Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Pastori J.D. Farag'in profetiapäivityksiä vuosilta 2014-20

tiistai 8. marraskuuta 2022

Uhanalainen Amerikka marraskuun 2022 välivaalien aattona by Hal Lindsey 6.11.2022

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan, eskatologin ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n (ikä 92 vuotta!), viikoittainen Watchman Warning -raportti ajankohtaisesta asiasta, kun Amerikka käy yhteen sen tärkeimmistä vaaleista vuosikymmeniin. Voitaneen sanoa, että Lindsey pitää nuhtelusaarnan nykyisistä demokraattisista vallanpitäjistä Yhdysvaltain hallinnossa ja kannustaa ”Trump”-republikaaneja voittoon. Saas nähdä miten vaaleissa käy. Raportin suomensi: Olli R. + Google-kääntäjä

-------------------

Uhanalainen Amerikka (America The Endangered)

By Hal Lindsey 6.11.2022

https://www.hallindsey.com/ww-11-6-2022/




Olen jo pitkään varoittanut, että Yhdysvaltoja ei mainita lopunajan raamatullisessa skenaariossa. Tämä tarkoittaa sitä, että tämän kansan voima ja arvovalta putoavat dramaattisesti jossain vaiheessa, kun se pääsee lähemmäksi Ahdistuksen aikaa. Tarkoittaako se siis sitä, että Kristuksen seuraajien pitäisi luovuttaa, kyyristyä turvahuoneissa odottaessaan hiljaa Tempausta? Ei. On vielä paljon rukoiltavaa, toivottavaa ja työstettävää.

Mutta ennen kuin puhumme toivosta, meidän on ymmärrettävä tilanne. Tämä kansakunta on vakavassa vaarassa. Kerta toisensa jälkeen johtajamme tekevät huonoja päätöksiä, sitten – yllätys! — Väärät päätökset aiheuttavat ei-toivottuja tuloksia.

Katso taloutta. Taloutemme horjuu valtion ylikulutuksen taakan alla. Mitä johtajamme tekevät asialle? He kuluttavat enemmän. On kuin he olisivat laivalla, joka uppoaa keulasta. He huomaavat, että keulassa on reikä. Ongelman pitäisi olla ilmeinen. Siellä on reikä. Korjaa siis reikä. Muuten laiva uppoaa kokonaan.

Mutta tätä laivaa ohjaavat valitut virkamiehet. Kun laiva on kallistettuna voimakkaasti keulaa kohti, äänestäjät – aluksen matkustajat – alkavat valittaa. Kallistuva kansi haittaa heidän mukavuuttaan. Aluksen johtajat haluavat tulla valituiksi uudelleen, joten he ryhtyvät toimiin – eivät korjaa rikkoutumista – vaan yrittävät tasoittaa vinossa olevaa kantta. Paras tapa tasoittaa kansi on korjata reikä ja äyskäröidä vesi alukselta. Mutta he haluavat jotain helpompaa.

Joku sanoo: ”Hakataan reikä laivan perään, jotta vettä tulee tasaisesti molemmilta puolilta. Kansi tulee tasaiseksi ja matkustajat ovat tyytyväisiä.” Muut hurraavat. He pitävät tätä mahtavana ideana. Loppujen lopuksi on paljon helpompaa luoda uusi reikä kuin korjata se, joka heillä jo on. Joten he iskevät reiän perään tasapainottaakseen keulassa olevaa reikää.

Korjaamalla väärän ongelman he kaksinkertaistavat todellisen ongelman. Laiva alkaa upota kaksi kertaa nopeammin, vaikkakin kannen ollessa hieman tasaisempi. Laivan johtajat perustavat uudelleenvalintakampanjansa siihen, että kansi ei ole niin kallistunut kuin ennen. Heidät valitaan uudelleen. Sitten sekä miehistö että matkustajat laskeutuvat merenpohjaan laivalla, jonka kansi on lähes tasainen.

Inflaation ongelma on kuluttaminen. Menojen kasvu ei korjaa sitä. Maahanmuuton ongelma on huokoinen raja. Rajan lisäavaaminen ei korjaa sitä. Valeuutiset eivät ratkea lisäämällä valheita. Huumeiden väärinkäyttöä ei ratkaista vaarallisten huumeiden laillistamisella. Rikollisuutta ei ratkaista päästämällä rikolliset irti kiikistä. Ja jos joku on tarpeeksi hullu haluamaan kolmatta maailmansotaa, voin kertoa sinulle parhaan tavan saavuttaa tuo tavoite – lepyttele niitä, jotka uhkaavat kolmannella maailmansodalla. Heikkous vetää puoleensa aggressiota, kuten sokeri vetää kärpäsiä.

Moraalinen vapaapudotus on kaikkien näiden ongelmien taustalla. Moraalisen perustamme murtaminen yhä enemmän vain pahentaa asioita. Kuitenkin, se on sitä mitä yhteiskuntamme edelleen tekee.

Kuten aina, löydämme toivomme Jeesuksen Kristuksen armosta. Yhdysvallat voi kokea toisen suuren heräämisen (Great Awakening). Miljoonat voivat yhä kääntyä Jeesuksen puoleen. Uskon, että se lykkäisi Amerikan kukistumista vasta Tempauksen jälkeen. Mikä parasta, kaikki nuo miljoonat pääsevät Taivaaseen! Joten älä luovuta Yhdysvaltojen kohdalla. Älä lakkaa toivomasta, äläkä rukoilemasta. Työskentele asioiden parantamiseksi. Usko, että kun teet Hänen tahtonsa, Jumala on aina puolellasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti