Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 23. tammikuuta 2023

Jumala ei ollut väärässä kertoessaan jo toteutuneista pahoista asioista maailmalle eikä hän ole väärässä tulevaisuudenkaan suhteen koskien vielä toteutumatta olevia Raamatun profetioita by Daymond Duck 21.1.2023

Tässä pastori Daymond Duck'in tuore profetiapäivitys Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Pääteemana on Jumalan ennaltatietäminen kaikista tulevista asioista, joista Raamattu kertoo profetioina. Vaikka pahoja asioita tapahtuu, niin nekin ovat Jumalan hallinnassa ja osoittavat johonkin tiettyyn tarkoitusperään. Mikään ei ole sattumaa nyt aikakauden lopussa. Yksi huomattavista aikainmerkeistä, joista pastori kertoo tässä raportissaan, on maailmanhallituksen muodostuminen silmiemme edessä, kun kansakunnilta ollaan riisumassa oma päätäntävalta mm. uuden valmisteilla olevan pandemiasopimuksen myötä.

---------------------

Jumala ei ollut väärässä (God Was Not Wrong) :: By Daymond Duck

Published on: January 21, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/01/21/god-was-not-wrong-by-daymond-duck/

Puhuin äskettäin ajankohtaisista Raamatun profetioihin liittyvistä tapahtumista, ja mieleeni tuli kysyä seurakunnalta, onko Jumala väärässä kertoessaan meille, että pahoja asioita tulee tapahtumaan.

Oliko Jumala väärässä kertoessaan ihmisille, että:
  • Hän aikoi tuhota maailman vedenpaisumuksella?
  • Hän aikoi lähettää 10 vitsausta Egyptiin?
  • Hän aikoi tuhota Sodoman ja Gomorran?
  • Hän aikoi käyttää Babylonia Juudan tuhoamiseen?
  • Hän salli Messiaan tulla tapetuksi.
  • Hän aikoo lähettää Ahdistuksen ajan?
  • Hän aikoo tuhota maailman tulella?
Jumala ei ollut väärässä.

Hän ei tee virheitä eikä valehtele.

Hän käski meidän tarkkailla kaikkia niitä pahoja asioita, joita näemme muodostuvan tänään, koska Hän haluaa meidän tietävän, ettei Hän ole yllättynyt, luottavan Häneen, olemaan murehtimatta, tietävän, että Hän on ohjaksissa, tietävän, mihin kaikki nämä pahat asiat ovat menossa, varmistavan, että olemme pelastuneet, ja tavoittavan niin monta kadotettua kuin voimme.

Jeesus sanoi: "Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin" (Matt. 10:28).

Jumala tulee huolehtimaan kansastaan, ja vaikka jotkut meistä tapetaan, Hän ottaa sielumme ja henkemme taivaaseen ja herättää meidät kuolleista ylöstempauksessa.

Ollakseni rehellinen, jotkut profetianopettajat uskovat, että meidän sukupolvemme on siunattu nähdessään aikakauden lopun profetioiden muodostuvan, koska se tarkoittaa, että Tempaus on lähellä.

Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka näyttävät vahvistavan tämän olevan totta:

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: Tohtori Francis Boyle'n (oikeustieteen tohtori, filosofian tohtori, oikeustieteen professori Illinois'in yliopistossa, mies, joka on väitellyt oikeustapauksista Kansainvälisessä tuomioistuimessa) mukaan jokainen kansakunta maapallolla voisi menettää kansallisen suvereniteettinsa Maailman terveysjärjestön (WHO) Maailman terveyskokouksessa 21.–30. toukokuuta tänä vuonna.

Yksityiskohdat (jotka kaikkien on tiedettävä) ovat Michael Nevradakis'in (filosofian tohtori) kirjoittamassa The Defender'in julkaisemassa artikkelissa, jonka myös Life Site News julkaisi 16. tammikuuta 2023.

Se on liian pitkä käsitelläkseni yksityiskohtaisesti, mutta tässä on linkki:

https://www.lifesitenews.com/news/who-proposals-could-strip-nations-of-their-sovereignty-create-worldwide-totalitarian-state-expert-warns/?utm_source=digest-world-2023-01-17

Ymmärtääkseni kaksi asiakirjaa esitetään WHO:lle äänestettäväksi toukokuussa, "joista kriitikot sanovat, että ne riistävät kansoilta merkittävästi niiden suvereniteettia".
  • Ehdotettu kansainvälinen pandemiasopimus (luonnos joulukuussa 2022; siitä äänestetään WHO:n kokouksessa toukokuussa 2023; tarkistetaan ja viimeistellään WHO:n kokouksessa toukokuussa 2024).
  • Suositukset Kansainvälisistä terveyssäännöksistä (IHRs), jotka ovat peräisin salaisista keskusteluista 9.–16. tammikuuta 2023.
Artikkelissa sanotaan: "Kirjoittaja ja tutkija James Roguski'n mukaan nämä kaksi ehdotusta muuttaisivat WHO:n neuvoa-antavasta organisaatiosta maailmanlaajuiseksi hallintoelimeksi, jonka menettelytavat olisivat oikeudellisesti sitovia."

Boyle, joka on lukenut molemmat asiakirjat, sanoi: "Joko toinen tai molemmat perustavat maailmanlaajuisen totalitaarisen lääketieteellisen ja tieteellisen poliisivaltion Tedros'in (WHO:n pääjohtaja) ja WHO:n valvonnassa, joka on pohjimmiltaan etujärjestö Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskukselle (CDC), Tony Fauci'lle, Bill Gates'ille, Big Pharma'lle, biosodankäyntiteollisuudelle ja Kiinan kommunistiselle hallitukselle, joka maksaa suuren osan heidän laskuistaan. Joko he saavat säännökset tai sopimuksen, mutta molemmat ovat eksistentiaalisesti vaarallisia. Nämä ovat todella vaarallisia, eksistentiaalisen vaarallisia ja salakavalia asiakirjoja."

Muita Boyle'n sanomia asioita ovat seuraavat:
  • "Sekä IHR-määräykset että WHO-sopimus, sikäli kuin voin kertoa luettuani ne, on suunniteltu erityisesti kiertämään kansallisia, osavaltio- ja paikallishallintoviranomaisia mitä tulee pandemioihin, pandemioiden hoitoon ja siinä mukaan lukien myös rokotteet."
  • "WHO, joka on mätä, korruptoitunut, rikollinen ja halveksittava järjestö, pystyy antamaan perusterveydenhuollon lääkärillesi käskyjä aina piikittämiseen asti siitä, kuinka sinua tulisi kohdella, jos he julistavat pandemian."
  • "Minulle on selvää, että he valmistelevat sekä sääntöjä että sopimusta hyväksyttäväksi Maailman terveyskokouksessa toukokuussa 2023."
  • "Jos luet WHO-sopimusta aivan sen lopussa, siinä sanotaan varsin selvästi, että se tulee voimaan heti allekirjoittamisen jälkeen."
  • "Jos oletetaan, että Maailman terveyskokous hyväksyy sopimuksen toukokuussa, Biden voi vain määrätä Fauci'n tai kenen tahansa hänen edustajansa allekirjoittamaan sopimuksen, ja se tulee välittömästi voimaan väliaikaispohjalla."
Artikkelin mukaan Roguski sanoi:
  • "Ehdotelluilla (IHR:n) muutoksilla pyrittäisiin poistamaan kolme erittäin tärkeää näkökohtaa olemassa olevista säännöksistä", käsittäen "arvokkuuden, ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamisen poistamisen" IHR:n tekstistä, muuttamalla IHR:ää "ei-sitovasta" "oikeudellisesti sitovaksi" ja velvoittamalla kansakunnat "avustamaan" muita kansoja.
  • "WHO:n ei enää tarvitse kuulla mitään suvereenia kansakuntaa, jossa tapahtuma saattaa esiintyä tai ei esiinny tuon maan sisällä, ennen kuin julistetaan, että kansainvälistä huolta aiheuttava kansanterveyskriisi on olemassa kyseisen maan rajojen sisällä."
  • Tällaisten todellisten tai "mahdollisten" (kansanterveys) hätätilojen aikana, muutokset antaisivat WHO:lle valtuudet määrätä menettelytapojen kirjon maailmanlaajuisesti, jotka olisivat oikeudellisesti sitovia jäsenmaille.
Lukijoiden on ymmärrettävä, että Jumala ei ole väärässä: Antikristuksen maailmanhallitus on tulossa, ja se on nyt horisontissa.

