Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Tempaustoivo uskovilla ajassamme, joka sisältää syvän epävarmuuden ja huolen tulevasta kehityksestä maaplaneetallamme

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta Terry'n Nearing Midnight -kirjoitus viime maanantailta (24.10.2016), jossa sanotaan tiivistetysti se suunta, mihin maailma ja varsinkin Amerikka ja Lähi-itä ovat menossa lähitulevaisuudessa kun Uuden Maailmanjärjestyksen suunnittelijat punovat juoniaan maailman yhdistämiseksi, mikä tarkoittaa uuden Baabelin tornin luomista. Siihen tarvitaan nykyisen Amerikan alasajo ja globaali kriisi (kolmas maailmansota), jonka tuhkista New Age -kristus (Antikristus) nousee hallitsemaan Saatanan avustuksella ja häntä varten (Ordo Ab Chao). Onneksi uudestisyntyneillä kristityillä on Raamatussa mainittu tempaustoivo (lohtu), eli valvovat uskovat ylöstemmataan salaisesti Jeesuksen toisen tulemuksen myötä pilviin ennen tulevia koetuksia maapallolla, joihin sisältyy 7-vuotinen Antikristuksen valvoma vaivanaika (Ilm. 3:10). Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------


Hetken silmänräpäys
The Twinkling

October 24, 2016

http://www.raptureready.com/rap16.html

Sinä ja monet muut, jotka olette valinneet lukea tätä selostusta, olette todennäköisesti samaa mieltä. Löydämme itsemme ajasta, jossa tulevaisuus on todellakin hämärä. Se tosiasia tekee siitä huolen ajan–sisältäen syvän epävarmuuden.

Kun on olemassa monia eksistentiaalisia uhkia (vaikuttavat seikat ennakoivat mahdollista, jopa todennäköistä, tulevaa häiriötä elämiimme), useat katsovat marraskuun 8. päivään ahdistuksen luomalla varjolla, joka sumentaa heidän ajatuksensa.

Me olemme katselleet meidän amerikkalaisen elämäntapamme–lakiemme ja perinteidemme–purkamista. Olemme seuranneet prosessia, joka tapahtuu meidän suostumuksella, jopa ollessamme rikoskumppaneita niiden kanssa, joille me uskoimme äänemme pysäyttämään tuon rappeutumisen.

Huolestuttavampaa on se lähes varma asia, että jos presidenttiehdokas, joka tällä hetkellä johtaa mielipidekyselyjä (useimpien kyselyjen mukaan), menestyy vaaleissa, niin Amerikan alasrepiminen perustuksiltaan tulee saamaan lisävauhtia. Nykyisen presidentin julistama ”lupaus ja muutos (promise and change)”--joka ilmituotiin tammikuussa 2009--tullaan, pelkään pahoin, saattamaan päätökseen pian näiden vaalien jälkeen. Siinä tapauksessa globalistiset arkkitehdit ovat poistaneet sen, minkä uskon olevan viimeinen tiesulku heidän tavoitteessaan–repimään alas kansalliset itsemääräämisoikeudet.

Amerikka, maallisessa mielessä, on tuo tiesulku–siis kaikin kansallisin keinoin ja maailman poliitikkojen samoin kuin median–sekä uutisten että viihteen–avulla pyritään täysin tuhoamaan vastarinnassa oleva ehdokas heidän yhden-maailman järjestyksen visiolleen.

Lähes kaiken muun ollessa paikoillaan virittäytymiselle vaivanaikaan (Danielin 70. vuosiviikko), kuten se, että Israel on jälleen valokeilassa, UNESCOn vainoamana, joka kieltää Israelin historiallisen oikeuden maahansa, meillä on viime aikoina lisääntynyt joitakin todella vakavia huhuja sodasta. Venäjä ja Amerikan presidentin hallinto ovat astuneet äärimmäisen vaaralliseen aikakauteen, joka sisältää kansainvälistä juonittelua ja taktikointia. Clintonin kampanjan ja Barack Obaman hallinnon osoittaessa syyttävää sormeaan Vladimir Putiniin ja hänen hallintoonsa syyllisiksi sähköpostiviestien hakkerointiin ja tietojen luovuttamiseen Wikileaks'ille tarkoituksenaan vaikuttaa vaalien lopputulokseen, niin ei ainoastaan kylmä sota, vaan myös kuuma sota saattaisi olla tulossa, arvellaan joidenkin taholta.

Venäläiset ovat kiistatta liikkuneet Lähi-itään. Heillä on merivoimien ja kasvavien maavoimien sekä ilmavoimien valmiudet asemissa puolustamaan Syyrian diktaattoria. Tämä Yhdysvaltain hallitus ei ole nostanut sormeakaan vastustaakseen tätä Venäjän sotavoimien siirtymistä alueelle, mikä mainitaan Raamatun ennustuksissa selvemmin kuin mikään muu.

Obama on taitamattomuutensa kautta–tai, kuten olen enemmän altis epäilemään, hänen tahallisella toiminnallaan–mahdollistanut ISIS-joukkojen (ISIL, kuten hän kutsuu heitä) kehityksen. Amerikalla on nyt omien ilmavoimiensa kalustoa noilla alueilla, mikä joidenkin mielestä rinnastuu siihen, että sotaprovokaatiotapausta odotetaan tapahtuvaksi. Jälleen, olen vakuuttunut siitä, että se on kaikki osa globalistien orkestrointia, jota Saatana itse käyttää hyväksi tuodakseen oman kadotuksen lapsensa valtaan. Hyvin monet, jotka pohtivat kaikkea tätä, aistivat välikohtauksen tai teon lähitulevaisuudessa, joka räjähtää hallitsemattomiin seurauksiin. Silti minkään, huolimatta olosuhteista, ei tarvitse tähän kohtaan tapahtua käynnistääkseen pitkään odotetun katastrofin.

Venäläiset ilmeisesti yrittävät lietsoa suoran yhteenoton Amerikan ilmavoimien kanssa. Kiina yrittää nähtävästi provosoida yhteenoton Etelä-Kiinan merellä. Iran ampuu edustajiensa kautta Yhdysvaltain sotalaivoja, ilmeisesti kerjätäkseen osumaa, jotta voi vuorostaan aloittaa jotain.

Taloudellisen kuplan hulluus jatkaa kehittymistään halkeamispisteeseen saakka. Ja, meillä on presidentinvaalit kahden viikon kuluttua, joiden jotkut uskovat tuovan vieläkin suuremman kansallisen skitsofrenian ja mahdollisen sisällissodan, huolimatta siitä kumpi voittaa.

Minun hyvällä ystävälläni, Jack Kinsella'lla, oli valtavia oivalluksia, kuten monet, jotka tätä kolumnia lukevat, tietävät. Hän jätti meille Jumalan synnyttämiä ajatuksia juuri tätä aikaa varten, jossa olemme. Hän kirjoitti seuraavaa yhdessä hänen Omega Letter -kommentaarissaan.

”Elämme mitä pelottavimmassa epävarmuuden ajassa ihmiskunnan historiassa–jokin väärä siirto väärän kaverin toimesta voisi sytyttää tapahtumaketjun, jolla olisi potentiaalia tuhota ihmiskunta. Meillä on vain vähän aikaa levittää pelastuksen sanomaa, ja se ei auta, jos olemme pelosta halvaantuneita. Herra tiesi olosuhteista, jotka vallitsisivat juuri ennen Hänen paluutaan. Sen vuoksi Paavali päättää hänen selityksensä ylöstempauksesta tällä kehotuksella: ”Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.” (1. Tess. 4:16-18)”

Jack oli juuri kirjoittanut upean jutun ylöstempauksesta. ”Lohtu”, josta Paavali vakuutti meitä, koski tuota silmänräpäyksen hetkeä, jonka Jack ja minä–ja, toivon että sinäkin–uskomme tapahtuvaksi kaikkien näiden asioiden perusteella, jotka ovat alkaneet toteutua (Luuk. 21:28).

--Terry

Jerusalemilla ei ole historiallista yhteyttä juutalaisiin UNESCOn mukaan

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta Todd'in Nearing Midnight -kirjoitus viime maanantailta (24.10.2016), jossa puidaan UNESCOn tuoretta päätöslauselmaa Jerusalemista, joka on antisemitistinen ja osoittaa kasvavaan Israelin halventamiseen lähes kaikkien kansojen keskuudessa. Demoniset henkivallat ovat todellakin kiihdyttämässä toimintaansa Israelia vastaan, kuten on ennustettu ikivanhoissa Raamatun profetioissa viimeisille päiville. Artikkelin suomensi: Olli R.

--------------------


Jerusalemilla ei ole historiallista yhteyttä juutalaisiin?
Jerusalem Has No Historic Connection to the Jews?

October 24, 2016

http://www.raptureready.com/rap16.html

Useiden vuosien ajan YK on ollut niiden kansakuntien äänitorvi, jotka vihaavat Israelia. Tämä organisaatio on hyväksynyt loputtoman määrän päätöslauselmia, jotka pyrkivät halventamaan Israelia – lähinnä siksi kun se puolustaa oikeuttaan olemassaololleen.

Viime viikolla, UNESCO, Pariisissa toimiva YK:n kulttuurinen elin, hyökkäsi Israelin historiaa vastaan hyväksymällä päätöslauselman, joka sanoi, ettei Temppelivuorella ja Itkumuurilla ole mitään historiallista kytkentää juutalaisiin.

