Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 5. tammikuuta 2010

Antikristuksen sabotaasi Amerikassa!!

Tässä pastori David J. Meyeriltä profeetallista sananjulistusta tammikuun 2010 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXIX, Issue I, January 2010

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626, Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

Livenä:
http://video.google.com/videoplay?docid=-8190117074247272471
http://video.google.com/videoplay?docid=-2253622299174625521


Antikristuksen sabotaasi Amerikassa!

”Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.”

Johannes 10:10

”Toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: "Taivasten valtakunta on verrattava mieheen, joka kylvi hyvän siemenen peltoonsa. Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois. Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin. Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?' Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'…”

Matteus 13:24-28

”Voi niitä, jotka vääriä säädöksiä säätävät, jotka turmiollisia tuomioita kirjoittelevat, vääntääksensä vaivaisten asian ja riistääksensä minun kansani kurjilta oikeuden, että lesket joutuisivat heidän saaliiksensa ja orvot heidän ryöstettäviksensä! Mutta mitä te teette koston päivänä, rajumyrskyssä, joka tulee kaukaa? Kenen turviin pakenette apua saamaan ja minne talletatte tavaranne?”

Jesaja 10:1-3


Tässä LTN:n numerossa, me keskitymme siihen mitä on tapahtunut muinaiselle suurelle Amerikan Yhdysvaltojen kansakunnalle ja tutkimme sitä. Kuten aina, me teemme näin Kirjoitusten valossa, ja siten me paljastamme hengelliset syyt sen romahduksesta, joka oli kerran mahtavin kansakunta maan päällä. On olemassa kolme kysymystä, joita täytyy tarkastella koskien tätä aihetta: Ketkä ovat niitä jotka haluavat Amerikan kukistuvan? Miksi he haluavat Amerikan romahtavan? Kuinka he saavat Amerikan romahtamaan?

Vastaus ensimmäiseen kysymykseen on selvä kenelle tahansa joka on todella opiskellut historiaa. On olemassa ikivanha salaliitto koostuen korkealle asetetuista ihmisistä monien salaseurojen ylemmillä tasoilla. Heidän etulyöntiasemastaan käsin, mikä on verhottu salaisuudella, he kykenevät suunnittelemaan, juonimaan, ja koreografioimaan maailmantapahtumia. Toisin sanoen, asiat eivät tapahdu vain sattumalta. Ne tapahtuvat koska joku haluaa niiden tapahtuvan ja jolla on voimaa saada ne tapahtumaan. Se on hengellistä pahuutta korkeissa asemissa Efesolaiskirjeen luvun 6:12 mukaisesti. Joten, merkittävät historian tapahtumat toteutettiin suunnittelun ja manipuloinnin avulla. Tämä käsittää jokaisen merkittävän sodan ja vallankumouksen. Eräs näistä korkealle rankatuista illuminaateista myönsi avoimesti kaiken tämän. Edesmennyt presidentti Franklin Delano Roosevelt lausui röyhkeästi, ”….jos se tapahtui, voit olla varma siitä että me suunnittelimme sen sillä tavalla.”

Vastaus toiseen kysymykseen, eli miksi Amerikkaa sabotoidaan, johtuu siitä, että se täytyy luhistaa siihen pisteeseen, jossa siitä tulee riippuvainen muista valtioista. Amerikasta on määrä tulla vain olennainen osa yhden-maailman globaalista hallituksesta. Lopulta tästä globaalista harvainvallasta tulisi diktatuuri Luciferin, joka on saatana, suoran kontrollin alaisuuteen! Voiko kukaan ajatteleva henkilö kieltää sitä, että tämä on tapahtumassa aivan meidän silmiemme edessä? Ilmestyskirja, luku 13, paljastaa juuri tämän asian!

Vastaus kolmanteen kysymykseen on vähän mutkikkaampi, mutta silti selvä. Yhdysvaltoja on hengellisesti, taloudellisesti, rakenteellisesti, ja moraalisesti purettu monilla tavoin samanaikaisten saatanallisten ponnistusten kautta. Tapahtui hyökkäys kerran niin mahtavaan Amerikan teolliseen pohjaan kun miljoonia hyviä työpaikkoja lähetettiin ulkomaille, missä lähes orjatyövoimaa voitaisiin saada käyttöön murto-osalle kustannuksista. Sotaa Vietnamissa lietsottiin ja monet sodanvastaiset liikkeet nousivat siten esiin yliopistojen kampuksilla kaikkialla Yhdysvalloissa. 1950-luvun beatnikeista tuli 1960-luvun hippejä kun meidän CIA käytti hyväksi Tri. Timothy Learya popularisoimaan mieltä-muokkaavan huumeen, jonka he kehittivät laboratoriossa. Tämä huume, LSD, kehitettiin sveitsiläisen kemistin toimesta CIA:ta varten ja sitten sen koko psykedeelistä voimaa sovellettiin kokonaiseen sukupolveen. Nuoret ihmiset käyttivät tätä ja muita huumausaineita ”tehdäkseen trippejä (trip out)”, ja samaan aikaan okkultismi ja noituus alkoi kietoutua niiden ympärille, jotka olivat asiaan sekaantuneita. Pian noitien loitsuista tuli suosittuja lauluja Beatlesin, Simon and Garfunkelin, Credence Clearwater Revivalin, ja muiden toimesta. Koko tätä tarinaa varten, sinä voit kirjoittaa ja pyytää kolmen DVD-levyn sarjaa, jonka me tuotimme otsikolla ”Apocalyptic Rock”.

