Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 12. huhtikuuta 2021

Tarve nousta ja puhua nyt, sillä pian Herra Jeesus Kristus palaa takaisin kera tuomion by Daymond Duck 11.4.2021!

Tässä suomentamani pastori Daymond Duck'in tuore aikainmerkki-raportti Rapture Ready -sivustolla, jossa varoitetaan ajan lyhyydestä kunnes Vapahtajamme tulee takaisin tempaamaan seurakuntansa ja samalla tuomitsee syntisiä kansakuntia, kuten luopuneen Amerikan. Nyt on kristitylle aika puhua profeetallisesti suu puhtaaksi tuomioiden lähestymisestä, jotta mahdollisimman moni ottaisi vaarin ja tekisi parannuksen. Tulevaan Ahdistuksen aikaan ei kannata jäädä.

----------------------

Nouse ja puhu suusi puhtaaksi nyt (Stand Up and Speak Out Now) :: Daymond Duck

Published on: April 11, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/04/11/stand-up-and-speak-out-now-daymond-duck/

Harbingers Daily -uutissivuston henkilöstö julkaisi 5. huhtikuuta 2021 haastattelun, jonka tohtori Franklin Graham teki Tony Perkins'in, Perhetutkimusneuvoston puheenjohtajan, kanssa.

Haastattelu koski oikeastaan Arkansas'in osavaltion lakiehdotusta kieltämään alaikäisten tekemät sukupuolenmuutokset ja murrosiän estot, johon kuvernööri Asa Hutchinson käytti veto-oikeuttaan.

Graham sanoi, että Amerikka on moraalisen taantuman vapaassa pudotuksessa, eikä hän usko Amerikan kääntyvän ympäri, mutta hän uskoo, että kristillinen kirkko voi auttaa hidastamaan tätä kehitystä.

Graham kehotti pastoreita ja seurakuntien jäseniä seisomaan ja puhumaan suunsa puhtaaksi.

Graham sanoi: "Pahinta mitä voi tapahtua, on se, että Herra Jeesus Kristus palaa takaisin ja löytää meidät istumasta käsiimme nojaten ja pitämässä suutamme kiinni."

https://harbingersdaily.com/franklin-graham-urges-christians-to-have-the-guts-to-stand/

Seuraavat ajankohtaiset tapahtumat osoittavat tarpeen nousta ja puhua nyt, koska pian on liian myöhäistä.

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: Maaliskuun 30. päivänä 2021, 24 maailman johtajaa julkaisi avoimen kirjeen merkittävissä julkaisuissa ympäri maailman, jossa kehotettiin kaikkia maapallon kansoja yhdistymään, lopettamaan nationalismi (kansakuntien suvereniteetti), ja estämään tulevat pandemiat.

Maailman terveysjärjestön (WHO) johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus sanoi: "Tavoitteet olivat selvät: Tuoda maat yhteen, häivyttää eristäytymispolitiikan ja nationalismin houkutukset. Ja suunnata haasteisiin, jotka voidaan saavuttaa vain yksissä tuumin solidaarisuuden ja yhteistyön hengessä – nimittäin rauha, hyvinvointi, terveys ja turvallisuus." ("peace" and "security" tarkoittaa "peace" and "safety")

Venäjän, Kiinan ja Yhdysvaltojen päämiehet eivät allekirjoittaneet kirjettä, mutta näiden maiden johtajat puhuivat myönteisesti ponnisteluista.

Vähemmistö johtajista sanoi, että sopimus kansojen yhdistämiseksi ja nationalismin lopettamiseksi johtaa maailmanhallitukseen.

Toiseksi, myöskin maailmanhallituksesta: Globalistit ovat jo pitkään halunneet globaaleja veroja rahoittamaan heidän maailmanhallitustaan.

Huhtikuun 5. päivänä 2021, Yhdysvaltain valtiovarainministeri Janet Yellen sanoi työskentelevänsä G20-maiden (maailman 20 merkittävintä taloutta) kanssa luodakseen yrityksille globaalin vähimmäisveroprosentin.

