Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Venäjään eli Googiin liittyviä ennustettavia asioita näinä päivinä kun Jumala alkaa toteuttaa viimeisten päivien profetioitaan Raamatussa by Daymond Duck 24.4.2022

Ukrainan sota näyttää kiihdyttävän Venäjää ja Israelia koskevan VT:n Hesekielin profetian kehittymistä, jossa Googin eli Venäjän ennustetaan lopulta hyökkäävän liittolaistensa kanssa Israeliin vuotten lopulla. Tästä ja muista aikainmerkki-tapahtumista seuraavassa tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin erittäin hyvän Google-kääntäjän avulla.

--------------------

Neljä ennustettavaa asiaa (Four Predictable Things) :: By Daymond Duck

Published on: April 24, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/04/24/four-predictable-things-by-daymond-duck/

Huhtikuun 15:ntenä 2022 kerrottiin, että Venäjä on virallisesti varoittanut Yhdysvaltoja, että sillä voi olla "arvaamattomia seurauksia", jos Yhdysvallat ei lopeta aseiden lähettämistä Ukrainaan.

Raportin mukaan Yhdysvallat teki selväksi, että asetoimitukset jatkuvat.

Mitä Venäjän "arvaamattomat seuraukset" ovat, ei tiedetä, mutta tässä on neljä ennustettavaa asiaa:
  • Jumala laittaa lopulta koukun Googin leukaan ja vetää Venäjän Israelin vuorille.
  • Jokainen hitunen ja hippunen Jumalan sanasta täyttyy.
  • Jumala ei kohtele ystävällisesti Googia ja Venäjää.
  • Se tapahtuu vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä.
Vain Jumala tietää päivän ja hetken, mutta se näyttää varmasti lähellä olevalta.

Tässä on lisää tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähestymässä tuota hetkeä.

Ensinnäkin, koskien luonnonkatastrofien yleistymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Filippiinejä pommitettiin sykloneilla 10.-12. huhtikuuta, jotka aiheuttivat tulvia ja maanvyörymiä tappaen 167 ihmistä, jättäen 110 kateissa oleviksi, ja ne vaikuttivat 1.9 miljoonaan ihmiseen.

Toiseksi, koskien luonnonkatastrofeja: Huhtikuun 14:ntenä 2022, lämpötila Vostok'in asemalla, Etelämantereella, putosi -106.2 Fahrenheit-asteeseen (-76.8 Celsius-astetta), joka on kaikkien aikojen alhaisin lämpötila maan päällä, ja oli huhtikuu.

(Kirjoittajan mielipide: Se saa minut skeptiseksi ilmaston lämpenemisen suhteen.)

Kolmanneksi, myös luonnonkatastrofeista: Huhtikuun 17:ntenä 2022, poikkeuksellisen rankat sateet Durban'issa, Etelä-Afrikassa, aiheuttivat tulvia, jotka tappoivat yli 440 ihmistä, jättivät yli 50 kadoksiin, ja tekivät tuhannet kodittomiksi.

Neljänneksi, koskien nälänhätää: Huhtikuun 13. päivänä 2022 ilmoitettiin, että elintarvikkeiden tukkuhinnat Saksassa nousivat 22.6% maaliskuun 2021 ja maaliskuun 2022 välisenä aikana (korkeinta tahtia 60 vuoteen).

Viidenneksi, koskien ruttotauteja: 16. huhtikuuta 2022 raportoitiin, että lintuinfluenssa on tartuttanut noin 27 miljoonaa kanaa ja kalkkunaa Yhdysvalloissa, ja munatusinan hinta on noussut yhdestä dollarista 2.95 dollariin viime marraskuusta lähtien.

Kuudenneksi, koskien Jerusalemin aiheuttamaa levottomuutta ja eläinuhrausten elvyttämistä uudelleenrakennetussa Temppelissä aikakauden lopussa: Ortodoksijuutalaiset ovat valmistautuneet siihen harjoittamalla eläinuhrauksia muissa paikoissa lähellä Temppelivuorta viime vuosina.

Juutalainen ryhmä nimeltä "Back to the Temple Mount (Takaisin Temppelivuorelle)" vaati eläinuhrausten järjestämistä Temppelivuorella 15. huhtikuuta 2022 (tämän vuoden pääsiäinen).

Hamas ja Islamilainen Jihad ilmoittivat suunnitelmista aiheuttaa ongelmia.

He tekivätkin niin, ja yli 150 muslimia haavoittui ja yli 400 pidätettiin (6 juutalaista pidätettiin myös ennen kuin he ehtivät uhrata).

Jerusalem on juovuttava malja ja väkikivi, joka ennustetaan Raamatussa.

Raamattu osoittaa, että maailman johtajat jakavat lopulta Temppelivuoren, ja kun niin tapahtuu, Jumala kohtaa heidät.

(Lisätietoa: Rabbi Tuly Weisz kirjoitti mielipidekirjoituksessaan 18. huhtikuuta 2022 seuraavaa: ”Hamas on kauhuissaan siitä, että lähes 75 vuoden valtiona olemisen jälkeen Israel alkaa kääntää huomionsa paikkaan, jonne Jumala päätti perustaa nimensä…. Palestiinalaiset terroristit pelkäävät, kun juutalaiset ovat tosissaan ryhtymässä palauttamaan meidän kaikkeinpyhintämme, paikkaa, jota kohti rukoilemme joka päivä, ja rakennusta, jossa rukoilemme Jumalaa toistuvasti koko liturgiamme ajan.” Weisz'in mukaan "Kun veri vuotaa juutalaisten pääsiäisenä (Passover) ja pakanoiden pääsiäisenä (Easter), on aika rakentaa Temppeli uudelleen.")

(Lisätietoa: 19. huhtikuuta 2022 kerrottiin, että palestiinalaishallinto (PA) varoitti Israelia jakamasta Temppelivuorta. Se on jotakin, jota jotkut maailman johtajat ovat ehdottaneet menneisyydessä. Monet profetianopettajat uskovat Raamatun opettavan, että se tullaan jakamaan (Joel 3:2; Ilm. 11:1-2)).

(Kirjoittajan mielipide: YK:n turvallisuusneuvosto kävi 19. huhtikuuta 2022 suljettujen ovien keskustelun tilanteesta. He eivät koskaan saavuta mitään, koska he jättävät huomiotta sen, mitä Raamattu sanoo Luvatun maan jakamisesta, he tuomitsevat aina Israelin, eivätkä koskaan vaadi palestiinalaisia terroriryhmiä vastuuseen väkivallastaan.)

Seitsemänneksi, koskien petosta ja korruptiota: Hunter Biden'in todennetussa läppärissä olevat sähköpostit osoittavat sen, että presidentti Biden (entisenä senaattorina ja Yhdysvaltain varapresidenttinä) oli yhteydessä useisiin Hunter'in työtovereihin.

Todennetut sähköpostit todistavat, että presidentti Biden joko valehtelee tai on mielisairas, kun hän kiistää tämän (todennäköisesti osa molemmista).

Kahdeksanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Venäjä näyttää olevan yhä vihaisempi Israelia kohtaan.

Israel äänesti 7. huhtikuuta 2022 YK:n yleiskokouksen päätöslauselman puolesta keskeyttää Venäjän jäsenyys YK:n ihmisoikeusneuvostossa, mikä on Venäjän mielestä epäystävällinen, laiton ja poliittisesti motivoitunut ele, jolla olisi seurauksia.

Siitä lähtien Venäjä on syyttänyt Israelia seuraavista asioista:
  • Lukuisten YK:n yleiskokouksen ja YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmien rikkominen miehittämällä Palestiinan maita.
  • Gazan kaistaleen muuttaminen "ulkoilmavankilaksi".
  • Meri-, maa- ja ilmasaarron asettaminen palestiinalaisille.
Venäjä kutsui 18. huhtikuuta 2022 Israelin Venäjän-suurlähettilään puhutteluun (ja virallisesti nuhteli) YK:n yleiskokouksen päätöslauselman puolesta äänestämisen vuoksi.

Samana päivänä Venäjän presidentti Putin puhui PA:n puheenjohtaja Abbas'in kanssa puhelimitse, tuomitsi Israelin vastauksen muslimien mellakoihin Temppelivuorella, ja lupasi Venäjän tuen palestiinalaisasialle.

Nämä ovat pahaenteisiä sanoja ja tekoja, koska Venäjä ja joukko islamilaisia liittolaisia hyökkää Israeliin vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com