Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Rodunjalostus ilmastonmuutoksen torjumisen keinona – Hamas testaa Israelin Iron Domea – Planned Parenthoodin saatanallinen perustus

Tässä Cutting Edgen tuoreen viikkokirjeen kolme ensimmäistä osiota. Aluksi David Bay käsittelee geneettistä manipulointia jonka avulla luotaisiin superihminen kuluttamaan vähemmän jotta Äiti Maa pelastuisi. Tämä hätkähdyttävä uutinen sopii Uuden Maailmanjärjestyksen agendaan. Toiseksi kerrotaan että Gazan islamilainen Hamas-järjestö on tulittanut viime aikoina Israelia ohjuksilla joilla Davidin mukaan vain testataan Israelin nykyaikaisen ohjuspuolustuksen (Iron Dome) kyvykkyyttä torjua hyökkäys. Kolmanneksi luodaan tiivis yhteenveto amerikkalaisesta aborttijärjestöstä, Planned Parenthood’ista, ja sen luciferistisesta perustajasta Margaret Sanger’ista, jonka kirjoituksia siteerataan tässä osiossa. Huomattavaa on, että Planned Parenthood toteuttaa Illuminatin ja saatanistien toivomuksia täydellisesti. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

-----------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 13.3.2012 (Osa 1)

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Geneettistä manipulointia mainostetaan yhä ainoana keinona jonka turvin ihmisolennot voivat jatkaa elämistä Äiti Maassa (Mother Earth).

Pahat ihmiset vieläkin soveltavat genetiikkaa luodakseen täydellisen ”yli-ihmisen” Uutta Maailman Järjestystä varten. Jumala auttakoon meitä kaikkia!

UUTISKATSAUS: Onko biosuunnittelun suorituskykyisemmät ihmiset ratkaisu ilmastonmuutokseen?, Mother Board News, 12. maaliskuuta 2012

”Unohda CFL-energiansäästölamput (compact fluorescent lamps), hybridiautot, ja luonnonmukaiset farkut. Tiemme lunastaminen irti ilmastonmuutoksesta – vaikka se olisi vihreää kulutusta – ei vie meitä pitkälle. Me olemme päässeet yli seitsemän miljardin ihmisen maapallolla, enemmän kuin kaksinkertainen väestö vain 50 vuotta sitten, ja tuo luku jatkaa kasvamistaan. Sähkönkulutuksen ja liikenteen sivussa, me ihmiset kollektiivisesti syömme ja juomme paljon, ja kaikella tuon ruoan ja veden tuottamisella on merkittävä vaikutus ilmastoon. Joten, samalla kun me leikkaamme meidän kulutustamme muilla alueilla, niin kuinka me vähennämme meidän omien kehojemme hiilijalanjälkeä?”

”Uusi tutkielma, joka on julkaistu Ethics, Policy, and Environmental (Etiikka, politiikka, ja ympäristö) -lehdessä New Yorkin yliopiston (NYU) bioetiikan professorin S. Matthew Liao’n toimesta, tuo esiin vastauksen: suunnittele ihmisiä kuluttamaan vähemmän. Yleinen suunnitelma, jonka Liao asetti esille, on suorasukainen, vaihdellen farmakologisen käyttäytymisen modifikaation soveltamisesta synnyttämään vastenmielisyyttä lihaan ihmisissä, geeniterapian käyttämiseen pienempien, vähemmän luonnonvaroja vaativien lasten luomiseksi.”

Samalla kun tämä artikkeli ei puhu aiheesta koskien genetiikan käyttöä synnyttämään jumaluus Uudessa Maailman Järjestyksessä, muut New Age -tiedemiehet puoltavat sellaista vahvasti. Itse asiassa, kuten pastori Hoggard raportoi DVD:ssä, yläpuolella, tiedemiehet yrittävät ehdottomasti soveltaa geneettistä manipulointia keinona jolla henkilö muutetaan Uuden Maailman Järjestyksen jumalaksi. [Suomessa tällaisia 666-jumalihmisiä ovat mm. Jorma ”bilderberg” Ollila ja Björn ”ahnesika” Wahlroos. Lue http://keskustelu.suomi24.fi/node/8989600. Suom. huom.]

Edelliseen uutiseen viitaten rodunjalostuksesta ja ilmastonmuutoksesta tässä: http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=10208544


II. Hamas näyttää testaavan Israelin uuden Iron Dome -ohjustorjuntajärjestelmän kyvykkyyttä.

UUTISKATSAUS: Ohjukset lähestyvät Tel Aviv’ia: Sairaala siirtää pikkulapsia pommisuojiin”, Israel National News, 12. maaliskuuta 2012

”Ashkelonin Barzali-sairaala siirtää lapsia ja äitejä pommisuojiin sekä lähettää kotiin niin paljon potilaita kuin mahdollista koska Gazan ohjuspommitus jatkuu ja siirtyy pohjoiseen päin. Gedaran kaupunki etelässä metropoli Tel Aviv’in reunamilta tuli hyökkäyksen kohteeksi maanantaina, asettaen painetta IDF:lle (Israelin puolustusvoimat) sen Iron Dome -systeemien riittävyydestä suojella koko eteläistä Israelia.”

Mielestäni, arabisotilasjohtajat jotka suunnittelevat koordinoitua hyökkäystä Israelia vastaan eräänä päivänä halusivat testata Israelin uuden Iron Dome -ohjustorjuntajärjestelmän pystyvyyttä. Katseltuna tässä asiayhteydessä, ohjusten rumputuli israelilaisia kohteita vastaan saa synkemmän sävyn.

Jos arabisotilasjohtajat uskovat nyt että Iron Dome olisi liian pelottava puolustus, he tulevat todennäköisesti lykkäämään merkittävää hyökkäystä kunnes he voivat kukistaa tämän järjestelmän kehittyneemmillä ohjuksilla. Mutta, jos he päättelevät että Iron Dome ei näyttele mitään merkittävää estettä, he voivat jatkaa heidän koordinoidun hyökkäyksensä suunnittelua.


DVD

III. Heti kun sinä käsität Margaret Sanger’in – Planned Parenthood -järjestön perustajan – luciferistisen/kommunistisen perustuksen, sinä ymmärrät kuinka syvästi okkulttinen abortin teon vaatimus todella on.

Me lopetamme kuvauksella miten ammattiaan harjoittavat Mustan Magian saatanistit näkevät abortin, näkemys, joka sopii täydellisesti Planned Parenthoodin saatanalliseen perustukseen.

UUTISKATSAUS: Margaret Sanger, Planned Parenthoodin perustaja, hänen omilla sanoillaan, Diane’s Pro-Life Page

* ”Armeliain asia, jonka suuri perhe tekee yhdelle sen alkuasteella olevalle jäsenelle, on hänen surmaaminen.” (Margaret Sanger, Women and the New Race, Eugenics Publ. Co., 1920, 1923)

* ”Koskien mustia, maahanmuuttajia ja puutteenalaisia: ’… ihmisrikkaruohot’, ’vastuuttomat kasvattajat’, ’kuteminen… ihmisolennot joiden ei olisi pitänyt koskaan saada syntyä’.” (Margaret Sanger, Pivot of Civilization (Sivilisaation keskipiste)), viitaten maahanmuuttajiin ja köyhiin ihmisiin

* ”Koskien avioparien oikeutta kantaa lasta: Pareilta pitäisi vaatia hakemusten jättämistä sisään omistaakseen lapsen”, hän kirjoitti hänen ’Plan for Peace’ -kirjoitelmaan. Birth Control Review (ensimmäinen ehkäisyyn perehtynyt tiedejulkaisu), huhtikuu 1932

* ”Koskien syntymäkontrollin päämäärää: Syntymäkontrollin edistämisen tarkoitus oli ’luoda puhdasveristen rotu’”, hän kirjoitti Birth Control Review -julkaisussa, marraskuussa 1921 (s. 2)

* ”Koskien vammaisten ja henkisesti sairaiden, ja rodullisten vähemmistöjen oikeuksia: ’Enemmän soveliaita lapsia, vähemmän epäsoveliaita – se on syntymäkontrollin päätavoite.’” Birth Control Review, toukokuu 1919, s. 12

* ”Koskien mustien perin pohjin hävittämistä: ’Me emme halua sanan tulla julkaistavaksi että me haluamme tuhota neekeriväestön’, hän sanoi, ’jos se joskus tapahtuu joillekin heidän kapinallisemmista jäsenistään’ (Woman’s Body, Woman’s Right: A Social History of Birth Control in America, by Linda Gordon)

* ”Koskien henkisesti sairaiden oikeuksien kunnioittamista: Hänen ’Plan for Peace’ -kirjoitelmassaan, Sanger korosti strategiaansa niiden pois kitkemisestä joita hän pitää ’heikkolahjaisina’. Askelmien joukossa, jotka sisältyivät hänen pahaan hankkeeseensa, olivat maahanmuuttorajoitukset; pakollinen sterilisaatio; eristäminen elinikäiseen maatilatyöhön; jne. (Birth Control Review, huhtikuu 1932, s. 107)