Toimenpidettä ehdotti useat arabimaat, kuten Egypti, Libanon ja Algeria. Siellä oli 24 maata, jotka äänestivät päätöslauselman puolesta ja kuusi oli vastaan ja 26 maata äänesti tyhjää ja poissaolijoita oli kaksi.

Yhdysvallat äänesti päätöslauselmia vastaan. Presidentinvaalien ollessa alle kuukauden päässä, Obaman hallinnolla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pelata varman päälle. Ulkoministeriö ilmaisi tällaista vastustusta:

”Olemme syvästi huolissamme tällaisista toistuvista politisoituneista päätöslauselmista, jotka eivät edistä rakentavia tuloksia paikan päällä ja meidän mielestä niitä ei pitäisi hyväksyä”, tiedottaja Mark Toner sanoi.

UNESCOn johtaja Irina Bokova on itsekin esittänyt varauksia päätöslauselmien suhteen. Radikaalit muslimit olivat uhanneet tappaa hänet, jos hän estäisi lopullisen äänestyksen luonnoksesta. Bokova yritti itse ottaa etäisyyttä kiistaan sanomalla: ”Ei missään muualla kuin Jerusalemissa ole niin, että juutalainen, kristillinen ja islamilainen perintö ja traditiot jakavat tilan.”

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu haukkui UNESCOn; sanomalla, että elin on menettänyt legimiteettinsä.

”Jos sanotaan, että Israelilla ei ole yhteyttä Temppelivuoreen ja Länsimuuriin, niin se on kuin sanoa, että Kiinalla ei ole yhteyttä Kiinan muuriin tai Egyptillä ei ole yhteyttä pyramideihin”, sanoi Netanyahu.

Täytyy olla liikkeellä jonkinlainen aivovirus, joka saa kansainväliset järjestöt kadottamaan kosketuksensa todellisuuteen. Parin päivän kuluttua UNESCOn äänestyksestä, Nobel-komitea ilmoitti, että rock-legenda Bob Dylan saisi tämänvuotisen kirjallisuuspalkinnon. Hän on ensimmäinen muusikko, jolle myönnettiin Nobelin kirjallisuuspalkinto.

Juutalaisten yhteys Jerusalemiin ulottuu 3000 vuoden taakse. Uskonto, jonka Muhammad keksi, ei tullut kuvioihin kuin vasta 610 jKr. Ajatus Jerusalemin vanhankaupungin olemisesta islamin kolmanneksi pyhin paikka on tulosta viimeaikaisesta historian uudelleenkirjoittamisesta. Koraanissa ei ole mitään mainintaa Jerusalemista. Islamilaiset oppineet sivuuttivat tämän kaupungin satoja vuosia. Vasta kun juutalaisia alkoi tulla takaisin Pyhään Maahan, niin islam yhtäkkiä huomasi Jerusalemin merkityksen.

Vanha ja Uusi Testamentti toteavat selkeästi, että Jerusalem on juutalainen kaupunki. Koska Jumala itse teki tämän ilmoituksen, UNESCOn olisi kutsuttava Taivaan Herraa valehtelijaksi muuttaakseen kaupungin kulttuuriperinnön. ”Silloin Herra ilmestyi Abramille ja sanoi: "Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan".” (Genesis 12:7a)

Saatamme pian huomata, että UNESCOlta on tullut markkinoille tarkistettu painos Raamatusta:

”Ja Jeesus meni Al-Aqsan moskeijaan pyhäkköön; ja hän ajoi ulos kaikki, jotka myivät ja ostivat Al-Aqsan moskeijassa pyhäkössä, ja kaatoi kumoon rahanvaihtajain pöydät ja kyyhkysten myyjäin istuimet.” (Matteus 21:12; KR 33/38)

”And Jesus went into the Al-Aqsa Mosque Temple of God, and cast out all them that sold and bought in the Al-Aqsa Mosque Temple, and overthrew the tables of the moneychangers, and the seats of them that sold doves” (Matthew 21:12; KJV)

Tämä taistelu Jumalan Pyhän kaupungin juutalaisuudesta voidaan myös löytää eri Internet-sivujen viittauksissa. Wikipedian ”Jerusalem”-sivulla, aiemmin tunnetut tosiasiat määritellään nyt ensitöikseen tällä tavalla: ”Raamatun mukaan, kuningas Daavidin poika Salomon rakensi Pyhän Temppelin.” Ja, ”Johtuen vallitsevasta politiikasta, Länsimuuri on juutalaisten pyhin paikka.”

Sen sijaan, että mentäisiin vuoren artefaktien mukaan, jotka osoittavat Jerusalemin juutalaismenneisyyteen, sinä huomaat lausuntoja, jotka sanovat, että ”Juutalaiset nationalistit (siionistit), jotka väittävät oikeutensa kaupunkiin pohjautuvan juutalaiseen syntyperään.”

Artikkeleiden, jotka koskevat juutalaisten Temppelivuorta, täytyy nyt sisällyttää arabialaiset nimet tälle paikalle. Kun otat esiin artikkelin ”Al-Aqsan moskeijasta”, ei ole mitään heprealaisia nimiä ja on vain lyhyt viittaus, joka mainitsee Temppelivuoren pyhimpänä paikkana juutalaisuudelle.

Löysin äskettäin YouTube-videon otsikolla ”10 Countries You Didn’t Know Existed (10 maata, joita et tiennyt olevan olemassa).” Suurinta osaa näistä maista ei ole kirjattu, koska ne ovat jääneet huomiotta muualla maailmassa. Osalla niistä on oma valuutta, hallitus, ja kieli. Niiden unelmat asemasta itsenäisenä valtiona kävivät toteutumattomiksi osittain siksi, että YK on liian kiireinen murehtimaan suuresta joukosta joutavia asioita, jotka liittyvät Israeliin.

UNESCOn halukkuus uhmata peruslogiikkaa Jerusalemin historian suhteen näyttäisi osoittavan sen, että me olemme lähellä loppua.

”Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.” (Sakarja 12:2-3)

--Todd

lauantai 29. lokakuuta 2016

Nykytilanne maailmalla heijastelee muinaisten Raamatun profetioiden ennustuksia viimeisistä päivistä vallan hyvin!

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan ja eskatologin, pastori Hal Lindsey'n, tuore viikkoraportti eilispäivältä, jonka suomensin. Pastori Lindsey kiteyttää kirjoituksessaan nykypäivän maailmanpoliittisen tilanteen verrannolliseksi muinaisiin Raamatun profetioihin, jotka ovat täyttymäisillään silmiemme edessä. Amerikka, jota ei mainita profetioissa valtatekijänä Antikristuksen 7-vuotisena hallituskautena, on sopivasti laskusuunnassa. Se tarkoittanee suuren Babylonin pikaista kukistumista (Ilm. 18) ja samalla valvovien uskovien ylösottoa taivaallisiin kun Herra Jeesus noutaa omansa salaisessa tempauksessa.

----------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

October 28th, 2016

Kun lähestymme tärkeimpiä yleisvaalejamme maamme historiassa, ja kun näemme lähes uskomatonta kehitystä maailman geopoliittisella näyttämöllä, päätin palata erääseen minun aikaisemmista ohjelmista tällä viikolla. Tämä keskustelu ”Vallan neljästä sfääristä (Four Spheres of Power)” viimeisten päivien skenaariossa on uskomattoman sopiva tämän viikon tapahtumiin, vaikka tuotin sen parisen vuotta sitten.

Hämmästyttävästi, tilanteet, joita käsittelin silloin, ovat todella esillä jokaisella uutiskanavalla juuri nyt.

Olen ollut Raamatun profetian tutkija yli viiden vuosikymmenen ajan. Olen kirjoittanut muutamia kirjoja aiheesta. Olen tehnyt tätä televisio-ohjelmaa 20 vuoden ajan (laskien näihin vuosiin myös ”The International Intelligence Briefing” -ohjelmani TBN-kanavalla). Silti olen yhä silmät ihmetyksestä ymmyrkäisinä.

Päivittäin, olen hämmästynyt siitä, miten tarkasti muinaisten profeettojen ennustukset ovat loksahtamassa paikoilleen.

Se oli vain muutama vuosi sitten, kun kriitikot sanoivat, että epäonnistuin ennustaessani Venäjän roolista, joka sillä olisi lopunaikojen skenaariossa. Jos muistatte, he sekoittivat Neuvostoliiton hajoamisen Venäjän kuolemaan.

No, jos luet sanomalehteä tai kuuntelet uutiskanavia, sinä tiedät, että Venäjä on elossa ja erittäinkin – ja voimistuu, kun kirjoitan näitä sanoja. Venäjä jopa lasketaan mukaan ensi kuun yleisvaaleihin!

Mutta Goog ei tosiaankaan ole ainoastaan näyttämöllä ja uutisissa, vaan se on aktiivisesti – ja julkisesti – vakiinnuttamassa itselleen kumppanin ja suojelijan Iranista. Onko tämä merkittävää? No, jos muistat, 2650 vuotta sitten profeetta Hesekiel sanoi, että eräänä päivänä Goog ja Persia – nykypäivän Venäjä ja Iran – muodostaisivat liiton, joka lopulta hyökkää Israeliin Harmagedonin ensimmäisessä taistelussa.

