Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 27. helmikuuta 2016

Northern Thunder -sotaharjoitus Saudi-Arabiassa uhkaa maailmanrauhaa – Jeesuksen toinen tulemus lähellä?!

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n, tuore viikkoraportti, jossa hän paljastaa käynnissäolevan valtavan, ennennäkemättömän Saudi-Arabian ja Egyptin johtaman sotaharjoituksen Lähi-idässä, joka uhkaa maailmanrauhaa kehittymällä pahimmillaan maailmansodaksi tai eräänl. Harmageddonin taisteluksi, kuten jotkut tahot ovat varoittaneet. Lännen valtamedia on kuitenkin pitänyt suuren yleisön pimennossa ja siksi monikaan ei ole tietoinen tästä uhasta. Muustakin lopunaikoihin liittyvästä vaarallisesta kehityksestä kerrotaan tässä raportissa, jonka suomensin. Huom. lopussa kommenttini tästä Etelän kuninkaan ja Pohjan kuninkaan välisestä tulevasta taistelusta viitaten Dan. 11:18-19 kohtaan, jolloin Putin joutuu nöyrtymään.

----------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-2-26-2016/

Se mitä tapahtuu Lähi-idässä juuri nyt on ennennäkemätöntä niin pitkälle kuin olen käsitellyt asiaa. Tietenkin, jos saat uutisesi vain Amerikan valtamediasta, sinulla ei ole aavistustakaan siitä mihin viittaan.

Jos se ei koske palestiinalaisasian ajamista tai israelilaisten halventamista, ylistyksen laulamista John Kerry'lle tai luetteloa Benjamin Netanyahu'n rikkomuksista, BDS-liikkeen (boikotointi, disinvestointi, sanktio eli boikottiliike Israelin apartheid-hallintoa vastaan) vastoinkäymisten surkuttelua tai taputtamista Iranin paluulle maailmanlaajuiseen hyväksyntään, niin sitten se on haudattu syvälle kirjan takaosaan, mikäli siitä mainitaan lainkaan.

Mutta silloin, mitä muuta on odotettavissa? Nämä ovat lopunaikoja.

Puhun suurvaltojen liikahduksista, jotka on ennustettu Danielin kirjan 11. luvussa: Etelän kuningas ja Pohjan kuningas.

Mutta se ei ole edes näin epämääräistä. Se on oikeastaan aika vaikuttavaa ja, kuten mainitsin, ennennäkemätöntä. Ilmeisesti ei kuitenkaan tarpeeksi vaikuttavaa tai ennennäkemätöntä Amerikan medialle.

Viittaan ”Pohjoiseen Ukkosenjyrinään (Northern Thunder)”. Se on yhteistoiminnallinen sotaharjoitus – tai sotaleikit – joka on nyt käynnissä Saudi-Arabian pohjoisosissa, juuri Irakin vastaisen rajan alapuolella.

Mikä on ennennäkemätöntä, on sen koko ja laajuus, mukana olevien valtioiden määrä, ja keitä nämä kansat ovat.

Yli 25 maata, 350,000 sotilasta, 20,000 panssarivaunua, lähes 2,500 havittäjälentokonetta, ja enemmän kuin 450 hyökkäyshelikopteria. Kaikki nämä harjoittelevat koordinoidakseen toimiaan hyökkäysvaiheeseen. (Katso http://hommaforum.org/index.php?topic=111135.0 ja http://mvlehti.net/2016/02/16/alkaako-iii-maailmansota-ensi-viikon-sunnuntaina/)

Se mikä tekee tästä ainutlaatuisen, on, että nämä ovat kansakuntia, jotka kuvaillaan Danielin luvussa 11 liittoumana, jota johtaa ”Etelän kuningas” valmistautumisessa Harmageddonia varten. Ja ne eivät koskaan historiassa ole yhdistäneet voimiaan tällä tavalla tai tässä mittakaavassa.

Mikä tekee siitä vieläkin kiehtovamman, on se, kuka tuntee olevansa uhattuna näiden sotaleikkien vuoksi: Pohjan kuningas. Tämä liittouma, määritelty Raamatussa Iranin ja Venäjän johtamaksi, on tällä hetkellä huolissaan siitä, että ”Pohjoinen Ukkosenjyrinä” on joko alkua Syyrian invaasiolle tai valmistelua sitä varten.

Tämän seurauksena Venäjän pääministeri on varoittanut, että Saudi-Arabian ja Egyptin johtaman liittouman yhteisharjoitus voisi johtaa uuteen ”maailmansotaan”.

Ihmiset, en usko että tässä on kyse Hesekielin luvusta 38, mutta se voi olla kenraaliharjoitusta sille.

Ja mikä tekee siitä vieläkin kiehtovamman, on, että sillä ei lähestulkoon ole mitään tekemistä Israelin kanssa. Välienselvittelyä, joka häämöttää ”Pohjan kuninkaan” ja ”Etelän kuninkaan” välillä, on viritelty vuosisatoja vanhoilla ambitioilla, peloilla, ja vihamielisyyksillä näiden kahden hallitsevan islamin lahkon kesken: sunnit ja shiiat.

Mutta se, MIKSI se tapahtuu, ei ole niin tärkeää kuin pelkästään se tosiasia, että se ON tapahtumassa – tällä viikolla – kuten muinaiset Raamatun profetiat ennustivat tuhansia vuosia sitten.

Siksi aloittava lause jokaviikkoiselle ”Hal Lindsey -raportille” on ”Eilisiä profetioita. Tämänpäivän uutisotsikoita.”

Nämä ovat lopun aikoja, jotka ponnahtavat elämiimme meidän uutisotsikoissa ja meidän TV-sarjoissamme. On aika valmistautua jättämään tämä vanha maailma kun Jeesus palaa totisia seuraajiaan varten.

Mutta ei tässä kaikki, mitä aion käsitellä tämän viikon ohjelmassa.

Äskettäinen USA:n korkeimman oikeuden tuomarin Antonin Scalia'n äkillinen kuolema kiinnittää huomion uhkaavaan taisteluun oikeusvaltiosta, perusta, jonka päälle Amerikan Yhdysvallat on luotu. Se mikä on panoksena – kirjaimellisesti – on, että tuleeko Yhdysvaltain perustuslaki kaikkine takauksineen ja suojauksineen olemaan edelleen meidän vankka perustuksemme. Vai tuleeko siitä, kuten vasemmisto Amerikassa haluaa, pelkästään sääntökirja, jota voidaan muuttaa kenen tahansa tuomarin mielijohteesta vastaamaan niiden, jotka nykyisin ovat vastuussa, vallitsevaa mielialaa?

En liioittele tätä, kun sanon, että seuraavan Korkeimman oikeuden tuomarin valinta saattaa hyvinkin määrittää sen, kuinka nopeasti Amerikka laskeutuu ”kaupungista joka loistaa kukkulalla” dystopiseksi yhteiskunnaksi, joka ennakoitiin Orwell'in kirjassa ”Vuosi 1984”.

Jälleen kerran, muinaisten Raamatun profeettojen ennustusten kaiut soivat meidän maamme hallintorakennusten saleissa.

Mutta et kuullut tuota valtavirran medialta.

Lopuksi, kun paavi Franciscus näytti lisäävän itsensä Amerikan presidentinvaalien yleiseen tappeluun, hän luultavasti esitti kutsun ei-toivotulle tarkastelulle koskien hänen omaa voimakasta poliittista vaikutusvaltaansa. Ja tarkastelun tulokset eivät ole mairittelevia. Erityisesti ”Kristuksen sijaiselle (Vicar of Christ)”.

Hänen poliittisen ideologian erikoinen sekoittaminen väärintulkintaan (tai väärinymmärrykseen?) edistää vaarallista kehityssuuntaa. Varsinkin näinä viimeisinä päivinä armotalouskautta.

Kuten olemme saaneet tietää hänen kuolemastaan lähtien, niin jopa oikeutetusti hyvin rakastettu ja arvostettu Äiti Teresa kamppaili koko elämänsä ristiriidan kanssa joka koski hyviä tekoja ja armoa.

Ja se on erittäin tärkeä ristiriita, joka on ratkaistava jokaisen uskovan elämässä. Itseasiassa, se kirjaimellisesti määrittää sinun iankaikkisen kohtalosi.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

-------------------

Suomentajan kommentti:

Nyt on todellakin käynnissä Pohjan kuninkaan ja Etelän kuninkaan välinen taistelu Syyriasta. Katso Dan. 11:18-19

18. Sitten hän kääntyy rantamaita vastaan ja ottaa valtaansa monet (Syyrian länsiosasta Tartus ja Latakia Venäjän hallussa nyt). Mutta eräs sotapäällikkö tekee hänen herjauksistaan lopun ja kostaa hänelle hänen herjauksensa (Saudi-Arabian johtama arabikoalitio ja mukana myös Israel, Turkki, Ranska ym.).
19. Silloin hän kääntyy oman maansa linnoituksiin, mutta kompastuu ja kaatuu, eikä häntä enää ole (Putin palaa omaan maahansa ja saa surmansa).

Näin käy toteen tämä skenaario: (https://www.superstation95.com/index.php/world/930)

Unless the Russians, who have been acting in good faith and ardently seeking solutions to the Syria issue, prepare (and prepare fast) they will be totally overwhelmed in a manner against which they cannot use nukes. Russia will lose Syria and be humiliated on the world stage for all to see. (Eli Venäjä menettää Syyrian ja tulee nöyryytetyksi, kuten Dan. 11:18-19 sanoo)

At that point, Russia will be given a choice:

Take your losses, push back from the table, call it a day and go home, OR; (Dan. 11:19 eli Putin palaa häntä koipien välissä kotimaahansa, mutta kaatuu lopulta)
Engage in massive full-scale war to save a country (Syria) that has already been conquered.

Lähellä ollaan! Vekkuli Putin ei ehkä olekaan Hesekielin Goog vaan vasta hänen seuraajansa (Dan. 11:21-45)!

torstai 25. helmikuuta 2016

Joukkotuhoaseita joutumassa terroristien käsiin – viime marraskuussa katosi ydinmateriaalia Basran kaupungin läheltä

Tässä tuore pastori Hal Lindsey'n Watchman Warning -raportti, joka varoittaa lisääntyvästä vaarasta koskien joukkotuhoaseiden joutumista radikaalien islamistiterroristien käsiin. Tästä osoituksena joidenkin tahojen paljastukset, että ISIS-järjestö on edennyt ponnisteluissaan rakentaa tai hankkia näitä terroriaseita, kuten likaisia pommeja, jotka voivat saada aikaan laajaa vahinkoa ihmisväestöille länsimaissa. Illuminatin suunnitteleman 3. maailmansodan vaara on ilmeinen jos terroristit onnistuvat tavoitteissaan esim. Amerikan kohdalla. Seuraavan raportin suomensi: Olli R.

------------------------

Joukkoterrorin aseet
Weapons of Mass Terror
By Hal Lindsey 24.2.2016

http://www.hallindsey.com/hlr-2-24-2016/

Viimeisten kuukausien aikana, Irak on kiireellisesti etsinyt radioaktiivista materiaalia jota on varastettu kyseisestä maasta viime vuoden lopulla. Viranomaiset pelkäävät siellä, että se on joutunut ISISin käsiin. Irakin ympäristöministeriön muistio kutsuu puuttuvaa materiaalia ”erittäin vaaralliseksi”.

Reuters uutisoi, ”Materiaalia, jota säilytetään suojakotelossa ollen kannettavan tietokoneen kokoinen, katosi marraskuussa säilytyslaitoksesta lähellä Basran kaupunkia kuuluen Yhdysvaltain öljykenttien palveluyritykselle nimeltä Weatherford.”

Weatherford käyttää hyväksi prosessia, jota kutsutaan teolliseksi gammaradiografiaksi testatakseen puutteita materiaaleissa, joita käytetään öljy- ja kaasuputkissa. Koska varastettu radioaktiivinen aine oli kotelon sisällä, joka on kannettavan tietokoneen kokoinen, se on tarpeeksi pieni salakuljetettavaksi minne tahansa.

Radioaktiivista ainetta ei käytettäisi atomipommia varten. He käyttäisivät sitä rakentaakseen ”likaisen pommin”. Se on tavanomainen räjähde terästettynä radioaktiivisella materiaalilla, joka saastuttaisi alueen, tappaisi kaikki lähelläolevat, ja mahdollisesti aiheuttaisi syöpää toisissa. Se voi tehdä alueesta asumiskelvottoman.

Likainen pommi on puhtaasti terroriase. Se on matalan teknologian ase, helppo valmistaa, tuhoisa vaikutukseltaan, ja sitä pidetään joukkotuhoaseena. Tällaista materiaalia on ”kadonnut” ennenkin, ja monet turvallisuusanalyytikot pelkäävät, että ISIS on kokoamassa merkittävää varastoa toiveissaan käynnistää laaja radiologinen isku jossakin päin maailmaa.

Radikaalit islamistiterroristit ovat haravoimassa maailmasta kaikenlaisia joukkotuhoaseita itselleen – ydinaseita, kemiallisia aseita, radiologisia aseita, ja biologisia aseita.

Viikonloppuna, viranomaiset Marokossa pidättivät ISIS-solun jäseniä, jotka olivat myöhäisessä suunnitteluvaiheessa koskien hyökkäystä kemiallisilla aseilla tuossa maassa. Ratsian aikana, Marokon keskusrikospoliisi löysi useita purkkeja kemiallista lannoitetta, joka sisältää rikkiä, ja vapauttaa kohtalokasta kaasua kuumennettaessa.

Useat uutisselostukset mainitsevat, mutta eivät käsittele tarkemmin, kommentista, jonka antoi M. Elarji, Marokon riskienhallintaryhmän jäsen. Elarji sanoi, että ratsia paljasti myös ”muita kemikaaleja jotka voivat luoda jäykkäkouristustoksiinia.”

Australian ulkoministeri, Julie Bishop, sanoi puheessaan viime vuonna. ”Lukuunottamatta joitakin raakoja ja pienimuotoisia pyrkimyksiä, perinteinen viisaus on ollut, että terroristien pyrkimys hankkia ja aseellistaa kemiallisia aineita on pääosin ollut tavoitteellista... Kloorin käyttö Daesch'in (arabian termi ISIS-järjestölle) toimesta ja sen järjestämä rekrytointi koskemaan teknisesti korkealle koulutettuja ammattilaisia, mm. länsimaista, ovat paljastaneet paljon vakavampia ponnisteluja kemiallisten aseiden kehittämiseksi.”

Wolfgang Rudischhauser'in mukaan, joka on NATOn joukkotuhoaseiden ydinsulkusopimusta valvovan keskuksen johtaja, ”ISIS oikeastaan on jo hankkinut tietämystä, ja joissakin tapauksissa ihmisasiantuntemusta, joka mahdollistaisi sen käyttää CBRN-materiaaleja terroriaseina.” (CBRN tarkoittaa kemiallisia, biologisia, radiologisia ja ydinaseisiin soveltuvia aineita.)

New York Times raportoi tällä viikolla, että Belgian poliisi löysi valvontakameralla otettua kuvamateriaalia belgialaisesta ydinvoimaviranomaisesta Mohamed Bakkali'n kodista, joka pidätettiin äskettäin syytettynä terrorismista. He uskovat, että Bakkali auttoi suunnittelemaan Pariisin iskut viime marraskuussa. Hänen terroristisolunsa oli ilmeisesti suunnittelemassa ydinvoimaviranomaisen sieppaamista pakottaakseen hänet antamaan ydinmateriaalia, jotta he voisivat rakentaa likaisen pommin.

Radioaktiivisen materiaalin leviäminen eri teollisuudenaloilta tekee sen saamisen terroristeille merkittävästi helpommaksi. Jim Walsh M.I.T:n turvallisuusopintojen ohjelmasta sanoi, ”Maailma on tulvillaan erittäin radioaktiivista materiaalia.”

Terroristien mahdollisuus saada tai rakentaa likaisia pommeja nostaa esiin vielä yhden puutteen Iranin ydinsopimuksesta. Iranissa, tiedemiehet väsäävät tappavaa radioaktiivista materiaalia jota käytetään likaisissa pommeissa, ja he tekevät sitä Yhdysvaltain hallituksen hyväksynnällä. Vaikka he noudattaisivat sopimusta ja eivät todella rakentaisi ydinpommeja, he voivat silti valmistaa laivalasteittain radioaktiivista materiaalia.

Ja Iran on edelleen terroristivaltio numero yksi maailmassa.

Iran voi pelkästään antaa tällaista materiaalia terroristeille keinona satuttaa Suurta Saatanaa (Amerikka) tai Pientä Saatanaa (Israel). Lisäksi ympäristössä, jossa on normaalia huutaa ”Kuolema Amerikalle” jumalanpalveluksissa, se on paljon todennäköisempää, että yksilöt avainasemissa katsoisivat muualle tai jopa osallistuisivat aktiivisesti terroristivarkauksiin koskien ydinmateriaaleja.

Jopa siinä epätodennäköisessä tilanteessa, ettei Iran koskaan rakenna todellista atomi- tai vetypommia, ydinsopimus jättää tuolle kansakunnalle kyvyn valmistaa likaisia pommeja sydämensä kyllyydestä.

