuten ohjaavat meidän hallitusta varjoissa, tai kulissien takana) välittävät heidän varoituksensa, on viestien avulla elokuvissa, aikakauslehdissä, mainoksissa, videopeleissä, musiikissa, ja kaikenlaisessa kuviteltavissa olevassa mediassa.



Mielenkiinnon kohteena ovat nuolet, jotka sijaitsevat lehden kansikuvan oikeassa alakulmassa. Voit selvästi nähdä, että ensimmäinen nuoli sanoo 11.5 ja toinen 11.3. Ihmiset ovat spekuloineet, että nämä nuolet ovat symbolisia päivämäärille 5. marraskuuta ja 3. marraskuuta. Mutta nyt, uusi informaatio näyttää tukevan sitä, että tämä spekulaatio voi todellakin olla totta. Katso tämä lainaus Yhdysvaltain valtiovarainministeri Jack Lew'ilta, joka lähetettiin CNBC -kanavalla:

Valtiovarainministeri Jack Lew sanoi maanantaina, että häntä huolestuttaa se, että odottaminen viime hetkille saakka nostamaan kansakunnan lainanoton valtuutusta voisi johtaa onnettomuuteen ”joka olisi kauheaa”.

Viime viikolla, Lew sanoi että Yhdysvaltain velanoton enimmäismäärä (velkakatto) tulee kulutetuksi loppuun marraskuun 3. päivänä, kaksi päivää ennen aiemmin arvioitua. Kirjeessään kongressin johtajille, hän lisäsi, että jäljelläolevat kassavarat, vähemmän kuin 30 miljardia dollaria, kulutettaisiin nopeasti loppuun.

”Meidän paras arvio on marraskuun 3. päivä, jolloin me käytämme loppuun sen mitä kutsumme poikkeuksellisiksi toimenpiteiksi; nämä ovat juttuja, joita voimme tehdä hoitaaksemme asioita. Minulta loppuu keinot selviytyäkseni marraskuun 3. päivänä”, Lew kertoi CNBC'n ”valitusboksille (Squawk Box)”.
 

Onko se sattumaa, että yläpuolella kuvatut nuolet ovat tuossa tarkassa järjestyksessä näiden täsmällisesti sanottujen päivämäärien kanssa?

Katsele The Economist -lehden kansikuvaa tammikuulta 2015 – KLIKKAA TÄSTÄ ja näet kaikenlaista Illuminatin symboliikkaa (käsitelty tämän Beforeitsnews-jutun molemmissa videoissa).

 
Photograph from Marvel Comics, Sinister Six, coming to theaters November 2016

Joitakin uusia tietoja on noussut esiin, jotka ovat luoneet puheensorinaa koskien päivämääriä 5. marraskuuta ja 3. marraskuuta tuossa nimenomaisessa järjestyksessä. Lisäksi tein itse vähän tutkimusta Spider Man (Hämähäkkimies) -kuvasta, joka näyttää potkaisevan Kiinan presidenttiä Xi Jinping'iä vatsaan (huomaa liikkeen sumeus Hämähäkkimiehen vasemman jalan kohdalla alla olevassa kuvassa). Kiina, kuten monet teistä jo tietävät, näyttelee suurta roolia maailmantaloudessa. Mutta on paljon enemmän kuin tuo liittyen tähän 'pahaenteiseen' kuvaan Hämähäkkimiehestä.

Kaksi uutta Spider Man -elokuvaa on tulossa ulos lähitulevaisuudessa. Ensimmäistä, jota odotetaan suurella mielenkiinnolla, kutsutaan nimellä ”Sinister Six (Uhkaava kuusikko)” ja se tulee ulos marraskuussa 2016. Toisen elokuvan, ”The Amazing Spider Man 3”, sanotaan tulevan ulos joko vuonna 2017 tai 2018. Kuitenkin useimmat artikkelit totesivat, että se julkaistaisiin vuonna 2018.
 

Tiedämme että 'kuusi' on ihmisen luku, ja 666 on pedonmerkki. Kuutosta käytetään melko usein Illuminatin taholta edustamaan Saatanaa. Lisäksi huomattavan suuri osa Sinister Six'in juonta keskittyy globaalin rahajärjestelmän tuhoamiseen. Katso korostettu teksti kuvakaappauksessa alla Marvel.com -sivustolta:


Kiinnostavaa kyllä, seuraava elokuva, The Amazing Spider Man 3, keskittyy ylösnousemuksen ympärille. Peter Parker keksii 'taikajuoman', joka herättää kuolleet. Me tiedämme, että mies, joka tulee olemaan Antikristus, 'herätetään kuolleista' ja tulee sitten Saatanan itsensä riivaamaksi. Katso tätä kuvakaappausta Movie Pilot.com -sivustolta:


Kaatuuko talous tänä marraskuuna? Voiko jokin muu katastrofi tapahtua, joka on odottamaton? En tiedä – vasta aika näyttää. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että meidän tulisi rukoilla ja olla valmiita. Uskon myös, että elitistit ovat tietoisia siitä, että monet meistä ”OVAT” tarkkailemassa ja virittäytyneitä heidän merkkeihinsä ja symboleihinsa. Tämän vuoksi uskon, että he lähettävät viestejä jotka ovat vääriä, jotta voivat hämmentää meitä luomalla 'pojan joka huusi sutta' -skenaarion. Niin että kun 'todellinen juttu' tapahtuu, kukaan ei usko siihen, ja monet ovat unessa. Nöyränä mielipiteenäni tämä nimenomainen viesti tässä julkaisussa on aivan liian ilmeinen ja voidaan siksi vastaanottaa suuntaan tai toiseen. Siksi sanoin, että on parasta olla valmistautunut, koska emme todella tiedä ennenkuin on liian myöhäistä.

Tässä minun videoni aiemmin tältä vuodelta, jossa siirryn muuhun 'hyytävään' Illuminatin symboliikkaan, jota nähtiin vuotta 2015 koskevan The Economist -lehden numeron kansikuvassa. Tässä videossa käsittelen joitakin äärimmäisen tärkeitä kohtia, joita ei mainita ylhäällä olevassa videossa.

The Economist 2015-Something Cryptic Has JUST Been Announced! (The Economist 2015 – Jotakin arvoituksellista on JUURI julkaistu!)





perjantai 30. lokakuuta 2015

Yhdysvallat tulvii ennennäkemättömästi – loppu (Jumalan tuomio) on lähellä?

