Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 21. marraskuuta 2009

Lähetetty eksytys

Tässä hyvää jatkoa edelliseen äsken julkaistuun artikkeliin, joka koskee seurakunnan neutralisoimista. Tämä voi tapahtua myös eksytysten kautta. Jeesus puhui maailmanlaajuisesta eksytyksestä, joka tulee Hänen tulemuksensa aattopäivinä. Jeesus varoitti peräti neljä kertaa Öljymäen puheessaan opetuslapsia eksymisestä, enemmän kuin mistään muusta (Matt. 24: 4, 5, 11, 24). Seurakunnan olisi siis hyvä pysyä valppaana kaikenlaisten virtausten suhteen, joita kristillisellä kentällä liikkuu (huom. uuskarismaattisuus eritoten). Artikkeli on julkaistu Philip Powell'in lehdessä Contend Earnestly For the Faith (CETF). Suomentajana uskollinen Samuel Korhonen.


Lähetetty eksytys
Sent Delusions

by Don Shoots

"Niin minäkin valitsen heidän vaivaamisensa ja annan heille tulla sen, mitä he pelkäävät, koska ei kukaan vastannut, kun minä kutsuin, koska he eivät kuulleet, kun minä puhuin, vaan tekivät sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, ja valitsivat sen, mikä ei ole minulle otollista." (Jesaja 66:4)

”Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen.” (2.Tess. 2:11)

Yllä olevissa Raamatun jakeissa Jumala kahdesti tutustuttaa meidät yhteen suurista ja vakavista teoistaan, jotka tuottavat sen jatkuvan uskonnon madaltumisen, jota tänä päivänä todistamme. On hyvin raskasta tuoda näitä asioita esille, koska siihen sisältyy ihmisiä, seurakuntia ja jotkut eivät voi sietää sellaisia asioita. Elämme edelleen pahenevassa ajassa – suuren luopumuksen ajassa (2. Tess. 2:3).

Tämä on Jumalan puolelta viimeinen teko ihmiskunnan käsittelyssä. Eksytys ei ole uutta. Opimme Roomalaiskirjeen luvusta yksi, että ihmiskunnalle on mahdollista elää, kävellä, hengittää, toimia, shoppailla, työskennellä, lomailla ja jopa istua pyhäkössä ja koko ajan uskoa valheeseen. Pysähdy ja mieti vain hetken ajan, mitä se merkitsee, jos kaikki se, minkä hyväksyt totuutena ja johon uskot, onkin valhetta?

Tosiasia on, että ihmiset kaikilta elämän aloilta – älyköt, korkeammista opinahjoista valmistuneet jne. -- eivät enää osaa tehdä eroa oikean ja väärän välillä. Älykkäälle ihmiselle on mahdollista toimia ja elää yhteiskunnan vaatimusten kanssa vailla ymmärrystä.

Room. 1:31 ... vailla ymmärrystä

”Minä, Nebukadnessar, nostin silmäni taivasta kohti, ja minun järkeni palasi.” (Daniel 4:34)

Eksytys ei ole epätavallinen eikä niin eriskummallinen, kuin miksi yritämme sen tehdä. Nebukadnessar ei menettänyt vain ymmärrystään vaan myös kykynsä päätellä. Tänä aikana monilla ihmisillä on sokaistu järki. He voivat ajaa uudella autolla, tai omistaa kodin, mutta he ovat sokeita. Jotkut ovat hyvin älykkäitä ja silti sokeita.

” ... joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.” (2. Kor. 4:4)

Epäilemättä tämä sokeus merkitsee puuttuvaa erottamisen kykyä, kyvyttömyyttä ymmärtää.

Tämä Jesajan ja Paavalin ennustama eksytys on Jumalan lähettämä eksytys. Jumala on rakkaus ja kaikki Hänen suvereenit tekonsa perustuvat Hänen ikuiseen rakkauteensa, kun Hän käsittelee kadotettua ihmiskuntaa. Silti Hän kurittaa ja nuhtelee niitä, joita Hän rakastaa (Ilm. 3:19). Kun ihmiset osoittavat aina vain jatkuvaa herkkäuskoisuutta ja jopa tahallista mukautumista pahaan, niin täytyy vain ihmetellä, mikä on todella sen kaiken perussyy? Onko se tietämättömyys? Onko se välinpitämättömyys? Kenties se on henkilökohtainen kunnianhimo? Ehkä mukavuuden rakkaus?

