Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Kristuksen tuomioistuin ylöstempauksen jälkeen – koskee vain uskovia

Tässä vähän niinkuin oikeaan aikaan sopiva suomentamani artikkeli Rapture Ready -sivustolta, koska seurakunnan ylösotto häämöttää aivan edessäpäin. Kirjoituksessa selostetaan Raamatun jakeita hyväksi käyttäen mitä tapahtuu uskovien ylöstempauksen jälkeen Taivaassa, kun kunkin maanpäälliset teot arvioidaan Jeesuksen toimesta. Kyseessä on palkkiotuomioistuin.

------------------------

Kristuksen tuomioistuin (Judgment Seat of Christ) :: By Daymond Duck

Published on: June 16, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/06/16/judgment-seat-christ-daymond-duck/  

Apostoli Paavali kirjoitti: ”Sillä kaikkien meidän pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa.” (2. Kor. 5:10)

”Kaikkien meidän” tarkoittaa uskovia (niitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen ja kulkevat uskossa Jeesukseen (2. Kor. 5:1-9)).

”Pitää” tarkoittaa sitä, että Kristuksen tuomioistuin on vaatimus uskoville.

”Kukin” tarkoittaa sitä, että jokaisen uskovan tulee ilmestyä Kristuksen tuomioistuimen eteen.

”Kristuksen tuomioistuin” tarkoittaa sitä, että Jeesus on tuomari.

Aika tulee, kun jokaisen uskovan on ilmestyttävä Jeesuksen eteen.

Hän sai valtuuden tuomita Isältä (Joh. 5:27). Uskovia arvioidaan sen jälkeen, kun Hän tulee seurakuntaansa varten (ylöstempauksen jälkeen, kun kaikki uskovat ovat Taivaassa (1. Kor. 4:5; 1. Tess. 4:17)); uskovia tullaan arvioitsemaan Hänen valtaistuimensa edessä Taivaassa (ks. Ilm. 4:4-10); ja uskovat tuomitaan oikein ja oikeudenmukaisesti (Ps. 98:9).

Mutta tämä tuomio ei ole kelpaamattomaksi julistamista (kadotustuomio), koska syntimme tuomittiin ristillä; ja ”Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat.” (Room. 8:1)

”Että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt” tarkoittaa, että Kristuksen tuomioistuin perustetaan sen arvioimiseksi, mitä uskovaiset tekivät, kun he elivät maan päällä.

Apostoli Johannes kirjoitti: ”Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä.” (Ilm. 14:13)

Ne, jotka ”kuolevat Herrassa” (kuolevat uskovina Jeesukseen), ovat siunattuja, koska heidän tekonsa (se mitä he tekivät, kun olivat elossa) seuraavat heitä Taivaaseen.

”Joko hyvää tai pahaa” tarkoittaa sitä, että uskovan tekoja maan päällä tutkitaan, arvioidaan tai tuomitaan hänen merkityksensä tai arvonsa määrittämiseksi Jeesuksen silmissä.

Paavali sanoi: ”Sillä me olemme Jumalan työtovereita; te olette Jumalan viljelysmaa, olette Jumalan rakennus. Sen Jumalan armon mukaan, joka on minulle annettu, minä olen taitavan rakentajan tavoin pannut perustuksen, ja toinen sille rakentaa, mutta katsokoon kukin, kuinka hän sille rakentaa. Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus. Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on. Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan; mutta jos jonkun tekemä palaa, joutuu hän vahinkoon; mutta hän itse on pelastuva, kuitenkin ikäänkuin tulen läpi.” (1. Kor. 3:9-15)

Jeesus arvioi uskovan tekojen laatua ja määrää (oliko se tehty uskossa; oliko se tehty Jeesuksen kunniaksi; oliko se itsepalvelusta; oliko se tehty henkilökohtaiseksi kiitokseksi; kuinka monta vuotta uskova palveli; jne.).

Henkilö, joka pelastuu kuolinvuoteellaan, on yhtä pelastettu kuin henkilö, joka pelastuu varhaisina vuosinaan, mutta palkkioissa on suuri ero.

Henkilöllä, joka on pelastunut kuolinvuoteellaan, ei ole aikaa koota aarteita Taivaaseen, mutta henkilöllä, joka pelastuu varhaisina vuosinaan, voi olla monta vuotta aikaa aarteiden kokoamiseksi Taivaaseen (Matt. 6:19-21).

Jotkut uskovat palvelevat monin tavoin, ja he saavat suuren palkkion Taivaassa; mutta toiset palvelevat hyvin vähän, ja he saavatkin hyvin niukalti palkkaa Taivaassa.

Jotkut uskovat palvelevat kirkastaakseen Jeesusta, ja heidät palkitaan Hänen kunnioittamisesta (teot rakennettu kullasta, hopeasta ja jalokivistä); mutta toiset palvelevat itsensä kirkastamiseksi, ja heidän tekonsa ovat arvottomia ja ne tuhotaan (palavat kuin puu, heinät ja oljet).

Jotkut uskovat saavat päähänsä 5 kruunua, jotkut 4, tai 3, tai 2, tai 1, tai ei yhtään (2. Tim. 4:6-8; 1. Piet. 5:2-4; 1. Tess. 2:19-20; Jaakob 1:12; 1. Kor. 9:24-25).

Jotkut kristityt tulevat hallitsemaan 10 kaupunkia, jotkut 5 kaupunkia, tai yhtä, tai ei mitään (Luuk. 19:11-27).

Se, joka tekee enemmän ja oikeasta syystä, saa suuremman palkinnon.

Se, joka tekee vähemmän tai väärästä syystä, saa pienemmän palkinnon.

Vanhahko puuseppä oli valmis eläkkeelle. Urakoitsija, jolle hän työskenteli, kysyi häneltä, rakentaisiko hän vielä yhden viimeisen talon henkilökohtaisena palveluksena. Puuseppä suostui, mutta hän ajatteli, ”Tämä on viimeinen taloni. Miksi minun pitäisi kolkata itseni?”

Hänen työnsä oli huolimatonta, ja hänen käyttämänsä materiaalit olivat halpoja.

Kun puuseppä oli saanut työnsä valmiiksi, urakoitsija antoi hänelle avaimet taloon ja sanoi: ”Nämä avaimet ja tämä talo ovat sinun arvostuksena palveluksellesi.”

Puuseppä oli järkyttynyt! Hän ajatteli, ”jos olisin tiennyt, että rakennan tämän talon itselleni, olisin rakentanut paremman talon.”

Tiedä, että sitä, mitä uskovat tekevät tässä elämässä, arvioidaan laadun, määrän ja motiivin perusteella; ja sillä on vaikutuksia koko ikuisuuteen!

Taivaan palkinnoista puhuminen saa jotkut ihmiset hermostuneiksi; mutta Jeesus kehotti uskovia kokoamaan aarteita Taivaaseen (Matt. 6:19-20), ja Johannes rohkaisi uskovia saamaan täyden palkan (2. Joh. 1:8).

TIEDOKSI: Leikkaukseni on takanapäin, ja toipumiseni on odotettua parempaa.

Kunnia Jumalalle ja kiitos kaikille teille, jotka rukoilitte.

Yritän nyt palata ajankohtaisiin tapahtumiin.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond ja Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com