Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Maailmanhallitusko? Jumala nauraa!

Seuraavassa artikkelissa hahmotellaan maailmanhallituksen syntymistä, jota ajavat useat eri tahot maailmalla, mutta sen laukaisijana täytyy olla jokin kriisi. Raamatun profetiat ennustavat tällaisen 10 alueen maailman hallinnon syntymistä samalla kun Jumala nauraa jumalattomien hankkeille. Artikkelin suomentaja: Samuel Korhonen


----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Wednesday, February 03, 2010 6:35 PM
Subject: [revfiles] One-World Government? God is Laughing!





Maailmanhallitusko? Jumala nauraa!
http://untiljesuscomes.org/?p=446











By Heidi Swander

Niin, on todella käynnissä yhteistyö maailmanhallituksen luomiseksi. Tämän hallituksen on määrä sisältää 10 alueen maailmanhallinto, uusi kansainvälinen rahasysteemi ja maailman uskontojen yhdistäminen sellaiseksi, jota he itse kutsuvat Uudeksi Maailman Järjestykseksi. Kuulostaako tutulta?

Ennenkuin hylkäät minut puoskarina, sinun pitäisi vilkaista jo valmista Maailman Liittovaltion Perustuslakia (Constitution for the Federation of Earth). Tämä dokumentti luotiin yhdeksän vuoden aikana (1982 – 1991) vuonna 1958 perustetun järjestön Maailman perustuslaki- ja parlamenttiyhdistys (The World Constitution and Parliament Association = WCPA), toimesta.

Gary Kah, entinen korkea-arvoinen hallituksen asiamies ja kirjan, En Route to Global Occupation (Matkalla globaaliin miehitykseen), tekijä sanoo, että WCPA on "todella ottanut asiakseen viedä meidät Uuteen Maailman Järjestykseen". He ovat saaneet aika hyvän mäkilähdön hankkeelleen.

"Osana rooliaan asetella viimeiset palaset paikoilleen [maailmanhallintoa varten] yhdistys on koonnut Tilapäisen Maailman Parlamentin (Provisional World Parliament)", Kah selittää. Tämän parlamentin 12. istunto on määrä pitää Kroatian Zagreb'issa kesäkuussa 2010.

Useilla voimakkailla New Age (lue: okkulttisilla) -järjestöillä, kuten Lucis Trust (jonka alunperin perusti okkultisti Alice Bailey nimellä The Lucifer Press — Teosofisen Seuran painatus- ja jakelukanava) ja World Union (toinen okkulttinen järjestö, joka on voimakkaasti mukana maailmanhallituksen suunnittelu- ja toteuttamispolitiikassa) on hyvät yhteydet kaikkiin maailman ykseyttä ajaviin poliittisiin seuroihin, jotka vuorostaan suoraan edistävät WCPA:n asiaa.

Salli minun kertoa vain joistakin muista ryhmistä, joihin WCPA:lla on läheiset suhteet:

Vara-amiraali Chester Ward, entinen CFR:n jäsen 16 vuoden ajan, varoitti amerikkalaisia maaliskuussa 1991 The New American -lehden artikkelissa otsikolla, "The Internationalist", sanoen: "Voimakkaimmilla klikeillä näistä elitistisistä ryhmistä on yksi yhteinen päämäärä – he tahtovat saada aikaan USA:n luopumisen suvereenisuudestaan ja valtiollisesta itsenäisyydestään."

Ja Kah lainaa Dan Smooth'ia, entistä FBI:n Washington'in päämajan henkilökunnan jäsentä ja yhtä ensimmäisistä CFR:n tutkijoista, joka tiivisti järjestön päämäärän sanoessaan: "CFR:n lopullinen päämäärä. . . on . . . luoda yhden maailman sosialistinen systeemi ja tehdä USA sen viralliseksi osaksi."

Kyllä, he todella ovat olemassa. Kah selittää, että tämän ryhmän kaikenylittävä päämäärä on maailmanhallituksen perustaminen. Bilderberg -perustajajäsenen, Denis Healey'n, mukaan tämä pyrkimys "ei ole täysin väärä".

Sivuhuomautuksena minusta on mielenkiintoista, että ryhmällä ei ole verkkosivuja (jotka minä voisin löytää), että se on kokoustamisessaan äärimmäisen salamyhkäinen ja myöntää sen eikä järjestöltä ole mitään virallista heidän päämääräänsä koskevaa julistusta.

Rooman Klubi (The Club of Rome)

Kah sanoo, että Rooman Klubille "on annettu tehtäväksi koko maailman alueellistamisen ja yhdistämisen valvonta".

Taloudelliset kriisit, ilmastonmuutos, globalisaatio ja kestävä kehitys (sustainable development) ovat avainsanoja joita tämän järjestön verkkosivuilla vilisee. Ja jälleen Kah'in mukaan "myös WCPA käyttää ympäristöä pää-argumenttinaan sille, miksi sen suunnitelmien ja ehdotusten mukaista maailmanhallitusta vaaditaan". Hän kertoo myös siitä okkultismista, joka antaa käyttövoiman järjestölle selittäen sen perustajan, Aurelio Peccei'n, New Age -uskomuksia.