Tässä vähän aikainmerkki-luettavaa inhottavalle länsimaiselle Halloween-ajalle näin lokakuun lopuksi 2015. Semminkin kun tämä saatanallinen Halloweenin vietto tulee olemaan yksi syistä Jumalan suurelle tuomiolle Amerikkaa varten. Nyt tätä tuomiota ennakoinee katastrofaaliset sään ilmiöt viimeisten reilun 30 päivän aikana Amerikan Yhdysvalloissa. Näistä eritoten tulviminen (vrt. Nooan päivät) on ollut merkillepantavaa tuossa maassa. Voi olla, että El Nino -ilmiö vaikuttaa tähän kaikkeen. Seuraavassa kristitty toimittaja Michael T. Snyder selostaa näitä epätavallisia sään ilmiöitä kristillisen Charisma News -uutissivuston profetia-artikkelissa, jonka suomensin tänään.

-------------------------

Ennennäkemätön tulviminen on iskenyt Yhdysvaltoihin viimeisten 30 päivän aikana

10:00AM EDT 10/27/2015 MICHAEL SNYDER
 
Unprecedented flooding has hit South Carolina. (Reuters)

Viimeksi kuluneiden 30 päivän aikana, merkittävät tulvat ovat koetelleet itärannikkoa, länsirannikkoa ja nyt maan keskiosaa. Miksi näin tapahtuu? Miksi Yhdysvaltoja ollaan koettelemassa niin monilla katastrofaalisilla sääilmiöillä yhtäkkisesti? Viimeisen kuukauden aikana tulvat ovat aiheuttaneet miljardien dollareiden vahingot, ja monilla alueilla siivous vie pitkälle ensi vuoteen. Jotkut asiantuntijat syyttävät El Nino'a, mutta toiset osoittavat muihin mahdollisiin syihin miksi tämä voi tapahtua. Aloitetaan vilkaisemalla erääseen suurimmista tulvimistapauksista, joita on tapahtunut kuluneen 30 päivän aikana.

Hurrikaani Joaquin ei koskaan noussut maihin itärannikolla, mutta myrskyn kosteudella oli hirvittävä vaikutus – erityisesti Etelä-Carolinaan. Itseasiassa, osavaltion kuvernööri sanoi, että alue ei ollut nähnyt tämänkaltaista sadetta ”tuhanteen vuoteen”.

”Meillä ei ole ollut tämän tason sadetta alavalla maalla tuhanteen vuoteen – niin suuri tämä on”, sanoi Etelä-Carolinan kuvernööri Nikki Haley. Ennätyksellisen sademäärän ja katastrofaalisen tulvimisen päivät jättivät ainakin 17 ihmistä kuolleiksi Etelä-Carolinassa ja kaksi ihmistä kuoli Pohjois-Carolinassa, lokakuun 6. päivänä 2015. Kolmetoista patoa on murtunut.

Olisi hyvin vaikeaa liioitella vahingon määrää, joka aiheutettiin tällä myrskyllä. Jotkut viranomaiset arvioivat, että taloudellisen vahingon kokonaismäärä ”tulee luultavasti olemaan miljardeissa dollareissa”.

Sateet saattoivat pysähtyä Etelä-Carolinaan, mutta vaara, joka on edessä, ja työ jälleenrakentamiseksi ovat kaukana ohitetusta.

”Uskon, että asiat pahenevat ennenkuin ne paranevat”, Columbian pormestari Steve Benjamin kertoi toimittajille maanantaina.

”Lopulta tulvat hellittävät, mutta sitten meidän on päästävä käsiksi vahinkoihin ja aavistan, että vahingot tulevat todennäköisesti olemaan miljardeissa dollareissa, ja meidän on työskenneltävä jälleenrakentamiseksi. Joidenkin ihmisten elämät, kuten he tuntevat ne, eivät enää koskaan tule olemaan samanlaisia”, hän sanoi.

Tietenkin tämä [tulviminen] on kaukana pelkästään yhdestä tuhoisasta tulvimistapauksesta, jonka olemme nähneet viime viikkoina.

Kaliforniassa, ihmisiin on isketty katastrofilla toisensa perään. Ensinnäkin maastopalokausi tänä vuonna tuli hyvin lähelle lyödäkseen kansallisen ennätyksen, ja se oli erityisen paha maan länsiosassa. Seuraava informaatio tulee USA Today -lehdeltä...

Maastopaloilla poltetun maan pinta-ala Yhdysvalloissa tänä vuonna on ylittänyt 9 miljoonaa eekkeriä (1 eekkeri = 0,4 hehtaaria) Kansallisen palokeskuksen (National Interagency Fire Center) julkaiseman datan mukaan.

Tämä on vasta neljäs kerta historiassa kun maa on saavuttanut 9 miljoonan eekkerin merkkipaalun, sanoi keskuksen tiedottaja Randall Eardley sähköpostiviestissään. Palanut maa-alue vastaa suurin piirtein New Jersey'n ja Connecticut'in yhteistä maapinta-alaa.

Kaikki palaneiden maaeekkereiden huippuvuodet ovat sattuneet vuodesta 2000 eteenpäin, Eardley sanoi. Pahin vuosi osui vuoteen 2006, kun maata paloi 9.8 miljoonaa eekkeriä. Vuosina 2007 ja 2012, maata puolestaan paloi 9.3 miljoonaa eekkeriä, hän sanoi. Jos uudet 800,000 maaeekkeriä palaa tänä vuonna, niin kaikkien aikojen ennätys rikottaisiin.

Minulla on tunne, että kun lopulliset lukemat ovat selvillä ja kirjattu ylös, niin vuosi 2015 tekee lopulta kaikkien aikojen ennätyksen maastopalojen kohdalla.

Mutta todella kuivan, kuuman kesän jälkeen, Etelä-Kalifornia yllätettiin vedenpaisumuksella tässä kuussa ja seuraukset olivat täysin katastrofaalisia. Seuraava informaatio tulee NBC News'iltä:

Mudan ja roskan vyöry Etelä-Kaliforniassa, rankkasateen laukaisemana, syöksyi kaduille ja valtateille torstaina, jumittaen sadat ihmiset heidän autoihinsa ja sulkien merkittävän osavaltioiden välisen valtatien (intersate).

Lähes 40 mailia Interstate 5:sta Los Angeles'ista pohjoiseen oli yhä suljettuna perjantaina iltapäivällä rankkasateen lähettämän mudan, jätteiden ja jopa kivilohkareiden kulkeutuessa pohjois-etelä suuntaan ajettavalle moottoritielle, Kalifornian liikennelaitoksen mukaan.

Jotkut ihmiset, juuttuneina jopa viisi jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) syvään mutaan, olivat pakotettuja leiriytymään yön yli ajoneuvoissaan, NBC Los Angeles'in mukaan. Kuvat sosiaalisessa mediassa näyttivät kun jotkut autot olivat uppoutuneina jäteliejuun jopa tuulilasikorkeuteen saakka.