Ongelma terroristien ja terrorismia rahoittavien valtioiden suhteen on se, että ne eivät näytä tuntevan mitään omantunnon tuskia käyttää mitä tahansa käytettävissä olevaa asettaan, ilmeisesti myös joukkotuhoaseita. ISIS on jo käyttänyt kemiallisia aseita taistelukentällä sekä kurdeja että Irakin joukkoja vastaan.

Alusta alkaen, ISIS-johtajat ovat julkisesti sanoneet, että he yrittäisivät hankkia tai rakentaa kaikenlaisia joukkotuhoaseita. He ovat menestyksekkäästi rekrytoineet noiden alojen palkittuja tiedemiehiä, ja heillä on suuret käteisvarat, jos he haluavat ostaa valmiita versioita tällaisista aseista.

Kuten Arutz Sheva huomauttaa, ”ISIS ei tuo esille minkään asteen moraalia tai pelkoa seurauksista.”

9/11 ravisteli maailmantaloutta, ja terroristit käyttivät ainoastaan lentokoneita. Joukkotuhoaseet käsissään, radikaalit islamistit voisivat tehdä mittaamatonta vahinkoa eri puolilla maailmaa.

--------------------

Suomentajan kommentti:

Onpa erittäin mielenkiintoista tuo Basran kaupungin kytkeytyminen ydinmateriaalivarkauteen viime marraskuussa. Cutting Edge -ministeriön johtaja David Bay nimittäin kirjoitti vuonna 2003 HeadlineNews -artikkeliinsa numero 1798 seuraavaa:

Lopuksi, meidän täytyy olla huolissaan Basrasta, sillä vuonna 1933 H. G. Wells kirjoitti kirjan "The Shape of Things To Come" jossa hän paljastaa osan illuminatin suunnitelmista aloittaa Kolmas maailmansota joka johtaisi "moderniin maailmanhallitukseen" jota "Kristus" (=Antikristus) johtaisi. Kuuntele huolellisesti tätä suunnitelman osaa, sillä me saatamme nähdä sen toteutuvan päivittäisissä uutisissamme:

"...tämä 'modernin maailmanhallituksen' suunnitelma onnistuisi kolmannella yrittämällä (kolme maailmansotaa) ja se nousisi pintaan jostakin sellaisesta joka tapahtuisi Basrassa, Irakissa." ["The Globalists: The Power Elite Exposed", Tri. Dennis Cuddy, s. 50].

Kysymys kuuluu, onko tämä viime marraskuussa (kenties 11.11.2015? & https://www.youtube.com/watch?v=IoPyNv5RRo0) tapahtunut radioaktiivisen materiaalin katoaminen Basran kaupungin läheisyydessä tuon H. G. Wells'in profetian täyttymys, joka johtaa 3. maailmansotaan?? Hyvin paljon mahdollista. Lue lopuksi http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2016/02/the-basra-nuclear-incident-and-ww3.html.

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Profeetallinen kello osoittaa Amerikan tuomioon pikaisesti, jotta keskeiset Raamatun profetiat voivat toteutua Israelia koskien

Tässä tuore viime viikon Lähi-idän profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta, joka luettelee menneen viikon mielenkiintoisia uutisotsikoita, jotka vihjaavat ajan lyhyyteen koskien tulevaa Amerikan tuomiota ja sitä seuraavia profetioiden täyttymyksiä Israelin kohdalla, joka on eräänl. Jumalan profeetallinen kello. Israelin valtion itsenäistymisestä v. 1948 on pian kulunut sukupolven mitta, eli 70 vuotta v. 2018! Tämän profetiapäivityksen, joka on samalla 777. julkaistu artikkeli tässä blogissa (perustettu heinäkuussa 2009), suomensi: Olli R.

--------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 21st, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 21.2.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-02-21.pdf

Pastori J.D. kääntää huomion viimeaikaiseen kehitykseen, jota on tapahtumassa Lähi-idässä, erityisesti kun se liittyy siihen, mitä tapahtuu sekä Israelia vastaan että Israelissa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan meidän kiinnittävän huomiota viimeaikaiseen kehitykseen, jota on tapahtumassa Lähi-idässä.
- Valitettavasti, paljon siitä, mitä tapahtuu sekä Israelia vastaan että Israelissa on jäänyt suurelta osin huomiotta täällä Yhdysvalloissa.
- Näin siksi, koska presidentinvaalit ovat ”päihittäneet (trumped)”, tarkoituksellinen sanaleikki (huom. Donald Trump, ”viimeinen pasuuna”), lukuisat geopoliittiset tapahtumat, joilla on profeetallista merkitystä.
- Aloitan perusolettamuksella, josta me kaikki lienemme samaa mieltä, eli että Israel on ikäänkuin Jumalan profeetallinen kello tietääksemme ajan myöhäisyyden.
- Toisin sanoen, jos todella haluat tietää mitä ajankohtaa elämme Raamatun profetian kellossa, sinun ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin Israeliin.
- Jos ja kun teet sen, ei mene kauaa kunnes ymmärrät, että maailma tänään on ihmiskunnan historian viime sekunneilla, kuten me tunnemmekin sen.
- Näen Jerusalemin toisena viisarina tässä profeetallisessa kellossa, sen tosiasian nojalla, että koko maailma tulee olemaan juovuksissa pyhän kaupungin suhteen.
- Lisäksi, se tulee olemaan Jerusalemin jakaminen kahden valtion ratkaisun varjolla, joka tuo koko maailman Israelia vastaan.
- Me tiedämme tämän melko yksityiskohtaisesta profetiasta koskien Jerusalemia, joka kirjattiin ylös 2,500 vuotta sitten profeetta Sakarjan toimesta.
Pidän mielenkiintoisena sitä, että sunnuntaina, helmikuun 7. päivänä, Times of Israel raportoi Netanyahu'n olevan huolissaan siitä, että Obama saattaisi käydä Israelia vastaan kun hänen kautensa päättyy. Syy, miksi pidän tätä huomionarvoisena asiana, on se, että mielestäni Netanyahu on riittävän älykäs tiedostamaan, että Obama on jo itseasiassa ryhtynyt Israelia vastaan.

Totuus on, että koko maailma on joko parhaillaan kääntymässä Israelia vastaan, tai on jo kääntynyt Israelia vastaan, jonka he näkevät syypäänä kaikille ongelmille Lähi-idässä, joista päällimmäisin on niin sanottu ”Palestiina” -ongelma. Sen osoittaa tämä Jerusalem Post'in artikkeli viime torstaina, jossa jopa katolinen kirkko syyttää Israelia nykyisestä palestiinalaisten väkivallasta.

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin viikko sitten sunnuntaina Arutz Sheva siteerasi Hamas-johtajaa, joka sanoi, että he tulevat poistamaan juutalaiset heidän mailtaan.

Lisää tähän Times of Israel'in julkaisu maanantaina, jossa he uutisoivat palestiinalaishallinnon lausuneen, että palestiinalaiset ”eivät koskaan” enää neuvottelisi suoraan Israelin kanssa.

- Minusta tämä kuulostaa siltä, kuin se voisi johtaa Daniel 9:27 profetian toteutumiseen, jolloin 7-vuotinen rauhansopimus pannaan täytäntöön.
- Se mikä käy selväksi Daniel 9:27 kohdasta, on, että se aloittaa 7 vuoden vaivanajan, mutta kuitenkaan ei ole selvää, mitä tapahtuu ensiksi.
- Nimittäin, on paljon puhuttu profetiasta Hesekielin luvussa 38, yhdessä toisen tunnetun profetian Jesajan luvussa 17 kanssa, joka koskee Syyriaa.
Ehdotan, että Jesaja 17 voisi hyvinkin täyttyä ennen Daniel 9:27 profetiaa, ja tähän on useita syitä, eikä vähiten se, joka on mainittu tässä Jerusalem Post'in artikkelissa maanantaina uutisoiden, että Syyrian kapinallisryhmän mukaan: Bashar Al-Assad on rakentanut salaisen maanalaisen tukikohdan Damaskoksen alle.

On tärkeää ymmärtää, että Syyria on yhdysside Venäjän ja Iranin johtamalle liittoumalle, joka hyökkää Israeliin, kuten on profetoitu Hesekielin luvussa 38, minkä vuoksi sen ei pitäisi tulla minään yllätyksenä, että sekä Venäjä että Iran tekisivät uhkauksia koskemaan Saudi-Arabiaa. Sunnuntaina, Times of Israel julkaisi kaksi erillistä raporttia, joista ensimmäinen oli se, kun Iran oli varoittanut Saudi-Arabiaa väliintulosta Syyriassa.

Toinen raportti oli se, kun Venäjä ja Saudi-Arabia olivat törmäyskurssilla Syyriassa. (On huomautettava, että Saudi-Arabia mainitaan Hesekielin luvussa 38:13.)