Uskomattomasti, on jopa huhuja sodasta Yhdysvaltain ja Venäjän välillä kun kirjoitan tätä.

Aika jännittävää kamaa, vai mitä?

Ei ainoastaan tämä, vaan toinenkin ennustetuista maailmanvallan neljästä sfääristä viimeisinä päivinä on nopeasti nousemassa näkyvään sotilaalliseen rooliin maailmassa. Kiina ei ole vain rakentamassa lentotukialuksia ja sekaantumassa Etelä-Kiinan meren juonitteluihin, vaan saattaa jo omistaa toimivan ”lentotukialuksen tappaja” -ohjuksen. Tämä ääntä nopeampi hirviö lentää vain 30 senttiä (1 jalka) veden pinnan yläpuolella ja ei ole ainoastaan tappava lentotukialuksille, vaan sitä on lähes mahdotonta pysäyttää.

Pelkästään tämä voisi muuttaa voimatasapainoa melko nopeasti.

Ja juuri kun ”pohjan kuningas”, ”etelän kuningas”, ja ”idän kuninkaat” ovat nousemassa merkittävään asemaan ja lavastamassa näyttämöä, Rooman valtakunnan myöhempien aikojen elpyminen edelleen kamppailee olemassaolostaan. Mutta varokaa, taistelun ja kuohunnan keskeltä nousee jotakin voimakasta ja uhkaavaa. Profeetat ovat kuvailleet sen, mitä tulee, hyvin tarkasti.

Valitettavasti profeettojen ennustusten täyttyminen merkitsee myös sitä, että meidän rakas kansakuntamme jatkaa laskuaan. Kuten olen usein sanonut, en löydä mitään mainintaa pelurista nimeltään Amerikka viimeisten päivien näyttelijäkaartissa. Eittämättä, se miten Yhdysvallat poistetaan sen ylivoimaisesta poliittisesta asemasta viimeisinä päivinä, on spekulaatiota. Terrori-isku, taloudellinen romahdus, tuomio sen roolista Jerusalemin jakamiselle tai 60 miljoonan vauvan teurastamiselle kohdussa, jopa ylöstempaus koskien monia sen kansalaisia, ja mikä tahansa Amerikan poissaoloon onkin syynä, tosiasia on, että Raamattu ennustaa vain neljä globaalin vallan sfääriä vaivanaikana, ei viittä.

Kun aika kuluu vauhdilla, varmista, että sinä ja perheesi olette valmiita lähtemään tästä maailmasta, kun Vapahtajamme kutsuu meitä. Kukaan meistä ei halua olla tällä planeetalla kun 'Herran päivä' saapuu. Kuten Hän teki Sodoman päivinä, Jumala pidättelee tuomiotaan kunnes vanhurskaat on poistettu, mutta tuo voisi tapahtua kirjaimellisesti minä hetkenä hyvänsä nyt.

Maranatha!

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

torstai 27. lokakuuta 2016

USA:n presidentinvaalien profeetalliset vaikutukset, ei vain Amerikalle, vaan myös koko maailmalle, ja erityisesti koskien Israelia, Venäjää ja Irania

Trump vai Clinton? Kumpaa kristityn amerikkalaisen kannattaa äänestää, vaiko ei kumpaakaan tulevissa vaaleissa 8. marraskuuta 2016? Tätä pohtii pastori J.D. Farag tuoreimmassa Lähi-idän profetiapäivityksessään viime sunnuntailta, jonka suomensin. Presidentinvaalit sattuvat räjähdysherkkään aikaan Lähi-idässä, joka on nyt sodan myllerryksessä ja suurvaltojen välit ovat kireimmillään sitten kylmän sodan. Siksi onkin merkittävää, mikä tulee olemaan USA:n vaalien tulos, sillä ehdokkailla on vastakkaiset näkemykset mm. Venäjästä. Clintonin ja Putinin välit eivät ole kovin hyvät. Trump taasen olisi lottovoitto maailmanrauhalle. Jokaisella äänestävällä amerikkalaisella on siis paljon pelissä kun Yhdysvaltain 45. presidenttiä valitaan ensi kuussa.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – October 23th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 23.10.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-10-23.pdf

Pastori J.D. puhuu USA:n presidentinvaaleista ja niiden syvällekäyvistä profeetallisista vaikutuksista, ei vain Amerikalle, vaan koko maailmalle, ja erityisesti koskien Israelia, Venäjää ja Irania.


