Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 6. helmikuuta 2024

Israel puhuu Iranista käärmeen päänä, joka ohjaa muslimeja sotaan erityisesti juutalaisia ja kristittyjä vastaan – By Daymond Duck 3.2.2024

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka pääteemana on islamin uhka juutalaisille ja kaikille maailman ei-muslimeille. Tämä uhka konkretisoituu selvimmin Iranin kohdalla, jota Israel kutsuu käärmeen pääksi juutalaisvihamielisessä muslimimaailmassa. Raportissa lisäksi päivitystä käynnissä olevaan Israelin ja Hamasin väliseen sotaan sekä joukko viimeaikaisia uutisjuttuja, jotka viittaavat nykyisen aikakauden loppumiseen ja Ahdistuksen ajan alkamiseen lähitulevaisuudessa.

-----------------

Varoitus käärmeestä (Snake Warning) :: By Daymond Duck

Published on: February 3, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/02/03/snake-warning-by-daymond-duck/

Haastattelussa 24. tammikuuta 2024 israelilainen virkamies Nir Barkat, mies, jonka jotkut uskovat korvaavan Benjamin Netanjahun, sanoi:
  • "Jihadistit haluavat tappaa kaikki ei-muslimit. Saatamme olla ensimmäisiä jonossa, mutta olemme kaikki samassa rivissä. He kutsuvat Israelia Pikku Saatanaksi, ja Iso Saatana on Yhdysvallat, ja kaikki muut ovat siinä välissä."
Barkat puhui siitä tosiasiasta, kun muslimeille opetetaan, että heille on annettu tehtäväksi käännyttää maailma islamiin (vaikka heidän pitäisi tappaa kaikki ei-muslimit).

Hän tunnisti kolme ihmisryhmää, jotka muslimit haluavat tappaa: 1) Pikku Saatana (juutalaiset), 2) Iso Saatana (USA:n kansalaiset) ja 3) Kaikki muut ei-muslimit.

Muslimit uskovat olevansa sodassa näitä kolmea ihmisryhmää vastaan, eikä maan päällä voi olla rauhaa ennen kuin ne kaikki on pyyhitty pois tai käännytetty väkisin islamiin.

Muslimit palvovat perjantaina, ja jotkut jopa sanovat, että sen jälkeen, kun me (perjantai-ihmiset) tuhoamme lauantai-ihmiset (juutalaiset palvovat lauantaina), tuhoamme sunnuntai-ihmiset (kristityt palvovat sunnuntaina).

Islam on enemmän kuin uhka juutalaisille; se on uhka jokaiselle ei-muslimille maan päällä.

Kiitos Jumalalle lupauksesta, ettei Israelia voida koskaan tuhota.

Barkat lisäsi:
  • "Meidän pitäisi hyvin, hyvin selkeästi varmistaa, että iranilaiset ymmärtävät, etteivät he pääse kuin koira veräjästä käyttämällä prokseja Israelia vastaan ja nuku sitten hyvin yöllä, jos me emme nuku hyvin yöllä."
Hän puhui siitä, että Iran käyttää välimiehiä (tällä hetkellä jotkut kutsuvat Iranin tunnetuimpia prokseja terrorismin kolmeksi H:ksi: Hizbollah, Hamas ja huthit).

Iran rahoittaa ja aseistaa muitakin, mutta nämä kolme H:ta ovat tällä hetkellä erityinen vaara.

Barkat sanoi:
  • "Iran on laillinen kohde Israelille. He eivät selviä siitä. Käärmeen pää on Teheran. Suositukseni on omaksua strategia, jota presidentti Kennedy käytti Kuuban ohjuskriisissä. Se, mitä hän pohjimmiltaan silloin sanoi, oli että ohjukseen Kuubasta vastataan ohjuksella Moskovaan."
Hän varoitti Irania (käärmeen päätä), että palkkapäivä on tulossa, ja hän ehdotti, että Iranin edustajien Israeliin kohdistuviin hyökkäyksiin pitäisi vastata Israelin hyökkäyksillä Irania vastaan.

