Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 28. helmikuuta 2022

”Säädetty päivä” lähestyy maailmanlaajuiselle tuomiolle, joka päättyy Herran Jeesuksen toiseen tulemiseen maan päälle by Daymond Duck 27.2.2022

Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiapäivityksessä Rapture Ready -sivustolla muutamia merkkejä siitä, että olemme lähestymässä säädettyä päivää (Herran päivä, 7-vuotinen Ahdistus), jolloin tuomioiden kautta ihmisiä kehotetaan tekemään parannus ja uskomaan Jeesuksen evankeliumi. Tältä koetuksen hetkeltä tullaan pelastamaan kaikki ne kristityt, jotka ovat valmiita Herran tulemukseen Tempauksessa (Ilm. 3:10). Raportin suomensi: Olli R.

--------------------

Lähestymme säädettyä päivää (Approaching The Appointed Day) :: By Daymond Duck

Published on: February 27, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/02/27/approaching-the-appointed-day-by-daymond-duck/

Kansakunnat äänestivät YK:ssa 25. syyskuuta 2015 äänin 193–0 "uuden universaalin agendan" puolesta, jota kutsutaan nimellä The Transforming Our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen agenda vuodelle 2030).

Kolme päivää myöhemmin, presidentti Obama puhui YK:ssa ja sanoi: "Globaali integraatio (kansojen yhdistäminen) on agenda, joka ylittää kansallisvaltioiden suppeasti määritellyt edut."

Ymmärtääkseni Obama sanoi, että kansojen yhdistäminen maailmanhallitukseksi on tärkeämpää kuin niiden kansallinen suvereniteetti.

Nämä YK:n kestävän kehityksen tavoitteet, joita jokaisen kansakunnan tulee noudattaa, ovat suuri askel kohti globalistien haluamaa maailmanhallitusta vuoteen 2030 mennessä tai sitä aikaisemmin.

Jumala varoitti kaikkia, että maailmanhallitus on tulossa, joka kestää seitsemän vuotta ja se on tuomion aikaa kansoille (Dan. 7:23, 9:27; Ilm. 13:7).

Sefanja sanoi: ”Sentähden odottakaa minua, sanoo Herra, odottakaa sitä päivää, jona minä nousen saaliille. Sillä minun tuomioni on, että minä kokoan pakanakansat, saatan kokoon valtakunnat vuodattaakseni heidän päällensä tuimuuteni, vihani kaiken hehkun; sillä minun kiivauteni tuli kuluttaa koko maan” (Sef. 3:8).
  • "Herran päivä" on yksi Ahdistuksen ajan nimistä, aika, jolloin Jumala vuodattaa raivokkaan vihansa kansojen päälle.
  • Kun se alkaa, jumalattomat globalistit kutsuvat sitä "Karitsan vihaksi" ja "Hänen vihansa suureksi päiväksi" (Ilm. 6:15-17).
  • (Hyvä uutinen löytyy 1. Tess. 5:9:stä).
Jeesus sanoi: "Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule" (Matt. 24:21).
  • "Suuri ahdistus" viittaa Ahdistuksen ajan viimeiseen 3 ½ vuoteen, aikaan, joka on pahempi kuin mikään, mitä on koskaan tapahtunut tai tulee koskaan tapahtumaan maan päällä.
Jeesus sanoi: "Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät" (Matt. 24:29).
  • "Niiden päivien ahdistus" viittaa tulevaan aikaan, joka päättyy Jeesuksen toiseen tulemiseen.
Paavali sanoi: ”Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus. Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista” (Apt. 17:30-31).
  • Jumalalla on "säädetty päivä" maailmanlaajuiselle tuomiolle ja Hän on käskenyt niitä, jotka palvovat muita jumalia kuin Jeesusta, tekemään parannuksen.
Eräällä lähetysmatkallaan, apostoli Paavali meni paikkaan Ateenassa nimeltä Mars' Hill (Areiopagi) (Apt. 17:16-31).
  • Kreikkalaisilla oli patsaita monista jumalista.
  • Heillä oli jopa patsas tuntemattomalle Jumalalle.
  • Oli aika, jolloin Jumala jätti huomiotta tällaisen tietämättömyyden.
  • Mutta Jumala on vanhurskas, ja Hän on määrännyt tuomiopäivän niille, jotka hylkäävät Jeesuksen (kuten tuleva maailmanhallitus tekee).
  • Jeesuksen ylösnousemus on julistus siitä, että Jumala on todellinen, ja ihmisten on tehtävä parannus ennen kuin säädetty päivä koskien maailmanlaajuista tuomiota koittaa.
  • Jumala lähetti Jeesuksen kärsimään ja kuolemaan ristillä maailman syntien tähden, Hän herätti Jeesuksen kuolleista vakuuttaakseen kaikille, että Hän hallitsee, ja Hän tulee olemaan erittäin vihainen niille, jotka yrittävät poistaa jokaisen maininnan Jeesuksesta hallinnossa, historiassa ja yhteiskunnassa.
Tässä on joitain viimeaikaisia merkkejä siitä, että lähestymme tulevaa Herran päivää.

Ensinnäkin, noin 2 viikkoa sitten, 2 maanjäristystä (3.6 ja 3.8 magnitudia) iski Israeliin (ei vahinkoja), ja 15. helmikuuta 2022, 2 muuta maanjäristystä (3.5 ja 3.1 magnitudia) iski Israeliin uudelleen (4 maanjäristystä noin 2 viikossa, ei vahinkoja).

Tämä äkillinen puuska maanjäristyksiä (ja muita läheisissä kansakunnissa) ei välttämättä tarkoita mitään, mutta Jumalan viha aiheuttaa suuren vavahtelun Israelissa, kun Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israelin kimppuun pohjoisesta vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä Googin ja Maagogin taistelun aikana (Hes. 38:8, 16, 18-20).

Näillä kansakunnilla on nyt joukkoja Syyriassa (Israelin pohjoispuolella), ja monet profetianopettajat uskovat, että hyökkäys saattaa olla välitön.

Toiseksi, Raamatun mukaan sade palaa Israeliin aikakauden lopussa, ja helmikuun 11:ntenä 2022 kerrottiin, että talvisateet ovat nostaneet Galileanmeren vedenkorkeutta niin, että se on nyt vain 1.28 metriä alle enimmäiskapasiteetin.

Vedenpinnan odotetaan nousevan jatkuvasti, ja Israelin on luultavasti avattava Deganian pato tulvien estämiseksi.

Kolmanneksi, Vanhassa testamentissa, Antiokus Epifanes, esikuva tulevasta Antikristuksesta, korotti itsensä, häpäisi Temppelin, vainosi juutalaisia, heitti totuuden maahan (valehteli) ja menestyi (asioita, joita tapahtuu Ahdistuksen aikana; Dan 8:11-12).

Koskien erityisneuvonantaja John Durham'in raporttia: 16. helmikuuta 2022, Franklin Graham sanoi: "Kahden vuoden ajan amerikkalaiset sietivät tiedotusvälineiden valheita valheiden perään, ja Hillary Clinton'in kampanja oli kaiken takana."

Mediassa, oikeusministeriössä ja FBI:ssa näyttää olevan korruptiota, koska Hillary'llä on kokemusta itsensä korottamisesta ja totuuden heittämisestä maahan, mutta hän jatkaa menestymistään.

Kansalaiset näkevät paljon Hillary'n kaltaisia johtajia Ahdistuksen aikana.

Neljänneksi, koskien petosta ja korruptiota valtamediassa: Helmikuun 18:ntena 2022, profetia-asiantuntija ja entinen Valkoisen talon kirjeenvaihtaja William Koenig listasi sivustollaan Koenig’s Eye View viisi skandaalia, joita valtamedia ei käsittele:
  • Hunter Biden'in laittomat liiketoimet.
  • Hillary Clinton'in väitetty Trump'in vakoileminen.
  • Se, mitä John Durham'in tutkimus voi löytää tulevaisuudessa.
  • Väitetty vaalivarkaus useissa osavaltioissa.
  • Fauci'n rooli Kiinan Wuhan'issa.
Suurin osa uutiskanavista on osittain globalistien omistuksessa tai heidän vaikutuksensa alaisuudessa, eivätkä ne enää ole luotettavia tiedonlähteitä.

Viidenneksi, koskien Biden'in pyrkimyksiä pysäyttää Venäjän hyökkäys Ukrainaan: Tammikuun 26:ntena 2022, Paul Craig Roberts Institute for Political Economy -instituutista sanoi: "Se on Yhdysvallat, jonne ollaan hyökkäämässä (laittomien siirtolaisten toimesta), ei Ukraina."

Globalistit haluavat voimakkaamman maailmanhallituksen ja EU:n, sekä vähemmän voimakkaan Venäjän, Kiinan ja Yhdysvallat.

(TIEDOKSI: Venäjä ja Kiina haluavat hallita NWO:ta, joten ne yrittävät laajentaa valtaansa nyt, mutta ne eivät onnistu. Antikristus saa ihmeellisen paljon aikaan hävitystä (saatanallisella voimalla ja hämmästyttävillä korkean teknologian aseilla; Dan. 8:24), ja hän voittaa.)

(Päivitys: Helmikuun 22. päivänä 2022, Venäjän joukkoja saapui kahdelle Ukrainan alueelle. En voi ennustaa tulevaisuutta, mutta jotkut erinomaiset Raamatun profetiaopettajat uskovat, että Biden'in säälittävä reaktio kannustaa Putin'ia lähtemään pian Israelin perään. Aika näyttää.)

Kuudenneksi, koskien tulevaa maailmanhallitusta: Kansalaiset ovat nyt saaneet pienen vilauksen siitä, millaista se tulee olemaan kaikkialla maailmassa katsomalla, mitä pääministeri Justin Trudeau (oppilas Maailman talousfoorumin tulevien globalistijohtajien koulussa) tekee Kanadassa.
  • Trudeau ei vedonnut hätätilalakiin suojellakseen ihmisten oikeuksia, vaan tukahduttaakseen rauhanomaisen kansan mielenilmauksen, koska hän on jatkuvasti rajoittanut heidän oikeuksiaan (rajoitti kirkkojen jumalanpalveluksia, määräsi ihmisiä rokottautumaan vastoin tahtoaan, sai ihmiset menettämään työpaikkansa, koska he eivät ottaneet rokotuksia, eväsi ihmisiltä oikeuden poistua maasta ilman rokotusta, kieltäytyi päästämästä ihmisiä kuolevaisten läheistensä luokse, jne.).
  • Trudeau on diktaattori, joka kieltäytyi edes kuuntelemasta näiden väkivallattomien kansalaisten valituksia, ja hän tähtäsi heihin yksinkertaisesti siksi, että he olivat eri mieltä hänen kanssaan.
  • Noin 200 mielenosoittajaa on pidätetty, osaan on käytetty kyynelkaasua, pippurisumutetta, heitä on työnnetty maahan, potkittu, lyöty kiväärin perällä, huidottu, nimitelty, heidän pankkitilejään on jäädytetty, heidän ajoneuvoja on takavarikoitu, ikkunoita on lyöty irti heidän ajoneuvoistaan, perheitä on erotettu toisistaan, kuuleman mukaan hevoset tallasivat kävelyllä olleen vammaisen naisen, poliisin kerrotaan ampuneen kumiluoteja mielenosoittajia kohti, jne.
  • Hallitus takavarikoi yli 75 pankkitiliä, ja joidenkin ihmisten pankkitilit, jotka eivät ole edes Ottawassa, jäädytettiin yksinkertaisesti siksi, että he lahjoittivat rahaa mielenosoittajille.
  • Mielenosoittajat ovat patriootteja, jotka pysäköivät ajoneuvoja pääkaupunkiin, mutta he eivät ole tuhonneet poliisiajoneuvoja, polttaneet rakennuksia tai heittäneet esineitä poliiseja kohti, kuten muut ovat tehneet ilman pidätystä, rangaistuksia, jne.
  • He ovat rauhanomaisesti protestoineet hallituksensa tyrannimaisia toimia rukoilemalla, laulamalla, kuuntelemalla puheita, heiluttamalla lippuja, jne.
Presidentti Biden ja muut kehottivat Trudeau'ta ryhtymään ankariin toimiin näitä ihmisiä vastaan, ja jos hän selviää siitä, niin allekirjoittanut uskoo, että he tekevät tämmöistä myös Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Vaaleilla valitsemattomat globalistieliittiläiset haluavat hallita elämämme kaikkia osa-alueita (mitä voimme sanoa ja mitä emme voi sanoa, voimmeko saada työpaikan vai emmekö saa työtä, millaista lääketieteellistä hoitoa voimme saada ja emme saa, minne voimme mennä ja mihin emme voi mennä, jne.), ja he yrittävät kieltää ihmisiltä oikeuden ilmaista mielipiteensä siitä, mitä he sanovat, mitä voimme tehdä ja mitä emme voi tehdä.

