Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 15. toukokuuta 2010

Ekumeeninen petos kristikunnassa -- Celebrate Jesus 2000?

Tässä kymmenen vuotta vanha artikkeli karismaattis/katolilaisesta ekumeenisuudesta joka on edelleen hyvin ajankohtainen asia kun antikristillistä maailmankirkkoa ollaan pystyttämässä kiihtyvään tahtiin. Protestanttisia kirkkokuntia eri puolilta maailmaa ollaan kosiskelemassa takaisin Äiti-Rooman (roomalaiskatolinen porttokirkko eli Suuri Babylon, Ilm. 17) helmaan kristillisen yhteyden nojalla, jota pidetään yllä mm. väärennetyillä ihmeillä, merkeillä ja tunnusteoilla osallistujien kesken. Koko karismaattinen liike on pohjimmiltaan katolilaismielinen. Artikkelin suomentaja: Samuel Korhonen




e-Newsletter

Volume Five, Issue One
4/00



Volume 5, Issue 1
"DECEPTION IN THE CHURCH" Newsletter
4/00

Dear All,

PÄÄ-ARTIKKELI

Tämän uutiskirjeen pääartikkeli on Celebrate Jesus 2000? Sandy Simpson'ilta. Tämä artikkeli kertoo suurimmasta tapahtumasta, jossa kolmasaaltolaiset (Third Wavers) ja katolilaiset tulevat yhteen. Siihen sisältyy artikkeli The Web Of Ecumenism: Charismatic/Catholic Connections...(Ekumenian verkko: Karismaattiset/katoliset yhteydet...) julkaisusta The RADEN Report, April 7, 2000. RADEN-raporttia julkaisee eräs pieni baptistiseurakunta varoittaen suuntauksesta kohti ekumeniaa omassa kirkkokunnassaan. Tämä artikkeli on herätyshuuto Kristuksen ruumiille, että luopumus ja ekumeeninen/sekauskoinen (interfaith) maailmankirkko on aivan nurkan takana.

Kristuksessa,
Sandy Simpson, lähetyssaarnaaja



Celebrate Jesus 2000?
by Sandy Simpson, 4/17/2000



Välittömästi Benny Hinn'in/Ruth Heflin'in profetian jälkeen, että Jeesus tulee ilmestymään ruumiillisesti Hinn'in ristiretkillä ja muissa Kolmannen aallon kokouksissa, tulee seuraava tieto...

Niille teistä, jotka riiputte ”voideltujen” Kolmannen Aallon johtajienne jokaisessa sanassa ja teossa, tämä uutinen saattaa olla shokki. Tiesitkö, että he kaikki ovat päättäneet yhtyä roomalaiskatoliseen kirkkoon?

Tämä tilanne on ollut kehitteillä vuosien ajan kolmasaaltolaisten ja roomalaiskatolisen kirkon välillä, viimeisin ja ”suurin” tässä liikkeessä kohti yhteyttä tulee esiin tapahtumassa "Celebrate Jesus 2000". Seuraava linkki vie sinut sivulle, joka osoittaa puhujien suuren lukumäärän tässä tapahtumassa:

http://www.celebratejesus2000.com/speakers.htm (ei enää verkossa)

Celebrate Jesus 2000 -konferenssi pidetään America's Center and TWA Dome'ssa St. Louis'in keskustassa vain muutaman korttelin päässä Gateway Arch'ista kesäkuun 22-25. päivinä vuonna 2000. Tarkista, mitä muuta verkkosivulla on, kuten aikataulut ja käsiteltävät aiheet.

http://www.celebratejesus2000.com/schedule.htm (no longer online)

Hyvät ystävät! New Age on tulossa St. Louis'iin kristinuskon valeasussa!

Se, mikä hämmästyttää, on, että tuskin mitään merkkiä on havaittavissa Kristuksen ruumiissa, että tätä tapahtumaa kutsuttaisiin siksi, mitä se todellisuudessa on ... uskontojen rajat ylittävien väärien profeettojen ja opettajien millennium-pippalo. Tämä koko konferenssi on aivan uskomaton!



Ekumenian verkko: Karismaattiset/Katoliset yhteydet...
The Web Of Ecumenism: Charismatic/Catholic Connections...
The RADEN Report April 7, 2000



Kietoutuneena toisiinsa verkossa ovat... Fransiskaaninen yliopisto, NARSC'in (North American Renewal Service Committee) Celebrate Jesus 2000, Mission America, NAMB (North American Mission Board) ja Brownsville'n "herätys"!!!

