Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Illuminatin mielenhallintaa Hillary Clintonin ja ilmastonmuutosuskonnon avulla

Tässä pari osiota tuoreesta Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (NewsAlert), jotka käsittelevät Illuminatin mielenhallintaa maailman kansalaisista tarkoituksenaan muodostaa Uusi Maailman Järjestys (NWO) maan päälle, jossa palvotaan Saatanaa Antikristuksen muodossa. Ensimmäisessä suomennetussa osiossa kerrotaan demokraattien presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin tuoreista kehotuksista abortin lopulliseen, yleiseen hyväksyntään toteuttaen näin mielenhallintasuunnitelman viimeistä vaihetta. Toisessa uutiskirjeen osiossa, jonka suomensin, puhutaan äskettäisestä Maapallopäivästä, joka on osoittautunut ilmastotieteen jumalanpalvelukseksi, jossa uskontona toimii pakanallinen Äiti Maan palvonta. Ilmastonmuutospropaganda kuuluu Illuminatin yleiseen mielenhallintaohjelmaan.

---------------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, April 24, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2685
I. Mielenhallintaa: Hillary Clinton turvautuu Vaiheeseen 6 Illuminatin mielenhallinnassa kun hän kehottaa lopulliseen abortin yleiseen hyväksyntään!

Clinton osoittautuu mitä radikaaleimmaksi feministipoliitikoksi mitä kuvitella saattaa!


”NEW YORK – Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton otti feministisen äänensävyn torstaina. Hän sanoi osallistujille kuudennessa vuosittaisessa Women in The World Summit -tilaisuudessa että 'syvälle juurtuneet kulttuurimallit, uskonnolliset vakaumukset ja rakenteelliset vinoutumat on korjattava' silmälläpitäen naisten 'pääsyä' ”lisääntymisterveydenhuoltoon ja turvalliseen synnytykseen”.”

Hillary on juuri lausunut perimmäisen tavoitteen Illuminatin tekniikasta koskien ”Näkymätöntä ja lyömätöntä mielenhallintaa”! Tämän uskomattoman mielenhallintasuunnitelman tarkoituksena on muuttaa ”syvälle juurtuneita kulttuurimalleja, uskonnollisia vakaumuksia ja rakenteellisia vääristymiä”!

Lisäksi näiden syvällisten muutosten täytyy tapahtua ajanjaksona, jolloin uhrit eivät tiedä, että heidän vakaumuksiaan ja arvojaan ollaan manipuloitu näkymättömästi erityisen mielenhallinta-agentin toimesta! Heti kun tämä asteittainen muutos mielessä on tapahtunut, uhri ei tule koskaan tajuamaan että heidät on altistettu sofistikoituneelle mielenhallintaohjelmalle. He uskovat, että he ovat päätyneet uusiin arvoihinsa ja vakaumuksiinsa omasta takaa ja tulevat voimallisesti vastustamaan mitä tahansa konseptia, että heidät on muka manipuloitu.

Aborttikysymyksestä (Abort on Demand) on keskusteltu loputtomasti vuodesta 1973 lähtien, jolloin Korkein oikeus päätti että rajoitettu abortti (Limited Abortion) on laillista. Tästä päätöksestä lähti liikkeelle Vaihe #1 tässä mielenhallintaohjelmassa, joka toteaa, ”Jotakin käytäntöä, joka on niin loukkaava, että siitä hädin tuskin voidaan keskustella julkisuudessa, puolletaan ARVOSTETUN asiantuntijan taholta KUNNIOITETULLA foorumilla.”

Loputon keskustelu viimeisten 42 vuoden aikana on tarjonnut ”loputonta toistoa” tässä mielenmuutossuunnitelmassa.

Nyt Hillary on rohkeasti toteuttamassa viimeistä vaihetta:

”Ei enää raivoissaan, ihmiset alkavat väitellä toimista, joilla äärisuuntausta maltillistetaan; tai tämän sijaan he hyväksyvät perusteen, haasteet, keinot sen SAAVUTTAMISEKSI.”

Hillary'n kommenteilla pyritään informoimaan radikaaleja feministejä siitä kuinka he voivat SAAVUTTAA vaatimansa abortin yleismaailmallisesti.

Amerikka on liikkunut halki kaikkien vaiheiden koskien tätä ”näkymättömän ja lyömättömän mielenhallinnan” ohjelmaa vuodesta 1973 lähtien. Nyt Hillary Clinton haluaa käyttää Valkoista Taloa hyväksi poistamaan lopullisesti kaikki esteet avuttomien vauvojen, jotka vielä ovat kohdussa, murhaamiselle.

Oikealla tavalla Jumala kuvaili tätä kerran niin suurta kansakuntaa, Amerikkaa:

”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi … Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.” (Ilmestyskirja 18:2, 5)

Amerikan fyysinen tuomio on käsillä!

Nyt tutkikaamme toista tapausta, jossa tämä ”näkymätön ja lyömätön mielenhallinta” on perusteellisesti muuttanut syvälle juurrutettuja arvoja ja uskonnollisia vakaumuksia.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2450
II. Mielenhallintaa: Ilmastonmuutoksesta on tullut uskonto!

”Maapallopäivästä (Earth Day)” on tullut ”ilmastotieteen jumalanpalvelus”.

