Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Israel tienhaarassa, joka muuttaa maailmaa profeetallisten tapahtumien asettuessa riviin

Tässä suomentamassani Daymond Duck'in viikoittaisessa Rapture Ready -sivuston profetiaraportissa käsitellään erään israelilaisen ortodoksirabbin tuoreita sanomisia Breaking Israel News -uutissivustolla. Kirjoittaja yrittää avata ymmärryksellään tätä viestiä, jossa tuodaan esiin neljä seikkaa liittyen Israelin ja maailman tulevaisuuteen. Viesti on profeetallinen ja Raamatun Sanan mukainen.

-------------------------

Riviin asettumista (Lining Up) :: By Daymond Duck

Published on: December 8, 2019 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/12/08/lining-daymond-duck/

Breaking Israel News julkaisi tällä viikolla mielenkiintoisen artikkelin Israelin umpikujaan ajautuneista vaaleista ja pääministeri Netanyahu'n rikosoikeudellisista ongelmista.

Se on vain yhden miehen mielipide, ja sen takana voi olla poliittisia motiiveja, mutta jotkut lukijat saattavat pitää mielenkiintoisena sitä, minkä rabbi sanoo olevan mielenkiintoista.

Alkuperäinen artikkeli löytyy osoitteesta:

https://www.breakingisraelnews.com/140704/rabbi-whats-happening-netanyahu-gods-judgement-not-accident/?goal=0_bb2894f273-d50a37fea6-61167281&mc_cid=d50a37fea6&mc_eid=85b73fe6f2

Mendel Kessin, ortodoksirabbiininen oppinut, pitää käynnissä puhetta, jonka otsikkona on ”Pahan vähentäminen maailmanlaajuisesti ja Netanyahu'n kaatuminen.”

Rabbi tuo esiin neljä seikkaa, jotka omilla sanoillani ovat: 1) Monilla maailman johtajilla on ongelmia; 2) Israel saa erilaisen hallituksen; 3) Jumalan tuomio on laskeutumassa pääministeri Netanyahu'n ylle; ja 4) Israel menee parempaan suuntaan.

Haluan avata ymmärrystäni näistä neljästä seikasta.

Ensinnäkin, rabbin mukaan Jumalan ei tarvitse vetää kansoja sotaan heikentääkseen niitä.

Jumala voi heikentää kansakuntia sisäisesti mellakoilla ja mielenosoituksilla, ja juuri sitä Jumala tekee tällä hetkellä Israelin vihollisille ja arabimaille.

Jumala heikentää kansakuntia, koska Hän aikoo muuttaa maailmaa.

Toiseksi, aikaisemmin ei-uskonnolliset juutalaiset muodostivat koalitioita Israelin hallitsemiseksi.

Israelin kaksien epäonnistuneiden vaalien tarkoitus on, että Jumala hylkää prosessin, jonka avulla ei-uskonnolliset juutalaiset voivat hallita Israelia.

Jumala haluaa, että Israel luo menettelyn, joka tuottaa toisenlaisen hallituksen.

Kolmanneksi, ei ole epäilystäkään siitä, että pääministeri Netanyahu on yksi maailman suurimmista johtajista ja hän on tehnyt suurenmoista työtä Israelissa, mutta Jumala on antanut hänen kärsiä nöyryytyksestä (syytteeseenpanosta) ja suurista taloudellisista kustannuksista (vuosien ajan maksamalla kalliiksi käyvistä asianajajista), koska hän on kieltäytynyt tuhoamasta islamilaisia terroristeja, jotka nöyryyttävät Israelia ja aiheuttavat Israelin kansalaisille menetyksiä viljasatoa, maaomaisuutta, varallisuutta jne. koskien.

Rabbi sanoo, että pääministeri Netanyahu niittää sitä, mitä hän on kylvänyt.

Hänen mukaansa pääministerin tärkein vastuu on israelilaisten ja heidän omaisuuden suojeleminen, mutta herra Netanyahu ei ole onnistunut tekemään sitä Gazan lähellä asuvien juutalaisten hyväksi, joten Jumala ei suojele herra Netanyahu'a ja hänen omaisuuttaan.

Neljänneksi, rabbi sanoo, että Israelin uudentyyppisestä hallituksesta tulee uskonnollinen kapellimestari, joka antaa Israelille valoisan tulevaisuuden.

Tämä kirjoittaja ei tiedä onko rabbi oikeassa vai väärässä, mutta Israelin tulevaisuuteen sisältyy hallituksen hyväksyntä Temppelin jälleenrakentamiseksi ja eläinuhrien jatkamiseksi, ja lopulta kuningasten Kuninkaan ja herrain Herran hyväksyminen hallitsemaan maata.

Siirtyminen toiseen aiheeseen: Yhdysvaltain asevoimien Lähi-idän sotatoimialueen (Central Command) komentaja vieraili Bahrainissa 23. marraskuuta 2019, Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja (U.S. Chairman of the Joint Chiefs of Staff) Mark A. Milley vieraili Israelissa, ja varapresidentti Mike Pence kävi tapaamassa kurdeja Irakissa keskustellakseen Iranin tilanteesta.

Yhdysvaltain Iraniin kohdistuvat pakotteet toimivat, Iran on taloudellisissa vaikeuksissa, ja Iranin kansa mellakoi ja osoittaa mieltään.

Iranilla on kaksi vaihtoehtoa: Muuttaa tapojaan, jotta Yhdysvallat luopuu pakotteista, tai riskeerata sodan aloittamisella.

USA uskoo, että Iran riskeeraa aloittaen sodan hyökkäämällä merkittävään Lähi-idän kohteeseen, mutta sijainnin ja yksityiskohdat saa jokainen arvata.

Kaksi päivää myöhemmin, DEBKAfile kertoi lähteidensä uskovan, että Iran on valmis etenemään (riskeeraamaan sodan aloittamisella).

Viisi päivää myöhemmin, presidentti Trump ja pääministeri Netanyahu keskustelivat tilanteesta puhelimitse ja viimeistelivät suunnitelmiaan siinä kuinka käsitellä Irania.

Siirtyessämme vielä ajassa taaksepäin, on käynyt niin, että Jumala auttoi Joosuaa valtaamaan Jerikon pasuunoiden puhaltamisella vain seitsemässä päivässä (Joosuan kirja 6:1-20) ja auttoi Gideonia ja 300 miestä kukistamaan midianilaiset pasuunoiden puhaltamisella, saviruukkujen murskaamisella ja ottamalla vasempaan käteensä tulisoihdut yhden päivän aikana (Tuomarien kirja 7:10-22).

Mikä uskomaton Jumala!

Mutta vuonna 1948, Jumala auttoi huonosti aseistettua Israelia voittamaan itsenäisyyssodan 20 kuukaudessa; vuonna 1956 Jumala auttoi Israelia voittamaan Suezin kanavasodan kahdeksassa päivässä; vuonna 1967 Jumala auttoi Israelia voittamaan Kuuden päivän sodan kuudessa päivässä; ja vuonna 1973 Jumala auttoi Israelia voittamaan Yom Kippur -sodan 18 päivässä.

Sanoisin, että sama Jumala, joka auttoi Joosuaa ja Gideonia Vanhan testamentin aikoina, on edelleen valtaistuimella, ja monet profeetalliset tapahtumat ovat asettumassa riviin.

Jumala sanoi, että Hän kokoaa jälleen Israelin: ”Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton; ja jokaisen kielen, joka nousee käymään sinun kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi. Tämä on Herran palvelijain perintöosa, tämä heidän vanhurskautensa, minulta saatu, sanoo Herra.” (Jes. 54:17).

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com