Järjestön Catholic Answers Inc. useiden julkaisujen joukossa on kaksi lehteä, jotka on tähdätty evankelikaalien todistusta vastaan. Toinen on nimeltään ”Be (Ole)” ja sitä suosittelee kardinaali Francis George, Chicago'n arkkipiispa. (On mielenkiintoista, että kardinaali George on myös ECT:n (Evangelicals and Catholics Together) suosittelija, joka on tehnyt läheistä yhteistyötä Charles Colson'in kanssa tuon ekumeenisen asiakirjan luonnostelemisessa.) Toinen lehti on nimeltään ”THIS ROCK (TÄMÄ KALLIO)” ja se mainostaa itseään ”katolisen apologetiikan ja evankelisaation lehtenä”. Katolinen apologisti Karl Keating on ohjaava käsi näiden kummankin lehden takana.

Karl Keating’in julkaistut materiaalit paljastavat, että hän on yhtä vastaan evankelista uskoa kuin aidot evankelikaalit ovat historiallisesti olleet roomalaiskatolista sakramenttisysteemiä vastaan. (Kuten useimmat nykyajan katoliset ja protestantit, Keating erheellisesti panee evankelikaalit ja protestantit samaan ryhmään.) Keskustelu herra Keating'in myrkyllisistä hyökkäyksistä evankelista uskoa vastaan on jätettävä toiseen kertaan, mutta...

THIS ROCK'in viimeisessä numerossa (maaliskuu 2000) silmääni pisti artikkeli otsikolla "Apologetics is Where the Action Is, But Ecumenism is Equally Important (Apologetiikka on siellä missä toimitaan, mutta ekumenia on yhtä tärkeää)." Jo otsikko oli kyllin kiehtova, mutta huomasin lisäksi, että sen oli kirjoittanut ”Isä” Ray Ryland, teologian professori fransiskaanisessa yliopistossa Ohio'n Steubenville'ssa. Ryland, entinen anglikaanipappi, työskentelee ”Coming Home Network'in” kanssa, järjestön, joka toimii ”yhteistyössä katolisten piispojen kanssa auttaakseen pyytämään muiden perinteiden pappeja ja maallikoita palaamaan kotiin ja sitten kotiutumaan roomalaiskatoliseen kirkkoon...” Toisin sanoen, tämä ryhmä on yksi ilmaisu tottelevaisuudesta Vatikaani II:n vaatimukselle vakuuttavasta ekumeenisesta toiminnasta ”eronneiden veljien” palauttamiseksi. Tämän järjestön verkkosivu sanoo, että he ovat olemassa ”auttaakseen katolista kirkkoa toteuttamaan evankelisaation tehtävänsä ja kutsunsa kristilliseen yhteyteen, kuten paavi Johannes Paavali II hiljattain julisti kiertokirjeessään Ut Unum Sint.” Ut Unum Sint (Että he yhtä olisivat) on ohjekirja, kuinka roomalaiskatolisten tulee suorittaa Vatikaani II:n ekumeeninen ohjelma sekä salaisesti että julkisesti.

Ryland'in artikkeli THIS ROCK'issa sanoo, että:

”Katolisen ekumenian päämäärä on palauttaa yhteys eronneisiin perinteisiin tuomalla heidät katolisen kirkon yhteyden sisälle. (Decree on Ecumenism, 24). Paavi vakuuttaa maailmalle, että täysi uskonyhteys, palautetun yhteyden tunnusmerkki, 'on tultava sen kautta, että hyväksytään koko totuus, johon Pyhä Henki ohjaa Kristuksen opetuslapsia (Että he yhtä olisivat, 36)'. Mistä tuo totuus sitten löytyy? Vatikaani II vastaa: 'Se on yksin Kristuksen katolisen kirkon kautta, joka on universaalinen apu kohti pelastusta, niin että pelastuksen keinojen täyteys voidaan saada.'” .... ”Kirkko käyttää sekä ekumeenikkojen, että apologistien, palveluja auttaakseen ulkopuolisia löytämään tiensä tuon aarteen tykö – joka on täysi uskonyhteys heidän oikeassa kodissaan.”

On mielenkiintoista, että fransiskaaninen yliopisto on koordinoimassa ekumeenista tapahtumaa 22-25.6. 2000 nimeltä Celebrate Jesus 2000…

(Kuulostaako tutulta? Lue edelleen!)

