Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 22. elokuuta 2022

Globalistit vievät maailmaa kohti profeetallista täyttymystä ja Ahdistuksen aikaa kuin koskaan ennen by Daymond Duck 20.8.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa puhutaan suoraan globalistien nykyhulluudesta heidän tavoitellessa Uutta maailmanjärjestystä, joka seuraa YK:n kestävän kehityksen suunnitelmaa. Samalla Raamatun profeetalliset aikainmerkit ovat alkaneet esiintyä kuin koskaan ennen, mikä merkitsee Ahdistuksen ajan läheisyyttä, jolloin seurakunnan ylöstempaus on tapahtumaisillaan.

----------------------

Kuten ei koskaan ennen (Like Never Before) :: By Daymond Duck

Published on: August 20, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/08/20/like-never-before-by-daymond-duck/

Ymmärtääkseni Jeesus opetti, että tulee sukupolvi, joka näkee kaikkien merkkien alkavan tapahtua (Luuk. 21:28).

Hän sanoi, että sukupolvi, joka näkee kaiken kehittyvän, on tietävä, että heidän lunastuksensa (vapautuminen; Jumalan suunnitelman toteutuminen) on lähellä.

Monet profetian opettajat ovat yhtä mieltä siitä, että päätössukupolven merkit ilmestyvät kuten ei koskaan ennen.

Seuraavat raportit näyttävät tukevan tätä.

Kun luet näitä raportteja, ymmärrä, että:
  • En ole koskaan aikaisemmin kuullut IRS:n (Yhdysvaltain veroviranomainen) mainonnasta aseellisille agenteille, jotka ovat valmiita tappamaan Yhdysvaltain kansalaisia.
  • Koskaan aikaisemmin Amerikassa ei ole ollut niin syvää hallituksen korruptiota kuin meillä näyttää olevan nykyään.
  • FBI ei ole koskaan aiemmin tehnyt ratsiaa entisen presidentin kotiin.
  • En ole koskaan ennen kuullut kansakunnista, jotka pakottavat maanviljelijät käyttämään vähemmän lannoitteita ja kasvattamaan vähemmän karjaa ruokapulan aikana.
  • En ole koskaan ennen kuullut globaalista johtajasta, joka kutsuisi ihmisiä hyödyttömiksi ilman kritiikkiä.
  • En ole koskaan ennen kuullut koulukirjoista, joissa lapsia kehotetaan syömään hyönteisiä ja rikkaruohoja.
  • Globalistit eivät ole koskaan aiemmin sanoneet, että ihmiset eivät tule omistamaan mitään ja olisivat onnellisia.
  • En ole koskaan ennen kuullut kouluista, jotka kertoisivat oppilaille, että on huonoa kutsua Amerikkaa Jumalan alaiseksi kansakunnaksi.
Globalistista agendaa edistävät kelvottomat mielet vievät maailmaa kohti profeetallista täyttymystä ja Ahdistuksen aikaa kuin koskaan ennen.

Ensinnäkin, viime viikolla kirjoitin, että 7. elokuuta 2022 Yhdysvaltain senaatti hyväksyi 739 miljardin dollarin harhaanjohtavasti nimetyn "Inflaation vähennyslain" (kongressin budjettitoimisto, sadat taloustieteilijät, muutama demokraatti, ja jokainen republikaani sanoo, ettei se alenna inflaatiota).

Lakiesitys:
  • Ei sisällä rahaa lisäjoukoille puolustamaan Amerikkaa.
  • Ei sisällä rahaa lisäpoliisivoimalle tekemään Amerikan kaupungeista turvallisempia.
  • Ei sisällä rahaa tekemään Amerikan rajoista turvallisempia.
  • Rahoittaa noin 87 000 uutta IRS-agenttia (veroagenttia) seuraamaan Yhdysvaltain kansalaisten ostamista ja myymistä.
Tällä viikolla haluan lisätä tähän:

Neljä päivää myöhemmin, elokuun 11:ntenä 2022, IRS julkaisi avunhakuilmoituksen osoitteessa USAjobs.gov.

