Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Pastori J.D. Farag'in profetiapäivityksiä vuosilta 2014-20

tiistai 21. huhtikuuta 2015

”Raamattu ON ihmeellinen” vakuuttaa Samuel Korhonen – Raamatun numerologia on Jumalan sormenjälki


Tässä julkaisussa Samuel Korhonen kertoo saamastaan palautteesta Ivan Panin -kirjoituksiin, jotka hän suomensi ja lähetti äskettäin lukijoilleen, sekä palautteesta omaan kärkevään arvosteluun Petri Paavolaa kohtaan, jossa Samuel kritisoi Paavolaa ”aleksandrialaisten” Raamatun alkutekstilaitosten lyttäämisestä, koska ne mukamas ovat korruptoituneita. Lue http://nokialainen.blogspot.fi/2015/04/ivan-panin-raamattu-on-virheetonta.html. Samuel vahvistaa tässä viestissä vielä kerran että Jumala on voimallinen varjelemaan sanansa, joka on kirjoitettu kaikkiin Raamatun varhaisiin käsikirjoituksiin.

------------------------------

Lähettäjä: ”Samuel Korhonen” <smlkorhonen@gmail.com>
Päivä: 19. huhtikuuta 2015 17:38
Vastaanottaja: ”undisclosed-recipients;”
Aihe: Artikkeleita 19.4.2015


Shalom!

Aasi päättelee edelliseen viestiin ”Raamattu ON ihmeellinen” saamastaan palautteesta, että kaikki eivät vielä usko Raamatun numerologiaan. Asiassa on kuitenkin kohtalaisen vinha perä. Kehotan kaikkia epäileviä katsomaan Danilo Vallan ohjelmia TV7:lta. Hiljattain sieltä tuli esim. ohjelma teemalla usko/uskonto, joka ehkä on paras esitys aiheesta, mitä olen nähnyt tai kuullut. Sana uskonto on latinaksi religio, josta se on levinnyt kaikkiin länsimaisiin kieliin. Kreikankielessä, joka on UT:n alkukieli, tuota sanaa Vallan mukaan vastaa perinnäissäännöksi suomennettu sana paradosis, jota Jeesus käyttää jakeessa Matteus 15:3. Sanan numeroarvo ”sattuu” olemaan 666. Raamattu vain ON ihmeellinen.

Raamattu ei kuitenkaan olisi ihmeellinen, jos vajavaiset ihmiset, kuten katolinen Erasmus ja okkultistit Westcott&Hort, olisivat mielensä mukaan voineet vaikuttaa alkutekstiin. Aasi uskoo, että Jumala on voimallinen varjelemaan sanansa ja meillä on täysin luotettava alkuteksti ja voimme turvallisin mielin lukea sekä ”aleksandrialaisiin” että ”bysanttilaisiin” teksteihin perustuvia käännöksiä – ei väännöksiä. Erot ovat kosmeettisia, eivätkä vaikuta UT:n sanomaan. Panin'in numeerinen UT eroaa hyvin vähän muista teksteistä.

Että usko ja uskonto ovat toistensa vastakohtia, sitä vahvistaa myös latinan sanan religio etymologia. Se nimittäin tulee todennäköisesti sanasta religare (sitoa lujasti). Tästä ei yleensä puhuta, vaikka se on loistava argumentti sille, että usko ja uskonto ovat toistensa vastakohtia. Uskonto sitoo, Jeesus (Vapahtaja) vapauttaa. Olen kuullut vain kerran Kalevi Lehtisen puhuvan tästä.

TV7:lla on joitakin hyviä ohjelmia ja Israel -tiedottaminen ansaitsee täyden kympin, vaikka suurin osa ohjelmista on eksytystä ja hömppää, kun äärikarismaattisuus ja sen myötä Latter Rain -dominionismi ja menestysteologia riehuvat siellä valtoimenaan.

On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti