Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 8. toukokuuta 2023

WHO edistää rokotepassia, joka jäljittelee Kiinan sosiaalista luottopistejärjestelmää ollen askel kohti Raamatun Pedon merkkiä by Daymond Duck 6.5.2023

Tässä jälleen pastori Daymond Duck'in ajankohtainen aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa kirjoittaja aloittaa varoituksella rokotepassista, jota hallitukset voisivat käyttää kaikkien ihmisten seuraamiseen. Suunnitelmia on nyt kehitteillä, jotka lopulta johtavat Raamatussa ennustettuun Pedon merkkiin, jota ilman ei kukaan voi ostaa ja myydä. Kiinassa on jo Pedon merkin esiaste eli sosiaaliset luottopisteet, ja tätä kommunistista käytäntöä Maailman talousfoorumi (WEF) haluaa ajaa myös läntiseen maailmaan. Olkaamme siis hereillä! Raportin suomensi: Olli R.

------------------

Sinulla voi pian olla luottopisteet (You May Soon Have a Credit Score) :: By Daymond Duck

Published on: May 6, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/05/06/you-may-soon-have-a-credit-score-by-daymond-duck/

Mitä tulee kaiken ostamisen ja myymisen seurantaan: 26. huhtikuuta 2023 ilmoitettiin, että Women's Rights Without Frontiers -järjestön perustaja ja puheenjohtaja Reggie Littlejohn oli sanonut, että Maailman terveysjärjestö (WHO) edistää rokotepassia, jolla on sama digitaalinen alusta kuin Kiinan sosiaalisella luottopistejärjestelmällä.

Se voi tunnistaa ihmiset kasvojen skannauksella; tunnistaa heidän sijaintinsa; tallentaa heidän asuinpaikkansa, työpaikkansa, kulutushistoriansa, Internet-hakunsa, rikosrekisterinsä, jne. (aivan kuten he tekevät kommunistisessa Kiinassa).

Littlejohn sanoi, että WHO käytti Covid-19:ää saadakseen ihmiset hyväksymään rokotepassit liikkumista varten, ja jatkossa he ajavat ajatusta, että jos haluat olla vapaa, sinun pitää ottaa rokote ja hyväksyä rokotepassi.

Yksinkertaisesti sanottuna rokotepassien avulla viranomaiset voivat seurata kaikkien tekemisiä.

Kansalaiset, joilla on niitä, hyväksytään hyviksi kansalaisiksi, mutta kansalaiset, joilla niitä ei ole, leimataan huonoiksi kansalaisiksi ja heiltä evätään monet oikeuksistaan.

Minulla on tuskin epäilystäkään siitä, että hallituksemme tulisi kieltämään tämän tekemisen (sitä kutsutaan petokseksi), mutta Raamattu opettaa, että ihmiset kutsuvat pahaa hyväksi ja hyvää pahaksi aikakauden lopussa.

Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, väestönhallinnasta ja maailmanhallituksesta: Se on tunnettu tosiasia, että:
  • Jotkut Maailman talousfoorumin (WEF) johtajat haluavat vähentää maapallon väestöä.
  • Jotkut ilmastonmuutoksen kannattajat haluavat vähentää lihan kulutusta ja rajoittaa sitä, kuinka monta karjaeläintä viljelijät ja karjatilalliset voivat kasvattaa.
  • Bill Gates ja muut ovat alkaneet valmistaa synteettisiä lihatuotteita.
New Yorkin pormestari Adams ilmoitti 17. huhtikuuta 2023 haluavansa vähentää kaupungin ruokaan liittyviä kasvihuonekaasupäästöjä kolmanneksella seitsemässä vuodessa.

Jotkut hänen harkitsemistaan asioista ovat tarjottavaan ruokaan liittyviä rajoituksia kaupunkirakennuksissa, sairaaloissa, kouluissa, kodittomien turvakodeissa, jne.

(Minun mielipiteeni: En usko olevan sattumaa, että YK, WEF, presidentti Biden ja muut haluavat perustaa maailmanhallituksen vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin, ja pormestari Adams haluaa hallita newyorkilaisten ruoankulutusta vuoteen 2030 mennessä. Jos hän saa hallinnan heidän ruoankulutukseensa, hän pystyy valvomaan heitä.)

Toiseksi, koskien Jumalan lupausta siunata niitä, jotka siunaavat Israelia, ja kirota ne, jotka Israelia kiroavat: Huhtikuun 21. päivänä 2023, Israelin pääministeri Netanyahu puhui Saudi-Arabian ja Israelin vihollisen Iranin välisten suhteiden paranemisesta, kun hän sanoi (minun sanoillani lyhyyden vuoksi):
  • Ne, jotka tekevät yhteistyötä Israelin kanssa, vahvistavat yhteiskuntiaan. Israelilla on nyt miljardien dollareiden edestä investointeja ja kauppaa Persianlahden maiden kanssa (muutama vuosi sitten ei ollut mitään, emmekä ole edes raapaisseet pintaa).
  • Ne, jotka ovat kumppaneita Iranin kanssa, tekevät yhteistyötä kurjuuden kanssa ja ovat muuttuneet lähes epäonnistuneiksi valtioiksi. Katsokaa Libanonia, Jemeniä, Syyriaa ja Irakia.
Tämä ero on todellinen, ja se puhuu Jumalan sanan totuudesta.

(Saudi-Arabian parantuvasta suhteesta Israelin vihollisen Iranin kanssa: Huhtikuun 27:ntenä 2023 Floridan kuvernööri Ron DeSantis sanoi: "Luulen, että tämä hallinto, Biden'in hallinto, on tehnyt ylitöitä vieraannuttaakseen saudit.")

Kolmanneksi, Jumala sanoi, että Hänen Henkensä vetää juutalaiset takaisin Israeliin aikakauden lopussa: 25. huhtikuuta 2023 ilmoitettiin, että Israelin väkiluku on nyt 9 727 000 ihmistä ja 73.5% näistä on juutalaisia.

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: 26. huhtikuuta 2023 raportoitiin, että Yhdistyneet Kansakunnat (YK) ja Maailman talousfoorumi (WEF) ovat pettyneitä maailmanhallituksen kehityksen nopeuteen.

He haluavat nopeuttaa Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development Goals (Maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävän kehityksen tavoitteille) -ohjelmaa.

WEF suunnittelee kokoustavansa myöhemmin tänä vuonna keskustellakseen tavoista vauhdittaa globalistista agendaa.

Artikkelin mukaan globalistisella Build Back Better -agendalla on monia kommunismin piirteitä.

Kansalaisten tulee työskennellä "yhteisen edun" puolesta "henkilökohtaisen etunsa" sijaan (varallisuuden jakaminen koko yhteiskunnalle sen sijaan, että yksittäinen ihminen hyötyy kovasta työstään).

(Minun mielipiteeni: Minusta on mielenkiintoista, kun Raamattu sanoo, että ”pidättäjä”, luultavasti seurakunta ja Pyhä Henki, estää Antikristuksen nousun, ja YK sekä WEF ovat pettyneitä maailmanhallituksen kehityksen nopeuteen.)

(Huomaa: Ottaen huomioon, että WHO edistää rokotepassia, jolla on sama digitaalinen alusta kuin Kiinan sosiaalisella luottopistejärjestelmällä, ajatus maailmanhallituksesta, jolla on monia kommunismin piirteitä, on huono uutinen. Ylistys Jumalalle Tempauksesta.)

(Lisätietoa: Siitä lähtien kun kirjoitin ylläolevan koskien YK:n ja WEF:n halua vauhdittaa globalistista agendaa, on raportoitu, että asiaa koskeva kokous pidetään New Yorkissa 18.-19. syyskuuta 2023. Tässä toisessa raportissa kerrottiin, että YK:n verkkosivuilla sanotaan kokouksen "merkitsevän alkua uudelle vaiheelle nopeutettua edistymistä kohti kestävän kehityksen tavoitteita".

Viidenneksi, koskien Tucker Carlson'in potkuja Fox News'istä: Spekulaatioita on runsaasti, enkä tiedä tosiasioita, mutta 27. huhtikuuta 2023 American Thinker julkaisi J. Robert Smith'in artikkelin, joka kiinnitti huomioni:

Smith'in mukaan Carlson sanoi äskettäin (minun sanoillani lyhyyden vuoksi):
  • Perinteisen Amerikan ja vasemmiston välinen konflikti johtuu siitä, että vasemmisto on omaksunut pahuuden yhä enenevässä määrin.
  • Useimmat amerikkalaiset eivät halua pitää muita amerikkalaisia pahoina, mutta todisteita on runsaasti ja ne kasvavat.
  • Amerikkalainen sivilisaatio on vaakalaudalla.
  • Jos sinulla on ihmisiä, jotka sanovat: 'Minulla on idea, kastroidaan seuraava sukupolvi, silvotaan lapsia seksuaalisesti', olen pahoillani, se ei ole poliittista keskustelua. Sillä ei ole mitään tekemistä politiikan kanssa.
  • Vauvojen kohdussa tapahtuvan tappamisen julistaminen "absoluuttiseksi hyväksi" on moraalisesti groteskia.
  • Lasten seksuaalinen indoktrinointi – päiväkodista eteenpäin – on karmeaa henkistä ja emotionaalista ahdistelua.
Smith arveli:
  • Vasemmisto on kultti, joka lietsoo liikehdintää tuhota perinteiset tavat ja kulttuuri, ja haluaa sitten pakottaa radikaalisti uuden perverssin moraalin ja järjestyksen amerikkalaisille.
  • Käynnissä on laajuudessaan rajaton kylmä sota, jonka on käynnistänyt tuhoisa, turmiollinen vasemmistokultti, sota, jonka avulla yhteiskunta on määrä tuhota, sylkäistä suusta, ja tehdä uudelleen.
Tässä linkki artikkeliin:

https://www.americanthinker.com/articles/2023/04/tucker_carlson_is_right_its_about_evil_.html

(Huomaa: Abortti, samaa sukupuolta olevien avioliitto, antikristillinen maailmanuskonto, kommunistinen maailmanhallitus, jne. ovat ehdottomasti epäraamatullisia ja pahoja asioita.)

(Lisätietoa: Maaliskuussa 2023, Tennesseen kuvernööri Bill Lee allekirjoitti lain, joka kieltää transsukupuolisten lääketieteelliset leikkaukset, jotka muuttavat pysyvästi lasten elämää, 1. heinäkuuta 2023 alkaen. Huhtikuun 20. päivänä 2023 Biden'in oikeusministeriö liittyi useiden kantajien joukkoon kanteessa, jossa Tennesseen laki julistetaan perustuslain vastaiseksi.)

Kuudenneksi, ruttotaudeista ja petoksesta: Huhtikuun puolivälissä 2023 kapinalliset, jotka yrittivät kaataa Sudanin hallituksen, ottivat hallintaansa maan kansallisen kansanterveyskirjaston ja biolaboratorion, joka on tehnyt kokeita taudinaiheuttajilla ja vaarallisilla materiaaleilla.

Maailman terveysjärjestöltä (WHO) ja muilta tuli voimakasta paheksuntaa, jotka pelkäsivät, että tappavat taudit pääsisivät irti ja aloittaisivat uuden maailmanlaajuisen pandemian.

Huhtikuun 30:ntenä 2030 raportoitiin, että Yhdysvaltain kansallinen terveysinstituutti (NIH) tohtori Anthony Fauci'n sekä Bill ja Melinda Gates -säätiön johdolla myönsivät 20 miljoonaa dollaria biolaboratoriolle joidenkin tappavien patogeenien tutkimiseksi.

Seitsemänneksi, koskien petosta: Toukokuun 1:senä 2023 kerrottiin, että jotkut ihmiset haluavat raajan poistamista, toisen silmänsä irrottamista, tai mitä tahansa, jotta he voisivat samaistua vammaisiksi ja nostaa näin työkyvyttömyysrahaa.

Jos henkilö voi valheellisesti samaistua haluamaansa sukupuoleen ja pakottaa yleisön tunnustamaan sen, niin miksi henkilö ei voisi valheellisesti samaistua vammaiseksi ja pakottaa yleisöä hyväksymään sitä.

Kahdeksanneksi, koskien petosta: Noin puolenyön aikaan 28. huhtikuuta laiton ulkomaalainen, joka on karkotettu 5 kertaa, ampui ja tappoi 5 ihmistä Teksasissa.

Sen sijaan, että syyttäisivät hallitustamme avoimien rajojen politiikasta, useimmat tiedotusvälineiden asiantuntijat syyttivät laitonta ulkomaalaisen asetta.

Yhdeksänneksi, koskien tulevaa talouden romahdusta: First Republic Bank (sijaitsee San Franciscossa) kaatui 1. toukokuuta 2023.

Liittovaltion vakuusrahasto (FDIC) takavarikoi sen varat ja myi ne JP Morgan'ille.

Kolme Yhdysvaltain historian neljästä suurimmasta pankkien kaatumisesta on nyt tapahtunut Biden'in hallinnon alaisuudessa (ja hän haluaa aiheuttaa lisää ongelmia pankeille ja kansalaisille lisäämällä kansallista velkaamme vielä korkeammaksi kuin se on nyt).

(Lisätietoa: Toukokuun 2:sena 2023 raportoitiin, että kolmen tänä vuonna romahtaneen pankin (Silicon Valley Bank, Signature Bank ja First Republic Bank) varat olivat enemmän kuin vuonna 2008 romahtaneiden 25 pankin varat. Tämä on valtavaa, ja siksi hallitus kehottaa pankkisijoittajia ja asiakkaita pysymään rauhallisena.)

(Minun mielipiteeni: En tiedä ylöstempauksen päivää tai hetkeä, mutta se tapahtuma voisi nopeuttaa kaikkea: Maailmanhallitusta, globaalia talouden romahdusta, jne. Emme voi tietää milloin se tapahtuu, mutta tiedämme ongelmat ja pahuus tulee lisääntymään suuresti sen jälkeen, kun Uuden liiton seurakunta on poistettu tältä maapallolta.)

Kymmenenneksi, tuleva maailmanuskonto hylkää Jehovan, Jeesuksen, Raamatun, kristinuskon ja juutalaisuuden.

Äskettäin Sveitsissä pitämässään puheessa, Yuval Noah Harari, yksi Klaus Schwab'in tärkeimmistä avustajista Maailman talousfoorumissa (WEF), sanoi, että maailma on tekoälyn (AI) luoman uuden uskonnon kynnyksellä.

Ymmärtääkseni tietokoneet, jotka ei-kristityt ovat ohjelmoineet, tulevat kirjoittamaan uskonnolliset käsitykset Raamatun tilalle.

Harari'n mukaan, "uskonnot kautta historian väittivät, että heidän pyhät kirjansa olivat tuntemattoman inhimillisen älyn kirjoittamia. Tämä ei ollut koskaan ennen totta. Tämä voi toteutua hyvin, hyvin pian, ja sillä on kauaskantoisia seurauksia."

Sen kieltäminen, että ihmiset ovat kirjoittaneet Raamatun Jumalan innoittamana, on suunnilleen niin Raamatun vastaista, juutalaisuuden vastaista, ja kristinuskon vastaista kuin vain voi olla.

Yhdenneksitoista, koskien Pedon merkkiä ihmisten otsassa tai oikeassa kädessä: Toukokuun 3:ntena 2023 Blackrock Neurotech Salt Lake City'ssä raportoi, että se on istuttanut mikrosiruja kymmenien ihmisten aivoihin.

Artikkelin mukaan yli 50 000 ihmiseen (tämä on luultavasti maailmanlaajuinen luku) on jo pantu siru peukalon ja etusormen väliin, ja EU:ssa vuonna 2021 tehdyn tutkimuksen mukaan 51 prosenttia harkitsisi mikrosirun istuttamista kehoonsa.

On tärkeää ymmärtää, että tämä ei ole Pedon merkki, jota Väärä profeetta ja Antikristus tyrkyttävät Ahdistuksen ajan puolivälissä, mutta teknologia sen tekemiseen on pian valmis.

Kahdenneksitoista, koskien avoimia rajoja, Amerikan rappeutumista ja maailmanhallitusta: Toukokuun 3. päivänä 2023 ehdotettiin, että presidentti Biden lähettää 1 500 yhdysvaltalaista sotilasta Amerikan ja Meksikon väliselle rajalle, ei sulkeakseen rajaa, ei pysäyttääkseen laittomien huumeiden virtaa, ei estääkseen ihmiskauppaa, vaan auttaakseen käsittelemään tulvaa laittomista maahanmuuttajista, joita odotetaan tulevan sen jälkeen kun siirtolaisten maahantuloa merkittävästi rajoittanut Title 42 -säännöstö muuttuu.

Näyttää siltä, ​​että Biden käyttää armeijaa, koska hän haluaa parantaa imagoaan ennen seuraavia vaaleja.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. WHO suunnittelee maailmanlaajuista digitaalista terveystodistusta – Kaikkia rokotuksia ja sulkutoimenpiteitä noudatettava

    https://mvlehti.net/2023/05/09/who-suunnittelee-maailmanlaajuista-digitaalista-terveystodistusta-kaikkia-rokotuksia-ja-sulkutoimenpiteita-noudatettava/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com