Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 19. helmikuuta 2010

Varoitus: Ääriprofeetallinen liike leviää Suomessa

Tässä uskolliselta palvelijaltamme Samuel Korhoselta (Matt. 24:45-47) vakava ja aiheellinen varoitusviesti Suomen kristikunnalle. Herran tulemus ei voi olla enää kaukana! Huom. varsinaista demonien palvontaa videoilla.

------------------------------

Rauhan tervehdys!

Äärimmäisen väärä ja siksi myös äärimmäisen vaarallinen Extreme Prophetic -liike leviää Euroopassa ja Suomessakin. Jopa lähetyssäätiö Patmos on ottanut asiakseen sen mainostamisen.


http://www.patmos.fi/fi/patmosaineisto/profeetallinen_ohje_2010/profeetallisen_neuvoston_sana/?id=189

Sivulla mainitaan seuraavat väärät profetissat: englantilainen Sharon Stone, amerikkalainen Stacey Campbell sekä hollantilainen Arleen Westerhof. Kaksi ensin mainittua olivat mukana tilaisuudessa, jossa Amerikan väärät profeetat ja apostolit C. Peter Wagner'in johdolla olivat vahvistamassa Todd Bentley'n kutsumusta. Videoilla Bentley makaa lavalla ympärillään apostolit ja profeetat, joista kukin vuorollaan profetoivat hänelle suurta tulevaisuutta.

Seuraavassa muutamia linkkejä:

Stacey Campbell:

Todd Bentleyn apostolinen ja profeetallinen valtuuttaminen_osa3


http://www.youtube.com/watch?v=bufJrdciaTo

http://www.youtube.com/watch?v=9qE6aDk_ayo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QRnDXXIf1vA
(Tämä profetissa on varsinainen spektaakkeli! Videoita on paljon.)

Sharon Stone:
Todd Bentleyn apostolinen ja profeetallinen valtuuttaminen_osa2
(Sharon Stone'n profetia 4-5 min. kohdalla)

Arleen Westerhof:
http://www.elijahlist.com/words/display_word/6306
(Tämä on Steve Schulz'in Eliah List, kaikkien maailman väärien profeettojen kotisivu.)

Lainaus sivulta: Arleen Westerhof, along with her husband Dick, are senior leaders in the nation of Holland. They have been involved in the prophetic movement in the Netherlands for many years. Arleen is the founder and facilitator of the Netherlands Prophetic Roundtable, and she is laboring to see Dutch prophets raised up to bless the nations.

Suomennos: Arleen Westerhof yhdessä miehensä Dickin kanssa ovat vanhempia johtajia Hollannissa. He ovat olleet mukana Hollannin profeetallisessa liikkeessä monia vuosia. Arleen on Hollannin Profeetallisen Pyöreänpöydän perustaja ja edistäjä ja tekee työtä, että voisi nähdä hollantilaisia profeettoja nousevan siunaamaan kansoja.


Amerikasta tuleva eksytys on kuin kaksipäinen susi. Noin karkeasti ottaen toinen pää on menestysteologia ja toinen merkkejä ja ihmeitä tavoitteleva väärä profeetallinen liike. Sen taustalla ovat mm. C. Peter Wagner'in NAR (New Apostolic Reformation) ja Mike Bickle'n IHOP (International House of Prayer). Suomessa väärää profeetallisuutta edistää TV7 lähettämällä säännöllisesti parhaaseen katseluaikaan mm. Sid Roth'in ohjelmaa Yliluonnollista, jolla suurin osa esiintyjistä on vääriä profeettoja. Muita Suomessa käyneitä tunnettuja vääriä profeettoja ovat esimerkiksi: Cindy Jacobs, Chuck Pierce, Mark DuPont, Steve Hill, John Arnott.

http://www.youtube.com/watch?v=9aWpTvcM74U

Muita väärän profeetallisuuden edustajia:
Johanna ja Tapani Tunturipuro, Ilmestysmaja-seurakunta, Judah.

Heidän harhaoppisuutensa todistaa tämä sivu:
http://www.tunturipuro.fi/judah/linkit.htm

Keravan Apostolinen seurakunta:
http://www.sananpaikka.com (ks. linkit ym. mm. Lakelandin matkat)

Bileamin Aasi


16 kommenttia:

  1. Jostakin syystä Olli katsoo asiaksensa olla korjaamatta pahimpiakin ylilyöntejänsä. Virheitä tekee jokainen, mutta Olli ei suostu niitä myöntämään saati korjaamaan. Kiitoksena Ollilta saa vain haukut ja helvettilähetteen.

