Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Bioraha tulee -- älä ota sitä!

Pian koittaa sirutus, johon joudumme ottamaan kantaa!
Katso ensin havainnollinen PowerPoint-esitys Pedonmerkistä ja sirutuksesta klikkaamalla tästä.
Rullaa hiirellä alaspäin edetäksesi slide-show esityksessä.

(Huom. pps-tiedosto toimii jos sinulla on Ms Powerpoint koneessa. Mahdollisesti se voi toimia myös jos sinulla on OpenOffice koneessa.)

Tässä englanniksi YouTube -video kyseisestä diaesityksestä, jos jollakin on ongelmia Powerpointin kanssa.------------------------

Ohessa alla sananen asiasta:

http://www.netikka.net/mpeltonen/Yhdentyminen.rtf

DON´T TAKE IT - ÄLÄ OTA SITÄ!!!!

Tämä teksti on lyhennelmä amerikkalaisen tohtori Colin Sandersin kolmetuntisesta puheesta otsikolla "Mark of the Beast" (suom. Pedonmerkki), jonka on suomentanut suomalais-syntyinen Australian kansalainen Veli Lavia.

Colin Sanders on tekniikan tohtori, joka on ollut mukana valmistamassa mikrosirua, josta hän on uskoontulonsa jälkeen käynyt julistamassa ympäri maailmaa: "älkää ottako sitä merkkiä!" Tänä päivänä tämä merkki on valmis jaettavaksi.

Sandersin ura on kulkenut CIA:n (lempinimeltään "Evergreen") ja FBI:n kautta tiedemies-ja insinööriryhmään, joka on suunnitellut erilaisia mikrochipsejä (m-siruja). Ryhmään, jonka pääsuunnittelija Sanders oli, kuului 100 miestä ja kaksi naista. Ryhmä sai tehtäväkseen erään Amerikassa toimivan suuren sairaalan ylilääkäreiden ja heidän avustajiensa kanssa suunnitella sellainen mikrosiru, joka yhdistäisi hermoradat erään nuoren naisen katkenneessa selkärangassa. Koe onnistui, ja he saivat tämän täysin liikuntakyvyttömän naisen alaraajat toimimaan. He tekivät ihmeen, josta mm. Valitut Palat on kirjoittanut pitkän tarinan. Tämä koe maksoi noin 1,5 milj. U.S.dollaria.

Tämän kokeen sivutuotteena syntyi sellaisia mikrochipseja, joiden avulla voitiin hallita ihmisen mentaliteettia; sanalla sanoen, ihmisen päätöksiin voitiin vaikuttaa tämän sirun välityksellä! Eräästä ihmisestä saatiin sirulla manipuloiden kuin entisaikain natsisaksalainen yli-ihminen. Hän pursui intoa. Kun ärsykettä vielä hieman lisättiin, oli kaikki ohi. Tällä keinoin ihmisestä voidaan hetkellisesti tehdä kuin raivotautinen ja yhtäkkiä se voidaan myös lopettaa. Mikä hirvittävä sivutuote!

Mikäli ihmisessä on tämä siru, hänet voidaan paikantaa mistä maailmankolkalta tahansa ja nappia painamalla aktivoida hänet! Tämä siru on mikroskooppisen pieni; se on tavallisen ruiskeneulan kärjen kokoinen. Siinä on nyt jo noin 250000 komponenttia sisällä. Tiedemiehet sanovat, että siinä on vielä tilaa vaikka millä mitalla; elektronisesti siihen voidaan satelliitin välityksellä tallentaa lisää ohjelmia. Sirun asennus ihon alle voidaan suorittaa tavallisen verikokeen yhteydessä!