Viranomaiset kaivavat edelleen ihmisiä ulos tästä sotkusta useita päiviä myöhemmin. Itseasiassa, yhden kuolleen miehen ruumis kiskottiin juuri irti pakettiautosta, joka oli koteloituneena useisiin jalkoihin mutaa.

Etelä-Kalifornian pelastuslaitoksen palomiehet löysivät miehen ruumiin tiistaina pakettiauton sisältä, joka oli hautautunut mutaan useiden jalkojen syvyydeltä sen jälkeen kun tuhotulva ylitti tien lähellä Los Angeles'ia viime viikolla.

Ja hieman yli tämän viikonlopun, maan keskiosa joutui tekemisiin valtavien tulvien kanssa yhtälailla. Hurrikaani Patricia osoittautui maailman voimakkaimmaksi hurrikaaniksi ainakin vuodesta 1970 lähtien, ja tämän myrskyn jäänteet ovat iskemässä Teksasin osavaltioon varsin lujaa.

Powell'in pikkukaupunki, Teksasissa, sai 20 tuumaa sadetta vain 30 tunnissa, ja Union Pacific -juna, joka liikkui lähistöllä, suistui rankkoihin tulvavesiin.

Union Pacific'in tavarajuna kuljettaen sementtiä suistui Navarro'n piirikunnassa sen jälkeen kun puro tulvi ylitse, huuhtoen junan pois kiskoilta. Veturit ja junavaunut puskettiin kyljelleen, ja kahden hengen miehistö joutui uimaan turvaan.

Korjaustiimit raivasivat suistuneet junavaunut sunnuntaiaamuun mennessä, mutta niiden ylösnostamista ei odotettu useisiin tunteihin ja veturia ei nähty siirrettävän kunnes vasta myöhemmin päivällä, Union Pacific'in tiedottaja Jeff DeGraff sanoi sunnuntai-iltapäivällä.

Kaikki tämä on tapahtunut viimeisen 30 päivän aikana.

Joten onko olemassa syytä miksi kaikki nämä tapahtumat ovat sattuneet?

Tietenkin jotkut ihmiset sanovat, että se on vain sattumaa, että kaikki nämä myrskyt ovat koetelleet meitä niinkin läheisesti.

Toiset osoittavat erittäin vahvaan El Nino -ilmiöön, joka on kehittynyt. [Nimitys El Niño tulee espanjankielisestä Jeesus-lasta tai poikalasta tarkoittavasta sanasta. Suom. huom.] Tässä ote hiljattaisesta Bloomberg'in raportista:

Se on tukahduttanut Singapore'a savulla, käynnistänyt Tyynenmeren hirmumyrskyjä ja jättänyt vietnamilaiset kahvinviljelijät tuijottamaan hermostuneesti hupenevia varastojaan. Afrikassa, kaakaon viljelijät syyttävät sitä huonoista sadoista, ja Amerikoissa, se on saanut argentiinalaiset varautumaan pienempään maidontuotantoon ja kalifornialaiset uskomaan, että sade tulee lopulta, armollisesti laskeutumaan.

El Nino on palannut ja isossa mittakaavassa.

Sen vaikutukset ovat juuri alkaneet suuressa osassa maailmaa – suurimmaksi osaksi se ei oikeastaan ole saavuttanut Pohjois-Amerikkaa – ja silti se on jo muotoutumassa mahdollisesti yhdeksi kolmesta suurimmasta El Nino -kuviosta siitä lähtien kun kirjanpito alkoi vuonna 1950. Se hallitsee sään monia käänteitä ja vaikuttaa tämän vuoden loppuun asti ja pitkälle ensi vuoteen. Ja se aiheuttaa pyörimisiä kaikessa kolumbialaisen kahvin hinnasta aina kylmän-veden kalan kohtaloon saakka.

Tämä ei varmasti kuulosta lupaavalta silmälläpitäen tulevia kuukausia.

Mutta jotkut ilmaston ”asiantuntijat” ovat todellakin vähättelemässä El Ninon vaikutusta. Sen sijaan he yrittävät vakuuttaa meille, että se mitä me olemme todistamassa, on yksinkertaisesti seurausta ”ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta”, ja käyttävät tätä mahdollisuutena edistämään heidän agendaansa.

On vielä toisia, jotka näkevät hengellisen ulottuvuuden tähän kaikkeen. Itseasiassa, siellä on joitakin, jotka uskovat, että kaikki tämä tulviminen voisi olla merkki siitä, että Jumalan tuomio Amerikalle on alkanut.

Niin mitä mieltä olet?

Uskotko, että on olemassa syy miksi Yhdysvallat on kokenut niin paljon tulvia viime aikoina?

Michael T. Snyder is the publisher of The Economic Collapse Blog and author of The Beginning of the End.

tiistai 27. lokakuuta 2015

Palestiinalaisten valheita nykyisessä intifadassa kun he haluavat vain Israelin tuhoa

Tässä pastori J. D. Farag'in reilun viikon vanha profetiapäivitys, jossa hän pureutuu nykyiseen terroriaaltoon Israelissa kun palestiinalaiset käyvät viattomien juutalaisten kimppuun mm. veitsillä. Tämän ns. kolmannen intifadan aikana on levitetty runsaasti propagandaa sosiaalisen median välityksellä joka pyrkii voimakkaasti mustamaalaamaan juutalaiset. Pastori Farag luettelee valheita joita uutismedia eri puolilla maailmaa levittää palestiinalaisten hyväksi ja lisäksi kertoo totuuden näistä ns. palestiinalaisista, joista ei löydy mainintaa historiankirjoissa, vaan ovat petoksella aikaansaatu nimi juutalaisen yhteyden hävittämiseksi Jerusalemin Temppelivuoreen. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – October 18th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 18.10.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-10-18.pdf