    Sellaista kristillisyyttä ei Raamattu tunne. Kristityn tulee olla varovainen Ollin tekstien suhteen, koska Olli on asettanut itsensä sellaiseen asemaan jossa on kaiken arvostelun yläpuolella. Millä tavoin se eroaa itsensä korottamisesta?

    Olen todella pahoillani, että tässä ei ollut mahdollisuutta käydä hedelmällistä keskustelua siitä mikä Ollin teksteissä oli vikana ja korjata suoranaiset virheet ja älyttömyydet. Sitä on jo yritetty, mutta vaikka silloin huomio kohdistui yksinomaan kirjoituksiin eikä henkilöön, Olli teki itsestänsä marttyyrin ja kutsui minua kiusaajaksi. Minkälainen kristitty ei suvaitse asiakritiikkiä ja kutsuu veljeänsä ei-kristityksi? Johan tuollaiselle touhulle jumalattomatkin nauraa! Vai... juuriko se on Ollin tarkoitus?

    Olli, lue tämä ja ota opiksesi:
    Sananl. 9:8
    Älä nuhtele pilkkaajaa, ettei hän sinua vihaisi; nuhtele viisasta, niin hän sinua rakastaa.

    Viimeistään nyt nähdään onko Olli pilkkaaja vai viisas.

    VastaaPoista
  2. Kritiikkisi ei tuntunut minusta asialliselta, vaan kiusaamiselta ja siksi suutuin. En rupea ruotimaan suomennoksistani muka ylilyöntejä, vaan annan ne olla sellaisenaan. Näistä ei tarvitse tehdä numeroa ja vierittää sitten syytä suomentajan ylle. Tämmöinenhän on veljien syyttämistä, jota saatana tekee, eli pikkuasioita (pikkusyntejä?) kaivetaan esille, jotta voitaisiin leimata ja mustamaalata Kristuksen palvelijoita (Ilm. 12:10-11). Väkisinkin tulee mieleen demonihenget, jotka varsinkin nyt viimeisinä päivinä pyrkivät kiusaamaan todellisia kristittyjä koskien heidän palvelutyötään. Siksi rohkenin sanoa sinua ei-kristityksi, jota et tietenkään välttämättä ole, vaan olet sokea ja demonien vietämä, kuten luopiot tai fariseukset. Sitäpaitsi veljien ei pitäisi riidellä keskenään näinä aikoina, vaan kannustaa toisiaan rakkaudessa ja totuudessa. Toivon sinulle parannuksen tekoa (Ilm. 3:17-19). Ei takerruta pikkuasioihin, vaan valvotaan kokonaisuutta tässä vakavassa ajassa, joka pian saa täyttymyksensä Herran Jeesuksen äkillisessä paluussa. Monet julistajat näkevät enemmän kuin me tavalliset tallaajat ehkä ymmärrämmekään ja pidämme näin heitä hiukan kajahtaneina (esim. David Meyer). Muistakaamme tapaus Nooa, jota aikalaiset pitivät hulluna. Nyt elämme taas Nooan päiviä, kuten Jeesus ennusti (Matt. 24:37-39). Ei seurata maailman henkeä.

    VastaaPoista
  3. Hei luin tuota Tunturipuron sivustoa ja en nyt suoraltakädeltä löytänyt siitä viitteitä noihin väitteisiin. Pyytäsin sinua ystävällisesti kertomaan mihin tuo väite perustuu kun itse en sitä huomaa. Johannahan painottaa palvontaa, läheisyyttä yms. Nämä ovat mielestäni ihan Jumalan mielen mukaisia asioita,siksi olisi mielenkiintoista saada asiaan lisäselvitystä,sillä haluan tutkia ja koetella asioista Jumalan sanan totuuden kautta. Kiitos

    VastaaPoista
  4. Ollin teksti ääriprofetaalisesta liikkeestä ja sen vääryydestä ovat kyllä täysin Pyhän Hengen toiminnan estämistä kaikkialla maailmassa. Kannattaisi kyllä varoa tällaista julistamista. Taivaan Isä juuri toimii näiden julistajien kautta ympäri maailmaa eikä heidän toimintaa saa mennä suoralta käsin torpedoimaan!! Ihmisiä tulee uskoon ja se on pääasia!

    VastaaPoista
  5. Pyh, muka Pyhän Hengen toiminnan estämistä. Kyseessä ovat eksyttävät demonihenget, jotka naamioituvat Pyhäksi Hengeksi. Jeesus varoitti lopunajan suuresta eksytyksestä kristittyjä kohtaan peräti kolmesti Öljymäen puheessaan (Matt. 24). Lisäksi vääristä profeetoista ja susista lampaiden vaatteissa puhutaan vuorisaarnassa (Matt. 7:21-23). Nämä tekevät jopa ihmetekoja Jeesuksen nimessä, mutta silti he ovat laittomia. Nykyajan karismaattinen liike tuottaa eniten näitä valheapostoleja ja -profeettoja. Olkaamme varuillamme ja pitäytykäämme Jumalan Sanan varoituksiin. Kiusaajat yrittävät muuttaa pahan hyväksi ja hyvän pahaksi.