Kun ryhmä oli saanut tämän mullistavan chipsin aikaiseksi, tuli lisää tiedonjanoa. Jotta merkki saataisiin kerta-asennuksella pysyvätoimiseksi, tarvitsi se voimalähteen itseensä. Tällöin löydettiin Litium-paristo, joka varaa itseään pelkän lämmönvaihtelun vuoksi. Kun tutkittiin mistä ihmisessä löytyvät ne paikat, joissa lämmönvaihtelut ovat suurimmillaan, haivaittiin, että kaksi paikkaa on ylitse muiden: otsassa tukan rajassa ja oikean käden selkämysalueella.
-----------
Pelkästään ruumiinlämpätila, joka on noin 98,6- 104 Fahrenheitia, riittää toteuttamaan ihmisessä tämän kaiken; "patteria" ei tarvitse koskaan vaihtaa. Mikään maanpäällinen armeija ei koskaan pystyisi tällaiseen hallintaan; nyt yksi ainoa impulssi synnyttää hirvittävän "armeijan". Kaikki on valmista!

Eräs tehdyistä kokeista on Sandersille itselleen tärkeä:tiedemiehet halusivat kokeilla, minkälaisella ainekoostumuksella tämä mikrosiru voidaan ihon alle laittaa. Sandersilla oli oma ehdotuksensa, mutta lääkärit tyrmäsivät hänen aine-ehdotuksensa. Lääkärit ajoivat Litiumia. Sanders kysyi johtavalta lääkäriltä, olisi laitteen hajoaminen ihon alla vaarallista ihmiselle? Lääkäri vastasi: "Sinähän olet utelias." Rikkoutuessaan se aiheuttaa vakavan tulehduksen ja kivun; jopa paiseita! Jos tämä merkki syystä tai toisesta tuhoutuu, tuo ihminen on tuhottu!
-----------
(Ilmestyskirja 16:2 Ja ensimmäinen lähti, ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.)

Tänä päivänä jo ainakin 6000 ihmistä mm. Ruotsissa on ottanut tämän merkin ja heitä seuraillaan kaiken aikaa. Heidän sijaintinsa saadaan tv-rutuun milloin tahansa. Tekniikka on vastaava, jota liike-elämä käyttää selvittäessään jonkin asiakkaansa tapahtumatietoja;
se, mitä tiedostoihin on talletettu, on kaikkien systeemioikeudet omaavien saatavissa ja tiedossa (mm. EDI).

Sanders on ollut mukana 17:ssa kansainvälisessä kokouksessa, missä salainen maailmanhallitus on pitänyt istuntojaan. Itse Henry Kissinger on ollut siellä mukana ja hänen antamansa lausunto on: "me emme pysty millään muulla tavoin tunnistamaan ja hallitsemaan ihmisiä tässä maailmassa kuin tätä kautta! Meidän on tehtävä jotakin tämän asian hyväksi".

Jokainen, joka ottaa tämän merkin, on täysin toisten hallittavissa mielenmuutoksen kautta. Ihminen ei voi silloin olla enää oma itsensä, vaan robottia muistuttava "cyber"-luomus! Komentokeskuksesta annettava impulssi varmasti kahlitsee orjaksi, mutta sillä on myös tuhoava ominaisuus.

Näitä chipsejä on ruvettu käyttämään mm. floridalaisissa lastenkodeissa; ainakin 17000 lasta on jo merkitty ja heitä valvotaan- lapsia, jotka eivät mitään ymmärrä! He ovat koekaniineja tällaisessa hirvittävässä petoksessa. Sanders itse todistaa, että jo vastasyntyneitä lapsia "rokotetaan"!