Tämän järjestön verkkosivu, www.CelebrateJesus2000.com, sanoo, että tätä tapahtumaa hallinnoi "Christian Conference Office (Kristillinen konferenssitoimisto), Franciscan University, 1235 University Blvd., Steubenville, OH 43952".

Tämä tapahtuma on itse asiassa vain viimeinen useista maanlaajuisista karismaattisten ja katolisten ekumeenikkojen järjestämistä kokoontumisista. Ensimmäinen pidettiin Kansas City'ssä vuonna 1997...

”Poikani ruumis on särkynyt.” Nämä profeetalliset sanat kiirivät stadionilla Kansas City'ssä vuonna 1977 USA:n ensimmäisessä hengentäyteisessä konferenssissa. NARSC (North American Renewal Service Committee) on sen jälkeen tuonut yhteen ekumeenisia konferensseja aiheena Pyhä Henki ja maailman evankelisaatio New Orleans'issa 1987, Indianapolis'issa 1990 ja Orlando'ssa 1995.

”Vuosi 2000 on täällä! Tule juhlimaan Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen 2000. vuosijuhlaa tuhansien kristittyjen kanssa karismaattisen uudistuksen, katolisten, protestanttien, helluntailaisten ja kirkkokunnattomien virroista.”

Tämänvuotisen tapahtuman puhujiin kuuluu saarnaajia ja saarnaajattaria, profeettoja ja profetissoja, piispoja ja piispattaria ... nimilista, joka on teologisesti kyllin lavea vetämään sisään laajan kirjon karismaattisiin ja ekumeenisiin piireihin kuuluvia ihmisiä. Jotkut ovat myös harhaoppisten ECT-asiakirjojen suosittelijoita ja useat ovat Toronton/Pensacolan ”herätyksen” kannattajia. Toiset ovat roomalaiskatolisia ammattiekumeenikkoja. Tämän vuoden karismaattisia/ekumeenisia indoktrinaattoreita ovat mm.:

(Punaisella korostetut pitäisivät olla Suomessakin tuttuja nimiä. Suom. huom.)

John Arnott
Toronto Airport Christian Fellowship
Toronto, Canada

Bishop Barbara Amos
Pastor Faith Deliverance Center
Co-Chair, PCCNA (Pentecostal & Charismatic Churches of North America)

Fr. Tom Forrest, CSSR
International Director of Evangelization 2000
(works under direction of the Vatican)

Fr. Stan Fortuna, CFR
Youth Evangelist,
Franciscan Friars of the Renewal

Pat Robertson
Founder, the Christian Broadcasting Network and Regent University
(ECT endorser)

Jack Hayford
The Church on the Way, the Foursquare Church of Van Nuys, CA

Bishop Sam Jacobs
Roman Catholic Diocese of Alexandria, LA

John Kilpatrick
Brownsville Assemblies of God
Pensacola, FL

Fr. Michael Scanlan
President, Franciscan University of Steubenville

Thomas Trask
General Superintendent of The Assemblies of God

Gary Moore
Aldersgate United Methodist Renewal
Conference Chairman

Ralph Martin
Renewal Ministries
(ECT endorser)


Piispa James Leggett
General Superintendent International Pentecostal Holiness Church.
(Tässä kuvassa James D. Leggett kättelee paavi Benediktusta New Yorkin Manhattanilla Pyhän Joosefin kirkossa 18.4.2008. Leggett on juhlapuhujana ensi kesänä helluntaikirkon konferenssissa Keuruulla. Näin meitä viedään Roomaan. James D. Leggett on viimeisen päälle ekumeenikko ja maailman isokenkäisimpiä helluntailaisia. Suom. huom.)

Stephen (Steve) Hill
Together in the Harvest Ministries
(Brownsville Assemblies of God, Pensacola, FL)

Fr. Francis Martin
Professor of Biblical Studies, John Paul II Institute for Marriage and
Family, Washington, DC
(ECT endorser)

Eikö tämä olekin aika kummallinen ekumeeninen sekoitus? Oletko aikaisemmin nähnyt tällaista julkaistavan? Luultavasti et – ellet ole mukana karismaattisessa/ekumeenisessa liikkeessä, tai ellet ole tämän liikkeen tarkka ”vahtija”.

Tämän tapahtuman mainos tuli minulle maanlaajuisessa sähköpostijulkaisussa, jonka on koonnut ja lähettänyt eräs NAMB:in työntekijä ja eräs toinen SBC:n (Southern Babtist Convention) työntekijä, joka työskentelee Mission America'n kanssa. Tämä sähköpostipalvelu myös mainostaa säännöllisesti erilaisia muita ekumeenikkoja ja karismaattisuuden kannattajia... Morris Cerullo, Rod Parsley ja John Eckhard ovat vain joitakin esimerkkejä.

