Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 24. elokuuta 2010

Miksi luonnononnettomuuksia Aasiassa?

Lamb & Lion Ministriesin Nathan E. Jones kuvailee tässä Aasian luonnonkatastrofeja ja Venäjän poikkeuksellista helleaaltoa tänä kesänä Jumalan tuomioiden valossa. Jeesus tulee pian. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----- Original Message -----
From: Lamb & Lion Ministries
To: samuel.korhonen@msoynet.com
Sent: Wednesday, August 11, 2010 7:09 PM
Subject: [SpamFilter *] Why the disasters in Asia?


Miksi luonnononnettomuuksia Aasiassa?















11.8.2010

"Aasian tulva työntää miljoonia kurjuuteen"

Näin kirjoittaa Associated Press sunnuntaina elokuun 8. päivänä Christopher Bodeen'in artikkelissa. Uutiset itäiseltä pallonpuoliskolta ovat pelottavia:

Kiina

Viimeisessä vedenpaisumuksessa kesässä, joka on nähnyt Kiinan vuosikymmenen pahimman sadeajan tulvan, rankat sateet viikonlopun aikana ovat saaneet Bailong-joen syöksymään yli penkereidensä aiheuttaen tulvimista ja sen jälkeen liejuvyöryjä, jotka ovat aiheuttaneet suurta tuhoa Luoteis-Kiinan kaupungeissa. Laivan hylky on tukkinut joen aiheuttaen liejun, kivien ja veden tulva-aallon, joka rysähti alas Gansu'n maakuntaan, repien taloja perustuksiltaan ja halkaisten kuusikerroksisia kerrostaloja kahtia. Talot ovat liejussa, autot roinan peitossa ja kadut särkyneet käyttökelvottomiksi. Ja jotta asiat olisivat vielä huonommin, sijainti vuoristossa estää hätäavun.


















Ihmishenkien menetys on ollut traagista, kun arviolta 1300 kiinalaista on edelleen kateissa. Lähes 45000 ihmistä on evakuoitu. Tämä viimeinen tulva Kiinassa on vahvistanut 127 kuollutta niiden 1100:n lisäksi, jotka tänä vuonna ovat kuolleet tulvissa. Vahinkojen korjaaminen 28 maakunnassa ja alueella maksaa arviolta kymmeniä miljardeja dollareita.

Pakistan

Lähes neljä miljoonaa pakistanilaista joutui ruokapulaan ja nälänhätään, kun 1.4 miljoonan eekkerin sato Pakistanin leipäkorissa tuhoutui johtuen maan koko tunnetun historian pahimmista tulvista. Paisuneen Indus-joen ylivirtaus hukutti Mor Khan Jatoi'n kylän kainaloihin yltävään veteen ja tuhosi monet sen 1500 mutatalosta. Siitä johtuvat maanvyöryt hautasivat kaksi kylää pohjoisessa Gilgit-Baltistan'issa.

Yli 1500 ihmisen kerrotaan kuolleen Pakistanissa ja miljoonien jääneen kerjäämään pelastusapua, koska heillä on edessään nälänhätä.

Intia

Intian hallitsemassa Kashmirissa pelastajat kiiruhtivat löytäen 500 ihmistä edelleen kateissa rajuissa äkkitulvissa, jotka ovat tappaneet jo 132 ihmistä. Äkkitulvat ovat lähettäneet massiivisia liejuvyöryjä alas etäisiä autioita vuorenrinteitä. Kodit hautautuivat ja voimansiirto- ja telekommunikaatiopylväät sortuivat.

Pohjois-Korea

Tulvavedet ovat hävittäneet tuhansia koteja ja vahingoittaneet satoa, hukuttaen 36700 eekkeriä viljelymaata. Arviolta 5,500 kotia tuhoutui hiljattaisten rankkasateiden jälkeen.

Venäjä

Samalla kun eteläiset valtiot raportoivat hirveistä tulvista, niin Venäjä pohjoisessa kohtaa tulisen koettelemuksen. "Moskovan kuolemat tuplaantuvat savusumussa 700 ihmiseen päivässä", raportoi Associated Press maanantaina elokuun 9. päivänä Vladimir Isachenkov'in artikkelissa. Läntinen Venäjä on palanut näännyttävässä helleaallossa -- voimakkain helleaalto 130 vuoden kirjanpidossa ja 1000 vuoden historiallisessa dokumentaatiossa on sytyttänyt 550 erillistä metsäpaloa.

Lähes 10,000 palomiestä taistelee liekkejä vastaan heikolla menestyksellä niiden sammuttamiseksi. Kuumuus ja tuli ovat tuhonneet 20 prosenttia Venäjän vehnäsadosta.

Venäjän pääkaupunkia peittää myrkyllinen savusumu 40 paikallisesta metsäpalosta. Kuusi päivää yhtä mittaa pistävä savusumu on peittänyt Moskovan jättäen asukkaat tukehtumaan korkeisiin häkä- ja muihin myrkkypitoisuuksiin.


















Moskovan terveyspäällikkö Andrei Seltsovky sanoo kaupungin ruumishuoneiden olevan melkein täynnä 1300 ruumiista, mikä lähestyy niiden kapasiteettia. Ihmisten täytyy tehdä vaikea päätös, joko hengittää myrkyllisiä kaasuja, tai sulkea ikkunansa ja kuolla kuumuuteen. Metsäpalot ovat suoraan aiheuttaneet ainakin 52 ihmisen kuoleman ja tuhonneet lähes 2000 kotia.

Tuhotilastoja

Maailma jatkaa jonkin sellaisen tuskallista todistamista, josta NaturalNews.com raportoi David Gutierrez'in artikkelissa torstaina 5.6. 2008: "Natural Disasters Up More Than 400 Percent in Two Decades (Luonnonkatastrofit lisääntyneet yli 400% kahdessa vuosikymmenessä)" — luonnonkatastrofien esiintymistiheys kasvaa ja ne tuhoavat maailmaa, maitamme ja jopa meidän oman kotimme.

"Brittiläisen hyväntekeväisyysjärjestön Oxfam'in mukaan luonnonkatastrofien lukumäärä eri puolilla maailmaa on yli nelinkertaistunut viimeisten 20 vuoden aikana. Oxfam analysoi tietoa Punaiselta Ristiltä, YK:lta ja Louvain'in yliopistosta Belgiassa. Se havaitsi, että maaplaneetta kokee nykyisin keskimäärin 500 luonnonkatastrofia vuodessa, kun 1980-luvun alkupuolella niitä oli 120 vuodessa. Säähän liittyvien katastrofien lukumäärä vuonna 2006 oli 240, kun vuonna 1980 se oli 60... Oxfam havaitsi, että vuosien 1985 ja 1994 välillä 174 miljoonaa ihmistä kärsi katastrofeista vuosittain. Seuraavalla vuosikymmenellä tämä luku kasvoi 70%, 254 miljoonaan ihmiseen vuodessa."

Missä syy?

Raamattu antaa oikean vastauksen tähän koko säämullistukseen — Jumala puhuu meille. Jumala on aina puhunut merkkien kautta luonnossa. Raamattu antaa meille monia merkkejä tarkkailtavaksi, jotka ilmoittavat, että Jeesus tulee pian ja niihin kuuluvat luonnonkatastrofit. Jeesus sanoi, että nämä merkit olisivat kuin "synnytystuskia" (Mt. 24:8). Se merkitsee, että ne lisääntyvät tiheydessä ja voimassa, mitä lähemmäksi tulemme Herran paluuta. Ja tämä on täsmälleen sitä, mitä tänä päivänä näyttää tapahtuvan.

Miksi Jumala?

Jumala käyttää merkkejä luonnossa korostaakseen suurten tapahtumien, kuten Jeesuksen paluun, tärkeyttä.

Jumala käyttää niitä myös kehottavina tuomioina kutsumaan kansoja parannukseen. Jumala ei ole sokea kristittyjen verilöylylle Kiinassa, jossa maanalaisen seurakunnan jäsenet rutiininomaisesti kootaan ja lähetetään vankileireille, Pakistanille, jossa kristittyjä syytetään aiheettomasti Allahin pilkkaamisesta ja teloitetaan raa'asti päivittäin, Intialle, joka polttaa kristillisiä orpokoteja maan tasalle, Pohjois-Korealle, joka orjuuttaa väestönsä köyhyyteen hullun miehen mielijohteista eikä Venäjälle, joka aseistaa Irania sen unelmissa Israelin tuhoamiseksi.


















On traagista, että koska olemme hyljänneet Jumalan ja Hänen moraalinorminsa, me olemme todella vastuullisia näistä luonnonkatastrofeista. Niin kauan, kuin kansat jatkavat Jumalan hylkäämistä ja vainoavat Kristukseen uskovia, Hän käyttää luonnonkatastrofeja huutaakseen -- "Minä rakastan teitä! Tehkää parannus ja palatkaa tyköni!"

Mitä tehdä?

Jumala tekee selväksi Sanassaan, että lähettäessään kurituksen, sen perustarkoitus ei koskaan ole rangaistus. Sensijaan tarkoitus on kutsua meitä parannukseen, jotta pelastuisimme. Profeetta Jesaja ilmaisi sen näin: "Kun sinun tuomiosi kohtaavat maata, oppivat maanpiirin asukkaat vanhurskautta" (Jes. 26:9).

Meidän Jumalamme on niin armollinen. Kärsivällisesti Hän lähettää meille luonnonkatastrofin toisensa jälkeen, koska ei milloinkaan vuodata vihaansa varoittamatta. Ja suurin "tuleva viha", näkyvissä jo kaukaisessa horisontissa, on 7-vuotinen Ahdistus (1. Ts. 1:10), joka tulee sisältämään niin paljon luonnon tuhoutumista, että valtameret ja järvet tulevat punaisiksi, ilmakehä saastuu mitä todennäköisimmin säteilystä ja kolmasosa ruohosta ja puista tuhoutuu.

Näin ollen meidän kaikkien yksilöinä täytyy katua omaa kapinaamme ja itsekkyyttämme. Kaikkialla maapallolla meidän täytyy katua Jumalan poistamista yhteiskunnistamme, murhiamme kohdusta vanhuksiin, pakkomiellettämme sukupuoliseen siveettömyyteen, keskittymistä vain itseemme ja tukemme puuttumista Israelin olemassaolon oikeudelle. Meidän täytyy vastaanottaa Jeesus Vapahtajanamme, joka on ainoa tie, jolla pelastumme "tulevasta vihasta".

Kun Jeesus lopulta palaa, niin kirous poistuu ja luonnononnettomuudet lakkaavat.







Nathan E. Jones
Evangelist & Web Minister, Lamb & Lion Ministries

Note: If you would like to join Lamb & Lion Ministries in contributing to the relief efforts in Pakistan, we are raising funds for food and aid which will be distributed by Pastor Nazir Gill of Christian Life Ministries. Please donate to the Pakistan Flood Relief Fund today! Also, continue in prayer that the relief efforts will greatly spread the hope of Jesus Christ to those areas in Pakistan where the Gospel has yet to be shared.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com