    VastaaPoista
  6. Olen seurannut nyt lopun aikana seurakuntien toimintaa Ivalosta- Helsinkiin ja Venäjällä,Ruotsissa, Virossa ja Latviassa.
    olen myös käynyt Tunturipuron tilaisuuksissa (useamman kerran) enkä ole vielä törmännyt asioihin jotka sotisivat Raamatun sanaa vastaan.

    VastaaPoista
  7. Oletkin näin Anonyymi eksyksissä ja sinulla ei ole henkien erottamisen lahjaa. Rukoile Jumalalta tätä viisautta, jotta heräisit. Tai sitten olet pelkästään valheveli. Kyllä nykyään suurinosa seurakunnista on valheellisia ja seuraavat vääriä henkiä ja saarnaavat korvasyyhyn.

    "Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän (oikeaa) uskoa maan päältä?" (Luuk. 18:8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka pystyy toisesta varmasti sanomaan,että hän on eksyksissä.uudestisyntymisessä sain lahjaksi Totuuden janon ja koen,että olen johdatuksesta mennyt paikkoihin missä puhutaan tähän ns.korvasyyhyyn ja silmäni on avattu näkemään ja erottamaan oikea väärästä.
      En ole kokenut Tunturipuron ohjelmissa myöskään sellaista,mikä olisi raamatun sanan vastaista.Päinvastoin olen kokenut kuinka nämä ohjelmatkin innostavat uudella tavalla etsimään Jumalan läsnäoloa ja toimintaa niin omassa elämässä,kuin seurakuntayhteydessäkin.
      Mutta täydellistähän ei mikään ole täällä maanpäällä,ei yksikään opetus,saarna tai profetia.Kaikki käsketään koettelemaan ja pitämään se,mikä Hyvää on.Näitä korvasyyhyyn saarnaajia tuntuu olevan kyllä nykyaikana myös yllin kyllin,joten Raamatuntuntemus on tärkeää.

      Poista
  8. Maapallollinen muuntumaan morsiameksi JHWH28. tammikuuta 2011 klo 12.24

    Meillä maapallolla ei voi olla kysymys armolahjoista tiedon ja viisauden sanoista, näyttää vain haettavan, jotakin meillä kyllä on olemassa, jäädään nyt yhteiskunta tieteellisestikin armon ja rukouksen varaan! Profetoin määrää ja mittaa vailla, islamistinen ja kristillinen täytyisi nivotua, Jumalalle saatettavaan satoon suomessakin, mieltyisikö jumala käyttää kurdeja, suomalaisten eriävän äly ymmärrys viisaus Hengessä yhtä, mailman herätystä! Haluan katua menneisyyttäni, haluan selvää suunnitelmaa Herralta, Haluamme selvää suunnitelmaa Herralta

    VastaaPoista
  9. Hi,bro
    interesting to read your coments and i agree with, but make more concrete, what is wrong and what others do wrong about preaching prophesy, so if you really believe so then My Jesus teaches that you shold go and talk to these people ,just then if you think they are wrong you have a right to say something about somebody, i can say nothing about you while you don t have the honour to even present yourself and what you belive, i love you brother eventough you are different , but do you love us? do you? i hope so, if you don t then do something else where you are better , here we love , we learn to love , we don t bite.we love.

    VastaaPoista
  10. I don't know who you are previous one. I'm a lutheran and conservative. I fight for the TRUTH and nothing but a TRUTH. We are living end of times and Jesus foretold us of these perilous times when many shall be deceived. There shall be arise false Christs and false prophets (Matthew 24:24). Internet is a very good channel to warn people. That's my job. Note bro, if you really love your neighbors you must tell the truth about false teachings so they do not get be betrayed. Isn't that so we don't want anyone goes to hell?! Moreover I'm not alone with this matter. There are many websites here in Finland who does the same kind of work.

