Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 30. maaliskuuta 2012

New Age -kannattajat varautuvat maailmanloppuun tänä vuonna – Amerikka rikkoo pakotekampanjaa Irania vastaan – Mitt Romney republikaanipuolueen väistämätön presidenttiehdokas

Tässä tämän viikon Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay aluksi kertoo newagelaisten runsaasta saapumisesta ranskalaiseen kylään viime aikoina jossa he odottavat alieneiden avaruusalusta pelastamaan heidät maailmanlopulta 21.12.2012, jolloin Maya-kalenteri loppuu. Tämä paikka on erityisen huolellisesti valittu koska siellä sijaitsee vuori jossa muukalaisten avaruusaluksen oletetaan sijaitsevan ja vuori on inspiroinut tieteiskirjailijoita. Toisessa osiossa näytetään esimerkki USA:n tekopyhyydestä kun se vaatii lisää talouspakotteita Irania vastaan ja samalla itse rikkoo pakotekampanjaansa myymällä valtavat määrät vehnää Iraniin. Kolmannessa osiossa luodaan katsaus USA:n republikaanipuolueen esivaalitaistoon joka on nyt ratkeamassa Mitt Romney’n hyväksi mitä todennäköisimmin. Romney’ta pidetään jo puolueensa väistämättömänä presidenttiehdokkaana syksyn vaaleihin. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

--------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, March 26, 2012


I. Mystinen usko siihen että tämä nykyinen aikakausi päättyy 21.12.2012, on leviämässä kuin tartuntatauti läpi koko maailman.

New Age -kannattajat ovat jo saapumassa sankoin joukoin vuorelle Ranskassa jonka ajatellaan olevan paikka mistä muukalaiset (aliens) aikovat pelastaa ihmisiä juuri ennen Maan ennakoitua tuhoa.

UUTISKATSAUS: Tuhansittain newagelaisia saapuu vuorelle jonka he näkevät turvapaikkana joulukuun apokalypsilta, The Independent (London), 25. maaliskuuta 2012

”Vuorta, joka kohoaa ranskalaisen kuntayhteisön jonka väkimäärä on vain 200 ihmistä ylle, mainostetaan nykyaikaisena Nooan Arkkina kun tuomiopäivä saapuu – oletettavasti vähemmässä kuin yhdeksässä kuukaudessa tästä hetkestä lukien. Nopeasti lisääntyvä New Age -uskovaisten – tai esoteerikoiden, kuten paikalliset kutsuvat heitä – virta on kulkenut heidän asuntovaunu-lasteissaan paikalle tavallisesti maalaukselliseen ja rauhalliseen Pyreneläiseen Bugarach’in kylään. He uskovat että kun apokalypsi iskee joulukuun 21. päivänä tänä vuonna, muukalaiset odottaessaan avaruusaluksessaan Pic de Bugarach’in (vuori) sisäpuolella tulevat pelastamaan lähistöllä olevat ihmiset ja siirtävät heidät säteellä seuraavaan aikakauteen.”

New Age -kirjallisuus on täynnä tuollaisia tuomiopäiväskenaarioita, ja itse asiassa, toimitti pohjan Hollywood -elokuvalle, ”2012”. New Age’n ”henkioppaat” ovat varoittaneet 30 vuoden jaksolla juuri sellaisen apokalypsin uhkaavan ihmiskuntaa ”puhdistavan” toimenpiteen kanssa joka tulee supistamaan maapallon väestöä niinkin paljon kuin 90%:lla, vähentäen painetta jota meidän nykyinen väestö ja nykyinen sivilisaatio asettavat Äiti Maan (Gaia) päälle.

Miksi New Age -kannattajat ovat valinneet tämän nimenomaisen vuoren?

”Vuosikymmenien ajan, on ollut uskomus että Pic de Bugarach, joka ollen 1,230 metrin korkeudessa ja on korkein vuori Corbières’in vuorijonossa, omaa pelottavan voiman. Kutsuttuna usein ’ylösalaisin olevaksi vuoreksi’ – geologit ajattelevat että se räjähti sen muotoutumisen jälkeen ja huippu päätyi väärällä tavalla esiin – sen ajatellaan inspiroineen Jules Vernen kirjaa Journey to the Centre of the Earth (Matka maan keskipisteeseen) ja Steven Spielbergin elokuvaa Close Encounters of the Third Kind (Kolmannen asteen yhteys). Aina 1960-luvulta lähtien, se on vetänyt puoleensa newagelaisia, jotka väittävät että vuori lähettää erityisiä magneettisia aaltoja … Harmaantunut mies pukeutuneena vaaleaan liinavaatteeseen, joka kutsuu itseään Jean’iksi, pystytti jurtan (paimentolaismaja) metsään muutama vuosi sitten valmistautuakseen maapallon kuolemaan. ’Apokalypsi johon me uskomme on tietyn maailman loppu ja toisen alku’, hän julistaa. ’Uusi hengellinen maailma. Vuosi 2012 on kärsimyssyklin loppu. Bugarach on yksi maapallon merkittävistä sakroista, paikka, joka on vihkiytynyt toivottamaan tervetulleeksi huomisen energiat’.”

Tämä koko muotivillitys perustuu tarkoitukselliseen väärintulkintaan Maya-intiaanien pitkälle lasketusta kalenterista, kuten me olemme huomauttaneet meidän menekki-DVD’llä, "2012 & Beyond: Volumes 1 and 2", kuvattu yläpuolella (klikkaa kuvaa). Milloin tahansa sinä näet valtamedian toitottavan jotakin tapahtumaa niin äänekkäästi ja niin pitkään kuin he ovat tehneet tämän 12/21/2012 päivämäärän kohdalla, sinun täytyy ymmärtää että sinä olet katsomassa propagandaharjoitusta todellisen faktan sijasta.

Mitä tulee tapahtumaan 21. joulukuuta 2012?

Kuten me toteamme hyvin selvästi näillä DVD’eillä, niin samalla kun me uskomme, ettei yksikään oletetuista tuomiopäiväskenaarioista tule tapahtumaan, me uskomme että Jumala voi sallia Saatanan langettaa tämän maailman kansojen ylle uskomattoman tuomion – hengellisen tuomion jonka kaikki pahat ihmiset nykypäivänä täysin ansaitsevat. Tämä hengellinen tapahtuma tulee järkyttämään maailman kansoja, virittäen heidät eräänlaiselle täydelliselle, universaalille rakkaudelle Antikristusta kohtaan josta on profetoitu profeetallisissa Kirjoituksissa.

Maailma ei koskaan enää tule olemaan sama.

Me sisällytämme pelastussuunnitelman loppuun joten tätä DVD’tä voidaan käyttää ”sieluja voittavana” työkaluna ihmisille jotka on tuomittu syyllisiksi sen elintärkeän sanoman kautta.


II. Amerikka tuhoaa sen oman pakotekampanjansa Irania vastaan!

Paasatessaan koko kehittyneelle maailmalle katkaistakseen Iranin rahavarojen virtaamisen kaikkialla globaalissa taloudessa, presidentti Obama yhtäkkiä myy vehnää muinaiseen Persiaan! Voiko kukaan puhua ”tekopyhyydestä”?

UUTISKATSAUS: Iran ostaa USA:n vehnää jälleen, kaupankäynti asetettu kasvamaan – Humanitaarinen poikkeus pakotteille”, Reuters News, 16. maaliskuuta 2012

”Iran on ostanut 60,000 tonnia (66,139 tonnia kun 1 tonni = 907 kg (USA)) vehnää USA:sta … nostaen kahden viikon määrän 180,000 tonniin, jonka teollisuuslähteet sanoivat avanneen uudelleen viljakauppayhteydet kahden maan välille jotka ovat sotkeutuneet pattitilanteeseen Teheranin ydinasetavoitteiden suhteen.”

Tämä seuraava kappale kertoo meille että tämä ostos on ensimmäinen kolmeen vuoteen, jolloin Iran ja Amerikka ovat tapelleet Iranin ydinohjelman takia. Siispä, juuri hetkellä kun Amerikka määrää lisää pakotteita Irania vastaan, se on yhtäkkiä vaihtanut kantaansa vehnän myymisen kysymyksessä. Sellainen tekopyhyys ei jää huomaamattomaksi meidän liittolaisten taholta jotka kehottavat luopumaan houkuttelevista taloussopimuksista Iranin kanssa kun he mukautuvat pakoteohjelmaan.

Tässä kohtaa, me saamme tietää että nämä hankinnat ovat minimaalisia verrattuna tulevaisuuden suunnitelmiin.

”Teollisuuden lähteet sanoivat että OPEC-jäsenvaltio oli lähellä täydentääkseen hankintoja vielä yhdellä 220,000 tonnin erällä joka kuljetettaisiin laivalla niinkin aikaisin, kuin huhtikuussa, ja neuvotteluissa viejien kanssa oli puhetta ostaa toinen paljastamaton vehnämäärä. Hintalappu 400,000 tonnille vehnää – 180,000 vahvistettu ja 220,000 tullakseen vielä virallisesti ilmoitetuksi – voisi olla 160 miljoonan dollarin paikkeilla, vientilähteet sanoivat.”

Eikä ainoastaan Amerikka ole karkeasti tekopyhä myydessään vehnää ”pahan akselin (Axis of Evil)” vallalle jota he uhkaavat sotilaallisella hyökkäyksellä, vaan nyt me tiedämme että Iran maksaa hintaa joka on reilusti maailman tasojen yläpuolella.

”Hintojen uskottiin olevan maailmanmarkkinahintojen yläpuolella noin 25-30 dollaria tonnilta vehnää…”

Perustuen Hesekielin lukuihin 38-39, me olemme pitkään uskoneet, ettei mikään läntinen sotilasmahti käynnistäisi sotilaallista uhkausta Irania vastaan, mutta tämä juttu lujittaa meidän 9 vuotta kestänyttä vakaumustamme. Amerikkalaisen vehnän myyminen Iraniin yksinkertaisesti osoittaa sen että meidän johtajamme eivät ole sitoutuneet ylläpitämään tehokasta läntistä rintamaa Iraniin, rintama joka tänä päivänä näyttää täsmälleen sveitsiläisen juuston kaltaiselta – täynnä reikiä!

Kuten me olemme lausuneet yhdeksän pitkän vuoden ajan: Lännen hyökkäystä Iraniin ei tule tapahtumaan! [Näin siis David Bay, mutta jäämme odottamaan mitä tapahtuu tänä vuonna. Uskon kuitenkin että jonkinlainen sota käydään Lähi-Idässä ”false-flagin” seurauksena. Suom. huom.]


Trailer

III. Republikaanien presidentinvaaliesikisan sanotaan olevan astumassa ”uuteen vaiheeseen”, siihen pisteeseen, missä Mitt Romney’ta pidetään väistämättömänä puolueensa ehdokkuuden voittajana.

UUTISKATSAUS: Vuoden 2012 kisa siirtyy uuteen vaiheeseen: Romney’ta pidetään nyt ’väistämättömänä voittajana’ ”, Politico News, 26. maaliskuuta 2012

”Republikaanien esivaalikisa on siirtymässä kovan taistelun kampanjasta sen uuteen vaiheeseen, sen laskemiseen että Mitt Romney tulee olemaan presidenttiehdokas. Newt Gingrich ja Rick Santorum ovat myös siirtyneet heidän seuraavaan työhönsä: häirikköjä, mieluummin kuin kilpailijoita, vähäisen rahamäärän kanssa edes lähettämään kaapeli-TV-mainoksia, sekä kasvavassa määrin kaukaa haettuja skenaarioita menemisestä Tampaan ja kimakkaan retoriikkaan.”

Todellakin, tässä vaiheessa, vain äveriäällä mormonimiljardöörillä on tarpeeksi rahaa ylläpitämään raskasta kampanjamainontaa. Tämä rahasärmä todennäköisesti osoittautuu ylivoimaisen vahvaksi Rick Santorum’ia, Newt Gingrich’ia ja Ron Paul’ia vastaan. Kun sinä myös otat huomioon seikan suotuisammasta esivaalikamppailusta aivan edessäpäin, sinä voit helposti nähdä kuinka Romney tulee luultavasti jatkamaan hänen vääjäämätöntä marssiaan ehdokkuuden kaappaamiseksi.

”… kolmen Keskilännen voiton myötä, Michiganissa, Ohiossa ja Illinoisissa, ja suotuisalla luettelolla osavaltioita jotka ovat vuorossa huhtikuussa, Romney on kynnyksellä poistaa mikä tahansa epäilys että hän tulee olemaan puolueensa standardin kantaja.”

Republikaaniset vallanpitäjät jatkavat julkisesti Romney’n tukemista.

* ”Edustajainhuoneen enemmistöpiiskuri Kevin McCarthy, joka asettui tukemaan Romney’ta maanantaina ja kehotti republikaaneja ’yhdistymään ja työskentelemään yhdessä’ vallatakseen takaisin Valkoisen Talon.”

* ”entinen Floridan kuvernööri Jeb Bush”

* ”Senaattorit Jim DeMint ja Pat Toomey ovat vihjanneet voimakkaasti että he tulevat kannattamaan Romney’ta.”

* ”Senaattori Lindsey Graham (R-S.C.) sanoi, ’Minä luulen että esivaalikisa on ohi … Romney tulee olemaan ehdokas. Lihava nainen ei ole vielä laulanut. Mutta hän on lämmittelemässä’.”

* ”entinen Mississippin kuvernööri Haley Barbour … ’Ellei jotakin epätavallista satu, ellei Romney astu maamiinaan, hän näyttää siltä kuin olisi tulossa ehdokkaaksi…’ ”

Heti kun Romney’ta pidetään ”väistämättömänä” ehdokkaana, hänen nykyiset vastustajansa lopettavat loanheiton ja voisivat oikein hyvin julkisesti päättää kampanjansa ennen kuin puoluekokous ehdokkaasta alkaa (Tampassa elokuun 27.-30. päivänä 2012).

