Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Israel elää nyt valheellisessa turvassa – tuleeko sota tänä vuonna?

Tässä Rapture Ready -sivustolla kirjoittavan profetiatutkijan ironinen arvio mahdollisesta alueellisesta sodasta, jossa Israelia vastaan hyökättäisiin lähiaikoina. Kaikki näyttää siltä, että mitään konfliktia ei ole tulossa, sillä Israel on vahvempi kuin koskaan ja sen viholliset ovat suhteellisen heikossa kunnossa verrattuna aikaisempaan. Mutta, kukapa tietää mitä Raamatun Jumalalla on mielessään kun kerta profetioiden on täytyttävä!? Muistakaamme apostoli Paavalin maininta valerauhasta ennen tuomiota, 1. Tess. 5:3. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------


March 14 , 2016

Sota tänä vuonna?
War or No War in ’16?

by Jim Fletcher

Vaikka Israel on aina valmiina alueelliseen sotaan – ainutlaatuisena kansakuntana historiassa, niin voitko kuvitella Ranskaa tai edes USA:ta alituisessa sotavalmiudessa? – näyttää siltä, että asiantuntijoiden mielestä sodan mahdollisuudet Hizbollahia vastaan pohjoisessa ja Hamasia etelässä ovat tänä vuonna vähäiset.

Joo, niin sanottiin myös vuonna 1973.

Silti strategisista syistä Israel on kohtuullisessa kunnossa. Armeija ei koskaan ole ollut parempi eli paremmin varustettu ja heidän vihollisensa horjuvat.

Etelässä Egyptin muslimihallitus taistelee Hamasia vastaan. Kuka olisi ikinä voinut kuvitella moista? Tuo terroristiryhmä on nyt puristettu modernin muslimiarmeijan ja IDF:n väliin. Ei ole järkevää ajatella heidän ryhtyvän sotaan lähiaikoina.

Entä sitten Hizbollah? Tämä toinen demoninen terroriryhmä on nyt naulattu kiinni Syyrian sisällissotaan, jota käydään viidettä vuottaan. Syyrialaisiin kohdistettu verilöyly on muuttamassa tosiasioita maassa; enää ei sheikki Nasrallah ja hänen häijyt iskujoukkonsa (n. 14 000 taistelijaa) pysty ahdistamaan Israelia, kuten kerran pystyivät.

Jerusalem Post'in raportin mukaan Hizbollahilla on kaikenlaisia ongelmia:

“Tällä libanonilaisella shiia-järjestöllä on myös 15 000 reserviläistä, jotka kutsutaan palvelukseen harjoituksiin tai kenttätehtäviin jopa 40 päiväksi vuodessa – mikä vastaa IDF:n reserviläissysteemiä. Tähän mennessä Hizbollah on menettänyt lähes 1500 sotilasta, kaatuneina – joista monet kuuluivat sen eliittiyksiköihin – ja yli 6000 on haavoittunut. Hizbollahin tappiot ovat raskas isku sen sotilaalliselle kyvylle ja ovat kolhineet sen itseluottamusta mennä sotaan Israelia vastaan.”

“LISÄKSI HIZBOLLAH kärsii vakavasta talouskriisistä. Sen vuosibudjetti arvioidaan olevan noin miljardi dollaria, josta 70% tulee Iranista ja loput veroista, ulosotoista ja kaupasta (pääasiassa huumeiden ja salakuljetettujen savukkeiden sekä elektronisten laitteiden). Johtuen Iraniin kohdistetusta pakotejärjestelmästä (joka kohta poistuu) Teheranilla on viime vuosina ollut vaikeuksia täyttää taloudelliset sitoumuksensa libanonilaiselle edustajalleen.”

Hyvä.

Vaikka Iran epäilemättä jatkaa Hizbollahin rahoittamista, niin edelleen on tosiasia, että Libanonista käsin toimiva terroristiryhmä ei ole ihan yhtä suulas, kuin se kerran oli. On totta, että heillä on edelleen kymmeniätuhansia raketteja tähdättyinä Israeliin, mutta viimeksimainittu on myös teknologisesti varustettu käsittelemään jokaista uhkaa. Itseasiassa tällä viikolla puhuin Israelilaisen teknologiayrityksen johtajan kanssa ja hän totesi, että israelilaiset ovat luomassa ratkaisuja ongelmiin, joita ei vielä ole! Ajattelepa sitä hetkinen; se tekee juutalaisvaltiosta sitäkin merkittävämmän.

Tähän väliin haluaisin heittää jälleen, kuten viime aikoina, että raamatunprofetian opettajat, jotka yrittävät täsmällisesti määritellä geopoliittisia realiteetteja, ovat tekemisissä hulluuden kanssa. Ajattelepa sitä tosiasiaa, että käytännössä yhtäkään niistä ongelmista, joita Israelilla oli edessään viisi vuotta sitten Lähi-Idässä, ei tänä päivä ole olemassa.

Israelilaiset koordinoivat Saudien(!) kanssa strategiaa Iranin käsittelemiseksi. Egyptin al-Sisi on voimamies, mutta aika ystävällinen sellainen Israelia kohtaan ja hänen terrori-iskujen käsittelemisensä on ehkä ennennäkemätöntä arabimaailmassa (vaikka Egypti ei olekaan teknisesti arabimaa, niin se on kauan ollut alueen johtava maa).

Jordania on edelleen Jordania, mikä tarkoittaa, että kuningas Abdullah, vaikka ärhenteleekin vääryyksistä palestiinalaisia kohtaan, on edelleen realisti ja tietää, että Israel rutiininomaisesti pelastaa hänen nahkansa.

Saddam on poissa Irakista. Assad piilottelee Syyriassa.

Yhtäkkiä suuri osa siitä ilkeydestä, joka yleensä tähdättiin Israeliin, on nyt sunnien ja shiiojen välinen asia.

Joten geopoliittisesta näkökulmasta Israel on melko hyvällä mallilla. Raamatullisessa merkityksessä Israel on turvallisessa ja mukavassa asemassa (home free).

(Suomentajan kommentti. Tämä voi toteuttaa Hes. 38. luvun ennustuksen, että Israel asuu turvallisena (jakeet 8,11,14). Arnold Fruchtenbaum'in mukaan tässä käytetty heprean sana tarkoittaa valheellista turvallisuutta.)

Kiitos Herralle ylhäällä, että saamme katsella kaiken tämän toteutumista.

Jim1fletcher@yahoo.com

jim@prophecymatters.com

----------------

Lukekaa lopuksi Daymond Duck'in kirjoittama Surprise -artikkeli Venäjän yllättävästä sotilaallisesta vetäytymisestä äskettäin Syyrian tukikohdista. Alan kallistua siihen suuntaan, että Googin sota on hyvinkin käsillä oleva juttu, joka seuraa Damaskoksen tuhoa (Jes. 17:1).

https://www.raptureready.com/featured/duck/dd220.html

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Radikaali Islam vaarana maailmalle kun lähestymme morsiusseurakunnan ylösottoa ja samalla 7-vuotista vaivanaikaa

Tässä tunnetun amerikkalaisen eskatologin ja evankelistan, pastori Hal Lindsey'n, Watchman Warning -raportti tältä viikolta, jossa hän pohdiskelee länsimaiden suhtautumista terrorismiin, joka perinteen mukaisesti kohdistuu Israeliin sekä nyt myös Eurooppaan. Suhtautumisissa on selviä eroja. Lopuksi Lindsey lainaa Raamatun jakeita, joissa puhutaan lähestyvästä 'pakanain aikojen' täyttymisestä samoihin aikoihin kun tapahtuu Kristuksen seurakunnan tempaus ja Jumalan suuntaama valokeila siirtyy vähitellen Israeliin juutalaiskansan pelastamiseksi. Raportin suomensi: Olli R.

---------------------

Tällä vaaralla on nimi
This Danger Has A Name

By Hal Lindsey

http://www.hallindsey.com/ww-3-25-2016/

Brysselin pommi-iskujen jälkeen tiistaiaamuna, presidentti Obama ei kehottanut Belgiaa hillitsemään vastaustaan. Hän ei painostanut heidän hallitustaan vapauttamaan ISIS-vankeja yrityksessä saada ISIS-johtajat neuvottelupöytään. Hän ei kehottanut Belgiaa antamaan Itä-Brysseliä terroristeille sovittelueleenä.

Joten miksi hän jatkuvasti pyytää Israelia tekemään samoja asioita?

Belgian hyökkäys toimi taas uutena muistutuksena siitä, että vihollinen väijyy keskuudessamme. Silti maamme johtajat kieltäytyvät kutsumasta tuota vihollista nimeltä. He sanovat sanat ”ISIS”, ”ISIL”, ja ”Daesh”. He myöskin puhuvat ”al-Qaidasta” sekä ”Boko Haram'ista”. Mutta he kieltäytyvät tunnustamasta taustalla olevaa voimaa joka on niiden kaikkien takana – radikaali Islam!

Tämä epäonnistuminen ei ole pelkästään symboliikkaa tai semantiikkaa. Se aiheuttaa luhistumisen kyvyssämme puolustaa itseämme vihollista vastaan. Kuinka voimme voittaa vihollisen, jota kieltäydymme nimeämästä, ja näemme vain poliittisen korrektiuden linssin läpi?

Emme voi ymmärtää maailman nykytilaa ennenkuin käsitämme, että ISIS, al-Qaida, ja Boko Haram ovat eri nimiä samasta vihollisesta. Terroristiryhmät, joita vastaan sanomme taistelevamme, ovat kaikki radikaalin Islamin ilmentymiä. Niin ovat myöskin Hamas ja Hizbollah.

Länsimaiden johtajat kehottavat toistuvasti Israelia mukautumaan ja rauhoittelemaan iskijöitään. Kuitenkin Israelin viholliset ovat myös terroristeja – saman puun hedelmää, joka antoi meille ISISin ja al-Qaidan. Ei mikään toinen kansakunta elä niin lähellä radikaalin Islamin uhkaa kuin Israel.

Euroopassa he ovat vasta aloittelemassa taisteluaan. Viime vuoden Pariisin terrori-iskujen seurauksena Ranskan presidentti Francois Hollande sanoi, ”Ranska on sodassa.” Brysselin hyökkäyksen jälkeen, Ranskan pääministeri Manuel Valls sanoi, ”Olemme sodassa. Olemme joutuneet muutaman viime kuukauden aikana sotatoimien kohteeksi Euroopassa.”

Euroopassa, he ovat ”sodassa” terroristien kanssa, mutta Lähi-idässä, he tukevat niitä. Israelin Gaza-konfliktin aikana terroriristiryhmä Hamas'in kanssa vuonna 2014, presidentti Hollande kuvasi Israelin itsepuolustusta ”joukkomurhiksi”.

Hän kysyi, ”Miten kukaan voi pysyä neutraalina, kun kansa, ei kaukana Euroopasta, taistelee oikeuksiensa ja alueellisen koskemattomuutensa puolesta?” Tuosta lainauksesta päätellen, saattaisit ajatella, että hän oli Israelin puolella. Mutta minä vakuutan sinulle, ettei hän ollut tukemassa Israelia. Hän syytti sitä.

Sunnuntaina massiivisessa Yhdysvaltain Israelin Public Affairs komitean (AIPAC) poliitiikan konferenssissa, Hillary Clinton piti pro-Israel puheen. Ei mitään yllätystä siellä – jokainen ehdokas, joka puhuu AIPACissa, antaa tukensa Israelille. Jo pitkän aikaa, ryhmän kokoukset ovat houkutelleet kummankin puolueen ehdokkaita, jotka yrittävät osoittaa solidaarisuuttaan juutalaisvaltiota kohtaan.

Mutta tänä vuonna, Mrs. Clinton'ia kritisoitiin hänen oman puolueensa jäsenten taholta sekä ihmisten, jotka sympatiseeraavat hänen toisenlaisia kantojaan. Lauren McCauley, vakinainen kirjoittaja liberaalille webbisivustolle, ”Common Dreams”, kirjoitti, ”Puheensa aikana, Clinton vannoi vievänsä USA-Israel suhteen 'seuraavalle tasolle' – tasolle, joka mitä ilmeisimmin sisältää enemmän sotaa ja imperialismia, harvoja, jos mitään, oikeuksia palestiinalaisille, ja varmastikaan ei mitään talousboikotteja Israelia vastaan.”

Guardian'in kolumnisti Glenn Greenwald kutsui hänen puhettaan ”inhottavaksi”.

Rebecca Vilkomerson, Jewish Voice for Peace (JVP) -järjestön toiminnanjohtaja, sanoi, että Hillary Clinton'in AIPAC-puhe ”on muistutus valtavirtakeskustelun nykyisistä rajoista Israelia koskien, mikä yleensä perustuu rasistisiin ja islaminvastaisiin kestoilmaisuihin oikeuttaakseen kritiikittömän tuen Israelille.”

Kun ulkoministeri Clinton kehotti nuoria ihmisiä vastustamaan Boycott, Divestment, and Sanctions (BDS) -liikettä (Israelin vastainen boikottia, varojen poisvetämistä ja pakotteita kannattava liike), niin Naomi Dann, JVP:n mediakoordinaattori twiittasi, ”@HillaryClinton please STOP enlisting young people as soldiers on the ‘frontlines’ to silence the movement for Palestinian rights.” (Hillary Clinton, ole hyvä ja LOPETA nuorten ihmisten värvääminen 'etulinjojen' sotilaiksi hiljentämään Palestiinan oikeuksia puolustava liike.)

Liberaali -aikakauslehti, Slate, otsikoi, “Hillary Clinton’s AIPAC Speech Was a Symphony of Craven, Delusional Pandering.” (Hillary Clinton'in AIPAC-puhe oli sinfonia pelkurimaisesta, harhaluuloisesta parituksesta.)

”Pelkurimainen?” ”Harhaluuloinen?” Se saa minut miettimään, josko ulkoministeri Clinton voisi olla viimeinen demokraattien presidenttiehdokas joka edes teeskentelee tukeaan Israelin kansalle.

Sitten muistin, että republikaaneilla, myöskin, on omat Israel-arvostelijansa – ihmiset, jotka haluavat vain että Yhdysvallat poistuu tuosta osasta maailmaa, ja antaa heidän kaikkien tapella keskenänsä. He unohtavat miten pienessä maailmassa elämme nykyään. Kun ydinaseet ja niitä kuljettavat ohjukset lisääntyvät alueella, Amerikan täytyy olla osallinen siellä tai riskeerata kansallisen katastrofin synnyttämiseksi ennennäkemättömällä tasolla.

En usko, että tulee kestävää Lähi-idän rauhaa ennenkuin Jeesus palaa. Mutta se ei tarkoita sitä, että meidän pitäisi tarkoituksellisesti antaa maailman hajota. Jeesus sanoi, ”Autuaita ovat rauhantekijät.” (Matteus 5:9) Meidän täytyy jatkaa yrittämistä. Katastrofin pitäminen loitolla on hyvä asia.

Joissakin Raamatun paikoissa, Jumala toteaa jotakin erityistä, jonka puolesta meidän tulisi rukoilla. Tavallaan, hän antaa rukouspyynnön. On selvää, että Hän tietää jo tarpeen, mutta Hän haluaa meidät sitoutuneiksi Hänen kanssaan näissä asioissa.

Yksi Hänen rukouskäskyistään on Psalmissa 122:6-7, ”Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat. Rauha olkoon sinun muuriesi sisällä, olkoon onni sinun linnoissasi.”

Olemme jo näkemässä merkkejä Jerusalemin ja Israelin lähes toivottomasta kohtalosta joka tekee tuloaan. Aivan ”pakanain aikojen” lopussa, jolloin pakanain täysi luku on tullut sisälle pelastukseen, niin silloin tämä ilmiö tapahtuu, ”Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä. Silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille, ja jotka ovat kaupungissa, lähtekööt sieltä pois, ja jotka maalla ovat, älkööt sinne menkö. Sillä ne ovat koston päiviä, että kaikki täyttyisi, mikä kirjoitettu on. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Sillä suuri hätä on oleva maan päällä ja viha tätä kansaa vastaan; ja he kaatuvat miekan terään, heidät viedään vangeiksi kaikkien kansojen sekaan, ja Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät.” (Luukas 21:20-24)

Tämä kattaa ajanjakson vuodesta 70 jKr. aina tempaukseen asti, jolloin pakanoiden täysi luku on PELASTUNUT. Tämä tulee päättämään 'pakanain ajat'. Sitten yhtäkkiä tapahtuu tempaus ja kaikki pelastuneet ihmiset, suurimmaksi osaksi pakanoita, tullaan sieppaamaan HERRAN JEESUKSEN kohtaamiseksi pilvissä. Kaikki kristityt, jotka ovat kuolleet, tulevat välittömästi kokemaan ruumiillisen ylösnousemuksen. Silloin elossa olevat muuttuvat kuolevaisista kuolemattomiksi. Sitten Jumalan erityiskohtelun valokeila siirtyy takaisin israelilaisiin. Se alkaa Jumalan ihmeellisellä 144,000 israelilaisen käännyttämisellä Herran Jeesuksen Kristuksen evankelistoiksi. Luku koostuu 12,000 israelilaisesta kustakin Israelin 12 sukukunnasta. Daanin heimo on arvoituksellisesti jätetty pois. Tämä aikajakso kestää seitsemän vuotta ja se on jaettu kahteen jaksoon. Ensimmäistä jaksoa kutsutaan ”Ahdistukseksi” kestäen 3,5 vuotta; toista jaksoa kutsutaan ”Suureksi Ahdistukseksi” ja kestää samaten 3,5 vuotta. [Mielestäni 'pakanain ajat' täyttyvät kolmessa vaiheessa: juuri ennen vaivanaikaa, vaivanajan puolivälissä ja lopuksi vaivanajan lopussa, josta vihjeenä Ilm. 11:2, jonka mukaan pakanat tallaavat Jerusalemia 42 kuukautta. Tempauksia eli ylösottoja on siis kolme. Suom. huom.]

Sitten on joitakin erityisiä merkkejä, joita meille on annettu, koskemaan seitsemän vuoden Ahdistuksen aikaa, ”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luukas 21:25-28)

Nämä Kirjoitukset ovat erityisesti sovellettavissa Kristuksen fyysiseen tulemiseen maan päälle Toisessa tulemuksessa.

Tämä on hyvin lyhyt tiivistelmä hyvin monimutkaista sarjaa profeetallisia Kirjoituksia, joista rukoilen, että Pyhä Henki opettaa sinua saamaan niistä selvyyden. Olkoon meidän siunatun Vapahtajamme armo teidän kanssanne iäti. MARANATHA!