Kolmanneksi, koskien kristittyjen vainoa ja hallitusten valvontaa ihmisistä: Jewish News Service (JNS) julkaisi 2. huhtikuuta 2021 mielenkiintoisen artikkelin Ben Cohen'ilta.

Cohen'in mukaan:
  • Ihmiset ovat menettämässä vapautensa kaikkialla maapallolla.
  • Vuonna 2020, vapaus väheni maissa, joissa on lähes 75% maailman väestöstä.
  • Joukkopidätykset, kahlinta (oikeuden ostaa ja myydä kieltäminen), pakkorokotukset, sosiaalisen etäisyyden ottaminen, valvonta, ja disinformaation (petoksen) tietoinen levittäminen ovat lisääntyneet maailmanlaajuisesti.
  • Suurin ihmisoikeuskriisi maan päällä on johtajien kieltäytyminen suojelemasta kansalaistensa vapauksia.
Cohen'in Jewish News Service -artikkeli ajankohtaisista tapahtumista kuulostaa paljolti kuin Ilmestyskirjan kuvaukselta tulevasta Antikristuksen maailmanhallituksesta.

Neljänneksi, kasvava vapauden menetys on jo tarpeeksi pahaa, mutta siinä on muutakin.

Huhtikuun 4. päivänä 2021, jean.worland@roadrunner.com julkaisi erinomaisen Tom Mullen'in artikkelin.

Mullen toteaa, että "pitämisen meidät turvassa" varjolla:
  • Meille on kerrottu, että "Meidän on aloitettava pysyvän pandemian suunnittelu" (pysyvä sosiaalisen etäisyyden ottaminen, pysyvä kasvomaskien käyttö, jne.).
  • Meidän on suunniteltava pysyviä rajoituksia lentomatkustukselle, bensiinikäyttöisten ajoneuvojen käytölle, lihan syömiselle, ym.
  • Meidän on vaihdettava vapautemme asioihin, jotka eivät toimi (käytä enemmän tuulimyllyjä, enemmän sähköautoja, jne.).
  • Yksinkertaisesti sanottuna, tuleva maailmanhallitus tuo pysyviä rajoituksia ihmisten elämään, tekee elämästä vaikeampaa, eikä yhteiskunta koskaan toivu.
Viidenneksi, koskien pandemioita: 30. maaliskuuta 2021 kerrottiin kyselyn, johon osallistui 77 tutkijaa 28 maassa, sanovan, että Covid on muuntumassa, ja nykyiset rokotteet voivat olla tehottomia 12 kuukaudessa tai alle sen.

Rokotetut kansalaiset on pian rokotettava uusilla rokotteilla.

Allekirjoittaneen mielestä erilaiset rokotteet, "rokotepassit", jne., muuttuvat jatkuvasti ja johtavat lopulta Bill Gates'in "Quantum Dot Tattoo (kvanttipistetatuointi)" -laastariin, joka on viimeinen askel kohti pedonmerkkiä.

Mutta ennenkuin siihen pisteeseen päästään, Kristuksen seurakunta tullaan ”sieppaamaan”.

Kuudenneksi, myöskin pandemioista: 1. huhtikuuta 2021 raportoitiin "rokote-läpimurto" -tapauksista (ihmiset saivat Covid-tartunnan yli 14 päivän kuluttua siitä, kun he olivat ottaneet molemmat pistokset) Floridassa, Minnesotassa ja Washingtonissa.

Kun virkamiehet sanovat, että rokotteiden tehokkuus on 95%, se tarkoittaa sitä, että rokotteet saattavat olla tehottomia 5%:lla ihmisistä, ja se näkyy (hyvin pieni prosenttiosuus on jopa kuollut).

Jotkut täysin rokotetut ihmiset saavat Covid'in, ja tutkijat yrittävät selvittää, saavatko he alkuperäisen Covid-19-kannan vai mutaation.

Virkailijat yrittävät myös selvittää, voivatko täysin rokotetut ihmiset, jotka saavat Covid'in, levittää sitä muihin ihmisiin, koska joillakin on tartunnan saaneita perheenjäseniä.

