Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 9. joulukuuta 2010

Suomen leijonavaakunaa häpäistään -- luopumus käynnissä!

Tartun tässä ajankohtaiseen aiheeseen kun Jumalastaan luopuvan Suomen kansan maallistumista kuvataan jo konkreettisella tasolla erään hallituspuolueen taholta. Kyse on suomalaisten arvokkaimmasta tunnusmerkistä eli valtiolipussamme olevasta Suomen leijonavaakunasta joka kuvaa Juudan leijonaa (tai jalopeuraa) eli Jeesusta Kristusta. Tässä linkissä alustusta Suomen vaakunalle. Lainaus tekstistä:

"Palatkaamme vielä Suomeen. Maallisella tasolla Daavidin kuninkuus jatkuu Englannin kruunussa yhä vieläkin katkeamattomana. Meidän vaakunassamme on kuvattuna Oikea Juudan Leijona eli Jeesus. Vaakunan pohjaväri punainen muistuttaa meille Jeesuksen sovintoverestä ja Pyhän Hengen tulesta. Leijonan käpälässä oleva miekka symboloi Jumalan Sanan kaikki läpitunkevaa kaksiteräistä totuuden suoraa miekkaa (Hebr. 4:12). Leijonan jalkain alle poljettu käyrä miekka edustaa Jumalan Sanan vastaisia harhaoppeja kuten esim. väitettä, että ”Jumalalla ei ole poikaa!”. Näin väittää mm. Islam. Väärä väite on myös se, että yhdeksän ruusuketta tarkoittaisivat maakuntia. Eihän Kustaa Vaasan aikainen Suomi ulottunut edes paljoa Tamperetta pohjoisemmaksi. Ruusukkeiden merkitys liittyy jälleen Uuteen Testamenttiin. Raamatussa mainitaan yhdeksän armolahjaa ja yhdeksän Hengen hedelmää, Jeesuksen vuorisaarnassa autuaaksi julistettuja ryhmiä oli myös yhdeksän."


Mutta mitä tekeekään Puolue nimeltä Vihreät r.p. ensi vuoden eduskuntavaalien vaalikampanjassaan, jonka tavaramerkiksi he ovat lanseeranneet rekisteröidyn tavaramerkin takaa nimen Uusi Suomi ja tunnuskuvakseen uudenlaisen leijonavaakunan, jossa on valkoinen leijona vihreällä pohjalla. Seuraavassa lainaus Jouko Pihon Profetioita 2 -sivulta:


6.12.2010

Nimimerkin "Mies itärajan läheisyydestä" uni kesäkuussa 2010


Näin kesäkuussa unen, jossa kuului sanat: "Ei pidä ihmetellä, jos Suomen leijonavaakuna pyritään muuttamaan."

Säpsähdin tänään (5.12.2010), kun näin ja kuulin, mikä on vihreitten tulevien vaalien tunnuskuva (valkoinen leijona vihreällä pohjalla) ja sen alla sanat Uusi Suomi. Jotain on tapahtumassa maamme kohdalla.


Vihreiden vaakunalippu

Suomen vaakuna























Seuraavassa Jouko Pihon vieraskirjassa selitystä näihin vaakunoihin:


Vieraskirja


Nimi : symbolismia


Viesti : Mies itärajan läheisyydestä vaakuna näkyyn liittyen:


Veren väri=punainen=Kristuksen suojelus.

Kulta=Kristuksen Kuninkuus ja Herraus.
Ruusukkeet=Sharonin lilja=Jeesus Kristus. (en muista ihan tarkkaan kyseisen ruusukkeen merkitystä, ne jotka tuntevat mitallien symboliikkaa ehkä voivat kertoa lisä kyseisestä ruususta?)

Jäljelle on jäänyt vihreä tausta=maan väri (inhimilliset ja maasta olevat voimat)

Valkoinen=ihmisviisaus

Suomen turva on ollut Kristuksen veressä ja Herraudessa. Se on jo joko poistettu tai sitten tämä on "viimeinen varoitus".


Ne joille Jeesus on Herra, veren voima silti aina riittää Psalmin 91 sanoin, suojelemaan ja varjelemaan, tuli mitä tuli.


6. joulukuuta 2010 9:25:56




Uuden Suomen Puheenvuorossa Niklas Herlin kirjoittaa vastalauseensa Vihreiden vaalikampanjan tavaramerkistä:



 



Leijona -vaakunasta sen verran, että historiassa kulkee tarina, jonka mukaan Suomen vaakunan olisivat suunnitelleet kaksi juutalaista kaveria n.400 v. sitten.
Tämähän on ikivanhan Juudan-leijonan, Jerusalemin vaakunan "kaksoisveli".

Ruusukkeet kuvaisivat kymmentä kadonnutta heimoa ja kun Isr. ja Juuda olivat yhdessä, ruusukkeita siksi yhdeksän. (tänä päivänä DNA-tutkijat viittaavat, että heimoista osa olisi Suomessa)

Ja onhan varsin jännä myös se, että leijona (voittaja) tallaa Aallahin miekkaa, eli on alistanut sen itsensä alle.

Mutta tässä on hyvä kuvaus, miten käy vihreiden arvojen,vihreät itse itselleen tuomionsa julistavat.

------------------------------

Lue myös:

Herlin raivostui: Vihreiden maksettava Uusi Suomi -tavaramerkin käytöstä


Anni Sinnemäki


















Jerusalemin lippu ja vaakuna nähdään
Wikipediasta:


Vaakuna
Lippu





















Vielä Suomi24-palstalta informaatiota Suomen leijonan ja Juudan jalopeuran yhteydestä:


Suomenleijona
Suomenleijona- 22.7.2010 10:05

Suomenleijona on sama Juudaan jalopeura joka koristaa Jerusalemin lippua. Se kuvaa voimaa ja oikeudenmukaisuutta. Ja Suomen valtiolipussa Suomenleijona on vielä ristin keskustassa. Suomen lipun värit sininen ja valkoinen ovat muuten myös Israelin lipun väreinä. Suomenleijonan tausta on punainen lipussa, joka kuvaa sovitusverta. 9 ruusuketta ovat 9 Pyhän hengen armolahjaa jotka on vuodatettu.
Eli periaatteessa Suomen leijona on vähän samaa kuin pitäisit krusifiksia.

Juudaan jalopeura - Suomen leijona
Suomenleijona-22.7.2010 11:22

Suomen leijona viittaa Juudan leijonaan, joka on itse Jeesus Kristus ja jossa on maamme ja uskomme ja toivomme perusta. Kädessä sillä on miekka "Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi." Ihmisen Poika = Juudaan jalopeura, terävä sirppi = miekka (2000-vuotta sitten lyhyt kaksiteräinen miekka korjuuvälineenä).

"Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. Sillä minä olen tullut 'nostamaan pojan riitaan isäänsä vastaan ja tyttären äitiänsä vastaan ja miniän anoppiansa vastaan; ja ihmisten vihamiehiksi tulevat hänen omat perhekuntalaisensa'. Joka rakastaa isäänsä taikka äitiänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; ja joka rakastaa poikaansa tai tytärtänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; ja joka ei ota ristiänsä ja seuraa minua, se ei ole minulle sovelias. (Matt. 10:34-38)"

Miekka symboloi siis sekä korjuuvälinettä että "miekan" tuomista ihmiskunnan keskelle.

Suomen leijona valtiolipussa sinisellä ristillä, kultainen kruunu päässään ja korjuumiekka kädessään. Punaisella taustalla sovitusveren väri.

Ruusukkeet kuvaavat hengen armolahjoja, ja ruususta Vanhan testamentin Jesajan kirja, jossa ennustetaan Messiaan syntymää sanoo: "Mutta Iisain kannasta puhkeaa virpi, ja vesa versoo hänen juuristansa" (11:1). (Iisai oli kuningas Daavidin isä, jonka suvusta Messias oli syntyvä.) Virpin on katsottu tarkoittavan ruusua. Ruusu on yksi Jeesukseen liitetyistä vertauskuvista. Se on myös Neitsyt Marian kukka.