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Ihminen uhmaa Jumalaa ikuisen elämän tavoittelullaan ilman Jeesusta Kristusta

Tässä tuore Roger Oakland'in ajanilmiö-kommentaari, joka kertoo tekoälytutkijoiden pyrkimyksestä herättää kuolleita, jotta ikuinen elämä saavutettaisiin teknologian avulla ilman Jumalaa. Syntinen ihminen uhmaa elämän Luojaa, mihin Genesis eli Raamatun 1. kirja vastaa. Ajankohtaisen kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------

Jumalan uhmaamista

Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888


Tuskin kuluu päivää ilman uutista, että ihmiskunta on onnistumaisillaan kehittää kyvyn uhmata Jumalaa. Hiljattainen Kat Romero'n kirjoittama uutinen otsikolla New Company Claims They’ll Be Able to Resurrect the Dead (Uusi yhtiö väittää voivansa herättää kuolleita) esittää tällaisen näkökulman. Lainaus artikkelista:
Yrittäjä Josh Bocanegra sai paljon huomiota ilmoittaessaan uudesta tekoäly-yhtiöstään nimeltä Humai. Miksi? Koska väittää, että noin vuonna 2045 he pystyvät herättämään kuolleita. Uuden yhtiön tavoite on ”jatkaa ja parantaa elämää” jäädyttämällä ihmisten aivoja pitkiksi ajoiksi käyttäen kryoniikkaa, syväjäädytystekniikkaa, joka käyttää hyvin alhaisia lämpötiloja ja sitten asentaa ne keinotekoisiin ruumiisiin. [1]
Inspiraatio moisen lupauksen takana on tietysti helposti tunnistettavissa Raamatun valossa. Vaikka Jumala teki selväksi Aadamille ja Eevalle, että heidän tottelemattomuutensa (synnin) palkka olisi fyysinen kuolema, Saatana, suuri pettäjä, vakuutti Eevalle, että Jumala on väärässä. Syntiinlankeemuksen jälkeen ihmiset ovat jatkuvasti etsineet keinoja saada ikuinen elämä, jonka Jumala lupasi ihmiselle alussa.

Humai -yhtiön omistaja kuvailee tätä uutta teknologiaa. Luemme:
Hän väittää, että jos he pystyisivät siirtämään elävän ihmisen aivot bioniseen ruumiiseen, niin olisi mahdollista saavuttaa ”tila, jossa kenenkään ei tarvitse kuolla.” Josh toivoo pääsevänsä tähän seuraavien 30 vuoden sisällä. Vastaten kritiikkiin, jota yhtiö ehkä saa vastaansa järkyttävästä ehdotuksestaan, hän sanoo: ”Neurotieteessä ja biotekniikassa tapahtuu joka vuosi lupaavia läpimurtoja. Aiomme soveltaa näitä läpimurtoja työskennellessämme kohti ensimmäistä kirurgista proseduuria palauttaa ja istuttaa ihmisen aivot uuteen bioniseen ruumiiseen.” [2]
Samalla kun tämä artikkeli kuolleiden herättämisestä vangitsi huomioni, niin artikkelissa itseasiassa oli yksi lausunto, joka todella ällistytti minua. Siinä luki näin: ”Teknojätti Google on aiemmin sanonut, että he uskovat tieteen voivan tehdä mahdolliseksi ihmisille elää 500-vuotiaiksi.”

Että mitä? Miksi tämä on niin merkittävää? Lue vastaus Genesiksestä. Luvussa 4 meille kerrotaan Aadamin ja Eevan perheen genealogia ja ajat. On ilmeistä, että tuohon aikaan ihmiset elivät hyvin pitkään. Itseasiassa muutamat elivät lähes 1000-vuotiaiksi. Vaikka Aadam ja Eeva olisivat eläneet ikuisesti, elleivät olisi tehneet syntiä, niin lankeemus käynnisti kuoleman ihmisrodulle. Silti tuohon aikaan ihmisen historiassa, ennenkuin ihmisen perimä oli enemmälti synnin turmelema, ihmisellä oli kyky elää paljon kauemmin, kuin keskimääräinen elämä tänä päivänä kestää.

Joten mitä voimme tästä päätellä? Jälleen kerran Raamattu on avain ymmärrykseen. Meille ei ole ainoastaan mahdollista ymmärtää, miksi ihmiset yrittävät löytää tien ikuiseen elämään teknologian nykyisten saavutusten kautta tunnustamatta Jeesusta Kristusta, vaan voimme myös luottaa Raamattuun ymmärtääksemme aikaamme.

Elämme hyvin pimeässä maailmassa. Vain Jumalan sanan valo voi tunkeutua tähän pimeyteen. Oletko valmis kokeilemaan?

------------------

[1] http://www.express.co.uk/life-style/life/630902/company-bring-dead-back-to-life-with-brain-preserving      1/2/16

[2] Ibid.

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Transhumanismi saatanan valhetta kun väittää ihmiskunnalla olevan piilevä kyky jumaluuteen

Tässä Roger Oakland'in melko tuore ajanilmiö-kommentaari transhumanismista, jonka mukaan ihminen voi kehittyä jumalaksi tieteen ja teknologian keinoin. Darwinistinen kehitysoppi toimii oivana jalustana ihmisen nostamiseksi tietoisuuden korkeammalle tasolle, kun evolutionistit uskovat muinaiseen saatanan valheeseen, josta on kerrottu Genesiksessä, Raamatun 1. kirjassa. Ajankohtaisen kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------

Piilevä kyky tulla jumalaksi

Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888


Raamatun mukaan Saatanalla on selvä suunnitelma pettää ihminen. Kun käärme ensi kerran ilmestyi Eedenin paratiisiin, se välittömästi houkutteli Eevan lankeamaan suunnitelmaansa. Vaikka Jumala oli tehnyt selväksi, että ”kielletystä puusta” syöminen toisi fyysisen kuoleman ja rikkoisi Jumalan ja ihmisen välisen harmonisen suhteen, Saatana vakuutti Eevalle toisin. Genesikseen kirjatun selonteon mukaisesti luemme:
Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: "Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?" Niin vaimo vastasi käärmeelle: "Me saamme syödä muiden puiden hedelmiä paratiisissa, mutta sen puun hedelmästä, joka on keskellä paratiisia, on Jumala sanonut: 'Älkää syökö siitä älkääkä koskeko siihen, ettette kuolisi'."

Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan". Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi. [1]
Raamattu opettaa, että valhe, jota Saatana käytti Eevan huijaamiseksi, aiheutti ihmisen lankeemuksen ja toi kirouksen alkuperäisen luomakunnan päälle. Tämä ajatus, että ihmiskunnalla on piilevä kyky jumaluuteen, ei ollut tehokas ainoastaan silloin, vaan on jatkunut kautta vuosisatojen ja vielä tänäkin päivänä huiputtaa ihmiskuntaa. Saatanan innoituksen avulla ihmisillä edelleen on myötäsyntyinen usko, että ihmiskunta on jumaluuden saavuttamisen partaalla. Jumalalliset kyvyt ovat heidän ulottuvillaan. Ei tarvitse muuta kuin uskoa valhe.

Darvinistisen kehitysopin indoktrinaatio, joka on toteutunut maailmanlaajuisesti, on laskenut perustuksen tälle uskomukselle. Kehitysopin ja idän uskontojen edistämien ideoiden mukaan ihmisillä on piilevä kyky ottaa evoluution seuraava askel ja tulla nostetuksi tietoisuuden korkeammalle tasolle.

Lisäksi on toinenkin aikamme nopeasti edistyvän teknologian ruokkima tekijä, joka väittää, että ihmiskunta pystyy nyt ohjaamaan evoluutiota. Se tunnetaan tieteenalana nimeltä transhumanismi. Oxford'in sanakirjan mukaan se määritellään näin: ”Uskomus tai teoria, että ihmisrotu voi kehittyä yli nykyisten fyysisten ja henkisten rajoitusten, erityisesti tieteen ja teknologian keinoin.” [2]

Tai lue seuraava lausunto hiljattaisesta artikkelista otsikolla Land Warns of Embracing a Frankenstein Future (Land varoittaa hyväksymästä frankensteinilaista tulevaisuutta):
Kristillinen teologi sanoo, että hänellä on suuria huolia, mitä tulee kansainväliseen ja älylliseen liikkeeseen nimeltä ”Transhumanismi”, joka pyrkii keinotekoisesti parantamaan olemassaolevia ihmisolentoja. . . . ”Ennustetaan, että seuraavien 30 vuoden sisällä ihmisten aivoihin asennetaan nanobotteja – pikkuisia robotteja – lisäämään heidän älyään.” Hän sanoo sen vihjaavan pyrkimykseen ”kehittää keinotekoisesti” ihmisiä korkeampaan tilaan. [3]
Raamattu sanoo, että kaikella menneisyydessä tapahtuneella on piilevä kyky tapahtua uudelleen. Onko tämä artikkeli oikeassa arviossaan transhumanismin päämäärästä kehittää ihmistä?

Ehdottomasti! Saatanan valhe on edelleen tehokas.

