Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 13. maaliskuuta 2021

Hengellinen sodankäynti ja Raamatun profetia lopunajassa ovat paraikaa törmäämässä eli aikakauden loppu häämöttää, jolloin Kristus tulee takaisin pelastamaan omansa ylöstempauksessa (Ilm. 3:10)

Seuraavassa Samuel Korhosen suomentama profetia-artikkeli hänen tuoreimmasta lukijapostituksesta 6.3.2021. Aihe on mitä ajankohtaisin, sillä olemme aivan Jeesuksen toisen tulemuksen aattopäivissä, jolloin hengellinen sodankäynti ja eskatologia törmäävät. Saatana ja hänen joukkonsa käyvät tosiuskovien kimppuun yhä enenevässä määrin. On siis elettävä viisaasti ja pantava pois kaikki pimeyden teot sekä muu toisarvoinen.

-----------------------

Kun hengellinen sodankäynti ja profetia törmäävät


By Todd Hampson, 17.2.2021

Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. 
 —Room. 13:11-12

Minun on sanottava, että nyt kun tutkin Raamattua ja katson maailman tapahtumien etenemistä - erityisesti liittyen Israeliin, Yhdysvaltoihin ja eliitti-globalistien avoimiin suunnitelmiin - tunnen, että ehdottomasti EMME ole palaamassa mihinkään "normaalia" muistuttavaan. Enkä usko, että uudet vaalit kahden tai neljän vuoden kuluttua pelastavat maamme. AINOA, mikä voi mahdollisesti pelastaa maamme, olisi laajamittainen kansallinen herätys. Niin paljon, kuin kaipaankin sitä - en näe sitä Raamatussa. Näen kuitenkin lopunajan suuren luopumuksen. Näen Amerikan heikentymisen (yksikään maa ei tule Israelin avuksi sotilaallisesti Hes. 38. luvun tulevassa sodassa).

Mielestäni meidän (seurakunnan) on herättävä unestamme ja tajuttava, että yö on melkein ohi. Emme tiedä päivää tai tuntia - tai vuotta. Mutta voimme "nähdä päivän lähestyvän (Hepr. 10:25)" ja kaikki indikaattorit, että tämä maailma on tällä hetkellä lukujen Room. 1, 2. Tim. 3 ja 2. Piet. 3, jne. loppuvaiheissa.

Hanskat on riisuttu. Hengellinen sodankäynti on käsin kosketeltavaa. Todellisten kristittyjen matalan tason vaino on jo alkanut ja voimistuu. Luopumus kiihtyy. Petos ja suuri eksytys tunkevat sisään joka raosta. Pahuuden tulva-aalto muodostuu aivan tapahtumahorisontin taakse. Seurakunnan tempaus tulee poistamaan 2. Tess. 2. luvun pidättäjän. Siihen asti suola ehkäisee mätänemistä - ainakin siinä määrin, kuin se on vielä suolaista.

Ne meistä, jotka olemme valvoneet ja tutkineet, ovat nähneet tämän tulevan, mutta monille se on tullut salaa. Seuraavassa ote kirjastani The Non-Prophet’s Guide to Spiritual Warfare (Ei-profeetan opas hengelliseen sodankäyntiin). Se korostaa tätä hengellisen sodankäynnin ja eskatologian törmäystä.
Aika rientää

Kun vaimoni ja minä ensin saimme tietää, että saamme lapsen, päätin aloittaa päiväkirjan, jossa muistelisin lapsemme syntymää ja sitten kirjaisin tarinoita ja virstanpylväitä syntymäpäiväkirjoituksissa vuosittain. Tavoitteeni oli tehdä syntymäpäiväkirjoitus vuosittain, kunnes hän täyttäisi 18. Päiväkirjassa olisi 20 kirjoitusta: Yksi aloituskirjoitus, yksi kirjoitus hänen hengellisestä syntymästään milloin tahansa hän hyväksyisi Kristuksen (rukoilimme), sitten yksi kunakin syntymäpäivänä. Kun kaikki 20 kirjoitusta olisivat valmiit, suunnittelin antaa sen hänelle valmistumislahjaksi.

No niin, tein suunnitelman läpi ja teen samoin myös kahden muun lapseni kanssa. Tuntuu kuin olisin tehnyt ensimmäisen kirjoitukseni ensimmäiseen päiväkirjaan vain muutama vuosi sitten, mutta ennen kuin tiesinkään sitä, yli 18 vuotta oli kulunut - kuin silmänräpäyksessä.

Alussa tuntui, että menisi aioneja, ennen kuin antaisin tämän päiväkirjalahjan pojalleni. Ennen kuin tiesinkään, se hetki yllätti minut kuin taskuvaras tungoksen täyttämällä kaupungn kadulla. Itse asiassa, mitä vanhemmaksi tulen, sitä nopeammin aika näyttää kuluvan!

Raamatussa opimme paljon hengellisestä sodankäynnistä, kun tutkimme noin 7000 jaetta täyttyneessä Raamatun profetiassa. Voimme lukea ja tutkia vielä muutamaa tuhatta jaetta tulevaisuutta koskevasta profetiasta. Kirjaimellisesti toteutuneiden yksityiskohtaisten profetioiden 100% tarkkuus varmistaa meille, että myös muut profetiat tulevat toteutumaan kirjaimellisesti.