- Joidenkin mielestä ”nuoret Tarsiin leijonat” on viittaus Amerikkaan samalla kun toiset ehdottavat, että USA ei ole profetiassa lainkaan. [Minusta nuo ”Tarsiin leijonat” viittaavat pikemminkin Iso-Britanniaan, sillä sen symboli on leijona, kun taas Amerikan symboli on valkopäämerikotka. Suom. huom.]
- Olipa tämä viittaus Amerikkaan tai ei, tosiasia on, että parhaimmillaan se, mitä Amerikka tekee Saudi-Arabian suhteen, on protestointi.
- Syy miksi huomautan tästä on kummassakin tapauksessa, että se näyttäisi osoittavan, että jotakin tapahtuu Amerikalle, nimittäin Jumalan tuomio. [Katso vihjettä tälle Amerikan tuomiolle seuraavasta videosta 23.2.2016: https://www.youtube.com/watch?v=rRehMJC7HlI (PROPHECY ALERT: "13 Dead Bald Eagles" Baltimore Maryland). Suom. huom.]
Satuin menemään hyvin mielenkiintoisen mielipideartikkelin kohdalle, otsikolla, ”Justice Antonin Scalia's Death: Is America Under God's Judgment? (Tuomari Antonin Scalia'n kuolema: Onko Amerikka Jumalan tuomion alla?)” Sen on kirjoittanut Susan Stamper Brown, joka on vieraileva kirjoittaja The Christian Post'ille. – Ole ystävällinen ja anna minun lainata tästä pakkolukea -artikkelista. ”Juna on lähtenyt asemalta ja on ilmeisesti aikataulussa, edellyttäen että uskot Vanhan ja Uuden Testamentin profetioihin kuvaillen asioita, jotka menevät vain huonompaan suuntaan kunnes Jumalan tuomiot lankeavat. ...Scalia'n kuolema antaa aihetta tauolle, koska hänen kuolemansa voisi mahdollistaa Korkeimmalle oikeudelle liikkumavaran tehdä joitakin hyvin isoja päätöksiä, jotka voisivat radikaalisti muuttaa Amerikkaa. Jos näin tapahtuu, niin se mikä oli kerran liikkumassa hitaalla kaistalla tulee kytketyksi nopeaan rataan. Jotkut sosiaalisessa mediassa kysyvät onko Scalia'n kuolema osa ”Jumalan Amerikkaan kohdistamaa tuomiota”. Vaikka vain Jumala voi vastata tuohon kysymykseen, niin historian ja raamatunprofetian tutkijat ymmärtävät, että Jumala herätti toistuvasti johtajia tuomitsemaan kansaansa Hänen hylkäämisensä vuoksi. ...Joka tapauksessa, yksi asia on varma: Jumalalla ei ole mitään velvollisuutta siunata mitään kansaa, joka ei pysty ylistämään Häntä. Vaikka en ole teologi, uskallan sanoa, että saattaa olla aika kiinnittää turvavyömme kun me rukoilemme, ihmiset. Voisimme pian olla mukana riehakkaalla ajelulla.”

- Päätän tekemällä kolme huomiota sen valossa, jonka väittäisin olevan malliesimerkki seinällä olevasta kirjoituksesta.
1. Tiedämme Jumalan Sanasta, että kaikki tämä tapahtuisi, (Joh. 13:19, Joh. 14:29).
2. Tiedämme sen olevan Jumala, joka sallii kaiken tämän tapahtua.
3. Tiedämme, että Jumala ei salli kaiken tämän (pahan) jatkuvaa tapahtumista.
- Kysymys kuuluu ollaanko valmiita, ja jaetaanko evankeliumia muille, jotta hekin voivat olla valmiita Herran paluuta varten.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

maanantai 22. helmikuuta 2016

Lähi-idän rauhansopimus on kuopattu tältä erää – sopimukseen päästään vasta 3. maailmansodan jälkeen Antikristuksen pakkorauhalla (Dan. 9:27)

Tässä alunperin israelilaisen mediakanavan, Arutz Sheva'n, julkaisema mielipidekirjoitus helmikuun 10. päivänä 2016 (by David Singer), jonka David Hocking lähetti lukijoilleen sähköpostitse uutiskirjeessään 21.2.2016. Aihe koskee Lähi-idän rauhaa, joka näyttää nyt olevan saavuttamattomissa oleva asia, kun palestiinalaiset ovat ryhtyneet taas intifadan tai kansannousun tapaiseen veriseen toimintaan israelilaissiviilejä vastaan. Nämä puukotukset ym. väkivallanteot juontuvat kuitenkin jo viime kesän tapahtumista, jolloin YK:n ja Lähi-idän kvartetin puolueettomuus tässä Israel-Palestiina -konfliktissa vaihtui selväksi Israel-vihamielisyydeksi ja Palestiina-myönteisyydeksi. Artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------

KUUROUTTAVA HILJAISUUS YK:n TURVALLISUUSNEUVOSTOLTA JA ”KVARTETILTA”
THE DEAFENING SILENCE FROM THE UN SECURITY COUNCIL AND THE "QUARTET"
(Arutz Sheva News) by David Singer

Published: Wednesday, February 10, 2016 9:10 AM


YK ja Lähi-idän kvartetti ovat niitä, jotka tosiasiallisesti sammuttivat kahden valtion ratkaisun.

YK:n turvallisuusneuvosto ja kvartetti – Venäjä, Amerikka, Yhdistyneet Kansakunnat sekä Euroopan Unioni – ovat lakkauttaneet kaikki odotukset joita heillä oli neuvotella menestyksekkäästi kahden valtion ratkaisusta Israelin ja Palestiinan vapautusjärjestön (PLO) välillä – epäonnistuttuaan teilaamaan jyrkästi YK:n pääsihteerin Ban Ki-moon'in erittäin loukkaavat kommentit turvallisuusneuvoston edessä ja New York Times -sanomalehdessä.

Ban puhui turvallisuusneuvostolle 26. tammikuuta:
”Palestiinan turhautuminen kasvaa painon alla liittyen puolivuosisataiseen miehitykseen ja rauhanprosessin halvaantumiseen. Jotkut ovat moittineet minua kun muistutan tästä kiistattomasta totuudesta. Silti, kuten sorretut kansat ovat osoittaneet kautta aikojen, se on ihmisluonnon tapa reagoida miehitykseen, joka usein toimii voimakkaana hautomona vihalle ja ekstremismille.” 
Reagoiminen ”miehitykseen” ei voi koskaan oikeuttaa israelilaisten siviilien murhaamiseen omissa kodeissaan, shoppaillessaan supermarketeissa, tavatessaan ihmisiä baareissa, tai odottaessaan bussipysäkeillä.

Tällaiset murhat ovat halveksittavia ja epäinhimillisiä – ja turvallisuusneuvoston sekä kvartetin olisi pitänyt sanoa se selvästi ja yksiselitteisesti.

Israelin terävän kritiikin näistä lausunnoista seurauksena, selvästi närkästynyt Ban karkasi New York Times'iin 31. tammikuuta väittäessään että hänet oli tulkittu väärin:
”Jotkut pyrkivät ampumaan viestinviejän – vääntämällä sanani osaksi harhaanjohtavaa oikeutusta väkivallalle. Puukotukset, ajoneuvojen tahalliset törmäykset ja muut palestiinalaisten hyökkäykset kohdennettuina israelilaisiin siviileihin ovat tuomittavia, kuten ovat myös väkivaltaan yllyttäminen ja tappajien ihannointi.”
Kirjoittaessaan tällä tavalla, Ban oli kaivanut itsellensä vielä syvemmän kuopan.

Epäonnistuttuaan jälleen kerran kutsumasta tällaisia puukotuksia, ajoneuvojen tahallisia törmäyksiä ja muita kohdennettuja hyökkäyksiä Israelin siviilejä vastaan ”murhaksi” – oli tuomittavaa.

