Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 20. helmikuuta 2023

Nykyiset tapahtumat vasta alkua raamatulliselle Ahdistuksen ajalle seurakunnan Tempauksen jälkeen by Daymond Duck 18.2.2023

Tässä tuoreessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kirjoittaja paneutuu aluksi Turkin suureen maanjäristykseen ja huomauttaa, että tällaiset megatapahtumat ovat vasta alkua (synnytystuskien alku) Ahdistuksen ajalle (Danielin 70. vuosiviikko), jolloin Jumalan viha purkautuu ihmiskunnan päälle, kuten Ilmestyskirjassa todetaan (sinetti-, pasuuna- ja vihanmaljatuomiot). Jokainen tarvitsee nyt pelastusta (pelastava usko Jeesukseen) välttyäkseen tältä apokalyptiseltä ajanjaksolta. Olkaamme Tempaus-valmiita.

------------------

Vasta alkua (Just The Beginning) :: By Daymond Duck

Published on: February 18, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/02/18/just-the-beginning-by-daymond-duck/

Helmikuun 6:ntena 2023 Michael Snyder (theeconomiccollapseblog.com) julkaisi artikkelin, jonka otsikkona on "Jättimäiset maanjäristykset, joita juuri todistamme Turkissa, ovat vasta alkua".

Snyder viittasi seismologi Tyler Metcalf'in Oregonin yliopistossa (OSU) tehtyyn tutkimukseen, jonka mukaan "suuri maanjäristys yhdessä osassa maapalloa voi aiheuttaa suuria maanjäristyksiä muissa osissa maapalloa".

Snyder'in ja OSU:n tutkimuksen mukaan Turkin maanjäristykset voivat olla vasta alkua uusille maanjäristyksille, koska suuret maanjäristykset laukaisevat usein muita maanjäristyksiä.

En ennusta lisää maanjäristyksiä tulevina päivinä, mutta Raamattu opettaa, että maanjäristysten esiintymistiheys ja voimakkuus lisääntyvät aikakauden lopussa (kutsutaan synnytystuskien aluksi; Matt. 24:3-8), ja se opettaa, että päätesukupolvi pystyy näkemään kaikkien merkkien alkavan toteutua (Luuk. 21:28).

Olen sitä mieltä, että nykyinen ihmissukupolvi todistaa Ahdistuksen ajan tapahtumien (maailmanhallitus, kaiken ostamisen ja myymisen seuranta, nälänhätä, maanjäristykset, ruttotaudit, talouden romahdus, jne.) alkavan muotoutua.

Se on vasta alkua, mutta kaikki näyttää itsestään selvältä monille aihetta tutkiville.

(Huomautus: 7.–8. helmikuuta 2023, alkaen päivä Snyder'in artikkelin jälkeen, Israeliin iski kolme pientä maanjäristystä 24 tunnin aikana; 3.9, 3.4 ja 3.4 richteriä voimakkuudeltaan.)

(Huomaa: Helmikuun 7:ntenä 2023 arabimedia raportoi, että useita pieniä Koraanin säkeitä sisältäviä laatan palasia putosi pois Kalliomoskeijasta Temppelivuorella. He syyttivät Israelia siitä, ettei se antanut heidän korjata rakennelmaa.)

(Huomautus: 12. helmikuuta 2023, 6 päivää Turkin ja Syyrian ensimmäisen maanjäristyksen jälkeen, molemmissa maissa kuolleiden kokonaismäärä lähestyi 35 000:ta ja sen uskottiin ylittävän 50 000:n rajan. Tuhansien talojen ja rakennusten tuhoutuminen teki vaikeaksi eloonjääneille löytää ruokaa, vettä, suojaa, polttoainetta ja sähköä, ja teiden sekä siltojen tuhoutuminen vaikeutti avunsaantia ihmisille. Toipumisvauhtiin liittyvä tyytymättömyys johti mellakoihin joissakin paikoissa. Varmista pelastuksesi, ja ole kiitollinen siitä, mitä sinulla on. Monet ihmiset menivät nukkumaan tietämättä, etteivät he olisi elossa seuraavana päivänä. Monet muut menettivät kaiken, mitä heillä oli, mukaan lukien rakkaansa, muutamassa minuutissa.)

Tässä on enemmän Hänen tulemuksensa merkeistä.

Ensinnäkin, koskien moraalittomuutta, perversiota ja kelvottomia mieliä aikakauden lopulla: Helmikuun 7. päivänä 2023 kerrottiin, että Suomi on muuttanut maan transsukupuolisuuslakeja siten, että 18 vuotta täyttäneet kansalaiset voivat vaihtaa sukupuoltaan laillisesti kerran vuodessa. [Katso huviksesi edustaja Ano Turtiaisen ”saarna” eduskunnassa tästä aiheesta: https://www.youtube.com/watch?v=hLKIU7IUmTY (Se on hölmöyden lopputulos, kun käsittelemme tätä seinähullua translakiehdotusta.), Suom. huom.]

Miksi saan sellaisen vaikutelman, ettei tällaiselle ajattelulle ole loppua?

Näen sen niin, että jos ihmiset voivat vaihtaa sukupuoltaan laillisesti 12 kuukauden välein, jokaiselle on mahdotonta kutsua heitä haluamansa sukupuolen mukaan.

Miten kukaan voi vaihtaa sukupuoltaan yhdessä päivässä?

Toiseksi, 8. helmikuuta 2023 kerrottiin, että tänä keväänä kaksi Englannin kirkon ryhmää kokoontuu tutkimaan "sukupuolineutraalisten termien käyttöä viitattaessa Jumalaan".

Tiedottaja sanoi, että Jumala ei ole muuttunut, Jumala ei ole mies eikä nainen, mutta kirkko ei ole tehnyt hyvää työtä kaikenkattavan kielen käytössä.

Minun mielestäni Raamatun ovat kirjoittaneet pyhät Jumalan miehet, jotka kirjoittivat sen, mitä Jumala käski heidän kirjoittaa (2. Piet. 1:21).

Vain yhden sanan muuttaminen ihmisten tunteiden rauhoittamiseksi on vasta alkua muiden asioiden muuttamiselle Raamatussa (2. Tim. 4:3-4).

Kolmanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Helmikuun 3:ntena 2023, worthynews.com julkaisi erinomaisen artikkelin eläkkeellä olevalta israelilaiselta everstiltä Jacques Neriah'ilta.

Artikkelin mukaan Israelin ennaltaehkäisevä isku Iranin ydinlaitoksiin ei ole enää "ehkä" Israelin pääministeri Netanyahu'lle.

Kyse on, että "milloin" se tehdään ja kuinka paljon valmistelua tarvitaan.

Israelin on valmistauduttava:
  • Iranin vastahyökkäykseen ohjuksilla ja droneilla useista paikoista.
  • Iranin joukkojen hyökkäykseen lähellä Golanin kukkuloita Syyriassa.
  • Hizbollah'in hyökkäykseen tuhansilla raketeilla ja joukoilla Libanonissa.
  • Hamas'in ja palestiinalaisten hyökkäykseen Gazasta, Juudeasta ja Samariasta.
  • Hyökkäyksiin juutalaiskohteita vastaan kaikkialla maailmassa, öljy- ja kaasulähteitä vastaan Välimerellä, ja Israelin aluksiin eri puolilla maailmaa.
Joitakin suuria kysymyksiä ovat Israelin kyky tuhota pysyvästi Iranin ydinlaitoksia, Irania pelkäävien arabinaapureiden apu ja Yhdysvaltain tuki.

Neljänneksi, koskien Israelissa tuhatvuotisen valtakunnan aikana kukoistavaa aavikkoa: Kirjoitin äskettäin, että Israel on rakentanut useita suolanpoistolaitoksia, täyttänyt Galileanmeren ja kaksinkertaistaisi pian Jordanialle myymänsä vesimäärän.

Helmikuun 7. päivänä 2023 kerrottiin, että sateet ovat saapuneet suureen osaan Israelia, mukaan lukien Jerusalemiin ja etelän aavikkoalueisiin.

Galileanmeren vedenkorkeus on nyt alle kuusi tuumaa punaisesta viivasta, missä kohtaa vettä on vapautettava, tai muuten tulvimista tapahtuu pitkin rantaviivaa.

Ensi viikolle ennustetaan lisää sadetta, mukaan lukien lunta vuoristoalueille.

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta: Kirjoitin äskettäin, että tammikuussa 2023 pidettiin kaksi globalistikokousta (WHO:n kansainvälisten terveyssäännösten tarkistuskomitean (IHRRC) ja WEF:n vuosikokous), joissa esitettiin ehdotuksia äänestettäväksi tulevassa WHO:n yleiskokouksessa toukokuussa.

Kirjoitin, että tohtori Francis Boyle, Illinoisin yliopiston oikeustieteen professori, tutki näitä ehdotuksia ja sanoi, että ne perustavat maailmanlaajuisen totalitaarisen lääketieteellisen ja tieteellisen poliisivaltion, ja että jokainen maapallon kansakunta voi menettää kansallisen suvereniteettinsa, jos nuo ehdotukset hyväksytään.

Yksi erittäin vaarallinen näkökohta näissä ehdotuksissa on, että kansainväliset terveyssäännöt (IHR:t) muutetaan "ei-sitovista" "oikeudellisesti sitoviksi" ja WHO:n pääjohtaja Tedros Ghebreyesus saa valtuudet julistaa kansainvälistä huolta aiheuttavia kansanterveyden hätätiloja, riippumatta siitä, onko kyseessä todellinen tapaus vai ei, vain sanomalla, että "potentiaali" sellaiselle on olemassa.

Tämä on erittäin tärkeää, koska 8. helmikuuta 2023 Ghebreyesus varoitti virtuaalisessa tiedotustilaisuudessa, että H5N1-lintuinfluenssaviruksesta voi tulla globaali pandemia ja se "mahdollisesti" tartuttaa ihmisiä.

Jos IHR:istä tulee "laillisesti sitovia" maailmanlaajuisia lakeja toukokuussa, ainoa asia, joka tarvitaan yhdelle miehelle ottamaan haltuunsa jokaisen maan lääketieteellisen ja tieteellisen suvereniteetin, on, että Ghebreyesus julistaa, että lintuinfluenssalla (tai apinarokolla tai millä tahansa muulla) on olemassa potentiaalia tulla maailmanlaajuiseksi pandemiaksi.

Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta: Helmikuun 13. päivänä 2023 noin 10 000 globalistia 150 maasta alkoi kokoontua vuoden 2023 World Government Summit -huippukokoukseen "Shaping Future Governments (tulevaisuuden hallitusten muokkaaminen)" -otsikon varjolla.

Siellä oli 220 istuntoa, joissa keskusteltiin seuraavista aiheista:
  • Kestävän kehityksen haasteet
  • Ilmastonmuutos
  • Globaali rahoituspolitiikka
  • Kansainvälinen talous
  • Terveydenhuollon tulevaisuus, jne.
SpaceX:n perustaja Elon Musk osallistui keskusteluun maailmaa koskevista tärkeimmistä kysymyksistä.

Maailman talousfoorumin (WEF) perustaja Klaus Schwab keskusteli maailman tilasta (mukaan lukien tulevaisuuden maailmantalous ja yhteiskunnan tulevaisuus).

Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus keskusteli siirtymisestä digitaaliseen terveydenhuoltoon ja WHO:n ponnisteluista epidemioiden ja kroonisten sairauksien poistamiseksi.

(Huomautus: Kirjoitettuani tästä tapaamisesta, melkein deletoin sen, koska se ei kerro sinulle kovin paljon, mutta päätin, että 10 000 globalistia 150 maasta, jotka juonivat muuttaakseen maailman taloutta, terveydenhuoltoa, yhteiskunnan tulevaisuutta, jne., on huomionarvoista.)

Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta: Helmikuun 9:ntenä 2023 Puolan pääministeri sanoi: "Puola on valmis ottamaan yhteisvastuun Uuden maailmanjärjestyksen muokkaamisesta."

Hän vaati lisää kansainvälistä apua Ukrainalle ja vastusti tulitaukoa Ukrainan sodassa Venäjän kanssa.

Minä kysyn,
  • Miksi hän sanoisi tämän?
  • Mitä tekemistä Venäjän sodalla Ukrainan kanssa on Uuden maailmanjärjestyksen muodon kanssa?
Minun vastaukseni,
  • Uskon, että kyse on siitä, mihin alueryhmään Ukraina tulee kuulumaan.
  • EU haluaa Ukrainan omaan ryhmäänsä, mutta Putin haluaa Ukrainan Venäjän ryhmään.
  • Puola haluaa Ukrainan EU:hun.
(Tiedoksi: Huomaa, että Puola vastustaa tulitaukoa, että Ukraina hylkää rauhanneuvottelut, ja että sota ja sotahuhut jatkuvat Ukrainassa.)

Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta: 10. helmikuuta 2023 pidetyssä haastattelussa, jonka otsikkona oli "Englantilainen toimittaja James Delingpole puhuu LifeSiteNews'ille Covid-rokotuksista, globalisteista ja Jumalasta", kerrottiin, että Delingpole, useiden suurten julkaisujen tunnettu kirjoittaja, syytti hallitusten varjohahmoja, tiedotusvälineitä ja Big Pharmaa (suuret lääkeyritykset) salaisesta yhteistyöstä pakottaakseen babylonialaisen orjajärjestelmän maailmaan (tehdäkseen kaikista maan päällä olevista orjan hyvin kapealle valvojaryhmälle).

Delingpole puhui pelastuksestaan tänä globaalin mullistuksen aikana; hän sanoi, että meneillään olevat asiat ovat osa Jumalan suunnitelmaa; hän sanoi, että ihmiset voivat vastustaa käteisvapaata yhteiskuntaa käyttämällä käteistä, ja hän rohkaisi informoituja paljastamaan globalistisen suunnitelman mahdollisimman monelle ihmiselle.

(Minun mielipiteeni: Tämä kuuluisa kirjoittaja Delingpole on erittäin viisas mies, koska hän tajusi, että tämä globaalin mullistuksen aika johtaa Raamatun profetian täyttymiseen, ja hän antoi sen motivoida häntä parantamaan suhdettaan Jumalaan Jeesuksen kautta.)

Yhdeksänneksi, koskien yhden-maailman hallitusta ja kaikkien jäljittämistä: 10. helmikuuta 2023 raportoitiin, että Maailman terveysjärjestön (WHO) ehdottama kansainvälinen pandemiasopimus edellyttää:
  • Maailmanlaajuisen "One Health" -seurantajärjestelmän sairauksien valvontaan ja hallintaan.
  • WHO:hon kuuluvien 194 maan on tunnustettava WHO:n auktoriteetti maailmanlaajuisissa terveyskysymyksissä.
  • WHO saa asettaa vaatimuksiaan kaikille jäsenmaille.
Kymmenenneksi, koskien maailmanhallitusta, kaikkien seuraamista, ja maapallon väestön vähentämistä: 10. helmikuuta 2023 raportoitiin Maailman terveysjärjestön (WHO) virkamiehen vaatineen seuraavaa:
  • Vahvistettu WHO:n globaali valvontajärjestelmä.
  • Standardoitu globaali sairaanhoito.
  • Kaikki 60-vuotiaat tai sitä vanhemmat maan päällä, jotka kärsivät immuunijärjestelmän häiriöistä (heikentynyt immuunijärjestelmä), saavat tehosterokotteet.
  • Vaaditaan, että kaikki riskiryhmässä olevat (kaikki, joilla on jokin perussairaus, terveydenhuollon työntekijät, jne.) rokotetaan.
  • Covid-19:n vuoksi sairaalaan joutuneiden potilaiden laittaminen hengityskoneisiin (mikä usein lopettaa heidän elämänsä).
Yhdenneksitoista, koskien sotia ja sotahuhuja: Helmikuun 11:ntenä 2023, Ukrainian presidentti Zelensky sanoi, että Ukraina haluaa olla EU:n, ei Venäjän, jäsen, ja hän pyysi EU:ta antamaan hänelle lisää aseita, mukaan lukien hävittäjiä.

EU ei ole tehnyt sitä sodan leviämisen pelossa.

Seuraavana päivänä, 12. helmikuuta 2023, Venäjä vastasi laukaisemalla yli 50 ohjuksen rumputulen Ukrainaan.

(Huomautus: Helmikuun 13. päivänä 2023 kerrottiin, että Yhdysvallat on ilmoittanut kaikille Venäjällä asuville tai matkustaville Yhdysvaltain kansalaisille, että heidän on poistuttava välittömästi maasta ja noudatettava varovaisuutta, koska Venäjän turvallisuuspalvelut pidättävät Yhdysvaltain kansalaisia väärien syytösten perusteella.)

Kahdenneksitoista, tuhkakeskiviikon lähestyessä (katumuskauden alku katolisissa ja joissakin protestanttisissa kirkoissa; 22. helmikuuta 2023 tänä vuonna), roomalaiskatolinen arkkipiispa Carlo Maria Vigano piti saarnan, joka on minusta hämmästyttävä.

Tässä on minun käsitykseni Viganon pääkohdista:
  • Tämä maailma on vajoamassa pahuuden kuiluun (väkivalta, teurastus, moraalittomuus, jne., joista osa on johtajien, tiedotusvälineiden ja jopa joidenkin kirkkoon kuuluvien ehdottamia ja juhlimia).
  • Ihmisten täytyy valmistautua siihen, mitä on tulossa (Jeesus kutsui sitä Ahdistuksen ajaksi), ottamalla vastaan pelastus.
  • Varo vääriä opettajia, jotka edistävät globalistista agendaa, erityisesti paavi Franciscusta.
  • Uuden maailmanjärjestyksen edistäjät ovat kuin ihmiset Titanic'in kyydissä, jotka olivat humalassa, tanssivat ja olivat huolettomia laivan liikkuessa täydellä nopeudella kohti jäävuorta, jonka he eivät uskoneet voivan upottaa sitä.
  • Paavi Franciscus on Jumalan vihollinen, koska hän on hylännyt sanoman pelastuksesta ja vapautumisesta koskien tulevaa Ahdistusta ajaessaan Uutta maailmanjärjestystä.
  • Vaikka asiat ovat tulossa pelottaviksi, vaikka maailman johtajat, tiedotusvälineet, ja jotkut kirkossa ovat eksyneet, pelastus ostettiin uskoville Jeesuksen ristinkuoleman kautta, Jumala hallitsee, ja seurakunta (Morsian) pakenee tulevasta Ahdistuksesta, jonka ihmiskunta tuo itselleen.
https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-pagan-modernity-is-preparing-a-scourge-far-more-disastrous-than-the-flood/?utm_source=daily-usa-2023-02-14&utm_medium=email

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com