"Trilateraalisen Komission päämäärä on edistää maailmanhallitusta edistämällä keskinäistä taloudellista riippuvuutta supervaltojen kesken", sanoo Kah. Tämä todellakin löytyy niin monin sanoin TC:n verkkosivujen osastolta "About our Organization." Se, mikä alkoi muka Japanin, Euroopan ja Pohjois-Amerikan yhteistyönä läheisemmän yhteistyön edistämiseksi näiden maailman keskeisten demokraattisten teollistuneiden alueiden kesken, on kasvanut niin, että nyt heidän omien verkkosivujensa mukaan: "Se kasvava keskinäinen riippuvuus, joka teki sellaisen vaikutuksen Trilateraalisen Komission perustajiin 1970-luvun alussa, on syventynyt 'globalisaatioksi'."

Kah selittää: "WCPA:n ja siihen liittyvien järjestöjen strategia on ollut hiljaisuudessa panna paikoilleen niin monta palaa kuin mahdollista . . . sitten kun pohjatyö on tehty, WCPA ja sen laaja New Age -tukiverkosto rynnistäisi eteenpäin niin nopeasti kuin mahdollista toteuttaen maailmanhallituksen ennen kuin ihmisillä todella on ollut tilaisuutta ajatella, mitä on tapahtumassa ja ennen kuin ehtivät muodostamaan tehokasta vastarintaa." Näinä päivinä minä näen tämän "rynnistysosuuden" jo olevan käynnissä silmieni edessä.

Ajattele kuuluisaa lainausta Rahm Immanuel’ilta: "Ethän koskaan halua tuhlata vakavaa kriisiä." Millainen kriisi mahtaisi sopia mukavasti maailmanhallitusintoilijoiden yleissuunnitelmaan? Taloudellinenko? He ovat työskentelemässä sellaisen kimpussa. Ydinsodan puhkeaminenko Lähi-idässä? Näyttää, että olemme sen partaalla. Seurakunnan ylösottoko? Aamen, tule Herra Jeesus! Tässä ovat vaihtoehdot; voit olla varma, että he käyttävät jotakin näistä.

Se, mitä olen tässä hahmotellut, on vasta jäävuoren huippua. Suunnitelma on liian suunnaton tässä selitettäväksi, mutta nyt sinä todennäköisesti kysyt: "Heidi, mitä minä TEEN näillä tiedoilla?"

Ennen kaikkea, luota Jumalaan. Muista, että Hän on jo etukäteen kertonut kaikki nämä asiat, jotka ovat tulossa yhteen; se ei ole Hänelle mikään yllätys:

Toiseksi muista, että Jumala istuu edelleen valta-istuimellaan. Ja muistatko, mitä Hän tekee katsellessaan heidän yhteistä vehkeilyään? Hän nauraa!

"Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä." Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä." (Ps. 2:1-4) "...mutta Herra nauraa hänelle (jumalattomalle), sillä hän näkee hänen päivänsä joutuvan." (Ps. 37:13)

Lopuksi suosittelen, että hankit Gary Kah’in kirjan, En Route to Global Occupation. Se on erinomainen alkeiskirja siitä perustuksesta, joka on laskettu saatanan lyhytikäiselle valtakunnalle. Kun sinulla on tämä vankka tietopohja, niin päivittäin kuulemissasi uutisissa on enemmän järkeä. Puhun kokemuksesta.


RevFiles Note:
Heide Swander works with Jan Markell, and we have featured some of her commentaries on our site previously. Heidi has set up her own website and tendered the following post. I’ve found her work to be insightful and thought provoking. Welcome to RevFiles, Heidi.

I’ve been reading "The Islamic Antichrist" by Joel Richardson, and have also found humor in man’s attempt to thwart the plans and purposes of God. Great article, and a great reminder that God’s kingdom is the only true "one world government" that will last. (John Terry – RevFiles)

1 kommentti:

  1. http://nwohavaintoja.blogspot.com/ tässä myös hyvä paljastava linkki.vaikkei uskossa linkin pitäjä.olli jatka rohkeasti samaa linjaa tuoden raamatun profetia esille se on raamatun tahto tälle ajalle 2pie1:19,joh16:13.matt24:45,46-51 vain joitakin kohtia.pasi on mennyt sivu raiteille liiallisen ufoilun esille tuomisella niitä on maailma täynnä uuden aikakauden sivuilla ja hän halveksii profetallista sanaa nyt hän on ruvennut kirjoitelemaan netmission foorumilla.yksi merkki viisaista netsyistä on he ottivat vaarin profetallisesta sanasta joh16:13 se on lopun ajan pyhän hehgen öljy jota tyhmillä neitsyillä ei ollut profetallista öljyä nyt lähestytään aivan keski-yötä

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com