Pastori JD painottaa nykyisen Israelia koskevan palestiinalaisten terroriaallon vakavuutta kun näkee ns. kolmannen intifadan poikkeavan edellisistä sosiaalisen median käytön kautta, mikä yllyttää lisäväkivaltaisuuksiin. Lisäksi huomioitavaa on uutismedian Israel-vastaisuus joka puolella maailmaa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä yritän käydä läpi lukuisia valheita, jotka ympäröivät sitä mitä tapahtuu Israelille ja Israelissa.
- On tärkeää ymmärtää, että intifadat Israelissa ja hyökkäykset Israelia vastaan aikaisemmin eivät olleet samanlaisia kuin mitä näemme tänään.
- Eräs syistä on sosiaalinen media, josta on tullut pelin-muuttaja (game changer), sen nojalla, miten se levittää Israelia demonisoivaa propagandaa.
Perjantaina lokakuun 16. päivänä, The Jerusalem Post julkaisi raportin joillakin hyvin huolestuttavilla kuvilla, jotka osoittavat miten ”sosiaalinen media toimii tärkeimpänä yllytyksen lähteenä meneillään olevia terrorihyökkäyksiä varten Israelissa...” Tässä muutama lainaus, joitakin hashtageja (esim. Twitter-viestien aihetunnuksia), kuten ”The Intifada Has Started (Intifada on alkanut)”, ”The Third Intifada (Kolmas intifada)”, ”The Jerusalem Intifada (Jerusalem-intifada)”, ”The Knife Intifada (Veitsi-intifada)”, ”Poison the Knife before You Stab (Myrkytä veitsi ennenkuin puukotat)”, ja ”Slaughtering the Jews (Juutalaisten teurastaminen)”, jotka tehtiin tunnetuiksi äskettäin sosiaalisessa mediassa arabiaksi levittämään propagandaa ylistäen ja kannustaen hyökkäyksiin. Vaikka säästän teidät enemmältä sosiaalisen median graafisilta postauksilta, niin tässä on kuvattuna valokuva, jossa sosiaalisen median käyttäjät neuvoivat potentiaalisia puukottajia siinä kuinka tehdä hyökkäyksensä niin tappaviksi kuin mahdollista. Gazassa asuva käyttäjä nimeltään Zahran Barbah, kirjoittaen Facebook-hashtag'illa ”Stab”, postasi ihmisen anatomisen kaavion.

- Älkää erehtykö sen suhteen; sosiaalinen media on ollut erittäin tehokas, kuten lukuisat demoniset hyökkäykset juutalaisia vastaan todistavat.
- Jos muslimien suorittama viattomien juutalaisten puukotus ei ole tarpeeksi pahaa, uutismedia on vakuuttamassa massoja siitä, että Israel on hyökkääjä.
- Uskon, että petollinen uutismedia yhteistuumin sosiaalisen median kanssa sementoi propagandaa ihmismassojen mieliin.
Ennenkuin kerron teille, keneltä tämä lainaus on peräisin, anna minun ensin lukea se, ”Massojen vastaanottokyky on hyvin rajallinen, heidän älykkyytensä on vähäinen, mutta heidän unohtamiskykynsä on valtava. Näistä seikoista johtuen, kaikki tehokas propaganda on rajoitettava vain muutamiin kohtiin ja jauhettava näitä iskulauseita, kunnes viimeinenkin jäsen yleisöstä ymmärtää, mitä haluat hänen ymmärtävän iskulauseellasi.” – Adolf Hitler
- Ystävällisesti armahda minua hetkiseksi kun esitän käsitykseni siitä, minkä uskon olevan tämänpäivän propagandan iskulauseita suoraan Hitlerin pelikirjasta.
- Seuraavaksi, ei missään erityisessä järjestyksessä, on saatanallisia valheita valheen isältä, paholaiselta itseltään, koskien juutalaisia Israelissa.
- Jotkut ovat sanatarkasti lausuttuja viime viikon uutisotsikoista, ja yhteinen nimittäjä niiden kaikkien välillä on Israelin tuhoaminen.
1. Juutalaiset miehittävät maata, jonka he anastivat, ja joka kuuluu palestiinalaisille
2. Israel käyttää liiallista voimaa palestiinalaisia vastaan murhaten heitä kylmäverisesti (Abbas)
3. Palestiinalaiset haluavat vain kahden valtion ratkaisun, jossa Israel ja PA elävät rinnakkain rauhassa ja turvallisuudessa
4. Temppelivuori on islamin pyhä paikka ja ei kuulu juutalaisille (New York Times)
5. Nykyinen terrorismin aalto liittyy Israelin siirtokuntatoimintaan (Kerry)
- Oletan että tämä olisi hyvä aika panna asiat järjestykseen puhumalla totuutta, mikä on, että maa kuuluu juutalaisille.
- Ei ole olemassa sellaista käsitettä kuin palestiinalainen sen tosiasian nojalla, ettei ole mitään tallennetta kenestäkään muinaisten filistealaisten jälkeläisistä.
- Lisäksi Temppelivuori on vain sellainen paikka, jossa sijaitsi juutalaisten temppeli ja ei täten kuulu muslimeille.
- Kun tätä nykyistä intifadaa ollaan liittämässä palestiinalaisten turhautumiseen kahden valtion ratkaisuun ja juutalaissiirtokuntiin, niin tämä on valhe.
- Totuus on, että arabimuslimit, jotka kutsuvat itseään palestiinalaisiksi, eivät halua rauhaa Israelin kanssa, vaan Israelin tuhoa.
- Ehdottaisin että nykyisen terroriaallon Israelissa on määrä saada aikaan Israelin tuho vastapuolen eli ns. palestiinalaisten hyväksi.
Yksi parhaista kirjoista joita olen koskaan lukenut ollen suositeltava, on Ramon Bennett'in kirjoittama kirja nimeltään ”Philistine The Great Deception (Filistealainen suuri petos)”. Sallikaa minun siteerata hänen erinomaisesta teoksestaan, ”Vuonna 130 jKr. roomalaiset uudelleennimesivät Jerusalemin antaen nimeksi ”Aelia Capitolina”, keisari Aelias Hadrianuksen ja pakanajumala ”Jupiter Capitolinuksen” mukaan. ...Roomalaiset pitivät Aelia Capitolina'n heidän nimenään Jerusalemille, ja uudelleennimesivät luvatun maan ”Syyrian Palaestinan provinssiksi (Syria Palaestina)”. ...Maan uudelleennimeäminen oli peittelemätön yritys poistaa juutalainen yhteys. ...Muslimien Palestiina-valloituksen jälkeen 7. vuosisadalla, nimi Aelia Capitolina kuihtui vähitellen pois käytöstä. Ja ajan mittaan Palaestina, latinalainen muoto Filisteasta – muinaisten filistealaisten maa – englantilaistettiin Palestiinaksi. ...Arafat, kuten useimmat arabimuslimit, oli Hitlerin innokas ihailija. Hänen sotilaallinen ja propagandistinen strategiansa on kopio Hitlerin vastaavasta, mutta Arafatin rauhan strategia kopioitiin islamin historiasta. Arabeilla oli pitkään vahva usko sananlaskuun, että he voivat ”korjata nykyisyyden vain menneisyyden korjaustoimenpiteillä”. Arafat katsoo menneisyyteen – ei vain Hitleriin, vaan myös kahteen kuuluisimpaan hahmoon islamin pitkässä sodankäynnin historiassa, Muhammed'iin ja Saladin'iin – korjatakseen nykyisyyden. Ja Arafatin rauhan käsite oli sama kuin Muhammed'illa ja Saladin'illa eli jonkun toisen on maksettava hinta jonkin muun asian saavuttamiseksi (a coin one must pay to achieve something else): ”Meille rauha merkitsee Israelin tuhoa.”