-----------------------

[1]  Genesis 3:1-6

[2]  http://www.oxforddictionaries.com/us/definition/american_english/transhumanism

[3]  http://www.onenewsnow.com/culture/2015/12/10/land-warns-of-embracing-a-frankenstein-future

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Merkkejä Raamatun loppuprofetioiden täyttymisestä koskien Syyriaa, Israelia, Googin liittoumaa ja Amerikan Yhdysvaltoja

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän väittää Raamatun keskeisten lopunajan profetioiden olevan liikkumassa nopeasti kohti täyttymystään, jonka tueksi hän lainailee viimeaikaisia uutisartikkeleita, jotka puhuvat profeetallista kieltään. Nämä Raamatun avainprofetiat koskevat Lähi-idän pääpelureita profetiapelissä, jossa Amerikka tippuu ensiksi kyydistä pois. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------

Mid-East Prophecy Update – March 20th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 20.3.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-03-20.pdf

Pastori J.D. puhuu merkittävistä Raamatun profetioista, jotka ovat nyt samanaikaisesti liikkumassa kohti täyttymystään jokaisella kuluvalla viikolla.


- Ennenkuin hyppäämme tämänkertaiseen profetiapäivitykseen haluan nopeasti mainita kahdesta asiasta, joista olin ilmoittanut viime viikon päivityksessä.
- Ensinnäkin, meillä on ollut useita ihmisiä online-kirkostamme, jotka ovat tiedustelleet uuden kirkkorakennuksemme peruskorjauksen tilasta.
- Näinollen tämänkertaisen profetiapäivityksen lopussa, aion myös tehdä rakennus-päivityksen niitä varten, jotka ovat kiinnostuneita.
- Toiseksi, muistutan ystävällisesti, että ensi viikolla 27. maaliskuuta on ylösnousemus-sunnuntai, ja meillä ei tule olemaan profetiapäivitystä.
- Sen sijaan, aion tehdä sitä mitä teemme joka vuosi tähän aikaan, mikä on opetusta ja juhlaa Kristuksen ylösnousemuksesta.
- Niille teistä, jotka ovat huolissaan siitä, ettette saa profetiapäivitystä vaikka hyvin paljon on meneillään, niin tulemme jatkamaan huhtikuun 3. päivänä.
- Nyt tämänkertaisessa profetiapäivityksessä, aloitan tekemällä lausunnon, joka varmasti kuulostaa aluksi hyvinkin selväntuntuiselta.
- Tällä päivämäärällä, maailma on siirtynyt yhden viikon lähemmäksi monien Raamatun profetioiden täyttymystä, joilla on syvällistä merkitystä.
- Huomaa, en yritä olla kiva, pikemminkin, haluan vain antaa selkeän kuvan siitä, mitä me nyt näemme reaaliajassa.
- Olen siinä uskossa, että se mitä olemme todistamassa kertoo, että kaikki, ei jotkut, tai edes useimmat, vaan kaikki merkittävät profetiat ovat tänäpäivänä mukana pelissä.
- Tällä tarkoitan sitä, että kaikki Raamatun keskeiset profetiat ovat samanaikaisesti liikkumassa kohti täyttymystään yhteistyössä toistensa kanssa.
- Seuraavaksi, ei missään erityisessä järjestyksessä, esitän tärkeitä Raamatun profetioita, jotka ovat päivä päivältä lähempänä toteutumistaan.
Ensimmäinen profetia on Hesekiel 38, jossa meille kerrotaan, että itse Jumala laittaa koukun Venäjän ja Iranin johtaman kansakuntien liittouman suuhun, jotta ne hyökkäisivät Israeliin ottaakseen saalista. Keskiviikkona, Ynet News julkaisi mielenkiintoisen artikkelin EU:n kiimaisesta kiinnostuksesta ostaa Israelin maakaasua. Riittää kun sanon, ettei tämä tee Putinin Venäjää kovinkaan iloiseksi, erityisesti kun kummatkaan, Venäjä eikä Iran, tähän liittyen ole osa Euroopan Unionia.

Seuraava profetia on Jesaja 17, joka kertoo Damaskoksen tulemisesta rauniokasaksi. Tällä kuluneella viikolla, maailma hämmästyi kun sai tietää, että Venäjä vetää joukkonsa pois Syyriasta. Keskiviikkona, The Washington Post uutisoi, että Israel on peloissaan siitä, että Venäjän vetäytyminen Syyriasta jättää jälkeensä vaarallisen tyhjiön. Tässä jotain mitä he sanoivat, ”Israel suhtautuu Venäjän presidentin Vladimir Putinin ilmoitukseen, että hän poistaa suurimman osan joukoistaan Syyriassa, yllätyksellisyyden ja huolen sekoittamalla mielellä.

Pidin tätä Times of Israel'in artikkelia mitä mielenkiintoisimpana, kun samaten keskiviikkona, he julkaisivat raportin, jonka mukaan ”Israel ei salli Iranin ja Hizbollah'in etabloitua Syyrian puolelle Golanin kukkuloita, mikä on asia, jonka presidentti Reuven Rivlin totesi hänen venäläiselle virkaveljelleen Vladimir Putinille keskiviikkoiltana tapaamisessa Moskovassa.

Yksi syistä, että uskon tämän kaiken osoittavan pikaiseen Jesajan luvun 17 täyttymiseen, johtuu juuri senkaltaisista raporteista, joka tuli torstaina The Washington Times'ilta, jossa he lainaavat Israelin puolustusministeriä sanomasta, että hän näkee Syyrian romahduksen väistämättömänä keskellä tätä äkillistä Venäjän poistumista. Artikkeli myöskin lainaa häntä sanomasta, että mikä tahansa diplomaattinen ponnistus pitää sodan runtelema Syyria pystyssä on täysin 'toiveajattelua'.

Ajan kulumisen vuoksi, en käytä aikaa puhuakseni viimeaikaisesta kehityksestä liittyen Sakarjan luvun 12 profetiaan, mutta kuitenkin haluan käyttää aikaa huomauttaakseni tästä tiistaisesta Jerusalem Post'in artikkelista koskien Petraa, jonka monet Raamatun opettajat näkevät Matteuksen luvun 24 ja Ilmestyskirjan luvun 12 profetioissa paikkana jonne juutalaiset pakenevat ja joita suojellaan siellä viimeisen 3,5 vuoden aikana 7-vuotisessa vaivanajassa. Näyttää siltä, että juutalaiset ovat jo hankkimassa kiinteistöjä Petrasta, mikä sai Jordanian parlamentin hyväksymään lain, joka kieltää kiinteistöjen myynnin Petrasta israelilaisille.

Lopuksi, uskon että olisin selvästi huolimaton, ellen kiinnittäisi huomiotanne tähän torstaiseen Fox News'in uutisjuttuun, jossa he uutisoivat, että USA:n ulkoministeriö jäisi lopulta vaille Kongressin määräämää takarajaa sen päättämiseksi julistetaanko ISISin julmuudet kristittyjä vastaan kansanmurhaksi. Se juttu oli varhain torstaina, ja sitten tuona päivänä, oli tuoreita uutisia, että painostuksesta johtuen, John Kerry lopulta suostui, ja vaikka jotkut näkivät sen parhaimmillaankin vilpillisenä, ja pahimmillaan epärehellisyyttä osoittavana tekona, niin toiset katsoivat sen aivan liian pieneksi eleeksi, liian myöhään.

Ulkoministeriöstä puheenollen, Arutz Sheva uutisoi torstaina, että USA:n ulkoministeriön webbisivuilta on Israel poistettu kokonaan. Lainaten raporttia, ”Vaikka USA:n ulkoministeriön kieltäytyminen tunnustamasta Jerusalemia osana Israelin valtiota on hyvin tiedossa oleva asia, ja oli jopa aiheena USA:n korkeimman oikeuden jutussa, näyttää siltä, että USA:n virallinen viisumihakemuspalveluja tarjoava webbisivusto on poistanut Israelin kokonaan maaluettelostaan.”

- Viime viikolla mainitsin, että kirjoitus on seinällä, koskien avainprofetioiden täyttymystä, joista tämä viimeinen on yksi.
- Nimittäin, kerran niin mahtavan ja siunatun maaplaneetan kansakunnan näkyvä poissaolo raamatunprofetian sivuilta.
- Uskon todella, ettei meidän tarvitse katsoa pidemmälle kuin tietää se, että tämä kansakunta on kääntänyt selkänsä Jumalalle ja Jumalan kansa tietää miksi.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että Amerikan luopuminen kaikkivaltiaasta Jumalasta on selitys kaikelle sille, mitä näemme tapahtuvan nykyisin.
- Tarkemmin sanottuna, kaikki se, mitä tapahtuu tämän vuoden presidentinvaalien suhteen, ja minä jopa lisään siihen äskettäisen ehdokasnimityksen Korkeimpaan oikeuteen.
- Yksinkertaisesti sanottuna, se näyttää olevan vain ajankysymys ennenkuin tämä kansakunta luhistuu sisältäpäin, tai tuhotaan ulkoapäin, tai molempia.
- Jos on koskaan ollut aika panna asiat kuntoon Jumalan kanssa, niin se aika on nyt. Jos et ole koskaan kutsunut sydämeesi Herran nimeä, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.
- Päätän tämän päivityksen yksinkertaisella selvityksellä siitä kuinka pelastutaan käsittelemällä roomalaiskirjettä joka on apostoli Paavalin kirje Rooman seurakunnalle.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Brysselin terrori-iskut 322-päivänä -- "Never let a good crisis go to waste" a'la Illuminati

PÄIVITETTY 23.-24.3.2016 (katso lähinnä lopusta)


Kuten rappari Winston Churchill sanoi aikoinaan: "Never let a good crisis go to waste (Älä koskaan anna kunnon kriisin mennä hukkaan)", niin tämänpäiväiset Brysselin terrori-iskut olivat varmasti Illuminatin tiedossa joista he ottavat täyden hyödyn. Siten kuin okkultistit sanovat: Order Out of Chaos (Järjestys kaaoksesta)!

