Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 27. tammikuuta 2017

Trumpin presidenttiys kiihdyttää Raamatun profetian toteutumista nyt lopunajalla

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka uutisartikkeleita siteeraten tutkii aluksi menneen Pariisin rauhankonferenssin lopputulemaa ja siirtyy sitten pohtimaan Yhdysvaltain uuden presidentin, Donald Trumpin, vaikutusta lähitulevaisuuteen ja Raamatun profetioiden toteutumiseen. Epäilystä on ilmassa, että päinvastoin kuin jotkut luulevat, niin Trumpin presidenttiys pistää vain vauhtia Jumalan lopunaikojen suunnitelmien täyttymiseen ja näin Jeesuksen Kristuksen paluu seurakuntaansa varten on entistä lähempänä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update January 22nd, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 22.1.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-01-22.pdf

Pastori J.D. tarjoaa syitä siihen, miksi Trumpin presidenttiys voi itseasiassa nopeuttaa Raamatun profetian täyttymistä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä minun täytyy ystävällisesti pyytää sinua kestämään minua, kun käyn läpi hyvin kiireistä viikkoa profetian kannalta.
- Kuitenkin, ensiksi, uskon että on velvollisuuteni tarjota sekä selvennystä että anteeksipyyntö koskien viime viikon päivitystä.
- Kiitos berealaisille täällä paikallisesti ja meidän verkossa toimivalle seurakunnalle maailmanlaajuisesti, että julkaisin seuraavan viestin Twitterissä, Facebookissa ja YouTubessa.
Selvennykseksi ja anteeksipyynnöksi koskien Obamaa toimimassa puheenjohtajana YK:n turvallisuusneuvostossa, puhuin väärin ja minun olisi pitänyt sanoa, että hän ”oli” (vuonna 2009) eikä ”tule olemaan” (vuonna 2017) ensimmäinen presidentti historiassa, joka tekee näin.
Lisäksi tiellä seuraavaan tarkasteluun haluan nopeasti mainita, että tiistaina, niin kutsuttu Pariisin rauhankokous liittyen Palestiinan valtioon ja Jerusalemin jakamiseen näyttää olleen merkityksetön, ainakin toistaiseksi, ja siitä tuli sellainen Iso-Britannian avulla, joka ei lopulta antanut tukeaan lopulliselle tiedonannolle vedoten heidän varauksiinsa rauhan edistämisen suhteen osapuolten välillä, jotka eivät ole mukana prosessissa vain muutama päivä ennenkuin uusi Yhdysvaltain presidentti astuu virkaansa.
Jerusalem Post'in mukaan pääministeri Theresa May ei lähettänyt ulkoministeriään, Boris Johnson'ia, eikä hänen Ranskan-suurlähettilästään kokouspaikalle. Sensijaan Britannialla oli tarkkailijan asema konferenssissa. ”Meillä on tiettyjä varauksia kansainvälisen konferenssin suhteen, jonka tarkoituksena on edistää rauhaa osapuolten välillä, jotka eivät ole osallistujina – todellakin, mikä toteutuu vastoin israelilaisten toivomuksia – ja joka järjestetään vain muutama päivä ennen siirtymistä uuden Amerikan presidentin virkakauteen, kun Yhdysvallat tulee olemaan lopullinen takaaja mille tahansa sopimukselle”, ulkoministeriön lausunnossa luki. ...samalla kun useimmat osallistujamaat allekirjoittivat kommunikean kehottaen kahta osapuolta sitoutumaan jälleen kahden valtion ratkaisuun, ja lopettamaan ”yksipuoliset toimenpiteet”, jotka vakiinnuttavat konfliktin, niin Lontoo vastusti, päättäen lopulta olla antamatta tukeaan asiakirjalle.

Tiistaina Ynet News julkaisi mielipidekirjoituksen entiseltä Israelin YK-suurlähettiläältä, Ron Prosor'ilta, jota minulla oli etuoikeus pitää kokousvieraanani, kuten jotkut teistä tiedättekin, kun hän oli puhumassa täällä Havaijilla. Tajuan että voin olla puolueellinen hänen näkökulmaansa johtuen tästä ja haluan jakaa hieman siitä mitä hänellä oli sanottavanaan Pariisin rauhankonferenssista, joka oli väärä viesti, väärään aikaan, ja väärässä paikassa. ”...Vain muutama viikko sitten, ranskalaiset ja britit nostivat kätensä Israel-vastaisen päätöslauselman puolesta YK:n turvallisuusneuvostossa, ja sunnuntaina he kutsuivat koolle maailman valtioita Pariisiin uutta hulluuden marssia varten, jonka tarkoituksena oli tukea päätöslauseman sisältöä harhaanjohtavan otsikon alla, että konferenssi edistää rauhaa. ...Ulkopuolella etiketin, joka sisälsi ilotulituksia ja rapeita croissantteja, tällä konferenssilla ei ole todellista sisältöä. Kansainvälisten konferenssien on tarkoitus toimia kehyksinä, joissa osapuolet työskentelevät saavuttaakseen sopimuksen samaan aikaan kun ne käyvät suoria neuvotteluja. Niin se oli Madridissa, Oslossa ja Camp David'issa. Kansainvälisen yhteisön tehtävänä on kannustaa molempia osapuoli, jotta ne voivat istua alas neuvottelupöytään ja tehdä heille selväksi, että ilman neuvotteluja ne molemmat häviävät, mutta näyttää siltä, että ollaan tekemässä kaikkea muuta kuin tätä. ...Pariisin konferenssi järjestettiin … vain muutama päivä ennenkuin Yhdysvaltain uusi hallinto auktorisoidaan sekä taustalla vielä tulevat Ranskan vaalit. Kylmä ja mauton jälkiruoka tuotuna Obaman hallinnon kohteliaisuutena Israelille, jossa on mukana improvisoituja alkupaloja ranskalaisesta keittiöstä palveli hetkisen ennenkuin kokki vaihdettiin. Ongelmana on, että kokki haluaa kajota toisten asioihin täysin piittaamatta muista kiehuvista padoista, kuten Syyrian kansanmurhasta, Euroopan sisäisestä terrorista ja maahanmuutto-ongelmista – jotka kiehuvat yli laidan niiden alla olevan tulen voiman valossa. ...Kansainvälisen yhteisön on aika ymmärtää, että Palestiinan johto ei tarvitse amerikkalais-ranskalaista foorumia, vaan jonkun, joka tietää, miten ravistaa sitä ja tuoda se takaisin neuvottelupöytään.”

Mennäänpä uuteen presidenttiin ja Times of Israel'in mukaan, ”uuteen aikakauteen”, jota Israel tervehtii ennakoimalla uutta suhdetta ja liittoa Yhdysvaltojen ja Israelin välillä. Lainaten Times'ia, Israel suhtautui myönteisesti presidentti Donald Trumpin virkaanastujaisiin kahdeksan, usein kireän, Obaman hallinnon vuoden jälkeen, vannoen tekevänsä Israelin ja USA:n välisestä liitosta ”suuremman kuin koskaan” ja ennustaen ”uuden aikakauden” alkua. …Israelin YK-suurlähettiläs Danny Danon sanoi tämän ennakoivan suurta muutosta, erityisesti YK:ssa, jossa Israel kärsi äskettäin yhden sen pahimmista vastoinkäymisistä viime vuosina, kun presidentti Obama kieltäytyi käyttämästä USA:n vetoa päätöslauselmassa, joka tuomitsi Israelin siirtokunnat. ”Todellinen Israelin ystävä astuu tänään Valkoiseen Taloon”, Danon sanoi lausunnossaan. ”Kiitos teille presidentti Trump suorasta tuesta, kun odotamme innolla voidessamme toivottaa teidät tervetulleeksi pääkaupunkiimme Jerusalemiin.” Artikkeli jatkaa puhuen joistakin mahdollisista huolenaiheista uuden Yhdysvaltain presidentin suhteen, jotka sisältävät Trumpin taipumuksen olla seurallinen Putinin kanssa, jolla on läheiset suhteet Iraniin varsinkin kun se liittyy Syyriaan. Lisäksi, on huolia Israelissa Israelin vuoksi, koska ne liittyvät Israelin vihollisiin, jos Trumpin aikomuksena on toteuttaa lupauksensa suurlähetystönsä uudelleensijoittamisesta Tel Aviv'ista Jerusalemiin.

Lisää tähän ällistyttävä ilmoitus, että Trump on turvautunut vävyynsä, Jared Kushner'iin, joka on nimitetty Valkoisen Talon vanhemmaksi neuvonantajaksi ”välittämään rauhansopimusta Lähi-itään”. The Jerusalem Post'in mukaan Trump sanoi Times of London'in haastattelussa, että Kushner, Ivanka Trumpin aviomies, ottaisi tehtäväkseen neuvotella rauhasta israelilaisten ja palestiinalaisten välillä – nimitys, jota Trump on aiemmin liehuttanut johtuen siitä tosiasiasta, että Kushner ”tuntee alueen, tuntee ihmiset, tuntee pelaajat”, Trump kuvaili aiemmassa haastattelussa. … Kushner ja hänen vaimonsa, joka kääntyi judaismiin heidän avioliittonsa solmimisen aikoina vuonna 2009, ovat molemmat ortodoksijuutalaisia.

- Seuraavassa tulen siihen mihin pyrin tällä kaikella, eli näyttäisi siltä, että presidentti Trump antaa kristityille sen mitä kutsutaan tuomion peruutukseksi.
- Vaikka lykkäyksen tapainen armonaika on varmasti uskottava, väitän että se itseasiassa voisi olla juuri vastakkaista, niin että se pätee kristittyjen kohdalla.
- Sanon tämän useista syistä johtuen, eikä vähiten sen takia, että on jo hyvinkin yö, kun miljoona kristittyä koki marttyyrikuoleman viimeisen 10 vuoden aikana.
Maanantaina The Christian Post julkaisi raportin, jossa he arvioivat, että yli 900,000 kristittyä koki marttyyrikuolman uskonsa vuoksi viimeisen 10 vuoden aikana. ...Vaikka tutkimus julkaistiin tässä kuussa, he havaitsivat, että 90,000 kristittyä – tai yksi kristitty joka kuudes minuutti – tapettiin vuonna 2016.