- Tämänkertaista profetiapäivitystä varten aloitan selvennyksellä kommenttiini, jonka tein viime viikolla koskien presidentinvaaleja.
- Kerroin, että olin ristiriidassa ja pyysin rukousta kun etsin Herraa koskien tämän vuoden ennennäkemättömiä presidentinvaaleja.
- Olen pahoillani sanoessani näin, koska olin törkeän huolimaton jättäessäni selittämättä miksi löysin itseni niin ristiriitaisesta tilanteesta.
- Huomaa, etten ollut ristiriidassa sen suhteen aikoisinko äänestää, tai edes sen takia ketä ehdokasta tulisin äänestämään.
- Vaimoni ja minä, amerikkalaisina, aiomme ehdottomasti mennä äänestämään, huolimatta siitä tosiasiasta, ettei kumpikaan meistä kannata kumpaakaan ehdokasta.
- Tässä selitän miksi ja myös kuinka; samalla kun me paheksumme molempia ehdokkaita, se on meidän velvollisuutemme äänestää konservatiivisen vaaliohjelman puolesta.
- Tästä syystä johtuen äänestämme Trump'ia, joka on aborttivastainen (pro-life), Israel-mielinen (pro-Israel), kristillismielinen (pro-Christian), ja konservatiivisen Korkeimman oikeuden kannalla.
- Viime viikolla olin yhteydessä Jack Hibbs'iin, Amir Tsarfat'iin, ja Jan Markel'iin, koska Jan tekee radio-ohjelmaa vaaleista.
- Ohjelma lähetetään ilmoille viikonloppuna ennen vaaleja lauantaina, marraskuun 5. päivä, ja sunnuntaina, marraskuun 6. päivä.
- Tämä on luultavasti yhtä hyvä ajankohta kuin mikä muukin mainita se, että Jan suunnittelee jo ensi vuoden konferenssia lokakuun 7. päiväksi.
- Minulla on kunnia olla yksi puhujista yhdessä Mark Hitchcock'in, Jack Hibbs'in, Amir Tsarfat'in, ja Michelle Bachman'in kanssa.
- Lisäksi pitäisi varmaan mainita, että tulen myöskin olemaan yksi puhujista Prophecy Watchers -konferenssissa lokakuun 13.-15. päivinä.
- Kuinka olkoonkin, syy miksi kerroin että olin niin ristiriitainen, on se, minkä näen sananlaskunomaisena kirjoituksena seinällä.
- Anna minun selittää; marraskuun 9. päivänä, vaalien jälkeisenä päivänä, pelkään, että historia toistaa itseään huolimatta siitä kuka on tuleva presidentti.
- Jos Clinton voittaa, pelkään, että kristityt antautuvat toivottomuuteen, ja jos Trump voittaa, pelkään, että kristityt tulevat olemaan liian toiveikkaita.
- Tosiasia on, ettei toiveikkuutemme tai toivottomuutemme pitäisi koskaan perustua siihen, kenestä tulee presidentti.
- Meidän toivomme lepää Jeesuksessa Kristuksessa, ja Jeesuksen Kristuksen pikaisessa paluussa, ennen vaivanaikaa tapahtuvassa Jeesuksen Kristuksen morsiusseurakunnan tempauksessa.
- Tämä ei kuitenkaan vapauta kristittyjä äänestämästä, eikä tarkoita sitä, että kristittyjen pitäisi kirjoittaa äänestyslippuun Jeesus, kun he äänestävät.
Ehkä kestätte minua, kun kiinnitän huomionne seuraavaan pakkolukea-artikkeliin Town Hall -lehdessä, jonka on kirjoittanut Wayne Grudem otsikolla, ”If You Don’t Like Either Candidate, Then Vote for Trump’s Policies (Jos et pidä kummastakaan ehdokkaasta, niin anna sitten äänesi Trump'in politiikalle)”. Jaan seuraavat otteet siinä toivossa, että tämän tekeminen tulee olemaan hyödyllistä. ”Nähtyäni järkyttävän videon vuodelta 2005, jossa Trump puhuu seksuaalisesta aggressiostaan naisia kohtaan, kirjoitin, ”Ei ole moraalisesti hyvää presidenttiehdokasta näissä vaaleissa.” Tuomitsin Trump'in moraalittoman käytöksen ja sanoin, etten tiennyt ketä äänestäisin. Pyysin Townhall.com'ia poistamaan aiemman artikkelini, ”Why Voting for Donald Trump Is a Morally Good Choice (Miksi äänestäminen Donald Trump'in puolesta on moraalisesti hyvä vaihtoehto)”. Kehotin Trump'ia vetäytymään, toivoen, että voisimme saada paremman ehdokkaan. Liberaali media rakasti tätä. ”Evankelikaalinen teologi kehottaa Trump'ia vetäytymään.” Yhtäkkiä minuun kohdistui enemmän haastattelupyyntöjä valtavirran uutistoimistoilta kuin koskaan minun elinaikanani. Torjuin ne kaikki. Ja Trump ei vetäytynyt. Nyt, miten minun pitäisi äänestää? Clintonin ja hänen ääriliberaalin politiikkansa äänestäminen ei ole vaihtoehto minulle evankelisena kristittynä. Siksi minulla on vielä kaksi vaihtoehtoa: 1) äänestää Trump'ia, tai 2) äänestää kolmannen puolueen ehdokasta, jonka toiveet voittaa, kuuluvat fantasiaan, ei todellisuuteen. Ja jos nämä ovat minun kaksi ainoaa vaihtoehtoa, sitten äänestämisellä kolmannen puolueen ehdokkaan puolesta on selvä vaikutus auttamaan Clintonin valitsemista, koska se vie ääneni pois Trump'ilta. Siksi liberaali media rakasti sitä kun sanoin, että koin vaikeaksi päättää. Se tarkoittaa myös sitä, että minun kaksi vaihtoehtoa ovat käytännössä nämä: 1) äänestää Trump'ia, tai 2) auttaa Hillary Clintonia tulemaan valituksi. Kun esitän valinnan näin jyrkissä suhteissa, on helppoa tehdä päätös. Koska koen molemmat ehdokkaat moraalisesti vastenmielisiksi, siirryn vanhanaikaiselle perustalle, jonka avulla olen yleensä päättänyt kuinka äänestää koko elämäni aikana: Kumman politiikka on parempaa? Olenko samaa mieltä enemmän Trump'in kuin Clintonin politiikasta? Ne eivät ole edes lähellä toisiaan. Kannatan ylivoimaisesti Trump'in politiikkaa ja uskon, että Clintonin politiikka vahingoittaa vakavasti kansakuntaa, kenties ikiajoiksi. Koskien Korkeinta oikeutta, aborttia, uskonnonvapautta, seksuaalisen suuntauksen määräyksiä, veroja, talouskasvua, minimipalkkaa, kouluvalintaa, Obamacare'a, suojautumista terroristeilta, maahanmuuttoa, armeijaa, energiaa ja turvallisuutta kaupungeissamme, niin mielestäni Trump on paljon parempi kuin Clinton. Uudestaan ja uudestaan, Trump tukee politiikkaa, jota puolustin vuoden 2010 kirjassani Politics According to the Bible (Raamatun mukainen politiikka). ...Useat kristityt ystävät kertovat minulle, että heillä on vieläkin joitakin moraalisia vastalauseita äänestää Trump'ia. He sanovat, että evankelikaalien pitäisi äänestää kolmannen puolueen ehdokasta. Tässä syy sille, miksi en ole vakuuttunut heidän moraalisista vastalauseistaan.” ...Grudem jatkaa vastatakseen seuraaviin vastalauseisiin: 1) ”Omatuntoni ei anna minun äänestää Trump'ia.” 2) ”Trump'in äänestäminen tarkoittaa sitä, että sinä hyväksyt hänen moraalittoman naisia koskevan kohtelunsa.” 3) ”Joutuessamme valitsemaan pienemmän pahan, älä valitse kumpaakaan.” 4) ”Jos äänestät Trump'ia, sinulla ei tulevaisuudessa tule olemaan koskaan uskottavuutta, kun sanot, että laadulla on väliä.” 5) ”Meidän täytyy lähettää republikaanipuolueelle viesti, että Trump'in kaltaista ehdokasta on mahdotonta hyväksyä.” 6) ”On väärin, että kristityt asettavat luottamuksensa moraalisesti huonoon valoon saatettuun ihmiseen.” 7) ”En voisi koskaan kertoa ystävilleni, että äänestin Trump'ia.” 8) ”Meidän ei pitäisi äänestää kumpaakaan ja luottaa suvereeniin Jumalaan Hänen hyvien tarkoitusperien aikaansaamiseksi kansakuntaa varten.” 9) ”Eikö ole olemassa mitään rajoja, joita sinun ei tarvitse sietää ehdokkaassa?” 10) ”Minun äänelläni ei oikeastaan ole mitään väliä. En edes asu vaa'ankieliosavaltiossa.” 11) ”En voi luottaa Trump'iin, että hän tekee sitä mitä lupaa.” ...Kumottuaan taidokkaasti kaikki nämä vastalauseet kristityiltä, Grudem päättää perusteellisella selvityksellä näiden molempien ehdokkaiden kontrastista liittyen Korkeimpaan oikeuteen, Israeliin, Iraniin, Venäjään, aborttiin, uskonnonvapauteen, kristittyihin yritysomistajiin, kristittyihin kouluihin ja yliopistoihin, kirkkoihin, sananvapauteen, armeijaan, kouluvalintaan, ja toisinajattelijoiden kriminalisointiin, sekä moniin muihin asioihin joita amerikkalaiset kohtaavat tänäpäivänä. Riittää kun sanon, että näillä kahdella ehdokkaalla on lähes vastakkaiset kannat mitä tulee tämän kerran niin suuren ja siunatun maapallon kansakunnan tulevaisuuteen.

Ehdotan, että tämän vuoden presidentinvaaleilla on syvällisiä profeetallisia vaikutuksia, ei ainoastaan Amerikalle, vaan koko maailmalle, erityisesti koskien Israelia, Venäjää ja Irania. Siitä osoituksena kaksi Jerusalem Post'in artikkelia eilispäivältä, jotka molemmat käsittelevät tätä asiaa Israelin näkökulmasta, joista ensimmäinen koskettelee sitä kuinka Amerikan ulkopolitiikka on muuttamassa Irania maailmanvallaksi. Lainaten Post'ia: ”Seuraava Yhdysvaltain presidentti määrittää sen tuleeko Iranista hallitseva mahti alueella ja tuleeko siitä myöskin ydinasevalta. Suurin osa Israelin tiedotusvälineiden kattavuudesta koskien Yhdysvaltain presidentinvaaleja on tukeutunut käännöstekstiin täysin puolueellisesta amerikkalaisesta mediasta ja keskittyy asioihin, jotka ovat merkityksettömiä Israelille. Jos olisin Yhdysvaltain kansalainen, niin kenties olisin huolissani Donald Trump'in naisten kohtelusta, mutta israelilaisena, kysyn itseltäni, kumpaa Yhdysvaltain presidenttiä pitäisin parempana seisomaan Iranin edessä? ...Voi vain kuvitella kuinka Hillary Clinton presidenttinä tuomitsisi kovin sanoin Iranin ensimmäisen ydinkokeen. Voin myös kuvitella kuinka Trump, presidenttinä, ilmoittaa Iranille että jos se uskaltaa kehittää ydinpommin, niin se oppii tuntemaan Amerikan asearsenaalin. Iranilaiset uskovat myös, että hän on tarpeeksi hullu toteuttamaan uhkauksensa. Hänen panoksensa maailman historiassa voisi olla paljon tärkeämpi kuin ahdisteltujen naisten todistukset, jotka dominoivat amerikkalaisia radioaaltoja tänään. En ole varma, että viimeistä sanaa näissä vaaleissa on kuultu. Taistelu, joka on tapahtumassa nyt kaukana Washingtonista, pohjoisen Irakin Mosul'in kaupungissa, on omiaan motivoimaan ISISin kannattajia Yhdysvalloissa ja Euroopassa toimimaan tulevina päivinä, ja isolla terrori-iskulla voi olla vakava vaikutus vaalien tuloksiin.”

Samalla kun äskeinen artikkeli koski Irania, tämä seuraava liittyy Venäjään, ja kylmän sodan paluuseen Israelin näkökulmasta. Jälleen lainaten Post'ia: ”Päätellen viime viikon tapahtumista, toinen kylmä sota on käynnissä. Suuri eripuraisuus joka vaivasi sodanjälkeistä kansainvälistä järjestelmää on järjestämässä epätodennäköistä paluuta, vaikkakin eri motiiveilla, tavoitteilla, taktiikalla, ja myös kokonaan erilaisella Israelin roolilla. VENÄJÄN sotilaskoneiden teurastaessa syyrialaisia, supistaen Aleppoa rauniokasaksi ja pilkaten tulitaukoa, joka allekirjoitettiin Yhdysvaltain kanssa; ja Washingtonin uhatessa uusilla pakotteilla samalla kun se syyttää Moskovaa kyberhyökkäksestä Amerikan poliittista prosessia vastaan, Venäjä meni ullakolle ja haki ensimmäisen kylmän sodan retoriikan. ...Samaan aikaan, kun venäläinen lentotukialus Kuznetsov suuntasi Norjasta Syyriaan … varapresidentti Joe Biden uhkasi Venäjää tietoverkkohyökkäyksellä. ”Heidän kykynsä muuttaa perustavanlaatuisesti USA:n presidentinvaalien tulosta ei ole sitä mitä ihmiset ajattelevat”, hän sanoi NBC'n Meet the Press -ohjelmassa, mutta sitten hän varoitti, että ”siinä määrin kun he tekevät – me tulemme olemaan vastaavia siinä mitä me teemme.” ”