Yhdysvaltain perustuslaki ja muut kansalliset suuntaviivat (uskonnonvapaus, sananvapaus, jne.) eivät merkitse heille mitään, koska he ovat työntäneet läpi globaaleja lakeja ja ostaneet globaaleja sopimuksia, joiden sanotaan ylittävän kansojen lait.

Niin se on; he sanovat, että monet Amerikan lait eivät ole enää voimassa, koska Yhdysvallat on suostunut noudattamaan "Transforming our World: The 2030 Agenda for Sustainable Development" -asiakirjan tavoitteita.

Maailman talousfoorumi (WEF) kertoi meille, ettemme tule omistamaan mitään ja olemme onnellisia, ja Trudeau on jo alkanut takavarikoida ihmisten pankkitilejä ja omaisuutta (mutta hän ei voi ottaa haltuunsa ihmisten taivaaseen keräämiä aarteita).

(Päivitys: 22. helmikuuta 2022 kerrottiin, että Ottawan pormestari haluaa alkaa myydä ajoneuvoja, joita poliisi on takavarikoinut rekkakuljettajilta.)

Helmikuun 21. päivänä 2022, Kanadan edustajainhuone äänesti Trudeau'n hätätilavaltuuksien jatkamisen puolesta; joten näyttää siltä, ​​​​että Kanada on kaatunut, eikä kansakunta saa vapauttaan takaisin ennen kuin Ahdistuksen aika on ohi.

Pelosi mobilisoi jo Washington DC:n poliisia ja valmistautuu hyökkäämään Yhdysvaltain rekkakuljettajien "Freedom Convoy" -saattueeseen, joka on matkalla Washingtoniin.

Helmikuun 18:ntena, Biden pidensi kansallisen hätätilajulistuksen voimassaoloa Yhdysvalloissa.

Tämä kirjoittaja ei voi ennustaa, mitä tapahtuu, mutta globalistisen siirtymisen pysäyttäminen kohti maailmanhallitusta ei ole koskaan ollut kristityn toivo (toivomme on Tempaus).

Tervetuloa Uuden maailmanjärjestyksen alkuun, Amerikan ja maailman perustavanlaatuiseen muutokseen, lähestyvään Herran päivään, YK:n uuteen yleismaailmalliseen agendaan, maailman uuteen aikakauteen, hallinnollisen terrorismin aikaan, sananvapauden menettämiseen ja oikeuden menettämiseen sanoa, että olet eri mieltä hallituksen kanssa, vapauden kuolemaan, ja vainon alkamiseen Kanadassa, Yhdysvalloissa ja kaikissa maan päällä olevissa valtioissa.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com