(Huomautus: Profetianopettajana ja kirjoittajana minulta kysytään usein, käyvätkö kristityt läpi vaikeita aikoja ennen Tempausta. En voi ennustaa, mitä kukin käy läpi ennen Tempausta – joillain ihmisillä on nyt vaikeita aikoja – mutta se on minun horjumaton mielipiteeni, että Tempaus tapahtuu ennen Antikristuksen nousua.)

Toiseksi, koskien kymmentä kuningasta, maailmanuskontoa ja maailmanhallitusta: Uskon Raamatun opettavan, että:
  • Maailmassa on kymmenen aluetta aikakauden lopussa.
  • Jokaisella alueella on johtaja, ja heitä kutsutaan kymmeneksi kuninkaaksi.
  • Kymmenen kuningasta ilmestyvät ennen Antikristusta ja luovuttavat voimansa ja valtansa Antikristukselle sen jälkeen, kun tämä nousee ja pakottaa kolme heistä alistumaan hänelle.
  • Kymmenen kuningasta ja Antikristus vastustavat Jehovaa, Jeesusta, Raamattua, jne.
Olen pitkään opettanut, että yksi kymmenestä alueesta olisi Pohjois-Amerikan Unioni (NAU), josta presidentti George W. Bush puhui ja nykyään sitä kutsutaan USA:n, Meksikon ja Kanadan väliseksi USMCA-alueeksi.

Tammikuun 10:ntenä 2023, Yhdysvaltain presidentti Biden, Meksikon presidentti Obrador ja Kanadan pääministeri Trudeau tapasivat kymmenennessä Pohjois-Amerikan johtajien huippukokouksessa (NALS).

John-Henry Westen (LifeSiteNews) sanoi:
  • Kristus-keskeiset arvot ovat uusi turvallisuusuhka näille globalisteille, ja he ovat julistaneet sodan yhtä tosi Jumalaa vastaan.
  • "He hahmottelivat yhteisiä sitoumuksia WOKE-uudelle Pohjois-Amerikalle, joka pakotetaan sen kansalaisille."
Artikkelin mukaan presidentti Biden puhui perustavanlaatuisesta muutoksesta maailmassa, jostain mistä presidentti Obama puhui: "Amerikan perustavanlaatuinen muutos" ja jostain YK:n hyväksymästä: "Maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävää kehitystä varten" -tavoitteet.

Miksi USA:n, Meksikon ja Kanadan johtajat sopivat yhteisten tavoitteiden asettamisesta WOKE-uudelle Pohjois-Amerikalle, jos he eivät aio yhdistää kolmea kansakuntaa alueeksi nimeltä USMCA?

Jumala sanoi, että kymmenen kuningasta on tulossa, eikä näytä siltä, että Hän olisi ollut väärässä.

Toisessa artikkelissa kerrottiin arvostetun kirjailijan ja toimittajan Leo Hohmann'in sanoneen:
  • Kolme johtajaa allekirjoittivat asiakirjan, joka näyttää alkusoitolta Pohjois-Amerikan Unionille.
  • Näyttää siltä, että Yhdysvaltojen, Kanadan ja Meksikon yhdistäminen voi olla jälleen etusijalla, jos tämä asiakirja on jokin osoitus.
Videossa 17. tammikuuta 2023, Dave Hodges sanoi The Common Sense Show'ssa:
  • Vanha Pohjois-Amerikan Unioni ei ole kuollut.
  • Miksi luulet, että Biden ei välitä siitä, että viime kuussa 200 000 ihmistä tuli Laredo'n kautta ja heille annettiin vain paperit ja käskettiin marssia eteenpäin?
  • Se on globalismia.
  • Se on kansallisten rajojen poistamista.
  • Nyt Biden puhuu digitaalisesta valuutasta, toimeenpanomääräyksestä 14067.
  • Se ei tule olemaan vain täällä.
  • Tulemmeko näkemään Pohjois-Amerikan Unionin uudelleenvierailun?
  • Uskon, että näemme sen jo.
Kolmanneksi, koskien Abrahamin sopimuksia ja Saudi-Arabian ja Israelin välistä normalisointisopimusta: Viime viikon artikkelissa kirjoitin, että 10. tammikuuta 2023 Joel Rosenberg, tunnettu kirjailija ja All Israel News'in sekä All Arab News'in päätoimittaja sanoi uskovansa, että vain yksi asia estää normalisointisopimuksen näiden kahden kansakunnan välillä: Saudi-Arabia haluaa presidentti Biden'in ja Yhdysvaltojen kohtelevan saudeja paremmin, mutta he eivät enää luota Yhdysvaltoihin.

Saudit ovat sitä mieltä, että Yhdysvallat ei tee tarpeeksi auttaakseen heitä heidän taistelussaan Irania ja sen maan radikaaleja terroristiprokseja vastaan.

Seuraavana päivänä Rosenberg kertoi, että Yhdysvaltojen ei tarvitse välittää sopimusta Saudi-Arabian ja Israelin kesken, koska saudit haluavat sopimuksen Israelin kanssa.

Rosenberg'in mukaan Netanyahu'n on välitettävä saudien ja Yhdysvaltojen välinen sopimus, jossa on kirjalliset turvatakuut, joihin saudit uskovat voivansa luottaa.

Tämä on surullinen päivä Amerikan historiassa, kun merkittävät kansakunnat ovat tulleet siihen tulokseen, että Yhdysvaltoihin ei voi enää luottaa.

(Lisätietoa: 16. tammikuuta 2023 raportoitiin Yhdysvaltojen ulkoministeriön sanoneen, että juutalaisten ei ole hyväksyttävää rukoilla Temppelivuorella. Tästä ja Biden'in hallinnon muista toimista päätellen Israel ei myöskään voi enää luottaa Yhdysvaltoihin. Senaattori Ted Cruz sanoi, että Biden'illä on "patologinen pakkomielle Israelin heikentämisestä ja se vaarantaa Amerikan ja liittolaistemme kansallisen turvallisuuden." Jos ymmärrän Raamattua, Jumala vahingoittaa niitä, jotka vahingoittavat Israelia aikakauden lopussa. Kansat, jotka vastustavat Israelia, tulevat Jumalan vastustamiksi.)

Neljänneksi, koskien kasvavaa liikettä kohti rauhaa Lähi-idässä (tiedä, että se tulee olemaan väärä rauha): Azerbaidžan nimitti 11. tammikuuta 2023 kaikkien aikojen ensimmäisen suurlähettiläänsä Israeliin ja ilmoitti avaavansa suurlähetystön Tel Aviv'iin .

Viidenneksi, koskien Temppelivuorta: 10. tammikuuta 2023 kerrottiin, että tohtori Jonathan Schanzer (kirjailija, toimittaja, Lähi-idän asiantuntija, jne.) sanoi hiljattain Washingtonissa sijaitsevassa Jewish Policy Center'issä pitämässään puheessa, että Jordanian suhteet Israeliin ovat heikentyneet merkittävästi viimeisten 10 vuoden aikana, ja "jos Jordanian vastakkainasettelu Israelia kohtaan tulee liian suureksi Vuoren suhteen, Israel saattaa lopulta löytää toisen 'vartijan' pyhälle paikalle ja voisi tarjota Saudi-Arabialle tämän roolin."

Ne, jotka uskovat, että Psalmi 83 viittaa sotaan Israelin ja sen naapureiden välillä ennen Googin ja Maagogin taistelua, tietävät, että Jordania on yksi noista kansoista (jakeet 6-8).

Kuudenneksi, koskien juutalaisia siirtokuntia Juudeassa ja Samariassa: 13. tammikuuta 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain Israelin-suurlähettiläs vieraili juutalaisessa kansakunnassa vaatiakseen Israelia pysäyttämään siirtokuntien rakentamisen Juudeaan ja Samariaan sekä lopettamaan suvereniteettinsa laajentamisen näihin siirtokuntiin.

Hänelle kerrottiin, että juutalaisten rakentaminen Juudeassa ja Samariassa jatkuu.

Seitsemänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Jerusalem Post raportoi, että eläkkeellä oleva Yhdysvaltain armeijan prikaatinkenraali Kevin Ryan sanoi 10. tammikuuta 2023 uskovansa, että Venäjän sota Ukrainan kanssa päättyy umpikujaan tänä vuonna.

Ryan sanoi myös uskovansa, että on vain kaksi syytä, miksi Putin toteuttaisi uhkauksensa käyttää ydinaseita:
  • Jos näyttää siltä, ​​että Ukrainan armeija voittaa Venäjän, ja
  • Jos näyttää siltä, että Ukrainan armeija valtaa Krimin takaisin.
Ryan arvioi, että molemmat osapuolet ovat menettäneet kumpikin yli 100 000 sotilasta.

(Huomaa: Useat NATO-maat lähettävät edelleen aseita ja rahaa Ukrainaan estääkseen Venäjää voittamasta sotaa.)

(Huomautus: Amir Tsarfati kertoi 16. tammikuuta 2023, että Putin on ilmoittanut asettavansa häiveominaisuuden omaavia, vedenalaisia, miehittämättömiä kulkuneuvoja ydinkärjellä varustettuna (=Poseidon-torpedot) yhteen Venäjän mannertenvälisistä sukellusveneistä (=Belgorod). Näissä kulkuneuvoissa on taistelukärjet, jotka ovat 3 300 kertaa voimakkaampia kuin pommi, joka pudotettiin Hiroshimaan. Tsarfati uskoo, että Putin varoittaa NATO'a, EU:ta, Yhdysvaltoja ja muita Ukrainan auttamisesta. Olen sitä mieltä, että Jumala paljasti ydinaseita käytettävän Ahdistuksen aikana, eikä Hän ole väärässä; Sak. 14:12.)

Kahdeksanneksi, koskien Jumalaa, joka saa juutalaiset palaamaan Israeliin ja menestymään aikakauden lopussa: Tammikuun 15. päivänä 2023, Israelin pääministeri Netanyahu kertoi Israelin hallitukselle seuraavaa:
  • Israeliin tulee tulevaisuudessa massiivinen juutalaisten paluu länsimaista, mukaan lukien Yhdysvalloista.
  • Israelin talous vahvistuu: Se on ohittanut Euroopan ja tulee päihittämään Yhdysvaltojenkin vastaavan.
  • Usko tähän: Jumala ei ole koskaan väärässä.
Yhdeksänneksi, nälänhädästä: Tässä on linkki luetteloon vähintään 98 ravintokasvista Yhdysvalloissa, jotka ovat tuhoutuneet, vaurioituneet tai kärsineet "vahingossa syttyneistä tulipaloista", taudeista tai muista syistä vuoden 2021 alusta lähtien.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/06/updated-list-us-based-food-manufacturing-plants-destroyed-biden-administration/

Kymmenenneksi, koskien aikakauden lopun nälänhätää: 16. tammikuuta 2023 kerrottiin, että ranskalainen biotekniikkayritys nimeltä Ynsect on perustanut koelaitoksen määrittämään ihanteelliset kasvuolosuhteet (ruoka, lämpötila, kosteus, jne.) ja suunnittelee maailmanlaajuista kasviverkostoa, joka tuottaa kovakuoriaispurilaisia (Beetleburgers) hyönteisten toukista (jauhomadoista).

Ynsect'in suunnitelmiin kuuluu taimitarhoja ja teurastamoja matojen kasvattamiseksi ja tappamiseksi.

Tutkijat sanovat, että kovakuoriaispurilaiset maistuvat kuin oikealta naudanlihalta, ja tulevaisuudessa yritys saattaa pystyä valmistamaan tuotteita, jotka korvaavat makkaran ja kananugetit.

Myöhemmin tänä vuonna avataan suurempi tehdas, joka pystyy tuottamaan noin 200 000 tonnia hyönteispohjaista ruokaa vuodessa.

Jeesus (Jumala) ei ollut väärässä sanoessaan, että suuri Ahdistus on erilainen kuin mikään, mitä on koskaan tapahtunut tai tulee tapahtumaan maan päällä, ja ellei niitä päiviä lyhennetä, mikään liha ei pelastu (Matt. 24:21-22).

Lohduttakaa toisianne Tempauksen sanomalla (1. Tess. 4:18).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com