Linkin voisi hyljätä erehdyksenä, ellei olisi tosiasia, että Paul Cedar on myös ohjelmassa tässä nimenomaisessa tapahtumassa "Celebrate Jesus 2000". Paul Cedar on Mission America'n presidentti ja johtaja (CEO). Mission America on ekumeeninen järjestö, joka väittää olevansa ”evankelikaalinen” ja joka myös vaatii jokaiselta SBC:n seurakunnalta valmiutta osallistua, mikä tietysti on toinen petos. SBC:n North American Mission Board (NAMB) on sopimuksella kytketty Mission America'n kanssa, vaikka tämän kaltainen suhde on vastoin NAMB:in omia ”kirkkokuntien välisen yhteistyön ohjeita” ja vastoin päätöstä n:o 13 ”Etelän baptisteista ja ekumeniasta” vuoden 1996 SBC:n vuosikokouksessa.

Eikä siinä kaikki... ekumeenisen toiminnan verkko on laajalle levinnyt ja monimutkainen. Se toimii usein salaisesti vuosia ennen kuin tulee pintaan jossakin ryhmässä tai kirkkokunnassa. Tosiasia on kuitenkin, että tämä kietova verkko on olemassa ja se on kiinnittäytynyt joihinkin SBC:n hallintoelimiin. Ekumenia elää petollisesti yhteistyöohjelman varoilla, joita tuhannet sinisilmäiset SBC:n seurakunnat antavat. Monet SBC:n johtajat, jotka ovat vuosia käyneet sisäistä kamppailua järjestön sisällä näyttävät olevan täysin tietämättömiä tästä todellisuudesta.
Tämän informaation tarkoitus ei ole tarkoitus nolata ketään, vaan ennemmin valistaa Herran kansaa ekumeenisen toiminnan vaarallisesta soluttautumisesta jopa SBC:n ”konservatiivien” riveissä. Modernin ekumeenisen liikkeen petolliset strategiat ovat vaikuttaneet ja soluttautuneet joihinkin toisiin kirkkokuntiin vieläkin enemmän. Herramme ohjeiden mukaan meidän tulee ”kilvoitella vakavasti uskon puolesta” sellaisia petollisia perversioita vastaan. Tosiasioiden ja Raamatun käskyjen vertaaminen paljastaa, että tarvitaan kurssin korjausta.

On tavaton tappio Herran työlle, kun aidot evankeliumin työn elimet heittävät pois uskottavuutensa sovittelevien kumppanuuksien ja epäterveiden ekumeenisten kietoutumisien kautta.

*Lisätodisteita näistä tosiasioista on saatavana pyydettäessä.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
The RADEN Report on uutis- ja kommenttipalvelu, jonka päämäärä on valistaa ja kasvattaa Kristuksen ruumista koskien ekumenian vaaroja. Meidän kannaltamme ekumenia määritellään yhteistyöyrityksiksi ihmisten ja/tai ryhmien kanssa, jotka ajavat väärää oppia. Suuri osa Uutta Testamenttia kirjoitettiin vastustamaan niiden ihmisten vääriä oppeja, jotka väittivät olevansa kristillisiä opettajia ja kuitenkin toivat seurakuntaan ”turmiollisia harhaoppeja”.

Juudan mukaan meidän tulee ”kilvoitella sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu”. Tähän me pyrimme ja rohkaisemme toisia tässä osassa Jumalan työtä. Jos voimme olla teille avuksi tällä tavalla, niin tiedottakaa meille. RADEN-raportin lisäkopioita on saatavana kuten myös muuta aineistoa. Meillä on ECT yhdistettynä kirjaseksi ja jos haluatte, että lähetämme teille yhden tai useampia, niin pyytäkää sähköpostilla. Laittakaa mukaan kotiosoitteenne ja ilmoittakaa, montako haluatte.

RADEN'in on koonnut ja toimittanut Jerry Moser, ja se on osa Bayou DuLarge -baptistikirkon työtä. Saadaksesi tämän ILMAISEN palvelun pyydä vain sähköpostilla.

Voit vapaasti forwardoida RADEN'ia ystävillesi, joille ehkä voisi olla hyötyä valistuksesta! Vanhat raportit on arkistoitu verkkosivullamme.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com