- Toinen syy, miksi sanon näin, johtuu siitä nopeudesta, jolla Israel on tervehtinyt ”uutta aikakautta” suhteessa uuteen Yhdysvaltain presidenttiin.
- Nimittäin, uudet ”kannustimet” uuden ”jonkun” kautta, joka tietää kuinka tuoda takaisin juutalaiset ja palestiinalaiset neuvottelupöytään.
- Ehdotan, että kaikella, mitä on Raamatun profetian pöydällä liittyen Israeliin, on potentiaalia liikkua jopa nopeammin.
- Raamatun ennustukset, joista puhun, ovat juuri niitä joita olemme tarkastelleet viime päivityksissämme, niin että ne ovat kaikki pelissä tänäpäivänä.
- Jesajan luvusta 17 Danielin lukuun 9:27 ja kaikkiin profetioihin siltä väliltä, Trumpin presidenttiys voi todella nopeuttaa niiden toteutumista.
- Salli minun kiiruhtaa sanomaan, etten millään tavoin usko, että Trump tai hänen ortodoksijuutalainen vävynsä voi olla Antikristus, kuten jotkut ehdottavat. [Uskomatonta hengellistä sokeutta ja tosiasioiden kieltämistä pastori Faragilta. Tulee mieleen Jeesuksen ajan fariseukset, jotka eivät tunnistaneet Israelin oikeaa Messiasta ja odottivat toista. Suom. huom.]
Eilen kun valmistelin tämänkertaista päivitystä, sain kaksi sähköpostiviestiä perätysten ja luulen, että olisin karkeasti huolimaton jos en puuttuisi niiden sisällykseen, koska sillä on tekemistä Donald Trumpin kanssa jota ollaan asettamassa maan korkeimpaan virkaan Jumalan pasuunana. Jos olet hiukankin minun kaltainen, ja epäilen että oletkin, niin luultavasti olet kuullut tästä profetiasta ja monista muista sen ohella, jotka kaikki viittaavat Trumpiin Jumalan miehenä juuri tällaista aikaa varten. Huomaa, että vaikka en halua suoralta kädeltä hylätä tätä, minun on oltava arvostelukykyinen tämän suhteen. Näin siksi, että oli monia profetioita Barack Obamasta viimeisenä USA:n presidenttinä. Näin ollen, meidän täytyy olla hyvin varovaisia, kun tulee kyse tämänkaltaisista profetioista. Yksi niistä asioista, jonka olen oppinut Raamatun profetiasta, on se, että ellet tiedä, niin pysy siinä mitä tiedät, ja se mitä tiedät, on, että Jumalan Sana on aina viimeinen sana.
2. Pietarinkirje 1:19-21 (KR 33/38)”Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä; sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta.”
1. Joh. 4:1-3 (KR 33/38) ”Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta; ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.”
5. Moos. 18:21-22 (KR 33/38) ”Ja jos sinä ajattelet sydämessäsi: 'Mistä me tiedämme, mikä sana ei ole Herran puhetta?' niin huomaa: kun profeetta puhuu Herran nimessä, ja kun se, mitä hän on puhunut, ei tapahdu eikä käy toteen, niin sitä sanaa Herra ei ole puhunut; julkeuttaan se profeetta on niin puhunut; älä pelkää häntä.”
- Lopetan tämänkertaisen päivityksen yksinkertaisesti sanomalla, että tulemme kohta tietämään ja hyvinkin pian, jos kaikki, josta on puhuttu, on Jumalasta.
- Lisäksi saamme myöskin tietää kohta ja hyvin pian, että Jumalan sitäkin lujempi profeetallinen Sana on nykyään alkamassa toteutua.
- Ei tarvitse katsoa muuhun kuin siihen mitä on tapahtumassa Israelin suhteen, Israelissa, ja kenties vielä tärkeämpää, mitä tapahtuu Israelia vastaan jo nyt.
- Lopuksi haluan sanoa, että jos et ole koskaan vedonnut Herran Jeesuksen nimeen pelastuaksesi, niin kehotan hartaasti sinua tekemään niin jo tänään.
- Selitän miten, jakamalla sinulle sen mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko koko sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Jerusalem syynä Donald Trumpin valinnalle USA:n presidentiksi? – Trump ei ole tuomion peruutus Amerikalle!

Tässä tuore kirjoitus profeetalliselta Rapture Ready (Tempausvalmis) -sivustolta, jossa tehdään aluksi yhteenvetoa Trumpin vaalikampanjasta ja presidentti Obaman 8-vuotisesta virkakaudesta, joka johti lopulta patrioottien nousuun Yhdysvalloissa, jotka äänestivät presidentinvaaleissa Amerikan tuhoamista vastaan. Mutta onko Donald Trump uutena presidenttinä todella tuomion peruutus Amerikalle, kysyy tämän artikkelin kirjoittaja. Pikemmin hän näkee nykyään Israel-mielisen Trumpin valinnan uutena profeetallisena kehitysaskeleena, joka vain kiihdyttää Raamatun lopun aikojen profetioiden toteutumista. Syynä tähän on Jerusalemin kaupunki, jonka aseman Israelin pääkaupunkina Trump lupasi vahvistaa vaalikampanjansa aikana. Tämä tarkoittaa USA:n suurlähetystön siirtämistä Tel Aviv'ista Jerusalemiin, joka voi saada aikaan konfliktin Lähi-idässä, kenties Psalmin 83 sodan, joka voi levitä 3. maailmansodaksi. Jumala käyttää näin Trumpia välikätenä näyttääkseen maailmalle, että Jerusalem kuuluu ainoastaan juutalaisille. Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

Onko presidentti Trump Jumalan tuomion peruutus Amerikalle....vai eikö?
Is President Trump God’s Reprieve on America….or not?

by C. Lynn Peake

Published on: January 23, 2017 by Todd Strandberg Category: General Articles


Minun oli pakko kirjoittaa tämä artikkeli, koska olen kuullut niin monien kunnon kristittyjen sanovan, että Donald Trumpin valinta on tuomion peruutus Jumalalta.

Minulla on erilainen näkökulma.

Kuluneen vaalivuoden aikana Amerikka koki hyvin likaisen kampanjan. Alusta alkaen, republikaanipuolueen (GOP) jäsenet olivat toistensa kimpussa. Valtaapitävän GOP:n edustajat olivat kiivaasti miljardööri-liikemiehen, Donald Trumpin, nimitystä vastaan. Hän ei ollut poliitikko, ja sen vuoksi, hän ei ollut samassa seurassa kuin keskiverto Washington D.C:n poliitikko. Trump oli menossa vastavirtaan ja hän nousi meidän hallinnon MOLEMPIEN osapuolten menettelytapoja vastaan. Herra Trump vastusti tätä sotkua laittoman maahanmuuton suhteen ja oli Barack Obaman avointen rajojen politiikkaa vastaan. Hän oli TPP'tä, Tyynenmeren vapaakauppasopimusta, vastaan, jonka tarkoituksena oli myydä amerikkalaisia työpaikkoja Aasiaan.

Tämä oli uutta politiikkaa Barack Obamaan nähden, mikä vihjasi sabotaasiin amerikkalaista työntekijää vastaan. Obamacare'n kumoaminen oli toinen Donald Trumpin tekemä lupaus ja hän luetteli asioita toisensa perään, joita hän muuttaisi yrityksessään ”tehdä Amerikasta jälleen suuren”. Pohjimmiltaan, herra Trump teki selväksi sen, että hän aikoi kumota lähes kaiken, jota Barack Obama ja hänen hallintonsa jäsenet tekivät menneen kahdeksan vuoden aikana.

Noiden kahdeksan vuoden aikana, vallanpitäjäpoliitikot molemmissa puolueissa levittivät punaisen maton auki Barack Obamalle ja sallivat hänen purkaa ja tuhota monia amerikkalaisia perinteitä. Obama on radikaali, mistä ei ole epäilystäkään, ja hänen nenäkäs käytäntönsä ja egoistinen johtamistapansa osoittivat MONELLE, ettei hän ollut Amerikan ystävä. Se varmaankin näytti siltä kuin Obama olisi vihkiytynyt Amerikan tuhoamiselle ja hän asettui monien ultravasemmistolaisten ryhmien, kuten Muslimiveljeskunnan, Black Lives Matter -järjestön ja militanttien homo/lesbo -järjestöjen puolelle.

Barack Obama osoitti suosiotaan itselle kun hän antoi miljardeja dollareita Iranille, auttaen näin heitä kohti ydinaseen kehittämistä. Obama näpsäytti sormellaan Amerikkaa kohti, kun hän avasi rajat, salli laittomien siirtolaisten juosta vapaasti Yhdysvalloissa, samalla kun hän määräsi terroristien vapauttamisen GITMO'sta (Guantanamo Bayn vankileiri). Silloin kun hän ei pelannut golfia, Obama allekirjoitti toimeenpanevan määräyksen toisensa perään, kun hän ylitti valtuutensa. Obaman valvonnan alla, IRS'ää (Yhdysvaltain veroviranomainen) käytettiin lyömäaseena kristittyjä konservatiiviryhmiä vastaan. Silloisen ulkoministerin Hillary Clintonin avulla, Obama toi sodan Lähi-itään, kun maa toisensa jälkeen kaatui niin sanotussa ARABIKEVÄÄSSÄ, joka oli itseasiassa väkivaltaisen Muslimiveljeskunnan suorittamaa vallankaappausta. Tämä johti kristittyjen massiiviseen vainoon ja monet näistä maista ovat nyt kuumaa kasvualustaa terrorismille.

Yhteenvetona kahdeksasta kuluneesta vuodesta, Amerikka on nyt toisenlainen maa Obaman ”hope and change” -iskulauseen jälkeen ja voimme sanoa, että Barack Obama oli menestyksekäs kun hän perusteellisesti muutti 'America the Beautiful' -laulukappaleen Amerikaksi, joka oli jakautunut ja lähes valloitettu.

Yksi vaarallisimmista Barack Hussein Obaman teoista oli puukottaa Israelia selkään ja sydämeen. Vaikka Obamalla oli monia juutalaisia kabinettinsa jäseninä työskentelemässä tiiviisti hänen kanssaan, sellaisia kuten Rahm Emanuel ja Anthony Weiner, Obama teki selväksi maailmalle, ettei hän ollut Israelin ja Benjamin Netanyahun ystävä, joita hän kohteli äärimmäisen epäkunnioittavasti, mukaan lukien sekaantuminen Israelin vaaliprosessiin, kukistaakseen Netanyahun. Obaman hallinto asettui palestiinalaisten puolelle, julistaen tukeaan 'kahden valtion ratkaisulle' ja joulukuun 23. päivänä 2016, vain päivää ennen juutalaisten vuotuista Hanukka-juhlaa, Amerikka pidättyi äänestämästä YK:n päätöslauselmaa vastaan, joka tuomitsi Israelin talojen rakentamisesta Jumalan antamalle maalle. [Nyt on käynyt tuoreeltaan ilmi, että Obama lähetti palestiinalaishallinnolle 221 miljoonaa dollaria viimeisinä tunteinaan ennen Trumpin virkaanastujaisia. Lue http://www.ndtv.com/world-news/us-sent-221-million-to-palestinians-in-barack-obamas-last-hours-as-president-1651945. Suom. huom.]

Presidentinvaalikampanja oli ruma liioittelematta. Globalistiset maailmanjohtajat sivuuttivat ehdokas Donald Trumpin merkityksellisyyden. Hän kampanjoi 'Amerikka ensin' teemalla ja tämä rikkoi globalistien suunnitelmat laatia MAAILMANHALLITUS. Donald Trumpin vastustaja oli entinen ulkoministeri Hillary Clinton. Häntä rahoittivat kansainväliset pankkiirit, Wall Street, Saudi-Arabia, Kiina ja miljardööri natsien työtoveri George Soros.

Monille todellisille amerikkalaisille, presidentti Hillary Clinton olisi ollut katastrofi maallemme. Se oli liian pelottavaa kuvitella kuinka Clinton myisi Amerikan eniten tarjoavalle, samalla kun ne, jotka olivat hänen ympärillään, olivat mukana saatanallisissa aktiviteeteissa, kuten 'henkikokkauksessa (spirit cooking)'. Miten Jumala voisi suojella Amerikkaa kun tällainen paha pitäisi otteessaan kansakuntamme pääkaupunkia? Hillary Clintonin piti olla Obaman jälkeinen lakaisukone. Kun Obama rikkoi ja tuhosi Amerikan peruslakeja, Hillary olisi lakaissut koko roskan ja Amerikka olisi saatettu polvilleen. Kerran niin vapaasta kansakunnasta olisi tullut täydellinen rauniokasa.

Marraskuun 8. päivänä 2016, Donald Trump voitti Hillary Rodham Clintonin. Monet olivat ällistyneitä hänen voitostaan, mutta ne meistä, jotka rukoilivat polvillaan Jumalalta armoa, eivät olleet yllättyneitä. Rukouksemme pyysivät Jumalalta anteeksiantoa Amerikalle, armahdusta maallemme, ja suojelemaan meitä pahalta, joka tulee hallinnossamme olevien 'Jumalan vihaajien' toimista.

Monien mielestä Clintonin tappio oli todellakin peruutus tulevasta Jumalan tuomiosta ja hävityksestä. Minulla on erilainen näkökulma kaikesta tästä.

Maailman tila tällä hetkellä, sen jälkeen kun Obama ja muut globalistit ovat tehneet parhaansa tuhotakseen suvereenit kansakunnat, on hyvin vaarallinen. Islamilaisia maahantunkeutujia on toivotettu tervetulleiksi maihin kaikkialla Euroopassa. Islam ja vapaat kansakunnat eivät sekoitu keskenään. Islam tarkoittaa alistamista ja se aiheuttaa törmäyksen vapaiden yhteiskuntien kanssa, joissa ihmiset ovat nauttineet vapaasta ajattelusta, vapaasta ilmaisusta ja sananvapaudesta. Vapaat avoimet yhteiskunnat eivät ole täydellisiä. Niin kauan kuin lakeja kunnioitetaan, ihmiset voivat tulla ja mennä ja olla vapaasti sitä mitä haluavatkaan olla. Islamilaisessa valtiossa on ankaria rajoituksia ja joillakin ihmisillä on enemmän oikeuksia kuin toisilla. Naisille ei anneta vapauksia islamilaisissa valtioissa kuten heillä on Lännessä. Islam näkee jokaisen, joka ei ole islamilainen, vääräuskoisena. 'Vääräuskoisen' tappaminen sallitaan Koraanissa. Tämä mentaliteetti törmää täysin vapaisiin ja lakia noudattaviin yhteiskuntiin.

Globalistiset johtajat, kuten Angela Merkel, ovat avanneet ovensa islamilaisille ns. maahanmuuttajille, ja verukkeena on, että nämä maat tarvitsevat lisää työntekijöitä. Media on myynyt tätä auttaakseen pakolaisia Syyriasta ja Irakista, mutta hyvin vähän naisia ja lapsia löydetään näiden 'pakolaisten' joukosta, joista suurin osa on sotilaallisessa iässä olevia miehiä. Ne, jotka vastustavat tätä, ovat nähneet nämä maahanmuuttajat TUNKEUTUJINA eikä työntekijöinä.

Väkivaltarikollisuus on kasvussa paikoissa, joissa se ei ollut sitä vain vähän aikaa sitten. Saksa, Ruotsi, Hollanti, Italia, Belgia, ja Ranska ovat raportoineet hälyttävästä väkivaltarikosten, kuten raiskausten, lisääntymisestä. Lisäksi on ollut kauhistuttavia terrori-iskuja Saksassa, Ranskassa, ja Belgiassa näiden niin kutsuttujen pakolaisten toimesta. Tuntuu siltä, että johtajat, jotka sallivat tämän invaasion, ovat sokeita sille tosiasialle, että he ovat kutsumassa avosylin juuri niitä ihmisiä, jotka tuhoavat heidän valtioitaan sisältä käsin. Tätä islamilaista invaasiota tapahtuu kaikkialla planeetalla, ikäänkuin siemeniä istutettaisiin tulevaa tarkoitusta varten.

Onko Amerikka saanut lykkäyksen Donald Trumpin valinnan myötä? Yksi Trumpin lupauksista, joka ei ole saanut tarpeeksi huomiota osakseen, on hänen suunnitelmansa siirtää USA:n Israelin-suurlähetystö Tel Aviv'ista Jerusalemiin, ja näin julistaa koko maailmalle, että Yhdysvallat tunnustaa JERUSALEMIN ISRAELIN PÄÄKAUPUNKINA.

Voisiko olla niin, että tämä on syy sille miksi Kaikkivaltias Jumala salli Donald Trumpin tulla presidentiksi? On varmaa, että Hillary Clinton ei olisi koskaan tehnyt tätä. Sen sijaan hän olisi jatkanut Israelin selkäänpuukottamista. Voimmeko sanoa, että Jumala haluaa maailman tietävän, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki? Tuleeko Donald Trump tunnustamaan JERUSALEM LIITON (JERUSALEM COVENANT), asiakirjan, jonka laati rabbi Menachem Elon, oikeustieteen professori ja ortodoksijuutalainen rabbi, joka on erikoistunut perinteiseen juutalaiseen lakiin. Kovenantti (covenant) esiteltiin Israelin hallitukselle vuonna 1992 Jerusalemin jälleenyhdistymisen 25-vuotispäivänä. Sen ovat allekirjoittaneet rabbit, hallinnon johtajat ja tuhannet Israelin tukijat.

The Jerusalem Covenant (Jerusalem Liitto)

”Olemme kokoontuneet Siioniin, kansalliset johtajat ja päälliköt yhteisöistä kaikkialla, tehdäksemme liiton Jerusalemin kanssa, kuten kansakuntamme johtajat ja kaikki israelilaiset tekivät Israelin paluun varrella maahansa Babylonian pakkosiirtolaisuudesta; ja kansa ja heidän johtajansa tulevat asumaan Jerusalemissa, pyhässä kaupungissa.

Jälleen kerran, 'meidän jalkamme seisovat porteillasi, Oi Jerusalem – Jerusalem rakennettuna kaupungiksi yhteenliitettynä' mikä 'yhdistää israelilaiset toisiinsa', ja 'linkittää taivaallisen Jerusalemin maallisen Jerusalemin kanssa.'

Olemme palanneet paikkaan, jonka Herra vannoi antavansa Aabrahamin, kansakuntamme isän, jälkeläisille; Israelin kuningas Daavidin kaupunkiin; minne Salomon, Daavidin poika, rakensi pyhän temppelin; pääkaupunkiin, josta tuli koko Israelin Äiti; oikeuden ja vanhurskauden metropoliin ja muinaisen maailman viisauden ja oivallusten lähteelle; jonne Toinen Temppeli pystytettiin Esran ja Nehemian päivinä. Tässä kaupungissa Herran profeetat ennustivat; viisaitten kaupungissa opetettiin Tooraa; tässä kaupungissa Sanhedrin (juutalaisten ylin neuvosto) kutsui koolle istuntoja kivisessä kammiossaan. 'Siellä olivat oikeusistuimet, Daavidin huoneen valtaistuin', 'sillä Siionista lähtee laki (Toora), ja Herran Sana Jerusalemista.'

Tänään, kuten vanhoina aikoina, pidämme lujasti kiinni Israelin profeettain sanain totuudesta, että kaikki maailman asukkaat tulevat sisälle Jerusalemin porteista: 'Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, ja se on oleva korkein kukkuloista, ja sinne virtaavat kansat.' Jokainen kansa asuu talossa oman uskonsa mukaisesti: 'Sillä kaikki kansat vaeltavat jumalansa nimessä kukin, mutta me vaellamme Herran, meidän Jumalamme, nimessä aina ja iankaikkisesti.' Ja tässä hengessä Israelin valtion parlamentti (Knesset) on säätänyt lain: Paikkoja, jotka ovat pyhiä kaikkien uskontojen kansoille, suojataan kaikelta häpäisemiseltä ja miltä tahansa rajoitteelta, joka estää vapaan pääsyn niihin.

Jerusalem – rauha ja tyyneys vallitkoon kaupungissa: 'Rukoile rauhaa Jerusalemille; saakoon ne, jotka rakastavat sinua, olla rauhassa. Vallitkoon muuriesi sisällä rauha, ja tyyneys palatsiesi sisäpuolella.' Jerusalemista, rauhansanoma lähti liikkeelle ja tulee menemään eteenpäin kaikille maan asukkaille: 'Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.' Meidän viisaat sanoivat, rauha kansoille. Tulevaisuudessa, Pyhä, Siunattu, tulee lohduttamaan Jerusalemia vain rauhan avulla..