Valvonnan suorittamiseen taivaalle ryhmä lähetti 23 satelliittia, joilla peilataan merkin ottaneita. Joka 19.minutti nämä ihmiset astuvat kuvaruutuun! Tämä ei vielä riittänyt, vaan kehitettiin tehokkaampi satelliitti ja niitä on nyt 66 kpl. Nyt ne kattavat koko maailman. Australiassa tämä testattiin lehmillä; ne eivät voi enää eksyä maanviljelijältä. Merkkejä on myös laitettu delfiineihin- tuhansien kilometrien päässä ja syvällä meressä, ne ovat lähellä. Eri puolella maailmaa herättivät ihmetystä oudot valoilmiöt, kuin räjähdykset, taivaalla. Tohtori Sanders kertoo, että leimahdukset syntyivät, kun nämä 23 ensimmäistä satelliittia jouduttiin lasersäteellä tuhoamaan niiden tehokkaampien 66:n tieltä. Sanders tietää tarkelleen mistä puhuu; hän oli pres. Reaganin aikana USA:n armeijan palveluksessa ja nimenomaisessa "Tähtien Sota"-projektissa!

Mikä sai herra Sandersin muuttumaan? Hän oli tavallinen "sunnuntaikristitty", joka koki toimivansa kansansa hyväksi. Eräänä päivänä hänellä todettiin vaikea syöpäsairaus; elinpäiviä annettiin kourallinen. Kun hän oli menossa tuskia helpottavaan leikkaukseen, hänen puolestaan rukoiltiin, ja kuin ihmeen kaupalla hän parantui täydellisesti- käytännössä kuolemaan jo tuomittu mies! Toivuttuaan hän myi 18-makuuhuoneisen luksusasuntonsa kaikkine arvoesineineen (mm. arvokkaat taulunsa), kaikki perheen autot, paitsi yhtä vanhaa farmaria, jolla hän kiersi puhumassa jakaen samalla Jumalan Sanaa Raamattuina. Sanders on puhunut ainakin Kiinassa, Jugoslaviassa, Bulgariassa, Unkarissa ja Tsekkoslovakiassa luennoiden yliopistoissa. Hänen ainoa viestinsä evankeliumin julistamisen lisäksi on koruton lause: "Don´t take it". Älä ota sitä!
-----------
Tämän maailman hallituksen suunnitelma on valmis täytäntöönpantavaksi. Sieltä ei puutu enää mitään; voiko se mennä enää kovin kauas? Monet ihmiset ovat kysyneet Sandersilta, mitä tehdä? Hän sanoo ainoastaan: "don´t take it." Älä ota sitä!

http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750#

Ihonalaisten mikrosirujen eli implanttien käyttöönotossa ja kehittämisessä on edetty nopeasti Yhdysvalloissa. Sovelluksia on jo otettu käyttöön. Seuraavassa implanttiuutisia. Seuraavassa me voimme todeta, että teknologia on menossa nopeasti implanttien osalta hurjiin sovelluksiin. Rahanväärennöksiä liikkuu runsaasti markkinoilla. Ilmeisesti siruja tullaan myymään nimenomaan mukavuussyistä. Etunenässä ovat julkkikset, joita suuret laumat sitten seuraavat. Onko kyse muoti-ilmiöstä tulevaisuudessa. Miten pian pankkikortit joutavat eläkkeelle. Tuskin kovin pian. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että "pedonmerkkitekniikka" on tulossa vääjäämättä. Raamattu tulee toteutumaan asteittain- tahdoimme tai emme.

PEDONMERKIN PROTOTYYPPI KÄYTÖSSÄ

Maksusiru ihon alla

"Espanjassa, Barcelonalaisessa yökerhossa on otettu käyttöön ihon alle sijoitettava maksusiru. Applied Digital Solutionin Yhdysvalloissa kehittämällä VeriChip-maksusirulla maksetaan liikuttamalla esimerkiksi kättä skannerin edessä. Drinkit ja sisäänpääsymaksu laskutetaan automaattisesti sirun käyttäjien pankkitileiltä.
Valmistajan mukaan siru voidaan sijoittaa mihin tahansa ruumiinosaan. Villeimmissä visioissa ihon alle sijoitettavien sirujen uskotaan korvaavan tulevaisuudessa jopa luottokortit. Siruun voidaan tallentaa myös esimerkiksi sitä kantavan henkilön terveystietoja, joista on apua onnettomuuksien yhteydessä." Mikrobitti syys/2004