-------------------------

No, eiköhän tässä ollut riittävästi todistusta Suomen ainutlaatuisesta asemasta Jumalan silmissä ja valittuna "pakanamaana" Israelin kansan rinnalla. Suomen vaakuna ja siniristilippu todistavat siitä. Olen kirjoittanut aikaisemminkin tästä aiheesta blogiini. Kirjoitus löytyy tästä.

Valitettavasti siis nykyinen luopumus maassamme on saavuttamassa huippunsa joidenkin taholta, kun Suomen arvokkainta tunnusmerkkiä, leijonavaakunaa, ollaan häpäisemässä maalliseen ja Jumalasta erottavaan suuntaan. Arkkipiispa Gustaf Johanssonin profetiassa ennustettu kolmas miekanisku Suomea vastaan voi olla pian toteumassa:


Arkkipiispa Gustaf Johanssonin (1844-1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa

Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana Gustaf Johansson oli iltakävelyllä.

Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna.
Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus vielä näin myöhällä oli.
Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.

Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota: Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.


Näin siis Gustaf Johansson 1900-luvun alkupuolella. On tulkittu että ensimmäinen tuomio eli miekanisku olisi tarkoittanut Kansalaissotaa v. 1918, toinen miekanisku Suomen talvi- ja jatkosotaa (1939-44) ja kolmas miekanisku tarkoittaisi Kolmannen maailmansodan yhteydessä Venäjän suorittamaa Suomen miehitystä. Lopulta Jumala kuitenkin armahtaa Suomea kun Googin eli Venäjän+liittolaisten  joukot (Hes. 38, 39) tuhotaan yliluonnollisesti pakanakansojen viimeisessä hyökkäyksessä Israelia vastaan.

Päivitys 9.12.2010

Täytyy vielä mainita tämän Vihreiden vaakunalipun yhtymäkohta islamiin, joka tulee ilmi muslimimaiden lipuista, joissa esiintyy hyvin usein vihreä ja valkoinen väri. Seuraavassa Suomi24-keskustelussa enemmän tästä.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9513019

Lainaus:

Ei voi välttyä mielleyhtymältä Saudi-Arabian lippuun; samanvärinen vihreä tausta, jonka keskellä valkoinen kuva ja valkoinen teksti. Ollaanko Suomea islamilaistamassa?

http://www.enchantedlearning.com/asia/saudiarabia/flag/Flagbig.GIF

Miekka on kummassakin lipussa. Vihreä on islamilaisten maiden symboliikassa hyvin yleinen väri, ja se esiintyy usein yhdessä valkoisen värin kanssa. Vihjaisevatko Vihreät, että heidän vaalitunnuksensa voisi olla vaikka uuden, islamilaisen Suomen tuleva lippu?


Tuosta arkkipiispa Gustaf Johanssonin enkeli-ilmestyksestä lisäksi tarkennusta Pelastussanomien Jarmon sivuilta 18.7.2009:

Kolme miekkaa Suomelle - Kaksi on mennyt ja yksi tulematta

Turun arkkipiispa Gustaf Johanssonista (1899-1930) ja saarnan jälkeen hänelle ilmestyi suuri enkeli miekka kädessään Turun Tuomiokirkossa vuonna 1920. Enkeli sanoi Johanssonille tuovansa viestin Jumalalta ja aiheenaan Suomen tulevaisuus, näytti miekkaa sanoen: ”kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa jolloin miekka isketään Suomeen, yksi isku on jo tullut mutta kaksi on vielä tulematta. Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä”.

1 kommentti:

  1. Olli..voisit vielä lisätä, että nämä sukupolineutraalit viherpiipertäjät ovat poistaneet Jellonaltamme sukuelimen..
    t.m.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com