Lisäksi, Romney tulee saamaan sisäisen poliittisen tuen jota hän tarvitsee valitakseen varapresidenttikandidaattinsa. Olettaen hänen murheellisesta kannatuksen puutteesta evankelikaalien alueilla, Romney saattaisi valita Rick Santorumin varapresidenttiehdokkaakseen. Samalla kun minä en anna ennustusta, sellaisella skenaariolla on paljonkin mieltä. Romney/Santorum -ehdokaspari toisi yhteen kaksi merkittävintä äänestäjäryhmää (vote getters) republikaanien kampanjapolulla ja houkuttelisi evankelikaalisia äänestäjiä jotka kannattavat Santorumia.

Samalla kun Romney voisi liukastua pahasti juuri edessäolevissa esivaaleissa, näyttää kasvavassa määrin todennäköiseltä että ”vuodesta 2012 on tulossa mormonivuosi” republikaanipuolueessa!

torstai 29. maaliskuuta 2012

Aikakauden profeetallinen loppu tapahtuu todennäköisesti vuoden 2030 vaiheilla

Tässä tunnettu yhdysvaltalainen Raamatun profetioiden tutkija Don Koenig tuo oman aikajanansa tämän aikakauden profeetallisille lopputapahtumille. Koenig arvioi että Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan on aikaa korkeintaan 20 vuotta, jota ennen tapahtuu maailman uskonnollisen Porton (Ilm. 17) nousu valta-asemaan ehkä 3. maailmansodan seurauksena. Tämä portto ei ole mikään muu kuin Roomalaiskatolinen Kirkko, joka on täynnä pakanallisia babylonialaisia ja ihmistekoisia käytäntöjä, ja jolla on tyttäriä kuten Islam. Sitä vastaan kuitenkin noustaan tietyn ajan kuluttua vastavallankumouksessa kun maailma rupeaa vihaamaan porttoa Ilmestyskirjan ennustuksen (Ilm. 17:16) mukaisesti. Koska maailman mielestä portto ei pystynyt ratkaisemaan maailman ongelmia, he kääntyvät suoranaisen saatananpalvonnan eli spiritualismin puoleen, mikä tekee lopullisen Antikristuksen valtakunnan eli 10-sarvisen pedon yksinvallan mahdolliseksi. Portto ratsastaa aluksi Pedon selässä, mutta tämä polttaa sen tulessa 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä. Koenig käyttää paljon palstatilaa kertoakseen roomalaiskatolisuudesta nykyaikana kun mm. kaksi merkittävää USA:n presidentinvaalien republikaaniehdokasta (Rick Santorum ja Newt Gingrich) ovat palavia katolilaisia. Väärää kristillisyyttä edustaa myös mormonismi, jonka piiristä noussut ehdokas Mitt Romney saattaa republikaanipuolueen esivaalikisan voittaessaan valita Rick Santorumin varapresidenttiehdokkaakseen. Näin uskonnollinen dominionismi voisi vallata maailman nykyisin vallalla olevan länsimaisen sekulaarin humanismin, jota presidentti Barack Obama edustaa, sijaan. Se tarvitsee katalysaattorikseen kuitenkin koko maailmaa koskevan kriisin, jonka yhteydessä Maria-näyt lisääntyvät ja viimeinen 112. paavi Malachy'n profetiassa astuu Rooman kirkon johtoon. Silloin NWO on valmis alkamaan. Tämän artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------------

Aikakauden profeetallinen loppu tapahtuu todennäköisesti vuoden 2030 vaiheilla

The prophetic end of the age is likely to occur around 2030 AD.

by Don Koenig

On February 24, 2012


Uskon henkilökohtaisesti, että meillä on noin 20 vuotta jäljellä ennen kuin saavutamme aikakauden profeetallisen lopun ja astumme Jeesuksen tuhatvuotiseen hallintaan. Jos tämä on totta, niin luulen, että monia asioita täytyy tapahtua seuraavien 20 vuoden aikana, joten ole hyvin tarkkana, mitä uskot. Jos ajoitukseni on oikea ja Jeesus tulee uskolliselle seurakunnalle ennen ahdistusta, niin on korkeintaan 10–15 vuotta jäljellä tehdä työtä ennen tempausta. Jos olemme niin lähellä toista tulemusta, niin näyttämö joillekin lopunajan profeetallisille tapahtumille pitäisi olla havaittavissa maailmassa.

Meidän pitäisi esimerkiksi pystyä havaitsemaan, että Israel on takaisin maassa vihollisten ympäröimänä; meidän pitäisi nähdä Israelista kaukana pohjoisessa voimakas valtio, jolla on sotilaallinen kyky toteuttaa Googin profetia Hesekielin luvuissa 38 ja 39; meidän pitäisi Kauko-Idässä nähdä nousevan valtioita, jotka kykenevät mobilisoimaan 200 miljoonan Ilm. 9:16 ennustaman ratsumiehen armeijan Idästä; meidän pitäisi nähdä ryhmä valtioita matkallaan tulemaan maailmanvallaksi vanhan Rooman valtakunnan alueella; meidän pitäisi nähdä teknologia ja tiedonvälitys, joka tekee mahdolliseksi, että kukaan ei voi ostaa eikä myydä ilman biometristä 666-tunnistamista (Ilm. 13:17); meidän pitäisi nähdä myös luopumuksen nousu ja nähdä maailman porttouskontosysteemin muodostuminen, kuten on symbolisoitu luvussa Ilm. 17.

Tänä päivänä Israel on arabivihollisten ympäröimä ja Islam on yhdistymässä Israelia vastaan. Putin kaukana pohjoisessa Venäjällä ilmoitti juuri 10 vuoden suunnitelmasta rakentaa moderni armeija ja hänellä on myös tarkoitus muodostaa uusi Neuvostoliiton kaltainen unioni. Kiina ja Intia saavuttavat huipun asevelvollisuusikäisten määrässä 20 vuodessa, eikä kukaan epäile, että niistä tulee sotilaallisia ja taloudellisia supervaltoja. (Jakson 2030-2040 jälkeen Kauko-Itä menee lamaan ja taantumaan johtuen abortoiduista lapsista ja siitä johtuvasta väestöjakautumasta.) Ilmestyskirja tekee hyvin selväksi, että tämä valtava armeija oli valmistettu erityistä ajankohtaa varten ja me voimme nähdä tuon armeijan valmistelujen muotoutuvan nyt. Vuoden 2030 vaiheilla Kauko-Idässä on 100 miljoonaa ylimääräistä miestä, joilla on heikot mahdollisuudet normaaliin perhe-elämään ja heistä tulee uhrattavia. EU on nouseva fasistinen peto, joka on saamassa lisääntyvästi valtaa kerran itsenäisten Euroopan valtioiden yli. Näyttää varmasti, kuin EU, tai jokin oheistuote siitä toteuttaisi Rooman valtakunnan elpymisen, joka on ennustettu Danielissa ja Ilmestyskirjassa. Tietokonelaitteet ja internetsatelliittisysteemit tekevät Ilmestyskirjan 666-ostamisen ja myymisen systeemin yli kaikkien ihmisten maaplaneetalla teknisesti mahdolliseksi 10 – 15 vuodessa. Voimme myös nähdä Ilm. 17. luvun porton tulevan yhteen ”kaikkien polkujen” teologian kautta ja voimme nähdä Vatikaanin ponnistukset yrittää panna maailmanuskonto heidän valtansa alle.

Kaikki näyttää olevan aikataulussa. Siksi, jos olen käsittänyt sen oikein, Danielin ennustaman viimeisen vuosiviikon pitäisi käynnistyä noin 2020-luvun puolivälissä. Jos tämä pitää paikkansa, niin kaikkien em. pelureiden täytyy jatkaa vakaata etenemistä, niin että voivat lähellä tuota ajankohtaa toteuttaa kullekin kuuluvat roolinsa raamatunprofetiassa.

Luulen, että premillenniaaliseen teologiaan uskovien valvovien kristittyjen pitäisi pystyä näkemään kaikkien merkkien muotoutuvan toteutumista varten meidän sukupolvessamme. Keskuudessamme on tietysti yli-innokkaita, joilla on taipumus haluta kiiruhtaa asioita ja pakottaa sopivia asioita tapahtumaan ennen aikaansa. Kaikki tapahtuu kuitenkin aikataulussa.

Kenenkään ei pitäisi olla dogmaattinen koskien ajoituksia, mutta heidän pitäisi olla tietoisia, että näiden profetioiden täydellinen toteutuminen nykymaailman realiteettien valossa vaatii vielä muutamia vuosia toteutuakseen. Tapahtumia voi tulla, jotka nopeuttavat näitä profeetallisia tapahtumia, tai hidastavat niitä, mutta on olemassa havaittava trendi ja tuosta trendistä me voimme tehdä järkeviä arvioita, missä olemme Jumalan profeetallisessa suunnitelmassa. Niiden, jotka ovat tietoisia maailmantapahtumista ja raamatunprofetiasta, pitäisi tietää Herran paluun yleinen kausi ja Paavalihan sanoi, että me tietäisimme sen (1. Ts. 5:4).

Jos olemme näin lähellä loppua, niin eräs suuri mysteeri on, miksi Amerikka ei ole raamatunprofetiassa. Kuitenkin siitä vauhdista, jolla Amerikka sokeasti kiitää kohti jyrkännettä, voimme päätellä, että Amerikan loppu maailman supervaltana ei ole kovin kaukana.

Profeetallisten kirjoitusten kuvailemat tärkeät sotilaalliset tapahtumat ovat melko selviä, joten ne ovat melko helppoja jäljittää, mutta uskonnolliset tapahtumat ovat jonkin verran vaikeampia. Jotkut tahtovat tehdä Islamista Ilmestyskirjan Porton tai Pedon, mutta se ei ole todennäköistä. Islam tuli kristikunnasta ja se varmasti on porton tytär, mutta paavin systeemistä tuli Portto, kun babylonialainen pappeus sisällytettiin roomalaiseen uskonnolliseen systeemiin. Protestantismi on perinteisesti opettanut, että roomalaiskatolinen kirkko on Ilmestyskirjan 17. luvun Portto eikä minulla ole nytkään mitään syytä ajatella toisin. Hyvin vähän on muuttunut paremmaksi roomalaisessa uskonnollisessa systeemissä ja nykyinen oppi paavin erehtymättömyydestä tekee todellisen muutoksen mahdottomaksi. (En sano, että tämän roomalaisen Porton pakanalliset tyttäret ja sisaret eivät olisi liittymässä siihen viimeisinä päivinä.) Seuraavassa on näyte babylonialaisen papiston pakanallisista ja ihmistekoisista käytännöistä, jotka kehittyivät roomalaiskatolisessa uskonnossa.

• Rukoukset kuolleiden puolesta
• Pyhimysten ja enkelien palvonta
• Marian ja lapsen palvonta
• Messu
• Pappien pukeutuminen samalla tavalla kuin pakanalliset papit
• Viimeinen voitelu
• Kiirastulioppi
• Latinankielinen jumalanpalvelus
• Jumalan asemesta Marialle suunnatut rukoukset
• Paavi Kristuksen sijaisena
• Pyhät kuvat ja jäännökset
• Pyhän veden käyttö siunaamaan ihmisiä ja esineitä
• Kuolleiden pyhien kanonisoiminen
• Papiston selibaatti
• Rukoushelmien käyttäminen (rosary)
• Inkvisitiot
• Anekauppa
• Transubstantiaatio
• Öylätin palvonta
• Oppi kiirastulen asteesta
• Oppi seitsemästä vahvistetusta sakramentista
• Jesuiitat perustettiin valvomaan paavillista auktoriteettia
• Traditiolle myönnettiin yhtäläinen auktoriteetti Raamatun kanssa
• Apokryfikirjat lisättiin Pyhään Kaanoniin
• Julistus Marian tahrattomasta sikiämisestä
• Julistus paavin erehtymättömyydestä
• Julistus Neitsyt Marian taivaaseenastumisesta
• Maria julistettiin Kirkon Äidiksi

** Suurin osa luettelomerkinnöistä on muokattu Tim Lahaye’n kirjasta – Revelation Illustrated And Made Plain – 1977, s. 44. Lahaye lisää päivämääriä ja joitakin muita käytäntöjä joita minä en ole valinnut tähän listaan.


Isot kysymykset, jotka pysyvät, ovat kuinka tämä uskonnollinen portto vain noin vuosikymmenessä tulee täyttymykseensä, kuten on sanottu luvussa Ilm. 17 ja kuinka tuo uskonnollinen Portto ratsastaa Ilmestyskirjan pedossa?

On joitakin mahdollisuuksia, joita et olisi voinut edes harkita. Tajuatko, että Rick Santorum uskoo ja harjoittaa kaikkia edellä lueteltuja asioita? Hän ei ole nimellinen katolinen. Hän on palava roomalaiskatolinen ja Maltan ritari vanhasta koulusta. Hän jopa osallistuu latinankielisiin messuihin. Siten hän on lojaali ennen muuta paaville.

Newt Gingrich kääntyi myös katolisuuteen, mutta luulen, että Gingrich vain tajusi sen mustan valon, että roomalaiskatolinen kirkko on kelkka, jonka hän tarvitsee ajaakseen. Joka tapauksessa Ginrich sanoo, että hän lopulta kääntyi katolisuuteen, kun näki majesteettisuuden paavin ympärillä ja valaistui. Juuri ennenkuin tämä tapahtui, entinen Englannin pääministeri Tony Blair kääntyi katolisuuteen ja käynnisti uskontojenvälisen säätiönsä. Rick Warren istuu hänen johtokunnassaan ja sekä Warren, että Gingrich, ovat vanhan kunnon globalistisen aivoriihen, nimeltä CFR (Council of Foreign Relations), jäseniä. Joten voimme olettaa, että sen lisäksi, että työskentelevät uskonnollisen pluralismin puolesta he molemmat työskentelevät kohti globalismia.

Näyttää, että Blair'in uskontojenvälisen säätiön päämäärä on löytää yhteinen pohja, jotta uskon ihmiset voivat tajuta, että kaikki Luojaan uskovat ovat ”katolisia” (katolinen tarkoittaa yleinen), koska on vain yksi Luoja. Tämän yleisen kaikki-tiet-samaan-Jumalaan-uskonnon oletetaan tuovan hyvän tahdon, yhteyden ja sotien loppumisen. Kaikkien olisi tietysti myönnettävä, että Universaalisen Kirkon (katolisen) paavi puhuu Jumalan puolesta maan päällä. Siitä kannastaan Vatikaani ei koskaan tule tinkimään.

Roomalaiskatolisuus suvaitsee melkein mitä tahansa niin kauan, kuin ihmiset kunnioittavat paavia. Rooma ei sano mitään, kun katoliset eivät edes noudata roomalaisen kirkon opetuksia siveettömyydessään, ehkäisyssään, aborteissaan jne. lännessä ja missä katolisuus sekoittuu alkuperäisiin pakanauskontoihin latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Kuitenkin he hyökkäävät evankelikaaleja vastaan, jotka eivät alistu paaville. Näin siksi, koska heidän ohjelmansa ei koske pelastuksen evankeliumin levittämistä eikä moraalisuutta; se koskee roomalaista kirkkoa paaveineen, joilla on kaikki Kristuksen arvovalta maan päällä.

Kun ajattelet, että Vatikaani on voimakkain uskonnollinen kokonaisuus maailmassa salaseuroineen ja vaikutuksineen YK:ssa ja globaaleissa aivoriihissä ja yliopistoissa, kun ajattelet, että jesuiitat ja Maltan ritarit [Huom. myös Konstantinolainen ritarikunta, johon Sauli Niinistö kuuluu, joka on salaseurojen hierarkiassa Maltan ritareiden yläpuolella. ”Nokialainen” huom.] ovat kaikki vannoneet lyövänsä paavin viholliset ja tuovansa protestantismin takaisin Rooman alaisuuteen, kun ajattelet, että paavi suutelee Koraania pyhänä kirjana ja on kaveerannut itäisen paavin, nimeltä Dalai Lama, kanssa, kun ajattelet, että jesuiitat ovat soluttautuneet protestanttisiin seminaareihin ja ne ovat nyt pumppaamassa ulos opetuslapsia, kun ajattelet, että protestantismissa on nopeasti kasvava liike, jossa nuoret johtajat johtavat kansaa kohti postmodernia Kirjoitusten uudelleen määrittelemistä, mystiikkaa, Jumalan emotionaalista tuntemista, dominionismin harhoja, pakanallista kontemplatiivista rukousta ja okkulttisia psykologisia tekniikoita, niin meidän pitäisi nähdä, että maailma on matkalla kohti universaalia porttouskontoa.

Uskon, että kaksi tärkeää uskonnollista vallankumousta tapahtuu ennen aikakauden loppua. Luulen, että olemme hyvin lähellä ensimmäistä vallankumousta. Se on, kun uskonnollinen portto kapinoi Lännen sekulaaria humanismia vastaan, joka nyt on työntämässä marxilaista maailmankatsomusta Lännelle ja islamilaisfasistista maailmankatsomusta muslimeille.

Seuraava vallankumous sen jälkeen on vastavallankumous. Koko maailma kasvaa nopeasti vihaamaan uskonnollista porttoa. Ilm. 17:16 sanoo, että ne 10 kuningasta, jotka antavat valtansa pedolle, vihaavat porttoa ja polttavat sen tulessa.

Siksi, jos kaikkien näiden asioiden on määrä tapahtua kahden seuraavan vuosikymmenen sisällä, niin tapahtumien täytyy käynnistyä hyvin pian. Luulen, että tuleva maailmansota saa aikaan ensimmäisen vallankumouksen. Näen sen tapahtuvan parin vuoden sisällä. Se saa aikaan niin hirveät olosuhteet ihmisille, että he odottavat jotakin väliintuloa Jumalalta maailmanrauhan saavuttamiseksi. Luulen, että tämä tulee mariaanisista petoksista ja se auttaa yhdistämään maailman uskonnot roomalaisen uskonnollisen universalismin alaisuuteen.

Pidä mielessä, että monet katolisuudessa ja sen ulkopuolella uskovat 900 vuotta vanhaan pyhän Malakian profetiaan, joka antaa lyhyet lausunnot noin 112 tulevasta paavista. Oletettavasti olemme nyt 111. paavissa, joten, jos profetia on pätevä, niin on enää vain yksi paavi ennen loppua ja Rooma tuhotaan hänen hallintansa lopussa. Näin kuuluu profetia englanniksi:

112 Peter the Roman, who will nourish the sheep in many tribulations; when they are finished, the city of seven hills will be destroyed, and the dreadful judge will judge his people. The end.

112 Pietari Roomalainen, joka ruokkii lampaita monissa ahdistuksissa; kun he ovat valmiita, seitsemän kukkulan kaupunki tuhotaan ja kauhistuttava tuomari tuomitsee kansansa. Loppu. [Tämä viimeinen paavi voi nimensä perusteella olla vaikkapa italialainen Pietro Parolin (Pietari Roomalainen). ”Nokialainen” huom.]


Vastavallankumous universaalia uskontoa vastaan ei kestä kauan. Portto ei ratkaise maailman ongelmia ja maailman ihmiset havaitsevat, että maailman uskonnollinen portto sortaa heitä. Ihmiset kääntyvät silloin kohti järjestäytymätöntä spiritualismia, mikä tekee pedon nousun kuilusta sopivaksi. Kenties se korsi, joka katkaisee uskonnollisen kamelin selän, on kaksi juutalaista profeettaa, joilla on valta vaivata maata niin usein, kuin haluavat. Kaksi profeettaa pakottavat Lain, niin sanoakseni. Kun Peto, joka tulee kuilusta, on tappanut heidät, niin koko maailma iloitsee ja juhlii. He iloitsevat, koska luulevat, että ovat tulleet kuilusta tulleen jumalan johtamaan laittomaan valtakuntaan, jossa jokainen voi tehdä syntiä ilman seurauksia.

Pidä mielessä, että jos Antikristus hallitsee noin vuonna 2030, niin tämä uskonnollisen porton polttaminen tapahtuu noin 2020-luvun puolivälistä sen lopulle. Se ei ole kovin kaukana. Kaiken tämän on tapahduttava vain kahdessa vuosikymmenessä, joten pidä kiinni tuolistasi. Naisportto, joka ratsastaa Pedolla, istuu lihavana ja onnellisena seitsemän vuoden jakson alkupuolen, mutta porton polttaminen tapahtuu seitsemän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Saanen sanoa hiukan enemmän kahdesta roomalaiskatolisesta presidenttikandidaatistamme, koska, jos Rooman on määrä nousta, se todennäköisesti saa apua maailman johtajilta. En väitä, että Santorum'in ja Gingrich'in kaltaiset ihmiset eivät olisi vilpittömiä ja että he eivät rakastaisi Amerikkaa, tai että sinun ei pitäisi äänestää heitä, koska ovat katolisia. Haluan sinun vain olevan tietoinen ajasta, jossa elämme ja näkevän mahdollisuudet.

Newt Gingrich sanoi kääntyneensä katolisuuteen nähtyään paavin majesteettisuuden. Toisaalta Rick Santorum on aina ollut palava roomalaiskatolinen ja kuuluu katoliseen Maltan ritarien järjestöön. Hän uskoo todella, että roomalaiskatolisuus on ainoa tosi kirkko ja hän uskoo, että paavilla on kaikki Kristuksen arvovalta maan päällä. Minä olin katolinen, joten tiedän näistä palavista uskovaisista. Toisin kuin noin 98% katolisista, nämä ihmiset todella noudattavat kirkkonsa opetuksia kirjaimellisesti ja joskus vieläkin tarkemmin. He kannattavat scapulariumeja, rukousnauhoja, latinankielisiä messuja, mariologiaa ja kuolleiden pyhimysten esirukouksia ja kaikkea katolista uskonnollisuutta.

Rick Santorum on täysin tietoinen länsimaiden kulttuurin tuhon juurista ja hänen vastauksensa siihen on paluu perinteisiin roomalaiskatolisiin arvoihin. Hän sanoi juuri, että valtavirran protestanttinen kristinusko on hukassa (se on sitä). Hän ei maininnut protestanttisia evankelikaaleja, koska luultavasti ajattelee, että he palaavat takaisin Roomaan.

Tiesitkö, että on tuhansittain palavia roomalaiskatolisia, jotka nyt rukoilevat rukousnauhalla Rick Santorum'in puolesta kaikkialla maailmassa? Jos et tiedä, niin rukousnauhalla rukoileminen on paljolti saman ulkoaopitun rukouksen hokemista uudelleen ja uudelleen, jossa katoliset pyytävät Mariaa rukoilemaan meidän syntisten puolesta. Tämän kaltainen ulkoa opittu rukous ei ole muuta kuin noituutta ja Jeesus kielsi rukoilemasta kuin pakanat, jotka luulevat, että heitä kuullaan monisanaisuutensa vuoksi. Jeesus teki myös selväksi, että meidän tulee rukoilla vain Jumalaa.

On mielenkiintoista, että monet evankelikaaliset protestanttiset johtajat ovat järjestäytymässä Sanatorium'in ja Gingrich'in taakse (Tuossa oli ilmeisesti harkittu painovirhe: sanatorium = hullujen huone. Suom.huom.). He eivät tee sitä vain, koska evankelikaaleilla ja roomalaiskatolisilla on yhteisiä moraalisia arvoja (kuten myös mormoneilla). Valitettavasti monet tekevät sen, ikäänkuin uskoisivat, että roomalaiskatolisuus on kristinuskoa. Veikkaan, että he ovat unohtaneet, tai ohittaneet, ne kiroukset, jotka roomalainen kirkko on langettanut kaikille protestanteille. He unohtavat ne tuhannet pyhät, jotka roomalainen kirkko tappoi, koska he eivät halunneet luopua käsityksestään, että pelastus tulee yksin armosta uskon kautta sen sijaan, että se tulisi uskollisuudesta ja kuuliaisuudesta Rooman kirkolle ja sen paaville. Lue uudelleen em. babylonialaiset harjoitukset roomalaiskatolisessa kirkossa ja sano minulle, kuinka tämä roomalainen uskonto voi olla se kerran annettu evankeliumi, jonka kautta ihmisten täytyy pelastua? Roomalaiskatolinen oppi on erilainen evankeliumi. Paavali varoitti meitä siitä, mutta kuka uusien evankelikaalien joukossa enää edes lukee Raamattua?

Valitettavasti jotkut evankelikaaliset johtajat ovat hyväksyneet pluralismin ja universalismin harhaopit, myöntävätpä he sen, tai eivät. Teot puhuvat sanoja äänekkäämmin. Monet luulevat nyt, että jokainen, joka sanoo olevansa kristitty, on kristitty, vaikka näillä ihmisillä on erilainen tie pelastukseen, kuin se, joka on annettu Raamatussa. Siten monet evankelikaalit ovat nyt hyväksymässä mormonit ja katoliset kristittyinä. Jotkut jopa luulevat muslimien pelastuvan. En väitä, että katoliset eivät voisi olla todellisia kristittyjä, mutta heistä ei tule todellisia kristittyjä noudattamalla sen roomalaiskatolisen kirkon harhaoppeja, jossa he käyvät.

Monet evankelikaaliset johtajat ovat menettäneet järkensä (engl. mind = mieli, järki). Kenties he eivät koskaan pukeneetkaan päällensä Kristuksen mieltä. Heistä on tullut sokeiden sokeita opettajia ja juuri siksi kaikki viimeiset uusien evankelikaalien polut johtavat kristikunnan uskonnolliseen pluralismiin, universalismiin, mystiikkaan ja takaisin kohti Roomaa.

Jos me olemme niin lähellä aikakauden profeetallista loppua, kuin uskon, niin jollakin tavalla roomalaiskatolisuuden on palattava maailmanuskonnon pääksi. Sen on todennäköisesti tapahduttava 15 vuodessa. Näemme vahvan työnnön tulevan uusilta evankelikaaleilta esiintulevine ja kontemplatiivisen mystiikan vaikutuksineen. He ovat siirtämässä nuoria kohti Roomaa. En kuitenkaan tänä päivänä näe uskonnon kautta tulevan mitään, joka saisi tämän muuntumisen tapahtumaan niin nopeasti. Siinä on oltava muita vaikutuksia. Voin nähdä mahdollisuuden, että voimakkaat sekulaarit katoliset johtajat työntävät maailman kohti katolista dominionismia, mutta se voisi tapahtua vasta maailmansodan kaltaisen hirveän kriisin aikana, tai jälkeen. [Aivan oikein. Ensin maailmaa on ravisteltava jollakin suurella kriisillä, kuten esim. Lähi-Idän suursodalla, ennen kuin Uusi Maailmanjärjestys voi alkaa. ”Nokialainen” huom.]

Jotakin radikaalia täytyy pian tapahtua, jotta maailma hyväksyy Porton Jumalan auktoriteettina maan päällä. Ehdotan, että tulee suuri maailmansota. Meillä on ollut jo enteitä. Edellisissä maailmansodissa jotkut väittivät saaneensa näkyjä Marialta. Miljoonat rukoilivat rukousnauhalla luullen, että rukousnauhalla rukoileminen toisi maailmanrauhan. Luulen, että seuraava maailmansota tuo samat asiat paljon suuremmassa määrin. Pidä mielessä, että kolmanneksi kunnioitetuin henkilö musliminaisten keskuudessa on Maria ja itämaisissa uskonnoissa Taivaan Kuningatar on jumala. Voidaan perustella, että roomalaiskatolisessa kirkossa Maria on jopa kunnioitetumpi kuin Jeesus. Monet katoliset mystikot luulevat maailmanrauhan tulevan Marian esirukouksen kautta.

Maailmanrauha voi tulla Porton kautta, mutta se ei kestä kauan, koska Peto, jolla se ratsastaa, sitten polttaa Porton. (Ilm. 17)

Tarkkaile myös eukaristisen Kristuksen harhaopin jatkuvaa leviämistä protestantismiin. Voin jo nähdä runsaasti mystiikkaa tapahtuvan protestanttisessa ehtoollispalvelussa. Ei ole niin iso hyppy, kuin ehkä luulet, uskosta, että Kristus on ”ainutlaatuisesti läsnä” ehtoollispalveluksessasi, uskoon, että Kristus on todella öylätissä.

