Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 12. huhtikuuta 2014

'Son of God' -elokuvan arvostelu 2014

Son of God (Jumalan Poika) on helmikuun lopussa 2014 julkaistu amerikkalainen raamattukertomus Jeesuksen elämästä. Elokuva mukailtiin kymmenen tunnin minisarjasta Bible (Raamattu), joka lähetettiin maaliskuussa 2013 History Channel -kanavalla Yhdysvalloissa. Tässä elokuvan arvostelu kristillisen Kompassi-sivuston arvostelukykyisiltä kirjoittajilta, jotka näkevät elokuvassa monia raamatullisia epätarkkuuksia. Hollywood on jälleen tehnyt valheellisen viihdepläjäyksen Raamatusta. Arvostelun suomensi: Samuel Korhonen

http://archive.constantcontact.com/fs193/1103404634488/archive/1116799881800.html

http://www.compass.org/

------------------------------

Son of God Movie
(Elokuva)

Samat ihmiset, jotka tuottivat hirvittävän epätarkan tarinan The Bible, joka näkyi 10 tuntia viiden viikon aikana Historia-kanavalla ovat nyt julkaisseet VIELÄKIN virheellisemmän elokuvan.

Roma Downey ja hänen miehensä Mark Burnett ovat tuottaneet elokuvan Son of God (Jumalan Poika), jossa näyttää olevan ainakin virhe minuutissa läpi koko elokuvan.

He ovat avoimesti sanoneet, että raamatullinen tarkkuus oli heidän ensimmäinen prioriteettinsa, mikä tietysti saa sinut pohtimaan, mikä OLI heidän prioriteettinsa ja päämääränsä.

Roma Downey--all Hollywood
Downey'lla, joka on roomalaiskatolinen, on maisterin tutkinto spirituaalisessa psykologiassa.

Mark Burnett










Burnett'illa on ollut hyvin menestyksellisiä TV- produktioita, kuten Survivor, The Apprentice, People's Choice Awards ym.

Tein yhdeksän sivua muistiinpanoja koskien monia raamatullisia epätarkkuuksia katsoessani elokuvaa ensimmäisen (ja ainoan) kerran. Virheitä oli aina rei'istä Jeesuksen kämmenissä (ranteiden sijaan) sanojen lisäämiseen raamatulliseen kerrontaan... lisäten sanoja siihen, mitä Raamattu sanoo Jeesuksen sanoneen.

Elokuvassa Son of God on niin monia epätarkkuuksia, että se panee kysymään, ”pitäisikö sitä edes katsoa?” tietäessään, että oikein tai väärin, niin kuvat poltetaan sinun mieleesi ikiajoiksi.

Esimerkiksi elokuvassa Jeesus tunkee kutsumatta Pietarin veneeseen Gennesaretinjärven ulapalla (joka ei mitenkään muistuta todellista Gennesaretinjärveä).

Joel Osteen ja Rick Warren ovat
SUURIA elokuvan
Son of God mainostajia
Sitten Hän käskee Pietarin heittää verkkonsa veteen uudelleen. Sitten Jeesus hämmentää kädellään vettä ja kalat täyttävät Pietarin verkon. Sitten Jeesus käskee Pietaria seuraamaan Häntä ”maailman muuttamiseksi.”

No niin, tuo EI varmasti ole se, mitä tapahtui. Jeesus kutsui Pietarin ja Andreaksen yhdessä tulemaan opetuslapsiksi. Molemmat olivat lopettaneet kalastamisen ja olivat taas rannalla korjaamassa verkkoja (Mt. 4:18-20, Lk. 5:1-11).

Eikä Hän koskaan sanonut Pietarille, ”Minä olen tullut muuttamaan maailman.”

Toinen esimerkki on, että Raamattu sanoo Jeesuksen nousseen hitaasti taivaaseen Öljymäeltä kaikkien katsellessa ja sanoo myös Hänen palaavan samalla tavalla.

Mutta elokuvassa Jeesus ammutaan taivaalle kuin pulloraketti. Palaako Hän samalla tavalla?

Tuottajat turvautuivat myynninedistämiskikkoihin, kuten tässä –
julkaisemalla uudelleen kuvan Saatanasta, joka selvästi
näyttää presidentti Obamalta –
sitten kuitenkaan käyttämättä hahmoa elokuvassa.

Elokuvaan tarkoituksellisesti ympätty katolisuus ei ole pulmakysymys. Hei, he sijoittavat rahansa filmin tekemiseen, jotta voivat hallita. Näytti kuin he olisivat panneet Marian, jota Downey näytteli, melkein jokaiseen kohtaukseen.

Ilmeisesti he uskoivat, että muutokset tekisivät elokuvan paremmaksi … että taru olisi totuutta parempi. Ja he lisäsivät ja vähentelivät Raamatun totuutta, kirjaimellisesti, läpi koko filmin.

Siinä on sadoittain muutettuja tai vaihdettuja asioita, jotka vesittävät tai antavat väärän vaikutelman kohtauksesta.

Muutokset eivät kuitenkaan olleet vain epäraamatullisia lisäyksiä, vaan myös merkittäviä poistamisia. Syntiä ja katumusta ei mainittu lainkaan, vaikka se on koko syy, että Jeesus antoi henkensä.

Mikä kaikkein pahinta, vain tyhjiä lupauksia (lip service) annetaan Jeesuksen ylösnousemuksesta.
Worst of all, only lip service is given to Jesus' resurrection.
"Mutta jos Kristus ei ole noussut kuolleista, turha on silloin meidän saarnamme, turha myös teidän uskonne;" 1. Kor. 15:14
Se on ISO laiminlyönti!

Vähään aikaan ei ole ollut kunnollista protestanttien valvomaa teattereille tehtyä elokuvaa. Jos joku saa varat tehdäkseen sen oikein ja pitää kiinni Raamatun totuudesta, se todennäköisesti on hyödyksi maailmassa, joka on nääntymässä Raamatun totuuden nälkään.

Campus Crusade'n Jeesus-elokuva filmattiin Israelissa.

PARAS ja TARKIN elokuva Raamatusta, mitä koskaan on tuotettu, oli Campus Crusaden 1970-luvun lopulla tekemä elokuva ”Jeesus”.

Se filmattiin Israelissa ja he käyttivät käsikirjoituksena AINOASTAAN Luukkaan evankeliumia ja ainoat Jeesuksen puhumat sanat olivat tarkat sanat Raamatusta.

Joten mitä tahansa katselet, minkä tahansa kohtauksen näet, niin sitä on käsitelty raamatullisella koskemattomuudella.

Voit katsoa sen verkosta ilmaiseksi tästä
tai
ostaa sen 5 dollarilla tästä.

1 kommentti:

  1. Kiitos Olli. Jumala siunatkoon sinua ja työtäsi. Nina Åströmin ja Hilja Aaltosen yhteistyö tuotti hyvää musiikkia. Vanhan kirkon konsertti normalisoi Hollywoodin järkyttämän mielen :)

    http://www.youtube.com/watch?v=9tOXWU6kT6w

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com