Raamatun profetianopettajat (jopa juutalaiset profetianopettajat) tietävät Raamatun opettavan, että Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israelin kimppuun vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä, ja että hyökkäystä kutsutaan Googin ja Maagogin taisteluksi (Hes. 38-39).

Ei tiedetä, hyökkääkö Venäjä, Iran, Turkki ja muut Israelia vastaan ensin vai onko niiden hyökkäys seurausta siitä, että Israel hyökkäsi ensin Iraniin, mutta tämä on varoitus käärmeen päälle: Iranin harjoittama proksien käyttö tekee Iranista laillisen kohteen Israelille.

(Lisätietoa: 27. tammikuuta 2024 Iranin tukemat militiat käynnistivät drone-hyökkäyksen Yhdysvaltain tukikohtaan Jordaniassa, tappoivat 3 amerikkalaissotilasta ja haavoittivat kymmeniä muita. Presidentti Biden sanoi, että Yhdysvallat vastaa hetkellä ja tavalla, jotka valitsemme. Useat Yhdysvaltain edustajainhuoneen ja senaatin jäsenet ovat kehottaneet Biden'iä kostamaan iskemällä kohteisiin Iranissa.)

(Lisätietoa: 29. tammikuuta 2024 Israelin puolustusministeri sanoi, että jotkin yksiköt Gazassa "olisivat siirtymässä pohjoiseen ja valmistautuvat tulevaan." Hän ei ollut tarkka, mutta hän näyttää sanovan, että Israel odottaa ongelmia Iranin edustajan Hizbollahin kanssa.)

(Lisätietoa: Venäjä ja Kiina varoittivat 30. tammikuuta 2024 Yhdysvaltoja kostonkierteestä ja kehottivat Yhdysvaltoja pidättyväisyyteen käsitellessään Irania.)

Tässä on viimeaikaisia artikkeleita, jotka näyttävät osoittavan, että historia lähestyy tai on saavuttanut vuotten lopun ja viimeiset päivät.

Ensinnäkin, koskien rauhansopimusta Lähi-idässä, Israelin jakamista ja Harmagedonin taistelua: Tammikuun 23:ntena 2024, YK:n pääsihteeri Guterres sanoi YK:n turvallisuusneuvostolle:
  • Israelin konfliktista palestiinalaisten kanssa on tullut suuri uhka globaalille rauhalle ja turvallisuudelle (peace and security) (joskus käännetty peace and safety).
  • Israelin kahden valtion ratkaisun hylkäämistä ei voida hyväksyä.
Globalistien suorittama Raamatun hylkääminen ja heidän halunsa perustaa jumalaton maailmanhallitus vie maailman suoraan Ahdistuksen aikaan.

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta: Prophecy News Watch julkaisi 25. tammikuuta 2024 Ben Johnson'in artikkelin, joka ilmestyi alun perin The Washington Stand'issa otsikolla "Maailman talousfoorumin 7 tyrmistyttävintä hetkeä" (globalistien tapaaminen 15.-19. tammikuuta 2024).

Tässä on Johnson'in luettelo tyrmistyttävimmistä hetkistä (tai asioista, joita WEF haluaa).
  • Jumalaton pakanallinen rituaali, joka kutsui shamaania parantamaan maapallon.
  • Digitaalinen henkilöllisyystodistus, jolla voidaan seurata kaikkea tekemistäsi (mukaan lukien raha-asiat, rokotukset, matkat, jne.).
  • Maailmanlaajuinen vero maailmanhallituksen rahoittamiseksi.
  • Keino pakottaa media (X, Facebook, Internet-julkaisut, jne.) hiljentämään lähteet, jotka arvostelevat globalistista agendaa (keino pakottaa muut lopettamaan sananvapaus, jotta globalisteja ei syytetä).
  • Keino pitää johtajat poissa virasta (erityisesti Trump) ja estää virassa olevia johtajia puuttumasta maailmanhallitukseen (keino pakottaa johtajat tekemään sitä, mitä globalistit haluavat sen sijasta, mitä tavallinen kansa haluaa).
  • Maailman terveysjärjestölle (WHO) valta asettaa rajoituksia kansakunnille mahdollisten kriisien tai pandemioiden aikana.
  • Sallitaan rajoitettu määrä siirtolaisten ja pakolaisten käännytyksiä.
Tässä on linkki Johnson'in erinomaiseen artikkeliin.