Rahm Emanuel Dont let a good crisis go to waste! : New World Order (NWO)

https://www.youtube.com/watch?v=gNgf1mW_J7A (8.12.2009)

Illuminati Warning One Day Before Belgium Terror Attack? Brussels Bomb Attack.

https://www.youtube.com/watch?v=orByQHS1PPs (22.3.2016)

Jo päivämäärä itsessään on vahva todiste suunnitelmallisuudesta, sillä se on 130 päivää jälkeen Pariisin terrori-iskujen 13.11.2015, joissa kuoli 130 ihmistä (huom. luku 13). Lisäksi tänään on amerikkalaisittain 322-päivä (22.3. eli 3/22), joka tunnetaan Skull&Bones -salaseuran lukuna.

Lisää tästä päivämäärästä EndTimesForecaster-sivustolta 14.3.2016: (heh..en ole ainut joka pelaa "hengellistä bingoa")

http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2016/03/the-1111-chronicles-days-117-to-121.html

3/22/16: 132 days past 11/11/15.

132 = 11 x 12.

In Jewish history in 11 BC Herod’s Temple was dedicated. On the evening of 3/22 the fast of Esther begins, followed by Purim, which begins on the evening of 3/23/16.

3/22/16 is also 88 days past the Christmas full moon that had many interesting 88 synchronicities associated with it.

President Obama is scheduled to be in Cuba that day—the first president to visit Cuba in 88 years.

It is the Whitehouse Water Summit. On March 22, 2016, in conjunction with the United Nations World Water Day, the Administration will host a White House Water Summit…

In history the Georgia Guide Stones were dedicated on 3/22/80, thus it will be its 36th anniversary this year. 3/22 was also the day that the healthcare law was signed.

Let’s also not forget the old saying, “beware the ides of March.” Along those lines The Daily Crow just put up a great article regarding the Ides of March, 153, and Tisha B' Av: 2016: Ides of March to Tisha B’Av 153 days.

http://www.dailycrow.com/2016-ides-of-march-to-tisha-bav-153-days/

---------------------

http://yle.fi/uutiset/jopa_kymmenia_kuolleita_brysselin_iskuissa__yle_seuraa_hetki_hetkelta/8759910

"klo 14:25: Belgialainen yleisradioyhtiö VRT kertoo, että kuolonuhrien määrä olisi noussut yhteensä 34:ään: 20 kuollutta metroasemalla, 14 lentokentällä. Toistaiseksi tietoa ei ole vahvistettu muista lähteistä."

Näiden iskujen, jotka saattoivat olla FalseFlag-operaatio, myötä Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO) agenda nytkähti jälleen yhden askeleen eteenpäin ja ihmisten kaikkinainen valvonta tulee todennäköisesti lisääntymään päämääränään lopulta Raamatun pedonmerkki joka istutetaan ihmisen oikeaan käteen tai otsaan (Ilm. 13:16-18). Vapaa yhteiskunta on kohta historiaa länsimaissa. Kuka hyötyy? Valtaeliitti (Establishment).

Mutta muistakaamme Jeesuksen sanat meille valvoville kristityille lopunaikaa koskien (Luuk. 21:28):

"Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

Jeesus tulee pian hakemaan morsiamensa Ahdistuksen alta!

--------------

PÄIVITYS 23.-24.3.2016

No onpa ihmeellistä. Nyt on uutisista kuultu, että Brysselin terrori-iskuissa kuoli 34 ihmistä, joista 20 metroasema-iskussa ja 14 lentoasema-iskuissa. Nämä luvut herättivät huomioni, koska parisen vuotta sitten v. 2014 Georgian Opaskivi -rakennelmaan ilmestyi jonkun laittama kuutio, jossa näkyi yleisölle juuri nämä luvut, 20 ja 14, erillään kuution kahdessa sivutahkossa. Oliko tämä joku viesti tulevasta FalseFlag-iskusta 322-päivänä, semminkin kun Georgian Opaskivet pystytettiin samoin 322-päivänä 22.3.1980, josta oli kulunut tasan 36 vuotta (1+2+3+...+35+36=666) eilisten terrori-iskujen tapahtuessa?! Aikamoinen yhteensattuma siis, vaiko tarkoituksellista uutisointia iskujen uhrimäärästä?!

Katso kuvaa. (Georgia Guidestone Cube eli 20/14 -kuutio Georgian Opaskivi -rakennelmassa syksyllä 2014)

http://aijaa.com/guWaku

Ja lopuksi pari paljastavaa videota:

Belgium Brussels Airport "Bombing" Skull And Bones 322 Live Drill Coded Staged Hoax

https://www.youtube.com/watch?v=eDFZCh6qII0 (22.3.2016)

The Illuminati & Brussels (NWO, False Flag & Order out of Chaos)

https://www.youtube.com/watch?v=lSqZ8TF78c8 (23.3.2016)

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Presidenttiehdokas Ted Cruz kulkee Monsanton rinnalla! – Planned Parenthood tukee julkisesti Obaman nimittämää uutta korkeimman oikeuden ehdokasta! – Hillary Clintonin uusin tukija on Ku Klux Klan!

Tässä melko tuore viime perjantain Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert), jonka kaikki kolme ajankohtaista osiota suomensin. Näissä jutuissa David Bay lainaa uutislähteitään ja aiheet ovat järjestyksessä: 1) Teksasin senaattori Ted Cruz tukee Monsanto -yritystä, joka valmistaa vaarallista GMO-ruokaa, 2) Yhdysvaltalainen aborttijärjestö Planned Parenthood on antanut tukensa Obaman nimittämälle korkeimman oikeuden uudelle tuomariehdokkalle, Merrick Garland'ille, joka korvaisi tuomari Antonin Scalia'n, 3) Amerikkalainen Ku Klux Klan'in paikallisosasto tukee nyt presidenttiehdokas Hillary Clinton'ia mikä voi olla vain vaalikytkennällinen ”likainen temppu”.

--------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, March 18, 2016


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2478
I. Senaattori Ted Cruz paljasti itsestään puolen, jota useimmat meistä eivät olisi halunneet nähdä:

* Hän tukee täysin rinnoin Monsanto'a ja heidän geenimuunneltua ruokaansa

* Hän teki pilaa GMO-tuotteiden vastustajista, kutsuen heitä ”tieteenvastaisiksi kiihkoilijoiksi”

UUTISKATSAUS: Ted Cruz kulkee täysin Monsanto'n rinnalla: Loukkaa miljoonia terveystietoisia amerikkalaisia kutsumalla heitä 'tieteenvastaisiksi kiihkoilijoiksi' ”, Natural News, 15. maaliskuuta 2016

”Yhdysvaltain presidenttiehdokas ja Teksasin senaattori Ted Cruz kulki täysin Monsanto'n rinnalla kampanjareitillään Iowassa, hokien Monsanto'n propagandaa ilmoittamalla, että geneettisesti muokatut organismit (GMO) ruokkivat maailmaa samalla kun loukkaa terveystietoisia kuluttajia rinnastamalla GMO-tuotteiden leimaamisen 'tieteenvastaiseksi kiihkoiluksi'.”

Hämmästyin, että Ted Cruz, oletettavasti valtaeliittiä vastustava (anti-Establishment) republikaani, voisi ottaa niin vahvan asenteen Monsanto'n hyväksi. Lukuisat valtiot ovat tehneet omia kokeitaan ja kieltäneet Monsanto'n viljelykasvit, koska ne ymmärtävät huonot ravitsemukselliset vaikutukset, joita muuntogeenisillä tuotteilla on omille kansalaisilleen.

Mutta sitten, Cruz menee pidemmälle painamalla alas kuluttajia jotka tietävät totuuden ja jotka eivät halua, että heidän rakkaansa syövät ruokaa, joka voi tappaa heidät. Cruz kutsui tällaisia informoituja kuluttajia 'tieteenvastaisiksi kiihkoilijoiksi'! Tämä loukkaava termi leimaa meidät ”tieteenvastaisiksi” ja ”kiihkoilijoiksi”. Olen yllättynyt, että mies, joka väittää olevansa kristitty, loi tällaisen termin vastustajistaan, koska miljoonia kristittyjä on vainottu ”fanaatikko”-lipun alla viimeisten 2,000 vuoden aikana!

Kun vaihdamme toiseen uutislähteeseen tätä aihetta koskien, meille esitetään hieman erilainen, profeetallisempi näkökulma.

UUTISKATSAUS: ”Ted Cruz: Älkää antako 'tieteenvastaisen kiihkoilun' vaikuttaa GMO-tuotteiden lyttäämiseen”, The Washington Times, 7. maaliskuuta 2016

”Senaattori Ted Cruz sanoi lauantaina, että kansakunnan pitäisi puskea takaisin 'hysteriaa' vastaan ruoan suhteen, joka on tehty geneettisesti muunnelluista organismeista, sanoen, että näitä tieteen innovaatioita pitäisi juhlia sen positiivisen vaikutuksen vuoksi, jota niillä on ollut sekä kotimaassa että ulkomailla … 'meidän ei pitäisi antaa tieteenvastaisen kiihkoilun sammuttaa kykyä tuottaa edullista ja laadukasta ruokaa ympäri maailman', Mr. Cruz sanoi.”

Sen ymmärtäminen, että Monsanto'n geenimuunnellut viljelykasvit voivat todella tappaa massoittain ihmisiä, niin Cruz'in sanoja lukemalla, ”kykyä tuottaa edullista ja laadukasta ruokaa ympäri maailman”, minua muistutetaan yhdestä hyvin tärkeästä profeetallisesta jakeesta Raamatussa:

”Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.” (Ilmestyskirja 6:8)

Olen vakuuttunut siitä, että Monsanto'n geenimuunnellut viljelykasvit synnyttävät massiivisen, maailmanlaajuisen nälänhädän, joka on ennustettu tässä jakeessa!

Suomentajan kommentti: Ted Cruz on muuten dominionisti-kristitty, jonka mukaan kristittyjen pitäisi vallata maa ennen Jeesuksen takaisintuloa. Lue esim. http://www.thedailybeast.com/articles/2016/02/14/does-ted-cruz-think-he-s-the-messiah.html. Eli Ted Cruz on näitä Jeesuksen ennustamia lopunajan vääriä kristuksia ts. vääriä poliittisia johtajia, jotka toimivat uskonnon varjolla, kuten George W. Bush teki. (Matt. 24:24)


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2402
II. Planned Parenthood tukee julkisesti Obaman nimittämää korkeimman oikeuden ehdokasta, Merrick Garland'ia!

Tämä yksinään on tarpeeksi informatiivista pakottaakseen kristityt vastustamaan hänen nimitystään sangen voimakkaasti, koska juuri edesmennyt tuomari Scalia oli abortinvastainen.

UUTISKATSAUS: ”Planned Parenthood ylistää Obaman nimittämää korkeimman oikeuden ehdokasta, Merrick Garland'ia”, Life News, 16. maaliskuuta 2016

”Planned Parenthood aborttiyritys on vetämässä pois kaikki salvat tänäpäivänä ajaakseen senaattia järjestämään äänestyksen presidentti Barack Obaman korkeimman oikeuden ehdokkaasta Merrick Garland'ista. Presidentti Barack Obaman nimitettyä liberaalin vetoomustuomioistuimen tuomarin Merrick Garland'in korvaamaan abortinvastaisen (pro-life) tuomari Antonin Scalia'n korkeimpaan oikeuteen, kansakunnan suurin aborttiyritys on mukana kuvioissa.”

”Nyt, Planned Parenthood tulvii Twitterissä ja sosiaalisessa mediassa pyyntöjen kanssa suunnattuina aborttiaktivisteille, jotta he vaatisivat senaattia äänestämään Garland'in nimityksen puolesta. Facebookissa, Planned Parenthood ylistää Garland'ia, sanoen, 'Tässä on se, mitä sinun tarvitsee tietää presidentti Obaman korkeimman oikeuden ehdokkaasta, tuomari Merrick Garland'ista: Hän on älykäs, ansioitunut tuomari, jolla on yli puoluerajojen ulottuva laaja kannatus. Senaatin republikaanipuolueen johdolla ei ole mitään syytä torjua tuomaria ja kieltäytyä antamasta tuomari Garland'ille reilua kuulluksi tulemista'.”

Uudestisyntyneitä varten, ”tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää” Merrick Garland'in nimityksestä:

Maailman verisin vauva-tappamisen organisaatio on juuri tukenut Garland'in nimitystä korkeimpaan oikeuteen!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2390
III. Hillary Clinton'illa on uusi tukija joka on juuri lahjoittanut 20,000 dollaria hänen kampanjaansa varten.

Ku Klux Klan (KKK)!

UUTISKATSAUS: ”Paikallinen KKK:n johtaja hyppää pois ”Trump'in junasta” ja tukee nyt Hillary Clinton'ia”, Fox TV Los Angeles, 9. maaliskuuta 2016

”Kuten näyttää siltä, ”Suurlohikäärme (Grand Dragon)” Ku Klux Klan'in Kalifornian paikallisosastosta on vaihtanut poliittista puoltaan ja hypännyt pois ”Trump'in junasta”...ainakin toistaiseksi. Twiittasiko Quigg maaliskuun 10. päivänä, ettei hän enää tue kiistanalaista republikaanien presidenttiehdokasta Donald Trump'ia ja on kääntämässä nyt tukensa ja klaanin tuen Hillary Clinton'ille.”

Vakaassa tuen osoituksessa Hillary'lle, tämä Kalifornian KKK ilmoitti, että se on lahjoittanut 20,000 dollaria hänen vaalikampanjalleen!

Nyt, olen ensimmäinen myöntämään, että tämä äkillinen tuki Kalifornian KKK:lta on luultavasti vaalikampanjaa koskeva ”likainen temppu”. Toisin sanoen, joitakin Hillary'n tukijoita voidaan nyt horjuttaa pois Hillary'sta kun yksi KKK:n organisaatio on tullut julkisuuteen tukemaan häntä.

Eivätkö poliittiset kampanjat olekin hulluja? Eivätkö ne saakin aikaan kummallisia petikavereita?

Kuitenkaan Hillary ei ole ryhtynyt teeskentelemään mieltymyksestään Henry Kissinger'iin, yhteen vaikutusvaltaisimmista Illuminatin hahmoista tällä planeetalla. Hän on kutsunut Kissinger'iä ”oppi-isäkseen”, osoittaen jälleen kerran, ettei ole mitään eroa republikaanipuolueen ja demokraattipuolueen välillä. Kummankin puolueen johto on yhtäläisesti sitoutunut tähän tulevaan Antikristuksen valtakuntaan, alias Uuteen Maailman Järjestykseen (NOVUS ORDO SECLORUM)!

Kissinger on Bohemian Grove'n, Ulkomaansuhteiden neuvoston, sekä ”Klubi 33:n (Club of 33)” jäsen!

Tämä side on tuomittava ja sellainen side, josta valtamedian pitäisi saarnata päivittäin tämän vaalikampanjan jokaisena päivänä.

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Sama planeetta, mutta ei sama maailma, kun islam uhkaa Länttä

Tässä tunnetun amerikkalaisen eskatologin ja evankelistan, pastori Hal Lindsey'n, tuore viikkoraportti, jossa hän muistelee erään edesmenneen amerikkalaisen radiojuontajan lausumia, jotka sopivat hyvin tähän aikaan. Planeettamme kutistuu käytännöllisesti teknologian kehittymisen myötä, mutta koostuu eri maailmoista, jotka ovat törmäyskurssilla nyt aikojen lopulla, etenkin kun Idän islamista on tulossa Lännelle entistä suurempi uhka. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

---------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-3-18-2016/

Muistatko Paul Harvey'n?

"Hello, Americans. This is Paul Harvey. Stand by for news!" (”Hei, amerikkalaiset. Tämä on Paul Harvey. Valmistaudu uutisiin!”)

He sanovat, että peräti 24 miljoonaa amerikkalaista joka viikko kuunteli Paul Harvey'n radiouutislähetyksiä, ei siksi, että he halusivat kuulla uutiset, vaan koska he halusivat kuulla mitä Paul Harvey ajatteli uutisista.

Ja hänen kommenttinsa päivän tapahtumista eivät olleet monotonista mielipiteen kerrontaa. Sen sijaan, ne usein ilmoitettiin hänen äänensävynsä, hänen naurahdustensa tai huokailujensa kautta, tai siten, että hän esitteli tarinan tai vaihtoi toiseen juttuun.

Hän saattoi sanoa, että jokin asia, jonka joku oli sanonut, oli, ”Tämänkertainen lainaus on palkitsemisen arvoinen.”

Inhottavan jutun jälkeen, hän saattoi tarjota jotakin virkistävää. Hän sanoi, ”Nyt peskää korvanne tällä.”

Joskus, ennen tai jälkeen jutun raportointia kulttuureista, jotka olivat täysin vieraita amerikkalaiseen kokemusmaailmaan, hän saattoi sanoa, ”Se ei ole sama maailma.”

Hänen sanomansa oli, että vaikka me kaikki elämme samalla planeetalla, meidän eroavaisuutemme voisivat yhtä hyvin merkitä sitä, että emme ole samasta maailmasta. Hän vakuutti meille, että meidän ei pitäisi olla yllättyneitä siitä, mitä olimme juuri kuulleet – tai kohta kuulemme – koska se on sama planeetta, mutta ei sama ”maailma”. Meidän ”maailmamme” ovat erilaisia.

Ja että planeetta näyttää pienentyvän joka päivä. Hämmästyttävä kehitys kuljetuksessa ja viestintäteknologioissa takaa sen.

Esimerkiksi Iranin ohjusteknologian kehitys on saamassa aikaan merkittävän pienentymisen maaplaneetan käytännöllisessä koossa.

Uhmaten Yhdysvaltojen ja länsimaiden pakotteita, Iran testasi hiljattain sarjaa ballistisia ohjuksia. Läntiset analyytikot sanoivat, että ne olivat oikeastaan mannertenvälisiä ballistisia ohjuksia (ICBM).

ICBM-ohjukset pystyvät kuljettamaan ydinaseen Teheranista New Yorkiin – alle puolessa tunnissa.

Ja jos Paul Harvey olisi kertomassa tätä uutista, hän voisi hyvinkin sanoa, ”Mutta se ei ole sama maailma.”

Miksi? Koska iranilaisilla on arvojärjestelmä, joka on omaamme verrattuna ylösalaisin oleva versio.