Useat asiat aiheuttavat huolta siitä, että IRS palkkaa 87 000 agenttia lisää.
  • Yksi verohallituksen avunhakuilmoituksessa luetelluista agenttien tehtävistä on "Kantaa ampuma-asetta ja olla valmis tarvittaessa käyttämään tappavaa voimaa."
  • Toinen velvollisuus on: "Ole halukas ja kykenevä osallistumaan pidätyksiin, etsintämääräysten täytäntöönpanoon, ja muihin vaarallisiin tehtäviin."
  • Viime kuukausina IRS on ostanut useita miljoonia ammuseriä pistooleihin, haulikoihin ja AR-15-kivääreihin.
  • Monet hallituksen virkamiehet tukevat Maailman talousfoorumia (WEF), joka sanoo: "Et omista mitään ja olet onnellinen."
  • He haluavat hallituksen omistavan kaiken ennen vuotta 2030.
  • Monet hallituksen virkamiehet haluavat riisua Amerikan kansalaiset aseista.
  • Noin 30 aseistettua FBI-agenttia teki äskettäin ratsian entisen presidentin Trump'in kotiin.
Huolenaiheena on, että IRS pyrkii palkkaamaan tuhansia agentteja, jotka ovat raskaasti aseistettuja ja valmiita tappamaan Yhdysvaltain kansalaisia; samaan aikaan jotkut hallinnon virkamiehet haluavat riisua Yhdysvaltain kansalaiset aseista; ja Yhdysvallat tukee ryhmää (WEF), joka haluaa takavarikoida kaikkien omaisuuden.

Pelkääkö hallitus, että Yhdysvaltain kansalaiset taistelevat kotinsa, maatilojensa ja muun omaisuutensa säilyttämiseksi?

(Päivitys: 13. elokuuta 2022 ilmoitettiin, että veroviranomainen (IRS) oli juuri poistanut avunhakumainoksen, jossa ihmisiä pyydettiin "kantamaan ampuma-asetta ja olemaan halukkaita käyttämään tappavaa voimaa tarvittaessa." Olisin voinut poistaa yllä olevan, mutta ajattele sitä, että äänestäjien täytyy tietää se, että IRS halusi palkata ihmisiä, jotka olisivat valmiita tappamaan kansalaisia.)

Toiseksi, korruptiosta: 11. elokuuta 2022 kerrottiin senaattori Ron Johnson'in sanoneen: "Meillä on korruptoitunut lääketieteellinen järjestelmä tässä maassa. Lääkeyhtiöistä liittovaltion terveysvirastoihin sekä tutkimuslaitoksiin ja lääketieteellisiin aikakauslehtiin."

Korruptiota on hallintomme useilla kerroksilla, ja se on erittäin huolestuttavaa.
  • Yhdysvaltain presidentti
  • Tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC)
  • Kansallinen terveysinstituutti (NIH)
  • Elintarvike- ja lääkevirasto (FDA)
  • Oikeusministeriö (DOJ)
  • Yhdysvaltain liittovaltion poliisi (FBI)
  • Yhdysvaltain veroviranomainen (IRS)
On helppo uskoa, että Yhdysvaltain hallitus tukee tulevaa petollista Uutta Maailmanjärjestystä.

(Lisätietoa: 12. elokuuta 2022, Dave Hodges sanoi sen näin The Common Sense Show'ssa: "Vihollinen ei ole portilla. Vihollinen on portin sisäpuolella.")

Kolmanneksi, edelleen korruptiosta: 12. elokuuta 2022, William Koenig raportoi Koenig’s Eye View'ssa, että jotkut uskovat presidentti Trump'illa olevan asiakirjoja, jotka viittaavat korkean tason FBI:n ja DOJ:n osuuteen Venäjän salaliittohuijauksessa (Russian collusion hoax) ja muissa hankkeissa.

On olemassa spekulaatioita, että korkean tason FBI- ja DOJ-virkailijat lähettivät FBI-agentit Mar-a-Lagoon etsimään ja takavarikoimaan Trump'illa olevat todisteet.

Muutamat republikaanit etsivät ilmiantajia, jotka voivat vahvistaa tämän, ja Koenig huomautti, että ilmiantajia on tulossa esiin.

