Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

Globalistinen agenda Uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi vuoteen 2030 mennessä marssii eteenpäin askel askeleelta by Daymond Duck 19.3.2023

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista, jotka osoittavat raamatullisen Ahdistuksen ajan muodostumiseen vähitellen. Varsinkin Maailman terveysjärjestö (WHO) marssii eteenpäin suunnitelmissaan tehdä muutoksia kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHR), jonka myötä globalistinen agenda Uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi vuoteen 2030 mennessä on hyvässä vauhdissa.

------------------

Marssi eteenpäin (Marching Forward) :: By Daymond Duck

Published on: March 19, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/03/19/marching-forward-by-daymond-duck/

LifeSiteNews julkaisi 8. maaliskuuta 2023 Tom Parker'in artikkelin, jossa sanottiin: "Maailman terveysjärjestö (WHO) marssii eteenpäin suunnitelmissaan tehdä muutoksia kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHR)."

Parker sanoi: "Jotkut poliitikot ovat vastustaneet ehdotettuja muutoksia IHR:ään, mutta tämä vastustus ei ole vielä estänyt WHO:ta siirtymästä eteenpäin."

Hän lisäsi, että tähän mennessä WHO:n jäsenmaat ovat ehdottaneet 307 muutosta IHR:ään (307 ehdotettua muutosta voisi johtaa moniin maailmanlaajuisiin lakeihin).

Parker'in mukaan nämä ehdotetut muutokset:
  • Valtuuttavat WHO:n pääjohtajan julistamaan uudentyyppisiä terveydellisiä hätätilanteita, antavat WHO:n aluejohtajille valtuudet julistaa tietyntyyppisiä terveyshätätiloja ja sallii WHO:n antaa uudentyyppisiä terveyshälytyksiä.
  • Valtuuttavat WHO:n aluejohtajia julistamaan "alueellisesti huolestuttavan kansanterveyshätätilan" ja valtuuttavat heidät antamaan "välitason terveyshälytyksiä". (Huomaa, että Parker mainitsee aluejohtajat ja alueelliset huolenaiheet. Parker ei sanonut sitä, mutta Raamatun profetioiden perusteella odotan, että siellä tulee olemaan kymmenen aluejohtajaa, jotka osoittautuvat kymmeneksi kuninkaaksi, johtajaksi tai tsaariksi (Danielin profetian 10 sarvea) Antikristuksen johtamassa maailmanhallituksessa.)
  • Lisäävät WHO:n pääjohtajan valtaa sensuroida niin sanottua väärää tietoa ja disinformaatiota.
  • Lisäävät WHO:n pääjohtajan valtaa seurata ihmisiä varmistamaan, että kaikki ovat rokotettuja.
Tässä linkki Parker'in artikkeliin:

https://www.lifesitenews.com/news/who-pushes-ahead-with-pandemic-treaty-granting-powers-to-suppress-medical-misinformation/?utm_source=daily-usa-2023-03-09&utm_medium=email

WHO:n hallitustenvälisen neuvotteluelimen (INB) kokous, jossa keskustellaan siitä, mitä WHO aikoo tehdä seuraavaksi, on suunniteltu pidettäväksi 17.-20. huhtikuuta 2023.

Lopputulos on, että globalistinen agenda Uuden maailmanjärjestyksen (Great Reset; maailmanhallitus) luomiseksi vuoteen 2030 mennessä tai sitä aikaisemmin marssii edelleen askel askeleelta eteenpäin, vaikka Yhdysvaltain senaatissa ja edustajainhuoneessa on rajoitettu määrä vastustusta.

(Lisätietoa: Maaliskuun 12:ntena 2023 raportoitiin, että kansainvälinen pandemiasopimus vaatii Yhdysvaltoja antamaan 20% lääkinnällisistä tarvikkeistaan, mukaan lukien viruslääkkeet ja rokotteet, WHO:lle maailmanlaajuista jakelua varten. Tämä johtuu siitä, että Biden'in mielestä amerikkalaisten ei pitäisi saada parempaa tai nopeampaa terveydenhuoltoa kuin kolmannen maailman maissa asuvien ihmisten.)

(Minun mielipiteeni: Jos edustajainhuoneen ja senaatin republikaanit eivät pysäytä tätä sopimusta, he ovat yhtä syyllisiä kuin Biden ja demokraatit.)

Tässä on lisää tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että Ahdistuksen aika on muodostumassa.

Ensinnäkin, koskien petosta ja maapallon väestön vähentämistä: Maaliskuun 8:ntena 2023 The Expose raportoi, että Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) on pakotettu oikeuden määräyksellä julkaisemaan kymmeniä tuhansia sivuja asiakirjoja, jotka tukevat väitettä, että Covid-19-rokotukset vähentäisivät maapallon väestöä.

Tässä on linkki hyvin pitkään artikkeliin, jossa on "todisteiden vuori".

https://expose-news.com/2023/03/08/confidential-pfizer-documents-reveal-covid-19-vaccination-is-going-to-lead-to-depopulation/

Toiseksi, koskien tulevaa talouden romahdusta: Maaliskuun 9. päivänä 2023, Silicon Valley Bank'in (SVB), joka on 16. suurin pankki ja yksi tärkeimmistä pääomasijoituspankeista Yhdysvalloissa, osake menetti noin 60% arvostaan (menetykset noin 52 miljardia dollaria), kun levisi huhuja siitä, että pankilla oli taloudellisia ongelmia ja sijoittajat alkoivat myydä heidän osakkeitaan.

(Päivitys: 10. maaliskuuta 2023 Kalifornian taloussuoja- ja innovaatioministeriö (California Department of Financial Protection and Innovation eli DFPI) otti pankin haltuunsa ja sulki sen. Tämä on suurin kaatunut pankki sitten vuoden 2008. On huoli siitä, onko kyseessä yhden pankin tapahtuma vai merkki siitä, että lisää on tulossa.)

(Päivitys: 11. maaliskuuta 2023, Bernie Marcus, yksi Home Depot'in perustajista, sanoi: "En malta odottaa, että Biden pitää jälleen puheen ja puhuu siitä, kuinka hyvä taloustilanne on ja kuinka se edistyy ja paranee päivä päivältä. Ja tämä on osoitus siitä, että kaikki, mitä hän sanoo, ei ole totta." Marcus lisäsi: "Ehkä amerikkalaiset vihdoin heräävät ja ymmärtävät, että elämme erittäin vaikeita aikoja, niin että itseasiassa taantuma voi olla jo alkanut. Kuka tietää? Mutta se ei näytä hyvältä."

(Päivitys: 12. maaliskuuta 2023 Bloomberg News -lehden artikkeli ilmaisi mielipiteen, että Silicon Valley Bank'in (SVB) epäonnistuminen on alkamassa levitä heidän konttoreihinsa Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Tanskassa, Saksassa, Intiassa, Israelissa ja Ruotsissa. Kirjoittajien mukaan SVB:n kaatumisella voi olla globaali vaikutus.)

(Lisätietoa: Maaliskuun 12. päivänä 2023 toinen pankki, New York'in Signature Bank, kaatui. Yhdysvaltain valtion vakuusrahasto (Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)) ja Yhdysvaltain valtiovarainministeriö vakuuttivat tallettajille, etteivät he menettäisi rahojaan.)

(Lisätietoa: Maaliskuun 14:ntenä 2023, Moody's Investors Service, yksi kolmesta suuresta luottoluokitusyrityksestä, laski näkemystään Yhdysvaltain pankkijärjestelmästä vakaasta negatiiviseksi. He sanoivat, että sääntelyviranomaisten ponnisteluista huolimatta pankit ovat nopeasti heikkenevässä toimintaympäristössä.)

(Lisätietoa: 15. maaliskuuta 2023 ilmoitettiin, että Sveitsin toiseksi suurin pankki, Credit Suisse, on taloudellisissa vaikeuksissa ja saattaa romahtaa. Credit Suisse toimii maailmanlaajuisesti, myös Yhdysvalloissa.)

(Minun mielipiteeni: Maailmanlaajuinen taloudellinen romahdus tulee Ahdistuksen aikana, kun Mustan hevosen ratsastaja vapautetaan. Antikristusta ja Ahdistuksen aikaa pidätellään seurakunnan ollessa täällä, mutta globaalit taloudelliset ongelmat ja näiden suurten pankkien kaatumiset voivat olla merkki siitä, että olemme lähestymässä tuota ajanjaksoa.)

Kolmanneksi, koskien sitä, että Jumala hylkää ihmiset kelvottoman mielensä valtaan aikakauden lopussa: Maaliskuun 9:ntenä 2023 Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Jill Biden ja USA:n ulkoministeri Antony Blinken isännöivät International Women of Courage -palkintoseremoniaa Valkoisessa talossa.

Biden ja Blinken luovuttivat "International Women of Courage" -palkinnon Alba Rueda'lle, biologiselle miehelle, joka tunnistaa itsensä naiseksi.

Arkansas'in kuvernööri Sarah Huckabee Sanders twiittasi: "On kansainvälinen naistenpäivä – hyvä aika muistuttaa, että demokraatit eivät voi edes kertoa, mikä nainen on."

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: LifeSiteNews julkaisi 10. maaliskuuta 2023 Emily Mangiaracina'n artikkelin, jossa todettiin, että kansainvälisen oikeuden asiantuntija tohtori Francis Boyle kehottaa Yhdysvaltoja hyväksymään Arizonan republikaanien kongressiedustaja Andy Biggs'in esittämän lain, joka "lopettaa välittömästi Yhdysvaltojen jäsenyyden WHO:ssa" ja "katkaisee välittömästi kaiken rahoituksen WHO:lle".

Boyle'n mukaan Kongressi hyväksyi WHO:n "vallankaappauksen" Yhdysvaltoja vastaan, kun se allekirjoitti kansallisen puolustusvaltuutuslain (NDAA) vuonna 2022 (A Global Pandemic Prevention and Biosecurity Act 2022 sisällytettiin tuohon lakiin, enkä tiedä, mutta se voi olla yksi niistä lakiesityksistä, joita he eivät edes lukeneet). Joten ainoa tapa USA:lle estää sen kansallisen suvereniteettinsa luovuttaminen maailmanlaajuiselle lääketieteelliselle poliisivaltiolle kahden kuukauden kuluttua on vetäytyä välittömästi WHO:sta.

Tässä linkki artikkeliin.

https://www.lifesitenews.com/news/us-must-immediately-withdraw-from-who-to-escape-medical-tyranny-international-law-expert/?utm_source=featured-news&utm_campaign=usa

Viidenneksi, koskien Amerikan kääntymistä Jumalaa ja Israelia vastaan: Maaliskuun 12:ntena 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain senaattori Tom Cotton syytti presidentti Biden'iä ja demokraatteja siitä, että he yrittävät kaataa pääministeri Netanyahu'n hallituksen (ja nyt israelilainen virkamies Netanyahu'n hallituksessa vahvisti Cotton'in syytöksen).

Cotton'in ja Israelin virkamiehen mukaan Biden'in ulkoministeriö lähettää rahaa yhdelle ryhmistä, jotka yrittävät kaataa Netanyahu'n hallituksen.

(Minun mielipiteeni: Raamattu sanoo, että Jumala siunaa niitä, jotka siunaavat Israelia, ja kiroaa ne, jotka Israelia kiroavat; 1. Moos. 12:1-3. Joten minusta näyttää siltä, että Biden ja demokraatit vain kerjäävät Jumalan tuomion laskeutumista päälleen tai meidän kansakuntaamme.)

Kuudenneksi, koskien korruptiota Valkoisessa talossa: Maaliskuun 12:ntena 2023 edustajainhuoneen valvontakomitean puheenjohtaja James Comer sanoi, että neljä henkilöä, jotka työskentelivät Bidenien kanssa koskien Kiinan kanssa tehtyjä sopimuksia, ovat luovuttaneet komitealle asiakirjat, jotka yhdistävät Bidenit sopimuksiin Kiinan kommunistisen puolueen (KKP) kanssa.

Comer sanoi, että komitealla on hallussaan myös pankkiasiakirjoja, ja KKP-rahojen virtaus Biden'in perheelle on "juuri niin pahaa kuin ajattelimme".

Comer twiittasi, että "Biden'in perheenjäsenet yrittivät myydä puheillepääsyä & vaikutusvaltaa ympäri maailman."

Comer lupasi, että hänen komiteansa toimittaa faktat amerikkalaisille.

Seitsemänneksi, koskien luonnonkatastrofien lisääntymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Maaliskuun 13. päivänä 2023, tutkijat sanoivat Nature Water -nimisessä lehdessä: "Tiedot (sisältäen satelliittikuvat 1056 tapahtumasta) vahvistavat, että sekä esiintymistiheys että intensiteetti koskien sateita ja kuivuutta lisääntyvät."

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com