Tärkein asia on valvoa, koska aikakauden profeetallinen loppu ei ole niin kaukana tulevaisuudessa, ettemme voisi havainnoida, kuinka näyttämöä pystytetään lopunajan tapahtumille juuri nyt.


-------------------------

Don Koenig perusti sivuston www.thepropheticyears.com vuonna 1999 tutkittuaan itsenäisesti Raamattua melkein 30 vuotta ja opittuaan monilta kristikunnan terävimmiltä opettajilta. Don loi sivustonsa kirjoittamaan Raamatun profetiasta, raamatullisesta erottamisesta ja omista kristillisistä maailmankatsomuksistaan. Vuonna 2004 Don kirjoitti ilmaisen Ilmestyskirjaa kommentoivan sähköisen kirjan nimeltä "The Revelation of Jesus Christ Through The Ages". Tämä blogi (World and Church and Bible Prophecy Blog) käynnistyi vuonna 2007. Tällä blogilla on nyt yli 1000 Donin artikkelia ja se sisältää yli 10 000 enimmäkseen kunkin postin aiheeseen liittyvää kommenttia.

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Antikristus, muukalaiset ja UFO:t -- sopivat UMJ:n suunnitelmaan

Tässä asiaa Cutting Edge -ministeriöltä (Headline News -artikkeli) kun David Bay puhuu viimeisten päivien suuresta petoksesta (ennustettu Raamatussa) joka kohdistuu pelastumattoman maailman ihmisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta eli Jeesusta Kristusta. Kyseessä on siis muukalaisten eli UFO:jen ilmestyminen silminnähtäväksi ihmisille, joita on valmennettu vuosikymmeniä TV-ohjelmien ja elokuvien kautta ottamaan myönteisesti vastaan ulkoavaruuden hyväntahtoiset olennot. Kaikki yliluonnolliset selitykset mm. demoneista hylätään New Age -valmennuksen tuloksena ja uskotaan että muukalaiset ovat vain teknologisesti kehittyneempi rotu ulkoavaruudesta, jotka lupaavat ihmiskunnalle auvoisia oloja, maailmanrauhaa ja tietoisuuden korottamista uudelle tasolle. Tämä UFO:jen massiivinen manifestaatio tapahtuu Kristuksen maailmanlaajuisen morsiusseurakunnan tempaamisen aikoihin, jolloin 3. maailmansota käydään jonka tuhkasta nousee laittomuuden ihminen, Antikristus, jota UFO:t esittelevät ylösnousseena mestarina eli Messiaana. David Bay selittää vielä että Uuden Maailman Järjestyksen agenda on täsmälleen sama kuin UFO:jen päämäärä, joka on saatu selville niiden ihmisten selostuksista joihin UFO:t ovat ottaneet yhteyttä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen. Käännösvirheiden korjaus ja oikoluku: Olli R.

------------------------------------

Antikristus, muukalaiset ja UFO:t (Antichrist, Aliens, And UFO's)

Lusiferistinen suunnitelma: ”UFO:t ja Muukalaiset ovat osa Uutta Maailman Järjestystä. Ne ovat hyväntahtoisia olentoja, jotka auttavat ihmiskuntaa saavuttamaan päämäärän tulla yhdeksi. Ne ilmestyvät oikealla hetkellä mahdollistamaan ihmiskunnalle tehdä tuo Kollektiivisen Tietoisuuden Suuri Harppaus (Kvanttihyppy) – kun Kristus ilmestyy.”

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.
Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2011 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.

Kuuntele, kun Teosofisen Seuran Uuden Englannin johtaja puhuu uudesta kehityksestä matkalla Uuteen Maailman Järjestykseen seminaarissaan elokuun 18. päivänä 1991:

"UFO:t ja muukalaiset ovat osa Uutta Maailman Järjestystä. Ne ovat hyväntahtoisia olentoja, jotka auttavat ihmiskuntaa saavuttamaan päämäärän tulla yhdeksi. Ne ilmestyvät oikeaan aikaan mahdollistamaan ihmiskunnalle suorittaa Kollektiivisen Tietoisuuden Kvanttihyppy (Quantum Leap of Collective Consciousness) – kun Kristus ilmestyy."

Valmistaudu uutiseen, joka on paljon järkyttävämpi, kuin mikään taru, mutta ah, niin kovin tosi ja raamatullinen. Tämä uutinen näyttää niin järkyttävältä ja hullulta, yhtä hullulta kuin Nooa tuntui pelastumattomista, kun hän rakensi laivaansa 120 vuotta. Niin hullulta.

Rummutus kohti aina vain korkeampia tasoja aiheesta UFO:t ja muukalaiset jatkuu keskuudessamme. Tämä aihe on ollut vallalla New Age -kirjallisuudessa vuosia ja on kehittynyt uskonkappaleeksi monille, jotka on pyydystetty New Age'n valheeseen. Tämä aihe on kuitenkin nyt tulossa aina vain yleisemmäksi TV:n ja elokuvien valtavirran mediassa. Ajattele niiden TV-ohjelmien ja elokuvien pitkää listaa, joiden aiheena on muukalaiset:

Internet-tietosanakirja Wikipedia'ssa on "Luettelo filmeistä, joissa on muukalaisia (List of films featuring extraterrestrials)." Filmit ovat aakkosjärjestyksessä, kunkin filmin ilmestymisvuosi oikealla.

Kun tulostin tämän luettelon, niin siitä tuli 10 sivua, melkein 300 elokuvaa ja TV-ohjelmaa, jotka kuvailevat muukalaisia, sekalaisia avaruusolioita ja UFO:ja. Tämä valmistaminen on niin vakavaa, että on kysyttävä: ”Miksi?” Mikä on niin tärkeää koskien muukalaisia ja UFO:ja, että useiden vuosikymmenien valmistaminen on välttämätön, ainakin välttämätön Hollywood'in kirjoittajien ja tuottajien mielissä ja sydämissä.

Kirjassaan "Hidden Dangers of the Rainbow (Sateenkaaren kätketyt vaarat)" kristitty lakinainen ja kirjailija Constance Cumbey lainaa erästä New Age-kirjailijaa, joka sanoo, että ”Kristus ei voi ilmestyä, ennenkuin merkittävä osa maailman väestöstä on valmistettu (pre-conditioned) vastaanottamaan hänet.”

Tämä pitkä luettelo elokuvia ja TV-ohjelmia on yleisön merkittävä ”valmistaminen” koskien muukalaisia ja UFO:ja. Lukemattomat miljoonat tavalliset ihmiset uskovat nyt, että muukalaisia ja UFO:ja on olemassa. Suurin osa kuitenkaan ei vielä tiedä täsmälleen, mitä varten ne ovat olemassa ja milloin ne tulevat maaplaneetalle.

Keskeyttäkäämme tämän UFO-/muukalaisilmiön tutkimuksemme muutamiksi hetkiksi, kun tarkastelemme sitä aikakehystä, jossa elämme ja sovellettavia raamatullisia puitteita.

Olemme jo osoittaneet, että me elämme ajan viimeisissä päivissä, ajan, joka on näkevä Antikristuksen ilmestymisen, Suuren Ahdistuksen ja Jeesuksen Kristuksen Toisen Tulemuksen. Lisäksi olemme jo osoittaneet, että aikakauden lopun leimaa-antava tunnuspiirre on oleva vertaansa vailla oleva petos. Tarkastelkaamme tätä ennustettua petosta.

2 Ts. 2:1-3 – Tässä raamatunkohdassa Paavali puhuu väärinkäsityksestä seurakunnan keskuudessa Tessalonikassa, että Herran Päivä on jo tullut. Paavali julistaa painokkaasti: ”Älkää antako kenenkään pettää itseänne.” Jeesus esitti saman varoituksen petosta vastaan jakeessa Mt. 24:4. Opetuslapset ovat juuri kysyneet, mikä se lopunajan varsinainen merkki olisi. Jeesus antoi heille monta muutakin merkkiä, kuin vain yhden, mutta Hänen ensimmäinen vastauksensa oli: ”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.” Jeesus toistaa tämän varoituksen vielä kahdesti jakeissa 11 ja 24. Jakeessa 24 Jeesus lisää, että ”vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Toisin sanoen lopunajan petos on oleva vertaansa vailla ja sitä tulevat seuraamaan poikkeukselliset merkit ja ihmeet. Älkäämme antako pettää itseämme. Vertaansa vailla oleva hengellinen petos on todellakin se varsinainen leimaa-antava tunnusmerkki lopunajoille.

Kukaan ei voi ymmärtää aikaa, jossa elämme, eikä kukaan voi ymmärtää Uutta Maailman Järjestystä, ellei ymmärrä Raamatun profetiaa ja oppia.

Palatkaamme nyt raamatunkohtaamme 2. Ts. 2:3: ”Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.”

Tämä on se ennustettu suuri luopumus, koskien niitä, jotka ovat tunnustaneet olevansa kristittyjä... Olemme käyttäneet huomattavan paljon aikaa suuren ja vertaansa vailla olevan luopumuksen paljastamiseen, johon enemmistö kristillisistä uskonsuunnista osallistuu tänä päivänä toteuttaen tältä osin tämän profetian. Tänä päivänä olemme maailmanhistorian tässä vaiheessa. Paavali jatkaa: ”...ja laittomuuden ihminen ilmestyy, ...” Tämä laittomuuden ihminen on tietysti raamatullinen Antikristus, kuten on ennustettu jakeessa Daniel 9:27 ja jonka Jeesus vahvistaa jakeessa Matteus 24:15.

Tärkeä seikka, jonka haluamme sinun käsittävän tästä kohdasta, on, että tämän vertaansa vailla olevan petoksen lopputulos tulee olemaan Antikristuksen ilmestyminen. Tämä on niin tärkeä seikka, että minun täytyy toistaa se: Tämän suunnattoman petosohjelman suunniteltu lopputulos on usko Antikristukseen.

Paavali jatkaa jakeessa 9: ”…tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla...” Tämä jae kertoo, että tämän lopunajan eksytyksen lähde on Saatana.

Saat olla aivan varma, että Saatanan yliluonnollinen voima tuottaa uskomattomimman petoksen, mitä maailma on koskaan saanut todistaa. Tämä petos näyttää niin uskomattomalta, että ihmiset kirjaimellisesti menettävät järkensä. Tässä vaiheessa meidän täytyy muistuttaa kuuntelijoitamme, että Saatana ja hänen enkelinsä, jotka tunnetaan myös demoneina, kykenevät muuttamaan itsensä inhimillisiin ja ei-inhimillisiin muotoihin siten pettääkseen ihmisiä. Kuten Paavali sanoo niin osuvasti: ”...itse Saatana naamioituu valkeuden enkeliksi.” Pidä tämä tosiasia mielessäsi, kun tutkimme UFO:ja ja muukalaisia.

Nyt palaamme Paavalin ilmoituksiin.

”...tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua” (2. Ts. 2:9-10). Ainoat, jotka petetään, ovat pelastumattomat; tämä totuus pitää täysin yhtä Jeesuksen vakuutuksen kanssa Matteuksen 24. luvussa, jossa Hän sanoo, että valittuja ei eksytetä. Tämä pelastumattomien pettäminen saa suunnattoman merkityksen seuraavan jakeen perusteella: ”Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen” (2. Ts. 2:11). Tämä hyvin pelottava jae paljastaa, että Jumala itse puuttuu peliin tässä vaiheessa tarkoituksella paaduttaen niiden sydämet ja mielet, jotka ovat hyljänneet evankeliumin totuuden. Jos tämä koskee sinua, niin et saa enää vastustaa Pyhän Hengen pelastuskutsua. Käänny nyt Jeesuksen Kristuksen puoleen, kun tämä maailma on vielä armon ajassa, ennenkuin Jumala lähettää tämän suunnattoman väkevän eksytyksen epäuskoisen maailman päälle. Lopuksi Paavali ilmoittaa tämän Jumalan lähettämän väkevän eksytyksen lopullisen tarkoituksen: ”...että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen” (2. Ts. 2:12). Tämä väkevä eksytys on osa Jumalan tuomiota pahoille.

Tarkastelkaamme nyt tätä ilmiömäistä UFO:jen ja Muukalaisten kasaumaa. Muukalaisia kuvataan elokuvissa, TV-ohjelmissa ja science-fiction-romaaneissa:
  • Monessa suhteessa aivan meidän kaltaisinamme
  • Älykkäämpinä ja teknologisesti edistyneempinä
  • Ystävällisinä olentoina, jotka osaavat elää rauhassa ja siten kykenevät opettamaan meitä sotivia ihmisiä elämään rauhassa.
  • Sellaisina, että heillä on sydämessään vain meidän etumme
Vuonna 1982, Michael London L.A. Times'ista kokosi yhteen UFO- ja muukalaiskohtaamisissa kokeneen kahdeksan hengen ryhmän Steven Spielberg'in elokuvan ”E.T” erikoisnäytöstä varten.

London pani merkille ryhmän seuraavat reaktiot elokuvaan:

”Tämä on tosi elokuva, ei mikään romanssi. Se on osa VALMISTAMISPROSESSIA VALMISTAMAAN MEITÄ VIERAIDEN OLENTOJEN SAAPUMISEEN.”

”Elokuva on väline...Se kutsuu yleisöä pelkäämään vähemmän ns. paranormaalia. Ja mistä olisi parempi aloittaa, kuin lapsista?...Kaikki tehdään lasten kautta...”

Kaikki tehdään lasten kautta ja on tehty yli 20 vuotta. Siten ensimmäisellä näin valmistetulla sukupolvella on nyt lapsia, joita myös valmistetaan. Mikä on päämäärä? Muista, että elokuva- ja TV-teollisuus ovat avoimen vihamielisiä kristinuskoa kohtaan ja ovat hyvin selvästi New Age'n kannalla. Muista myös, että New Age'n tärkein tavoite on menestyksellisesti lavastaa Antikristuksen ilmestyminen.