Philistine The Great Deception, Ramon Bennett
Sakarja 12:1-3 (KR 33/38) – ”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”
- Tässä tärkein asia lopuksi; se on yhä vaikeampaa sanoa jokaisen ohikiitävän päivän myötä, ettei tämä olisi Raamatun profetioiden täyttymistä.
- Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että olemme reaaliaikaisesti todistamassa Sakarjan lukujen 12-14, Hesekielin lukujen 38-39, sekä Jesajan luvun 17 toteutumista.
- Jokaista, joka ei ole koskaan huutanut avuksi Herran nimeä pelastuakseen, vetoaisin olemaan viivyttelemättä enää yhtäkään päivää.

lauantai 24. lokakuuta 2015

Puukotus-intifada Israelissa ja maailma leimaa Israelin hyökkääjäksi

Tässä tuorein Watchman Warning -raportti tunnetulta amerikkalaiselta pastorilta ja kirjailijalta, Hal Lindsey'lta, joka käsittelee kirjoituksessaan viimeaikaisia väkivaltaisuuksia Israelissa ja eritoten Jerusalemissa, jotka leimahtivat varsinaisesti syys-lokakuun vaihteessa tänä vuonna. Tämä palestiinalaisten käynnistämä ns. kolmas intifada, jota kutsutaan myös puukotus-intifadaksi, on saanut oudot piirteet, kun suuri osa maailmaa ja sen johtajista näkee Israelin vähintäänkin osasyyllisenä konfliktiin. Siksi tämä tapahtumien analysointi on paikallaan, jotta ihmiset ymmärtäisivät, että Israel vain puolustaa itseään kun murhanhimoiset palestiinalaiset uskontonsa varjolla haluavat Israelin tuhoa ja juutalaisten hävittämistä. Saatana tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joista varsinkin muslimeissa, kuten Raamattu ilmoittaa. Ja tälle lopunajalle Raamattu profetoi, että nimenomaisesti Jerusalem tulee olemaan monille kompastuskivi kun sitä vastaan yritetään nousta, Israelin ja juutalaisten ikuista pääkaupunkia vastaan (Sak. 12). Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

Puukotus-intifada
The Stabbing Intifada

by Hal Lindsey

http://www.hallindsey.com/ww-10-22-2015/


Uusi väkivallan aalto pyyhkäisee Israelin ylitse. Tätä kirjoitettessa, ainakin 48 palestiinalaista on saanut surmansa, ja 10 israelilaista. Valitettavasti, koskien suurta osaa maailmaa, tarina pysähtyy siihen. He päättelevät, että koska palestiinalaisia on kuollut enemmän, Israelin täytyy olla väärässä. Jotta Israel voisi puolustaa kansalaisiaan terrorihyökkäyksiä vastaan, Israelia ollaan jälleen leimaamassa hyökkääjäksi. Mutta se ei ole totta.

Analyytikko Nehemia Gershuni pitää yllä tilastokirjaa ”puukotus-intifadasta”. Numerot muuttuvat nopeasti, mutta kun kirjoitan tätä, on ollut 1444 palestiinalaisten suorittamaa hyökkäystä juutalaisia vastaan Israelissa lokakuun 1. päivästä lähtien. Siellä on ollut 873 hyökkäystä siviilejä vastaan, 181 hyökkäystä sotilaita vastaan, ja 155 poliiseja vastaan tehtyä hyökkäystä.

Joten, kyllä, 48 palestiinalaista on surmattu, mutta heidät tapettiin israelilaisten poliisien ja sotilaiden puolustaessa itseään ja muita. Kuolonuhrit molemmin puolin tulevat sen seurauksena, että kyseiset palestiinalaiset olivat valmiita uhraamaan rauhan ja hyvinvoinnin heidän uskontonsa alttarille. He aseistavat nuoriaan veitsillä, kivillä, Molotovin coctaileilla (polttopulloilla), ja antavat ohjeita tappamiselle. Sosiaalisen median kohdalla palestiinalaiset aktivistit ovat julkaisseet videoita ja valokuvia antaen yksityiskohtaisia ohjeita sille, ”kuinka juutalainen puukotetaan”.

Mitä tulee Israel vs. Palestiina -konfliktiin, Yhdysvaltain ulkoministeriö tuntuu menettäneen järkensä, rinnastaen säännöllisesti itsepuolustusteot jonkun tappamiseen vain siksi koska sattuu olemaan juutalainen. Hallituksen tiedottaja John Kirby näytti syyttävän Israelia terrorismista kun hän sanoi, ”Sanoisin, että varmasti yksilöitä molemmin puolin tässä kahtiajaossa on osoittanut pystyvyytensä ja ovat mielestämme syyllisiä terroritekoihin.”

Palestiinan johtajat kertovat Lännelle, että he haluavat väkivallan loppuvan, mutta kotona he maalaavat huligaanit sankareiksi, jopa marttyyreiksi. Pariisissa, palestiinalaishallinnon (PA) presidentti Mahmoud Abbas sanoi, ”Se on erittäin vaarallista. Emme halua nähdä tämän jatkuvan.” Mutta kotomaisemissa, Abbas meni televisioon ja puhui ”Israelin ja sen uudisasukkaiden aiheuttamasta aggressiosta, jotka syyllistyvät terrroriin meidän kansaamme vastaan”, ja jotka ”teloittavat lapsiamme kylmäverisesti, kuten he tekivät lapselle nimeltä Ahmed Manasra ja muille lapsille Jerusalemissa sekä muualla.”

Kun hän syytti Israelia ”terrorin suorittamisesta kansaamme vastaan”, sanoen, että he ”teloittavat lapsiamme kylmäverisesti”, hän tarkoituksellisesti nimenomaan yllytti väkivaltaan, josta hän sanoi Pariisissa, että hän haluaa sen loppuvan.

13-vuotias poika, Ahmed Manasra, jonka teloittamisesta Abbas syytti Israelia, osoittautuikin elossa olevaksi israelilaisessa sairaalassa. Mutta se on reilua kysyä, miksi Ahmed'ia ylipäänsä vahingoitettiin. Video näyttää hänet ja hänen 17-vuotiaan serkkunsa puukottamassa 13-vuotiasta juutalaispoikaa niskaan. Video myöskin näyttää nämä kaksi serkkua puukkoiskussa 25-vuotiasta henkilöä vastaan. Kun Ahmed'in serkku juoksi poliisia kohti veitsi kädessään, he ampuivat häntä ja hän kuoli. Kaikki tämä on videolla. Mutta huolimatta todisteista, palestiinalaismedia edelleen esittää nämä pojat ”marttyyreina” jotka ”teloitettiin kylmäverisesti”.