Skeptikoiden tulee muistaa, että FBI-agentteja on jäänyt kiinni valehtelemisesta tuomareille ja tiedotusvälineille koskien Venäjän salaliittohuijausta, ja DOJ:n virkamiehet ovat kutsuneet väärin perustein lasten vanhempia kotiterroristeiksi, koska he ovat valittaneet CRT (kriittinen rotuteoria) -opetuksesta kouluissa, jne.

(Lisätietoa: Spekulointi, että tämä oli likainen temppu estää Trump'ia asettumasta uudelleen presidenttiehdokkaaksi, on myös rehottavaa.)

(Lisätietoa: 15. elokuuta 2022 ilmoitettiin kongressiedustaja Jim Jordan'in sanoneen, että 14 FBI:n ilmiantajaa on käynyt edustajainhuoneen oikeuskomitean republikaanijäsenten luona väittäen FBI:n johtajien väärinkäytöksistä.)

Neljänneksi, koskien juutalaisten paluuta Luvattuun maahan aikakauden lopussa (Jer. 31:8-9): Elokuun 11:ntenä 2022 ilmoitettiin, että 31 066 juutalaista on jo palannut Venäjältä (18 891) ja Ukrainasta (12 175) tänä vuonna.

Ukrainasta palanneista 16–80-vuotiaista juutalaisista lähes 74 prosenttia on naisia, koska taisteluikäiset miehet eivät saa poistua maasta sodan riehuessa.

Tämä tuo mieleen sen tosiasian, että sota aiheuttaa pulaa miehistä Ahdistuksen aikana, minkä seurauksena seitsemän naista on valmiita menemään naimisiin yhden miehen kanssa saadakseen lapsen (Jes. 4:1).

Viidenneksi, koskien ruokapulaa ja nälänhätää: 9. elokuuta 2022 ilmoitettiin, että:
  • Alankomaissa on noin 54 000 maatilaa.
  • 11 200 maatilaa (lähes 21%) on pakotettu sulkemaan toimintansa ilmastonmuutoksen päästötavoitteiden saavuttamiseksi.
  • 17 600 maatilaa (lähes 33%) pakotetaan vähentämään omistamiensa nautojen määrää, jotta ilmastonmuutokseen vaikuttavan typen saastestandardit täytetään.
Viljelijät ovat menettämässä toimeentulonsa, elintarvikepula kasvaa, ja aiempien raporttien mukaan näitä menettelytapoja tullaan pakottamaan kansakunnille kaikkialla maailmassa.

Ne ovat osa "Maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävälle kehitykselle (Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development)" -tavoitteita.

(Lisätietoa: 13. elokuuta 2022, The Common Sense Show'ssa Dave Hodges sanoi, että tämä ongelma koskien ilmaa saastuttavaa karjaa mainitaan Biden'in "Inflaation vähentämislaissa". Hodges ei sanonut, mitä lakiehdotuksessa siitä sanotaan, mutta hänen mukaansa se on Biden'in lakiehdotuksessa, ja hän sanoi, että ruokapula on tulossa.)

Kuudenneksi, koskien ruokapulaa ja nälänhätää: 14. elokuuta 2022 ilmoitettiin, että:
  • Kanadan hallitus valmistautuu pakottamaan kanadalaiset maanviljelijät vähentämään sadon kasvattamiseen käyttämiensä typpilannoitteiden määrää.
  • Viljelijöiden pakottaminen käyttämään vähemmän typpilannoitteita vähentää tuotetun ruoan määrää.
  • Maailman nälänhädän vähentäminen vuoteen 2030 mennessä on YK:n tavoite, mutta typpilannoitteiden vähentäminen lisää nälänhätää maailmassa, ei vähennä sitä.
Typpilannoitteiden vähentäminen on myös osa "Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen toimintaohjelma vuodelle 2030" -tavoitteita.

(Lisätietoa: Vaikka Yhdysvaltain nykyinen hallinto väittää virheellisesti, että USA:ssa on nollainflaatio, YK varoittaa, että elintarvikkeiden hinnat jatkavat nousuaan, koska lannoitteiden hinnat nousevat jatkuvasti ja satotuotot laskevat.)

(Huomaa: Inflaatio on edelleen 8.5%, ei nolla.)

Seitsemänneksi, koskien maailman väestön vähennystä: 12. elokuuta 2022 kerrottiin, että Maailman talousfoorumin (WEF) johtajan Klaus Schwab'in pääneuvonantaja Yuval Noah Harari oli sanonut, että maailma ei tarvitse suurinta osaa nykyisestä väestöstään.