KUN ANTIKRISTUS LAVASTAA ILMESTYMISENSÄ, HÄN VÄITTÄÄ OLEVANSA YLÖSNOUSSUT MESTARI TOISESTA ULOTTUVUUDESTA, SE ON, MUUKALAINEN OLENTO. HÄN ON AIVAN YHTÄ YSTÄVÄLLINEN, KUIN NE MUUKALAISET, JOITA OLET NÄHNYT TV:SSÄ JA ELOKUVISSA. HÄNELLÄ ON SYDÄMELLÄÄN VAIN MEIDÄN ETUMME JA HÄN HALUAA JOHTAA MAAILMAN UUTEEN RAUHANTÄYTEISEEN OLEMASSAOLOON.

New Age -johtajat uskovat ihmisten olevan paljon taipuvaisempia hyväksymään Antikristuksen väitteet, jos heidät on ensin valmistettu uskomaan ystävällisten muukalaisten olemassaoloon. Tässä vaiheessa meidän täytyy taas pysähtyä tarkastelemaan merkityksellisiä raamatunkohtia.

* 1. Joh. 4:1-2: "Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.

2 Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta." Tämä lausunto jakeessa 2 sanoo myönteisesti, että ”jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi...”, mutta se sisältää myös negatiivisen viittauksen. Voimme myös tarkasti sanoa, että sellaiset henget ”pyrkivät erottamaan Hänet” olemasta Jumala. Se on täsmälleen se, mitä väärät kultit, varsinkin New Age -uskonto, yrittävät tehdä.

Huomaa, että apostoli Johannes ei kyseenalaista, ovatko henget todella olemassa; hän tietää demonien olevan olemassa ja hän tietää, että hänen kristityt kuulijansa tietävät niiden olevan olemassa. Johannes sanoo: ”koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta.” Huomaa myös, että tämän kohdan aikakonteksti on Antikristuksen aika; nämä henget kieltävät, että Jeesus Kristus todella tuli ihmiseksi ja on tullut lihassa; ne todella pyrkivät erottamaan historiallisen lihassa tulleen Jeesuksen siitä jumalallisesta Jeesuksesta, joka oli ja on Jumala. Tämä on täsmälleen se, mitä tämä UFO-muukalaispetos yrittää tehdä.

Pohtikaamme nyt toista sopivaa raamatunkohtaa Jeesukselta:

* Matteus 7:18-20, ”Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä...Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.”

 

Tutkikaamme UFO:jen hedelmää tutkimalla niiden ihmisten selostuksia, joihin ne ovat ottaneet yhteyttä. Erinomainen lähde on maailmankuulu ranskalainen tiedemies Jacques Vallee, ja hänen kirjansa "Messengers Of Deception: UFO Contacts and Cults (Petoksen airueet: UFO-kontaktit ja -kultit)". Hän tuo ei-kristityn tiedemiehen empiirisen ajattelun tähän tutkimukseen.

Tarkastelkaamme ensin niitä aiheita, joita UFO:t opettavat niille ihmisille, joihin ovat ottaneet yhteyttä ja joista hän käyttää nimitystä ”Contactees (Kontaktihenkilöt)”.
  1. Ruumiistapoistumiskokemukset (Out-of-Body Experiences) (s. 73)
  2. Henkiviestintä (Spirit communication) (s. 123)
  3. Automaattikirjoitus (Automatic Writing) (s. 123)
  4. Jotkut ihmiset menevät transsiin, jossa äänet antavat heille viestejä. (s. 85)
  5. UFO:t käyttävät kristalleja hankkimaan voimaa, jopa avaruusalustensa käyttövoimaksi. (s. 109)
  6. Jotkut ihmiset, jotka ovat läpikäyneet tämän hengellisen muutoksen, alkavat nähdä kasvua psyykkisessä tietoisuudessaan. (s. 83-84).
  7. Prosessi, jolla heidän inhimillinen tietoisuutensa kohotettiin, oli täsmälleen se tapa, jolla demoniset voimat toimivat. Se on ajatuksen siirto (s. 78-79). Tässä vaiheessa haluan sinun olevan tietoinen hypnoosin vaaroista ja siitä, kuinka New Age -hypnotistit käyttävät sitä. Kun henkilö läpikäy hypnoosin, hän luovuttaa tietoisuutensa hypnotistille. Hänet voidaan ohjelmoida vaikka miten monella tavalla, varsinkin siten, että hän reagoi tiettyihin toimiin vastauksena erityisiin komentoihin. Ihmisiä, jotka kertovat muukalaisten ottaneen heihin yhteyttä, pyydetään alistumaan hypnoosiin, niin että he voivat ”palautua” takaisin tapahtumapaikalle ja ”muistaa” kokemuksensa muukalaisten kanssa, muistot, jotka heidän tietoinen mielensä on tukahduttanut. Tämä ei kuitenkaan ole se, mitä tässä tapahtuu. Se, mitä todella tapahtuu, on, että hypnotisti istuttaa näkymiä kontaktihenkilön mieleen. Sitten tämä henkilö ”muistaa” sen, millä hänet on ohjelmoitu ja ”muisto” tuntuu kontaktihenkilöstä niin todelliselta, että hän todella uskoo valheen itsekin. Tällä tavalla hänestä tulee hyvin tehokas todistaja, joka voi vakuuttaa muita ihmisiä ja todella myös vakuuttaa. Pysy erossa hypnoosista, myös lääkinnällisiin menetelmiin tarkoitetusta.
  8. Spiritistiset istunnot (Seances) (s. 69).
  9. Opit herrarotujen, joilla on valittu tehtävä, olemassaolosta, viittaukset Atlantikseen ja muinaisiin astronautteihin... (s. 57, 103). Huomaa, että tämä sitoo UFO:t natsismiin. Uusi Maailman Järjestys on jälleensyntynyt natsismi.
  10. Korkeamman älyn odotus on alkamassa näyttää eräänlaiselta palvonnan muodolta... (s. 66)
  11. Muukalaiset hyödyntävät normaalia New Age -terminologiaa kommunikoidessaan inhimillisten ”kontaktiensa” kanssa. Parhaiten tätä kuvaa heidän opetuksensa ”kontakteille”, että hierarkian ylösnousseet mestarit ovat valmistautumassa puuttumaan jälleen maailmanhistoriaan johtaakseen ihmiskunnan korkeammalle tietoisuuden tasolle. ”He tulevat valitsemaan ihmispersoonan ja varustamaan hänet yli-inhimillisillä voimilla ja tiedolla. Tämä mies johtaa meidät maailmanhallitukseen ja maailmanrauhaan.” (UFO: End Time Delusion, David Lewis, s. 46)
Kuka on tämä valittu mies? Maitreya Kristus, Raamatun Antikristus!! Tämä vastaavuus sanoituksissa ja käsitteissä osoittaa selvästi, että New Age -kirjoittajien ”ohjaavat henget” ovat samoja ”ohjaavia henkiä” muukalaisille. Vai tarkoittaako se, että muukalaiset ovat niitä ”ohjaavia henkiä”, jotka ovat opastaneet New Age -kirjoittajia kaikki nämä monet vuodet?!

Kaikki nämä käytännöt ovat klassista okkultismia! Sitäpaitsi, kuten kristitty kirjailija, David Lewis, sanoo kirjassaan, UFO: End Time Delusion (UFO: Lopunajan eksytys): ”Poikkeuksetta kaikilla henkilöillä, jotka väittivät olleensa yhteydessä muukalaisiin...oli yksi yhteinen ominaisuus. Kaikilla oli aikaisempi yhteys metafyysiseen toimintaan, tai kultteihin. Jotkut olivat olleet paholaisen palvonnassa, noituudessa, psyykkisissä ilmiöissä, New Age'ssa, kanavoinnissa...Niillä, jotka olivat sekaantuneet suoraan kontaktiin UFO-muukalaisten kanssa, oli jo yhteys yliluonnollisen maailman pimeään puoleen.” Siten ihmiset tänä päivänä, jotka jossakin määrin ovat siten antautuneet saatanistisiin toimintoihin, ovat niitä, joita käytetään pettämään ihmisiä edelleen uskomaan UFO:ihin ja muukalaisiin. Sitten Lewis lisää tämän lohduttavan lausunnon: ”...yhdelläkään kristityllä...ei koskaan ole ollut suoraa kohtaamista väitetyn ET:n kanssa.” (s. 15-16). Jumala siis jo suojelee valittujaan tältä saatanistiselta petokselta. Kiitos Hänen pyhälle nimelleen!!!

Tarkastelkaamme nyt UFO:jen ilmoittamia päämääriä ja tehkäämme se siten, että niitä verrataan Uuden Maailman Järjestyksen perustamiseen tähtäävän New Age -liikkeen ilmoitettuihin päämääriin.

1. UMJ: Lakkauttaa kaikki hallintorakenteet

UFO: Lakkauttaa demokratia diktatuurin hyväksi (s. 103, 113).

2. UMJ: Kaikki uskonnot täytyy lakkauttaa.

UFO: Kaikki uskonnot täytyy lakkauttaa. (s. 93)

3. NWO: Perustaa maailmanhallitus

UFO: Perustaa yksi maailmanhallitus, utopistinen hyväntahtoinen diktatuuri (s. 113)

4. UMJ: Kaikki maailman uskonnot ovat tasa-arvoisia ja eräänä päivänä yhdistyvät yhdeksi.

UFO: Kaikki maailman uskonnot ovat tasa-arvoisia. (s. 121)

UFO:jen päämäärät siis vastaavat oikein hyvin UMJ:n päämääriä. Lisäksi UFO-muukalaiset opettavat kontakteilleen käsitteitä, jotka toteutettuina, toteuttaisivat Raamatun profetian viimeisistä päivistä:
  1. Yksi maailmantalous. (s. 57)
  2. Rahan poistaminen (Rahaton talous) (s. 57)
  3. On oleva yleinen rauha (s. 57, 103)
Muista apostoli Paavalin profeetallinen varoitus 2. Kor. 11:14: "...sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi." Valmistaakseen ihmisiä uskomaan UMJ:n käsitteisiin Saatana on pannut demoninsa ilmestymään fyysisesti muukalaisina, jotka matkustavat UFO:illa, joissa on korkean teknologian laitteita. Älä aliarvioi Saatanaa; hän on tämän maailman Herra ja Pyhä Henki sallii hänen nyt puuttua tämän päivän maailman asioihin vertaansa vailla olevilla tavoilla. Seuraukset tulevat olemaan näyttävät.

Uskomme kuitenkin, että maailma ei vielä ole nähnyt mitään. Ajattele jälleen Raamatun opetusta Antikristuksen valtakunnasta.

* Ilm. 13:13-14, ”Hän tekee suuria merkkejä (hämmästyttäviä ihmeitä)...ihmeiden vuoksi, joita hänen sallitaan tehdä...hän pettää ne, jotka asuvat maan päällä määräten heidät pystyttämään pedon näköisen patsaan...”

Nämä yliluonnolliset, tai sellaisilta näyttävät ihmeet, johtavat ihmiset suoraan Antikristuksen palvontaan. Tämä on täsmälleen UFO:jen ja muukalaisten suunniteltu tulos.

On järkyttävä totuus, että Saatana on manipuloinut maailmantapahtumia saavuttaakseen maailmanhallituksen, maailmantalouden ja maailmanuskonnon salaseurojen, kommunismin, natsismin, New Age'n ja UFO:jen kautta. Lopullinen sulautuminen UMJ:een on lähes valmis. UFO-muukalaiset ja avaruusalukset eivät ole mitään muuta kuin demoneita, joiden Pyhä Henki sallii tässä viimeisessä ajassa ilmestyä fyysisesti meidän maailmassamme.

Äläkä unohda sitä tosiasiaa, että valtava enemmistö maailman ihmisistä on valmis petettäväksi. Kristitty kirjailija, David Lewis, sanoo kirjassaan, UFO: End-Time Delusion, että ”kristityn olisi vaikeaa saada ajatus demoneista menemään jakeluun keskiverto ei-uskonnolliselle henkilölle ja jossain määrin jopa joillekin uskonnollisille henkilöille. Useimmilla kristillisissä piireissä...on hyvin vähän tietoisuutta mistään yliluonnollisen tyyppisestä toiminnasta.”