Kun etsin Herraa tällä kuluneella viikolla, Hän saarnasi minulle, että kaikki mitä näemme tapahtuvan maailmassa tänään on hengellistä sotaa ihmissieluista. Näin se oli kaivattu muistutus siitä, kuinka meidän taistelu ei ole verta ja lihaa vastaan, tai republikaania ja demokraattia vastaan. Ystävällisesti saanen lukea Efesolaiskirjeen lukua 6:10-13”Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.”
Torstai-iltana puhuin siitä kuinka joukoittain muslimeja tulee Kristuksen luokse, ja lopuksi, haluan jakaa kanssanne ylistysraportin eräältä meidän lähetystyöntekijältä koskien yhtä tällaista muslimia, jonka henkilöllisyyttä meidän on suojeltava. – Satuin olemaan muslimisaarnaaja. En ole koskaan tappanut ketään, mutta kannatin Jihad-liikettä saarnaamisen kautta ja rohkaisin niitä, jotka menevät sotarintamalle. Jokin asia tapahtui, joka muutti ajattelutapani ikiajoiksi. Eräänä iltana lähdin moskeijasta mennäkseni nukkumaan, kun ikäänkuin tyhjästä ilmestynyt 8-vuotias pieni lapsi pysäytti minut ja esitti tämän kysymyksen, ”Saarnaaja/opettaja, kristitty ystäväni koulussa kertoi minulle Jeesuksen sanoneen heille, että Hän on tie, totuus ja elämä ja ettei kukaan mene Jumalan tykö paitsi Hänen kauttaan. Onko se totta ja mitä vastaavia lupauksia meidän profeettamme on kertonut meille?” Siitä päivästä lähtien, en koskaan asettanut katsettani tuohon poikaan ja en koskaan nukkunut hyvin myöskään. Näin tuota poikaa unessa ja toisinaan todellisuudessa hengen muodossa. Yritin etsiä vastausta silloin yhden vuoden ajan Koraanista Haditheihin turhaan ja tämä kysymys ei koskaan tahtonut lähteä mielestäni. Kysyin neuvoa monilta muilta muslimioppineilta, onko olemassa jaetta, jossa profeetamme pystyi takaamaan meille ikuisuuden, ja ei ole YHTÄKÄÄN! Joten, sir, vuoden kuluttua tämä sama poika ilmestyi minulle luonnollisena (raw)! ja pelkästään antoi minulle paperin ja siihen oli kirjoitettu Johannes 1:1 ja ei mitään muuta. Kun näytin sitä pappiskollegalle, hän yksinkertaisesti sanoi, että se on tavallinen kristittyjen tulostettu traktaatti. Omantuntoni kautta ja päätellen siitä mitä tapahtui täsmälleen yhdessä vuodessa, tämä yksi lause valkoisella paperilla vastaa yhtä elämää joka minulla on ja päätin etsiä Jeesusta selvittääkseni mysteerikysymyksen, joka johdattaisi minut Jumalan tykö. Huomaa, tämä on minun elämäni ja mitä saarnasin islamissa ja koskien kipuja, joita olen aiheuttanut viattomien elämiin, niin pahoittelen tätä kaikkea syvästi. Olen niin pahoillani oltuani muslimi koko ikäni ja RUKOILEN kanssanne sen rukouksen jonka annoitte minulle, olen kyynelissä ja en pysty kirjoittamaan, please tarvitsen anteeksiantoa, kirjoitan myöhemmin. – Lähetystyöntekijämme lähetti vielä muutaman sähköpostin hänelle, jakoi evankeliumin, kertoi hänelle Jumalan anteeksiantamuksen lahjasta, kirjoitti hänelle Jeesuksen itsensä sanoja, ja lisää rukouksia. Tässä on hänen viimeisin sähköpostiviestinsä: Olen pahoillani hieman kestäneestä hiljaisuudesta. Yritin paeta salamurhayrityksiä minua ja perhettäni vastaan. Ei ole aikaa kunnon ajatteluun kun se aika menee pakenemiseen ja piiloutumiseen salamurhaajiltani. Please rukoilkaa meidän puolesta, että Herra pelastaa meidät jihadistien käsistä, jotka ajavat meitä takaa ja poliisi ei tee mitään suojellakseen meitä. Eikö meillä ole mitään oikeutta harjoittaa uskonnonvapauttamme? Rukoilkaa meidän puolesta ja varsinkin pienten lasten, koska he eivät ansaitse tätä kauhua. Minä ansaitsen sen, se on minun päätökseni seurata Kristusta tapahtuipa mitä tahansa. Aion kirjoittaa takaisin, jos olen vielä elossa, mutta jos he onnistuvat nappaamaan minut, tapaamme Taivaassa jossa tulee olemaan oikeudenmukaisuus.. Kiitos veli. Veljenne Kristuksessa.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

”Klovni”-ilmiö jyllää Amerikassa ja muualla Halloweenin edellä ollen vain yksi esimerkki lisääntyvästä demonisuudesta ja pahan ihannoinnista – olosuhteet nykyään kuin Nooan päivinä?!

Tässä tuore viime viikon perjantainen viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka keskittyy tässä puheessaan pahan ja sen eri muotojen kasvavaan ihannointiin erityisesti Amerikassa vuotuisen Halloween-juhlan edellä. Tätä saatanallista ja ällöttävää juhlaa on edeltänyt viime aikoina ”kammottavat pellet” -ilmiö, joka on rantautunut tänne Suomeenkin. Tätä sairasta touhua siis analysoidaan tässä suomentamassani viikkoraportissa, joka muutenkin esittää nykymaailman semmoisena, kuin Jeesus ennusti sen olevan juuri ennen Hänen paluutaan maaplaneetalle. Raamatun profetia on se kirkas valo, jonka avulla voimme tietää, missä kohdin mennään tällä hetkellä ja se osoittaakin Kristuksen morsiusseurakunnan pikaiseen ylösottoon ennen tulevia Jumalan tuomioita.

-------------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

October 21st, 2016

Ovatko ”kammottavat pellet” tulleet vielä kaupunkiisi?

No, ne paraikaa näyttäytyvät pikku- ja suurkaupungeissa ympäri Amerikkaa. Jopa muissakin maissa.

Vaikka näyttää siltä, että se on enimmäkseen makaaberia villitystä nuorten ihmisten keskuudessa, joita kiehtoo kaikki outo ja ...no... pelottava, on ollut raportteja ”klovneista”, jotka yrittävät houkutella lapsia metsiin ilkeitä tarkoitusperiä varten. Poliisi on jopa pidättänyt heitä joissakin paikoissa.

Television uutisohjelmat ympäri maailmaa tekevät jääkylmän vakavia raportteja tästä villityksestä.

”Kammottava pelle” -ilmiö on luultavasti vaaraton, mutta se saa meidät esittämään yhden kysymyksen: Miksi nuoret amerikkalaiset tuntevat lisääntyvästi vetoa kaikkeen demoniseen?

Mikä johtaa minut huomautukseen: Ilmeisesti kaikki demoninen myy.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on katsoa Amerikan huvipuistoihin Halloween-kaudella. Jopa kaikkein viattomimmat ja hauskimmat teemapuistot omaksuvat uhkaavan, pelkoa-aiheuttavan luonteen tänä aikana.

Ja ei enää Kasperin tyylisiä ystävällisiä kummitushahmoja, vaan nyt puistot esittävät mitä ällöttävimpiä, kauhistuttavimpia, vastenmielisimpiä, jopa demonisia ja saatanallisia hahmoja. Ja nykyaikaisten edistysaskeleiden myötä ehostuksessa ja tekoelimissä, tuloksena olevat ”olennot” omaavat potentiaalin arpeuttaa asiakkaiden psyyke-elämää. Erityisesti nuorten, viattomien asiakkaiden.

Tutkittuani tätä juttua, minun täytyy myöntää, että vaikka vain tarkastelemalla ”olentojen” kuvia, monet kuuluisista huvipuistoista pelästyttävät minut esittelyllään.

Ja nykyinen televisio-ohjelmien kausi ei ole kaukana jäljessä. Ohjelmat, kuten ”The Exorcist (Manaaja)”, ”Lucifer”, ”The Walking Dead (Zombie)”, sekä ”American Horror Story (Amerikkalainen kauhutarina)”, esittelevät ja romantisoivat teemoja ja kuvia, joita voidaan ainoastaan kuvata demonisina, jopa saatanallisina. Ne ovat uskomattoman häiritseviä ja vaarallisia, sekä psykologisesti että hengellisesti.

Luulen, että ihmiset ovat niin nälkäisiä jollekin, jolla täyttää hengellinen tyhjiö elämässään, että he ovat valmiita kääntymään Saatanan puoleen ja räikeään pahaan. Ja tietenkin, Saatana on enemmän kuin iloinen tulviessaan tuohon tyhjiöön. Kuitenkaan hän ei voi koskaan täyttää sitä, sillä vain Jumala voi tehdä sen.

Mutta yksi asia Saatanasta on se, että hän ei ole koskaan tyytyväinen. Hän haluaa aina lisää.

Juuri nyt, nämä ovat fiktionalisoituja ja keksittyjä kuvauksia kivusta ja kuolemasta ja rappeutumisesta, mutta Saatana ei lopeta ennenkuin hänellä on tämä kaikki todellisena.