Mieti tätä. Iranin Libanonin suurlähettiläs myönsi äskettäin lehdistölle, että Iran maksaa 7,000 dollaria kenen tahansa terroristin, joka on tapettu ”Jerusalemin intifadassa”, perheelle. Toisin sanoen, jos sinä kuolet tappaessasi israelilaisia tai Israelin maassa oleskelevia vierailijoita, Iran maksaa palkkion sinun perheellesi.

Israelin hallituksen käytäntönä on hajottaa terroriteon israelilaisia vastaan suorittaneen terroristin perheen talo. Se on ohjelma, jolla pyritään ehkäisemään tulevia terroristeja. Ja jos sinun talosi revitään alas Israelin hallituksen toimesta koska tapoit israelilaisia terroriteossa, Iranin hallitus antaa perheellesi ylimääräiset 30,000 dollaria rakentaaksesi uudelleen vielä paremman talon.

Se ei ole sama maailma.

Ja kun lukumäärät kohoavat useimmiten miespuolisten muslimimaahanmuuttajien saapuessa Eurooppaan Lähi-idästä, niin samoin tekevät seksuaalirikosten määrät. Arvostettu sanomalehti, Finland Today, kertoo, että vaikka maahanmuuttajat muodostavat alle 4% Suomen väestöstä, niin he tekevät kolme kertaa niin paljon raiskauksia kuin loput 96% väestöstä.

Jo pitkään on tunnustettu, että seksuaalipolitiikka ja seksuaalirikokset rehottavat kaikkialla Lähi-idän islamilaisessa kulttuurissa.

Se ei ole sama maailma. Mutta se on kutistuva planeetta ja se tarkoittaa, että siellä oleva pahuus tulee pian tänne.

Parin viime vuoden aikana, islam on tuonut meille vielä toisen kauhun: kristittyjen kansanmurhan.

Tämä on erityisen huolestuttavaa alueilla joita ISIS valvoo. Esimerkiksi, Mosul on toiseksi suurin kaupunki Irakissa. Se oli koti yhdelle ensimmäisistä kristittyjen yhteisöistä Israelin ulkopuolella. Se on perintö, joka voidaan jäljittää ajassa taaksepäin melkein Kristuksen aikaan.

Viime kesänä, ISIS valtasi Mosulin. Sikäli kuin jokainen Mosulin ulkopuolella tietää, siellä ei ole enää yhtään kristittyä jäljellä. Onnekkaammat pakotettiin lähtemään, kääntymään uskossa, tai tulemaan teloitetuksi. Vähemmän onnekkaille ei annettu mitään vaihtoehtoa. Heidät yksinkertaisesti teloitettiin.

Christianity Today arvioi, että parhaillaan on käynnissä voimakas kristittyjen vaino, joka suurimmaksi osaksi päätyy teloitukseen, yli 50 maailman maassa.

Tietäen, että hänellä on vain vähän aikaa jäljellä, Saatana on voimistamassa hyökkäystään evankeliumia vastaan ympäri maailman.

Uuden Testamentin kirjoittajat neuvovat meitä, ”Muistakaa vankeja, niinkuin olisitte itsekin heidän kanssaan vangittuina; muistakaa pahoinpideltyjä, sillä onhan teillä itsellännekin ruumis.” (Hebrealaiskirje 13:3)

Päivittäin tuhannet ovat kuoleman uhan edessä johtuen heidän uskostaan. Meitä käsketään muistamaan niitä, jotka ovat kahleissa, ikäänkuin olisimme vangittuina heidän kanssaan. Tämän ei ainoastaan pitäisi vaikuttaa siihen, miten me rukoilemme, vaan toimintaan, jota vaadimme hallitukseltamme heidän hyväksi.

Amerikan kristityt eivät tällä hetkellä ole kohtaamassa kansanmurhaa. Mutta se ei tarkoita, ettemme kohtaisi suuria ongelmia juuri nyt. Olipa se ISIS uhkaamassa tappaa sinut tai syöpä uhkaamassa elämääsi, niin elämäsi on joka tapauksessa vaakalaudalla.

Oletpa Irakissa tai Kansas City'ssa, jotkut teistä kohtaavat haasteita, jotka ovat monumentaalisia. Ei väliä. Vastaus on sama: Jeesus. Toivosi, lohdutuksesi, ja suuntasi lepää kokonaan Hänessä.

Tämän viikon ohjelmassa aion kertoa teille, mitä tehdä, jos ”Sinun Jumalasi on liian pieni!”

Ja lopuksi, kun lähestymme taas uutta ylösnousemuksen päivää, haluan käyttää muutaman minuutin huomioidaksemme kotitehtävän, jonka Jeesus antoi meille, kun Hän nöyryytti itsensä pestäkseen opetuslastensa jalat. Se ei ole läheskään niin salaperäistä kuin monet uskovat.

Uskon, että se auttaa sinua ymmärtämään mitä sinun tarvitsee tehdä pysyäksesi elinvoimaisena päivittäisessä yhteydessä Jeesukseen Kristukseen.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Planeettamme on menossa nopeasti kohti rahatonta yhteiskuntaa ja siirtyy lopulta Raamatun ennustamaan pedonmerkkiin (Ilm. 13)

Tässä tuoreehko Roger Oakland'in ajanilmiö-kommentaari rahattomasta eli käteisvapaasta yhteiskunnasta, joka on nopeasti kehittymässä maapallollamme, kun teknologisia edistysaskeleita on viime vuosikymmeninä otettu mahdollistamaan digitaalinen maksaminen, josta on tullut entistä mieluisampi ja hyväksytympi maksutapa ihmisten keskuudessa. Viimeisin uutinen koskee Kanadaa, joka on matkalla kohti rahatonta yhteiskuntaa Ruotsin ja Tanskan mallin mukaisesti. Lopulta tämä kaikki johtaa siihen, että kukaan ei voi ostaa eikä myydä ilman Raamatussa ennustettua pedonmerkkiä, joka on ihon alle istutettava henkilötunnus ja maksuväline (mikrosiru), jota ei voi varastaa. Kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

---------------------

Rahaton Kanada?

Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888

Muutaman viimeisen vuosikymmenen aikana maailma on nähnyt hämmästyttäviä muutoksia tapahtuvan, kun nopea teknologinen edistys johtaa koko planeettaa kohti “rahatonta yhteiskuntaa”. Vaikka tämä ei ehkä huolestuta nuorempaa sukupolvea, joka on totutettu hyväksymään, että globaalit sähköiset maksutapahtumat ovat tarpeen ostamisen ja myymisen mukavuuden ja välttämättömyyden kannalta, niin edelleen on muutamia, jotka ottavat varteen Raamatun varoituksen, että sellainen sähköinen globaali rahaton systeemi on juuri se, joka toteutetaan tulevaisuudessa jokaisen ihmisen tarkkailemiseksi ja valvomiseksi planeetalla.

Olen seurannut tätä trendiä kohti globaalia rahatonta yhteiskuntaa yli neljän vuosikymmenen ajan. 70- ja 80-luvuilla, kun ihmisille näytettiin, kuinka systeemi globaaliksi ostamissuunnitelmaksi kehittyi ja kuinka tämä voitiin ymmärtää Raamatusta löytyvän varoituksen valossa (Ilm. 13.), ihmiset kiinnittivät huomiota ja olivat huolissaan.

Vaan ei tänään. Erään tuoreen uutisartikkelin mukaan sukupolvemme ei ole vain valmis hyväksymään sellaisen suunnitelman, vaan useimmille globaali rahaton yhteiskunta ei voi toteutua liian nopeasti. Tarkista esimerkiksi tämä uutisotsikko ja johdanto artikkelille ”Canada Walks the Road Towards Cashless Society (Kanada matkalla kohti rahatonta yhteiskuntaa)”:
Talousasiantuntijat ennustavat Kanadan seuraavan monien johtavien talouksien jälkiä, kuten Ruotsin ja Tanskan, poistaakseen käteisen rahan tulevaisuudessa. Hiljattaisten tietojen mukaan, jotka on julkistanut Moneris, maksujenkäsittely- ja rahoitusalan yritys, lähes 77% ihmisistä, jotka osallistuivat valtakunnalliseen kyselyyn, pitivät parempana suorittaa maksuja ja tehdä ostoja käyttäen käteisen asemesta luottokortteja, pankkikortteja ja vaihtoehtoisia rahasysteemejä, kuten Paypal. [1]
Kanada ei varmasti ole yksin marssilla kohti rahatonta globaalia yhteiskuntaa. Itseasiassa koko maailma on sillä tiellä eikä mikään tulevaisuudessa tapahtuva estä sitä toteutumasta. Kuten luemme artikkelista:
Canadian Press'in mukaan osallistujat Toronton alueen kauppavaltuuskunnan (Toronto Region Board of Trade) paneeliin ovat äärimmäisen optimistisia, mitä tulee digitaalisiin maksuihin ja rahattomaan talouteen. Monet asiantuntijat, kuten Master Card'in markkinakehitysjohtaja Wendy Braithwaite uskovat, että sähköisistä maksusysteemeistä on tullut Kanadan talouden tärkeä perustus, jota ilman se ei voi elää. [2]
Mitä siis tapahtuu seuraavaksi? Rahaton yhteiskunta edellyttää globaalia viestintäverkostoa, jotta tietoja voitaisiin siirtää sähköisesti. Internetin myötä tämä systeemi on tietysti jo käytössä.