Kaikkea tätä tehtäisiin suunnitelmallisesti kun tätä uutta sukupolvea uudelleenkoulutettaisiin ja iskostettaisiin kommunististen yliopistoprofessoreiden taholta. Sitten, meidän taloutemme luovutettiin Wall Streetin alhaisille varkaille, ja meidän kansallinen velkamme alkoi kohota korkeuksiin astronomisille tasoille sillä aikaa kun johtajat kahmaisivat rahat ja riensivät nauttimaan korkeaa eläkettä. [Vrt. Suomessa Fortumin entiseen toimitusjohtajaan Mikael Liliukseen, joka teki temput. Suom. huom.] Samaan aikaan työttömyystasot alkoivat nousta räjähdysmäisesti. Terrorismiselkkauksia järjestettiin myös, sellaisia kuin ”yllätyshyökkäys” entisen World Trade Centerin kaksoistorneja vastaan. Lieroja tässä ”yllätyshyökkäyksessä” olivat presidentti George W. Bush, varapresidentti Dick Cheney, ja muut tuon kaltaiset. Sellaisia selkkauksia käytettäisiin tekosyynä hyödyntämään armeijaamme massiivisena iskuryhmänä muita maita vastaan muokkaamaan uudelleen maailma valmistelussa yhden-maailman hallintoa varten. Sitten tulivat massiiviset rokotusohjelmat ja muotilääkkeet lääkitsemään Amerikan kansalaisia. Nämä lääkkeet toimivat yhdessä ruoassamme ja vedessämme olevien myrkyllisten lisäaineiden kanssa. Jopa meidän hengitysilmamme on myrkytetty kemikaalivanoilla, jotka täyttävät taivaamme kun lentokoneet ruiskuttavat kemikaalejaan kuviomaisesti yllämme. Kaikkea tätä tehtiin ja ollaan tekemässä saatanallisen suunnitelman mukaisesti.

Me jotka olemme Kaikkivaltiaan todellisia lapsia voimme olla kiitollisia siitä, että Herra Jeesus Kristus on kanssamme maailman loppuun saakka. Jos sinä et ole vielä lähestynyt Häntä uskossa ja katunut, niin aika tehdä se on nyt. Herra Jeesus on Vapahtajamme ja ainoa toivomme. Pian Hän palaa ja saattaa kaikki asiat tuomiolle. Hän vastaanottaa sinut jos sinä rukoilet Häntä nyt vielä kun on vähän aikaa jäljellä.

Henkiin herännyt Rooman valtakunta!

Merkittävä maailmantapahtuma osui marraskuun 19. päivälle 2009, ja hyvin harvat kiinnittivät huomiota. Euroopan Unioni, tai Euroopan Yhdysvallat, nousi esiin kun sen ensimmäinen pysyvä presidentti valittiin. Tämä on virka, jonka oletettiin menevän entiselle Britannian pääministerille Tony Blairille, mutta toinen mies valittiin Euroopan parlamentin taholta. Mies, joka valittiin, on Herman Van Rompuy, joka oli Belgian pääministeri. Kiitospuheessaan, Van Rompuy lausui seuraavaa: ”Vuosi 2009 on myös ensimmäinen globaalin hallinnon vuosi, G20-ryhmän perustamisen kanssa, keskellä finanssikriisiä. Kööpenhaminan ilmastokonferenssi on vielä yksi askel kohti planeettamme globaalia hallintaa.” (1)

Todellakin, kaikki on muuttumassa nopeasti nyt. Minä sain hiljattain kirjeen yhdeltä meidän tilaajaltamme Yhdistyneestä Kuningaskunnasta (UK), ja hän (she) kirjoitti seuraavat sanat: ”No, Britannia ei ole enää virallisesti suvereeni valtio. Lukien keskiyöstä viime yönä, me integroiduimme Euroopan liittovaltioon….” Euroopan kansakunnat ovat nyt yhtä, ja tämä on mitä varmimmin Rooman valtakunnan viimeisten päivien elpymistä. Alkuperäinen Rooman imperiumi kukistui vuonna 476 jKr. Ei kukaan kuningas tai keisari kyennyt koskaan elvyttämään tuota valtakuntaa. Vuonna 1534 Englannin kuningas Henry VIII aiheutti vielä suuremman repeämän irtaantumalla roomalaiskatolisesta kirkosta ja perustamalla Englannin kirkon. Siten, oli olemassa fyysinen että hengellinen repeämä, kuolinhaava, joka näytti mahdottomalta parantaa. Kun me laskemme nuo numerot 476 ja 1534 yhteen, me saamme luvun 2010, ensimmäinen täysi vuosi elpynyttä Rooman valtakuntaa. [Lissabonin sopimus astui virallisesti voimaan 1.1.2010, jolloin EU:n presidentti ja ulkoministeri saivat täydet toimintavaltuudet. Suom. huom.]

Uusi ja ensimmäinen pysyvä Euroopan Unionin presidentti, Herman Van Rompuy, on machiavellistinen juonittelija ja illuministi. Häntä pidetään taloudellisena velhona ja hänen politiikkansa on ennalta-arvaamatonta. Hän kumartaa joka suuntaan. Kun Belgian kuningas Albert II:lle esiteltiin laki laillistamaan abortti, kuningas sanoi, että mieluummin luopuisi kruunustaan kuin allekirjoittaisi sen. Hän kertoman mukaan erosi virastaan, ollen tiukka roomalaiskatolinen, ja Van Rompuy, myös hurskas katolilainen, allekirjoitti abortinteon laiksi. Jälkeenpäin, kuningas, Albert II, palasi valtaan. Van Rompuyhin viitataan joskus ”alkuperäisenä belgialaisena vohvelina”. Tämä uusi henkiin heränneen Rooman imperiumin johtaja syntyi noitien Samhain-sapattina, tai Halloweenina, vuonna 1947. (2) Meidän täytyy myös huomauttaa, että Van Rompuyta ei valittu vaaleilla vaan pikemmin valikoitui Euroopan parlamentin toimesta. Sanalla ”parlamentti (parliament)” on suuri merkitys noille, jotka ovat kiinni noituudessa ja okkultismissa. Keskiajoilta lähtien, noidat ovat kokoontuneet tammipuiden alle ja piirtäneet maagisen ympyrän, tai heksagrammin, maaperään. Kolmetoista noitapiirin jäsentä seisoisi paikassa ympyrän sisäpuolella sekä kutsumassa koolle henkiä että heittämässä loitsuja. Lukuisia pöllöjä kokoontuisi lähipuihin, ja noidat viittasivat niihin parlamenttina. Niitä kutsuttiin viisaiksi pöllöiksi, koska sana ”noita (witch)” johdetaan sanasta ”wicca” ja tarkoittaa ”viisaita yksilöitä”. Raamattu viittaa pöllöihin ”yön surullisina olentoina”. Tänä päivänä, pöllöt yhdistetään noitiin ja yön karmaiseviin asioihin, ja kiinnostavaa kyllä, eläintieteilijät viittaavat pöllölaumaan parlamenttina. (3) Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Euroopan parlamentti koostuu yön surullisista olennoista, ja miten sopivaa onkaan, että heidän johtajansa syntyi Halloweenina. Valvo ja rukoile kun tämä uusi supervalta nousee näkyvään asemaan. [Miksi Suomen A-maajoukkueen jalkapalloilijoita kutsutaan huuhkajiksi? Tämä nimike muuten sai alkunsa kesällä 2007, kun Suomen ja BELGIAN välisessä EM-karsintapelissä huuhkaja ilmestyi kesken kaiken Helsingin olympiastadionille ja avitti monien mukaan Suomen ottelun voittoon lukemin 2-0. Kyllä on hämäräperäistä! Suom. huom.]

Kuinka mätää se onkaan Tanskan maassa?

Juuri kun minä kirjoitan tätä uutiskirjettä, 15,000 delegaattia 192 maasta on kokoontunut Kööpenhaminaan, Tanskaan, maailman ilmastokokousta varten. He ovat oletettavasti kokoontumassa allekirjoittamaan asiakirjaa, joka leikkaisi hiilidioksidipäästöjä ja pysäyttäisi globaalin lämpenemisen. Maiden edustajat itse tämän kokoontumisen aikana tulevat syöksemään suunnilleen 40,000 tonnia hiilidioksidia ilmakehään. (4) Nämä niin kutsutut ”pelastakaa maapallo -delegaatit” käyttävät 1,242 limusiinia ja 140 yksityislentokonetta. (5) Tekopyhyys on uskomatonta, ja jopa prostituoidut tekevät osansa. Kööpenhaminassa on 1,400 prostituution ammattilaista, jotka ovat järjestäytyneet ammatillisesti. Kun jotkut neuvottelukunnan johtajat kannustivat useita delegaatteja olemaan ostamatta seksiä, prostituoitujen liitto raivostui niin, että he tarjosivat ilmaista seksuaalista sukupuoliyhteyttä kenelle tahansa, joka omistaa delegaatin vierailukortin. (6)

Me tiedämme että koko globaalin lämpenemisen lähtökohta on väärä ja se ei ole mitään muuta kuin temppu hankkia tekosyy kansojen ykseydelle uudessa maailmanjärjestyksessä. Joulukuun 3:ntena 2009, the Washington Times raportoi että huippututkijan mukaan, NASA piilottelee ilmastodataa. Chris Horner, vanhempi jäsen Competitive Enterprise Institutessa, antoi seuraavan lausunnon: ”NASA on kieltäytynyt kahden vuoden aikana toimittamasta informaatiota tiedonvapauslain (the Freedom of Information Act) velvoittamana, joka osoittaisi miten laitos on muokannut ilmastodataansa ja selittäisi miksi laitoksen on toistuvasti täytynyt korjata dataansa mennen niinkin kauas kuin 1930-luvulle. Minä oletan, että se mitä sieltä löytyy, on suuresti vahingoittavaa….” (7) Nyt on olemassa niin paljon todistusaineistoa siitä, että ei ole olemassa mitään globaalia lämpenemistä. Itse asiassa, kuumin vuosi tilastoissa on vuosi 1934, joka oli 75 vuotta sitten. (8) Sivuuttaen kaikki tosiasiat, Yhdistyneitten Kansakuntien paneeli koostuen Illuminatin tiedemiehistä, varustautunut väärällä datalla ja otaksumilla, julistaa että Kööpenhaminan huippukokous on meidän viimeinen toivomme. He ovat todenneet, ”Kello on tikittänyt kohti nollaa.” (9) Tämän kirjoittamisen ajankohtana, Barack Obama on Kööpenhaminassa, ja hän on valmiina allekirjoittamaan asiakirjan joka vaatii Yhdysvaltoja vähentämään rajusti hiilidioksidipäästöjä ja nostamaan energiakustannuksia tähtitieteellisesti. (10) Tämä ilmastolaki on suunniteltu sabotoimaan lisää Amerikan taloutta ja merkitsemään meidät antikristuksen uuden maailmanimperiumin orjuutusyksiköksi! [Sitovaa ilmastosopimusta ei syntynyt Kööpenhaminassa, vaan laiha sopimus, jolla valtiot sitoutuivat jatkamaan neuvotteluita vuonna 2010. Tätäkään sopua ei olisi saatu aikaan ilman Barack Obaman läsnäoloa. Kulissien takana varmasti sovittiin uudesta maailmanjärjestyksestä. Ei näitä kokouksia turhaan järjestetä. Suom. huom.]

Obama – pimeyden prinssi!

Kuka on tämä kummallinen mies tunnettu Barack Obamana, joka nyt miehittää Valkoisen Talon meidän kansakuntamme pääkaupungissa? Kun aika kuluu, yhä enemmän tullaan tietämään tästä omituisesta miehestä. Tutkimus osoittaa, että hän syntyi Kogelossa, Keniassa. Vähän ennen kuin hän syntyi, hänen äitinsä halusi jättää Kenian, koska hän paheksui tapaa, jolla muslimit kohtelevat naisia. Koska hän oli valmiina synnyttämään, lentoyhtiö kuulemma kieltäytyi antamasta hänelle matkalippua matkustusrajoitusten mukaisesti. Neljän päivän sisällä Barackin syntymän jälkeen, Obaman äiti matkusti Havaijille ja rekisteröi poikansa syntymän kahteen eri havaijilaissairaalaan. Obaman syntymän hengelliset sisälmykset ovat hämmästyttäviä kun me käsitämme, että Obaman todellinen syntymäpaikka, Kogelo, Kenia, on lähellä Victoria-järven rannikkovesiä Afrikassa. Victoria-järvi on Niili-joen, tai Egyptin joen, syntypaikka ja alkulähde. Valkoinen Niili on ainoa joki, joka virtaa ulos Victoria-järvestä. Onko Valkoisessa Talossa Egyptin henki? Olemmeko me jopa tällä hetkellä julman Faraon ja hänen sosialististen menettelytapojen hallinnan alaisuudessa? Muista, tämä on hengellistä, ei maantieteellistä. Pohdi Jesajan luvun 19:3-4 sanoja seuraavassa: ”Egyptiltä katoaa rohkeus rinnasta, ja minä hämmennän hänen neuvonsa; ja he kysyvät epäjumalilta, henkienmanaajilta, vainaja-ja tietäjähengiltä. Minä annan Egyptin tylyn herran käsiin, ja kova kuningas on hallitseva heitä, sanoo Herra, Herra Sebaot.” Jos ihmiset valitsevat tai edes antavat Niilin kuninkaalle luvan tulla presidentiksi, niin eivätkö nuo ihmiset ole hengellisesti egyptiläisiä? Monet ovat profetiat joita ollaan toteuttamassa!

Barack Obama on suuren ylimielisyyden ja ylpeyden mies. Kun hän vieraili punaisessa Kiinassa, yksinomaan häntä saattoi 71 auton autosaattue. (11) Nyt, Obama tunnetaan myös virallisesti kaikkialla maailmassa ”rauhan miehenä” kun hänet palkittiin Nobelin rauhanpalkinnolla. Juuri ennen palkintonsa noutamista, hän otti askeleita laajentamaan suuresti sotaa Afganistanissa. (12) On myös mielenkiintoista panna merkille, että juuri kun Obama oli saapumaisillaan Norjaan noutamaan ”rauhanpalkintonsa”, kummallinen valo, jota ei ole vielä kyetty selittämään, näyttäytyi taivaalla. Jotkut huiputtaisivat meitä uskomaan, että se oli sukellusveneestä laukaistu venäläinen ohjus, joka epäonnistui. Norjalaiset katselivat hämmästyksellä joulukuun 9:ntenä kun kummallinen sininen valospiraali kieppui taivaalla täydellisen symmetrisenä. Se oli kuin spiraalimainen kiehkura (spiral mobius coil) tai kieppuva valopyörre. Valopyörre muutti kokoaan kun se pyöri ja ulotti säteen tai valokeilan itsestään maahan ja katosi myöhemmin. (13) Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että tämä oli eräs merkki taivaissa ja osoitin Kaikkivaltiaan Jumalan paheksunnasta pimeyden prinssin saapumisesta Norjaan olemaan esitettynä maailmalle rauhan miehenä.

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1234430/Mystery-spiral-blue-light-display-hovers-Norway.html

Kun Barack Obama matkusti Norjaan vastaanottamaan rauhanpalkintonsa, hän kieltäytyi päivällisestä norjalaisen Nobel-komitean kanssa. Hän torjui lehdistökonferenssin, televisiohaastattelun, näyttäytymisen lasten tapahtumassa, joka mainostaa rauhaa, ja musiikkikonsertin. Hän myös hylkäsi vierailun näyttelyyn hänen kunniaksi Nobelin rauhankeskuksessa (Nobel Peace Centre). Lisäyksenä tuohon, Obama kieltäytyi Norjan kuningas Haraldin henkilökohtaisesta kutsusta lounastaa hänen kanssaan. (14) Se oli ylimielistä loukkausta toisensa perään.

On tulossa lisääntyvästi ilmeisemmäksi, että Obama on tyhjien puheiden (double-talk) mies. Joulukuun 7:ntenä 2009, hän piti työryhmäkokouksen hallinnon avoimuudesta, joka suljettiin yleisöltä. (15) Tämä on mies, joka on nyt puskemassa kuin hullu saadakseen terveydenhuolto-lakiesityksen päätökseen. Viime kuukauden numerossa tässä uutiskirjeessä, minä kerroin terveydenhuolto-lakiesityksen runnomisesta läpi Kongressin edustajainhuoneessa (House of Repre-spend-atitives). Myöhemmin, se hyväksyttiin myös USA:n senaatissa. Senaatin versio laista raahattiin sisään ennen äänestystä ja pantiin työpöydälle. Se koostui 2,074 sivusta, ja painoi 20,5 naulaa (1 naula = 454 grammaa). Lakiesitys sisältää sanan ”vero (tax)” 511 kertaa ja käsittää 18 veronkorotusta. Ahdistava lakiesitys käyttää sanaa ”edellyttää (require)” enemmän kuin 1,000 kertaa ja sanaa ”täytyä (shall)” enemmän kuin 3,500 kertaa. Se myös puhuu ”vaadituista opinnoista (required studies)” 150 kertaa. (16) Myöskin, haudattuna syvälle sivujen sisälle ”keskustelemattomassa” osiossa tästä kotimaisesta terveydenhuoltolaista, alaotsikon C-11 alla, kohdassa 2521, on lauseke koskien istutettavia radiotaajuus-tunnistuslaitteita. Valitettavasti, terveydenhuolto-lakiesitys meni läpi senaatissa äänin 60-39. (17) Edustajainhuoneen ja senaatin lakiversioita ollaan nyt hienosäätämässä lopullista hyväksymistä ja Barack Obaman allekirjoitusta varten. Huomautettakoon tässä että yksi tärkeistä kiistakohdista lopullisessa keskustelussa on lauseke totaalisesta vakuutussuojasta abortille. Jotkut senaattorit pitivät puheita vastustaen sellaista ilmaista ja avointa abortin vakuutussuojaa, mutta senaattori Barbara Boxer piti tulikivenkatkuisen puheen, jossa hän vertasi abortin epäämistä naisilta rajoitukseen koskien miesten lupaa saada Viagraa. (18)

Ei ole mitään epäilystä siitä, että Obama tulee allekirjoittamaan tämän kommunistisen terveydenhuoltolain, koska Obama on selvästikin kommunisti. Hän on musta ja valkoinen ja punainen kauttaaltaan. Kun Barack Obama vieraili punaisessa Kiinassa äskettäin, tapahtumaa juhlistettiin punaisten kiinalaisten pitäessä yllään T-paitoja, joissa oli kuva Obamasta punaisen Kiinan armeijan uniformu yllään sanojen ”Oba-Mao” sijaitessa kuvan alapuolella. Päätelmä oli, että Obama ja edesmennyt puhemies Mao olivat yhtä. Punaisen Kiinan hallitus kielsi T-paidat lopulta, koska he eivät pitäneet siitä, että Obamalla oli yllään heidän uniformunsa. (19)

















http://worldblog.msnbc.msn.com/archive/2009/11/13/2127121.aspx
http://freedomeden.blogspot.com/2009/10/oba-mao-t-shirts.html
http://www.zazzle.co.uk/obama_chairman_mao_oba_mao_tshirt-235651277866270889

Antikristuksen talousjärjestelmä!

Historian tutkimus paljastaa, että imperiumit ja kuningaskunnat romahtivat ankarasti ja hävitettiin johtuen kahdesta ensisijaisesta olosuhteesta: äärimmäinen velka ja yletön tuhlailu. Tämä on juuri Obaman hallinnon politiikkaa. On olemassa syy sille, miksi se vaatii 1,200 meidän paperidollaria ostaa yksi unssi kultaa, kun vain muutama vuosi sitten se vaati 320 dollaria noita samoja paperiseteleitä tehdä sama asia. Dollari on jatkuvasti heikentynyt, ja nyt se on tehnyt 14 vuoden pohjalukeman Japanin jeniä vastaan. (20) Marraskuun 25:ntenä 2009, the Wall Street Journal raportoi että amerikkalaispankkien luotonanto on romahtanut alimpaan pisteeseensä siitä lähtien kun hallinto alkoi jäljittää sellaista dataa. (21) Joulukuun 5:ntenä 2009, the FDIC (Liittovaltion talletusvakuutuslaitos) sulki vielä kuusi pankkia lisää, joka tuo pankkikaatumisten kokonaismäärän 130:een tähän asti tänä vuonna. (22) Pankkitoiminta, kuten me kerran tunsimme sen, tulee pian olemaan menneisyyden asia. Minä sain äskettäin ilmoituksen pankilta, jota minä joskus käytän, ja siinä luki seuraavaa: ”Liittovaltion keskuspankki suunnittelee siirtymistä yksittäiselle nettisivustolle käsittelemään paperi-shekkejä vuoden 2010 ensimmäiseen neljännekseen mennessä. Tätä ollaan tekemässä vastauksena yhä jatkuneelle maanlaajuiselle laskulle shekkien käytössä, yhtä hyvin kuin vastauksena nopeasti lisääntyvälle elektronisten shekkiselvitys-menetelmien käytölle. Kun sulauttaminen on saatettu päätökseen, ’ei tule olemaan enää yhtään shekkiä jota olisi tarkasteltava ei-paikallisena’, FED:n mukaan.” (23) ("The Federal Reserve Bank plans to transition to a single paper-check-processing site by the first quarter of 2010. This is being done in response to the continued nation-wide decline in check usage, as well as the rapidly increasing use of electronic check-clearing methods. When the consolidation is completed, 'there will no longer be any checks that would be considered non-local,' according to the Federal Reserve.")