Voimme nähdä omassa yhteiskunnassamme, että verenhimo, joka on nyt täyttämässä meidän huvituksiamme, pahenee. Kuinka pitkälle se voi edetä? Kuinka kauan menee ennenkuin turrutetut ja kyltymättömät väkijoukot vaativat todellisia juttuja – aitoa verta, aitoa kidutusta, aitoja murhia, livenä ja väreissä?

Näemme tämän etenemistä monissa ”Fight Club” -otteluissa ja esityksissä. Joka vuosi ne käyvät yhä raaemmiksi ja vaarallisemmiksi. Ja joka vuosi paikalla olevat väkijoukot ja TV-katsojaluvut lisääntyvät.

Suuressa puheessaan toisesta tulemuksestaan, joka löydetään Matteuksen luvusta 24, Jeesus sanoi, ”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.” (Matteus 24:37)

Millaista oli niinä päivinä? Genesis 6:5 sanoo, ”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat...”

Yksi tärkeimmistä tavoista, jolla paha ajattelu ilmaisee itsensä, on väkivallan kautta. Genesis 6:11 sanoo, ”Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.” Kuulostaa tutulta, eikö vain?

Kansallinen Vähittäiskauppias yhdistys (National Retail Foundation) sanoo, että tänä vuonna amerikkalaiset kuluttavat 8.4 miljardia dollaria Halloweenia varten – suuri osa siitä on juhlaa väkivallalle, pahuudelle, ja demonisuudelle.

Halloween, joka muuten, tulee meille tiettyjen kristillisten perinteiden vääristelyn kautta, on lokakuun 31. päivänä. Tuo päivä on myös Martti Lutherin muistopäivä, joka postitti ”95 teesiään” Mainz'in arkkipiispalle. Muutamaa päivää myöhemmin hän tunnetusti naulasi ne Wittenbergin linnankirkon (All Saints' Church) oveen, Saksassa.

Tämä tapahtuma synnytti uskonpuhdistuksen. Jälleen kerran, sana kiirisi kauas pelastuksen todellisesta luonteesta, jonka mukaan, ”Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja.” (Efesolaiskirje 2:8)

Ensi vuonna vietetään tuon tapahtuman 500-vuotispäivää. Joten ehdotukseni on, että me kaikki käännämme tämän Halloweenin joksikin positiiviseksi. Aloittakaamme vuosi pohtimalla Martti Lutherin rohkeutta ja uskonpuhdistusta, ja kiitos Jumalalle tuosta kunniakkaasta paluusta todelliseen evankeliumiin.

Tiesitkö, että 1. maailmansota taisteltiin ensisijaisesti yhdeksän kansakunnan kesken, ja sitä kutsuttiin maailmansodaksi? Se on juuri se määrä valtioita, jotka ovat tällä hetkellä osallisina sodassa Lähi-idässä! Ja se ei sisällä terroristiryhmiä, kuten ISIS, Al-Qaida, Hizbollah, ja Hamas.

Koko alue palaa konfliktien myötä.

Ja kukaan ei ole pois laskuista.

Äskettäin huthit, shiia-muslimiheimojen ryhmä – Iranin rahoittama ja ohjaama – joka on syössyt Jemenin veriseen sisällissotaan, hyökkäsi yhdysvaltalaista sotalaivaa USS Mason'ia vastaan. Amerikkalainen hävittäjäalus oli kansainvälisillä vesillä Punaisen meren eteläpäässä.

He ampuivat kolme ohjusta amerikkalaisalusta kohti. Mason pystyi välttämään iskun, ja sitten kosti tuhoamalla kolme huthien tutka-asemaa.

Caroline Glick Jerusalem Post'ista totesi, ettei ollut mitään muuta tapaa hutheille rohjeta ”altistamaan itsensä Yhdysvaltain armeijan kostoiskulle, jos heitä ei olisi määrätty tekemään niin heidän iranilaisten johtajiensa kautta. Kysymys kuuluu, että miksi Iran päätti avata tulen hyökkäykselle Yhdysvaltoja vastaan?”

Sitten Ms. Glick vastasi omaan kysymykseensä: ”Iran... haluaa korvata Yhdysvallat alueellisena hegemoniana Yhdysvaltojen kustannuksella.”

Viimeiset kahdeksan vuotta Yhdysvaltojen vähenevää vaikutusvaltaa Lähi-idässä on jättänyt johtajuustyhjiön, jota ollaan nopeasti ja dramaattisesti täyttämässä Iranin ja Venäjän toimesta. Juuri kuten Raamattu ennusti näille viimeisille päiville.

Vuosien varrella olen kuullut monia vastaväitteitä Raamatun profetian ja ”lopunaikojen” tutkimukselle. Uskon, että se on surullista, koska tämä on erityinen sukupolvi. Me tosiaankin elämme todeksi viimeisten päivien raamatullista skenaariota.

Tuhansien vuosien ajan Jumalan miehet ja naiset ovat innolla odottaneet ennenaikaisesti sitä aikaa, jossa me nykyään olemme etuoikeutettuja elämään. Saamme nähdä ja kokea, mitä he pystyivät vain kuvittelemaan.

Mutta liian monet piilottavat päänsä välipitämättömyyden hiekkaan. He sanovat, että he haluavat esittää myönteistä sanomaa ja että Raamatun profetiassa on kyse vain tuhosta ja hävityksestä.

Mutta ystävät, se vain ei ole totta.

Aadamin ja Eevan ajoista lähtien, ihmiset ovat taistelleet ja vahingoittaneet toisiaan jokaisella mahdollisella tavalla. Kaikki päivät ennen Kristuksen paluuta – ei vain nämä välittömästi edeltävät päivät ennen sitä – ovat olleet täynnä väkivaltaa ja kuolemaa.

Se on Jeesuksen paluu joka lopettaa kurjuuden, joka on ottanut valtaansa ihmiskunnan näinä tuhansina vuosina.

Se ei ole tuhoa ja hävitystä! Se on toivoa! Se on meidän autuaallinen toivomme!

Ja se on täsmälleen sitä, mitä haluan kertoa teille tällä viikolla.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

UNESCOn onneton päätöslauselma Jerusalemista kun Israelin Jumala on laittanut nimensä kaupungin päälle

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka keskittyy tuoreeseen uutiseen menneeltä viikolta, jossa merkittävä YK:n alainen järjestö kieltää juutalaisten historiallisen yhteyden Jerusalemin itäosaan eli vanhaankaupunkiin. Tämä päätös noudattaa Sakarjan kirjan 12. luvun profetiaa, jonka mukaan kaikki maan kansakunnat kokoontuvat Jerusalemia vastaan viimeisinä päivinä. Jumala on kuitenkin laittanut nimensä kaupungin päälle ja suojelee sitä. Pastori J.D. havainnollistaa tämän erinomaisesti suomentamassani profetiapäivityksessä.

Nyt se on sitten virallista. UNESCOn johtokunta ratifioi eilen 18.10.2016 viime viikon päätöslauselmaluonnoksen, jossa kielletään juutalaisten yhteys Jerusalemin Länsimuuriin.

https://worldisraelnews.com/watch-unesco-adopts-anti-semitic-jerusalem-resolution/ (18.10.2016)

------------------------

Mid-East Prophecy Update – October 16th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 16.10.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-10-16.pdf

Pastori J.D. paneutuu tuoreisiin uutisiin tältä kuluneelta viikolta koskien YK:ta ja Israelia katsottuna Sakarjan kirjan 12. luvussa mainitun profetian linssin läpi.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan meidän paneutuvan tuoreisiin uutisiin tältä kuluneelta viikolta, jotka liittyvät YK:hon ja Israeliin.
- Huomaa, että teen näin keskellä sitä taustaa, että on olemassa jopa ällistyttävämpää kehitystä, koska se liittyy Venäjään, ja nyt Jemeniin.
- Samalla kun olemme katsoneet tätä kehitystä viime viikkoina Hesekielin 38. luvun linssin läpi, niin tänään me keskitymme Sakarjan kirjan lukuun 12.
Sakarja 12:1-10”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella. Silloin Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessään: "Minun väkevyyteni ovat Jerusalemin asukkaat Herrassa Sebaotissa, heidän Jumalassansa". Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa – Jerusalemissa. Ja Herra on ensiksi vapauttava Juudan majat, ettei Daavidin suvun kunnia ja Jerusalemin asukasten kunnia ylvästelisi Juudaa vastaan. Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal'olento, niinkuin Herran enkeli heidän edessänsä. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan. Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.”
Tämän ymmärryksen Sakarjan profetiasta myötä aloitan Arutz Sheva'n tiistaisella artikkelilla, jossa he raportoivat UNESCO'n sanoneen, ettei juutalaisilla ole mitään yhteyttä Temppelivuoreen. Raportin mukaan, YK hyväksyi päätöslauselman torstaina kieltämällä juutalaisten yhteyden Temppelivuoreen ja Länsimuuriin. Päätöslauselmaa kannatti 24 valtiota, mukaanlukien Venäjä ja Kiina. Kuusi maata vastusti ja 26 maata äänesti tyhjää. Päätöslauselma pitää sisällään sen, että Länsimuuriin ja Temppelivuoreen tullaan viittaamaan niiden arabialaisilla nimillä ja heprealaiset termit paikoille näkyvät vain lainausmerkeissä YK:n viittauksissa. Aiemmin Israel oli yrittänyt estää päätöksen, jopa pyytäen Vatikaania auttamaan päätöslauselman estämiseksi. Vatikaani nauttii tarkkailijan asemaa UNESCO'ssa.