Sellainen systeemi edellyttäisi myös, että kaikki ostetut tai myydyt tuotteet voidaan tunnistaa viivakoodilla tai jonkinlaisella sähköisellä identiteetillä. Meillä on se lähes valmiina.

Ja lopulta se edellyttäisi, että jokainen ihminen maaplaneetalla, joka osallistuu tähän systeemiin, tarvitsisi henkilötunnuksen. Vaikka luotto- ja pankkikortit sopivat tähän tarkoitukseen, niin kuten kaikki tietävät, ne eivät ole ihan tarpeeksi henkilökohtaisia.

Raamattu ennustaa täsmälleen, mitä tulee tapahtumaan:

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku” (Ilm. 13:16-17).

Valmistaudu. Tämä on tulossa pian.

[1]   http://www.newsbtc.com/2016/01/01/canada-walks-the-road-towards-cashless-society/ 

[2]   Ibid.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Jerusalemin jakaminen pakkomielle koko maailmalle nykyään

Tässä tuore viime sunnuntain profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka käsittelee ajankohtaisia uutistapahtumia Lähi-idästä kuluneelta viikolta, joilla on profeetallista merkitystä. Erityisesti Sakarjan luku 12, joka puhuu Jerusalemista juovuttavana maljana maailman kansoille lopunpäivinä, nostaa nyt päätään, kun Jerusalemia yritetään jakaa väkisin. Presidentti Obama on alkanut turvautua YK:hon saadakseen luonnoksen Israel-Palestiina rauhansopimukselle. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update – March 13th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 13.3.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-03-13.pdf

Pastori J.D. puhuu viime viikon terrori-iskuista Israelissa ja Iranin kahden ohjuksen laukaisusta Sakarjan luvun 12 ja Hesekielin luvun 38 valossa.


- Ennenkuin hyppäämme tämänkertaiseen profetiapäivitykseen haluan nopeasti mainita kaksi asiaa, joista ensimmäinen liittyy meidän kirkkorakennukseen.
- Meillä on ollut useita ihmisiä online-kirkostamme, jotka ovat tiedustelleet meidän uuden kirkkomme peruskorjauksen tilasta.
- Näinollen suunnittelen tekeväni kirkkorakennusta koskevan päivityksen ensi viikon profetiapäivityksen loppuosassa, joka tulee olemaan sunnuntaina 20. maaliskuuta.
- Toinen asia, jonka haluaisin mainita, on, että seuraavalla viikolla on ylösnousemus-sunnuntai, joka on sunnuntai maaliskuun 27. päivä.
- Niinpä meillä ei tule olemaan profetiapäivitystä tuona sunnuntaina, koska aion opettaa ylösnousemusjuhlassa.
- Niille teistä, jotka olette huolissanne siitä, ettette saa profetiapäivitystä vaikka niin paljon on meneillään, me tulemme jatkamaan huhtikuun 3. päivänä.
- Nyt tämänkertaisessa profetiapäivityksessä, haluaisin puhua siitä, minkä näen hyvin vilkkaana viikkona raamatunprofetian kalenterissa.
- Näyttää siltä, että jokaisella kuluvalla viikolla, ja jopa jokaisena päivänä, liikumme hyvin nopeasti kohti keskeisten profetioiden täyttymystä.
- Nimittäin näin on liittyen Sakarjan lukuun 12, jossa meille kerrotaan, että Jerusalemin jakaminen tulee olemaan huumaava pakkomielle koko maailmalle.
Aloitan tällä Jerusalem Post'in tiistaisella raportilla, jonka mukaan useimpien israelilaisten mielestä jaettu pääkaupunki on jo selviö. Tämä näyttäisi viittaavan siihen, että Israel uskoo sen olevan vain ajankysymys kunnes tämä toteutuu. Toisin sanoen, kyse ei ole jos, vaan kun, ja kuinka pian.

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin samana päivänä, Ynet News raportoi, että Obama harkitsee YK:n päätöslauselmaa Israel-Palestiina rauhanprosessia varten.

Pidän tätä Arutz Sheva'n torstaina julkaistua miepidekirjoitusta varsin mielenkiintoisena, kun siinä esitetään kysymys, että voiko YK laillisesti määrätä ratkaisun Israelin kohdalle. Kuten olemme puhuneet aikaisemmissa päivityksissä, tämä kahden valtion ratkaisu on kuin Hitlerin lopullinen ratkaisu uudelleenpaketoituna.

Oletan, ettei tämä Jerusalem Post'in artikkeli pitäisi tulla minään yllätyksenä kun samana päivänä he uutisoivat, että Yhdysvaltain virkailijoilla oli kasvava huoli kahden valtion ratkaisun suhteen. Lainaten artikkelia, ”Epäonnistuttuaan kahdesti saavuttamaan Israel-Palestiina rauhan, Obaman hallinto keskustelee keinoista säilyttää tulevaisuudennäkymä yhä uhatummaksi käyneelle kahden valtion ratkaisulle, yhdysvaltalainen virkailija sanoi. Yksi keskustelun alla oleva mahdollisuus on antaa sopimusluonnos lopettamaan lähes 70 vuotta vanha konflikti sellaisten asioiden kohdalla, kuten rajat, turvallisuus, Jerusalemin asema ja palestiinalaispakolaisten kohtalo. ...Eräässä skenaariossa, luonnos voitaisiin sisällyttää YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmaan antamaan sille suurempi kansainvälinen painoarvo ...Turvautuminen YK:n päätöslauselmaan edellyttäisi merkittävää muutosta pitkäaikaiseen USA:n politiikkaan, joka on useimmiten vastustanut Yhdistyneiden Kansakuntien käyttämistä foorumina Israelin painostamiseksi.”

Tiistaina Times of Israel toisti tätä heidän raportissaan, että Yhdysvallat saattaa tukea YK:n kahden valtion sopimusluonnosta tuoreessa rauhanyrityksessä. Siinä sanotaan, että Yhdysvaltain hallinto on tiettävästi punnitsemassa asiaa, mikä olisi erittäin kiistanalainen liike ryhtyä tukemaan Yhdistyneiden Kansakuntien päätöslauselmaa jossa hahmotellaan periaatteet Israelin ja palestiinalaisten kahden valtion rauhansopimukselle tässä tuoreessa rauhanyrityksessä. Raportti tuli juuri kun Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden suuntasi tiistaina kohti Israelia osana Lähi-idän kiertuettaan; Valkoinen Talo on väittänyt, ettei hän aio käynnistää rauhantunnusteluja.

Keskiviikkona 9. maaliskuuta Jerusalem Post uutisoi – Police: Biden visit to Israel may have triggered Palestinian stabbings (Poliisi: Biden'in vierailu Israeliin on voinut laukaista palestiinalaisten puukotukset)

Jim Long, itse West Point'in sotilasakatemiasta valmistunut kadetti täällä meidän kirkossa lähetti minulle tämän pakkolukea -artikkelin, joka julkaistiin keskiviikkona Times of Israel -lehdessä, otsikolla, ”My friend Taylor Force is dead (Ystäväni Taylor Force on kuollut)”. Kirjoittaja, Erik Simpkins, väittää että Taylor kuoli sodassa josta hän ei tiennyt, että hän oli sen keskellä, todeten että, Taylor on kuollut koska on paljon harhaanjohtavia mielikuvia siitä mitä tarkalleen ottaen on käynnissä Israelissa. Ihmisten harhaanjohtaminen on tällä hetkellä Yhdysvaltain hallituksen politiikkaa. USA:n ja Israelin politiikan tarkoituksena on nähdä mielikuva kahden valtion ratkaisun kautta.

Se oli tämän kuolintapauksen ja muiden viime viikolla tapahtuneiden terrori-iskujen vuoksi, kun pääministeri Benjamin Netanyahu päätti täydentää turvallisuusaitaa Jerusalemin alueella.

- Meidän on tärkeää ymmärtää, miten raamatunprofetialla on risteävä dynamiikka, etten paremmin sanoisi.
- Tällä tarkoitan, että profetiat, kuten edellämainittu Sakarja 12 leikkaavat muiden Raamatun profetioiden, kuten Hesekielin 38. luvun, kanssa.
- Sakarjan luvussa 12, meille kerrotaan, että ympäröivät kansakunnat piirittävät, kun taas Hesekielin 38. luvussa puhutaan kansojen liitosta, joka hyökkää Israeliin.
Keskiviikkona 9. maaliskuuta Yahoo News uutisoi – Iran laukaisee kaksi ohjusta merkinnällä 'Israel must be wiped out (Israel on pyyhkäistävä pois)'

Torstaina 10. maaliskuuta Reuters uutisoi – Vallankumouskaartin komentaja sanoo, että Iranin ohjustyö ei lopu

Maanantaina 7. maaliskuuta Reuters uutisoi – Israelin Netanyahu kieltäytyy tarjouksesta tavata Obama Valkoisessa Talossa myöhemmin tässä kuussa

- Lopetan kuten aloitin ja totean yksinkertaisesti, että kirjoitus on seinällä, ikäänkuin koskisi avainprofetioiden toteutumista.
- Niille meistä, jotka kaipaavat Herran paluuta, ole rohkea ja katso ylös, sillä ruumiinlunastuksemme on lähellä.
- Niille, jotka eivät tunne Herraa, vetoan sinuun, kutsuaksesi Herran nimeä jotta voit pelastua ennenkuin se on liian myöhäistä.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com