Seitsemänneksi, 5. huhtikuuta 2021 ilmoitettiin, että New Yorkin osavaltion senaatti on hyväksynyt Assembly Bill A416 -lakiesityksen, joka tulee, mikäli kuvernööri Cuomo allekirjoittaa sen, sallimaan valtion virkamiesten poistaa New Yorkin kansalaisia kodeistaan ja sulkea heidät liittovaltion tiloihin (lääketieteellinen laitos tai muu asianmukainen laitos, leiri, vankila, jne.) suuren yleisön turvallisuuden tähden, ja niin kauan kuin hallitus näkee sen tarpeellisena.

Cuomo'n odotetaan allekirjoittavan lain, ja on huolta siitä, että tämä leviää muihinkin osavaltioihin.

Kahdeksanneksi, 4. huhtikuuta 2021, jean.worland@roadrunner.com julkaisi Jeff Crouere'n erinomaisen artikkelin "Passit helvettiin (Passports to Hell)".

Niin kuin ymmärrän Crouere'n artikkelin:
  • Biden'in hallinto kehittää "rokotepasseja" (todiste rokotuksista).
  • Miljoonat Yhdysvaltain kansalaiset eivät halua rokotettaviksi Covid'in takia.
  • Rokotuksesta jättäytyminen terveydellisistä syistä, uskonnollisista syistä, sivuvaikutuksista johtuen, jne., ei välttämättä ole sallittua.
  • "Rokotuspassit" luo kaksi luokkaa Yhdysvaltain kansalaisia (rokotetut ja rokottamattomat).
  • Rokottamattomat eivät saa työskennellä, ostaa ja myydä (ruoka, lääkkeet, hyötytarvikkeet, jne.), osallistua urheilutapahtumiin, näytelmiin, jne.
  • Hallituksen virkamiehet valvovat kaikkien (sinun) elämääsi.
  • Crouere sanoi: "Nämä eivät ole terveydenhoitopasseja; ne ovat passeja suoraan helvettiin."
Allekirjoittanut on nähnyt useita artikkeleita ja katsellut useita videoita, joissa lääkärit sanovat, että aine, jolla ihmisiä rokotetaan, ei ole rokote.

Jotkut lääkärit sanovat, että aine sisältää nanosiruja, jotka sisältävät dataa, jota voidaan muuttaa ja päivittää.

Jotkut lääkärit uskovat vilpittömästi, että rokotukset ja "rokotepassit" tarkoittavat kaikkien maan päällä olevien (sinun) seurantaa ja kontrollointia.

Yhdeksänneksi, koskien luopumusta kristillisessä kirkossa: 30. maaliskuuta 2021 kerrottiin, että Gallup'in äskettäin tekemän tutkimuksen mukaan vain 49% (alle puolet) Yhdysvaltain kansalaisista on tietyn palvontapaikan jäseniä Yhdysvalloissa.

Kirkon jäsenyyden väheneminen on sukupolveen sidottu ongelma, ei Covid-ongelma, koska kirkon menoihin osallistuminen vähenee sukupolvesta toiseen edettäessä.

(Kirjoittajan huomautus: Yleissääntönä, kirkon jäsenyys vähenee, mutta jotkut kirkot raportoivat kasvusta, ja yhteinen nimittäjä näyttää olevan pastorit, jotka saarnaavat profeetallisista kirjoituksista.)

Kymmenenneksi, 28. maaliskuuta 2021, tohtori John McArthur kertoi seurakunnalleen Grace Community -kirkossa Kalifornian Sun Valley'ssa, että kansakunnat voivat mennä pisteeseen, jossa on liian myöhäistä tehdä parannus ja välttää Jumalan tuomio.

McArthur'in mukaan, nykyinen amerikkalaisten sukupolvi on jo Jumalan tuomion alainen.

McArthur sanoi: "Kun näet kansakunnan, joka on syvällä seksuaalisynneissä, joka vahvistaa kaikkialla homoseksuaalisuutta ja kelvottoman mielen hulluutta, jossa he tekevät lakeja vanhurskauden kriminalisoimiseksi ja laillistavat huutavaa pahuutta, tiedät, että tuo kansakunta on tuomion alla."

Hän lisäsi, että "ei ole liian myöhäistä valituille, mutta se on liian myöhäistä kansakunnalle".