Turvallisuusneuvoston ja kvartetin olisi pitänyt tehdä täysin selväksi se, että siihen asti, kunnes tällaiset murhaavat teot lakkaavat – kvartetin jatkuva osallistuminen avustamaan ja helpottamaan kahden valtion ratkaisun täytäntöönpanoa, joka visioitiin Oslon sopimuksessa ja Bush'in tiekartassa, olisi toistaiseksi keskeytettävä. Tuo rooli oli nimenomaan osoitettu kvartetille vuonna 2003 kun Bush'in tiekartta julkaistiin:
”Kahden valtion ratkaisu Israel-Palestiina -konfliktiin voidaan saavuttaa vain väkivallan ja terrorismin lopettamisella kun palestiinalaisten johto toimii päättäväisesti terroria vastaan ja on halukas sekä kykenevä rakentamaan käytännön demokratiaa joka perustuu suvaitsevaisuuteen ja vapauteen, sekä Israelin puolelta valmiudella tehdä se mikä on tarpeen demokraattisen Palestiinan valtion perustamiseksi...Kvartetti auttaa ja helpottaa suunnitelman toteuttamista … mukaan lukien suorat keskustelut osapuolten välillä tarpeen mukaan.”
Heinäkuussa 2015 kvartetin roolia muutettiin tarkoituksellisesti jolloin:
Kvartetin erityisedustaja Tony Blair vetäytyi syrjään ilman mitään korvaamista uudella edustajalla samalla kun hänen virkansa – Lähi-idän kvartetin erityisedustajan toimi (Office of the Quartet Representative (OQR)) – uudelleennimettiin kvartetin edustukseksi (Office of the Quartet (OQ)). Tämän edustuksen todettu tehtävä oli: ”tukea Palestiinan kansan talouskehitystä, oikeusvaltiota ja parantaa liikkuvuutta ja pääsyä tavaroiden sekä ihmisten pariin, kun he rakentavat instituutioita ja elinkelpoista taloutta ja rauhanomaista valtiota Gazaan ja Länsirannalle, mukaan lukien Itä-Jerusalem.”
Riippumaton puolueeton kvartetti oli yhdessä yössä muuttunut puolueelliseksi ja vihamieliseksi kvartetiksi – välittämättä Israelin aluevaatimuksista ja turvallisuustarpeista samalla kun tuki yksinomaan ”Palestiinan kansaa”.

Ei ollut enää ”demokraattista Palestiinan valtiota” tai tiekartassa mainittua ”käytännön demokratiaa”, joiden katsottiin olevan ei-neuvoteltavissa olevia ääritavoitteita.

Nimen muuttaminen oli varmasti muuttanut pelin luonnetta – Israelin siviilien murhaamisen ja heidän tappajiensa ihannoinnin alkaessa pian sen jälkeen.

Samalla kun turvallisuusneuvosto ja kvartetti eivät ryhtyneet päättäväisiin toimiin lopettaakseen nämä käynnissä olevat murhat tehokkaasti – kahden valtion ratkaisu – sekä kvartetin rooli – tulevat olemaan tuomittuja poliittiseen unholaan.

David Hocking
HFT Connect

lauantai 20. helmikuuta 2016

Obama murhasi Antonin Scalia'n, konservatiivisen ja arvostetun Yhdysvaltain korkeimman oikeuden jäsenen?!

PÄIVITETTY 21.2.2016 (katso lopusta)

Tässä tuore suomentamani viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta kirjailijalta ja evankelistalta, pastori Hal Lindsey'lta, joka keskittyy tässä raportissa ruotimaan USA:n korkeimman oikeuden tuomarin, Antonin Scalia'n, äkillistä ja yllättävää poismenoa äskettäin. Konservatiivisen Scalia'n poistumisella voi olla merkittävät seuraukset amerikkalaiseen yhteiskuntaan, sillä presidentti Obama voi nyt vielä jäljellä olevalla virkakaudellaan nimittää hänen tilalleen haluamansa liberaalin tuomarin, joka ajaisi enemmän Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) agendaa tuhoten samalla perinteistä Amerikkaa. Tähän asti Korkeimman oikeuden enemmistön ovat muodostaneet konservatiivit, joten nyt voi olla edessä huomattava muutos, jonka takia Scalia juuri ”syrjäytettiin”. Lisäsin raporttiin pari linkkiä artikkeleihin, jotka viittaavat mahdollisuuteen, että antikristus Barack Obama (Amerikan "antti") murhasi avustajiensa välityksellä tuomari Scalia'n viime viikolla.

-----------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-2-19-2016/

On kulunut viikko USA:n korkeimman oikeuden tuomarin Antonin Scalia'n poismenosta helmikuun 13. päivänä vieraillessaan maatilalla syrjäisessä Lounais-Teksasissa.

Perustellusti on tulvinut valtavasti huomionosoituksia vanhemmalle Korkeimman oikeuden tuomarille. Ja jopa melkoisesti kritiikkiä joiltakin poliittisilta kuppikunnilta.

Tuomarin vaikutusvalta asioihin, kuten uskonnonvapauteen ja muihin henkilökohtaisiin vapauksiin on ollut kiistatta merkittävää, jos ei peräti mittaamatonta. Hänen poismenonsa jättää repeämän muuriin, jota on melkeinpä mahdoton paikata.

Tuomari Scalia tunnettiin parhaiten perustuslaillisena ”originellina”. Tämä tarkoittaa sitä, että hänen mielestään Yhdysvaltain perustuslakia pitäisi noudattaa tarkasti niin kuin se oli kirjoitettu – ottaen huomioon sen kirjoittajien ”alkuperäisen pyrkimyksen” – eikä ”tulkita” sitä nykypäivän sosiaalisten tapojen ja poliittisten oikkujen tai trendien valossa.

Hän oli Perustuslain vakuuttavin, ilmeikkäin puolustaja ja suojelija Korkeimmassa oikeudessa.

Mutta hän oli myös mies, jolla oli uskomattoman syvä uskonnollinen vakaumus ja tunne. Hän oli ”äärikonservatiivinen” katolilainen. Näin ollen hän oli ehkä Korkeimman oikeuden suurin ja vaikutusvaltaisin uskonnonvapauden puolestapuhuja. Hän puolusti tarkasti uskonnollisten entiteettien oikeutta seurata omaatuntoaan ja uskomusjärjestelmiään eikä halunnut tallata niitä liittovaltion byrokratialla.

Niille meistä, jotka olemme huolissamme Perustuslain ensimmäisen ja toisen lisäpöytäkirjan syöpymisestä, olemme nyt menettäneet yhden suurimmista soturi-puolustajista.

Kiitos sinulle tuomari Scalia. Olemme ikuisessa kiitollisuudenvelassa.

Tietenkin, ihanteet, joita hän edusti, ja hänen raivokkuutensa puolustaessaan noita ihanteita tekee sitäkin huolestuttavammaksi omituisuudet ja epäjohdonmukaisuudet jotka ympäröivät hänen kuolemaansa.

En väitä henkirikoksen puolesta, mutta minua häiritsee se seikka, että niinkin vaikutusvaltaiset ja kiistellyt miehet Amerikassa voivat kuolla näin äkillisesti ja odottamattomasti eikä ole mitään tutkimusta, ei edes ruumiinavausta. Oliko se tunaroivaa kyvyttömyyttä vai tahallista peittelyä ja nopeaa todisteiden hävittämistä? Nyt, emme saa varmaan koskaan tietää.

Suomentajan kommentti: On todellakin mahdollista että tuomari Scalia murhattiin Obama-antikristuksen toimesta. Tästä antaa vinkkiä Sorcha Faal'in What Does It Mean -sivustolla julkaistut kaksi artikkelia. Myöskin se, että presidentti Obama ei osallistu tuomari Scalia'n hautajaisiin lauantaina 20.2.2016, on huomionarvoista.

Kremlin In Turmoil After Trump Letter To Putin Suggests US Supreme Court Justice Was Murdered

http://www.whatdoesitmean.com/index2000.htm (14.2.2016)

US Supreme Court Justice Scalia Had Secret Texas Meeting With Obama Just Hours Before His Death

http://www.whatdoesitmean.com/index2001.htm (16.2.2016)

http://www.usnews.com/news/articles/2016-02-17/obama-will-not-attend-scalias-funeral (17.2.2016)

http://www.realclearpolitics.com/articles/2016/02/18/obamas_shameful_refusal_to_attend_scalias_funeral_129702.html (18.2.2016)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3455274/White-House-finally-reveals-Obama-snubbing-Scalia-s-funeral-plans-spend-weekend-vetting-potential-nominees.html (19.2.2016, Obama etsii jo viikonlopun aikana sopivia ehdokkaita Scalian tilalle loukaten hänen hautajaisiaan)


Mutta riittää kun sanon, että hänen salamannopea ja tutkimatta jäänyt poistuminen Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomaristosta muuttaa poliittista maisemaa Amerikassa suunnattomasti. Ja tekee näin tulevia sukupolvia varten.

Korkeimmalle oikeudelle, joka usein päättää asioista äänin 5-4 (nämä viisi ottavat tavallisesti ”konservatiivisen” lähestymistavan kysymyksiin ja loput neljä puolestaan omaksuvat ”liberaalin” näkemyksen), ”konservatiivisen” jäsenen menetys tulee olemaan tuhoisaa.

Mutta jos voi olla valoisa puoli tälle hirvittävälle tummalle pilvelle, se voi olla tämä: Ehkä tuomari Scalia'n ennenaikainen kuolema tulee ravisuttamaan Amerikan äänestäjien ”konservatiivista” enemmistöä irti apatiastaan. Kun he todella ymmärtävät, että tuomari Scalia'n seuraajalla voi olla valta muuttaa pysyvästi se Amerikka, jonka me perinteisesti tunnemme, niin ehkä he ottavat vakavasti sen todennäköisyyden, että seuraavalla presidentillä voi olla mahdollisuus nimittää niinkin monta kuin kolme tuomaria virkakaudellaan – joko muuttaa Amerikka ikuisiksi ajoiksi tai, toivottavasti, palauttaa Amerikka sen jumalalliseen alkuperäänsä.