Ikään kuin ei olisi tarpeeksi taloudellista huolta maailmassa, niin arabialainen Dubain kaupunkivaltio ilmoitti, että he olivat laiminlyömässä heidän 80 miljardin dollarin velkaansa. (24) Tämä lähetti shokkiaaltoja joka puolelle maailman rahamarkkinoita. Marraskuun 26:ntena 2009, sheikki Ahmed bin Saeed al-Maktoum, Dubain korkeimman talouskomitean puheenjohtaja (chairman of the Supreme Fiscal Committee), paljasti että suunnaton laiminlyönti suunniteltiin etukäteen täysin tietoisena siitä, mitä se tekisi maailman taloustilanteelle. (25) Marraskuun 29:ntenä 2009, paljastettiin että Dubain jälleenrakentaminen olisi Rothschildien neuvoa-antavien liikeyritysten toiminnan (Rothschild’s Advisory Operations) alaisuudessa Lähi-idässä. (26) Meidän pitää muistaa, että Rothschildin perhe pani alulle ja perusti Illuminatin vuonna 1776. Vaikkakin heistä harvoin kuullaan tänään, he silti ajavat salaliittoa, minkä takia sinä et kuule heistä. He, kuitenkin, tekevät harvinaisia näyttäytymisiä.

Yhdysvaltain taloutta ollaan nyt sabotoimassa laajassa mittakaavassa ja suurella nopeudella. Loka- ja marraskuussa 2009, Liittovaltion hallitus tuhlasi jo 292 miljardia dollaria enemmän kuin se otti sisään. (27) Suunnilleen 13 biljoonan dollarin kansallisvelan ja massiivisen terveydenhuolto-ohjelman, joka tulee maksamaan biljoonia lisää, ja myöskin meneillään olevien sotien, kanssa, me olemme nyt näkemässä meidän amerikkalaisen taloutemme kuolemaa. Minkä ratkaisun kanssa Barack Obama on tullut esiin selvittääkseen tämän ongelman? Joulukuun 8:ntena 2009, Barack Obama piti puheen korkean tason Illuminati-oppilaitoksessa, tunnettu nimellä Brookings Institution. Tämä on paikka, minne ihmiset korkeissa viroissa menevät saadakseen mielensä mukautettua saatanalliseen politiikkaan. Puheensa aikana, Obama sanoi seuraavaa: ”Meidän täytyy kuluttaa (tuhlata) tiemme ulos tästä taantumasta.” (28) Tämän lausunnon järjettömyys pitäisi olla ilmiselvää. Kun sinulla on massiivinen rahavelka, sinä et pääse siitä eroon tekemällä sitä lisää. Kun minä opiskelin taloutta teknillisessä korkeakoulussa, meille opetettiin että kun sinä lisäät rahamäärää tyhjästä ilmasta, sinä heikennät olemassa olevan rahan arvoa. Sitten inflaatio alkaa nousta, koska olemassa olevat tavarat ja palvelut käyttäytyvät kuin kuiva pesusieni ja nopeasti imevät lisääntyneen määrän luottoja ja valuuttaa. Kuoppa kasvaa yhä syvemmäksi ja täydellinen romahdus tapahtuu!

Me olemme velallinen kansakunta, joka ei toimi myönteisessä suhteessa todellisen rahan kanssa. Me toimimme negatiivisesti lainarahalla. Jokainen taho yrittää kovasti omistaa hyvän luottoluokituksen, jotta ne voivat velkaantua helposti. Jos meidän taloutemme toimisi positiivisesti, luottoluokitukset olisivat merkityksettömiä. Me olemme kansakunta joka on toiminut, tai pitäisikö sanoa toiminut huonosti, velalla monien vuosien ajan. Me noudatimme hallintomme johdon ohjeita, ja sen tuloksena me olemme näkemässä lukemattomia miljoonia ihmisiä kadulla vähäisen toivon kanssa saada työpaikka. Liikeyritykset jatkavat väen supistamista, pankeista on tullut pihejä, ja pakkolunastetut talot seisovat tyhjinä samalla kun ihmiset asuvat teltoissa ja autoissa. Se on systeemi, joka ei toimi, eikä voikaan toimia. Se on niin paha tilanne, että marraskuun 29:ntenä 2009, United Press International raportoi että siellä on nyt 20,000 uutta hakemusta ruokakuponkeja varten joka päivä! (29) Meidän ainoa toivomme on Herran Jeesuksen paluu.

Amerikka on vaarallinen terveydellesi!

Monilla ihmisillä on virheellinen vaikutelma siitä, että amerikkalaiset ovat tervein kansa maailmassa. Meillä on Liittovaltion lääke- ja elintarvikevirasto (FDA) vahtimassa meitä, ja meillä on massiivisia terveydenhuoltolaitoksia. He pistävät klooria veteemme puhdistaakseen sitä ja lisäävät fluoridia saadakseen meidän hampaamme vahvoiksi jne. Todellisuudessa, kloori aiheuttaa valtimoiden kovettumista, ja fluoridilla on suora vaikutus ajattelutoimintaan ja aivojen muistinkäsittelyyn. Tämä kaikki tehdään tarkoituksellisesti korkeissa asemissa olevien terveysviranomaisten toimesta, jotka antautuvat luciferististen salaliittolaisten edessä. Todellisuudessa, kaikista maapallon kansakunnista, Yhdysvallat asetetaan sijalle 31 elinajan odotuksessa. Meidät rankataan sijalle 37 pikkulasten kuolleisuudessa, ja sijalle 34 äitiyskuolleisuudessa. Yhdysvalloissa lapsi kuolee 2,5 kertaa todennäköisemmin viiteen ikävuoteen mennessä kuin vastaavasti lapsi Singaporessa tai Irlannissa. (30) Rokotukset jatkavat monien lapsien tekemistä autistisiksi ja meidän peruskouluikäisille lapsille annetaan yleisesti mieltä-muokkaavia lääkkeitä rauhoittamaan heidät. Huomautettakoon tässä, että mikä tahansa mieltä-muokkaava lääke ei ole mitään muuta kuin ”demonien ruokaa”. Riippuvuus on henki, ja hengillä on ruokahalut. Kun sinä ruokit demonia, ne lopettavat kiukuttelun hetkeksi, ja näyttää siltä että lääke tepsi. Mutta se ei ole koskaan tarpeeksi. Meidän amerikkalaista yhteiskuntaa lääkitään kehdosta hautaan, ja hyvin harvat ihmiset kysyvät mikä on vialla.