Baja Beach Club in Barcelona, Spain Launches Microchip Implantation for VIP Members
Violet Jones/Infowars.com April 7 2004

Vapaa käännös osasta juttua:

Baja Beach Club Barcelonassa, Espanjassa aloittaa mikrosirujen implantoinnin VIP-jäsenille

Baja Beach Clubin omistaja Conrad Chase halusi jotain ainutlaatuista VIP kanta-asiakkaidensa henkilöllisyyden tunnistamiseksi. Muilla klubeilla oli erikoiset jalokivi tai avainketjut, mutta hän oli etsimässä jotain erityistä. Aivoriihen jälkeen hän päätyi ajatukseen implantoida VIP jäsenensä VeriChipin implantoitavalla mikrosirulla.

Alex oli puhunut monta kertaa vuosien aikana siitä miten tekemällä sirusta "hauskan" ja miten antamalla sille eliittileiman (status=asema), alkaisi pian koko nuoriso vaatia vanhemmiltaan, että nuoret saisivat implantin, jotta olisivat muodin mukana joukossa. Baja Beach Club ja Chase ovat osoittaneet, että tuo trendi on alkanut.

Kun puhuin herra Chasen kanssa tänä aamuna, hän kertoi minulle, että hänen implantin esittelynsä (launch) oli saanut kansainvälisen median huomion osakseen. Median tiedotustilaisuudessa hänet implantoitiin yhdessä tähtien kanssa, jotka esiintyvät TV-ohjelmassa, "Iso Veli", (kutsutaan "Grand Hermano") Espanjassa.
Hän myös kertoi minulle, että hän oli ollut yhteydessä Veri Chip Companyyn… (Yhtiössä on useita uusia sovelluksia kehitteillä mm. aseteollisuudessa).
--
Baja Beach Club on yksi Barcelonan kuumimmista yöpaikoista (yökerhoista). Webbisivu kuvailee sen VIP aluetta seuraavasti:

"Meillä on erityinen alue Baja Beach Clubissa, joka on sallittu vain VIP -jäsenille. Olemme ensimmäinen diskoteekki maailmassa, joka tarjoaa VIP VeriChipin. Käyttämällä integroitua mikrosirua, VIP- jäsenemme voivat todistaa henkilöllisyytensä ja maksaa ruuat ja juomat tarvitsematta minkäänlaista dokumenttia (ID)."
(Jutun mukaan implantti maksaa 125 € tai 153 $. Se asennetaan rokotuspiikin tapaisella laitteella. Lompakkoa ei enää tarvita ja ovista pääsee läpi sirulla)
www.prisonplanet.com/articles/april2004/040704bajabeachclub.htm

Mikä on VeriChip? (Implantti mikrosiru)
What is The VeriChip?

Yhtiö : Applied Digital Systems Palm Beachi´ssä Floridassa (Vapaa käännös)

"VeriChip" on pienennetty, ihonalainen radiotaajuuslaite (RFID), jonka tuleva käyttö on mahdollista erilaisissa turvallisuus-, raha- ja muissa sovelluksissa. Noin riisinjyvän kokoisena, jokainen VeriChip (siru) sisältää ainutlaatuisen todentamisnumeron ja on käytettävissä monenlaisissa muodoissa (formaatti). Todentamisnumeron saa selville kuljettamalla sopivan lukijalaitteen VeriChip´in yli. Pieni määrä radioaaltoenenrgiaa lukijasta kytkee virran lepotilassa olevaan VeriChip-siruun, joka sitten säteilee radiotaajuudella siirtäen viestin todentamisnumerosta."

Lisätietoa:
www.4verichip.com
www.adsx.com/prodservpart/verichip.html
www.4verichip.com/verichip.htm
www.adsx.com/faq/verichipfaq.html

VeriChip: Mark of the Beast Microchip Implants
Verichip: Pedonmerkki Mikrosiru Implantit

Artikkeli: Uri Dowbenko (toim:n vapaa käännös)

Meksikon yleinen syyttäjä ja enemmäin kuin 100 työntekijää hänen toimistossaan ovat ottaneet VeriChip-merkkisen mikrosiruimpalantin (ID) ihonalle "turvallisuuden" tähden.