On toinen mahdollisuus, joka se voisi olla ja johon todellisuuteen Jumalan lähettämästä jumalallisesta eksytyksestä yhteiskunnalle sinä ja minä olemme heräämässä ajan loppuhetkinä. Tämä voisi olla vastaus siihen madaltumiseen, jota olemme nähneet kaikkialla maapallolla. Aika, jolloin ihmiset eivät enää ymmärrä ja ovat kadottaneet päättelykykynsä – haparoiden pimeyden maailmassa, sokeina ja erottamiskykynsä kadonneena; kyvyttöminä toimimaan elävän Jumalan valtapiirissä.

Eksyttäminen tarkoittaa vakuuttamista, että jokin väärä on totta. Se on pettämistä... harhaanjohdetun mielen vaikutus. Ei ole pahempaa syöpää kuin se! Kun olemuksesi koko liikkeellepaneva voima ei enää tiedä totuutta ja on nyt niin eksytetty, että se koko ajan vie sinua harhaan, niin sinulla ei ole perustusta, jolla seisoa. Se on ohi!

Me olemme hetkessä, jolloin valon enkeli on tullut vanhurskauden sanoman kanssa. Tuhansilla älykkäillä ihmisillä ei ole erottamis- eikä päättelykykyä ymmärtääkseen, mitä on tapahtumassa.

Olemmeko tekemisissä Kristusta ja totuutta vastustavan selvän kapinan kanssa? Vai onko lopullinen eksytys tullut, minkä vuoksi ihmiset eivät enää voi toimia vuorovaikutuksessa pyhän Jumalan kanssa? Ihmiset ovat kykenemättömiä istumaan kirkossa ja kuulemaan, kun Jumalan Henki puhuu pehmeästi heidän korviinsa. He voivat nyt istua Herran läheisyydessä tietämättä sitä ja käsittämättä Jumalan puhtautta ja pyhyyttä. Voisiko se olla lopullinen eksytys?

Time-lehden vuoden 2007 heinäkuun 7. päivän numerossa oli artikkeli Harry Potter'ista. Otsikko oli: ”Miksi me rakastamme maailmaa, jossa lohikäärmeet lentävät ja uskonto on mielikuvitusta”. Siinä juuri me olemme yhteiskunnassamme, joka ei tiedä totuutta ja silti haluaa ja kaipaa väärää luullen sitä totuudeksi. Kuinka voi olla näin?

Eksytys on valtaamassa tämän maailman ja Jumala saa sen aikaan. Ihmiset ovat lätränneet hänen pyhillä asioillaan ja menneet liian pitkälle. He ovat leikkineet pyhyydellä ja poistaneet alttarit pyhäköistä. He ovat lisänneet Jumalan Sanaan ja ottaneet siitä pois. He ovat tahrineet Hänen ainosyntyisen Poikansa todistuksen ja murehduttaneet Pyhän Hengen. Nyt Hän on lähettänyt eksytyksen, niin että he eivät enää voi tunnistaa totuutta.

Ainoa syy, että yhteiskunta joutuu tämän tasoiseen turmeltuneisuuteen, on koska edessä häämöttää jotakin, joka on suurempi, kuin vain kapina Jumalaa vastaan. Se on suurempaa kuin vain totuuden vastustaminen. Sinä 20 vuoden aikana, jona olen tehnyt havaintoja kaupungissa, jossa asun, täyden evankeliumin sanoman voima on haihtunut. Todistus on tässä: eksytys on tullut. Monet ovat luopumassa, samalla kun jäännösseurakunta valmistautuu näkemään Jeesuksen Kristuksen. Time-lehden artikkeli Harry Potter'ista jatkuu näin: ”Jos tahdot tietää, kuka kuolee, niin siihen on helppo vastata: Jumala.” Tämä on se maailma, jossa elämme. Harry Potter on yksi suosituimmista tämän ajan taruhahmoista, jonka koulusysteemit ovat innokkaasti vastaanottaneet ja tuhannet kodit kutsuneet. Tämä lukemisto on täynnä kuolemaa, vanhaa magiaa, loitsuja, pimeää taidetta, uhreja, velhoja, noitia ja manaajia. Se on Saatanan manifestaatiota selvimmässä muodossaan; saalistamista viattomilla. Britanniassa on lyöty kuusi Harry Potterin kuvilla varustettua kolikkoa. Miksi koko maailmanjärjestelmämme toivottaisi tervetulleeksi sellaisen roskan, joka kertoo pienille lapsille, että Jumalaa ei ole? Kuinka voisivat älykkäät vanhemmat ja viranomaiset ruokkia lapsia tappavalla myrkyllä? Kuinka tämä voi tapahtua muuten kuin lähetetyn eksytyksen vuoksi?

Niiden 26 vuoden ajan, jotka olen ollut neuvojana ja pastorina, olen käsitellyt ihmisiä, jotka eivät halunneet tietää totuutta, vaikka se tuijotti heitä kasvoihin. Olen neuvonut heitä tuntikausia, saarnannut Jumalan sanaa, eivätkä he koskaan saaneet kuvaa. He eivät koskaan näe totuutta. Olen sanonut: ”Mikä on väärin?” Vastaus on eksytys, tila, jossa mies tai nainen ei enää osaa erottaa eikä päätellä. He ovat nyt vakuuttuneita, että jokin väärä on totta.

Olen hämmästellyt, että Jumala ei ole sallinut aiheutettujen asioiden kuolla pois. Hän johtaa tätä koko maailmaa niin pikkutarkasti. Hän olisi voinut antaa keltakuumeen tuhota yhteiskunnan. Hän olisi voinut sallia Adolf Hitlereiden ja Nerojen tuhota ihmiskunnan. Hänen johtaessaan tätä maailmaa on ollut lukuisia kertoja, jolloin Hän olisi voinut sallia meidän kaikkien kuolla sodissa, ydinpommeista, tai taudeista, tai tuhoisasta säästä, mutta Hän ei ole sallinut. Luojana Jumala loi meille vapaan tahdon ja antaa meidän valita ja uskoa, mitä tahdomme. Kaivattuamme ja haluttuamme Hänen totuutensa vastakohtaa Jumala ainakin nyt antaa meidän uskoa, mitä haluamme. Hän lähettää eksytyksen.

Jesajan 66. luvun eksytys aiheutettiin, koska he olivat kansa, joka valitsi oman tiensä.

”Mutta minä pelkään, että niinkuin käärme kavaluudellaan petti Eevan, niin teidän mielenne ehkä turmeltuu pois vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan.” (2. Kor. 11:3)

Sana ”turmeltuu” tässä tarkoittaa kuihtumista. Mielelle on mahdollista kuihtua ja veltostua pois, koska se on kapinoinut sellaisella röyhkeydellä Luojaansa vastaan. Kuihtunut mieli ei voi enää olla Kristuksen mieli, koska se on hyväksynyt Jumalaa vastustavan kapinan ja on nyt suostunut väkevään eksytykseen.

Olen katsonut heidän silmiinsä ja kuunnellut heidän sanojaan ja tunnistanut, ettei heillä enää ollut ymmärrystä Jumalan asioista. Heidän mielensä on ollut turmeltunut ja veltostunut.

Kristuksen mieli ristillä oli: ”ei minun tahtoni”. Jos et ole oppinut rukoilemaan sitä, tai jos olet lyönyt sen laimin, niin tee ensin parannus ja sitten ala rukoilla siten. ”Tapahtukoon, ei minun, vaan sinun tahtosi.”

Israel valitsi oman tiensä ja Jumalan tahto ei enää ollut tärkeä. Sitten he alkoivat iloitella epäpyhillä asioilla. Jos kolhit varpaasi, etkä tunne kipua, niin ole varovainen. Jos teet virheen, etkä tunne pistoa sydämessäsi, ole varuillasi. Älä yritä laillistaa sitä. Jumala on seurannut, kun voimakkaat ja arvovaltaiset miehet muuttavat Hänen totuutensa harhaksi ja saarnaavat väärää oppia. Vaikutusvaltaiset miehet, jotka seisovat saarnatuoleissaan, sanovat ihmisille, että teidän ei tarvitse tehdä parannustaja että risti ja veri eivät ole välttämättömiä. He sanovat, että itselleen kuoleminen on vanhanaikaista. He ovat saarnanneet omanarvon evankeliumia, joka korostaa omia tarpeita ja kehottaa itsensä tyydyttämiseen. Olemme olleet kansa, joka rakasti syntiä enemmän kuin Jumalan Sanaa. Kaikkivaltiudessaan Jumala on puhunut: ”Minä en lopeta kaikkea, mutta minä lähetän tuomion kaikille asioille. Te voitte nyt uskoa, mitä haluatte uskoa.”

Toisessa Tessalonikalaiskirjeessä on vain yksi syy: ”etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen”. Voitko havaita sen tarkentumisen? Vanhassa Testamentissa oli neljä syytä ja Uudessa Testamentissa vain yksi, mikä vie meidät lähemmäksi Ilmestyskirjaa ja tämän ajan loppua. Voivatko ihmiset täyttää mielensä jokaisella synnistä sairaan maailman pahuudella ja silti pysyä pyhinä? Tämä on sanoman ydin. Meidän yleinen uskonnollinen maailmamme sanoo ”kyllä” ja Jumala sanoo ”ei!”.

Lue tämä jae Vanhan Testamentin viimeisestä kirjasta huolella:

"Te väsytätte Herran puheillanne. Mutta te sanotte: "Miten väsytämme?" Siten, että sanotte: "Jokainen, joka pahaa tekee, on hyvä Herran silmissä, ja niihin hänellä on mielisuosio"; tahi: "Missä on tuomion Jumala?" " (Malakia 2:17)

Yhteiskunnan suhtautuminen Malakiaan toi 400 hiljaista vuotta Malakiasta Matteukseen. Heidän mielentilansa poisti kaikki avoimet Jumalan lisäilmoitukset ja katkaisi taivaan vuorovaikutukset.

Se on saavuttanut sellaiset mittasuhteet, ettet voi enää sanoa, että ihminen rakastaa syntiä enemmän kuin Jumalaa. Nykyisin se on vielä syvempää! Ihmiset ovat kävelleet kirkkoon ja nyt he eivät tiedä, mikä on oikein ja he luulevat väärää oikeaksi!

Tätä tietä kävelee Antikristus ja ne, jotka eivät tunne Kristusta, seuraavat häntä, koska heillä on sama henki. Heidän henkensä on sukua hänen henkensä kanssa. Eräässä uutisraportissa USA:n presidentinvaalista sanottiin: ”Me toivoimme, että näissä vaaleissa kyky ja kokemus ratkaisisivat, mutta jälleen näyttää, että suosio ja karisma ovat se, joka ottaa viran.” Tätä on eksytys. ”Sillä ei ole väliä, kuka olet, jos sinulla vain on karismaattinen persoonallisuus, niin me seuraamme sinua!” He tahtovat, että Antikristus tulee. He viittoilevat Harry Potter'ia tulemaan. Kuinka näin voi olla? On väkevä eksytys!

”Ihmiset pitävät parempana uskoa siihen, mitä he pitävät parempana totuutena.” (People prefer to believe what they prefer to be true.) (Sir Francis Bacon)

Paavali sanoi, että ne, jotka eivät uskoneet totuuteen, joutuisivat kadotukseen (2. Tess 2:12). Hän asettaa eteemme kolminkertaisen totuuden hylkäämisen. Se koski heidän sydäntään siinä, että he EIVÄT rakastaneet totuutta. Se koski heidän järkeään, koska he EIVÄT uskoneet totuuteen. Se koski heidän tahtoaan, koska he olivat mielistyneet vääryyteen. Apostoli Paavali sanoo nyt, että melkein kaikki on menetetty. Ihmiskunta valitsi oman tiensä ja iloitteli epäpyhillä asioilla.

Jumala kutsui, eikä kukaan vastannut, Jumala puhui, eikä kukaan kuullut. Eksytys tuli, koska he eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen. Tämä viimeinen hetki on paljastanut sukupolven, joka pitää valhetta totuutta parempana. Olemme tulleet Jumalan viimeiseen vastaukseen niille, jotka ovat valinneet olla vastaanottamatta Häntä. Tämä viimeinen teko tuo meidät varmuuteen ajan loppumisesta. Jos voit vielä tuntea suloisen Pyhän Hengen tuomitsemisen, niin ensin iloitse ja sitten tee parannus ja pyri tulemaan vedetyksi lähemmäksi Häntä. Totuus tekee edelleen miehiä ja naisia vapaiksi! (Joh. 8:32)


DON SHOOTS has been the se­nior pastor of Central Pentecostal Ministries located in Florida USA for twenty-six years. He is also chairman of Central Pentecostal Ministries Fellowship which is made up of full gospel ministers and ministries. He was credentialed with AG-USA as an ordained minister for several years. On ac­count of an obvious decline in crucial areas, he was compelled some years ago to move into another direction.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com