https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=6638

(Lisätietoa: 25. tammikuuta 2024 Family Research Council – kristillinen ryhmä Washington DC:ssä – varoitti, että vapauden menetys on paljon henkeä uhkaavampaa kuin mikään pandemia).

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta: Eräs lukija lähetti minulle lyhyen videokaappauksen äskettäisestä J.D. Farag'in saarnasta, joka näyttää kymmenien kansainvälisten kokousten aikataulun ja lähtölaskentakellon, joka näyttää kuinka monta vuotta, kuukautta, päivää, tuntia, minuuttia ja sekuntia maailmalla on jäljellä saavuttaakseen 17 "Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen agenda vuodelle 2030" -tavoitetta.

Nämä 17 tavoitetta astuivat voimaan 1. tammikuuta 2016, ja pohjimmiltaan ne ovat suunnitelma muuttaa maailma maailmanhallitukseksi 14 vuodessa (2016-2030 = 14 vuotta).

Tässä linkki sivustolle: https://focus2030.org/en

Vieritä sivun alaosaan nähdäksesi lähtölaskentakellon ja kuinka paljon aikaa joidenkin viranomaisten mielestä kansakunnilla on jäljellä maailmanhallituksen perustamiseen. ​

Neljänneksi, koskien Yhdysvaltain suvereniteetin luovutusta ja Amerikan heikentymistä: 25. tammikuuta 2024 Gateway Pundit julkaisi tuntemattoman kirjoittajan artikkelin, jossa esitettiin, että Biden'in hallinto on luonut kaksi Amerikkaa: Yhden laillisille kansalaisille, joiden on noudatettava sääntöjä ja määräyksiä, ja toinen laittomille ulkomaalaisille, joiden ei tarvitse noudattaa näitä sääntöjä ja määräyksiä.

(Minun mielipiteeni: Se seikka, että Biden'in hallinnolla on erilaiset säännöt ja määräykset laillisille kansalaisille ja laittomille ulkomaalaisille, on kiistaton.)

(Lisätietoa: Biden haluaa edustajainhuoneen jäsenten hyväksyvän joitain uusia lakeja Yhdysvaltoihin saapuville laittomille siirtolaisille. Tammikuun 26. päivänä 2024 edustajainhuoneen puhemies Mike Johnson sanoi: "Monet äänestäjistämme ovat esittäneet tärkeän kysymyksen: "Mikä on pointtina neuvotella uusista laeista hallinnon kanssa, joka ei toimeenpane lakeja, jotka on jo kirjattu ylös? Jos presidentti Biden haluaa meidän uskovan, että hän on tosissaan suojelemassa kansallista itsemääräämisoikeuttamme, hänen on osoitettava vilpitön uskonsa ryhtymällä välittömiin toimiin sen turvaamiseksi. Hänen pitäisi heti allekirjoittaa määräys lopettaa laittomien ja vaarallisten henkilöiden joukkopäästäminen maahamme.")

Viidenneksi, koskien luonnonkatastrofien lisääntymistä ja voimistumista (kuten synnytystuskat) aikakauden lopulla: Tammikuun 25:ntenä 2024 raportoitiin, että jotkut Teksasin ja Louisianan alueet olivat saaneet kuukauden sateet kolmessa päivässä.