Kannustan sinua päivittäiseen rukoukseen tämän asian tiimoilta. Ja puhumaan tulossa olevien preidentinvaalien seurauksista perheesi, ystäviesi, ja työtovereittesi kanssa. Sinun ei tarvitse kertoa heille ketä äänestät, varmista vain, että he ymmärtävät mistä on kyse. Silloin he voivat tehdä omat päätöksensä.

Myöskin tällä viikolla, olethan pysynyt mukana meneillään olevassa vesikriisissä Flint'in kaupungissa Michiganin osavaltiossa? No, niin huolestuttavalta kuin se näyttääkin, on vieläkin hämmentävämpää saada tietää, että se ei rajoitu pelkästään Flint'iin.

Itseasiassa, Fox TV -kanava 43 Harrisburg'issa, Pennsylvanian osavaltiossa, ilmoittaa, että vesivarastojen lyijypitoisuudet ovat korkeampia 18 Pennsylvanian kaupungissa verrattuna Flint'iin. Ja nyt me tiedämme, että tämä on vain jäävuoren huippu. Ilmeisesti, lyijysaastumisen uhasta on tulossa kansallinen ongelma.

On melko hämmentävää kuulla, että voi olla vaarallista mennä keittiöön juomaan hanavettä! Se saa meidät tuntemaan haavoittuviksi jopa perinteisesti turvallisiksi koetuissa omissa kodeissamme.

Mutta haavoittuvuus on yleistymässä meidän elämissämme päivä päivältä. Uhkaava taantuma, oudot mikrobit ja virukset, joista kuulemme uutisissa, hullut diktaattorit testaamassa vetypommejaan ja pitkänkantaman ohjuksiaan, jatkuvat terroriuhat, sodan haamu Lähi-idässä, ja politiikan teko, politiikan teko, politiikan teko, ja lisää politiikan tekoa!

Se on tarpeeksi saamaan jotkut ihmiset ryömimään pöydän alle ja ottamaan sikiöasennon!

Mutta älä masennu. On olemassa oljenkorsi. On olemassa turvasatama. On olemassa vastaus.

Voit saada rauhan sydämeesi ja elämääsi keskellä myllerrystä joka pyörii ympärilläsi.

Usko on avain.

Selitän kaiken yksinkertaisesti yksityiskohtia myöten tällä viikolla.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

----------------

Tässä vielä tiivistys salaliittoteoriasta:

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3503863-scalian-kuolemasta-villeja-salaliittoteorioita (16.2.2016)



Lukekaa lopuksi miten luku 44, eli Obaman luku (44. presidentti), kytkeytyy voimakkaasti Scalian kuolemaan, joka mitä ilmeisimmin oli okkulttinen rituaalimurha. Scalia muuten kuoli vuoden 44. päivänä, jolloin jäljellä on 322 päivää tänä vuonna! Lisäksi Barack Obama tuli olleeksi presidenttinä mielenkiintoiset 1290+1290 päivää 13.2.2016!

http://www.dailycrow.com/antonin-scalia-and-the-fundamental-transformation/

perjantai 19. helmikuuta 2016

Miksi Donald Trumpia kannatetaan Amerikassa nyt? -- Onko hän nykyajan Koores tai "viimeinen pasuuna"?

Tässä analyysia presidenttiehdokas Donald Trump'in häkellyttävästä nykymenestyksestä Yhdysvaltain vaalikentillä, kun kansa haluaa muutosta ja Amerikan nousevan suosta, johon sen ovat syösseet pimeyttä rakastavat moraalittomat tuholaispoliitikot menneiden 50 vuoden aikana. Kuitenkin suulas ja hitlermäinen Trump on vain epätoivoinen viimeinen yritys pelastaa kansakunta väistämättömältä tuholta, koska maallistumisen ja poliittisen korrektiuden sairaus on edennyt jo niin pitkälle tuossa suuressa Babylonissa. Muinaisen Niiniven kaltainen katumus, joka pelastaisi, näyttää hyvin epätodennäköiseltä tällä hetkellä. Näinollen Donald Trump (vrt. sanaan ”trumpet” eli pasuuna) on mielestäni 1. Kor. 15:51-52 kohdan ”viimeinen pasuuna (Last Trump)”, varoittava aikainmerkki, joka soi, kun seurakunta temmataan ylös tuuliin ja pilviin tänä vuonna. Seuraavan artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------

MIKSI AMERIKKALAISET ÄÄNESTÄVÄT TRUMP'IN KALTAISTA SUULASTA KAATOPAIKKAKOIRAA?

By Linda Kimball (29.1.2016)



Lehtiartikkelissa "Donald Trump is Shocking, Vulgar, and Right (Donald Trump on järkyttävä, rivo ja oikeistolainen)" Tucker Carlson kysyy lukijoiltaan ”milloin viimeksi pysäytit itsesi sanomasta jotakin, jonka uskoit olevan totta, pelosta, että sinua rangaistaan tai arvostellaan sen sanomisesta?” Jos asut Amerikassa, niin siitä tuskin on kauan:

Se ei ole puheenaihe vain mitä tulee poliittiseen korrektiuteen. Se on keskeinen ongelma kansallisessa keskustelussamme, tärkein syy, että väittelymme ovat niin kankeita ja hyödyttömiä. Ongelmaa ei voi ratkaista, ellei ole sanoja kuvailemaan sitä. Et voi edes ajatella sitä selvästi.” ("Donald Trump is Shocking, Vulgar, and Right", politico.com)

Pimeyttä rakastavien taottua kalloihimme yli 50 vuotta valheita ja pahuutta, että muuttumatonta totuutta ja pahaa ei ole olemassa, järjestön Planned Parenthood videot ovat jättäneet monet, ellei useimmat, amerikkalaiset sanattomiksi ilmaisemaan järkytystään ja inhoaan. Pahuus on kuitenkin oikea sana.

Planned Parenthood'in teurastajat murskaavat taitavasti syntymättömiä eläviä vauvoja mestatakseen heitä varaosiksi, tai kuten nyt saamme tietää, tappavat heitä synnytyksessä samoihin barbaarisiin tarkoituksiin. Häijyt valehtelijat perustelevat ja oikeuttavat tämän pahuuden ”tieteellisenä tutkimuksena”, ”naisen valintana” ja ”perhesuunnitteluna”. Samoin paljon siitä, mikä tänä päivänä käy 'sananvapaudesta' on valheita, hävytöntä leuhkimista, kiittämättömyyttä, vihaa, karkeutta, halveksimista, paheksumista, kateutta, ilkeyttä ja kuoleman toivottamista, jonka moraalisesti esteettömät barbaarit perustelevat ja oikeuttavat 'sananvapautena'.

Carlson'in mukaan Trump'in poliittinen ura perustuu tähän masentavaan asioiden tilaan ja ”rakkaat kanssarepublikaanit, se on kokonaan teidän vikanne.”

Maassa, jossa melkein kaikki julkisessa elämässä valehtelevat refleksinomaisesti, on sykähdyttävää kuulla jonkun sanovan, mitä todella ajattelee, vaikka uskoisi hänen olevan väärässä. Erityisen jännää on, kun epäilee hänen olevan oikeassa” siitä huolimatta, että kristityt yleensä tietävät, että Trump'in mallin kristitty on ”uskollisen kristityn naurettava jäljitelmä, kaikkea muuta kuin pyhä kieriskelijä.” (holy roller, pilkkaava nimitys lähinnä helluntailaisista. Suom. huom.)

Joten miksi säädylliset, lainkuuliaiset amerikkalaiset ja uskolliset kristityt kannattavat ylivoimaisesti eniten tulista suulasta Trump'in kaltaista kaatopaikkakoiraa? Vaikka siihen ei ole mitään kaikille sopivaa vastausta, niin monille kannattajille, varsinkin valistetuille, on ilmeistä, että ne, jotka rakastavat pimeyttä valon asemesta, ovat parasiittisia tuholaisia, jotka nopeuttavat Amerikan matkaa helvettiin ja siten epätoivoissaan näkevät Trump'issa sellaisen, joka voisi pelastaa kansakuntamme joistakin, tai jopa kaikista, seuraavista sairauksista:

1. Kasvava maallistuminen (subjektiivinen pakanuus), joka etenee käsikädessä kulttuurin mullistamisen kanssa.

2. Taistelevan ateismin nousu ja kasvava suvaitsemattomuus Raamatun luomiskertomusta, kahta sukupuolta, Jumalan säätämää avioliittoa, syntiinlankeemusta, vedenpaisumusta, muuttumatonta totuutta, moraalisia absoluutteja, kristillisiä juhlapäiviä, kymmenen käskyn muistomerkkejä, hautausmaaristejä, yksityistä omaisuutta, oikeuttamme puolustautua pahalta tarkoitukselta, USA:n perustajia ja jopa perustuslakia kohtaan.