Tämä käsitys voisi järkyttää jokaista, joka on kasvanut perheessä, joka ottaa Raamatun kirjaimellisesti. Tri. Lewis on kuitenkin oikeassa siinä, että useimmilla tänä päivänä, mukaanlukien monet itseään kristittyinä pitävät, ei ole mitään ymmärrystä demonien todellisuudesta. Ja tämä onkin ollut Saatanan suunnitelma alusta saakka. Ajattele niitä konkreettisia askelia, joita Saatana on suorittanut maailman kansojen joukossa oltuaan aikaisemmin pohjimmiltaan kristillisiä, jotka ovat vieneet ne sellaiseen raamatullisen tietämättömyyden tilaan.
  1. Useiden sukupolvien ajan useimmat ihmiset ovat hyljänneet totuuden Jeesuksesta Kristuksesta.
  2. Tämän hylkäämisen väistämätön seuraus on, että ihmiset lakkaavat lukemasta Raamattua, tai soveltamasta sitä mitenkään elämäänsä.
  3. Saatana pystyy sitten istuttamaan heihin ajatuksen, että Raamattua ei tule ottaa kirjaimellisesti, että se on vain kokoelma myyttejä ja legendoja.
  4. Kun ihmiset alkavat hyväksyä ajatuksen, että yliluonnollisia olentoja, sekä jumalallisia että saatanallisia, ei ole, niin silloin Saatana voi alkaa edetä seuraavaan askeleeseen.
  5. Askel numero 5 on vakuuttaa ihmiset, että ainoa hyväksyttävä todellisuus on se, joka voidaan havaita viiden aistin kautta. Jos ihminen voi tuntea jotakin yhden tai useamman aistinsa kautta, niin silloin hän uskoo sen olevan olemassa.
  6. Sitten Saatana etenee seuraavaan askeleeseen vakuuttaen ihmiset, että jos jokin toimii, niin se on myös totta. Siten ihmiset altistuvat demoniselle toiminnalle, koska niiden systeemi ”toimii” suurella voimalla. Lisäksi sellaiset ihmiset ovat kyvyttömiä oikein tunnistamaan tätä demonista voimaa, koska ovat jo mielessään sulkeneet pois mahdollisuuden, että yliluonnollisia olentoja on olemassa.
  7. Lopuksi Saatana alkaa edetä aina vain nopeammin ja suuremmalla voimalla lopulliseen muukalaispetokseensa. Muukalaisia, UFO-ilmiöitä ja kontakteja alkaa esiintyä yhä tiheämpään tahtiin. Koska ihmiset eivät usko yliluonnollisten olentojen olemassaoloon, he omaksuvat näiden demonien todellisuuden hyväksyen valheen, jota nämä demonit kertovat, että ovat muukalaisrotu toisesta maailmasta. Tämä toinen maailma on muka teknologisesti ja hengellisesti edistyneempi, kuin Maa. Kun siis tämän edistyneemmän maailman muukalaiset kertovat meille uskonnostaan, meidän odotetaan omaksuvan sen ja hylkäävän omat tietämättömät, informoimattomat ja vanhentuneet uskontomme, varsinkin kristinuskon.
Muinaisina aikoina, tämä petoksen tarina jatkuu, muukalaiset vierailivat maaplaneetalla ja puuttuivat historiaan antaakseen ihmiselle lisää tietoa, jonka avulla hän pystyi rakentamaan sellaisia muinaisia ihmeitä, kuin pyramidit. Lopulta tämä tarina opettaa, että muukalaiset suorittivat geneettisiä kokeiluja, jotka muuttivat ihmiset siitä kivikauden olennosta, joka hän oli, viimeisten muutaman vuosituhannen moderniksi ihmiseksi.

Nyt muukalaiset sanovat, että taas on tullut aika heidän puuttua maailmanhistoriaan. Tällä kertaa he tulevat pelastamaan ihmisen itseltään: sodistaan, vihoistaan, hengellisestä lukutaidottomuudestaan ja ympäristövaurioistaan. Muukalaiset tekevät tämän kaiken nostamalla esiin miehen, joka on puettu tietoisuuden erityiseen tasoon ja joka osaa johtaa maailman tuolle samalle tietoisuuden tasolle. Tämä mies on tietysti Maitreya Kristus, Antikristus.

Älä anna pettää itseäsi. Kuten Cooper sanoo kirjassaan, Behold A Pale Horse (Katso hallava hevonen), s. 177: ”UMJ:n suunnittelijoilla on suunnitelmat aiheuttaa sellaisia asioita kuin maanjäristyksiä, sotaa, Messias, muukalaisten maahanlasku ja taloudellinen romahdus. He voivat saada aikaan kaikki nämä asiat vain varmistaakseen, että se todella toimii...Illuminati on ottanut huomioon kaikki mahdollisuudet...”

Saatanan armeijan demonit ilmestyvät pian fyysisesti muukalaisina, jotka saapuvat suurina laivastoina avaruusaluksissa, joita tähän saakka olemme kutsuneet UFO:iksi. Suunnitelma edellyttää niiden ilmestyvän yhtäkkiä ja yhtaikaa monissa paikoissa Maan päällä. Jotkut ilmestyvät Valkoisella Talolla neuvotellakseen presidentin kanssa; jotkut ilmestyvät YK:ssa; toiset muukalaiset ilmestyvät tärkeillä hallintorakennuksilla kaikkialla maapallolla. Muukalaisia ilmestyy joidenkin ihmisten kotona, tai heidän pihoillaan. Maailman ihmiset ovat kirjaimellisesti järkyttyneitä mieliltään. Tämä on Suunnitelma. Se voi tapahtua ennen seurakunnan maailmanlaajuista tempausta; meidän täytyy olla valmiita suhtautumaan viisaasti tähän suunniteltuun ilmiöön.

Lopuksi tarkastelkaamme asiaankuuluvia raamatunkohtia, jotka ehkä puhuvat tästä UFO-/muukalaissuunnitelmasta.

Ilmestyskirjan 9. luku puhuu demoneista, jotka vapautetaan helvetin pohjattomasta kuilusta, syvyyden kaivosta. Muistuttaen heinäsirkkoja apostoli Johanneksen näkemänä, ne virtaavat yli maan vaivaamaan ja piinaamaan pelastumattomia ihmisiä. Niiden johtaja on nimeltään Abaddon eli Apollyon. On uskomatonta, että New Age'n kirjoitukset viittaavat alinomaa näihin olentoihin juuri näillä nimillä Uuden Aikakauden (New Age) ”valaistuneina” johtajina.

Jakeissa Ilm. 16:13-16 me näemme kolme demonien henkeä, jotka tulevat ulos Antikristuksen suusta; ne tekevät niin suuria merkkejä ja ihmeitä, että pettävät maan hallitsijat. Tämä on täsmälleen se osa Suunnitelmaa, joka muukalaisten tulee suorittaa. Ne tulevat pettämään varsinkin hallitusten presidentit, pääministerit, kuninkaat ja kuningattaret kaikkialla maailmassa.

Sanoma on kaikkialla sama: ”Olemme tulleet auttamaan johdattaaksemme maaveljemme tietoisuuden uudelle tasolle, josta Maitreya Kristus puhuu.” Muukalaiset ja UFO:t tulevat kirjaimellisesti leijailemaan Maitreyan yllä ja ympärillä, kun hän lavastaa ilmestymistään. Tämä on Suunnitelma.

Mikä tulee olemaan maailman ihmisten valtavan enemmistön reaktio? He ovat ehdottomasti sanoinkuvaamattoman ällistyneitä. Koska mielessään he ovat jo hyljänneet käsityksen demonien fyysisestä esiintymisestä ja heidät on valmistettu hyväksymään todellisuutena vain se, minkä voivat havaita fyysisillä aisteillaan, niin he hyväksyvät nämä muukalaiset ja heidän uskomattomat väitteensä. Muukalaisvalmennus kirjojen, aikakauslehtien, TV:n ja jopa Enquirer'in kaltaisten roskalehtien kautta on silloin tehnyt tehtävänsä. Ihmiset uskovat ja sallivat johtaa itsensä hengelliseen harhaan. He hyväksyvät Maitreya Kristuksen, eli Antikristuksen, väitteet ja ovat ikuisesti tuomittuja.

Ne, jotka ovat antautuneet okkulttiseen meditoinnin harjoittamiseen jonka avulla ovat kommunikoineet 'henkioppaidensa' kanssa, ovat alttiita uskomaan. Samoin ihmiset, jotka ovat antautuneet okkulttiseen hypnoosiin, jonka aikana heidät on edeltä ohjelmoitu uskomaan, petetään. Ihmiset, jotka ovat täyttäneet mielensä science-fiction-romaaneilla, ovat alttiita uskomaan. Ja koko ihmiskunta uskoo, koska se on ilman Jeesuksen Kristuksen totuutta. Kaikkien sellaisten ihmisten päälle jumalallinen petos lankeaa pysyvästi vahvistamaan heidän pettämisensä.

Raamatun profetia on silloin toteutunut. Antikristus pettää maailman koko pelastumattoman väestön. Hän etenee allekirjoittamaan rauhansopimuksen Israelin kanssa ja Suuri Ahdistus alkaa.

Älä anna pettää itseäsi. On todella myöhäistä.

------------------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voitte lähettää meille postia joko etana tai sähköposti.

Jumala siunatkoon teitä!

Become a Headline news subscriber HERE.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2461.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Bush ja Obama historian antikristillisimmät presidentit!

Tässä viime viikon Cutting Edgen viikkokirjeen neljäs ja viimeinen osio. Aikaisemmat suomennetut kolme osiota julkaisin viikkokirjeen ensimmäisessä osassa. Tämä on tärkeä osio siinä suhteessa että David Bay paljastaa Amerikan kahden viimeisimmän presidentin virkakauden syntilistat (hengelliset rikkeet) päällisin puolin, joista voidaan tehdä se johtopäätös että Amerikkaa on hallinnut viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana perinteisistä arvoista erkaantuneet johtajat, jotka ovat uskonnollisesti hyvin ekumeenisia eivätkä korosta Kristinuskon ainutlaatuisuutta. Molemmat, Bush ja Obama, ovat toimillaan ajaneet Illuminatin Uutta Maailmanjärjestystä ja saattaneet Amerikan (ja muun maailman myös) pisteeseen josta voidaan vaivatta siirtyä lopulliseen Vesimiehen aikakauteen, jolloin saatanalliset arvot jylläävät Antikristuksen (New Age-/vapaamuurarikristus) hallitessa. Loppu on näin lähellä ja Vapahtajamme Jeesus Kristus tulee pian takaisin. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

-----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 13.3.2012 (Osa 2)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


Trailer

IV. Presidentti Obaman sanotaan olevan antikristillisin, uskonnollisesti vihamielisin presidentti historiassa!

Tarkasteltuamme joitakin Obaman rikoksia, me tutkimme uudelleen presidentti Bushia, havaiten että hän oli syyllinen oltuaan aivan yhtä antikristillinen ja Islam-myönteinen kuin Obama!

UUTISKATSAUS: Amerikan Raamattuun vihamielisimmin suhtautuva USA:n presidentti, Wallbuilders, David Barton, 29. helmikuuta 2012

”Alapuolella listattuna kronologisessa järjestyksessä ovat (1) lukuisat tallenteet hänen hyökkäyksistään raamatullisia henkilöitä tai järjestöjä vastaan; (2) esimerkkejä vihamielisyydestä raamatullista uskoa vastaan mikä on tullut ilmeiseksi viimeisenä kolmena vuotena Obama-johtoisessa armeijassa; (3) luettelointi hänen avoimista hyökkäyksistä raamatullisia arvoja vastaan; ja viimeiseksi (4) luettelo lukuisista tapauksista koskien hänen erityiskunnioitustaan Islamin aktiviteettien ja kantojen puolesta, käsittäen hänen sallivuutensa islamilaisten neuvonantajien opastukselle ja vaikutusvallalle kasvattamaan hänen vihamielisyyttään raamatullisen uskon omaavia ihmisiä kohtaan.”

Kuten me totesimme, edellä, me listaamme ainoastaan Obaman kaikkein ongelmallisimmat hyökkäykset Kristinuskoa vastaan; sinä voit lukea koko listan, joka on kaikkineen liian pitkä näytettäväksi tässä uutiskirjeessä.

1. Vihamielisyyden teot raamatullisen uskon omaavia ihmisiä vastaan:

Huhtikuu 2008 – Obama puhuu epäkunnioittavasti kristityistä, sanomalla että he ”tarrautuvat aseisiin tai uskontoon” ja heillä on ”antipatia ihmisiin jotka eivät ole heidän kaltaisiaan”.

Helmikuu 2009 – Obama ilmoittaa suunnitelmista kumota omantunnonsuoja terveyshuollon työntekijöiltä jotka kieltäytyvät osallistumasta lääketieteellisiin toimiin jotka ovat heidän vakaumuksiaan vastaan, ja toteuttaa suunnitelman täysin helmikuussa 2011.

Huhtikuu 2009 – Puhuessaan Georgetown’in yliopistossa, Obama määrää että nimikirjaimet jotka symbolisoivat Jeesus-nimeä peitetään kun hän pitää puhettaan.

Toukokuu 2009 – Obama kieltäytyy isännöimästä toimituksia Kansalliselle rukouspäivälle (liittovaltion lain perustama päivä) Valkoisessa Talossa.

Huhtikuu 2009 – Tarkoituksellisessa epäkunnioituksen teossa, Obama nimitti ehdokkaaksi kolme aborttimielistä suurlähettilästä Vatikaaniin; tietysti, elämän puolesta toimiva Vatikaani hylkäsi kaikki nämä kolme.

Huhtikuu 2011 – Ensimmäistä kertaa Amerikan historiassa, Obama hoputtaa hyväksymään syrjinnän vastaisen lain joka ei sisällä palkkaamissuojia uskonnollisille ryhmille, pakottaen uskonnolliset järjestöt palkkaamaan ihmisiä liittovaltion mandaattien mukaan ilmaan arvonantoa heidän oman uskonsa ohjeille, siten eliminoiden omantunnonsuojan palkkauksessa.

Elokuu 2011 – Obaman hallinto julkaisee sen uuden terveydenhuollon ohjeensa jotka ohittavat uskonnolliset omantunnonsuojat lääkintähoidon työntekijöitä varten abortin teon ja ehkäisyn alueilla.

Joulukuu 2011 – Obaman hallinto mustaa muiden maiden uskonnollisia vakaumuksia esteenä radikaaleille homoseksuaalien oikeuksille.

2. Obama-johtoisen armeijan vihamielisyyden teot raamatullisen uskon omaavia ihmisiä vastaan:

Kesäkuu 2011 – Veteraaniasioiden virasto (The Department of Veterans Affairs) kieltää viittaukset Jumalaan ja Jeesukseen hautajaisseremonioiden aikana Houstonin kansallisella hautausmaalla.

Syyskuu 2011 – Armeija antaa suuntaviivat Walter Reed’in lääketieteelliselle keskukselle että ”mitään uskonnollisia tavaroita (ts. Raamattuja, lukemismateriaalia ja/tai -faktoja) ei sallita lahjoittaa tai käytettävän vierailun aikana.”

Marraskuu 2011 – Ilmavoimien Akatemia maksaa 80,000 dollaria laajentaakseen Stonehenge-tyylisen keskuksen pakanoille, druideille, noidille ja Wicca-ihmisille.

3. Vihamielisyyden teot raamatullisia arvoja kohtaan:

Tammikuu 2009 – Obama poistaa rajoituksia koskien USA:n hallinnon rahoitusta ryhmille jotka hankkivat aborttipalveluja tai neuvontaa ulkomailta, pakottaen veronmaksajat rahoittamaan aborttimielisiä ryhmiä jotka joko mainostavat tai suorittavat abortteja muissa maissa.

Meidän osiossa edellä, koskien Planned Parenthood -järjestöä, me huomautimme että presidentti Obama tuki täysin tämän järjestön häpeättömiä aborttimielisiä toimia. Itse asiassa, presidentti tuntuu nauttivan Planned Parenthoodin aktiviteettien käytöstä nuijatyökaluna aitoja kristittyjä vastaan.

Maaliskuu 2011 – Obaman hallinto kieltäytyy tutkimasta videoita jotka näyttävät Planned Parenthoodin avustavan väitettyjen seksisalakauppiaiden aborttien saamista uhriksi valittuja alaikäisiä tyttöjä varten.

Maaliskuu 2009 – Obama määrää veronmaksajat rahoittamaan alkioasteella olevien vauvojen kantasolututkimusta.

Toukokuu 2009 – Valkoisen Talon budjetti poistaa kaiken rahoituksen pelkästään seksuaalisen pidättyvyyden kasvatukselta ja korvaa sen ”monipuolisella” seksuaalikasvatuksella, jonka on toistuvasti osoitettu lisäävän teiniraskauksia ja -abortteja.

Toukokuu 2009 – Obaman virkailijat kokoavat terrorismisanakirjan kutsuen elämän puolestapuhujia väkivaltaisiksi ja syyttäen että he soveltavat rasismia heidän ”rikollisissa” aktiviteeteissaan.

Minä todella olen eri mieltä tämän uudelleenmäärittelyn kanssa mikä määrää terroristin. Miten voi mies joka oli sodanvastaisen Weather Underground -ryhmän jäsen kutsua sinua tai minua ”terroristiksi” vain ja yksinkertaisesti siksi että me olemme aitoja kristittyjä?

Heinäkuu 2009 – Obaman hallinto ulottaa laittomasti liittovaltion edut koskemaan Foreign Service and Executive Branch’in työntekijöiden samaa sukupuolta olevia partnereita, suorassa rikkomuksessa liittovaltion avioliittoa puolustavaan säädökseen.

Heinäkuu 2011 – Obama sallii homoseksuaalien palvelevan avoimesti armeijassa, kumoten menettelytavan joka alun perin käynnistettiin George Washingtonin toimesta maaliskuussa 1778.

4. Islamia suosivat teot:

Toukokuu 2009 – Samalla kun Obama ei isännöi mitään Kansallista rukouspäivätapahtumaa Valkoisessa Talossa, hän isännöi Valkoisen Talon Iftar-päivällisiä Ramadan’in kunniaksi.

Huhtikuu 2010 – Kristilliseltä johtajalta Franklin Graham’ilta evätään kutsu Pentagonin Kansalliseen rukouspäivätapahtumaan johtuen valituksista muslimiyhteisön läsnäoloon siellä.

Elokuu 2010 – Obama puhuu Islamista suurella ylistyksellä ja Kristinuskosta alentuvaisesti.

2010 – Samalla kun jokaisen presidentin Valkoinen Talo perinteisesti antaa satoja virallisia julkaisuja ja lausuntoja lukuisissa tilaisuuksissa, niin tämä Valkoinen Talo välttelee perinteisiä raamatullisia juhlapäiviä ja tapahtumia mutta antaa säännöllisesti tunnustusta merkittäville muslimien juhlapäiville, kuten osoitettiin sen vuoden 2010 lausunnoilla koskien Ramadan’ia, Eid-ul-Fitr’iä, Hajj’ia, ja Eid-ul-Adha’a.

Presidentti Bush – antikristillinen ja islamilaismielinen

Samalla kun nämä toimet saattavat tuoda presidentti Barack Obamalle leiman olemisesta ”antikristillisin presidentti historiassa”, me merkitsimme muistiin presidentti Bushin monia epäkristillisiä toimia hänen kahdeksanvuotisen johtajuutensa aikana. Koska minä julkaisin päivittäisiä uutisia (Daily News Updates) hänen presidenttiytensä lähes jokaisena päivänä, minä kaappasin nuo toimet taulukkoon jonka me teimme päivittäin saatavilla olevaksi otsikolla, ”Presidentti Bushin hyvät hedelmät vs. pahat hedelmät”.

Tarkastelkaamme joitakin presidentti George W. Bushin epäkristillisiä ja Islam-mielisiä tekoja.

Bush painostaa Israelia jakamaan maansa palestiinalaisten kanssa: Jumalan Sana lupaa lopunaikojen tuomion kaikkien niiden ylle jotka yrittävät ”jakaa maan” – NEWS1806

Presidentti Bush petti Israelin väittämällä kiven kovaan että palestiinalaiset pitävät käsissään veto-oikeutta minkä tahansa neuvotteluiden suhteen ja vuoden 1949 aseleporajat olivat perusta kaikille tuleville sopimuksille – ”Tämä lausunto on suurin Israelin pettäminen joka on tehty minkään Amerikan presidentin toimesta historiassa” – Hal Lindsey -- http://www.wnd.com/2005/06/30593/

Bush on tukenut Koraania! [”Presidentti Bush: Koraani on Jumalan sanaa”, Sermonaudio.com, 6. joulukuuta 2002]

Bush jatkaa Islamin kunnioittamista ottamalla osaa Ramadan-päivälliseen Valkoisessa Talossa 29. lokakuuta 2005. -- Exact Text Revealed

Presidentti ylisti synkronoitua uskonnollista ryhmää, Kwanzaa-uskontoa, yhdistelmää katolisuuden/kristillisyyden/pakanuuden uskomuksia ja käytäntöjä. Bush ylisti uskontoa vuosina 2001, 2002, 2003, 2004 [Daily News Updates, 12/23/03, 12/24/04].

Teksti presidentti Bushin vuoden 2004 hyväksynnästä koskien Kwanzaa

Vain päiviä ennen 2. marraskuuta 2004 vaaleja, Bush vahvisti että hän kannatti gay-siviililiittoja, ja että hän oli eri mieltä republikaanien vaaliohjelman kanssa joka vastusti samaa sukupuolta olevia siviililiittoja. – (UPI, 26. lokakuuta 2004 - http://www.upi.com/view.cfm?StoryID=20041026-121303-1337r)

Presidentti Bush palvoo muslimien moskeijoissa ja buddhistien temppeleissä. – Chuck Baldwin - http://chuckbaldwinlive.com/bushshintoshrine.html

Valkoinen Talo juhlisti sen kaikkien aikojen ensimmäistä Diwali Hindu -seremoniaa kunnioittaakseen Lord Ganesha’a ja jumalatar Laxmi’ia turvautuen näiden siunauksiin tämän ikivanhan valonjuhla-festivaalin aikana. Karl Rove otti osaa seremoniaan. Selostettu joulukuun 6. päivän 2003 uutiskirjeessä, osiossa II. Bush lähetti hänen parhaat terveisensä ja totesi että hänkin olisi halunnut osallistua.

Presidentti ja Laura Bush palvoivat shintolaisessa pyhäkössä Japanissa. -- http://www.cephasministry.com/nwo_bush_goes_to_shinto_worship.html

Bush loi kauhean uskolle perustuvan hankkeen (Faith-Based Initiative) - NEWS1465 – Osoitettu nyt olevan saattamassa kirkot hallinnon kontrollin alaisuuteen.

Bush sanoi irakilaiselle muslimijohtajalle: ”Minä rukoilen samaa jumalaa” - MSNBC, 1/5/2004 - NZ1528 -- Kansallisella rukousaamiaisella (5. helmikuuta 2004), Bush jälleen rinnastaa Islamin Kristinuskoon. - http://www.whitehouse.gov/news/releases/2004/02/20040205-1.html

Samassa haastattelussa, edellä, (26. lokakuuta 2004) Bush toisteli hänen uskomustaan että kristityt ja muslimit rukoilevat samaa Jumalaa ja että Islam on vain toinen tie Taivaaseen. (Ibid.)

Presidentti Bushin homo/lesbo -menettelytavat ovat yhtäläisiä Clintonin vastaaviin. - NEWS1652 – IDENTICAL

Homot ja lesbot ovat totisesti ”hehku (a-glow)” Bushin menettelyjen suhteen! NEWS1600

Presidentti Bush avustaa aktiivisesti gay-republikaanien kampanjarahan kasvattamisessa! NEWS1723

Oikeaksi todistettu gay-elämäntapa, silloin kun hän sanoi että Rumsfeld’in suosikki-TV-show oli "Queer Eye For The Straight Guy (Homon reikä suoran toiminnan kaverille)", ja sanoi, että hänen pitäisi saada Kabinetin jäsentensä katsomaan show’ta. - Newsletter032704

Presidentti Bush johdattaa Amerikan takaisin UNESCO’on, yhteen liberaaleimmista, aborttimyönteisimmistä ja antikristillisimmistä järjestöistä maailmassa!

Presidentti Bush allekirjoittaa Title X -rahoituslisäyksen vuodelle 2005: Planned Parenthoodin aborttirahoitusta lisätty. - http://www.covenantnews.com/lefemine050208.htm

Aloittanut toteuttaa YK:n kasvatusohjelmaa amerikkalaisissa kouluissa. Opintosuunnitelma opettaa kaikkia antikristillisiä arvoja jotka ovat hyvin silmäänpistäviä tuossa maailman elimessä. -- Uutiskirje 24. tammikuuta 2004

Bush jatkuvasti vetoaa ”Jumalaan” puheissaan muttei koskaan ”Jeesukseen” – Tyypillinen Skull & Bones/vapaamuurarillinen usko ja oppi.

Bush esitti ainoastaan retoriikkaa osittaisen syntymäabortin (Partial Birth Abortion) lopettamisesta, mutta ei koskaan käytännössä ryhtynyt toimenpiteeseen! Uutisista NEWS1821 & NEWS1829 me näemme että osittaisen syntymäabortin kielto on niin hämäävästi kirjoitettu että käytännössä se laillistaa sen!

Bush painostaa nyt kouluja sallimaan ekumeenisen rukoushetken luokkahuoneissaan ja kokoontumisissaan. - NEWS1770

Bushin hallinnon asiantuntijat ehdottavat uusia lakeja ja poliisin säätämiä ohjeita terrorismitaistelun varjolla mikä ainoastaan voisi viedä pois meidän kallisarvoiset vapaudet -- Aivan kuten Siionin Viisaiden Pöytäkirjat näkivät ennalta! -- NEWS1550, NEWS1567, NEWS1576.

Presidentti Bush oikeutti ”USA:n vihollisten” ”summittaisen teloituksen” sekä USA:n sisäpuolella että ulkopuolella – Ashcroft toi ilmi ”helvetillisen näyn” Amerikkaa varten; hän on perustamassa keskitysleirejä! NEWS1691

Presidentti Bush perusti ”Gestapo”-tyyppisen kotimaisen poliisivaltiomaisen lainvalvontakäsivarren, Kotimaan turvallisuusviraston (Homeland Security). - NEWS1743

Lisää Bushin antikristillistä käyttäytymistä josta Obamaa ei olla syytetty

Laura Bush kertoi seksuaalisia vihjailuvitsejä samalla kun hänen ”uudestisyntynyt” aviomiehensä nauroi sydämestään. Laura sanoi että Bush jätti hänet seksuaalisesti tyytymättömäksi ja että Bushilla oli tapana suorittaa eläimellisyyttä hevosten kanssa. - New York Times - 5/3/2005

Bush ”heilautti keskisormeaan” TV-kameralle kun hän valmistautui menemään suoraan lähetykseen voitettuaan Teksasin kuvernöörin viran. - Filmileike kertoo jutun - http://www.freepressinternational.com/bush.098267.victory.salute.8716209.html



Kesäkuun 14:ntenä 2005, presidentti Bush järjesti Valkoisen Talon varojenkeruu-gaalan, missä pornotähti Mary Carey esitti ”muoti”-show’n näyttääkseen hänen päivällisasunsa ja bändi ”Big Bad Voodoo Daddy” toimitti musiikin.

Mary Carey ottaa osaa presidentin juhlapäivällisiin jälleen 16. maaliskuuta 2006: Karl Rove on ilmoitettu puhuja - ”Olen todella innoissani mennäkseni takaisin Washingtoniin näkemään presidentin jälleen. Odottakaa kunnes he näkevät että olen laihduttanut painostani 20 naulaa (1 naula = 454 grammaa) siitä kun he viime kerran näkivät minut. Varo Hra. presidentti!” – Carey julisti.

Bushin hallinnon virkailijat valehtelivat 935 kertaa Irakin joukkotuhoaseiden kyvyistä ja maan siteistä Osama bin Ladeniin. Bush valehteli 259 kertaa! – ”Tutkimus: Väärät lausunnot jotka edelsivät sotaa”, MTV News, 23. tammikuuta 2008

Me rohkaisemme sinua lukemaan meidän koko osaston joka on omistettu presidentti Bushin toimille ja lausunnoille hänen kahdeksanvuotisen virassaolonsa aikana joita ei kukaan aito kristitty tekisi tai sanoisi.

Kuten voit nähdä, presidentti Bush on syyllinen moniin samoihin rikkomuksiin jotka on lueteltu Wallbuilders’in (Muurinrakentajat) David Barton’in toimesta. Itse asiassa, Bushin vuosien ihme oli, että miestä, joka oli niin antikristillinen ja muslimimyönteinen, voitaisiin yhä puolustaa hyvin monien tuhansien evankelikaalisten kristittyjen taholta olemisesta kristitty. [Patmos Lähetyssäätiön Leo Meller mm. väittää Bushia uudestisyntyneeksi kristityksi. Lue http://www.sunpoint.net/~patato/kirje396.html. Suom. huom.]

Kuinka se voi olla niin että sekä presidentti Bush että presidentti Obama voisivat olla niin antikristillisiä ja muslimimielisiä? Molemmat miehet ovat yhtäläisesti sitoutuneita Uuteen Maailman Järjestykseen, ja seuraavat käsikirjoitusta joka on heille kirjoitettu heidän kullekin kuuluvan aikajakson perusteella.

Samaa voidaan sanoa presidentti Clintonista ja, todellakin, jokaisesta presidentistä lähtien 2. maailmansodasta. Kuten me olemme todenneet hyvin useissa tapauksissa, ei ole olemassa mitään eroa republikaani- ja demokraattipuolueiden välillä. Kumpikin poliittinen puolue on yhtäläisesti sitoutunut tulevaan vapaamuurarikristuksen valtakuntaan.

Heti kun sinä läpikotaisin ymmärrät tämän totuuden, sinä olet matkalla tulkitsemaan oikein Amerikan sisäisiä tapahtumia.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Rodunjalostus ilmastonmuutoksen torjumisen keinona – Hamas testaa Israelin Iron Domea – Planned Parenthoodin saatanallinen perustus

Tässä Cutting Edgen tuoreen viikkokirjeen kolme ensimmäistä osiota. Aluksi David Bay käsittelee geneettistä manipulointia jonka avulla luotaisiin superihminen kuluttamaan vähemmän jotta Äiti Maa pelastuisi. Tämä hätkähdyttävä uutinen sopii Uuden Maailmanjärjestyksen agendaan. Toiseksi kerrotaan että Gazan islamilainen Hamas-järjestö on tulittanut viime aikoina Israelia ohjuksilla joilla Davidin mukaan vain testataan Israelin nykyaikaisen ohjuspuolustuksen (Iron Dome) kyvykkyyttä torjua hyökkäys. Kolmanneksi luodaan tiivis yhteenveto amerikkalaisesta aborttijärjestöstä, Planned Parenthood’ista, ja sen luciferistisesta perustajasta Margaret Sanger’ista, jonka kirjoituksia siteerataan tässä osiossa. Huomattavaa on, että Planned Parenthood toteuttaa Illuminatin ja saatanistien toivomuksia täydellisesti. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

-----------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 13.3.2012 (Osa 1)

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Geneettistä manipulointia mainostetaan yhä ainoana keinona jonka turvin ihmisolennot voivat jatkaa elämistä Äiti Maassa (Mother Earth).

Pahat ihmiset vieläkin soveltavat genetiikkaa luodakseen täydellisen ”yli-ihmisen” Uutta Maailman Järjestystä varten. Jumala auttakoon meitä kaikkia!

UUTISKATSAUS: Onko biosuunnittelun suorituskykyisemmät ihmiset ratkaisu ilmastonmuutokseen?, Mother Board News, 12. maaliskuuta 2012

”Unohda CFL-energiansäästölamput (compact fluorescent lamps), hybridiautot, ja luonnonmukaiset farkut. Tiemme lunastaminen irti ilmastonmuutoksesta – vaikka se olisi vihreää kulutusta – ei vie meitä pitkälle. Me olemme päässeet yli seitsemän miljardin ihmisen maapallolla, enemmän kuin kaksinkertainen väestö vain 50 vuotta sitten, ja tuo luku jatkaa kasvamistaan. Sähkönkulutuksen ja liikenteen sivussa, me ihmiset kollektiivisesti syömme ja juomme paljon, ja kaikella tuon ruoan ja veden tuottamisella on merkittävä vaikutus ilmastoon. Joten, samalla kun me leikkaamme meidän kulutustamme muilla alueilla, niin kuinka me vähennämme meidän omien kehojemme hiilijalanjälkeä?”

”Uusi tutkielma, joka on julkaistu Ethics, Policy, and Environmental (Etiikka, politiikka, ja ympäristö) -lehdessä New Yorkin yliopiston (NYU) bioetiikan professorin S. Matthew Liao’n toimesta, tuo esiin vastauksen: suunnittele ihmisiä kuluttamaan vähemmän. Yleinen suunnitelma, jonka Liao asetti esille, on suorasukainen, vaihdellen farmakologisen käyttäytymisen modifikaation soveltamisesta synnyttämään vastenmielisyyttä lihaan ihmisissä, geeniterapian käyttämiseen pienempien, vähemmän luonnonvaroja vaativien lasten luomiseksi.”

Samalla kun tämä artikkeli ei puhu aiheesta koskien genetiikan käyttöä synnyttämään jumaluus Uudessa Maailman Järjestyksessä, muut New Age -tiedemiehet puoltavat sellaista vahvasti. Itse asiassa, kuten pastori Hoggard raportoi DVD:ssä, yläpuolella, tiedemiehet yrittävät ehdottomasti soveltaa geneettistä manipulointia keinona jolla henkilö muutetaan Uuden Maailman Järjestyksen jumalaksi. [Suomessa tällaisia 666-jumalihmisiä ovat mm. Jorma ”bilderberg” Ollila ja Björn ”ahnesika” Wahlroos. Lue http://keskustelu.suomi24.fi/node/8989600. Suom. huom.]

Edelliseen uutiseen viitaten rodunjalostuksesta ja ilmastonmuutoksesta tässä: http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=10208544


II. Hamas näyttää testaavan Israelin uuden Iron Dome -ohjustorjuntajärjestelmän kyvykkyyttä.

UUTISKATSAUS: Ohjukset lähestyvät Tel Aviv’ia: Sairaala siirtää pikkulapsia pommisuojiin”, Israel National News, 12. maaliskuuta 2012

”Ashkelonin Barzali-sairaala siirtää lapsia ja äitejä pommisuojiin sekä lähettää kotiin niin paljon potilaita kuin mahdollista koska Gazan ohjuspommitus jatkuu ja siirtyy pohjoiseen päin. Gedaran kaupunki etelässä metropoli Tel Aviv’in reunamilta tuli hyökkäyksen kohteeksi maanantaina, asettaen painetta IDF:lle (Israelin puolustusvoimat) sen Iron Dome -systeemien riittävyydestä suojella koko eteläistä Israelia.”

Mielestäni, arabisotilasjohtajat jotka suunnittelevat koordinoitua hyökkäystä Israelia vastaan eräänä päivänä halusivat testata Israelin uuden Iron Dome -ohjustorjuntajärjestelmän pystyvyyttä. Katseltuna tässä asiayhteydessä, ohjusten rumputuli israelilaisia kohteita vastaan saa synkemmän sävyn.

Jos arabisotilasjohtajat uskovat nyt että Iron Dome olisi liian pelottava puolustus, he tulevat todennäköisesti lykkäämään merkittävää hyökkäystä kunnes he voivat kukistaa tämän järjestelmän kehittyneemmillä ohjuksilla. Mutta, jos he päättelevät että Iron Dome ei näyttele mitään merkittävää estettä, he voivat jatkaa heidän koordinoidun hyökkäyksensä suunnittelua.


DVD

III. Heti kun sinä käsität Margaret Sanger’in – Planned Parenthood -järjestön perustajan – luciferistisen/kommunistisen perustuksen, sinä ymmärrät kuinka syvästi okkulttinen abortin teon vaatimus todella on.

Me lopetamme kuvauksella miten ammattiaan harjoittavat Mustan Magian saatanistit näkevät abortin, näkemys, joka sopii täydellisesti Planned Parenthoodin saatanalliseen perustukseen.

UUTISKATSAUS: Margaret Sanger, Planned Parenthoodin perustaja, hänen omilla sanoillaan, Diane’s Pro-Life Page

* ”Armeliain asia, jonka suuri perhe tekee yhdelle sen alkuasteella olevalle jäsenelle, on hänen surmaaminen.” (Margaret Sanger, Women and the New Race, Eugenics Publ. Co., 1920, 1923)

* ”Koskien mustia, maahanmuuttajia ja puutteenalaisia: ’… ihmisrikkaruohot’, ’vastuuttomat kasvattajat’, ’kuteminen… ihmisolennot joiden ei olisi pitänyt koskaan saada syntyä’.” (Margaret Sanger, Pivot of Civilization (Sivilisaation keskipiste)), viitaten maahanmuuttajiin ja köyhiin ihmisiin

* ”Koskien avioparien oikeutta kantaa lasta: Pareilta pitäisi vaatia hakemusten jättämistä sisään omistaakseen lapsen”, hän kirjoitti hänen ’Plan for Peace’ -kirjoitelmaan. Birth Control Review (ensimmäinen ehkäisyyn perehtynyt tiedejulkaisu), huhtikuu 1932

* ”Koskien syntymäkontrollin päämäärää: Syntymäkontrollin edistämisen tarkoitus oli ’luoda puhdasveristen rotu’”, hän kirjoitti Birth Control Review -julkaisussa, marraskuussa 1921 (s. 2)

* ”Koskien vammaisten ja henkisesti sairaiden, ja rodullisten vähemmistöjen oikeuksia: ’Enemmän soveliaita lapsia, vähemmän epäsoveliaita – se on syntymäkontrollin päätavoite.’” Birth Control Review, toukokuu 1919, s. 12

* ”Koskien mustien perin pohjin hävittämistä: ’Me emme halua sanan tulla julkaistavaksi että me haluamme tuhota neekeriväestön’, hän sanoi, ’jos se joskus tapahtuu joillekin heidän kapinallisemmista jäsenistään’ (Woman’s Body, Woman’s Right: A Social History of Birth Control in America, by Linda Gordon)

* ”Koskien henkisesti sairaiden oikeuksien kunnioittamista: Hänen ’Plan for Peace’ -kirjoitelmassaan, Sanger korosti strategiaansa niiden pois kitkemisestä joita hän pitää ’heikkolahjaisina’. Askelmien joukossa, jotka sisältyivät hänen pahaan hankkeeseensa, olivat maahanmuuttorajoitukset; pakollinen sterilisaatio; eristäminen elinikäiseen maatilatyöhön; jne. (Birth Control Review, huhtikuu 1932, s. 107)

Pane merkille ajankohta jolloin Sanger kirjoitti hänen mielipiteensä. Saksalaiset rodunjalostajat (Eugenicists) olivat vahvasti työssään, vakuutellen että rodunjalostusoppi pitäisi toteuttaa massiivisella mittakaavalla, hallinnon taholta. Amerikan intellektuellit liittyivät tähän kampanjaan niin että, aikaan mennessä jolloin Adolf Hitler oli noussut valtaan tammikuussa 1933, hän voisi aloittaa hallinnon vallan ja auktoriteetin sijoittamisen rotuerotteluohjelman taakse. Sangerin konsepti, että lapsia joita pidetään ”ei-toivottuina” rotuopin sääntöjen mukaan tultaisiin tappamaan, löysi halukasta hyväksyntää Adolfilta. Lukemattomia miljoonia ihmisiä joita pidettiin ei-toivottuina rotuopin kautta, kuoli natsien murhakoneiston käsissä.

* ”Koskien aviorikosta: Naisen fyysinen tyydytys oli tärkeämpää kuin mikään avioliiton juhlallinen lupaus (avioliittovala), Sanger uskoi. (Birth Control in America, s. 11)

* ”Koskien aviollista seksiä: ’Avioliittovuoteella on mitä rappeuttavin vaikutus sosiaaliseen järjestykseen’, Sanger sanoi. (s. 23) [Melko vastakkainen Jumalan näkemykseen asiasta: ”Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna; sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala tuomitsee.” (Hebr. 13:4)]

Tämä lainaus osoittaa Sangerin sammumattoman vihamielisyyden raamatulliseen periaatteeseen ja Raamatun Jumalaan!

Kuuntele nyt Planned Parenthood’in ”taudin” käsitteestä jota suurin osa kutsuu raskaudeksi.

Planned Parenthood ”näkee raskaudentilan poikkeavana tilana tai tautina. Puhuessaan järjestön puolesta, Tri. Warren Hern viittaa ihmisraskauteen ’episodimaisena, kohtalaisen pitkitettynä kroonisena tilana… Voidaan määrittää sairaudeksi… Hoidetaan kohdun sisällön tyhjentämisen kautta…’ (”Onko raskaus todella normaalia?”, Family Planning Perspective (Perhesuunnittelun näkökulma), Planned Parenthood, vol. 3, No. 1, tammikuu 1971, s. 9)

Panitko merkille ”hoidon” ”sairaudelle” joka tunnetaan raskautena? Planned Parenthood sanoo, että ainoa ”parannuskeino” ”sairaudelle” joka tunnetaan raskautena, on ”kohdun sisällön tyhjentäminen”. Toisin sanoen, se on vaatimus abortin teolle. Se todella ”tyhjentää kohdun”!

Eräänä päivänä, vuonna 1994, minä kysyin Doc Marquis’ilta, entiseltä Illuminatin saatanistilta, miten Mustan Magian harjoittajat näkivät abortin. Minun tutkimukseni oli paljastanut että saatanistit näkevät nuoren ihmisen uhrauksen arvokkaampana kuin vanhemman ihmisen; sen vuoksi, he säännöllisesti uhrasivat vastasyntyneitä vauvoja.

Tämän takia, minun kysymykseni Doc’ille oli, ”näkevätkö saatanistit syntymättömien vauvojen surmat jopa korkeampina kuin vastasyntyneiden surmat”?

Doc’in vastaus oli välitön ja painokas. Hän sanoi, ”Ehdottomasti kyllä. Saatanistit näkevät vauva-abortin olevan kaikkein arvokkain muoto ihmisuhrauksesta. Herra Saatanan maailmoissa, Margaret Sanger on sankari! Planned Parenthood on hänen paha luomuksensa, jatkamalla vauvojen surmaamista kohdun sisällä, ja vauvojen, jotka ovat juuri syntyneet epämiellyttävine puutteineen.

Lisäksi, Planned Parenthood uskoo yhä että vammaiset ja henkisesti sairaat, ja rodulliset vähemmistöt pitäisi eräänä päivänä eliminoida.

Mutta, tätä saastaista järjestöä karanneena syvyydestä ollaan rahoittamassa meidän Liittovaltion hallituksen toimesta! Samalla kun presidentti Obama jatkaa aktiivisesti tämän Planned Parenthood’in tukemista, presidentti Bush ei koskaan yrittänyt lopettaa sen toimintaa myöskään; totta puhuen, presidentti Reagan ei koskaan yrittänyt sulkea tämän järjestön ovia!

Amerikan ”Planned Parenthood” on auttanut asettamaan tämän maan Jumalan suurta tuomiota varten!

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com