Alueet, jotka saavat normaalisti noin 3 tuumaa (1 tuuma = 2.54 senttiä) sadetta kuukaudessa, raportoivat 14 tuumasta, 10 tuumasta, jne.

Artikkelin mukaan rankkasade lähellä Meksikonlahtea on yleistä, mutta "asiantuntijat sanovat, että ilmastonmuutos lisää tällaisten rankkasateiden ankaruutta ja yleisyyttä (intensiteettiä ja esiintymistiheyttä).

Kuudenneksi, koskien uudelleen rakennettua Temppeliä: Viime viikolla mainitsin, että Hamasin tiedottajaa haastateltiin televisiossa 14. tammikuuta 2024 (se oli video, jota toistettiin televisiossa), ja Hamasin tiedottaja näytti sanovan: "Hamas aloitti Israelin ja Hamasin sodan estääkseen juutalaisia uhraamasta punaista hiehoa ja rakentamasta Temppeliä uudelleen."

Tammikuun 26:ntena 2024 oli laajempi artikkeli, ja tässä on muutamia kohtia (minun sanoillani) siitä, mitä Hamasin tiedottaja sanoi:
  • Hamasin johtajat uskovat, että Israelissa on käynnissä uskonnollinen herääminen, joka johtaa Al-Aqsa-moskeijan tuhoutumiseen Temppelivuorella.
  • Hamas selittää tämän uskonnollisen heräämisen osittain siitä tosiasiasta, että juutalaisilla on nyt punaisia hiehoja, jotka voidaan uhrata.
  • Tiedottaja kutsui opetusta punaisista hiehoista legendaksi, jonka juuret ovat Mishna-teksteissä.
  • Hamas uskoo myös, että ongelma on suurempi kuin se, että uskonnolliset juutalaiset uskovat legendaan.
  • Tämä johtuu siitä, että Israelin hallitus on siirtymässä pois väitteestään olla maallinen hallitus; se on tulossa konservatiivisemmaksi, ja se osoittaa innokkuutta työskennellä juutalaisten kanssa, jotka haluavat uhrata punaisen hiehon ja rakentaa Temppelin uudelleen.
Artikkelin kirjoittaja huomautti, että monet juutalaiset (myös kristityt, mukaan lukien monet pastorit) eivät ymmärrä punaisten hiehojen ja uudelleen rakennetun Temppelin välistä yhteyttä, mutta monet arabit tajuavat sen.

(Minun mielipiteeni: Juutalaiset voisivat mahdollisesti uhrata punaisen hiehon niinkin pian kuin 22. huhtikuuta 2024 – pääsiäinen juutalaisen kalenterin mukaan – jos Israelin hallitus sallii sen. Sen tekeminen on riskinä suurelle sodalle. Punaisen hiehon uhraaminen tuottaa tuhkaa, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että juutalaiset puhdistaisivat välittömästi papit ja alkaisivat rakentaa Temppeliä uudelleen. Aika näyttää, mutta 22. huhtikuuta on täällä kolmen kuukauden kuluttua.)

(Minun mielipiteeni: Biden'in pyrkimykset poistaa Netanjahu virastaan pakottavat Netanjahun luottamaan siihen, että uskonnolliset puolueet pitävät hänen hallituksensa koossa, ja tämä voi lisätä mahdollisuutta, että hän sallii heidän uhrata punaisen hiehon ja rakentaa Temppelin uudelleen.)

(Yksi asia vielä: Monet uskonnolliset juutalaiset uskovat, että Messias antaa heille luvan jälleenrakentaa Temppeli. Jeesus sanoi ryhmälle juutalaisia: "Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos joku tulee omassa nimessään Hänet te otatte vastaan." (Joh. 5:43). Jotkut erinomaiset profetianopettajat uskovat, että tämä jae tarkoittaa, että he hylkäsivät Kristuksen, mutta he ottavat vastaan Antikristuksen. Jos tämä on oikein, se voi tarkoittaa sitä, että Temppeli tullaan jälleenrakentamaan varhaisessa vaiheessa Ahdistuksen aikaa. Tämä voisi viitata siihen, että Tempaus on huomattavan lähellä.)

Seitsemänneksi, koskien jumalattoman maailmanhallituksen nousua ja kristittyjen vainoa: Äskettäin paljastettu video näyttää homoateistin, WEF:n johtavan neuvonantajan Yuval Noah Harari'n sanovan: "Ihmisoikeudet ovat kuin Taivas ja kuten Jumala – se on vain fiktiivinen tarina jonka olemme keksineet ja levittäneet."

Hän sanoo, ettei ole ihmisoikeuksia eikä Jumalaa.

Tässä on päivittäisiä päivityksiä joistakin sotaan liittyvistä tapahtumista.

Keskiviikkona 24. tammikuuta 2024 (Päivä 110): Jatketun sodan 55. päivä.
  • Vastauksena Iranin tukemiin terroristeihin, jotka ampuivat raketteja ja ohjuksia Yhdysvaltain tukikohtiin Irakissa, yhdysvaltalaiset suihkukoneet iskivät kolmeen Hizbollahin ja muihin Iranin tukemiin ryhmiin Irakissa.
  • Yhdysvallat iski Jemenissä kahteen huthikohteeseen, jotka valmistautuivat laukaisemaan laivoja vastaan suunnattuja ohjuksia, ennen kuin huthit ehtivät ampua noita ohjuksia.
  • Israel ilmoitti, että joukot löysivät noin 65 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) syvän tunnelin, joka yhdisti Gazan pohjois- ja eteläosat. Se tutkittiin ja tuhottiin.
  • Israelin mielenosoittajat estivät humanitaarista apua kuljettavia kuorma-autoja pääsemästä Gazaan ja sanoivat jatkavansa sen tekemistä, kunnes panttivangit vapautetaan.
Torstaina, 25. tammikuuta 2024 (Päivä 111): Jatketun sodan 56. päivä.
  • Useat eteläafrikkalaiset pankit ja yksityishenkilöt tarjoavat huomattavia summia rahaa Hamasille. Etelä-Afrikka syyttää Israelia kansanmurhasta kansainvälisessä tuomioistuimessa. Israelin on syytä syyttää Etelä-Afrikkaa kansanmurhasta, koska se oli rahoittamassa juutalaisten ja muiden kuolemaa 7. lokakuuta 2023.
  • Israel iski Iranin ja Hizbollahin joukkojen lentotukikohtaan Libanonissa.
  • Israel ilmoitti vanginneensa yli 100 Hamasin terroristia viimeisen 36 tunnin aikana.
  • Amir Tsarfati sanoi, että Israel on tappanut tai vammauttanut noin 60 prosenttia Hamasin taistelijoista.
  • Israelin vuonna 1979 Egyptin kanssa tekemän rauhansopimuksen mukaan Egyptin ja Gazan välisen rajan oletetaan olevan demilitarisoitu, mutta Israel väittää, että Hamas salakuljettaa aseita demilitarisoidun vyöhykkeen alitse (minkä Egypti kiistää). Israel sanoo, että sen on otettava raja hallintaansa (sopimusrikkomus) pysäyttääkseen asevirran Hamasille, ja tämä luo erimielisyyttä Egyptin ja Israelin välille.
Perjantai, 26. tammikuuta 2024 (Päivä 112): Jatketun sodan 57. päivä.
  • YK:n kansainvälinen tuomioistuin määräsi Israelin "tekemään kaikkensa estääkseen kuoleman, tuhon ja kaikki kansanmurhateot sen sotilaallisessa hyökkäyksessä Gazassa, mutta ei yllättäen määrännyt tulitaukoa". Pääministeri Netanjahu kutsui tuomioistuimen päätöstä "häpeän merkiksi" ja sanoi: "Teemme jatkossakin sen, mikä on tarpeen maamme ja kansamme puolustamiseksi. Kuten kaikilla mailla, Israelilla on perusoikeus puolustaa itseään."
  • Israelin mielenosoittajat estivät humanitaarista apua kuljettavia kuorma-autoja pääsemästä Gazaan kolmatta päivää peräkkäin.
  • YK:n palestiinalaispakolaisten avustusjärjestö (UNRWA) ilmoitti, että se oli katkaissut suhteet 12 työntekijään, joiden epäillään osallistuneen 7. lokakuuta 2023 Israeliin kohdistuneeseen hyökkäykseen. Yhdysvallat on ilmoittanut YK:lle, että se keskeyttää väliaikaisesti UNRWA:n rahoituksen, kunnes tämä ongelma on käsitelty.
  • Israelin joukot osallistuvat intensiivisiin taisteluihin useissa paikoissa Khan Younis'issa.
  • Israelin YK-lähettiläs sanoi, että YK on aseistettu tuhotakseen meidät (juutalaiset) fyysisesti.
Lauantaina, 27. tammikuuta 2024 (Päivä 113): Jatketun sodan 58. päivä.
  • Netanjahu sanoi Israelin kansalle: "Täydelliselle voitolle Hamasista Gazan kaistalla ei ole vaihtoehtoa."
  • Iranin tukemat militiat käynnistivät drone-hyökkäyksen Yhdysvaltain tukikohtaan Jordaniassa, tappoivat 3 amerikkalaissotilasta ja haavoittivat kymmeniä muita. Biden sanoi, että Yhdysvallat vastaa valitsemallaan hetkellä ja tavalla.
Sunnuntaina, 28. tammikuuta 2024 (Päivä 114): Jatketun sodan 59. päivä.
  • Israel taistelee nyt Hamasia vastaan Etelä-Gazassa.
  • Pyrkimykset saada aikaan tulitauko ovat lupaavia, mutta vakavia ongelmia on edelleen.
Maanantaina, 29. tammikuuta 2024 (Päivä 115): Jatketun sodan 60. päivä.
  • Gazassa käydään tappavia taisteluita.
  • Kaksi israelilaissotilasta haavoittui lievästi, kun Hizbollah ampui raskaita raketteja Israeliin. IDF kosti välittömästi.
  • Ainakin 12 maata on väliaikaisesti lopettanut UNRWA:n rahoituksen, koska osa sen YK-työntekijöistä auttoi Hamasia hyökkäämään Israeliin 7. lokakuuta 2023.
  • Saudi-Arabia, Egypti ja Jordania ovat sopineet, että palestiinalaishallinnossa on tehtävä suuria muutoksia, jos he haluavat hallita Gazaa sodan jälkeen.
  • Hamas laukaisi rakettirumputulen Israeliin.
Tiistaina, 30. tammikuuta 2024 (Päivä 116): Jatketun sodan 61. päivä.
  • Netanjahu sanoi, että Israel ei lopeta sotaa ilman Hamasin tuhoamista.
  • Hamas sanoi, että he eivät vapauta panttivankeja ennen kuin Israel vetäytyy Gazan alueelta, ja Netanyahu sanoi, että Israel ei vetäydy Gazan alueelta.
Keskiviikkona, 31. tammikuuta 2024 (Päivä 117): Jatketun sodan 62. päivä.
  • Israel vaati, että YK:n pääsihteeri Guterres eroaa, koska jotkut UNRWA:n työntekijät osallistuivat Hamasin hyökkäykseen Israelia vastaan.
  • Kongressissa on tuotu esiin lakiehdotus, jolla estetään pysyvästi Yhdysvaltoja antamasta rahaa UNRWA:lle.
  • Tällä viikolla ulkoministeri Blinken palaa Lähi-itään kiireellisiin kokouksiin, joissa vaaditaan lisää panttivankien vapauttamista ja tulitaukoa.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com