Kun hän oli ajamassa työpaikalleen, nuori Israelin ilmavoimien luutnantti näki palestiinalaisen terroristin puukottamassa naispuolista IDF:n sotilasta ruuvimeisselillä. Hän ryhtyi toimeen, ampuen ja surmaten terroristin. Et voi rehellisesti rinnastaa hänen toimintaansa yrittäen puolustaa sotilasta, jota on ollaan puukottamassa, itse puukotusyritykseen. Mutta tämä on sitä, mitä nykyinen Yhdysvaltain hallinto tekee.

Presidentti Obamalla, ulkoministeri John Kerry'llä, sekä muilla hallinnon virkamiehillä on pitkä ja huomattavan yhdenmukainen historia asettaa Israel syylliseksi joka kerta kun palestiinalaiset käynnistävät uuden iskujen aallon. He yrittävät osoittaa tasapuolisuutta tuomitsemalla molemmat osapuolet tasapäisesti.

Tämä on looginen harhaluulo, ja sillä on nimi – ”väärä ekvivalenssi”. Se esiintyy, kun joku rinnastaa kaksi asiaa, jotka ovat pohjimmiltaan erilaisia.

Samaan aikaan, ulkoministeri Kerry on valinnut väkivallan ruokkimisen syyttämällä siitä. ”On ollut valtavaa siirtokuntien kasvua viimeisten vuosien aikana”, Kerry sanoi, ”ja on ollut väkivallan kasvua, koska siellä on tätä turhautumista, joka on nousussa.”

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu vastasi, ”Tämä hyökkäysten aalto ei ole seurausta poliittisen horisontin puuttumisesta eikä johdu siirtokuntien aallosta. Ei ole olemassa tällaista aaltoa.”

Ulkoministeriö yritti mennä Kerry'n lausunnon taakse. Tiedottaja Kirby sanoi, ”Ministeri ei sanonut, no nyt sinulla on siirtokunta-aktiviteettia syynä vaikutukselle jota olemme näkemässä. Onko se lähteenä palestiinalaisten turhautumiselle? Varmasti se on, ja ministeri huomioikin tuon. Mutta tässä ei ole kyse syytteen kiinnittämisestä meidän taholta jommallekummalle osapuolelle näistä väkivaltaisuuksista.

Palestiinalaisterroristi puukottaa nuorta naista niskaan ruuvimeisselillä, mutta Amerikka on tullut niin moraalisesti köyhdytetyksi, ettei se enää pysty ”kiinnittämään syytettä” terroristiin.

Netanyahu sanoi, ”Me odotamme, että kaikki ystävämme, ja kuka tahansa joka on huolissaan tosiasioista ja totuudesta, tarkastelisivat näitä tosiasioita nähdäkseen totuuden ja olisivat piirtämättä väärää symmetriaa Israelin kansalaisten ja niiden, jotka puukottaisivat heidät kuoliaiksi, välille.”

Maailman tiedotusvälineet syyttävät Israelia. Yhdysvaltain johtajat syyttävät molempia osapuolia yhtäläisesti. Molemmat näistä tuloksista tarjoavat runsaasti palkintoja palestiinalaisten väkivallalle, siten yllyttäen siihen yhä enemmän.

Raamatullisesti selkeä mielekkyys on tämä; jos sinua vastaan hyökätään, sinulla on oikeus puolustaa itseäsi. Israel ei hyökkää ketään vastaan – palestiinalaiset tekevät niin. Joten hyökkää keinolla millä hyvänsä.

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Palestiinalaisten tuho lähellä jota seuraa Googin sota? – Väkivaltaisuudet Jerusalemissa antavat vauhtia profetioiden toteutumiselle pian

Tässä tuoreessa Cutting Edgen alkuviikon uutishälytyksessä (NewsAlert) David Bay soveltaa Raamatun Vanhan Testamentin ikiaikaisia Israelia ja palestiinalaisia (Edomin Huone) koskevia profetioita nykyhetkeen ällistyttävällä tavalla. Tuoreet uutiset epätavallisten muurien pystyttämisestä Jerusalemiin juutalaisten ja arabien erottamiseksi toisistaan väkivaltaisuuksien vuoksi vihjaavat Israelissa asuvan palestiinalaisväestön kansanmurhaan, joka on ennustettu Obadjan kirjassa tapahtuvaksi viimeisinä päivinä. Israel tulee todennäköisesti olemaan pakotettu vastaamaan palestiinalaisten vastikään käynnistämään kansannousuun suurella voimalla, mikä tietysti ärsyttää lähialueiden muslimimaita, mutta jotka ovat voimattomia tekemään mitään kostoksi. Näin ollen muslimimaita ja palestiinalaisia tukevat Venäjä ja Iran aloittavat hyökkäyksen Israeliin, joka on ns. Googin ja Maagogin sota (Hes. 38-39). Nähtäväksi jää toteutuuko tämä skenaario lähitulevaisuudessa, mutta nykymerkit Lähi-idässä puhuvat puolestaan, kun Venäjä on siirtänyt sotakalustoaan lähelle Israelin pohjoisrajaa Syyrian puolelle ja tekee ilmaiskuja siellä. Kaikki palikat ovat siis kohdillaan. Lukekaa enemmän profeetallisista merkeistä ym. CE:n uutiskirjeen kahdesta osiosta, jotka suomensin.

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1445138812109 (Israel alkoi pystyttää muuria Itä-Jerusalemiin)

----------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, October 19, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2655
I. Israelin pääministeri Netanyahu on asettamassa paikalleen juuri sellaisia väliaikaisia räjähdyksen kestäviä muureja, joita sinä voisit odottaa hänen rakentavan, jos hän suunnittelisi palestiinalaisten ennustettua – Obadja 15-18 – hävittämistä.

Palestiinalaiset ovat aloittamassa uutta sisäistä sotaa Israelin kanssa pahimmalla mahdollisella hetkellä nykyhistoriassa.


”Väliaikainen muuri pystytetty leimahduspisteessä olevien juutalais- ja arabinaapurustojen välille Jerusalemissa. Poliisi: 5 metriä korkean Jabel Mukaber -arabilähiö betoniesteen tarkoituksena on ehkäistä jatkuvaa terrorin aaltoa Armon Hanatziv'in asukkaita vastaan.”