Tästä sijaintipaikasta, me jälleen kerran teemme tämän lupauksen: 'Jos minä unhotan sinut, Jerusalem, niin unhota sinä minun oikea käteni. Tarttukoon kieleni suuni lakeen, ellen minä sinua muista, ellen pidä Jerusalemia ylimpänä ilonani.'

Ja kaiken tämän tietämyksen kanssa, me astumme tähän liittoon (Covenant) ja kirjoitamme: 'Me sidomme sinut meihin ikuisesti; me sidomme sinut meihin uskollisuudella, vanhurskaudella ja oikeudenmukaisuudella, lujalla rakkaudella ja myötätunnolla.' Me rakastamme sinua, Oi Jerusalem, ikuisella rakkaudella, rajattomalla rakkaudella, piiritettyinä ja kun olemme vapautuneet sortajien ikeestä. Olemme kuolleet marttyyreina puolestasi; olemme ikävöineet sinua, olemme takertuneet sinuun. Uskollisuutemme sinuun testamenttaamme lapsillemme meidän jälkeemme. Ikuisesti kotimme on sisälläsi.”

Kun presidentti Trump vahvistaa, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki, helvetin koirat pääsevät valloilleen maan päällä. Ne tulevat olemaan irti verenhimoisina. Saatana haluaa Jerusalemin itselleen. Hänellä on kätyrinsä maan päällä yrittäen epätoivoisesti paloitella kaupunki, varastaa pyhät paikat Israelilta, ja jakaa 'maata rauhan vuoksi'. Jumalan nimi on kirjoitettuna Jerusalemin päälle. Saatanalla ei ole oikeuksia tähän kaupunkiin, mutta lankeemuksestaan asti, uhmaten Jumalaa, Lucifer on halunnut Jerusalemin itselleen, jossa häntä palvottaisiin Kaikkivaltiaan Jumalan yläpuolella.

Jesaja 14:12-14 (KR 33/38)

”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'”

Presidentti Trumpin suunnitelmat siirtää USA:n suurlähetystö Jerusalemiin tarkoittaa sitä, että Trump yhtyy Jumalaan, eli että Jerusalem kuuluu Jumalan valitulle kansalle. Maailma on eri mieltä, ja tämä siirto tulee päästämään Saatanan raivon irti ei ainoastaan Trumpia vastaan, vaan myös Amerikan Yhdysvaltoja vastaan. Saatanan kätyrit tiedotusvälineissä, hallinnossa, ja globalistit ympäri maailman, ovat saaneet raivokohtauksia aina siitä lähtien kun Trump voitti vaalit.

Olemme todistaneet Jumalan käden vaikutusta näissä vaaleissa. Kristityt kyyristyneinä polvilleen rukoilivat kovasti ja Jumala kuuli rukouksemme. Jumalan tahto oli, että Donald Trump on 45. presidentti, kun kaikki yritykset pysäyttää hänet epäonnistuivat. Onko myöskin Jumalan tahto, että Jerusalemista tulee maailman huomion keskipiste nyt? Olemmeko lähestymässä Jumalan asettamaa määräaikaa?

Uskon, että Donald Trumpin valinnan sallittiin tapahtua, ei tuomion peruutuksena, vaan PROFETIAN KIIHDYTTIMENÄ. Vaikka monet pysähtyvät ja ajattelevat, että olemme saaneet lisää armonaikaa, voisi olla oikeampi sanoa, että olemme astuneet uuteen profeetalliseen ajanjaksoon.

Todellakin, nämä voisivat olla mielenkiintoisia aikoja. Jos Trump toteuttaa suunnitelmansa tunnustaa virallisesti, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki, niin silloin Amerikan tulee odottaa vastareaktiota maailmalta, joka tulee olemaan raivokas, erityisesti muslimimaista. Se voisi aiheuttaa voimakkaan terroritekojen lisääntymisen Amerikassa. Eläisimme varmasti vaarallisessa ajassa. Nyt on aika rukoilla kovempaa kuin ennen vaaleja. Meidän täytyy rukoilla, että Jumalan tahto tehdään, ja Hänen kätensä olisi kansakuntamme ja presidentti Trumpin yllä.

Monet 'vartiomiehet muurinaukossa' uskovat, että tempaus, tai Kristuksen ruumiin uloskutsuminen, tulee tapahtumaan juutalaisten pasuunansoitonjuhlan aikana, joka esiintyy syksyisin. Mitä jos tämän tapahtuman on määrä toteutua Trumpin virassaoloaikana? Olen kuullut, että hän on valinnut useita uudestisyntyneitä kristittyjä avainvirkoihin hallinnossaan ja jotkut ovat sanoneet, että Donald Trumpista itse tuli uudestisyntynyt kristitty presidentinvaalikampanjansa aikana. Jos tämä on totta, niin tempaus voisi poistaa tärkeitä ihmisiä hallinnostamme, jättäen sen totaaliseen sekaannuksen tilaan. [Älä viitsi kertoa satuja C. Lynn Peake! Don Drumpf on Antikristus, Israelin valemessias, joka vahvistaa Jerusalem Liiton (Dan. 9:27)!, Suom. huom.]

Pyhä Raamattu sanoo, että kaikki maailman kansat nousevat Israelia vastaan lopun aikoina. Tempauksen jälkeen, hallituksilla ympäri maailman ei tule olemaan kristittyjen läsnäoloa. Israelilla ei tule olemaan yhtään kristillistä liittolaiskansaa. Kristuksen ruumiin ylöstempaaminen on KATALYYTTI kohti Jumalan asettamaa määräaikaa.

Sakarja 12:1-3 (KR 33/38)

”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”

Voisiko olla niin, että ennen seurakunnan tempausta, Kaikkivaltias Jumala haluaa maailman tietävän, että Jerusalem kuuluu Israelille, Hänen valitulle kansalleen? Onko presidentti Trump valittu mies tekemään tämän? Olemmeko lähestymässä uutta profeetallista vaihetta näinä lopun aikoina? Meidän täytyy vain odottaa ja katsoa, ja se voi tuntua hiukan pelottavalta siellä lukijakunnassa.

Tämä voi olla ERITTÄIN mielenkiintoinen ja haastava vuosi. Joten, pysy uskollisena, toiveikkaana, ja rukouksessa taivasta kohti.



Lopuksi suomentajan yhteenveto tästä pyhästä liitosta (holy covenant), jonka Antikristus rikkoo vaivanajan puolivälissä (Dan. 11:30-32).

Jerusalem Covenant eli laki vuodelta 1995, joka tunnustaa Jerusalemin Israelin jakamattomana pääkaupunkina ja valtuuttaa Yhdysvaltojen suurlähetystön siirtämisen Tel Avivista Jerusalemiin, on se Antikristuksen vahvistama liitto Israelin 70. vuosiviikon alkaessa. Siis tämä liitto (covenant) ei ole mikään palestiinalaisten ja Israelin välinen rauhansopimus, jossa Jerusalem on jaettu ja Palestiinan valtio muodostettu Israelin alueelle. Trump lupaa presidenttinä tunnustaa jakamattoman Jerusalemin eli hän on liiton vahvistaja Daniel 9:27 kohdassa. Donald Trump on täten Raamatun Antikristus, joka rikkoo liiton vaivanajan puolivälissä.

http://www.sss.fi/2016/09/trump-lupaa-presidenttina-tunnustaa-jakamattoman-jerusalemin/

ANTICHRIST'S COVENANT?

http://vaulterjohn.tripod.com/covenant.html

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Peruuttaako Donald Trump Jumalan tuomion Amerikalle?

Tässä tuore suomentamani Watchman Warning -artikkeli tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka käsittelee Amerikan kohtaloa uuden presidentin, Donald Trumpin, valtaannousun valossa. Mielestäni Lindsey ottaa esille hyviä näkökohtia, mutta ei lopulta käsitä mitä aikaa elämme, kun Amerikka on se suuri Babylon, joka mainitaan Ilmestyskirjan 18. luvussa. Amerikka ja varsinkin New York on Antikristuksen taloudellinen keskuspaikka vaivanajan ensimmäisellä puoliskolla. Puolivälissä 7-vuotista Ahdistusta Babylon kukistuu (Ilm. 14:8) ja AK siirtyy Jerusalemin temppeliin julistaen olevansa Jumala (2. Tess. 2:4). Pedonmerkki otetaan tällöin käyttöön (Ilm. 13:16-18) ja AK:n 42 kuukautta alkavat maailmanhallitsijana (Ilm. 13:4-5).

-----------------------

Trump tuomion peruuttajana Amerikalle?
A Trump Reprieve for America?
By Hal Lindsey

http://www.hallindsey.com/ww-1-21-2017/

Vuonna 760 eKr., yksi tärkeimmistä kaupungeista sen ajan mahtavimmassa valtakunnassa, katui syntejään ja kääntyi Jumalan puoleen.

Tapaus osoittaa kertakaikkisesti, ettei kenenkään pitäisi ottaa ansiota itselleen kun Jumala työskentelee hänen kauttaan. Jumala otti käyttöön poikkeuksellisia toimenpiteitä vain saadakseen profeetta Joonan menemään Niiniveen. Profeettaa käytettiin suuresti, mutta ei sillä tavalla kuin hän halusi häntä käytettävän. Hän ei halunnut, että ihmiset katuisivat tai kaupunki pelastettaisiin. Hänen sanomansa oli kova, eikä ollut mitään viehättävää hänen esitellessään sitä. Mutta ihmiset tekivät parannuksen, ja Niiniven kovasti ansaittua tuhoa lykättiin yli vuosisadalla.