UUTISKATSAUS: ”Maapallopäivä: Ilmastotiedekirkon (The Church of Climatology) kaappaama”, Buck's County Courier Times, 23. huhtikuuta 2015

”Keskiviikko 22. huhtikuuta oli Maapallopäivä, päivä, jolloin meillä on ollut tapana juhlia ihmisen taistelua poistaa saastuminen ilmastamme ja vedestämme. Maapallopäivä on kaapattu aina siitä saakka kun ilmastonmuutoksen kirkolliskokous leimasi hiilidioksidin (CO2) saasteeksi. Tämä on ymmärrettävää vain, kun ajatellaan, että suurin osa ilmastonmuutokselle uskollisia eivät pysty erottamaan koelasia laboratoriopullosta, saati pääse yksimielisyyteen todistetusta hypoteesistä.”

Alusta alkaen, 'Maapallopäivä' oli 'Äiti Maan' pakanallista palvontaa, jonka satanistit/pakanat kaikkialla maailmassa uskovat olevan tämän maaplaneetan jumalatar. Heidän mielestä tämä planeetta on elävä, hengittävä jumalatar ja he kutsuvat häntä Äiti Maaksi (Mother Gaia). Tätä jumalatarta kuvataan vahtimassa omaa ruumistaan, ollen huolissaan siitä, että aktiviteetit, joita tapahtuu maan päällä, voisivat vahingoittaa hänen ruumistaan: sellainen toiminta kuten saasteet, ilmaston lämpeneminen, otsonikato, sademetsien hakkuu, vain muutamia nimetäkseni.

Milloin kaikki alkoi? Yhdysvaltain senaattori Gaylord Nelson ehdotti ensimmäisenä 'Maapallopäivää' ympäristöseminaarissa huhtikuun 22. päivänä 1970 … ”Vaikka tämä huhtikuun 22:sen Maapallopäivä keskittyi Yhdysvaltoihin, järjestö, jonka käynnisti Denis Hayes, joka oli alkuperäinen kansallinen koordinaattori vuonna 1970, teki siitä kansainvälisen vuonna 1990 ja järjesti tapahtumia 141 maassa.” (Wikipedia Online Encyclopedia)

Siksi Yhdysvaltain senaattori Gaylord Nelson astui esiin vuonna 1970 ARVOSTETTUNA asiantuntijana KUNNIOITETULLA foorumilla ja ehdottaa radikaalia ajatusta, pakanallista konseptia opetettavaksi nuorille koululaisille, aloittaen siten Vaiheen 1 tässä mielenhallintasuunnitelmassa.

Olemme siinä pisteessä, 45 vuotta myöhemmin, kun miljoonat ihmiset maailmanlaajuisesti näkevät ilmastonmuutoksen yhtä palavasti kuin kuka tahansa uskonnonkannattaja alituisesti harjoittaisi uskoaan. Me olemme Vaiheessa 6, jossa ihmiset väittelevät vain, miten saavuttaa uusi paradigma.

Palatkaamme nyt meidän esille ottamaamme uutisjuttuun.

”Jokainen uskonto tarvitsee jumalan, mutta kun kyseessä on Ilmastotiedekirkko, sen uskolliset eivät palvo jumaluutta (henkilöä) vaan pikemmin, he palvovat käsitettä – käsite, joka pohjautuu epätarkkoihin ilmastomalleihin, puutteelliseen tietoon, vääriin todisteisiin ja mikä tärkeintä, hoidokkien yksimielisyyteen jotka tyhmästi uskovat, että he pystyvät järjestämään turvapaikan. Niinpä, kun käyt käsiksi heidän uskomustensa ytimeen, Ilmastotiedekirkon jumala on, hyvinkin, HE IHMISET. Kun ihminen uskoo että hän kontrolloi kaikkea ja hänen ei tarvitse vastata korkeammalle voimalle, koko helvetti pääsee valloilleen … Ilmastotiedekirkko opettaa että jos kieltäjät (analoginen ”uskottomille”) eivät pienennä hiilijalanjälkeään, niin silloin heidän on oltava kollektiivinen paholainen, saattaen ihmiskunnan ylle rakkaan planeettansa kadotuksen.”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=952
New Age -kirjailija William Cooper paljasti, että Illuminati on aina suunnitellut pelottelevansa maapallon ihmisiä useilla globaaleilla kriiseillä joiden tarkoituksena on saada kansalaiset paniikkiin, jotta he hyväksyisivät maailmanlaajuisen diktatuurihallinnon ainoana ratkaisuna näille globaaleille kriiseille! Kuuntele heidän suunnitelmaansa:

”Kun me tulemme valtakuntaamme (New World Order) meidän puhujamme tulkitsevat suuria ongelmia, jotka ovat kääntäneet ihmiskunnan ylösalaisin, saattaakseen maailman lopulta meidän hyväntahtoisen johtajuuden alle.” (Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 303).

Nämä uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijat, kirjoittaessaan yli 200 vuotta sitten, sanoivat, että viimeinen vaihe on kun heidän puhujansa luovat globaaleja ongelmia siinä oletetussa suuruusluokassa, joka vaatii globaalia ratkaisua. Pyhän Raamatun Jumala on syrjäytetty ja Äiti Maa – ilmastonmuutos – on korvannut Hänet.

Ja tietenkin, Saatana on se lopullinen jota palvotaan.

Tämän ”näkymättömän ja lyömättömän mielenhallinnan” perimmäinen tavoite on saada ihmiset palvomaan ”tämän maailman jumalaa”, Saatanaa. Koko maailma on siirtymässä hyvin lähelle tätä tulevaa todellisuutta, joka on todellisuus ”synnin ihmisen”, Antikristuksen, muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com