    VastaaPoista
  11. Ole siunattu Jeesuksen nimessä ja veressä! Jumala ohjatkoon sinua edelleenkin näissä asioissa ja oikean tiedon esille tuomisessa. Elämme lähellä Jeesuksen tulemista ja kaikkinaiset riivaajahenket villitsevät maailmaa ja yksilöitä, aivan niinkuin sana sanoo. Taistellaan eteenpäin niin että sydämemme ja mielemme on niin lujitettu kuin graniitti Jeesukseen, ja hänen sovintoverensä voimaan. VAIN ja AINOASTAAN JEESUKSEN NIMESSÄ JA VERESSÄ ON VOIMA NÄITÄ PIMEYDEN VALTOJA JA VOIMIA VASTAAN.

    VastaaPoista
  12. Oletko Olli montakin kertaa käynyt Apostolisessa Seurakunnassa, itse en muista sinua siellä nähneeni. Joten tervetuoloa kuulemaan kun Jumalan sanaa julistetaan.
    Ilkka Korhonen
    ilkka@korhonen.at

    VastaaPoista
  13. se on tärkeä tuo henkien erottamisen armolahja.esimerkiksi itse näin pirkko jalovaarasta,david hertzogista samantien että jotain mättää heissä.ihmiset ottaa kaiken niin avosylisesti vastaan ettei oo järkeä.samoin sid rothin ohjelmissa yli puolet on täyttä puppua. se kun voima puuttuu uskovien keskuudesta, niin sitä yritetään etsiä korvasyyhyyn kaikin tavoin.tulisi keskittyä omaan pyhityselämään,rukoukseen,sananlukemiseen,paastoon,. kun julistetaan sanaa yksinkertaisuudessaan(evankelioidaan) niin ihmeet seuraa julistettua sanaa. oon huomannu että kun joku on selvästi harhassa,niin usein just ne ihmiset puolustaa eniten nuita vääriä opettajia,suorastaan palvotaan heitä.joskus tuntuu ettei seurakuntaan ees kehtaa mennä, ku niihin hyväksytään kaiken maailman vierailijoita.kerran yhessä seurakunnassa oli amerikkalainen tiimi ja he rupesivat joikhaamaan siellä ja ulisemaan.eipä se auta ku ottaa se mikä hyvää on ja ku ei rahkeet omaakaan seurakuntaa riitä perustaa niin ettii totisia yeshuan suraajia uskoviksi ystäviksi. nuissa opetuksissa kehotan tarkkailemaan miten se ihminen kertoo niitä juttuja,monesti sanaa ei juuri saarnata ja se ihminen yrittää manipuloida yleisön puolelleen huumorilla ja vahvalla olemuksellaan, vaikka tärkeinpänä motiivina sydämmessä onkin vain että saa nyhdettyä mahdollisimman paljon rahaa herkkäuskoisilta uskovaisilta.tutkikaa hedelmät. sekin on hyvä laittaa merkille että yleensä monet lupailee kaiken näköstä, jos teet näin niin sitten tapahtuu suuria jne jne. entä ku ei tapahukkaan niin sitten moni katkeroituu herrallle.herra sallii sen koska on lähtenyt seuraamaan väärää oppia.siitä saa sitten kuritusta. :)

    VastaaPoista
  14. I just found your blog by googleing about Johanna Tunturipuro. Thank you for making this blog - it helps to understand bit how things are in Finland. Anyway i know Johanna and i have been member of Chuck Pierce church by web for some years and i have seen difference in my own spiritual life. It is two different things when you are in pastor priest centered church or apostolically rightly aligned church as Eph 4:11-14 states. There is different movements in body of Christ and God uses them all to bring forth His truth about offices and gifts and so on. May God give to you understanding.

    VastaaPoista
  15. Voiko joku Ihminen tosiaan sammuttaa pyhän hengen toimintaa millään lailla arvostelemalla? En löydä muutakuin päinvastaisia tapauksia Raamatusta. Ihminen ei kestä oikeaa arvostelua ja rukousta. Jos pystyy niin silloin se ei ole Jumalan Henki. Se on silloin ihmisestä lähtevää sielullista touhua missä arviointi aiheuttaa kiusaantunutta oloa ja ehkä pienen itse tutkistelun mikä aina teettää hiukan työtä omantunnon kanssa. Paholaisen voidaan sitoa uskovan rukouksella. Mutta jos eksytys on Jumalan antama ei sitä voi peruuttaa. Ne jotka haluavat mitata ulos sivuasioita ja leluja saavat mitä haluavat koska eivät rakastaneet totuutta salatuimpaan saakka. Mutta jos kaikki Jumalan sanasta on ehdollistunut tiettyy korvasyyhyyn puhumisen tueksi on vaikea enää peruutella. Voi mennä vuosi siihen kun eksynyt toipuu terveeseen Kristuksen Evankeliumin salaisuuden nöyryyteen. Monet mädät hedelmät on näkyvissä, miksi kukaan ei huomaa niitä.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com