Pane merkille ajankohta jolloin Sanger kirjoitti hänen mielipiteensä. Saksalaiset rodunjalostajat (Eugenicists) olivat vahvasti työssään, vakuutellen että rodunjalostusoppi pitäisi toteuttaa massiivisella mittakaavalla, hallinnon taholta. Amerikan intellektuellit liittyivät tähän kampanjaan niin että, aikaan mennessä jolloin Adolf Hitler oli noussut valtaan tammikuussa 1933, hän voisi aloittaa hallinnon vallan ja auktoriteetin sijoittamisen rotuerotteluohjelman taakse. Sangerin konsepti, että lapsia joita pidetään ”ei-toivottuina” rotuopin sääntöjen mukaan tultaisiin tappamaan, löysi halukasta hyväksyntää Adolfilta. Lukemattomia miljoonia ihmisiä joita pidettiin ei-toivottuina rotuopin kautta, kuoli natsien murhakoneiston käsissä.

* ”Koskien aviorikosta: Naisen fyysinen tyydytys oli tärkeämpää kuin mikään avioliiton juhlallinen lupaus (avioliittovala), Sanger uskoi. (Birth Control in America, s. 11)

* ”Koskien aviollista seksiä: ’Avioliittovuoteella on mitä rappeuttavin vaikutus sosiaaliseen järjestykseen’, Sanger sanoi. (s. 23) [Melko vastakkainen Jumalan näkemykseen asiasta: ”Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna; sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala tuomitsee.” (Hebr. 13:4)]

Tämä lainaus osoittaa Sangerin sammumattoman vihamielisyyden raamatulliseen periaatteeseen ja Raamatun Jumalaan!

Kuuntele nyt Planned Parenthood’in ”taudin” käsitteestä jota suurin osa kutsuu raskaudeksi.

Planned Parenthood ”näkee raskaudentilan poikkeavana tilana tai tautina. Puhuessaan järjestön puolesta, Tri. Warren Hern viittaa ihmisraskauteen ’episodimaisena, kohtalaisen pitkitettynä kroonisena tilana… Voidaan määrittää sairaudeksi… Hoidetaan kohdun sisällön tyhjentämisen kautta…’ (”Onko raskaus todella normaalia?”, Family Planning Perspective (Perhesuunnittelun näkökulma), Planned Parenthood, vol. 3, No. 1, tammikuu 1971, s. 9)

Panitko merkille ”hoidon” ”sairaudelle” joka tunnetaan raskautena? Planned Parenthood sanoo, että ainoa ”parannuskeino” ”sairaudelle” joka tunnetaan raskautena, on ”kohdun sisällön tyhjentäminen”. Toisin sanoen, se on vaatimus abortin teolle. Se todella ”tyhjentää kohdun”!

Eräänä päivänä, vuonna 1994, minä kysyin Doc Marquis’ilta, entiseltä Illuminatin saatanistilta, miten Mustan Magian harjoittajat näkivät abortin. Minun tutkimukseni oli paljastanut että saatanistit näkevät nuoren ihmisen uhrauksen arvokkaampana kuin vanhemman ihmisen; sen vuoksi, he säännöllisesti uhrasivat vastasyntyneitä vauvoja.

Tämän takia, minun kysymykseni Doc’ille oli, ”näkevätkö saatanistit syntymättömien vauvojen surmat jopa korkeampina kuin vastasyntyneiden surmat”?

Doc’in vastaus oli välitön ja painokas. Hän sanoi, ”Ehdottomasti kyllä. Saatanistit näkevät vauva-abortin olevan kaikkein arvokkain muoto ihmisuhrauksesta. Herra Saatanan maailmoissa, Margaret Sanger on sankari! Planned Parenthood on hänen paha luomuksensa, jatkamalla vauvojen surmaamista kohdun sisällä, ja vauvojen, jotka ovat juuri syntyneet epämiellyttävine puutteineen.

Lisäksi, Planned Parenthood uskoo yhä että vammaiset ja henkisesti sairaat, ja rodulliset vähemmistöt pitäisi eräänä päivänä eliminoida.

Mutta, tätä saastaista järjestöä karanneena syvyydestä ollaan rahoittamassa meidän Liittovaltion hallituksen toimesta! Samalla kun presidentti Obama jatkaa aktiivisesti tämän Planned Parenthood’in tukemista, presidentti Bush ei koskaan yrittänyt lopettaa sen toimintaa myöskään; totta puhuen, presidentti Reagan ei koskaan yrittänyt sulkea tämän järjestön ovia!

Amerikan ”Planned Parenthood” on auttanut asettamaan tämän maan Jumalan suurta tuomiota varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com