Tässä ensimmäinen potkuri - lopun ajan Raamatunprofetia liittyy suoraan hengelliseen sodankäyntiin. Tulevalle seitsemän vuoden ahdistukselle on omistettu enemmän kirjoituksia kuin millekään muulle historian ajanjaksolle. Ajattelepa sitä hetki. Tämä ajanjakso tunnetaan Herran päivänä, Danielin 70. viikkona, Jaakobin vaivan aikana, ahdistuksena, synnytystuskien aikana ja muutamilla muilla ilmauksilla. Tämä intensiivinen tulevaisuuden ajanjakso on tuhansia vuosia jatkuneen hengellisen sodankäynnin huipentuma. Se on ajanjakso, jolloin näkyvät ja näkymättömät valtakunnat törmäävät, kuin ei koskaan ennen. Taistelulinjat vedetään ja hengellisen sodankäynnin juuret kulminoituvat viimeisten päivien tapahtumien loppu-crescendoon.

Tässä toinen potkuri - kaikki Raamatussa kuvatut merkit osoittavat siihen tosiasiaan, että olemme hyvin lähellä tuota ennustettua ajanjaksoa.

Monet Raamatunprofetian tuntijat ovat yhtä mieltä, että sinä ja minä elämme seurakunta-ajan loppuhetkiä. Kirjassani The Non-Prophet's Guide to the End-Times on 7 täyttä lukua, joissa kerrotaan yksityiskohtaisesti Raamatun totuudenmukaisuudesta ja ajassamme avautuvien lopunajan merkkien nykyisestä todellisuudesta. Alkaen supermerkistä, kun Israel jälleensyntyi kansakunnaksi (edellytys kaikille muille lopun aikojen tapahtumille) ja päättyen tällä hetkellä tapahtuvien tiettyjen lopunajan merkkien ja olosuhteiden yhteentulemiseen - voimme olla melko luottavaisia, että elämme Herran paluun ja Raamatun keskeisten lopunajan profetioiden pikaisen toteutumisen aikaa.Oletko valmis? On aika kiillottaa panssarimme ja pukeutua. Asiat ovat muuttumassa. Itse asiassa ne ovat jo muuttuneet!

Vähänpä tiesin aloittaessani tuon kirjan kirjoittamisen vuonna 2019, että Herralla olisi sen julkaisupäivä ajoitettuna täydellisesti vuoden 2020 ennennäkemättömien tapahtumien mukaisesti, jolloin hengellinen sodankäynti - kaikella sen laittomuudella, petoksella ja väkivallalla - vaikuttaisi fyysiseen maailmaamme taisteluista, joita käydään näkymättömässä maailmassa.

Mutta tässä me olemme tarkkaillen etupenkistä hyvin selkeää näyttämön valmistelua tulevalle ahdistuksen kaudelle. Globaalit nukketeatterimestarit suunnittelevat ”Suurta Nollausta”. Hesekiel 38. luvun näyttelijät kaivautuvat asemiinsa. Amerikan juutalaiskristillisiä juuria valellaan kasvimyrkyillä. Väärä on oikein ja oikea on väärin. Kaikki väännellään petoksen järjestelmillä.

Nyt kääntäkäämme vähän myönteisemmälle. Meidät kutsuttiin tähän aikaan. Jumala asetti meidät suvereenisti tähän (lue Psalmi 139). Hän rakastaa meitä. Uskovien sukupolvet ovat kaivanneet nähdä, mitä me näemme. Meidän on oltava tilanteen tasalla. Meillä ei kertakaikkiaan ole mitään pelättävää (lue Ps. 37, Matt. 6 ja Room. 8). Jopa katsellessamme, kun rakas maamme alkaa hitaasti luhistua, meidän on muistutettava itseämme, että tämä ei ole kotimme. Olemme toisen maan kansalaisia.

Voimme myös lohduttutua tosiasialla, että todennäköisin ehdokas, joka romahduttaa rakastetun maamme (ja sen mukana myös maailmantalouden), on seurakunnan tempaus! Ottakaamme siis aika, jonka olisimme käyttäneet murehtimiseen ja harmittelemiseen ja käyttäkäämme se evankeliumin kertomiseen, kuin ei koskaan ennen! Vaikka monien kaipaama suuri maailmanlaajuinen herätys tulee tempauksen JÄLKEEN ja ahdistuksen aikana - se tapahtuu kaikkein vaikeimpana aikana, mitä maailma on koskaan nähnyt - ja se on aliarviointia. Pyrkikäämme saavuttamaan mahdollisimman moni nyt, kun meillä vielä on aikaa. Älkäämme tuhlatko aikaa huonekalujen järjestelemiseen Titanicilla. Kun näemme hengellisen sodankäynnin kiihtyvän, keskittykäämme pelon hylkäämiseen ja pelastusveneiden täyttämiseen, että ihmiset olisivat turvassa nyt ja ikuisesti!


Art Copyright © Todd Hampson 2020

Vaimo ja lohikäärme
(Ilm. 12:1-5)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com