Siru oli alun alkaen kehitetty karjan ja kotieläinten jäljittämiseen, ja nyt meksikolaiset, liittovaltion yleisen syyttäjän virastossa, ovat antaneet implantoida itseensä mikrosirut, kertoo Antonio Aceves, pääjohtaja Solusat´issa, yhtiössä joka toimittaa VeroChip mikrosirut Meksikossa.

Riisinhyvän kokoiset sirut implantoitiin yleiseen syyttäjään kenraali Rafael Macedo de la Conchaan ja 160 hänen työntekijäänsä. Macedo sanoi, että siruja vaaditaan, jotta pääsee sisään uuteen liittovaltion rikosten vastaiseen info-keskukseen, joten valinta oli selvä --- otat siruimplantin tai menetät työsi.

Solusatin Aceves sanoi, että yhtiö haluaa varustaa Meksikon hallituksen virkamiehet implanttisiruilla, jotta heidän sijaintinsa voidaan paikantaa missä ja milloin tahansa, mutta tämä VeriChip-teknologia on vielä kehitteillä.

Sirut, tuottaa floridalainen VeriChip yhtiö, tytäryhtiö Applied Digital Solusations Inc:lle (ADSX), käyttävät RFID -teknologiaa, jota voidaan lukea lukijalaitteella (skannerilla).
www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=74&contentid=900

CBN News The Christian Broadcasting Network-sivuilta voit seurata engl.kiel:stä keskustelua sirusta ja implantista.

A Microchip Makes Its Mark: VeriChip & the Beast, By Dale Hurd
Mikrosiru jättää jälkensä: VeriChip ja Peto

Vapaa käännös osasta juttua:
---
GPS- paikannuslaite on nykyään liian suuri mahtuakseen pieneen VeriChip´iin, mutta pienennys on luultavasti vain ajan kysymys. Jotkut uskovat, että kehon sisäinen paikannuslaite voisi estää kidnappaukset. "Olemme saaneet kuudelta latinalaisen Amerikan maalta kahden viikon sisällä pyynnön, että me tekisimme ihonalaisen integroidun teknologian", Bolton sanoi (varapresidentti, dr. Keith B. Applied Digital Systelm´istä).

Kuitenkin ajatus jäljitettävyydestä ja kehossa olevista tärkeistä tiedoista saa monen ihmisen karvat pystyyn. Se muistuttaa joitakin Raamatun pelottavasta profetiasta koskien pedonmerkkiä.

Ilmestyskirjan 13. luvussa sanotaan, että peto saa jokaisen "ottamaan vastaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, niin ettei kukaan voi ostaa tai myydä ilman merkkiä, joka on pedon luku tai nimensä luku… hänen lukunsa on 666."

Jotkut kristityt ovat hyökänneet Applied Digital´ia vastaan, koska he ovat tehneet sellaista, jonka jotkut pelkäävät olevan pedonmerkin prototyypin. Onko tällä sirulla, sellaisena kuin se nyt on, jotain yhteyttä Ilmestyskirjan profetian kanssa? CBN-uutiset kysyi asiaa professori Joseph Kickasolalta Regent University´stä (yliopistosta).

Kickasolan mukaan nämä sirut eivät ole sellaisia. Hänen mielestä Raamatun pedonmerkki on ostamista ja myymistä varten ja se on myös pakollinen, hallituksen vahvistama. Tässä suhteessa nämä mikrosirut ovat hyviin tarkoituksiin, kuten lääketieteellisiin tarkoituksiin, kuten kadonneita lapsia varten. Ne eivät ole ostamista ja myymistä varten, kuten on kuvattu Ilmestyskirjassa.