Meillä on massiivisia sairaaloita ja lääkärikeskuksia, ja se maksaa paljon rahaa hankkia niihin henkilökuntaa ja operoida niillä. Se on yksinkertaisesti rahakysymys. Jos tarpeeksi ihmisiä ei sairastu, sinun täytyy saada heidät sairaiksi. Yksi tapa tehdä tätä on BPA:n, tai Bisphenol-A:n (Bisfenoli-A kemikaali), käytön avulla. Viimeaikaiset testit ovat osoittaneet, että yhdeksällä kymmenestä vauvasta Yhdysvalloissa on syntyessään BPA:ta elinjärjestelmissään. Lisäyksenä tuohon, kaikilla amerikkalaisilla, iästä riippumatta, jotka testattiin, huomattiin että 93%:lla heistä oli BPA:ta heidän virtsassaan. BPA-kemikaali kehitettiin synteettiseksi estrogeeniksi. Sitä valmistetaan asetonin kondensaatiolla, joka synnyttää kaksi vastinetta fenolista kun suolahappoa käytetään katalysaattorina. Sitä käytetään polykarbonaattimuovin ja epoksi hartsin valmistamiseen. Sitä käytetään vuorauksena lähes kaikille ruoka- ja juomatölkeille ja kalvona hiilivapaille paperikuiteille (paper receipts). Kuusi miljardia naulaa (1 naula = 454 g) BPA:ta käytetään vuosittain, vaikka se on yhdistetty keuhkosyöpään, eturauhassyöpään, lisääntymishäiriöihin, sydäntautiin, sokeritautiin, astmaan, liikalihavuuteen, ja käyttäytymisongelmiin. Liittovaltion lääke- ja elintarvikevirasto julisti BPA:n olevan turvallista kaikkiin sovelluksiin, ja he pohjustivat päätöksensä kahdella tutkimuksella, jotka molemmat tehtiin kemianteollisuuden taholta, joka valmistaa BPA-tuotetta! (31) Miten etevä juoni saada aikaan sairautta ja ruokkia lääkintä- ja lääkeaineteollisuuden taloudellisia tarpeita! Kuinka paljon diabetesta onkaan maassamme? Miten on keuhko- ja eturauhassyövän laita? Mistä se on kaikki tulosta? Muistatko kun vuosia sitten lähes kaikki pakattiin aitoihin lasipulloihin, -purkkeihin, ja -astioihin? Noina päivinä oli paljon vähemmän sairautta! [Taas huomataan kuinka lähes kaikki on nykypäivänä kusetusta yhteiskunnan taholta. Ihmisiä kyykytetään ja tehdään pahoinvoiviksi monilla tavoin. Karjalauman tavoin ihmiset viedään aitaukseen, jossa heidät polttomerkitään saatanan sinetillä. Kuka vastustaa? Suom. huom.]

Elektroniikan maailma on myös tuhoamassa ihmisten kehoja, sieluja, ja mieliä. Eräs esimerkki on uudet X-säde koneet (X-ray machines), joita käytetään lentokentillä. Nämä takaisinsirontamenetelmää soveltavat säteilylaitteet (backscatter radiation devices) käyttävät terahertsisäteilyä, ja ne tekevät paljon enemmän kuin paljastavat kehosi yksityisosia. Vaikka säteily on liian vähäistä aiheuttaakseen solu- tai geneettistä vahinkoa kehoosi, viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että se kajoaa suoraan DNA:han. Tämän tyyppinen säteily avaa kaksoiskierteisen DNA:n, synnyttäen kuplia kaksoiskierteessä. Tämä voisi mahdollisesti johtaa lukuisiin terveysongelmiin. (32) Koko maailma näyttää olevan purkautumassa juuri ennen meidän Vapahtajamme takaisintuloa.

Luomakunnan varoitushuutoja!

Jumala on hyvin kykenevä käyttämään säätä ja muita olosuhteita maapallolla julistaakseen tyrmistystään ihmisen pahoja hankkeita vastaan! Minä pidän sitä sekä hämmästyttävänä että tarkoituksenmukaisena, että Kaikkivaltias lähettäisi massiivisen lumimyrskyn, joka peittäisi suurimman osan Yhdysvaltoja juuri kun globaalin lämpenemisen huippukokous oli alkamassa Kööpenhaminassa. Yhdysvaltojen joillakin alueilla, lumikinokset olivat 15 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) korkeita! Tuulten nopeudet ylittivät 50 mailia (1 maili = n. 1,6 km) tunnissa ja lämpötilat sukelsivat selvästi alle nollan (Fahrenheit-asteikolla) myöhäissyksyn päivänä joulukuun 9:ntenä 2009. (33)

Muualla maailmassa, Kaikkivaltias lähetti lisää jäätä kun Kööpenhaminan huippukokous lähestyi. Enemmän kuin 130 jäävuorta nähtiin suuntaavan kohti Uutta-Seelantia. (34) Joulukuun 9:ntenä 2009, jättimäisen jäävuoren nähtiin kulkevan päin Australiaa. Se oli kaksitoista mailia pitkä ja viisi mailia leveä, kaksi kertaa Sidneyn sataman koko. (35)