Monet evankeliset kristityt näkevät Donald Trumpin nousun presidenttiyteen samanlaisena tuomion peruutuksena Yhdysvalloille. Olettakaamme, hetkeksi, että presidentti Trump on oikeassa kaikissa isoissa poliittisissa kannoissaan, joita hän piti sisällään kampanjansa aikana. En sano, että se on totta, mutta yritä kuvitella, että presidentti Trump omaksuu fiksuimmat mahdolliset kannat taloudessa, maahanmuutossa, verouudistuksessa, budjetissa, ympäristönsuojelussa, ulkopolitiikassa, turvallisuudessa terrorismia vastaan, sekä sotilaallisen voiman käytössä. Kukaan ihminen ei ole oikeassa kaiken aikaa, mutta osoittaaksemme pointin, käyttäkäämme tuota mielikuvitushyppyä ja sanokaamme, että hän on oikeassa kaikissa näissä politiikan kysymyksissä.

Tekisikö se meistä Niiniven kaltaisen? Olisiko se meidän tuomion peruutuksemme? Ei. Niinive katui. Niiniveläiset pahoittelivat syntejään, ja he kääntyivät Jumalan puoleen saadakseen vastauksensa. Onko Amerikka tehnyt tätä?

Ehkä et usko, että Yhdysvallat ansaitsee Jumalan tuomion. Kuitenkaan emme ole läheskään yhtä pahoja kuin jotkut muut maat. Samalla kun se on totta, meidän täytyy muistaa Jeesuksen sanat Luukkaan luvussa 12:48, ”Sillä jokaiselta, jolle on paljon annettu, myös paljon vaaditaan; ja jolle on paljon uskottu, siltä sitä enemmän kysytään.”

Lukuunottamatta Israelin kansaa – Jumalan sanan alkuperäisiä vastaanottajia – ei mikään kansakunta ole koskaan saanut enempää siunausta Jumalan kädestä kuin Amerikan Yhdysvallat. Tämä asettaa Yhdysvallat korkeimmalle vastuun tasolle Jumalan edessä.

Kun Trump vannoi virkavalansa, niin loppuivatko aborttien teot? Lähes 60 miljoonaa syntymätöntä ihmistä on tapettu Roe vs. Wade -oikeusjutun jälkeen. Kuusikymmentämiljoonaa on New York Cityn, Los Angelesin, ja Chicagon väestö yhteensä... kertaa neljä!

Teema kulkee läpi Kirjoitusten. Jos haluat nähdä Jumalan vihan, vahingoita pienimpiä. Jeremian luvussa 32:35, Jumala sanoi, ”Ja he ovat rakentaneet Baalille uhrikukkulat, jotka ovat Ben-Hinnomin laaksossa, polttaakseen poikiansa ja tyttäriänsä uhrina Molokille, mitä minä en ole käskenyt ja mikä ei ole minun mieleeni tullut. Tällaisia kauhistuksia he tekivät ja saivat Juudan syntiä tekemään.”

Moolok oli pakanallinen epäjumala. He katsoivat voivansa lepyttää häntä uhraamalla lapsiaan hänen tulissaan. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, Yhdysvallat ei ole niin erilainen kuin saattaisit toivoa. Amerikka uhraa lapsiaan, myöskin – ei pakanajumalan alttarille, vaan mukavuuden ja itsekeskeisyyden alttarille. Muuttiko Donald Trumpin valinta tätä? Toivon niin, mutta olen nähnyt paljon abortinvastaisia presidenttejä vuosien kuluessa, ja se ei ole estänyt abortteja.

Me vahingoitamme pienimpiä toisella tavalla yhtälailla. Me opetamme heille humanismi-uskontoa. Me istutamme sitä heihin. Me opetamme heitä halveksimaan Jumalaa ja näemme valtion kaikkien hyvien asioiden tarjoajana. Koulumme opettavat lapsillemme, ettei ole oikeaa ja väärää, vaan se kaikki on suhteellista. Koulut tekevät Jumalan, Raamatun ja heidät, jotka uskovat niihin, naurunalaisiksi.

Puhuessaan tällaisesta lasten vahingoittamisesta, Jeesus ei säästellyt sanojaan. ”Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.” (Matteus 18:6)

Seksuaalisia perversioita ja veren-kyllästämää väkivaltaa viihteen nimissä virtaa Amerikasta ulos joka päivä, ja tulvii maailmaan. Olemme kypsiä Jumalan tuomiolle näissä ja sadoissa muissa aihealueissa.

Voiko Jumala käyttää Donald Trumpia kääntämään tämä maa ympäri? Kyllä, Jumala voi. Joten, rukoile uuden presidentin puolesta. Mutta älä pane häneen toivoasi. Katso Jumalaan. Saakoon jokainen meistä, joka tuntee Herran, nöyryyttää itseään Hänen edessään, ja rukoilla kansakuntamme, perheittemme, kirkkojemme, yhteisöjemme, ja itsemme vuoksi.

Rukoilitko Donald Trumpin puolesta kun hän pyrki presidentiksi? Kuuluu ihmisen luontoon lakata rukoilemasta hänen puolesta nyt kun hän on astunut tuohon virkaan. Mutta se olisi kauhea virhe. Jos rakastat Amerikkaa, niin nyt on meidän aika rukoilla hänen puolesta kuin koskaan ennen. [Tämä on ihan naurettavaa lässytystä Lindsey'lta. Onko hän todellakin eskatologina niin sokea, ettei näe Trumpin profeetallista merkitystä? Trump on lopulta viimeinen tuomio Amerikalle ja koko maailmalle. Trumpin avulla Jumala seuloo ihmisiä ja varsinkin kristittyjä, jotka joko nielevät valheen tai sitten ovat totuuden puolella (2. Tess. 2:10-12). Mitä hyödyttää rukoilla ihmisen puolesta, joka on Antikristus, ja jonka Jeesus Kristus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä (2. Tess. 2:8)?, Suom. huom.]

-------------------

Lue lopuksi todistusta koskien Trumpia Raamatun Antikristuksena:

http://nokialainen.blogspot.fi/2017/01/tulkintaa-danielin-11-luvusta-jossa.html

lauantai 21. tammikuuta 2017

Profeetallinen vuosi katsauksessa: 2016, Osa 2 by Hal Lindsey

Tässä tuore suomentamani viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka raportissaan kertaa lyhyesti tärkeimpiä profeetallisia ajanmerkkejä viime vuodelta, joilla on merkitystä Jeesuksen paluun kannalta. Tämä on toinen osa profetiakatsauksesta, jonka ensimmäisen osan Hal Lindsey pyhitti Israelille kaksi viikkoa sitten.

----------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

January 20th, 2017

Tällä viikolla jatkan kaksiosaista sarjaani tämän ”Profeetallinen vuosi katsauksessa: 2016, Osa 2” myötä. Niille teistä, jotka olette säännöllisiä ohjelman katsojia, muistanette, että jokaisen uuden vuoden alussa kertailen edellistä vuotta ja korostan kehitysaskelia ja tapahtumia, joiden uskon pitävän sisällään erityistä profeetallista merkitystä.

Kaksi viikkoa sitten, omistin Osan 1 ”Profeetallinen vuosi katsauksessa: 2016” Israelille. Nyt Osassa 2, katson joitakin suuria profeetallisia kehitysaskeleita koko muussa maailmassa.

Ehkä dramaattisin profeetallinen kehitys viime vuonna oli Venäjän nousu maailmannäyttämölle, erityisesti Lähi-idässä. Siitä on tullut hallitseva voimatekijä Lähi-idän geopolitiikassa. Barack Obaman alaisuudessa, Yhdysvallat luovutti perinteisen roolinsa siellä.

Maailmannäyttämöllä, Venäjän presidentti Vladimir Putin on äänekkäästi muistuttanut maailmaa, että Venäjä on toinen ydinaseiden suurvalta, joka hiljaisesti uhkaa käyttää aseitaan, jos Venäjä ei pääse reitilleen. Yksi merkittävä kansallisen turvallisuuden analyytikko totesi että, ”Venäjä valmistautuu suureen sotaan, jonka he olettavat menevän ydinsodaksi, jossa he laukaisevat ensi-iskut.”

Samaan aikaan, Venäjä lämmittää suhteitaan Turkkiin. Ja se tekee näin huolimatta siitä, että vuoden 2016 aikana, Turkki ampui alas yhden Venäjän sotakoneista ja Venäjän Turkin-suurlähettiläs salamurhattiin Ankarassa. Kumpikin näistä tapahtumista normaalisti saisi Venäjän jäädyttämään suhteensa Turkkiin, tai jopa kostamaan teot. Mutta isompia asioita tapahtui vuonna 2016.

Raamattu ennustaa, että viimeisinä päivinä, Venäjä on osa liittoumaa, joka käsittää Iranin ja nykypäivän Turkin, jotka yleensä ovat toistensa vihollisia. Otsikot juuri tältä kuluneelta viikolta julistavat, että Venäjä, Iran, ja Turkki ovat liittymässä yhteen kukistaakseen kapinallisjoukot, jotka vastustavat Assadin hallintoa Syyriassa.

Sattumaako vain? Ei. Raamattu ennustaa, että tämä nimenomainen koalitio tulee eräänä päivänä hyökkäämään Israelin kimppuun. Tähän mennessä tätä koalitiota ei ole ollut olemassa, eikä se edes ollut mahdollinen. Syyrian sisällissota on tuonut nämä maat yhteen, aivan kuten profeetat ennustivat.

Samaan aikaan Euroopan Unioni näyttäytyi romahduksen partaalla olevana vuonna 2016. Massiivinen maahanmuuttajien invaasio Eurooppaan Lähi-idästä on pannut alulle nationalististen liikkeiden nousun monissa EU:n jäsenvaltioissa.

Huomattavinta oli se, kun Yhdistyneen Kuningaskunnan kansalaiset järkyttivät maailmaa, kun he äänestivät Euroopan Unionista lähtemisen puolesta. Kansanäänestys tunnettiin nimellä ”Brexit”. Se on vapaasti lyhenne lauseesta, ”British Exit from the EU.”

Kiinnostavaa kyllä, he tekivät sen huolimatta siitä tosiasiasta, että Yhdysvaltain presidentti Barack Obama meni Englantiin ja yritti vaikuttaa äänestykseen kampanjoimalla ”Brexit'iä” vastaan.

Ainakin viisi muuta kansakuntaa harkitsee vetäytymistä EU:sta. Enimmäkseen siksi, että esteetön maahanmuuttajien invaasio on kiristänyt heidän resurssejaan ja EU sekä muut globalistiset vallat ovat anastaneet heidän itsemääräämisoikeutensa, joten ne tehostavat itsensä suojelua.

Mutta ei hätää, Euroopan Unioni ei ole kuollut. Itseasiassa, Lontoon The Express raportoi, että EU:n hallitsevat jäsenmaat ovat nyt paljastamassa suunnitelmaa päästäkseen eroon yksittäisistä Euroopan valtioista. Se luo ”supervaltion”, jolla tulee olemaan oma ”armeija, rikoslainsäädäntö, verotusjärjestelmä tai keskuspankki, jossa kaikki nämä valtuudet siirretään Brysseliin.”

Tämä kuulostaa pelottavasti samanlaiselta kuin on Raamatun kuvaus Antikristuksen eurooppalaisesta valtakeskittymästä!

Kaikkialla maailmassa, kristittyjen vaino jatkui keskeytyksettä vuoden 2016 aikana. Vaikka sosiaalinen häpeä olla kristitty Amerikassa on kasvanut myöhässä, monet meidän veljistämme ja siskoistamme ympäri maailmaa maksavat vakaumuksestaan heidän kotiensa ja elämiensä myötä. Älä koskaan lakkaa rukoilemasta heidän puolesta, jotta Jumalan armo, voima, ja rauha olisi heidän yllään. Meidän vuoromme ei ole pitkän ajan perässä.

Myöskin vuonna 2016, me näimme vakaata laittomuuden nousua ympäri maailman, mutta erityisesti Yhdysvalloissa. Se oli erityisen dramaattista sillä tavalla, että kunnioitus lakia ja sitä valvovia viranomaisia kohtaan saavutti uuden alhaisuustason. Huolestuttava määrä poliisiviranomaisia oli erityisenä kohteena ja heitä salamurhattiin. Ja tuki ”harvalukuiselle siniselle rivistölle (poliisivoimat)” meidän hallintomme korkeimmilta tasoilta oli silmiinpistävän niukkaa.

Jeesus varoitti, että laittomuus olisi tämän aikakauden viimeisten päivien tuntomerkki.

Toinen ennustettu näiden päivien tuntomerkki on huima tiedon ja teknisen kyvykkyyden lisääntyminen. Mutta se ei ole kaikki hyvästä. Se tuo mukanaan kasvanutta kykyä säädellä käyttäytymistämme. Kolme hallitsevaa vaikuttajaa sosiaalisessa verkostoitumisessa (räjähtävä ilmiö viime vuosina), ovat Facebook, Twitter, ja Google. Ne ovat kaikki viestittäneet, että ne alkavat sijoittaa enemmän rajoituksia ajatusten julkiseen ilmaisuun.

Heidän verukkeensa on se, että he haluavat pysäyttää terrorin ja ”valeuutiset”. Ja vaikka onkin totta, että on olemassa ”valeuutisten” tuottajia Internetissä, lopputulos tulee varmasti olemaan se, että ”valeuutis”-leimaa tullaan käyttämään kaikkia ajatuksia vastaan, jotka poikkeavat vasemmistolaisesta akateemisesta ja poliittisesta puhdasoppisuudesta.

Ja se tulee jonakin päivänä käsittämään jokaisen, joka tyrkyttää väitteitä Jeesuksesta Kristuksesta yleisellä torilla.

Oli monia muitakin kehitysaskelia menneenä vuotena, joilla on selvää profeetallista merkitystä. Niiden joukosta voisimme luetella ”superpöpö-apokalypsin”, Pohjois-Korean jatkuvan uhkan maailmalle, Kiinan kasvaneen sotaisuuden, levottomuuden, joka on nielaissut Keski- ja Etelä-Amerikan, sekä huumeiden väärinkäytön ja okkulttisten harjoitusten kasvun Amerikassa.

Jeesus itse varoitti meitä siitä, että viimeisinä päivinä, petos olisi suuri vaara. En ole koskaan elinaikanani nähnyt aikaa, joka niin täydellisesti tarvitsee tuon varoituksen. Koska saatana on tunkeutunut ihmisen ajatteluun ja kaapannut hänen mielikuvituksensa, näyttää siltä, että kaikki, minkä me kerran tunsimme ja mihin uskoimme, on kääntynyt päälaelleen. Tuntuu siltä, että emme voi luottaa mihinkään instituutioon ja johtajaan.

Raamattu sanoo myös, että koska ihminen torjuu Jumalan ja hyväksyy valheita, Hän luovuttaa heidät tuon eksytyksen valtaan ja sallii heidän uskoa sen. Vain Jumala voi kirjoittaa niinkin täydellisen kuvauksen siitä, mitä olemme näkemässä ympärillämme joka päivä.

Ystävät, se tarkoittaa sitä, että aika on lyhyt. Kristuksen paluu tempaamaan Hänen tosiuskovansa ei voi olla enää kaukana. Yksi asia on varma, se muuttuu lähemmäksi päivä päivältä. Joten ole valmiina!

Maranatha!

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

tiistai 17. tammikuuta 2017

Tulkintaa Danielin 11. luvusta, jossa päädytään Antikristukseen eli Donald Trumpiin jakeessa 21

Totuudenkirja todistaa sen, että Donald J. Trump on Raamatun Antikristus!

Date: 16.1.2017
Author: Olli R. (”nokialainen”)

Käyn tässä lähes jae jakeelta läpi Totuudenkirjaa (Dan. 11), jossa on ennustettu maailmanhistoriaa lähtien Napoleonista, kautta Hitlerin, ja päätyen lopulliseen Antikristukseen jakeessa 21 (”kelvoton”), joka mielestäni on Yhdysvaltain 45. presidentti Donald J. Trump. Nämä ovatkin tulkinnan kolme tärkeintä henkilöä, ollen samalla Nostradamuksen kolme antikristusta, jotka Etelän ja Pohjan kuninkaina esiintyvät seuraavassa profetiaselityksessäni, jossa painotan sitä, että Pohjan kuningas on lähinnä Saksa, pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan jatke (jakeet 9-20) ja lopullinen AK jakeissa 21-45 on täten ”saksalainen”. Näin siksi, koska profeetta Daniel juutalaisena uskoakseni viittaa Pohjan kuninkaalla Israelin muinaiseen pohjoisessa sijaitsevaan viholliskansaan, joka muodosti Assyrian valtakunnan. Nyt eri lähteiden mukaan saksalaiset ovat assyrialaisten jälkeläisiä, kun heitä vaelsi Mesopotamiasta Mustanmeren rannikon kautta nykyiselle Saksan alueelle noin 4000 vuotta sitten ja perustivat Saksan vanhimman kaupungin, Trier'in. Saksa on siis nykyajan Assyria, Israelista pohjoiseen, ja Antikristus Trump on assyrialainen, koska hän periytyy saksalaisesta Drumpf -suvusta, joka muutti nimensä siirryttyään Amerikkaan 1800-luvun lopussa (ks. https://en.wikipedia.org/wiki/Frederick_Trump). Tässä tärkeää on se, että Raamatun profetiat ennustavat Antikristuksen olevan assyrialainen, joka lopulta käy Israelin kimppuun 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä ja astuu Jerusalemin temppeliin julistaen olevansa Jumala (Jaakobin ahdistus alkaa tällöin ja AK:n petos paljastuu). Donald Trump alias Don Drumpf (=666) täyttää siis tämän geneettisen Antikristus-ehdon. Lue selvitystä ja profetioita assyrialaisesta antikristuksesta, jonka Jeesus Kristus tuhoaa toisessa tulemuksessaan: http://lopunajassa.suntuubi.com/?cat=7&lang=fi&id=4. Seuraavaksi sitten tulkintaani Dan. 11 luvusta, joka ei välttämättä ole täysin perusteellinen ja puutteita voi olla. Kuitenkin merkittävää on, että Totuudenkirjassa on mahdollisesti kerrottu 1. ja 2. maailmansodasta Saksan ollessa Pohjan kuningas. Saatana varmaankin vihaa tätä kirjaa, koska Danielin omaa kansaansa päivien lopulla koskevan rukousvastauksen saaminen Herralta kesti 21 päivää arkkienkeli Gabrielin toimiessa sanansaattajana (Dan. 10:12-14).


Danielin kirjan 10. luvun viimeinen jae, jossa enkeli Gabriel tuo profeetallisen ilmoituksen profeetta Danielille

21. Mutta minä ilmoitan sinulle, mitä on kirjoitettuna totuuden kirjassa. Eikä ole ketään muuta vahvistamassa minua heitä vastaan paitsi teidän enkeliruhtinaanne Miikael.

Danielin kirjan 11. luku (jakeet 1-23)

1. Ja minä seisoin meedialaisen Daarejaveksen ensimmäisenä 
hallitusvuotena häntä vahvistamassa ja suojelemassa." 
2. Ja nyt minä ilmoitan sinulle totuuden: Katso, vielä nousee kolme kuningasta Persiassa, ja neljäs rikastuu kaikkia muita rikkaammaksi. Ja kun hän on vahvistunut rikkaudessaan, panee hän kaiken liikkeelle Jaavanin valtakuntaa (=Kreikka) vastaan. 
3. Sitten nousee sankarikuningas; hän hallitsee suurella vallalla ja tekee, mitä tahtoo. (=Aleksanteri Suuri, vrt. Dan. 8:21-23)
4. Mutta juuri kun hän on noussut, hajoaa hänen valtakuntansa ja jakautuu neljään taivaan tuuleen. Se ei joudu hänen jälkeläisilleen eikä ole niin mahtava kuin hänen hallitessaan. Sillä hänen valtakuntansa kukistuu ja joutuu muille, ei heille. (Aleksanteri Suuren valtakunta jakautui Ptolemaiosten kuningaskuntaan Egyptissä, Seleukidien kuningaskuntaan Persiassa ja Syyriassa, Pergamon valtakuntaan Vähä-Aasiassa ja Makedoniaan.)
5. Ja Etelän kuningas on voimistuva sekä yksi hänen ruhtinaistaan; tämä on voimistuva vielä enemmän kuin hän, ja hänen valtansa on oleva suuri valta. 

Siirrytään historiassa vuosisatoja eteenpäin seuraavaan suureen johtajaan Euroopan alueella, joka oli Aleksanteri Suuren kaltainen voittoisa sotasankari eli Ranskan keisari Napoleon Bonaparte. Hän oli juutalaisvastainen.