Harari'n mukaan tekoäly (AI; robotit, jne.) korvaa ihmisen, siirtyminen tekoälyyn lisääntyy, ja yhä useammat ihmiset tulevat hyödyttömiksi.

Harari ja WEF arvostavat ympäristöä ja kestävyyttä enemmän kuin he arvostavat ihmiselämää.

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan tekemää Jumalan hylkäämistä: 12. elokuuta 2022 ilmoitettiin, että Pohjois-Dakotan Fargo'n koululautakunta on päättänyt, että on laitonta vannoa uskollisuutta Yhdysvaltain lipulle, koska siinä mainitaan Jumala, eikä se "ole linjassa alueiden monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden arvojen kanssa".

Koululautakunnan varapresidentin mukaan "Uskollisuudenvalan täytyi mennä, koska se voi järkyttää hinduja, muslimeja ja ateisteja."

Yhdeksänneksi, koskien ruttotauteja ja petosta: 15. elokuuta 2022, Jill Biden'in, presidentti Joe Biden'in vaimon, Covid-testi oli positiivinen, vaikka hänet on tuplarokotettu ja hänelle on annettu kaksi tehosterokotetta (pistetty Covid'in vuoksi 4 kertaa).

Tähän mennessä kaikkien pitäisi tietää, että rokotukset ja tehosterokotteet eivät estä ihmisiä saamasta Covid-tartuntaa.

Rokotetuilla ja tehosterokotteen saaneilla ihmisillä voi olla lievempi Covid-tapaus (tai heillä voi olla rokotuksista aiheutuneita vaarallisia tai elämää-lopettavia sivuvaikutuksia), mutta he voivat silti saada Covid'in.

Ihmisten pitäisi olla huolissaan siitä, että Big Pharma (suuri lääketeollisuus) lahjoitti miljoonia dollareita poliitikoille ja ansaitsi miljardeja dollareita pakollisista rokotuksista.

Valitettavasti meidän pitäisi seurata rahoja, koska puhutaan ihmisten pakottamisesta rokottautumaan apinarokkoa ja muita pandemiapelotetaktiikoita vastaan.

Suuren yleisön turvallisuuden tulisi mennä poliittisten lahjoitusten ja Big Pharman voittojen edelle.

Kymmenenneksi, koskien elintarvikepulaa: Elokuun 8:ntena 2022 raportoitiin, että joissakin länsimaissa valtion rahoittamat propagandistit käyttävät nyt lastenkirjoja opettaakseen lapsia syömään hyönteisiä ja rikkaruohoja planeetan pelastamiseksi luonnonkatastrofeilta ja ilmastonmuutokselta.

Raportin mukaan tämä voi olla vaarallista lapsille.

Yhdenneksitoista, maailmanhallituksesta ja mahdollisesta (Danielin profetian) kymmenen kuninkaan noususta: 16. elokuuta 2022, Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi (minun sanoin selitykseni kanssa):
  • Yhdysvallat ja sen liittolaiset hallitsevat maailmaa yksinapaisella tavalla (Amerikka ja sen liittolaiset toimivat yhtenä voimana ja niillä on liikaa vaikutusvaltaa maailmassa).
  • Tämä yksinapainen dominanssi on tuomittu ja tullaan korvaamaan moninapaisella maailmalla (nykyinen kansainvälinen järjestys ei kestä, ja se korvataan uudella kansainvälisellä järjestyksellä, jossa useammat kansat jakavat vallan ja vaikutusvallan).
  • Yksinapaisen maailmanjärjestyksen aikakausi on mennyttä (Uusi maailmanjärjestys ja vallan uudelleenjako on saapunut.).
Raamatun mukaan, kymmenen kuningasta (johtajat, tsaarit, jne.) ovat alkusoittoa Antikristusta varten, ja he luovuttavat voimansa ja auktoriteettinsa Antikristukselle.

En tiedä, että Putin'in näkemys moninapaisesta maailmasta olisi 10 johtajaa samasta määrästä kansakuntaryhmiä, mutta uskon, että voimme nähdä alkua siitä.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com