3. Laaja sodomian, lesbolaisuuden ja trassukupuolisuuden hyväksyminen.

4. Kulttuurinlaajuinen ihmiskeskeisen moraalin (subjektiivisuus/poliittinen korrektius) hyväksyminen, joka vastustaa kristinuskoa ja perustelee kristittyjen vainon, vangitsemisen ja köyhdyttämisen.

5. Raamatullisen etiikan, kuten ihmiselämän pyhyys, katoamisen myötä saamme todistaa jatkuvia seurauksia, jotka liittyvät ihmisen epäinhimillistämiseen ja siitä johtuvaan ihmiselämän halpenemiseen abortissa, lasten sukupuolistamiseen ja kierouttamiseen, kantasolututkimukseen ja eutanasian eri muotoihin.

Kaikki tämä paljastuva pahuus saa jotkut evankelikaalit, kuten Phyllis Schlafly'n ja megakirkkopastori Robert Jeffress'in, suosittelemaan Trump'ia, koska uskovat tämän olevan Amerikan viimeinen ja paras toivo. Toiset näkevät hänessä Jumalan nostaman nykyajan Kooreksen parantamaan kansamme [Lue esim. http://ennustuksia.com/2015/09/12/yhdysvaltojen-viimeinen-trumpetti/, ”Nokialainen” huom.] Lopuksi Carlson uskoo, että he odottavat,

henkivartijaa, sellaista, joka suojelee heitä kasvavilta (ja todellisilta) uhkilta sananvapaudelleen ja palvonnalleen. Trump sopii siihen rooliin nätisti, itseasiassa paremmin kuin moni kirkossa käyvä republikaani. Kahdeksan vuotta Valkoisessa Talossa oli uudestisyntynyt presidentti [Viitannee ilmeisesti George W. Bushiin, ”Nokialainen” huom.]. Kuinka se auttoi kristittyjä täällä ja Irakissa?”

Vaikka Obama sanoo olevansa kristitty, hänen liberaali (luopio) mallinsa ei käy todellisesta sellaisesta. Sitäpaitsi liberaali 'kristinusko' ja muut sellaiset maailma- ja ihmiskeskeiset permutaatiot ovat oireita paljon suuremmasta yhteiskuntaamme vaivaavasta luopumuksesta ja hengellisestä sairaudesta ja laajemmin siitä, miksi Amerikka lisääntyvästi muistuttaa sitä hengellistä tyhjiötä, joka on nykyinen kuollut kristikunta. Samanlaisena tuon kuolleen alueen kanssa Amerikka on hyvin pienten valon saarekkeiden siellä täällä täplittämä pimeyden vellova meri. Ei kukaan – ei Trump'kaan – voi tehdä suureksi luopuvaa, hengellisesti sairasta ja kuolevaa yhteiskuntaa, jossa kansalaisten enemmistö on ruokahalunsa orjia. Ilman Niiniven mallin mukaista katumusta ja kääntymistä takaisin Herran puoleen näyttää todennäköisemmältä, että Trump tulee osoittautumaan uudeksi pikku-hitleriksi (tin-pot dictator) ennemmin kuin Koorekseksi. Aika näyttää.

----------------------------------

"Nokialaisen" kommentti:

Tuo viittaus Donald Trump'ista nykyajan Persian kuningas Kooreksena (engl. Cyrus), joka kukisti muinaisen Babylonin maailmanvallan, saa muuten lisäpontta seuraavasta uutisesta, joka sisältää selvän vinkin nimiyhtymän kautta!

Donald Trump called Miley Cyrus (=Koores tai Kyyros) to say he 'loved' her racy twerking performance at the 2013 MTV Video Music Awards

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3214268/Donald-Trump-called-Miley-Cyrus-say-loved-racy-twerking-performance-2013-MTV-Video-Music-Awards.html (28.8.2015)

God speaks in many ways!

torstai 18. helmikuuta 2016

”Uuden evankeliumin” liike eksyttämässä seurakuntaa lavealle tielle – ”Vastustamaton Voima (Force)” vastaa Pyhää Henkeä

Tässä erittäin tärkeä ja varoittava ajankohtainen artikkeli hengellisestä erottamisesta nykypäivänä, jotta voisimme ymmärtää suunnattoman petoksen, joka on tunnusomaista lopunpäiville. Väärät kristilliset johtajat ovat tällä hetkellä johdattamassa massoja väärennetyn, ”uuden evankeliumin”, avulla hyväksymään Jeesusta jäljittelevä väärä maailmanmessias (+Ilmestyskirjan Väärä profeetta, Ilm. 13:11-18), laittomuuden ihminen, joka on Raamatun Antikristus. Tämä harhauttava toiminta kuvaillaan Raamatussa väkevänä eksytyksenä (2. Tess. 2:11-12), jonka piiriin kuuluu ”Planetaarinen Helluntai”, joka jäljittelee oikeaa Pyhän Hengen aikaansaamaa Helluntaita ensimmäisellä vuosisadalla. Esimakua Pyhää Henkeä matkivasta ”Voimasta” on koettu Star Wars -elokuvissa, joissa Force (Voima) on jokaista persoonaa yhdistävä ja voimaannuttava antikristillinen henki. Elämme totisesti vaarallisia aikoja. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------

Johtavatko kristilliset johtajat seurakunnan eksytyksen lavealle tielle?

December 9th, 2015 by Warren B. Smith

Miksi seurakunnassa on tuskin ollenkaan hengellistä erottamista? . . . Miksi on niin harvoja varoituksia koskien väärennettyä ”uuden evankeliumin” liikettä, joka halventaa Jeesuksen Kristuksen persoonaa ja uhkaa Hänen seuraajiensa elämää? - Warren B. Smith

Konservatiiviset kristityt puhuvat usein sammakko-analogiasta, jossa sammakkoa keitetään kattilassa niin hitaasti ja vähitellen, että se kuolee, ennenkuin edes tajuaa, mitä on tekeillä. Silti moni uskova tarinaa kertoessaan ei ymmärrä, että aivan sama on tapahtumassa hänelle itselleen. Kuinka muuten selität ”uuden evankeliumin” liikkeen nopean nousun samalla, kun seurakunnassa sanotaan tuskin yhtään huolestunutta sanaa siitä, mitä on tapahtumassa? Kun ”uuden evankeliumin” kannattajat jatkavat bestselleriensä julkaisemista ja kerääntyvät radio-aalloille aina vain lukuisampina, niin kristikunnassa on outo hiljaisuus. Onko seurakunnalla mitään käsitystä siitä, mitä on tekeillä?

Niin usein olemme kuulleet kiihkeästi toistettavan: ”Emme koskaan voi antaa tapahtua uudelleen, mitä tapahtui Saksassa.” Ja kun meillä on kaikki holokaustin muistelukset, eloonjääneiden todistukset ja valtavat määrät kirjoja aiheesta, olemme tehneet aika hyvää työtä vakuuttaessamme itsellemme, ettemme koskaan tee samoja virheitä, kuin saksalaiset salliessaan jonkun Hitlerin kaltaisen nousta keskuudestaan. Ajattelemme, että amerikkalaiset eivät koskaan katselisi sivussa ja sallisi jotakin tuollaista tapahtua täällä meidän maassamme. Meidän demokraattinen prosessimme ja vanhanaikainen maalaisjärkemme eivät koskaan sallisi sitä.

Johdannossa Hitlerin kirjan Taisteluni vuoden 1999 painokseen Konrad Heiden kuvailee, kuinka kaikki, mitä Hitler aikoi tehdä, oli paljastettu hänen varhaisissa kirjoituksissaan:

Vuosien ajan kirja Taisteluni oli todisteena maailman sokeudesta ja omahyväisyydestä. Sillä sen sivuilla Hitler ilmoitti – kauan ennen tuloaan valtaan – veren ja kauhun ohjelman sellaisessa musertavan vilpittömässä itsepaljastuksessa, että harvoilla sen lukijoilla oli rohkeus uskoa siihen. Jälleen kerran todistettiin, ettei ole tehokkaampaa salaamismenetelmää kuin laajin julkisuus. [2]

Jotenkin kristityt eivät näytä ymmärtävän Jeesuksen varoituksia siitä suunnattomasta petoksesta, joka on tunnusomaista lopunajalle. Ehkä petettyinä luulemaan, ettei meitä voida pettää, emme ota tarpeeksi vakavasti varoituksia, että Hitlerin kaltainen antikristus-hahmo nousee eräänä päivänä hallitsemaan maailmaa – ja että monet itseään kristityiksi kutsuvat tukevat tätä hengellistä väärennöstä, joka itseasiassa tulee Kristuksen nimessä. Vastustajamme haluaa meidän luulevan, että nämä varoitukset ovat toisille ihmisille ja toiselle ajalle. Silti Raamattu ja Jumalan Henki sisimmässämme kertovat meille, että niin ei ole. Kun tutkimme Raamattua ja kun valvomme ja rukoilemme ja tarkkailemme tapahtumia kaikkialla ympärillämme, niin ymmärrämme, että nämä Jeesuksen edeltä kuvailemat tulevat ajat ovat nyt yllämme.

Toisessa kirjeessään korinttolaisille Paavali varoittaa heidän haavoittuvuudestaan ja alttiudestaan väärälle opetukselle Jeesuksen nimessä. Hän sanoo, että jos joku lähestyy heitä ”toisen evankeliumin” ja ”toisen hengen” kanssa, niin he voivat oikein hyvin mennä sen mukaan (2. Kor. 11:3-4). Aiemmin samassa kirjeessä Paavali oli epäsuorasti kannustanut korinttolaisia, etteivät olisi tietämättömiä vihollisensa juonista, ettei heitä käytettäisi hyväksi (2. Kor. 2:11). Paavali sanoi efesolaisille, että meidän on häpeällistä jo puhuakin pimeyden teoista, mutta kun paljastamme niitä, niin ne tuodaan valoon (Ef. 5:12-13). Hän myös kertoi heille, ettei ollut lakannut varoittamasta heitä yötä päivää kolmen vuoden ajan, että seurakunnassa nousisi miehiä, jotka olivat ”julmia susia” ja ”puhuisivat väärää puhetta” yrittäessään johtaa ihmisiä pois uskosta vihollisen leiriin (Apt. 20:29-31). Ottakaamme tänä päivänä vaari näistä samoista varoituksista.

Ja on todella hyvin huolestuttavaa nähdä, kun monet tämän päivän kristilliset johtajat käyttävät samoja sanoja ja ilmauksia kuin heidän ”uutta evankeliumia” edustavat kollegansa. ”Uusi ilmoitus”, joka kuvailee kuinka suuri ”Jumalan liikehdintä”, vie uskovat ”raskaana päämäärästä” ”uudelle hengelliselle tasolle ja ”uuteen ulottuvuuteen”, kuulostaa paljon enemmän ”uudelta evankeliumilta” kuin perinteiseltä Jeesuksen Kristuksen evankeliumilta.

Ovatko kristilliset johtajat johtamassa seurakuntaa alati lähemmäs ristiä, vai alati lähemmäs ”Planetaarista Helluntaita”? Miksi seurakunnassa on tuskin lainkaan kutsua hengelliseen erottamiseen (paitsi, että uskovia varoitetaan eksymästä epäilemään nimitettyjä kristillisiä johtajiaan)? Miksi hengellinen kokemus menee hengellisen erottamisen edelle? Miksi varoitetaan niin vähän väärennetystä ”uuden evankeliumin” liikkeestä, joka halventaa Jeesuksen Kristuksen persoonaa ja uhkaa Hänen seuraajiensa elämää? Miksi ”uusi ilmoitus” on monissa palvelutyöjärjestöissä alkamassa syrjäyttää Jumalan kirjoitetun Sanan? Miksi kristittyjä valmistetaan vain siunauksiin eikä vainoon? Mitä oikein on tekeillä?

Joutuuko seurakunta odottaessaan vain herätystä ja oikean Kristuksen paluuta sen yhden pettämäksi, joka tulee Kristuksen nimessä ja teeskentelee olevansa Hän? Luuleeko yllätetty seurakunta väärennetyn Kristuksen ”Planetaarista Helluntaita” siksi suureksi ”Jumalan liikehdinnäksi”, jota heidän on käsketty odottaa? Olemmeko joutumassa Raamatussa kuvailtuun väkevään eksytykseen? Onko yhtään hyvää syytä ainakin harkita tätä mahdollisuutta?

Profeetta Daniel mainitsee ”linnoitusten (KJV: force = voima)” Jumalan antikristuksen yhteydessä (Dan. 11:38). ”Uuden evankeliumin” ”Jumala” kysyy Neale Donald Walsch'ilta: ”Entäpä, jos minä en ole lainkaan 'ihminen' vaan sensijaan, Voima (Force)? [3] Ihmeiden kurssin ”Kristus” toteaa, että jokaisessa persoonassa on ”vastustamaton Voima”. [4] Marianne Williamson selittää, että tämä ”universaali voima” voidaan ”aktivoida” jokaisessa persoonassa ja sillä on ”voima saada kaikki kohdalleen”. [5] ”Uuden evankeliumin Kristus” kertoo Barbara Marx Hubbard'ille, että ”Planetaarisen Helluntain” päivänä ”planetaarinen hymy” leiskahtaa koko ihmiskunnan kasvoilla; että ”hillitön ilo”, jota hän kuvailee ”voiman ilona”, ”väreilee” läpi ihmiskunnan yhden ruumiin. [6] Benjamin Creme kuvailee tapahtumaa ”helluntaikokemuksena kaikille”. [7] Ihmeiden kurssin ”Kristus” kertoo,kuinka maailma loppuu ”rauhaan” ja ”nauruun”. [8]

Onko kukaan pohtinut voisiko tämä sama ”Voima” jäljitellä Pyhää Henkeä seurakunnissa ja tuottaa ”herätyksiä” ja ”Jumalan liikehdintöjä”, jotka eivät todellisuudessa ole ”herätyksiä” eikä ”Jumalan liikehdintöjä” ollenkaan? Onko ”linnoitusten (voimien) Jumala” valmistamassa seurakuntaa ”Planetaariseen helluntaihin”? Eikö meidän pitäisi tehdä perusteellisempaa työtä koetellessamme henkiä? Olemmeko asettaneet uskomme ja luottamuksemme ennemmin kristillisiin ”johtajiin” kuin Jumalaan? Olemmeko kaikki puhuneet itsemme ulos lopunajoista? Olemmeko kaikki sopineet, että vaino on jotakin sellaista, josta meidän ei tarvitse olla huolissamme? Olemmeko rukoilleet Jumalaa, ettemme tulisi eksytetyiksi ja petetyiksi?

Kirjassani The Light That Was Dark (Valo joka oli pimeä) kirjoitin seuraavaa: ”Selvästikin monet, jotka sanoivat olleensa 'uskossa', tulisivat myös pian osaksi petosta, elleivät jo olleet.”

Olimmeko jo todistamassa Raamatussa ennustettua suurta ”luopumusta”? Oliko Raamatun mainitsema ”laittomuuden salaisuus” jo tekemässä petollista työtään ”valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä”...? Hylkäisivätkö itseään kristityiksi kutsuvat uskonsa Raamattuun ja Raamatun Kristukseen? Liittyisivätkö he ekumeeniseen liikkeeseen, joka rakkauden ja Jumalan ja yhteyden nimissä uhraisi Raamatun totuuden ja jonakin päivänä kenties sulautuisi itse New Age'iin?

Jeesus varoitti, että sellainen usko johtaisi, ei elämään, vaan lopulliseen perikatoon: Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät (Mt. 7:13-14). [9]

Voisiko olla, että syy siihen, että seurakunta on niin tietämätön ”uuden evankeliumin” liikkeestä, on, että sitä johtaa tuo sama henki ja se matkaa tuota samaa laveaa tietä? Onko se tapahtumassa nyt aivan silmiemme edessä?

(Lisää tietoa kirjassa: False Christ Coming: Does Anybody Care, Warren B. Smith)


Viitteet:

1. 
NBC News “Special Report: America on Alert,” Tom Brokaw hosting Marianne Williamson as guest, September 16, 2001 broadcast transcript (Livingston, New Jersey: Burrelle’s Information Services).
2. Adolph Hitler, 
Mein Kampf (Sixth Pressing), translated by Ralph Manheim (Boston: Houghton Mifflin Co.: Mariner Books, 1999), p.xv.
3. Neale Donald Walsch, 
Conversations with God: Book 3, p. 325.
4. 
A Course in Miracles: Combined Volume, (Text) p. 479.
5. Marianne Williamson, 
Healing the Soul of America, p. 13.
6. Barbara Marx Hubbard, 
The Revelation, p. 243.
7. Benjamin Creme, 
Maitreya’s Mission: Volume Two (Los Angeles: Share International Foundation, 1993), p. 239.
8. 
A Course in Miracles: Combined Volume, (Manual for Teachers) p. 37.
9. WarrenB.  Smith, 
The Light That Was Dark, p. 150.

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com