Ja Bolton painottaa, että VeriChip on vapaaehtoinen. "Me elämme vapaassa yhteiskunnassa", hän sanoo. "Sinä voit joko valita tupakoinnin ( tai ei ). Sinä voit valita VeriChip-sirun hankkimisen. Joten on olemassa vapaus teknologian suhteen."

Lähde:
http://www.cbn.org/cbnnews/news/020131a.asp

Toimituksen kommentti: Kuinka kauan kyse on valinnan vapaudesta? Kun Ilmestyskirjassa sanotaan: saa ottamaan, merkitsee se, että sirusta tulee haluttu suuren yleisön suosikki.

Dr. Joseph Mercolan (USA) kokoamia mielenkiintoisia artikkeleita koskien mikrosiruja ja implantteja:

Onko VeriChip pedonmerkki?
Is the VeriChip the "Mark of the Beast?"

(vapaa käännös)

Muutaman vuoden sisällä on kuluttajien käytettävissä palvelu, jolla kuluttajat voivat maksaa kaupassa ihonalaisella mikrosirulla. VeriChip-siru on noin riisinjyvän kokoinen, on Applied Digital´in uusi ihonalainen siru, joka voi jonakin päivänä korvata kaikki luotto- ja pankkikortit.

Pitkien jonojen sijasta asiakkaat voivat tehdä ostoksensa skannaamalla itsensä erikoisissa lukijalaitteissa. Vaikka VeriChip-sirulla on mahdollisuus lisääntyneeseen mukavuuteen, on jo ongelmia näköpiirissä. Aivan ilmeisin on mahdollisten käyttäjien valikoituminen, kun asiakkaiden ihonalle uptetaan VeriChip, merkitsee se tähystysleikkausta (elective surgery).

Myös Applied Digital on kiinnittänyt joidenkin peruskristittyjen (fundamentalist) huomion. He uskovat, että VeriChip liittyy raamatulliseen "pedonmerkkiin". On sanottu, että Saatana tulee eräänä päivänä pakottamaan ihmiset "ottamaan merkin" otsaansa tai käteensä voidakseen ostaa tai myydä tavaroita. Applied Digitalin virkailijat sanovat sellaisen huolen olevan perusteeton, koska ihmisillä on sanansa sanottavana siitä, haluavatko he sirun kirurgisesti implantoiduksi.

Tämä oli Wired News uutinen 25.11.2003, jota Dr. Mercola seuraavassa kommentoi:

"Siitä on yli vuosi kun ensin postitin artikkelin ensimmäisestä tietokone ID-sirusta (henkilöllisyys), joka voitaisiin upottaa ihmisen ihon alle. Artikkelissa on todellinen kuva sirusta, joka implantoidaan ihmisen ihon alle.
Useimmat tietävät miten konehullu minä olen, mutta tämä on sellainen laite, jota tulen välttämään, olivat hyödyt siitä mitkä tahansa. Vaikka tämän tyyppiset implantoitavat tietokonesirut varmasti tarjoavat monia etuja mukavuuden kannalta, on tärkeätä todella miettiä seuraamuksia jäljitettävän laitteen, täynnä henkilökohtaista informaatiota, implantoimista omaan tai lapsesi vartaloon."
www.mercola.com/2003/dec/6/verichip.htm

Jälkeläisen jäljittäminen mikrosiruilla
Tracking Junior With Microchips
www.mercola.com/2003/oct/29/tracking_microchips.htm

Miten nanoteknologia tulee muuttamaan nykyisen terveydenhuollon
How Nanotechnology Will Change Health Care As We Know It
www.mercola.com/2003/sep/6/nanotech_health.htm

Henkilöllisyyssiru valmis implantiksi
ID Chip Ready for Implant
www.mercola.com/2002/apr/17/id_chip.htm

USA Today.com april 4, 2002 on kommentoinnin kohteena. Artikkelissa todetaan, että USA:n Elintarvike- ja lääkehallinto antaa luvat siruille, jos ne sisältävät lääketieteellisiä tietoja.

Dr. Mercola kommentoi artikkelia:

Avainjae on Ilmestyskirja 13:6:

Melkein kaikki nykyiset Raamatun käännösversiot sanovat: "…saa ottamaan merkin oikeaan käteensä (on his hand=päälle) tai otsaansa (on his…forehead=päälle)…"

Mielenkiintoista, että alkuperäisessä Kuningas Jaakon raamatunkäännöksessä sanotaan:

"… saa ottamaan merkin käteensä tai otsaansa (in their hand=sisäänsä …in their foreheads=sisäänsä…)"

Tässä on jotain mietittäväksi.
Useimmat tietävät kuinka laitehullu olen, mutta tämä on sellainen laite, jota vältän hankkimasta, olivat hyödyt mitkä tahansa.

Ihonalainen tietokonesiru on nyt saapunut
Under Your Skin Computer Chip Has Now Arrived
www.mercola.com/2002/mar/13/computer_chip.htm

AJANKOHTAISTA SIRURINTAMALTA
Yhdistetty henkilö ja KELA-kortti tuli käyttöön
Poliisilehti 2004/3 Tuula Hietamäki

Kesäkuun alusta tuli käyttöön uusi henkilökortti. Sitä on mahdollista käyttää henkilöllisyyttä osoittavana asiakirjana, matkustusasiakirjana, sähköisessä asioinnissa ja KELA-korttina Matkustusasiakirjana uusi henkilökortti kelpaa passin sijasta Pohjoismaissa, kaikissa EU-maissa, myös uusissa jäsenvaltiossa, sekä Sveitsissä ja San Marinossa.

Henkilökortti toimii myös avaimena erilaisiin julkisen hallinnon ja yksityisen sektorin verkkopalveluihin. Sillä voi mm. tehdä muuttoilmoituksen ja käyttää kuntien sähköisiä palveluja. Sen käyttö vaatii tietokoneeseen liitettävän lukijalaitteen ja ohjelmiston. Hinnaltaan alkaen 15 euron maksavia lukijalaitteita saa alan liikkeistä, ohjelmiston voi ilmaiseksi ladata Väestörekisterikeskuksen internet-sivuilta
http://www.vaestorekisterikeskus.fi.

Jos korttia on tarkoitus käyttää KELA-korttina, hakemuksen sen hankkimiseksi saa KELA:n toimistoista. Korttiin voidaan sairausvakuutustietojen lisäksi merkitä myös tiedot mm. lääkkeiden erityiskorvausoikeuksista mutta ei nuoriso-, eläkeläis- tai matka-alennusmerkintöjä.

Viisi vuotta voimassa olevaa, passiin nähden kohtuuhintaista korttia voi hakea poliisilaitoksilta ja poliisin kanssa yhteispalvelusopimuksen tehneistä KELA:n toimistoista, joiden määrä on kesän mittaan lisääntymässä. Kirjallinen hakemus on jätettävä henkilökohtaisesti.

Sirullinen henkilökortti yleistyy (Helsinki STT)

"Sirullisten henkilökorttien määrä on yli kaksinkertaistunut vuoden aikana. Väestörekisterikeskuksen mukaan kansalaisvarmenteella varustettuja sirullisia henkilökortteja oli lokakuun lopussa voimassa yli 51000. Vuosi sitten vastaavaan aikaan luku oli 21000. Korttien yleistymistä on vauhdittanut poliisin siirtyminen myöntämään ainoastaan sirullisia viiden vuoden henkilökortteja." TS 20.11.2004

Seuraavassa www.digitoday.fi sivustosta poimittua
Voit itse hakea nämä artikkelit (hakusana aleviivattu)

Sirullisia henkilökortteja yli 50 000
Tuomas Karvonen
Julkaistu 19/11/2004 kello: 15:58