Yhdenneksitoista, 30. maaliskuuta 2021, Bahrain nimitti maan kaikkien aikojen ensimmäisen suurlähettilään Israeliin.

Bahrainin uusi suurlähettiläs sanoi: "Näkymä Bahrainin lipusta liehumassa Israelissa, yhtä hyvin kuin Israelin lipun liehuminen Bahrainissa, ovat näkyviä symboleja uudesta aikakaudesta alueella, rauhan ja hyvinvoinnin aikakaudesta kaikille."

Tämä on pieni askel kohti "liittoa (covenant) monien kanssa", joka aloittaa Ahdistuksen ajan, joten sitä tulisi pitää erittäin merkittävänä tapahtumana.

Kahdenneksitoista, koskien vainoa: Viisi päivää ennen pääsiäissunnuntaita, Maailman terveysjärjestön (WHO) Euroopan aluetoimisto julkaisi joukon vapaaehtoisia ohjeita "vastuulliseen palvontaan" pääsiäisen aikana.

Tämän globalistiryhmän mielestä, "vastuullinen palvonta" tarkoittaa koko maanosan laajuisia, supistettuja jumalanpalvelusmenoja ja perhekokoontumisia pääsiäissunnuntaina.

Tämä on ongelma: Kansainvälinen järjestö, jota johtaa jumalaton entinen kommunistisen puolueen jäsen, on luonut ohjeet niin sanotulle "vastuulliselle palvonnalle", joka joskus voidaan tehdä pakolliseksi.

Kolmanneksitoista, entinen presidentti Trump asetti sanktiot kahdelle Kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICC) virkamiehelle, jotka yrittivät laittomasti syyttää Israelia sotarikoksista sen kanssakäymisistä palestiinalaisten kanssa.

Huhtikuun 2. päivänä 2021, presidentti Biden kumosi Trump'in pakotteet, osoittaen näin tukensa maailmanhallitukselle, Israel-vastaisen ennakkoasenteensa, ja edelleen altistaen USA:ta kiroukselle (1. Moos. 12:3).

Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

10 kommenttia:

  1. Ajatellen Biden'in hallinnon Israel-politiikkaa, joka tuo kirousta Amerikalle, lainaan tästä Daymondin artikkelista.

    "Huhtikuun 2. päivänä 2021, presidentti Biden kumosi Trump'in pakotteet, osoittaen näin tukensa maailmanhallitukselle, Israel-vastaisen ennakkoasenteensa, ja edelleen altistaen USA:ta kiroukselle (1. Moos. 12:3)."

    Huomatkaa, että se on koko Raamatun 12. luku ja siitä 3. jae, joka puhuu tuosta siunauksesta ja kirouksesta riippuen Israel-asenteestamme. Nyt IPG2-filmissä ja Be Ready -videossa esiintyy tuo LC, jossa siis L=12 ja C=3. Viittaisiko LC-symboli 1. Moos. 12:3 kohtaan? Biden'in aikana USA:n tuomio?

    VastaaPoista
  2. Otan kopin tuosta viittauksesta Mooseksen kirjaan.

    VastaaPoista
  3. Ota Pekka koppi myös tästä.

    IPG2-filmissä on näytetty Israelin valtion ikä kun tuomiot tulee? Israel täyttää heprealaisen kalenterin mukaan 73 vuotta 15.4.2021 (to).

    https://www.hebcal.com/holidays/yom-haatzmaut-2021

    Se on siis Iyyar-kuun 3. päivä!

    Pet Goat -filmissä lattialla näkyvä L-kirjain muistuttaa seiskaa, eli LC on myöskin 73! Kyllä kabbalistit ovat tämän vihjeen laittaneet tarkoituksella siihen filmiin. He palvovat Israelin valtiota. Katso seuraava kuva tästä LC-symbolista IPG2-filmissä (lue myös esittely).

    https://aijaa.com/YYvEV7

    VastaaPoista
  4. Täsmensin Pekka Aijaa-kuvani tekstiä siitä lattialla näkyvästä L:stä.

    "Tuo lattialla oleva tumma L on seiska, koska pystyviiva erkanee vaakaviivasta vinosti. Lisäksi L on seiska, koska vaakaviiva on piirretty ensin, ja sitten L:n pystyviiva on vedetty kynällä sen päälle (katso vaakaviivan ja pystyviivan liitoskohtaa). Eli juuri niin kuin numero 7 kirjoitetaan paperille (ensin vaakaviiva ja sitten vinoviiva alaspäin). Tämä merkintä lattialla on LC = 73!"

    Täsmennän myös Israelin 73-vuotispäivää. Israelin valtio itsenäistyi juutalaisen Iyar-kuun 5. päivänä.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Independence_Day_(Israel)

    "Because Israel declared independence on 14 May 1948, which corresponded with the Hebrew date 5 Iyar in that year, Yom Ha'atzmaut was originally celebrated on that date. However, to avoid Sabbath desecration, it may be commemorated one or two days before or after the 5th of Iyar if it falls too close to the Jewish Sabbath."

    Koska itsenäisyyspäivä tänä vuonna osuu lauantaihin (juutalainen sapatti), niin itsenäisyysjuhlaa (Yom Ha'atzmaut) on aikaistettu parilla päivällä torstaihin. Seuraavalla Paul'in videolla huomioidaan se, että Israel täyttää nyt 73 vuotta.

    Israel @ 73 exactly 1335 days after Great American Eclipse

    https://www.youtube.com/watch?v=kdrrWZZlTaI (7.4.2021)

    Daniel 12:12​ Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

    Israel turns 73 on the Hebrew Calendar - 5th Iyyar / April 17th.

    5th Iyyar / April 17th is exactly 1335 days after the Great American Eclipse (21 August 2017). On the very next day Jared Kushner headed to the Middle East to begin the plan that divided God's land. https://tinyurl.com/xczaubz8

    En toki sano, että jotain tapahtuisi tuona päivänä (lauantai). Kuitenkin se on IPG2-filmin ehto, että Israelin täytyy olla 73-vuotias. Kabbalisteille luku 73 on tärkeä.

    VastaaPoista
  5. Vuonna 73 roomalaiset valloittivat viimeisen juutalaisten kapinapesäkkeen, Masadan-linnoituksen. Kapina sai alkunsa juutalaisvainoista; viitanneeko antikristuksen tuloon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antikristus Trump vahvistaa liiton (covenant) (Dan. 9:27) ensi syksynä WW3:n jälkeen? Israelin viimeinen 70. vuosiviikko alkaisi tällöin. Sopivasti nämä 7 vuotta päättyisivät vuoteen 2028, jolloin on kulunut 80 vuotta Israelin valtion syntymästä v. 1948. Raamatussa 80 vuotta on maksimi-ikä sukupolvelle (Ps. 90:10; Matt. 24:32-34).

      32 Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
      33 Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.
      34 Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.

      Poista
  6. Sytyttäiskö neukut III-maailmansodan noilla joukkojen siirroillaan ja syksyllä sitten Trump vahvistaa liiton niinkuin Olli kirjoitti?

    VastaaPoista
  7. Sota näyttää nyt väistämättömältä. Putin TORJUI Bidenin neuvottelutarjouksen hänelle. Venäläiset ovat lisäksi merkanneet äskettäin Ukrainan rajalle kokoontuneet sotilasajoneuvonsa valkoisilla raidoilla, jotka on tulkittu HYÖKKÄYSRAIDOIKSI (INVASION STRIPES).

    Putin Rejects Biden Meeting; Russia Paints Invasion Stripes on Military Vehicles, Reports of NUCLEAR Munitions Being moved into Crimea

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/putin-rejects-biden-meeting-russia-paints-invasion-stripes-on-military-vehicles-reports-of-nuclear-munitions-being-moved-into-crimea (15.4.2021)

    Russian President Vladimir Putin has REJECTED the suggestion of a meeting between himself and (illegitimate) US President Joseph Biden. No meeting will take place in the immediate future regarding Ukraine or any other issue.

    RAIDOISTA:

    It is a modification that was used by the former Soviet Union if and when they may have gone into battle with an enemy who was using the same military vehicles. By painting the large, white, stripes, it differentiated the Russian vehicle from the enemy vehicle, thereby avoiding "friendly fire."

    To most thinking people, this is the surest sign yet that the massed Russian troops are, in fact, going to be ordered to INVADE Ukraine to put a stop to it's NAZI-esque government, and to protect the Russian-speaking people in Luhansk and Donetsk from continued attacks by the Ukrainian army.

    Tämä uutinen myös:

    BREAKING NEWS: BIDEN NOTIFIES CONGRESS; DECLARES NATIONAL EMERGENCY IN USA OVER RUSSIA THREAT TO NATIONAL SECURITY

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/breaking-news-biden-notifies-congress-declares-national-emergency-in-usa-over-russia-threat-to-national-security (15.4.2021)

    VastaaPoista
  8. En saanut tätä viestiä onnistumaan vieraskirjan kautta, joten laitoin sen tähän (Pekka):

    Putinin kotikaupungin yllä leijaili kolmion muotoinen UFO - pysytteli pitkään paikallaan

    Kolmion muotoinen UFO Teksasissa

    Musta kolmio Lontoon yllä

    USA:n laivasto kuvasi kolme pyramidin muotoista ufoa – puolustusministeriö vahvistaa videoiden aitouden 14.4.2021

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/759c8a5e-c788-475f-af1a-0d957baf5508

    TR-3B Secret Plane | Top-Secret US Air Force Black Triangle

    Videoita TR-3B:n mielettömästä tuhovoimasta. Iran pelkää!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=z6ZBkTUr5Xc

    https://www.youtube.com/watch?v=uRhOFGc9LJo

    https://www.youtube.com/watch?v=OGELziXtUoU

    Tässä teille USA:n toteutunutta alien-teknoglokiaa, TR-3B Secret Plane:

    TR-3B, koodinimi ASTRA, kehitettiin AURORA-ohjelman rahoilla "mustasta budjetista". Hallitus tekee kaikkensa tämän tekniikan suojaamiseksi.

    Elohopeapohjainen plasma, joka puristuu 250 000 ilmakehään ja 150 Kelvin-asteen lämpötilaan ja kiihtyy 50000 kierrokseen minuutissa, luo suprajohtavan plasman painovoiman keskeytymisen seurauksena levitaation.

    Kone tuottaa pyörivän magneettikentän, joka häiritsee tai neutraloi painovoiman vaikutuksia aluksen massaan 89 prosentilla. Anti-painovoima tarjoaa hylkäysvoiman, jota voidaan käyttää työntövoimana. Se aiheuttaa häiriön Maan painovoimakentässä, pyöreän kiihdyttimen kiertävässä massassa. Tämä tekee koneesta erittäin helpon ohjattavan ja pystyy voittamaan kaikkien koskaan rakennettujen lentokoneiden suorituskyvyn ja liikkeet.

    TR-3B pystyy liikkumaan erittäin suurella nopeudella, näkymättömänä, pysty- tai vaakasuunnassa tai vain leijumaan. Koneessa on ydinohjusmoottori ja suurin lentokorkeus 120 km.

    https://medium.com/@alinad.florina87/tr-3b-secret-plane-top-secret-us-air-force-black-triangle-fab10f4f1675

    VastaaPoista
  9. Kahdenneksitoista, koskien vainoa: Viisi päivää ennen pääsiäissunnuntaita, Maailman terveysjärjestön (WHO) Euroopan aluetoimisto julkaisi joukon vapaaehtoisia ohjeita "vastuulliseen palvontaan" pääsiäisen aikana. Tämän globalistiryhmän mielestä, "vastuullinen palvonta" tarkoittaa koko maanosan laajuisia, supistettuja jumalanpalvelusmenoja ja perhekokoontumisia pääsiäissunnuntaina.

    Poliisi hajotti baptistiseurakunnan jumalanpalveluksen ja vei pastorit putkaan – Räsänen tyrmistyi, Suomenmaa 23.4.2021
    https://www.suomenmaa.fi/uutiset/poliisi-haj...

    "Tapahtuma herättää huolen, onko viranomaisten toimintaa ohjaavassa hallinnossa riittävällä tavalla ymmärretty uskonnonvapauden merkitys perusoikeutena"

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com