HUOM: 5 metriä vastaa 15 jalkaa

Omasta näkökulmasta entisenä Yhdysvaltain armeijan tiedusteluanalyytikkona joka palveli kolme vuotta Pentagonin tasoisessa laitoksessa, varoitan sinua, että tämä toiminta on täsmälleen sitä mitä voisit odottaa juuri ennenkuin Israelin armeija toteuttaa Jumalan profetoiman palestiinalaisten (Eesaun Huone, Edomin Huone) tuhon.

Kuten me osoitamme DVD'ssä "Israel's Prophesied Annihilation of the Palestinians" (Israelin tekemäksi profetoitu palestiinalaisten tuhoaminen), Israelin viranomaiset haluavat minimoida juutalaiset uhrit kun he tappavat palestiinalaisia miehiä, naisia ja lapsia; ja paras tapa tehdä se on rakentaa este väestöjen välille!

Syyskuussa 2000, me julkaisimme ensimmäisen artikkelin tästä aiheesta: NEWS1422 (suomennettu)

Tässä artikkelissa kirjoitimme: ”Yhdysvallat ja Israel omistavat 'Fire'-joukkotuhoaseen, ja me uskomme, että tämä on ase, jota Israel saattaa käyttää suorittaakseen Jumalan julistaman tuomion, joka kuvaillaan Obadjan kirjan jakeissa 15-18. Tämä ase on termobaarinen pommi, jota yleisemmin kutsutaan 'Fuel-Air' -pommiksi … jos tavoitteena on tuhota kokonainen kaupunki muutamassa minuutissa, termobaarinen pommi olisi täydellinen ase käytettäväksi. Se voidaan laukaista lentokoneesta, helikopterista, tai jopa maa-ajoneuvoista … Palestiinalaiset kaupungit räjähtäisivät ikäänkuin niihin iskettäisiin pienillä ydinaseilla, mutta ne tuhottaisiin pitkälti räjähdyksellä ja tulipalolla, välittömästi.”

Nyt kuuntele mitä sanottiin syyskuussa vuonna 2000 – ”Tärkeintä katsella on 'fyysinen erottaminen', jonka IDF määräsi suorittamaan...”

Marraskuussa 2000, pääministeri Ehud Barak määräsi IDF:n aloittamaan suuren esteseinän rakentamisen palestiinalaisten ja juutalaisten väestönosien erottamiseksi. Kuvaus tässä artikkelissa osoittaa näiden aitojen reitin, joista jotkut ovat 15 jalkaa korkeita betonisia räjähdyksen kestäviä muureja. Katso "West Bank Security Fence: Fence Route Map" (Länsirannan turvallisuusaita: Aidan reittikartta).

Huomaa myös, että jos tavoitteena on yksinkertaisesti estää Palestiinan terroristeja ylittämästä rajaa juutalaisalueille, yksinkertaisempi ja edullisempi metallilanka-aita – mahdollisesti sähköistetty – saavuttaisi tavoitteen. Ainoa syy miksi Israel on ryhtynyt valtavin kustannuksin luomaan 15 jalkaa korkeita lujia betoniseiniä on se, että heidän tavoitteensa on aivan erilainen kuin vain estää terroristeja iskemästä.

Kuten näette, tämä kartta kuvaa lähes valmiiksi saatettua väestön erottamista. Jerusalem on edelleen suurin aukko esteessä kahden väestöryhmän erottamiseksi. Nyt, pääministeri Netanyahu on määrännyt ”väliaikaisia” 10 jalkaa korkeita betonisia räjähdyksen kestäviä esteitä sijoitettaviksi leikkauskohtiin juutalaisten ja palestiinalaisten väestönosien välille.

Konservatiiviset juutalaiset ovat vihaisia, koska he näkevät nämä väliaikaiset esteet palestiinalaislähiöiden luovutuksena arabeille; todellisuudessa, näiden esteiden tarkoituksena on suojata juutalaisia, jotka voisivat kuolla Fuel Air -räjähdyksessä ilma-aerosoliseoksen syttyessä palamaan. Katsokaa näitä ”väliaikaisia” räjähdyksen kestäviä esteitä kun ne asetettiin paikoilleen.

Kuka tahansa sotilasanalyytikko tarkastelisi tätä kehitystä synkkänä merkkinä lähestyvästä sodasta, ja laittaisi välittömästi oman armeijansa korkeimpaan hälytystilaan.

Jumalan profetia vaatii tällaista tuhoa, tulella.

Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut.” (Obadja 18)

Tämä ennustus toteutuu. Jumalan Sana vaatii sitä.

Kuten olemme todenneet aikaisemmin, Israelin arabiviholliset on kukistettu niin perusteellisesti läntisillä Afganistanin ja Irakin invaasioilla, ja niitä on tuhottu sisällisotien avulla, joita Lännen tiedustelupalvelut ovat panneet alulle, ettei siellä ole enää vihollista, jolla olisi kapasiteettia ryhtyä sotaan Israelia vastaan. Juutalaisvaltion viholliset vihaavat Israelia aivan yhtä paljon kuin ne tekivät vuonna 2000, mutta ne varmasti ovat menettäneet kykynsä uhata Israelin valtiota.

Presidentit George W. Bush ja Barack Hussein Obama ovat kukistaneet Israelin viholliset tämän puolesta!

Tässä modernissa historiassa, ei ole parempaa ajankohtaa Israelille toteuttaa Jumalan tuomiota palestiinalaisia vastaan, kuten Hän ennusti Obadjan kirjan jakeissa 15-18 ja Jesajan luvussa 34, kirjoitettu noin 2,500 vuotta sitten.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2688
Voitteko kuvitella ”raivoa”, jonka kaikki islamilaiset kansat kokevat kun he näkevät, että Israel on tuhonnut täydellisesti kaikki palestiinalaiset, jotka elävät sen maa-alueella? Heidän johtajansa haluavat ryhtyä sotaan Israelia vastaan, mutta valitettavasti kaikki islamilaiset armeijat on tuhottu Yhdysvaltojen johtamilla joukoilla! Muslimit raivoavat, mutta ovat voimattomia toimimaan.

Liitä mukaan Venäjä.

Kuten kuvaamme meidän uudessa DVD'ssä, "Russian Bear Poised To Attack Israel" (Venäjän karhu valmis hyökkäämään Israeliin), profeetallinen päivä tulee jolloin Venäjä johtaa armeijoiden liittoumaa hyökkäyksessä Israelia vastaan. Tämä profetia odottaa myöskin täyttymystään.

Israelin tuhottua palestiinalaiset, Venäjä todennäköisesti päättelee, ettei mikään islamilainen valta tai valtojen yhdistelmä voi koskaan tuhota Israelia. Sen vuoksi Venäjän johtajat mitä todennäköisimmin lupaavat muslimijohtajille, että he ottavat tehtäväkseen hyökätä ja tuhota Israelin.