Koululaisten lintsauksia estetään jäljityssiruilla Japanissa, Marko Mannila 29.9.2004
(jäljityslaite on kannettava siru ja pieni antenni, repussa)

Japani lyö lapsiin rfid-tunnisteet, Matias Mäki 12.7.2004-10-08
(kts. yllä)

Kännykät kääntyvät lompakoiksi Japanissa, Tuomas Karvonen 10.8.2004

-"Japanilainen suuroperaattori NTT Docomo on käynnistänyt palvelun, joka sallii esimerkiksi luottokorttiostosten tekemisen ja rahan nostamisen tililtä kännykällä"
Kiina laillisti sähköiset allekirjoitukset, Markku Reis 31.8.2004

Kiina siirtyy sähköiseen tunnistukseen, Perttu Hillman 5.1.2004
-"Kiinan kansantasavalta ryhtyy jakelemaan sähköisiä henkilöllisyyskortteja vuoden 2004 aikana. Sirukorttien testausohjelma alkaa alkuvuodesta Pekingissä, Shanghaissa ja Shenzenissä. Kaikilla kiinalaisilla arvioidaan olevan sähköinen henkilöllisyyskortti vuoden 2008 loppuun mennessä."

Hämäläisistä tulee vauhdilla sähkökansalaisia, Timo Poropudas 10.10.2003
-"Hämeenlinnan kaupungissa ja ympäröivissä kunnissa viedään ihmisiä vauhdilla sähköiseen asiointiin. Asukkaille ja yrityksille toimitetaan monelta taholta sähköisen tunnistuksen sisältäviä kortteja ja myös korttien lukulaitteita."

Sähköistä henkilökorttia työnnetään koko Eurooppaan, Kalevi Nikulainen 11.9.2003

"Porvoo-ryhmän muodostavat eurooppalaisten hallintojen sekä EU:n edustajat tapaavat 24.-25.9.2003 Pariisin lähellä sijaitsevassa Issyles-Moulineaux´ssa järjestettävässä Electronic Identity-seminaarissa. Ryhmän tavoitteena on edistää sähköisen henkilöllisyyden ja sähköisten henkilökorttien yleistymistä Euroopassa ja varmistaa teknisten määritysten yhteensopivuus ja hallinnon palvelujen yhteiskäyttöisyys."
-"Kokouksen muita aiheita ovat muun muassa hallinnon verkkopalvelujen tietoturva, sähköisen henkilöllisyyden poliittinen status eri maissa sekä biometriset tunnisteet." (Pariisi 25.9.03)

Kesko edistämään sähköistä henkilökorttia, Kalevi Nikulainen 18.8.2003
"Sähköisen henkilökortin sisältämä kansalaisvarmenne toimii tunnistusvälineenä nyt myös Keskon kuluttajaportaali Plussa.comissa."

Malesian sähköinen henkilökortti taipuu moneen, Ilya Poropudas 11.7.2003
"Sähköinen henkilökortti on käytössä kolmella miljoonalla ihmisellä Malesiassa."

Pc:n käyttöliittymä on mahdollista asentaa aivokuoreen, Reijo Holopainen 18.3.2003 (siru)

Siru aivoissa on "televiestinnän kvanttihyppy", Reijo Holopainen 26.11.2001

Siru auttaa aivosairauksiin, Reijo Holopainen 3.9.2001
http://www.varo666siru.net/suomi_navi.html

Päivitys 1.9.2010


Elokuun loppuun 2010 mennessä kansalaisvarmenteita oli myönnetty yhteensä 327.300:lle henkilölle

http://www.fineid.fi/vrk/bulletin.nsf/HeadlinesFineid/3F0134B82F682FC3C225779700282F16


Tässä vielä tuoreita videoita, jotka esittelevät istutettavaa mikrosirua pedonmerkkinä:

http://www.youtube.com/watch?v=l39XsMcyvgA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Jub9jP_a2NE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ERNCBZRLmg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KY00jZ4GCWE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MLE85V63lWk&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker