Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 8. tammikuuta 2010

Pidä kiinni autuaallisesta toivosta

Tässä Jan Markell'in vuodenlopun kommentti.

Mitä tulee öljyn löytymiseen Israelista, kannattanee toistaiseksi vielä pitää jäitä hatussa. Tässä linkki Haaretz'in uutiseen 27.12.-09: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1137622.html

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Monday, December 28, 2009 6:01 PM
Subject: [revfiles] Keep Clinging to Our Blessed Hope








Pidä kiinni autuaallisesta toivosta
By Jan Markell

www.olivetreeviews.org

Yksi vuosi on mennyt ja se panee miettimään, mitä uusi tuo mukanaan.

Kirjoitin kaksi viikkoa sitten, että tarina vuodesta 2009 on se tosiasia, että maailma luuli, että heillä on nyt yksi mies, ”messiasmainen” kaveri, joka voisi saada ylösalaisin kääntyneen maailman asettautumaan oikeaan kurssiin. En ole mikään ennustajaeukko, mutta voit odottaa näkeväsi globalismin etenevän vauhdilla, yhä pidemmälle menevän ryntäyksen maailmanuskontoon, vieläkin suurempaa ”luopumusta”
(II Ts. 2:3), yhä voimistuvaa ”globaalin korjauksen” kaipuuta ja paljon muuta, mitä Raamattu kaavailee.

Tarkkaile ”järistyskeskusta” -- Israelia. Siellä on tulossa suurempi konflikti, kuin osaamme kuvitellakaan. Jumala kyllä pitää huolen Israelista, mutta niitä valtioita, jotka ovat lähdössä sitä vastaan – USA mukaanlukien – täytyy varoittaa. USA:lla on nyt uusi ulkopolitiikka, joka suosii muslimeja ja se työntää Israelin jyrän alle. Tämä yhdistelmä on sekä typerä että tappava.

On selvää, että 2009 oli se vuosi, jolloin ”väkevä eksytys” tuli maamme johtajien päälle.

Monet amerikkalaiset ovat jopa ymmällä, kuinka rukoilla, sillä eihän sellaisten menettelytapojen puolesta voi rukoilla, jotka ovat Jumalaa vastaan. Vuoden 2009 vaikeus on siinä kuinka suhtautua johdon jumalattomuuteen ja samalla pitää kiinni Raamatun kehotuksista. Tällä hetkellä nämä kaksi eivät ole sovitettavissa yhteen.

Vuoden 2009 sydänsuru on Amerikan tiili tiileltä tapahtuva purkaminen niiden toimesta, jotka keskuudessamme vihaavat tätä vuorella loistavaa valomajakkaa. Jumalalla ei ole liittoa meidän kanssamme, kuten Israelin kanssa, mutta Hän on selvästikin siunannut meitä runsaasti. Uusi terrorikatastrofi torjuttiin viime viikolla lentokoneessa, jonka pahat ihmiset yrittivät räjäyttää ilmassa. Se kertoo minulle, ettei Jumala ole hyljännyt meitä, koska tänä vuonna on torjuttu myös monia muita samanlaisia yrityksiä. Monet uskovat, että Amerikka on tuomion alla ja se voi olla totta. Jos näin on, niin asiat tulevat vaikeutumaan, koska vaaralliset ajat ovat nyt ylikierroksilla.
(2.Tim. 3:1-9)

Jos haluat nähdä briljantin kuuden minuutin videon (Garry Kah) aikojemme vaihteluista, niin käy tässä linkissä minun verkkosivullani.

Yksi hätkähdyttävimmistä kertomuksista, koska se liittyy Raamatun profetiaan,
on se tosiasia, että Israelista on löytynyt öljyä. Se antaa polttoainetta – tämä ei ole sanaleikki -- Hesekielin lukujen 38-39 Googin/Maagogin hyökkääjille.

Myös avustajani Heidi Swander tulee myöhemmin tällä viikolla tarkastelemaan lähemmin ”synnytystuskia,” joita nyt koemme.

Jotta Amerikka muuttuisi seurakuntien täytyisi olla vahvoja, mutta on murheellista, että siinä juuri on heikko rengas. Kansakunta on vahva vain siinä määrin, kuin uskovat rukoilevat ja kiittävät. Vaikka monet pastorit tänä päivänä pitäytyvät totuuteen, niin näyttää, että aivan yhtä monet ovat eksyneet väärään oppiin jättäen lampaat (sheep) sopuleiksi (sheeple) ja siten Amerikan haavoittuvaksi. Koska monin paikoin saarnataan ”kevytevankeliumia”, niin lampaat eivät edes tiedä, mitä vastaan pitäisi rukoilla ja mitä puolustaa ja on liian vähän ”vartijoita muurilla” (Hes. 33:6). Kuten Natsi-Saksassa pastorien on nyt katsottava, mitä sanovat, tai vastattava mahdollisista ”viharikoksista”. Näkymät tuskin ovat hyvät muutoksen aikaansaamisen kannalta.

Tämä vuodenlopun kommentaari lähtee monille, jotka ovat ”vartijoita muurilla.” Säilytä se. ”Kehoittakaa toisianne” aina
(Hepr. 10:25). Jos näet kärsivän veljen tai sisaren – tai epäuskoisen, joka on erikoisen masentunut – ota aikaa antaaksesi hänelle hyvän sanan. Se tekee heidät hyvin onnellisiksi näinä melskeisinä aikoina. He voivat olla työttömiä, rahattomia ja tuntea, että juuri nyt on vähän mitään myönteistä. Muistuta heitä, että Jumalalle on kaikki mahdollista (Matteus 19:26).

Kiitos, että olette rohkaisseet tätä palvelutyötä menneenä vuonna. Kiitos, kun ette ole hyljänneet meitä kertoessamme ja puhuessamme epämukavaa totuutta. Me arvostamme kaikkia, jotka ovat osallistuneet joko rukouksin tai taloudellisesti. Rukoilkaa radiotyömme puolesta ja ns. ”kohtuuden oppia (Fairness Doctrine)” vastaan, joka lopettaisi sellaiset ohjelmat kuin "Understanding the Times". Tämä nykyhallinnon projekti on ollut katkolla heidän keskittyessään terveydenhuoltoon ja Amerikan edelleen sosialisoimiseen.

Hyvä uutinen on, että tunnemme Kirjan viimeisen luvun. Tiedämme kuka tulee voittamaan. Meillä on ”autuaallinen toivomme” (Tiitus 2:13), jossa jokainen uskova voi riippua. Me tiedämme, että Jumala on niiden palkitsija, jotka ahkerasti etsivät Häntä (Hepr. 11:6). Me tiedämme, että meidän kansalaisuutemme ei ole maan päällä, vaan taivaassa. Jumala on antanut kullekin teistä tehtävän niin moneksi päiväksi, kuukaudeksi tai vuodeksi, kuin meillä on jäljellä, kunnes saavutamme taivaan portit. Koska olemme täällä suorittamassa tehtävää, yksikään kristitty ei voi sanoa olevansa ilman tarkoitusta, sillä Jumalalla on sinulle yksi tai useampi tehtävä. Nyt on oikein hyvä aika löytää se ja edetä Hänen marssimääräystensä mukaan.

Me olemme sodassa, joka tulee kuumenemaan. Yksi suurimmista hyvistä asioista, joilla voit vaikuttaa melskeiseen aikaamme, on kilvoitella uskon puolesta
(Juuda 3) kustannuksista välittämättä.

Väliaikoina muista Jeesuksen sanat: "Totisesti, minä tulen pian"
(Ilm. 22:20).

Kun päätämme yhden vuoden ja siirrymme uuteen, niin saakoon Jeesus, ”maailman valo”, kirkastaa sinun polkusi.


2 kommenttia:

  1. Lukekaa ymmärryksellä Joh.Ilm. 20-luku. Ilmestyskirjassa puhutaan "suuresta Babylonista", "Uudesta Jerusalemista". Pedosta,Suudesta Portosta, (paavinvalta)
    Ilmestyskirjassa ovat samat lupaukset kuin vanhassa liitossa, mutta ne toteutetaan uudistetussa liitossa. Terv. P.Virtaniemi

    VastaaPoista
  2. Useat VT:n ennustamat kansakuntien tuhot, jotka toteutuivat Vanhan Liiton aikana (esim. muinaisen Babylonian tuho, Jes. 13), olivat esimakua tulevasta. Ilmestyskirjassa puhutaan Babylonin yhtäkkisestä tuhosta ja tuomiosta, joka koskee nykyään Amerikan Yhdysvaltoja, joka on suuren kaupankäynnin ja haureuden keskus (Ilm. 18). Talouskriisi on valmistelua USA:n poistamiselle (tuholle) lopullisen petovaltion EU:n tieltä (2 Tess. 2:6-7). Ilmestyskirjassa on tosiaankin sama kaava kuin VT:n ennustuksissa.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com