Viime viikolla huomautimme, että Venäjän täytyy valvoa Syyriaa jopa Golanin kukkuloille asti, jos sen joukot aikovat hyökätä Israeliin. Venäjän sotilasanalyytikot voivat nähdä 15 jalkaa korkeiden betonisten räjähdyksiä kestävien esteiden nousevan, ja tietävät tarkalleen, miten niitä aiotaan käyttää hyväksi. Tässä valossa, Venäjän armeijan kontrolli Syyrian suhteen on mitä tärkeintä kehitystä.

Kun maailma hätkähtää palestiinalaisten tuhosta, ja vaatii vastausta, niin silloin on mahdollisuus jakaa Jumalan kaikkivoipaista voimaa ja viisautta sekä evankeliumia hyvin pelästyneelle maailmalle. Printtaa pelastussivumme ja ole valmis jakamaan Jeesuksen evankeliumia järkyttyneille ja epäuskoisille ihmisille.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2491
II. Rinnakkainen ennustus palestiinalaisten tuhosta on juuri toteutunut!

Kun Palestiinan presidentti Abbas julisti Palestiinan valtion Yhdistyneissä Kansakunnissa viime kuussa, hän aloitti Jesajan luvun 34:12 toteuttamisen! Nyt tuho voi tapahtua.

Tarkastelkaamme Jesajan jaetta 34:12, rinnakkaista profetiaa palestiinalaisten täydellisestä tuhosta.

"And He (God) will stretch over it (Edom) a measuring line of confusion and the plummet stones of chaos over its nobles. They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there ..." [Isaiah 34:11b-12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commmentary]

”Ja Hän (Jumala) vetää sen (Edom) ylitse sekasorron mittanuoran ja kaaoksen luotilangan sen ylimysten ylitse. He kutsuvat ylimyksiään julistamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan mitään ...” [Jesaja 34:11b-12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commmentary]

"They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there". (”He kutsuvat ylimyksiään julistamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan mitään.”)

Kun kuulet tämän Palestiinan valtion julistamisen, tiedä, että Raamatun profetia on toteutunut, tiedä, ettei siitä [valtiosta] tule mitään, ja tiedä, että lopullinen Edomin Huoneen, palestiinalaisten, tuhoamissota on käsillä. Oletko tietoinen siitä, että Palestiinan presidentti Abbas epäsuorasti julisti Palestiinan valtion vain muutama viikko sitten?


Saatuaan symbolisen voiton hulmuttaa Palestiinan lippua Yhdistyneissä Kansakunnissa New Yorkissa, palestiinalaishallinnon (PA) presidentti Mahmoud Abbas vaati samaa tehtäväksi Jerusalemissa, palestiinalaisten ”ikuisessa pääkaupungissa”. Torstaina, YK:n yleiskokous äänesti ylivoimaisesti aloitteen puolesta sallia hulmuttaa jäsenittömien valtioiden lippuja tarkkailijastatuksella. Tämä mahdollistaa nyt Palestiinan lipun nostamisen YK-rakennusten edustalle.”

Presidentti Abbas katsoi näin Palestiinan valtion herätetyksi todellisuuteen tämän toiminnan kautta Yhdistyneissä Kansakunnissa. Jos sinulla on joitakin epäilyksiä, kuuntele tätä CNN:n uutisraporttia vain 19 päivää myöhemmin.


Seremoniassa, YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon kutsui tilaisuutta ”ylpeyden päiväksi palestiinalaisille ympäri maailman” ja ”toivon päiväksi”. 'Nyt on aika palauttaa luottamus sekä israelilaisiin että palestiinalaisiin rauhanomaista ratkaisua varten ja vihdoinkin toteuttaa kaksi valtiota kahdelle kansalle', hän sanoi.”

Siten, YK:n pääsihteeri kutsui palestiinalaisia ”valtioksi”.

Sitten Palestiinan presidentti Abbas ei jättänyt minkäänlaista epäilystä.

Abbas julisti sen mitä hän kutsui 'Palestiinaksi' ollen 'miehityksen alla oleva valtio'.”

Tämän vuoksi, syyskuun 30. päivänä 2015, profetia Jesajan jakeen 34:12 ensimmäisestä puoliskosta täytettiin. [Samana päivänä Venäjä muuten aloitti ilmaiskut Syyriassa. Suom. huom.] Uudelleen, mikä se profetia olikaan?

”Ja Hän (Jumala) vetää sen (Edom) ylitse sekasorron mittanuoran ja kaaoksen luotilangan sen ylimysten ylitse. He kutsuvat ylimyksiään julistamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan mitään ...” [Jesaja 34:11b-12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commmentary]

Nyt tutkikaamme profetiasta jakeen 12 loppuosaa:

"... and all its princes shall be no more." (”... ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa”)

Nyt, miksi sen ruhtinaat lakkaavat olemasta kun he ovat juuri julistaneet Palestiinan ”valtion” luoduksi? Heidät täytyy olla vastikään tuhottu, mikä vie meidät takaisin Obadjan kirjan jakeisiin 15-18.

Vaihe Yksi julistaa Palestiinan valtio on täsmälleen toteutunut.

Nyt, hävitys tulee – aivan kuten Jumala julisti 2,600 vuotta sitten.

Oletko valmis seisomaan rohkeasti kertoaksesi pelastumattomalle maailmalle mitä oli juuri tapahtunut ja miksi?

-------------------------

Suomentajan kommentti: Mainitsen mielenkiintoisen aiheeseen liittyvän uutisen tältä päivältä kun Israelin pääministeri Netanyahu vierailee paraikaa Saksassa liittokansleri Merkeliä tapaamassa. Netanyahu on nostanut tikun nokkaan juutalaisten holokaustin 2. maailmansodan aikana ja syyttää siitä nyt sen aikaista Jerusalemin muslimijohtajaa (palestiinalaisten uskonnollinen johtaja Haj Amin al-Husseini), jonka hän rinnastaa nykyisiin palestiinalaisiin. Kostaako Bibi täten juutalaisten kärsimyksen palestiinalaisten holokaustilla, jonka hän panee toimeen tuliaseellaan? Merkit ainakin ovat vahvoja sen puolesta.

http://www.nytimes.com/2015/10/22/world/middleeast/netanyahu-saying-palestinian-mufti-inspired-holocaust-draws-broad-criticism.html

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/israelin-paaministeri-hammentaa-hitler-ei-halunnut-tuhota-juutalaisia-sai-idean-muslimijohtajalta/5508622

http://www.jpost.com/Diaspora/After-Netanyahu-comments-Germany-says-responsibility-for-Holocaust-is-ours-428634

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com