Se oli torstaina, sitten perjantaina, Fox News raportoi, että Israel oli keskeyttänyt yhteistyönsä UNESCO'n kanssa edellämainitun Jerusalemia koskevan päätöslauselman vuoksi. Lainaten raporttia, ”Israel keskeytti yhteistyön UNESCO'n kanssa perjantaina, päivä sen jälkeen kun YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö hyväksyi päätöslauselmaluonnoksen, joka Israelin mukaan kieltää syvän, historiallisen juutalaisyhteyden pyhiin paikkoihin Jerusalemissa. UNESCO'n päätöslauselmaluonnos, jota useat arabimaat tukivat, käyttää vain islamilaista nimeä kukkulan laella sijaitsevasta yhdistelmästä, joka on pyhä sekä juutalaisille että muslimeille, käsittäen Länsimuurin, jäänteen raamatullisesta temppelistä ja pyhimmän paikan, missä juutalaiset voivat rukoilla.”

- On tärkeää ymmärtää, että kaikki kolme maailman pääuskonnoista esittävät vaatimuksia Jerusalemin suhteen, mutta kuitenkin, vain kaksi näistä ovat oikeutettuja siihen.
- Puhun tietysti juutalaisuudesta ja kristinuskosta jotka molemmat ovat oikeutettuja vaatimuksiinsa, mikä tekee islamin vaatimuksista täysin laittomia.
- Tosiasia on, että Jerusalemia ei mainita edes yhdesti Koraanissa huolimatta muslimien yrityksistä tulkita toisin.
- Samalla kun Koraani ei mainitse Jerusalemia kertaakaan, Raamattu mainitsee Jerusalemin 806 kertaa, 660 mainintaa Vanhassa Testamentissa ja 146 mainintaa Uudessa Testamentissa.
- Kysymys, joka täytyy esittää, on että miksi. Miksi sellainen liikehdintä, jossa juutalaisilta pyritään riistämään Jerusalem, on saamassa vetovoimaa?
- Vastataksemme tähän miksi-kysymykseen, meidän ei tarvitse katsoa muualle kuin Raamatun sivuille, mistä me löydämme kohtia, joissa Jumala laittaa nimensä Jerusalemin päälle.
- Toivon sinun ystävällisesti kestävän minua jäljellä olevan aikamme, kun kerron siitä, miten Jumala on laittanut nimensä Jerusalemin omistusoikeuteen.
- Jumala ei ainoastaan laittanut nimeänsä Jerusalemin omistusoikeuteen kirjaimellisesti, vaan Hän myöskin laittoi nimensä Hänen kansansa omistusoikeuteen ikiajoiksi.
- Yksi korkeimmista siunauksista, joita voit asettaa johonkuhun Lähi-idässä, on lausua ja julistaa Jumalan nimi ylläsi.
Neljäs Mooseksenkirja 6:22-27”Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: "Puhu Aaronille ja hänen pojillensa ja sano: Siunatessanne israelilaisia sanokaa heille: Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua; Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen; Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan. Näin he laskekoot minun nimeni israelilaisten ylitse, ja minä siunaan heitä."”
- Sen lisäksi, että Jumala laittoi nimensä Israelin lasten ylle, Hän myöskin laittoi nimensä Jerusalemin, Israelin ikuisen pääkaupungin, ylle.
Toinen Aikakirja 6:6a”Mutta Jerusalemin minä olen valinnut nimeni asuinsijaksi...”
Toinen Aikakirja 12:13b”...hän (Rehabeam) hallitsi seitsemäntoista vuotta Jerusalemissa, siinä kaupungissa, jonka Herra oli valinnut kaikista Israelin sukukunnista, sijoittaaksensa nimensä siihen.”
Toinen aikakirja 33:7b”...Jerusalemiin, jonka minä olen valinnut kaikista Israelin sukukunnista, minä asetan nimeni ikiajoiksi.”
Toinen Kuningastenkirja 21:4b"Jerusalemiin minä asetan nimeni."
- Nyt kysymys kuuluukin, mikä on Jumalan nimi. Toisin sanoen, me tiedämme, että ”Jumala” on hänen tittelinsä, mutta mikä on Jumalan nimi.
Eräs kommentaattori kirjoitti tästä: ”On yleisesti hyväksytty tosiasia, että Jobin kirja on vanhin kirja Raamatussa. On yleisesti hyväksyttyä, että Job eli patriarkaalisella aikakaudella, ja mahdollisesti jopa edelsi Aabrahamia. Jobille Jumalan yleisnimi oli 'El Shaddai'.”
Adam Clarke kirjoitti kommentaarissaan: ”El Shaddai, olen Jumala Kaikkiriittoisa; shadah'ista, vuodattamaan, tuomaan uutta valoa. Olen sellainen Jumala, joka vuodattaa siunauksia, joka antaa heille runsaasti, yllin kyllin, jatkuvasti.”
Pastori J. Mark Martin'illa Phoenix'in Golgatan kappelista (Calvary Chapel), Arizonan osavaltiossa, oli tällaista sanottavaa; ”Heprean kirjain ”Shin” on juutalaisten käyttämä lyhenne nimelle ”El Shaddai”. ”Jerusalemin vanhakaupunki” muistuttaa ”Shin”-kirjainta muodoltaan tehden mahdolliseksi sen, että Jumala Kaikkivaltias laittoi nimensä kirjaimellisesti Jerusalemiin.”
- Ehdottaisin, että tämä Shin, lyhenteenä Jumalan nimelle, mikä on El Shaddai, on itseasiassa Jerusalemin päällä, kuten Jumala sanoi.
- Mieti näitä kuvia Jerusalemin vanhastakaupungista, joka hahmottuu kaupungin muurien mukaisesti, kun me heijastamme Jumalan nimen sen päälle.

   
- Yksinkertaisesti sanottuna, tämän yksistään pitäisi romuttaa mikä tahansa myytti siitä, että Jerusalem kuuluu jollekin muulle kuin Israelille, jolle Jumala on sen antanut.
- Muista, että tämä on vain yksi pala profetian palapelistä, joka tänäpäivänä on tulossa kokoon toteutumisessaan kuin koskaan ennen.
- Lopuksi, jos et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, haluaisin kertoa pelastuksen evankeliumista Jeesuksessa Kristuksessa.
Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”
Roomalaiskirje 3:23 ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”
Roomalaiskirje 5:12 ”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”
Roomalaiskirje 6:23 ”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”
Roomalaiskirje 5:8 ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”
Roomalaiskirje 10:9-10 ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”
Roomalaiskirje 10:13 ”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

tiistai 18. lokakuuta 2016

Uusi Alien -elokuva ”Arrival” elokuvateattereihin 11.11.2016 – valmistaa massoja Antikristuksen ilmestymiselle

Poimin viime perjantain Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (NewsAlert) yhden mielenkiintoisen osion suomennettavaksi, jossa David Bay lainaa uutislähdettä uusimmasta Hollywoodin Alien -elokuvasta, jonka ensi-illaksi on määrätty Yhdysvalloissa 11. marraskuuta eli 11.11. Tämä on numerologisesti kiintoisaa, koska New Age -okkultistit ja saatanistit pitävät lukua 11 pyhänä ja se kuvaa heidän messiastaan, eli Raamatun Antikristusta. Lisäksi nimenomaan alienit tai ufot näyttelevät keskeistä roolia Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO) syntymisessä, jonka johtoon nousee New Age -kristus (alien-ihminen). Tämä tuleva elokuva voi hyvinkin toimia viimeisenä eksytysvälineenä ja valmentajana pettämään ihmismassat, jotta he hyväksyisivät väärän messiaan, joka nousee 3. maailmansodan tuhkista hallitsemaan maailmaa seitsemän vuoden ajaksi, kunnes Herra Jeesus tuhoaa Antikristuksen toisessa tulemuksessaan maan päälle.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Arrival_(elokuva)

-------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, October 14, 2016


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2746
DVD

II. Uutta Alien -elokuvaa – ”Arrival (Saapuminen)” – on määrä alkaa näyttää 11.11. (marraskuun 11. päivä)


Arrival on sellainen tieteiselokuva josta uneksimme. Se sai suuret tähdet, laajan konseptin, ja mitä kauemmin se menee, sitä enemmän se vaatii yleisöltä. Rytmitys on järjestelmällinen, tarina kiehtova, ja elokuvanteko kaunista. Sinulla harvoin on hajuakaan minne se on menossa – mutta heti kun päästään sinne, et voi saada sitä pois mielestäsi.”

Perustuen Ted Chiang'in novelliin Story Of Your Life, Arrival'in pääosassa esiintyy Amy Adams Tri. Louise Banks'ina, kansainvälisenä kielitieteilijänä, joka kutsutaan paikalle kääntämään salaperäisen alien-lajin, joka on rauhanomaisesti laskeutunut 12 avaruusaluksen kanssa kaikkialle planeetalle, ilmeistä puhekieltä … Sitten hänen seuraansa liittyy teoreettinen fyysikko nimeltään Ian Donnelly (Jeremy Renner), ja yhdessä he lyöttäytyvät muukalaisiin yrittäessään saada vastauksia kaikkiin suuriin kysymyksiin: Miksi olette täällä? Mitä haluatte? Mistä olette kotoisin?”

Jóhann Jóhannsson'in elokuvamusiikki luo ainutlaatuisen tunnelman aavemaisesta ja uhkaavasta, mutta silti miellyttävän. Bradford Young'in elokuvaus saa kaiken tuntumaan eteeriseltä, joka vetää yleisöä lähemmäksi roolihahmoja … Lopulta kuitenkin Arrival'issa on todellakin enemmän kyse sen ideoista kuin mistään muusta. Heti kun nämä ideat valuvat aivoihisi, ja alat suodattaa niitä läpi kauniiksi muokatun elokuvan, jota juuri katselit, koko asia kehittyy kuin perhonen toukasta. Näennäisesti yksinkertainen elokuva, jota olit katsomassa, paljastuu mietiskelyn juhlaksi.”

Kysymys, joka minulla on tästä arvostelusta, kuuluu, että onko tämä elokuva eräänlaista mielenhallintaa, jossa katsoja altistetaan semmoisille ajatuksille, että he haluavat hyvin paljon uskoa alieneiden olemassaoloon.

Eliitti jatkaa ihmiskunnan valmistamista hyväksymään alienit eli muukalaiset!

New Age -kannattajat väittävät, että alieneita on olemassa, ja ne yrittävät auttaa johdattaakseen meidät maapallon asukkaat uusiin, tietoisuuden korkeampiin tasoihin, jotka mahdollistavat Kristuksen ilmestyä. William Cooper kertoo meille alieneiden merkityksestä Antikristuksen ilmestymisessä.

Voitko kuvitella, mitä tapahtuu jos … Avaruusolennot laskeutuvat Valkoisen Talon nurmikolle … ja Messias esittelee itsensä maailmalle, ja tämä kaikki hyvin lyhyessä ajassa?” ["Behold A Pale Horse", by New Age author, Bill Cooper, p. 177]

Ei ole epäilystäkään siitä, että amerikkalaiset ovat todella rakastuneita kaikenlaisiin muukalaisiin ja ufoihin. Eikä mikään ihme, sillä meitä on ruokittu säännöllisellä ruokavaliolla vuodesta 1938 lähtien, suunnattomalla painotuksella niitä kohtaan 2. maailmansodasta saakka. Ihmiset tykkäävät olla kiihottuneita, ja mikään ei kiehdo niin paljon kuin muukalaiset toisesta maailmasta. Toisesta maailmansodasta lähtien alien -elokuvat ovat näyttäneet muukalaisten olevan vihamielisiä joissakin elokuvissa ja ystävällisiä muissa. 'E.T.' on hyvä esimerkki näyttäessään muukalaiset ystävällisinä olentoina, joilla tuntuu olevan meidän parhaat etumme mielessään.

Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat alieneiden olevan vain harmitonta ajanvietettä, New Age -kannattajat ottavat ne hyvin, hyvin vakavasti. Lisäksi he väittävät, että alieneita on olemassa, ja ne yrittävät johdattaa meitä maapallon asukkaita uusiin, korkeampiin tietoisuuden tasoihin, jotka mahdollistavat Kristuksen ilmestyä. Jos et usko minua, kävele vain mihin tahansa New Age -kirjakauppaan, ja tutki lukuisia niteitä alieneista ja ufoista. Tai, jos surffaat netissä, näppäile ”New Age” hakukoneeseen. Sitten, selaa alaspäin monia listauksia ja huomaat kuinka useasti alieneihin ja ufoihin viitataan.

Laittoman eli Antikristuksen tuleminen on Saatanan työn ja toiminnan tulosta...” Tämä lause kertoo meille, että tämän lopun ajan eksytyksen lähde on Saatana. Älä erehdy sen suhteen, Saatanan yliluonnollinen voima tuottaa kaikkein uskomattomimman petoksen, jota maailma on koskaan nähnyt. Tämä petos näyttää niin uskomattomalta, että ihmisten mielet kirjaimellisesti häivytetään. Tässä vaiheessa meidän täytyy muistuttaa kuulijoitamme, että Saatana ja hänen enkelinsä, jotka tunnetaan myös demoneina, kykenevät muuttamaan itsensä ihmisen ja ei-ihmisen muotoihin pettääkseen ihmisiä. Kuten Paavali totesi niin kaunopuheisesti, ”...saatana itse tekeytyy valkeuden enkeliksi.” Pidä tämä seikka mielessä, kun tutkimme lisää tätä aihetta.

Nyt takaisin Paavalin paljastuksiin.

...tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.” (2. Tess. 2:9-10)

Ainoat ihmiset, jotka petetään, ovat pelastumattomia; tämä totuus sopii täydellisesti Jeesuksen väitteeseen Matteuksen luvussa 24:24, missä Hän sanoo, että valitut, Jumalan valittu kansa, eivät voi eksyä. Tämä pelastumattomien pettäminen saa itselleen valtavan merkityksen johtuen seuraavasta jakeesta, ”Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen.” (2. Tess. 2:11) Tämä erittäin pelottava jae paljastaa, että Jumala itse on mukana tässä vaiheessa, tarkoituksellisesti paaduttaen niiden ihmisten sydämet ja mielet, jotka ovat hylänneet Evankeliumin totuuden.

...Vuonna 1982, Michael London L.A. Times'ista kokosi kahdeksan ihmisen ryhmän yhteen, joilla oli kokemusta ufoista ja ulkoavaruuden kohtaamisista erityistä seulontaa varten Steven Spielberg'in elokuvaan ”E.T.”. London pani merkille seuraavat ryhmän reaktiot elokuvalle:

'Tämä on todellinen elokuva, ei romantiikkaa. Se on osa VALMENNUSPROSESSIA VALMISTAMAAN YHDYSVALTOJA AVARUUSOLENTOJEN SAAPUMISELLE.'

'Elokuva on ilmaisuväline...Se pyytää yleisöä olemaan vähemmän peloissaan ns. paranormaalista. Ja mikä olisikaan parempi paikka aloittaa kuin lasten kanssa?'...Kaikki tehdään lasten kautta...”

MIKSI ALIENIT JA UFOT OVAT TÄRKEITÄ ANTIKRISTUKSEN ILMESTYMISELLE?

KUN ANTIKRISTUS LAVASTAA ILMESTYMISENSÄ, HÄN VÄITTÄÄ OLEVANSA YLÖSNOUSSUT MESTARI TOISESTA ULOTTUVUUDESTA, TS. MUUKALAISOLENTO. HÄN ON AIVAN YHTÄ YSTÄVÄLLINEN KUIN NUO MUUKALAISET, JOITA OLET NÄHNYT TELEVISIOSSA JA ELOKUVISSA. HÄNELLÄ ON VAIN MEIDÄN ETUMME MIELESSÄÄN JA HÄN HALUAA JOHDATTAA MAAILMAN UUTEEN, RAUHALLISEEN OLEMASSAOLOON.

New Age -johtajat uskovat ihmisten olevan paljon valmiimpia hyväksymään Antikristuksen väitteet, jos heitä on ensin valmennettu uskomaan ystävällisten avaruusolentojen olemassaoloon.

Nyt tiedät TOTUUDEN alien -elokuvista ja -kirjoista ja -tietokonepeleistä. Mitä enemmän näemme alieneiden mainostamista, sitä lähempänä Antikristuksen ilmestyminen on.

Tämä leffa, Arrival, debytoi amerikkalaisissa elokuvateattereissa marraskuun 11. päivänä, mikä antaa siten elokuvan alkamispäivämääräksi '11.11'.

Muista, luku '11' on Antikristuksen saatanallinen luku!

------------------------------------

Suomentajan kommentti:

Myös suomalainen illu-MTV3-kanava tunnetun saastaisen Salatut elämät -saippuasarjansa välityksellä iskostaa ihmisten mieliin lukua 11 piiloviestinnällään. Viime viikolla 11.10.2016 (siis 11. päivä) esitettiin jakso (osa 3061: Mariannan elämä tikkuaa ja takkuaa), jonka lopussa teeskentelevän ja valehtelevan roolihahmon, Mariannan, käskettiin tehdä raskaustesti. Seuraavassa jaksossa (osa 3062 (3+0+6+2=11): Elias kuulee kummia) tehtaillun raskaustestin tulokseksi tuli kaksi viivaa muodostaen näin luvun 11! Katso kolme pysäytyskuvaa videosta, jotka leikkasin kohdista 7:57, 19:32 ja 20:21. Aika irvokasta ja todistaa vain kenen asialla Salkkarit-ohjelma on (Eliitin pelinappula).

http://aijaa.com/Fv7RLG (Marianna teki raskaustestin ja näkee yhden viivan)

http://aijaa.com/eUHR10 (Marianna huijaa ja piirtää toisen viivan todistaakseen olevansa raskaana)

http://aijaa.com/koNZxR (Sebastian ja Sergei näkevät valheellisesti kaksi viivaa raskaustestissä eli luvun 11)

Lopuksi linkki yhteen Salkkarit-juttuun blogissani, jonka julkaisin maaliskuussa 2014. Siinä näytetään näyttelijän T-paidassa okkulttinen kaikkinäkevä silmä kolmion (pyramidin huippukivi) sisällä.

http://nokialainen.blogspot.fi/2014/03/suomen-moraalinen-luopumus-ja-lahestyva.html

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com