Maapallolla on monia merkkejä, ja noiden merkkien kanssa ovat jatkuvat sodat, sanomat sodista, ja kansojen ahdistus; aivan kuten Jumalan Sana varoitti meitä Matteuksen luvussa 24; Luukkaan luvussa 21; ja Markuksen luvussa 13. Siellä on myös merkkejä taivaissa. Hubble-avaruusteleskoopin ja Keck-observatorion kuvat paljastavat, että rajuja muutoksia on tapahtumassa Jupiter-planeetalla. Ennennäkemättömät myrskyt, tuulten ollessa yli 200 mailia tunnissa, ovat kulkemassa halki Jupiterin alueiden, jolla on kaksitoista suihkuvirtausta verrattuna maapallomme kahteen. Tiedemiehet yrittävät keksiä mitä on tapahtumassa Jupiterille, koska muutokset ovat niin rajuja ja dramaattisia. (36)

Täällä maapallolla, ihminen kuluttaa valtavasti varoja ja ponnistelee suuresti energian tavoittelussa. Jumalan voima on niin kunnioitusta herättävä ja suuri että kun Hän loi auringon, joka on noin 93 miljoonan mailin päässä Maasta, Hän antoi sille voiman tuottaa valtavat määrät sähköenergiaa. Vain yhdessä sekunnissa, aurinko tuottaa 35 miljoonaa kertaa sen määrän sähköenergiaa kuin koko Amerikan Yhdysvaltojen kansakunta käyttää sähköä vuosittain!

Lopuksi, minä haluan kiittää kaikkia teitä, jotka tuette tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Minä rukoilen että tulette olemaan siunattuja nyt ja iankaikkisesti. Please, muistakaa että meillä on esirukoilijatiimimme odottamassa antaakseen teidän rukouspyynnöillenne yksilöllistä ja henkilökohtaista huomiota. Jos ette ole vielä lähettäneet uusimislomakettanne saadaksenne LTN:n koko vuodeksi 2010, olkaa hyviä ja muistakaa lähettää se takaisin pian. Me emme halua että menetätte yhtäkään numeroa tässä edessä olevassa haastavassa vuodessa. Armo ja rauha olkoon moninkertaisena yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Reuters News Service, Nov. 21, 2009, Brussels, Belgium.
02. Herman Van Rompuy Bio, Dec. 5, 2009, http://mahalo.com/herman-van-rompuy.
03. The Owl Pages, Dec. 10, 2009, http://www.owlpages.co/.
04. The New York Post, Dec. 7, 2009, by Charles Hurt, Copenhagen, Denmark.
05. The Daily Telegraph, Dec. 5, 2009, by Andrew Gilligan, Copenhagen, Denmark.
06. Ibid.
07. The Washington Times, Dec. 3, 2009, by Stephan Dinan, Washington, D.C.
08. Ibid.
09. Politico, Dec. 7th, 2009, by Lisa Lerer, Copenhagen, Denmark.
10. AFP News Service, Nov. 26, 2009, Copenhagen, Denmark.
11. Politico, Nov. 16, 2009, by Patrick Gavin, Beijing, China.
12. ABC News, Dec. 9, 2009, by Karen Travers, Oslo, Norway.
13. The Daily Mail, Dec. 10, 2009, Mail foreign service, Oslo, Norway.
14. The Guardian, Dec. 9, 2009, Oslo, Norway.
15. Associated Press, Dec. 7, 2009, by Sharon Theimer, Washington, D.C.
16. The Washington Times, Nov. 21, 2009, by Stephan Dinan, Washington, D.C.
17. Associated Press, Nov. 21, 2009, by David Espo, Washington, D.C.
18. The Mercury News, Dec. 8, 2009, by Mike Zapler, Washington, D.C.
19. Associated Press, Nov. 14, 2009, Beijing, China.
20. AFP News Service, Nov. 26, 2009, Tokyo, Japan.
21. The Wall Street Journal, Nov. 25, 2009, by Damian Paletta, New York, NY.
22. Associated Press, Dec. 5, 2009, by Marcy Gordon, Washington, DC.
23. Policy Statement-Summit Credit Union, Dec. 2009, Beaver Dam, WI.
24. The London Times, Nov. 27, 2009, by Hosking & Robertson, London, England, U.K.
25. AFP News Service, Nov. 26, 2009, Dubai.
26. The Daily Telegraph, Nov. 29, 2009, London, England, U.K.
27. Reuters News Service, Dec. 4, 2009, Washington, D.C.
28. Associated Press, Dec. 8, 2009, by Philip Elliott, Washington, D.C.
29. United Press International, Nov. 29, 2009, Washington, D.C.
30. Milwaukee Journal Sentinel, Nov. 6, 2009, by Nicholas D. Kristof, Milwaukee, WI.
31. Milwaukee Journal Sentinel, Dec. 3, 2009, by Meg Kissinger, Milwaukee, WI.
32. MyTech, Oct. 30, 2009, by Christopher Null, http://tech.yahoo.com/blogs/null/154196.
33. Associated Press, Dec. 9, 2009, by Luke Meredith, Des Moines, IA.
34. Milwaukee Journal Sentinel, Nov. 25, 2009, AP, Wellington, New Zealand.
35. The Daily Telegraph, Dec. 9, 2009, by Bonnie Malkin, Sydney, Australia.
36. The Daily Galaxy, Oct. 28, 2009, http://www.dailygalaxy.com/

http://lasttrumpetministries.org/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com