6. Ja vuosien kuluttua he tekevät keskenään liiton, ja Etelän kuninkaan tytär menee Pohjan kuninkaan tykö saadakseen aikaan sopimuksen (=Tilsitin sopimus v. 1807). Mutta häneltä menee hänen käsivartensa voima; eikä pysy Pohjan kuningas, ei hänen käsivartensa. Ja tytär itse annetaan alttiiksi ja ne, jotka olivat hänet tuoneet, ja hänen isänsä (=Napoleon, joka kärsi tappion Venäjällä) ja se, joka häntä aikoinaan auttoi (=Britannian vastainen mannermaasulkemus)

Tässä puhutaan Tilsitin sopimuksesta v. 1807. Tilsitin sopimus oli Ranskan keisari Napoleonin ja Venäjän tsaari Aleksanteri I:n välillä Tilsitissä 7. heinäkuuta 1807 solmittu rauhan- ja liittosopimus. Kaksi päivää myöhemmin Napoleon solmi Tilsitissä rauhan myös Preussin kanssa, mikä päätti neljännen liittokunnan sodan. Sopimus ei kuitenkaan pitänyt kovinkaan pitkään, sillä lopulta, alle viisi vuotta sopimuksen solmimisen jälkeen, Tilsitin sopimuskumppanit ajautuivat sotaan, jonka tulos oli ratkaiseva Napoleonin kohtalon. Pohjan kuninkaaksi tässä käyvät Venäjä ja Preussi.

7. Sitten hänen juurtensa vesoista nousee eräs hänen sijaansa (=Napoleon III) ja tulee sotajoukkoa vastaan, tulee Pohjan kuninkaan linnoitukseen (=massiivisesti linnoitettu Sevastopolin kaupunki Krimillä) ja tekee heille mielensä mukaan ja on väkevä. (=Krimin sota 1853-56, jonka Venäjä hävisi Ranskan ja Iso-Britannian muodostamalle liittoumalle)
8. Myöskin heidän jumalansa ja valetut kuvansa ja kallisarvoiset astiansa, hopeat ja kullat hän vie saaliinansa Egyptiin (=Ranska, Etelän kuningas Euroopassa); sitten hän muutamia vuosia pysyy Pohjan kuninkaasta erillään. (Huom: Ranskaan nähden pohjoisessa sijaitsevat Saksa (Preussi) sekä Venäjä)

Tässä puhutaan siis Napoleon Bonaparten veljenpojasta ja perillisestä Napoleon III:sta, joka oli Ranskan keisari vuosina 1852-1870. Hän oli kiinnostunut palauttamaan Ranskalle sen Napoleon Bonaparten tappion myötä menettämän arvovallan Krimin sodan avulla.

9. Tämä hyökkää Etelän kuninkaan valtakuntaan, mutta palajaa takaisin maahansa. 

Etelän kuningas on Ranska ja Pohjan kuningas on Saksa (Preussi). Tämän jakeen toteuttaa Saksan-Ranskan sota 1870-71. Ranska johtajanaan Napoleon III, “Napoleon Bonaparten juurten vesoista noussut (jae 7)”, aloitti sodan mutta hävisi ratkaisevan Sedanin taistelun Ranskassa ja saksalaisten piiritettyä pääkaupunkia 4 kuukautta Ranska antautui. Saksa vetäytyi myöhemmin rauhansopimuksen jälkeen.


10. Ja hänen poikansa varustautuvat ja kokoavat suuret sotavoimat. Ja hän hyökkää ja kuohuu ja tulvii, hän tulee toistamiseen (Saksa tuli ensimmäisen kerran Saksan-Ranskan sodassa 1870-71) ja tunkeutuu hänen (=Etelän kuningas, Ranska) linnoitukseensa asti. 
11. Silloin Etelän kuningas kiukustuu ja lähtee sotimaan häntä vastaan, Pohjan kuningasta (=Saksa) vastaan. Tämä (=Pohjan kuningas) nostattaa suuren joukon, mutta se joukko joutuu hänen (=Etelän kuninkaan) valtaansa. 
12. Ja kun se joukko on raivattu pois, paisuu hänen (=Etelän kuningas) sydämensä. Hän kaataa kymmeniä tuhansia, mutta ei ole kyllin vahva. 

Nämä jakeet toteuttavat 1. maailmansodan (v. 1914-1918). Huom. jakeen 10 “hänen poikansa” tarkoittaa Pohjan kuninkaan eli Saksan poikia, jotka hyökkäävät suurine sotajoukkoineen Ranskaa vastaan, mutta sota päättyy Saksan tappioon ja häpeälliseen Versaillesin rauhansopimukseen. Ranska ei kuitenkaan saa lopullista voittoa Saksasta.

13. Pohjan kuningas (=Saksa) nostattaa jälleen joukon, entistä suuremman, ja muutaman ajan, muutaman vuoden kuluttua hyökkää suurella sotavoimalla ja runsailla varustuksilla. 

Saksa varustautuu Hitlerin johdolla ja haluaa kostaa 1. maailmansodan aiheuttaman nöyryytyksen aloittamalla 2. maailmansodan v. 1939.

14. Niinä aikoina monet nousevat Etelän kuningasta (=Ranska) vastaan; ja sinun omasta kansastasi nousee väkivallan miehiä, että näky kävisi toteen, mutta he itse lankeavat. 
15. Ja Pohjan kuningas hyökkää ja luo vallin ja valloittaa varustetun kaupungin. Eivät kestä Etelän käsivarret, ei sen valioväki, ei ole sillä voimaa seisoa vastaan. (Natsi-Saksa valloittaa Pariisin 22. kesäkuuta 1940 ja Ranska antautuu)
16. Ja hän, joka hyökkää sitä vastaan, tekee, mitä tahtoo, eikä kukaan voi seisoa häntä vastaan. Hän asettuu Ihanaan maahan (=juutalaiset, Israel), ja hävitys tulee hänen kätensä kautta. 

Puhutaan Adolf Hitleristä ja hänen aloittamasta juutalaisten holokaustista. Hitler ikäänkuin symbolisesti “asettuu Ihanaan maahan”, eli rupeaa vainoamaan juutalaisia. Ei tarvita välttämättä kirjaimellista tulkintaa tässä. Mutta jos halutaan kirjaimellista tulkintaa, niin Hitlerin liittolainen Palestiinassa, Jerusalemin suurmufti Haj Amin Al Husseini, toteutti juutalaisten massamurhaamista nykyisellä Israelin alueella. Lue http://www.frontpagemag.com/fpm/260526/mufti-hitler-and-palestinians-facts-david-bedein.

17. Ja nyt hän aikoo hyökätä valtakuntansa koko voimalla; mutta sopimus on hänellä mielessä, ja hän saa sen aikaan. (Saksa ei miehitä kokonaan Ranskaa, vaan perustaa ns. Vichyn hallituksen, joka on Saksan nukkehallitus, kontrolloiden Etelä-Ranskaa ja siirtomaita) Hän antaa hänelle yhden tyttäristään, tälle turmioksi. Mutta siitä ei tule pysyväistä eikä ole hänelle etua. (puhutaan marsalkka Philippe Pétain'ista, joka johti Vichyn Ranskaa)
18. Sitten hän kääntyy rantamaita vastaan ja ottaa valtaansa monet. Mutta eräs sotapäällikkö tekee hänen herjauksistaan lopun ja kostaa hänelle hänen herjauksensa. (Hitlerin Saksa käy sotaa useita maita vastaan menestyksellisesti, joilla on rantaviivaa. Yhdysvallat, Britannia ja Neuvostoliitto ovat kuitenkin liikaa. Tämä ”eräs sotapäällikkö” voi olla joko Franklin Roosevelt Normandian maihinnousun myötä tai puna-armeijan ylipäällikkö Josif Stalin)
19. Silloin hän kääntyy oman maansa linnoituksiin, mutta kompastuu ja kaatuu, eikä häntä enää ole. (NL:n sotajoukkojen lähestyessä Berliiniä ja muiden liittoutuneiden lähestyessä lännestä ja etelästä Hitler vetäytyy bunkkeriinsa ja tekee itsemurhan, eli lankeaa 30.4.1945)
20. Ja hänen sijaansa nousee eräs, joka antaa veronvaatijan käydä läpi valtakunnan ihanimman maan. Mutta muutamien päivien kuluttua hänet tuhotaan, ei kuitenkaan vihan väellä eikä sodalla. (Hitlerin kuoleman jälkeen Saksan valtakunnanpresidenttinä toimi hetken aikaa suuramiraali Karl Dönitz)

Nyt seuraa vuosikymmenten tauko ennenkuin Hitlerin kaltainen Pohjan kuningas nousee valtaan ja uhkaamaan maailmanrauhaa. Danielin profeetallisessa eläintarhassa (Dan. 7) kolmas peto eli Pantteri-peto kuvaa Natsi-Saksaa ja Ilmestyskirjan pedosta (Ilm. 13) sanotaan, että se on leopardin eli pantterin näköinen (toisen maailmansodan päätyttyä natsi-Saksasta siirtyi teknologiaosaamista ja insinöörejä Yhdysvaltoihin). Myöskin sanotaan, että sen kita on niinkuin leijonan kita, mikä tarkoittaa englantia puhekielenä, koska Iso-Britannian kansallinen tunnus on leijona. Puolestaan se kuvaus, että pedon jalat ovat ikäänkuin karhun, sopii nykyiseen NL:n romahduksen jälkeiseen tilaan, jossa USA on ”sotilaallisesti piirittänyt” Karhu-pedon eli Venäjän kun entisen Neuvostoliiton reunamaita on otettu NATO:n jäseniksi, kuten Baltian maat. Myöskin Itä-Euroopan siirtyminen NATO:n piiriin on heikentänyt Venäjän karhun mahtia. Tämä kaikki edellämainittu kuvaus Ilmestyskirjan pedosta eli Danielin 4. pedosta ei siis voi sopia muuhun kuin Amerikkaan, josta lopullinen Antikristus eli ”pieni sarvi” nousee (Dan. 7:19-26), omaten kuitenkin saksalaiset juuret (huom: pantteri-pedon näköinen). Seuraavassa jakeessa 21 kuvataan Antikristuksen nousu kelvottomana.

21. Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden. 

Tämä ”kelvoton” ei ole kukaan muu kuin seuraava Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump, joka astuu virkaansa 20.1.2017. Paljon on ollut vaalien jälkeen mellakoita ja mielenosoituksia Trumpin valinnan vuoksi. Ja ne vain kiihtyvät nyt virkaanastujaisviikolla. Kaikki on ollut räikeää Donald Trumpin torjumista, joka juuri osoittaa, että Trump on tämä ”kelvoton”. Suomalaisen kirkkoraamatun (33/38) käännös on aika epäselvä tässä kohtaa ja englantilainen NIV-käännös kääntää tämän jakeen paremmin: ”He will be succeeded by a contemptible person who has not been given the honor of royalty (Häntä seuraa sopimaton henkilö, jolle ei suoda kuninkaallista arvonantoa (kunnioitusta))”. Ja tuo kuninkuuden anastaminen juonilla sopii vallan hyvin Trumpiin, sillä hän esittää eliitin vastaista retoriikkaa ja on mukamas anti-globalisti, vaikka todellisuudessa hän kuuluu ns. kontrolloituun oppositioon. Epäilemättä tälläisen kovassa bisnesmaailmassa oppinsa saaneen ja menestyneen henkilön manipulointitaidot ovat mestariluokkaa tavallisten ihmisten pettämiseksi. Saamme vielä nähdä Trumpin toiset kasvot. Hänhän on muuten kaksonen horoskooppimerkiltään, eräänl. kaksinaama (Two-Face), joka esitetään hyvin tällä videolla, jossa näkyy enteellinen kuva Bank of American seinällä, alunperin vuodelta 1992: https://www.youtube.com/watch?v=IkMIcFAlbO8.

22. Ja sotajoukkojen tulva huuhtoutuu pois hänen edestänsä ja menee murskaksi, niin myös liiton ruhtinas. (tässä voidaan tarkoittaa Antikristuksen menestyksellisiä sotia ja liiton ruhtinas lienee jokin juutalainen ylipappi, joka valvoo Jerusalemin kolmatta temppeliä)
23. Siitä saakka kun liittoudutaan hänen kanssansa, hän harjoittaa petosta. Hän lähtee liikkeelle ja saa ylivallan vähällä väellä. 

Brother James Key kirjoitti blogissaan (artikkelisuomennos tästä) seuraavaa Antikristuksesta: ”Ajatus, että Antikristus nousee maailman näyttämölle globalistina ei ole raamatullinen. Raamattu sanoo, että Antikristus aloittaa pienenä ja KASVAA vallassa ollessaan. (ks. Dan. 8:9). Toisin sanoen, hän seuraa samaa polkua, jota lähes kaikki jumalattomat diktaattorit ovat käyttäneet, eli hän aloittaa kansallisena johtajana – sitten tarttuu maailmanlaajuiseen vallankahvaan. Daniel 11:23 sanoo, ”...for he shall come up, and shall become strong with a small people”, joka myöskin on käännetty näin, ”he will go up and gain power with a small force of people.” Hänen tukenaan on aluksi uskollinen ryhmä ihmisiä, ja siitä lähtien Antikristuksen kunnianhimo liikuttaa hänet kansallisesta johtajasta globaaliksi hallitsijaksi.”

Enempää jakeita tästä Dan. 11 luvusta en lähde tulkitsemaan, koska se on tulevaisuutta. Kuitenkin jae 31 on syytä vielä mainita, koska se todistaa ”kelvottoman” olevan Raamatun Antikristus, joka pettää juutalaiset 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä ja johon myös Jeesus viittasi Öljymäen puheessaan (Matt. 24:15). Huom: tässä taas kaksinaamaisuus eli Ahdistuksen ajan (Israelin 70. vuosiviikko, Dan. 9:27) 1. puoliskolla AK elää sovinnossa juutalaisten kanssa ja sitten 2. puoliskolla hän vainoaa heitä.

31. Hänen lähettämänsä sotajoukot nousevat ja häväisevät pyhäkön linnoituksineen, poistavat jokapäiväisen uhrin ja asettavat sinne hävityksen kauhistuksen. 

Matteus 24:15-16

15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon - 16. silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; 

Joten päätän tulkintaosuuden tähän. Lopuksi vielä muutama kirjoitus blogini vieraskirjasta viime päiviltä liittyen Trumpiin ja Yhdysvaltoihin.



Päivämäärä: 14/01/2017, 18:35:34
Nimi: Jukka
Sijoitus: 1 486

Sen verran näistä nykyisistä antikristus-ehdokkaista että Trumpilla ainoana on divisioonia suvereenisti käskyvallassaan aivan kuten esi-antikristuksilla Napoleon ja Hitler jos jätetään Putin pois.

-------------

Päivämäärä: 14/01/2017, 19:48:50
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 487

Niin Jukka, montako divisionaa on esim. Samuel Tuomisen mainostamalla AK-ehdokkaalla prinssi Charles'illa?? Entäpä edes EU:lla? Tuntuu, että kokonaan petosta aina 1990-luvulta alkaen tämä eräiden kristittyjen rummutus EU:sta -- mukamas Antikristuksen Unionista --maailman tulevasta supervallasta, eli Danielin 4. pedosta. Mitäs siinä profetiassa sanotaankaan?

Dan. 7:23-25

23. Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.
24. Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän (=valtakunnan johtajien) jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta.
25. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.

Tämän esitäyttymys on Rooman valtakunta, jolla oli suuret sotavoimat kaikkialle siihen maailmanaikaan levitettynä. Kyllä tämä nyt sopii Yhdysvaltoihin kuin nakutettu (uusi Rooman imperiumi). Tuominen voi kirjoittaa 20-sivuisia blogiartikkeleitaan vaikka seuraavat 20 vuotta ja siltikään EU:sta ei koskaan tule sotilaallista supervaltaa, joka syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen, kuten Yhdysvallat on tehnyt. Ja sitten Trumpin erilaisuudesta puhuu maallinenkin media, kun sanoo Trumpin poikkeavan edellisistä USA:n presidenteistä viimeisen sadan vuoden aikana.

Have We Ever Had a President Like Donald Trump?

https://newrepublic.com/article/132031/ever-president-like-donald-trump

Ja selostusta Trump-petoksesta.

TRUMP Deception Exposed !!! Coming Soon!

https://www.youtube.com/watch?v=oJ_jl942qoY

The Masonic Trump Avenger Deception Exposed & Confuted

https://www.youtube.com/watch?v=b4nxOh86sK8

-------------

Päivämäärä: 15/01/2017, 01:21:08
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 488

Herranjestas sentään..katsokaa videon alusta kuinka kaksinaama Trump kehuu Clintoneita aikaisemmin. Latasin tämän pitkän videon itselleni.

ART OF DECEPTION - Pseudo of the United States

https://www.youtube.com/watch?v=x8095BqQsVU (4.11.2016)

more about Trump...

The Sociopath

https://www.youtube.com/watch?v=NIL0w4BkHQU (3.11.2016)

"He's been called an impostor, a fraud, a fake. A charlatan. His own ghostwriter for the book "The Art of the Deal" called him a sociopath. There are many words that describe Donald Trump, and there are just as many words that don't describe him: Conservative. Decent. Serious. Presidential."

-------------

Päivämäärä: 15/01/2017, 09:30:33
Nimi: Jukka
Sijoitus: 1 489

Niin kun uskovat keskittyvät EU: hun petovaltana niin antikristus saa voimistua ja eksyttää rauhassa.

Eiköhän EU ole alisteinen USA:lle. Se on näkynyt viimeaikaisissa lehtikirjoituksissa jossa pelkona on USA:n tuen väheneminen unionin puolustajana

2. Tess. 2:9
tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä

-------------

Päivämäärä: 15/01/2017, 18:07:35
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 490

Se on niin, että kun fariseukset, tekopyhät uskonnolliset johtajat Jeesuksen aikoina eivät tunnistaneet Häntä oikeaksi Messiaaksi, niin samalla tavalla nykypäivän fariseukset, so. saatanan synagooga Ilm. 3:9 kohdassa, eivät puolestaan tunnista oikeaa Antikristusta, vaan eksyttävät, vaikka todisteet ovat selvät. Paha sanotaan hyväksi ja hyvä pahaksi.

Mielijakeitani Ilmestyskirjasta (Ilm. 3:8-10), joilla ei ole vain sitä ensimmäisen vuosisadan kirjaimellista tulkintaa kuten väitetään, vaan myös tähän lopunaikaan sopiva selitys. Koskee siis valekristittyjä tai lustekristittyjä, jotka sanovat valhetta totuudeksi suuren eksytyksen aikana.

8. Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
9. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
10. Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Paavalikin tekee eron nisun ja lusteen välillä Room. 9 luvussa. Hyvä muistutus nykyisille ns. kristillisille siionisteille.

6. Mutta ei niin, että Jumalan sana olisi harhaan mennyt. Sillä eivät kaikki ne, jotka ovat Israelista, ole silti Israel,
7. eivät kaikki ole lapsia sentähden, että ovat Aabrahamin siementä, vaan: "Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläiset";
8. se on: eivät ne, jotka lihan puolesta ovat lapsia, ole Jumalan lapsia, vaan lupauksen lapset, ne luetaan siemeneksi.

Lopuksi osuva Jesajan kuvaus nykypäivästä.

Jesaja 5:20

"Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!"



Jukka kirjoitti vielä 15/01/2017, klo 20:29:13 vieraskirjaviestiinsä seuraavaa:

Ne, jotka vielä epäilevät etteikö New York olisi uusi "Babylon" niin verratkaapa Semiramiksen, Babylonin kuningattaren kuvaa New Yorkin vapaudenpatsaaseen.

https://www.google.fi/search?q=semiramis+babylon&biw=1680&bih=933&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwihssHE4sTRAhVEDywKHaFZCt0QsAQILA&dpr=1#imgdii=FriJ1jLJJw-LqM%3A%3BFriJ1jLJJw-LqM%3A%3BdWAwSZ1Y3P0FjM%3A&imgrc=FriJ1jLJJw-LqM%3A

-------------------

Ja näinhän se on, kuten tämä seuraava kuva osoittaa.

Semiramis the prostitute consort of Nimrod, mother of all pagan goddesses, 
and Statue of Liberty (in actuality Semiramis)

Ilm. 14:7-8 (ajoittuu vaivanajan puoliväliin)

7. Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet".
8. Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat".

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com