Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 24. tammikuuta 2022

Globalistit eivät näe Tempauksen ja Ahdistuksen ajan tulevan pian by Daymond Duck 23.1.2022

Tässä pastori Daymond Duck'ilta tuore aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa muistutetaan maailman jumalattomien johtajien olevan täysin sokeita sille, mitä on tulossa hyvinkin pian. Tämä siksi, koska he eivät tunne Raamatun profetiaa. Mutta valveutunut kristitty näkee aikainmerkit ja osaa varautua aikakauden loppuun, joka merkitsee Jumalan tuomioiden lankeamista maan päälle, jota ennen tapahtuu Kristuksen omien ylösotto (Ilm. 3:10). Raportin suomensi: Olli R.

---------------------

He eivät näe sen tulevan (They Don’t See It Coming) :: By Daymond Duck

Published on: January 23, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/01/23/they-dont-see-it-coming-by-daymond-duck/

Haastattelussa 17. joulukuuta 2021, varapresidentti Kamala Harris sanoi: "Emme nähneet Deltan tulevan... Emme nähneet Omikronin tulevan."

Muutama päivä sen jälkeen toimittaja kysyi Biden'iltä: "Kuinka ymmärsit väärin?"

Biden nauroi ja vastasi: "Kukaan ei nähnyt sen tulevan. Ei kukaan koko maailmassa. Kuka näki sen tulevan?"
  • Kun Biden'in hallinto pysäytti Yhdysvaltojen ja Meksikon välisen rajamuurin rakentamisen ja alkoi puhua maahanmuuttajille annettavasta ilmaisesta terveydenhuollosta, ilmaisesta koulutuksesta, jne., he eivät nähneet, että maahanmuuttokriisi oli tulossa.
  • Kun Biden'in hallinto lopetti Keystone-putkilinjan rakentamisen ja öljynporauksen joillakin liittovaltion mailla, jne., he eivät nähneet inflaatiota, korkeita bensiinin hintoja ja korkeita elintarvikkeiden hintoja, jotka olivat tulossa.
  • Kun he vetivät nopeasti Amerikan joukot pois Afganistanista, Yhdysvaltain kansalaiset hylättiin, Yhdysvaltain sotilaita tapettiin, jne., mutta he eivät nähneet sen tulevan.
  • Kun demokraattisenaattori Joe Manchin sanoi, ettei hän äänestäisi Biden'in "Build Back Better" -lain puolesta sellaisena kuin se oli kirjoitettu, he eivät nähneet sen tulevan.
Raamatun profetian mukaan globalistit perustavat jumalattoman maailmanhallituksen ja -uskonnon sekä valtuuttavat Saatanan Antikristuksen hallitsemaan maailmaa; tämä laukaisee sodan, hyperinflaation, talouden romahduksen, nälänhädän, ruton, ja väkijoukkojen surmatuksi tulemisen. Mutta he eivät usko Raamattuun, eivätkä näe sen tulevan.

Kun sokea sokeaa taluttaa, niin he molemmat kuoppaan lankeavat.

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että Tempaus ja Ahdistuksen aika tulevat pian, mutta globalistit eivät näe myöskään näitä tuleviksi.

Ensinnäkin, koskien tulevaa maailmanhallitusta: 19. tammikuuta 2022 ilmoitettiin, että World Government Summit pitää kahdeksannen kokouksensa 29.-30. maaliskuuta Dubai'ssa.

Globaali eliitti kokoontuu kaikkialta maailmasta keskustelemaan tulevien hallitusten muodostamisesta.

(Huomaa: Tämä kirjoittaja uskoo, että maailma saa pian kymmenen samanmielistä johtajaa, jotka hallitsevat kymmentä kansakuntaryhmää, jotka mallinnetaan voimaantunutta EU:ta mukaillen. Niitä edustavat kymmenen rauta- ja savivarvasta – rautaiset ja muut – ei kymmenen rautavarvasta Nebukadnessar'in unen patsaassa. Materiaalit edustavat kansakuntia tai kansakuntaryhmiä – eivät ideologioita, poliittisia uskomuksia, hallitustyyppejä, jne.)

Toiseksi, 11. tammikuuta 2022, Biden'in hallinto ilmoitti suunnitelmistaan antaa yli 300 miljoonaa dollaria avustusta humanitaarisille ryhmille nälkäisten afgaanien (ihmisiä, joita talebanit, jotka tappoivat vetäytyviä Yhdysvaltain joukkoja, hallitsevat) ruokkimiseksi.

Kriitikot sanovat, että rahat päätyvät Talebanin käsiin, eivätkä nämä ihmiset saa niitä.

Biden'in hallinto syyttää jokaisesta epäonnistumisesta jotakuta toista (he syyttävät maahanmuuttokriisistä Trump'ia, korkeista lihan hinnoista lihayhtiöitä, korkeista bensiinin hinnoista öljy-yhtiöitä, Deltan ja Omikronin epäonnistuneesta hoitamisesta lääketieteellisen yhteisön huonoja neuvoja, jne.).

Ehkä heidän pitäisi pohtia, kuinka heidän kulutuspolitiikkansa on vaikuttanut inflaatioon.

Kolmanneksi, koskien ruttotauteja aikakauden lopussa: Tammikuun 12:ntena 2022 raportoitiin, että EU:n terveysviranomaiset ovat varoittaneet, että useampi kuin yksi Covid-19-tehosterokotus vuodessa voi vahingoittaa potilaan immuunijärjestelmää.

Ihmisten immuunijärjestelmän vaurioituminen kaikkialla maailmassa voi johtaa sellaiseen maailmanlaajuiseen ruttotautiin ja kuolemaan, jota Raamatussa ennustetaan. [Ks. Ilmestyskirjan 4. sinetti, Ilm. 6:7-8, Suom. huom.]

(Lisätietoja: Samana päivänä ilmoitettiin, että Maailman terveysjärjestön (WHO) luoma asiantuntijaryhmä oli sanonut, että "alkuperäisen rokotekoostumuksen toistuvat tehosteannokset eivät todennäköisesti ole sopivia pitkällä tähtäimellä." Kuten tämä kirjoittaja ymmärtää, artikkelissa nämä WHO:n asiantuntijat sanoivat, että toistuvat tehosterokotteet ovat huono idea.)

Neljänneksi, koskien petosta: 10. tammikuuta 2022 useiden kuukausien väittämien jälkeen, että Pfizer'in rokote on 100% tehokas Covid'in ehkäisyssä, Pfizer'in toimitusjohtaja Albert Bourla sanoi: "Kaksi rokoteannosta tarjoaa erittäin rajallisen suojan, jos ollenkaan. Kolme annosta tehosteen myötä tarjoavat kohtuullisen suojan sairaalahoitoa ja kuolemantapauksia vastaan. Vähemmän suojaa tartuntoja vastaan."

Bourla sanoi myös, että Pfizer on allekirjoittanut useita sopimuksia alalla, joka koskee geenien muokkaamista, ollen teknologiaa, jota Pfizer toivoo käyttävänsä Covid-rokotteessaan.

(Huomaa: 13. tammikuuta 2022 ilmoitettiin, että sotilaslääkintäryhmiä lähetetään kuuteen osavaltioon auttamaan sairaaloita, jotka ovat täynnä Covid-potilaita.)

(Huomaa: 13. tammikuuta 2022 ilmoitettiin, että joissakin Etelä-Kalifornian sairaaloissa on niin vähän henkilökuntaa, että ne pyytävät Covid-tartunnan saaneita työntekijöitä pysymään töissä.)

Viidenneksi, tammikuun 14:ntenä 2022 ilmoitettiin, että Ghanan presidentti Nana Akufo-Addo, Afrikasta, kertoi kansallisessa TV:ssä ghanalaisille Rockefellerien suunnitelmasta:
  • Levittää virusta,
  • Vähentää maapallon väestöä, ja
  • Tuhota maailmantalous.
Artikkelin mukaan Akufo-Addo kertoi kansalaisilleen, mistä he voisivat löytää todisteita näistä asioista, miten Fauci ja Gates ovat tässä mukana, ja ilmoitti aikovansa lopettaa kaikki rokotukset.

(Huom. näihin kolmeen asiaan liittyen: On mielenkiintoista, että Raamattu ennustaa maailmanlaajuisia pandemioita, ihmisjoukkojen kuolemaa, ja maailmanlaajuista talouden romahdusta Ahdistuksen aikana.)

Kuudenneksi, koskien Israelin paluuta aikakauden lopussa: Jumala sanoi, että karu maa metsitetään uudelleen (Jes. 60:13).

Palanneet juutalaiset ovat panneet esille miljoonia puita, ja 13. tammikuuta 2022 kerrottiin, että Israelissa on puhjennut mellakoita puiden istutusohjelmasta Negev'in autiomaassa.

Beduiinit syyttävät hallitusta yrityksestä kaapata maata heille kuuluvasta metsästä.

Tehdäksemme tästä nahinasta vakavamman, yksi arabijäsen Israelin hallituksen 61 jäsenen enemmistöstä (61 tarvitaan estämään hallituksen kaatuminen) sanoi lopettavansa äänestämisen hallituksen kanssa, kunnes se lopettaa puiden istuttamisen beduiinien vaatimalle alueelle.

Entinen pääministeri Netanyahu kehottaa hallitusta jatkamaan puiden istuttamista ja sanoi äänestävänsä hallituksen kanssa, jotta se ei romahda tämän asian takia.

Tietyssä mielessä tämä vaikuttaa pieneltä ongelmalta, mutta Jumalan Sana on toteutumassa, eikä sitä voida estää toteutumasta.

Seitsemänneksi, koskien uudelleen rakennettua Temppeliä Ahdistuksen ajan alkuvaiheessa: Tammikuun 16:ntena 2022, Israelin hallitus hyväksyi 35 miljoonan dollarin viisivuotissuunnitelman parantaakseen pääsyä Temppelivuoren itkumuurille ja lisätäkseen vierailijoiden määrää siellä, sekä auttaakseen rahallisesti muita olemassa olevia kehityshankkeita.

(Huomautus: Jotkut lukijat saattavat muistaa, että vuonna 2018 Israel sai päätökseen rakentamisen ja aloitti 2 junan käytön – Kuningas Daavid -nimisellä rautatiellä, koska kuningas Daavid perusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi – kuljettamaan vieraita Ben Gurion'in rautatieltä Jerusalemiin. Sen jälkeen, he päättivät rakentaa rautatieaseman lähelle Temppelivuorta ja nimetä sen presidentti Trump'in mukaan, koska hän tunnusti Jerusalemin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi. Jeesuksen ajoista lähtien nykyinen sukupolvi on ainoa sukupolvi, joka näkee uudelleen perustetun Israelin, uudelleen rakennetun Jerusalemin, ja rautatien, joka lisää Temppelivuorella kävijöitä, mutta epäuskoiset globalistit ja useimmat saarnaajat eivät näe mitä (tai Kuka) on tulossa.)

Kahdeksanneksi, koskien laittomuuden lisääntymistä ja Yhdysvaltojen muuttumista globalistiseksi poliisivaltioksi Antikristuksen alaisuudessa: Tammikuun 16:ntena 2022, Hal Lindsey esitti, että poliitikot voisivat saada Yhdysvaltain kansalaiset mukaan muuttamaan Yhdysvallat poliisivaltioksi lopettamalla rikosten syytteeseenpanon, vapauttamalla vankeja vankilasta, palkitsemalla pahan, ja rankaisemalla hyvää.

Lindsey uskoo (ja tämä kirjoittaja on samaa mieltä), että näiden asioiden tekeminen saisi lainkuuliaiset kansalaiset vaatimaan lisää hallituksen valvontaa, ja hallitus vastaisi säätämällä lakeja vapauksiemme vähentämiseksi.

Ei ole mikään salaisuus, että jotkut poliitikot kieltäytyvät jo nyt asettamasta syytteitä joihinkin rikoksiin, sallivat rikollisten pitää saaliinsa, jos he varastavat alle 1 000 dollaria, mikä johtaa ponnisteluihin evätä poliisilta rahoitus, jne.

Sen sijaan, että vaadittaisiin lakeja vapauksiemme poistamiseksi, kansalaisten tulisi erottaa korruptoituneet virkamiehet, koska he eivät tee työtään.

Tässä on lisätietoa lisääntyneestä laittomuudesta juuri nyt:
  • Yhdysvaltain korkein oikeus päätti 13. tammikuuta 2022, että Biden'in toimeksianto, jolla vaaditaan yli 100 työntekijän yrityksiä pakottamaan työntekijänsä ottamaan rokotuksen, on laiton. Vaikka tuomioistuin sanoi sen olevan laitonta, Biden kehotti yrityksiä määräämään rokotukset joka tapauksessa. Yhdysvaltain presidentti kehottaa laittomuuteen.
  • Näyttää olevan paljon todisteita siitä, että vuoden 2020 vaalit varastettiin; kuolleita äänestäjiä ja laittomia siirtolaisia äänesti joissakin paikoissa, joissakin paikoissa oli enemmän äänestäneitä ihmisiä kuin rekisteröityjä äänestäjiä, äänestysliput näyttivät olevan valokopioita, jne., ja syytöksiä on siitä, että demokraatit haluavat laillistaa nämä ja muut kyseenalaiset käytännöt Biden'in "Build Back Better" -lakiesityksessä. Ken Blackwell, vaalien eheyttä valvovan järjestön (Center for Election Integrity) puheenjohtaja on nimennyt demokraattien niin sanotun "äänestysvapauslain (Freedom to Vote Act)" "vapaudeksi huijata laiksi (Freedom to Cheat Act)". Se näyttää olevan Yhdysvaltojen merkittävän poliittisen puolueen yritys lisätä huijaamista ja antaa huijareiden päästä kuin koira veräjästä.
  • Tammikuun 14. päivänä 2022 ilmoitettiin, että varkaat Los Angeles'issa, Kalifornian osavaltiossa, ryöstävät junia ja murtautuvat 90 rahtikonttiin joka päivä. Rautatie-etsivät saavat monet varkaat kiinni ja luovuttavat heidät Los Angeles'in poliisille. Suurin osa varkaista ei joudu syytteeseen ja heidät vapautetaan 24 tunnin kuluessa.
Yhdeksänneksi, koskien nälänhätää: Ei ole vaikea löytää raportteja vajauksista ruokakaupoissa, jyrkästi nousevista päivittäistavaroiden hinnoista, jyrkästi kohoavista kuljetuskustannuksista (polttoaine, jne.), maatalouden lannoitepulasta, viljelykasvituotannon lisäämiseen tarvittavien lannoitteiden hintojen noususta, jne.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

6 kommenttia:

  1. ...jatkoa

    Euroopassa on veljeskuntia, jonka kautta myös heidän tulevat maailmanjohtajansa on asetettu. Se paljastui esimerkiksi vuonna 2020, kun jotkut tutkivat Klaus Schwabin hahmottelemia "Reset"-protokollia. Havaittiin, että hän on myös yhden erittäin arvostetun "Nuorten Globalistien" -tuotantokeskuksen "koulumestari". Siinä on pitkä lista Euroopan presidenteistä, pääministereistä, kuten Macron, ja jopa Yhdysvaltain osavaltion kuvernööreistä, kuten Gavin Newsom. Mitä tulee ”Kallon ja Sääriluiden veljelliseen salaiseen Luciferiaan? Sen lisäksi, että heillä on pyhään gematriaan perustuvien rakennusten pohjapiirrokset, nämä ritarikunnat tekevät päätöksensä myös tähtitieteellisten konjunktioiden, päiväntasausten, päivänseisausten ja planeettojen perusteella. ”Kallon ja Sääriluiden” tapauksessa he valitsivat 'merkiksi' monien joukosta luvun 322. Mitä erityistä tässä numerossa on. Merkityskerroksia on useita. Ensimmäinen käsite liittyy läntisen kalenterin kuukauteen ja päivään. Tässä tapauksessa tulkinta korreloisi 3. kuukauteen, maaliskuuhun ja 22. päivään. Tämä on myös 1 tai 2 päivää kevätpäiväntasauksen jälkeen. Ja vuosisadasta riippuen muinaisina aikoina kevätpäiväntasaus oli 22. maaliskuuta jne. Näin ollen aurinkovuoden 1. neljännes on merkittävä, koska juuri tästä ajasta talvi päättyy ja kevät alkaa tähtitieteellisesti. Tämän numeron toinen korrelaatio käsittelee numerologiaa. 322 + 223 = 555 (Mikrokosmos) Kuolema ja ylösnousemus. Pentagrammi 322 x 233 = 666 ylösalaisin (3x2=6) (2x3=6) (2x3=6) (Makrokosmos).

    VastaaPoista
  2. ...jatkoa

    Latinalaisessa/läntisessä aakkostossa "G" on seitsemäs kirjain. Mutta jos lisäät sekvenssin käänteisessä järjestyksessä, 322 + 223, tulos on 555. Tämä on kuoleman ja ylösnousemuksen prosessin okkultismin koodi. Tämä on sisällytetty heidän "Osiriksen nousuun” sekä Lucifer-riittiin. Vapaamuurarit suorittavat tämän taikurituaalin aina, kun on esimerkiksi uusi Yhdysvaltain presidentti valitaan. Se on todella loitsua hallita Valkoisessa talossa johtavan henkilön nousua ja tuhoa. Miksi 555 yhdistetään "Kuolemaan ja ylösnousemukseen" johtuu siitä, että se on pilkkaa Jeesuksesta Kristuksesta, joka on ainoa JUMALA-Ihminen, joka on kuollut ja noussut kuolleista. Luciferilaiset uskovat, että heillä on voima tehdä samoin, kun Antikristus, heidän Pimeyden Lordinsa tapetaan ja hänet on nostettava kuolleista, kuten Raamattu opettaa tapahtuvan Antikristukselle. Numeron kätketyn merkityksen kolmas esitys näkyy siinä, kuinka jos luku kerrotaan 322 x 233, yksittäin sen käänteisversiona, tuloksena on 666. Tässä on yksi kosmoksen syvimmistä okkultistisista salaisuuksista. Kuinka niin? Suhde 555-666 toistaa 5-6-suhdetta, joka nähdään matematiikassa, geometriassa ja luomisessa. Se on "Kuten ylhäällä, niin alhaalla", joka on sisällytetty numeroihin, mikä merkitsee suoraa suhdetta mikrokosmosen ja koko luomakunnan makrokosmoksen välillä. Mutta tämä on JHVH:n työtä Luojana ja kuinka Lucifer on yrittänyt anastaa siihen liittyvän tiedon ja voiman. Tämä tarkoittaa pyhää geometriaa tai gematriaa heksagrammiin kiinnitetyksi pentagrammiksi jne. Esimerkiksi kun ”Kallon ja Sääriluiden ” jäsenet tapaavat, he yhdistävät nerokkaasti tämän rakenteen. Se on Kosminen. Heillä on 6 "veljeä" ja se on sidottu aikaan klo 18.00. Sitten kellon oikealla puolella on 6 "veljeä". Tämä kuvaa 6-6-6 "pedon merkkiä". Keskuksessa on 5 "veljeä", joista 2 istuu tuoleissa. Kello kuvan keskellä esittää Luciferia Saturnuksena. Se on sitten aihe Isä-ajalle, kuolemalle, viikatemiehelle jne. Ja näin Saturnus-planeetalla tulee olemaan rooli silloin, kun Mars saapuu Kauriin konjunktioon Venuksen kanssa 22. maaliskuuta 2022 (322). He tulkitsevat 5-5-5 linjauksen siten, että 5 "veljeä" on vasemmalla, 5 "veljeä" oikealla tasapainottavat 5 "veljeä" keskellä. Kahdella istuvalla on jalat ristissä ja 1 'veli' keskellä nojaa eteenpäin kädet erillään kiinnitettyinä Keskitemppeliin, jossa on todellinen pääkallo ja luut jne. Tämä järjestely muodostaa Luciferialaisten vapaamuurarien ja myös katkaistujen kompassin ja neliön. Keskeneräinen pyramidi tai Nimrodin torni. Se on pohjimmiltaan kopio ja kuvaus USA:n kääntösinetistä. Ja muuten, tämä on myös tieto, että he hallitsevat, poliittisesti kaikkia hallituksen osa-alueita, oikeistoa, vasemmistoa ja keskustaa. Juuri näin he sitten asettavat "veljensä" vastaaviin paikkoihin, poliittisesti.

    VastaaPoista
  3. ...jatkoa

    Seuraava piilotettu vihjailu on JUMALAN Pojan Jeesuksen kuoleman Golgatan ristillä pilkkaaminen. Golgata on latinaa ja tarkoittaa pääkalloa, koska se on täsmälleen paikka, johon Jeesus vietiin ristiinnaulittavaksi Morian vuorelle Jerusalemissa 14. huhtikuuta 32 jKr. Itse asiassa tähän päivään asti tuo "Skull" -muodostelma harjulla on aivan Damaskuksen portin ulkopuolella. Sitä vastapäätä on nykyinen linja-autoasema ja harjulla on tämä "kallo"-aihe. Se on myös puutarhahaudan vieressä Monet ehdottavat, että kun ristiinnaulitseminen tapahtui ja Jeesus haudattiin jne. Raamatussa sanotaan, että keskipäivästä alkaen koko maailma syöksyi pimeyteen 3 tunniksi, kun Jeesus oli ristillä. Monet väittävät, että se oli ainutlaatuinen auringonpimennys-ilmiö, mutta myös kuinka pimeyden voimat tulivat spektakkeliin luullen, että he olivat tehneet Jeesuksen. Mutta Lucifer ei ymmärtänyt, että Jeesus voitti langenneen voidellun Kerubin. Ja Jeesuksella oli kuoleman valta jokaista ihmistä kohtaan. Siten taustan syynä on tarjota konteksti siinä mielessä, että ottaen huomioon tällaiset okkulttiset tiedot, on erittäin kiehtovaa pohtia, kuinka Mars-planeetta sitten on Kauriissa, täsmälleen 22. maaliskuuta 2022 tai 322. Ja? Astrologisen -kokemuksen perusteella uskotaan, että lusiferilaiset ottavat tämän merkikseen aloittaakseen sodan ihmisyyttä vastaan, enemmän kuin he ovat jo tehneet COVID-pehmeän kansanmurhan yhteydessä. Monet maailmantapahtumat ovat perustuneet tähän päivämäärään. Sellaisten lusiferilaisten, vapaamuurarien kabbalistien päätökset, jotka he tällaisina "erikoisina" päivinä tekevät, on vangita saatanalliset kosmiset energiat ja saada heidän pyrkimyksensä onnistumaan.

    VastaaPoista
  4. ...jatkoa

    Kevätpäiväntasaus. Täten Marsin, sodan jumalan konjunktio koostuu Saturnuksesta ja Venuksesta samanlaisena päivämääränä, 22. maaliskuuta 2022. Saturnus on Saatanan kielikuva ja yksi kahdesta kaasujättiläisestä, mikä tahansa tulee tähdistöön Venus, myös okkultismissa, on kielikuva Luciferille. Heille Venus on Jeesuksen Kristuksen antityyppi, jonka Hän itse kuvailee Venuksen kaltaiseksi Ilmestyskirjassa. Siten voitaisiin odottaa käännekohtaa mahdollista sotaa kevätpäiväntasauksen jälkeen. Nyt jää nähtäväksi, mitä se tulee olemaan tai miltä se näyttää. Tällä hetkellä on 3 sotatannerta, jotka ovat kärjistymässä täysimittaiseksi alueelliseksi sodaksi. Niillä on tekemistä Venäjän, Kiinan ja Israelin kanssa. Mars-planeetalla on nyt tähtitieteellinen tekijä, kuten mainittiin, tällainen 22. maaliskuuta 2022 (322), konjunktio Kauriin tähdistössä vahvistuu ja sen voimat vahvistavat kahden muun planeetan konjunktiota siellä, Saturnuksen ja Venuksen. Joten, miten kaikki tämä konteksti, 322 okkulttinen tausta, tulee tulkitsemaan kolminkertaista yhteyttä Marsin, sodan jumalan, kanssa? Sen perusteella, mitä artikkeli aloitti, Raamattu sanoo, että muinaisessa maailmassa "kuninkaat lähtivät sotaan" keväällä, kun kevätpäiväntasauksena. Näin oli kuningas Daavidin tapauksessa, vaikka tässä tapauksessa hän ei tehnyt niin, ja se oli syy hänen kaatumiseensa, kun hänestä tuli hajamielinen ja haavoittuvainen. Voisi olettaa, että tänä maailmanaikana "kuningas", joka on ollut USA, on myös taipunut olemaan vapaan maailman johtaja, esimerkki "kansakuntien kuninkaana". Mutta on sen sijaan se on "hajotettu" ja tullut heikoksi, ja se johtaa kuningas Daavidin syntiin, aivan yhtä paljon. Tällä hetkellä USA:n viholliset tekevät kenties liikkeensä lusiferilaisten strategioiden mukaisesti, jotka käyttävät kosmisia linjauksia ja heidän okkulttista taikuuttaan tehdäkseen "liikkeensä" nykyisellä maailman shakkilaudalla. Ja mitä ensiaskeleita ne ovat? Ajattele, että tällä hetkellä maailmassa, planeetalla Maa, on 3 suurta sotatannerta. Venäjän-Ukrainan sota Venäjän sotilasjoukot voisivat ylittää Itä-Ukrainan, itsejulistautuneen tasavallan, rajan. Tämä saattaa koskea Natoa ja USA:ta, mutta ei todennäköisesti, koska Nato ja USA ovat heikkoja ja sen toisen maailmansodan jälkeinen liittouma on hiipumassa. Kiinan-Taiwanin sota. Kiina on uuden maailman supervalta, joka on syrjäyttänyt USA:n häviävän sotilasvoiman. Tämän uuden löydetyn taloudellisen ja sotilaallisen voiman ansiosta kiinalaiset voivat hyvinkin ottaa Taiwanin ilman taistelua. Israel-Syyria/Iran sota. Jatkuvasti eskaloituvat Israelin hyökkäykset Syyriaan ja Iraniin voivat hyvinkin saada aikaan aluesodan, jonka Israel lopulta voittaa. Raamatun profetiaan perustuen seuraava jakso voisi alkaa. Jesajan luvun 17 tapahtuma johtaa Psalmin 83 sotaan.

    VastaaPoista
  5. ...jatkoa

    Mikä on tuleva kriittinen sota, arvioiden mukaan se koskee Israelia. Monet raamatuntutkijat ja lopun aikoja tutkivat uskovat, että se on seuraavaksi horisontissa. Että ehkä 22. maaliskuuta 2022 (322) alkaen syttyy sota muslimien kanssa, ja se pyrkii tuhoamaan Israelin "kerta kaikkiaan". Se on Psalmin 83 sota. Ja mikä merkitys tällä on? Tämän sodan takia Antikristus tulee ilmestymään ja sen jälkeen "takaa" Israelin "rauhan ja turvallisuuden" 7 vuodeksi. Tämä mahdollistaa sitten kolmannen temppelin rakentamisen ja Danielin 70. viikon alkamisen siinä tapauksessa, jos skenaario on todella sopusoinnussa sen kanssa, mitä Raamattu on esittänyt. Siten tarkkaillaan suurella odotuksella siitä pisteestä eteenpäin 22. maaliskuuta 2022 (322). Osoittaako se kärjistymistä ja lopullista sotilaallista vastakkainasettelua kosmisten voimien ja sodan jumalan, Marsin kanssa sopeutumisen energisoimana? Ja tämä johtuu siitä, että sen voimia vahvistaa Saturnuksen ja Venuksen konjunktion Kauriin tähtikuviossa? Mutta toistaakseni pääasiallinen syy siihen, miksi uskotaan, että tulevan sodan pääasiallinen satunnaisuus liittyy Israeliin, perustuu vertaukseen hedelmättömästä viikunapuusta Luukkaan 13:6:ssa. Eräs mies istutti viikunapuun viinitarhaansa, ja hän tuli etsimään hedelmää, mutta ei löytänyt. Sitten hän huusi puutarhurille, joka hoiti viinitarhaansa, ja sanoi hänelle: "Katso, nämä kolme vuotta minä tulen etsimään hedelmää tästä viikunapuusta, enkä löydä. Leikkaa se alas. Miksi se rasittaa maata? Puutarhuri vastasi hänelle ja sanoi: "Herra, anna sen olla myös tänä vuonna, kunnes minä lannoitan sen." Ja jos se kantaa hedelmää, se voi hyvin; mutta jos ei, niin sen jälkeen sinun tulee leikata se alas." Huomaa sitten, että Israelin 1948 uudestisyntymisen 70-vuotisjuhlapäivä oli vuonna 2018.

    VastaaPoista
  6. ...jatkoa

    Sitten on kulunut 3 vuotta tuosta hämmästyttävästä Profeetallisesta askelmerkistä. Nyt vuonna 2022 Israel on päättänyt 73. vuoden syklinsä eli 3. vuoden 'koeaikansa', ja se on 2018 + 3 vuotta vastaamaan vuotta 2021. Tämä tarkoittaa, että 1 armon lisävuosi olisi 2022. 4. vuoden syklissä. Merkitys? Israel ei ole tuottanut parannuksen hedelmää, eikä se voi tehdä tällä hetkellä; vasta kun Jeesus palaa toisessa tulemuksessaan. Se tarkoittaa, että vuosi 2021-22 rabbikalenterissa vastaa nykyisen sapattisyklin 7. vuotta. Mihin sitten Israel 'leikataan' tulevan ahdistuksen aikana? Tämä viittaa vahvasti siihen, että vuoden 2022 loppuun mennessä Israel siirtyy Danielin 70. viikkoon. Tämä tapahtuu, jos ei tulkita ja lueta vain raamatullista vertausta, Danielin profetiaa, vaan myös tähtitieteellistä linjausta, joka käsittelee sodan jumalaa, Marsin kolmikonjunktiossa tulevan Kauriin merkissä.

    https://www.postscripts.org/ps-news-608.html



    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com