Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 6. joulukuuta 2010

Glenn Beckin mormonismi ja NAR-liike Amerikassa

Tässä artikkelissa esitellään kahta Uuden Apostolisen Uskonpuhdistuksen liikkeen eli NAR:in uutta opettajaa Amerikan maaperällä, jotka pyrkivät sekoittumaan Amerikan kristilliseen oikeistoon ja teekutsu-liikkeeseen. He edustavat kristillistä dominionismia eli valtateologiaa, joka on 50-luvun radikaalin Myöhäissade-liikkeen (Latter Rain Movement) perintöä. Lisukkeena USA:n poliittisen oikeiston piiriin on ilmestynyt nykyajan mormonimessias Glenn Beck, jonka ajatukset eivät poikkea paljoakaan NAR-opetuksesta ja käytännöstä. Amerikan karismaattinen liike ja mormonismi lyövät siis samaa rumpua pyrkien poliittiseen hallintavaltaan maan päällä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------

7 vuoren apostolisen herruuden opettajat mukautuvat Glenn Beck'in poliittisesti korrektiin mormonismiin

7Mts Apostolic Dominion Teachers accommodate Glenn Beck's Politically Correct Mormonism

By Orrel Steinkamp, The Plumbline, Volume 15, No. 5, October/November 2010


Kuten hiljattaisessa Plumbline'ssa (Vol. 15, No. 3, 2010), The Coalescing of the Christian Right (Kristillisen oikeiston sulautuminen apostoliseen dominionismiin) hahmottelin, niin uuden apostolisen uskonpuhdistuksen (NAR) apostolit ja profeetat ovat päättäneet sekoittua poliittisesti toimimalla läheisesti Kristillisen Oikeiston (CR) ja Tea Party-liikkeen (TP) kanssa. Kristillinen Oikeisto ei todennäköisesti tunne NAR-opetuksen ja käytännön yksityiskohtia. He näkevät NAR:in vain poliittisen toimintakumppanuuden puitteissa. Se on aivan liian suuri poliittinen voima jätettäväksi vaille huomiota. On varmaa, että CR on liian syventynyt pelastamaan Amerikkaa tarkistaakseen apostolien ja profeettojen ns. kristilliset valtakirjat. Kuitenkin kumpikin näistä entiteeteistä katsoo voivansa yhdistyä toisen kanssa omien päämääriensä hyväksi. CR osaa ajatella kauden puolivälissä vain poliittisia voittoja vuonna 2012. Vaikka NAR:in apostolit ja profeetat säännöllisesti väittävät komentavansa enkeleitä näyttämään vääriä merkkejä ja ihmeitä, he siitä huolimatta näkevät poliittisen maiseman vapaakyytinä pyrkimyksessään lopulta saavuttaa apostolinen poliittinen alistaminen. Joitakin vuosia sitten Peter Wagner julisti, että demokraattista prosessia voitaisiin hyödyntää marssilla kohti teologista herruutta. Sen seurauksena tulemme näkemään, että NAR on kaivautumassa poliittiseen maisemaan. Jotkut uudet nimet NAR:issa ovat tulleet esiin nimitettyinä opettavina apostoleina heidän poliittisille päämäärilleen. Heitä ovat Lance Wallnau ja Jim Garlow. Toisten apostolien siunauksin he risteilevät maata opettaen kulttuurillisen muutoksen 7 vuoren suunnitelmaa. Näiden kahden lisäksi apostoli Lou Engle on suorittanut apostolisia poliittisia toimeksiantoja, kuten, että on pannut kätensä Newt Gingrich'in päälle.


Lance Wallnau on täydellisesti kiinnitetty opettamaan 7 vuoren strategiaa kulttuurin muuttamiseksi. Myös Os Hillman (markkina-apostoleista) on liittynyt Wallnau'n ryhmään tässä asiassa. Wallnau'lla on maanlaajuinen ja ulkomaille ulottuva palvelutyöjärjestö, joka on omistautunut kulttuurisen muutoksen 7 vuoren suunnitelmalle. Hän johtaa nyt 7 vuoren yliopistoaan. Wallnau puhuu jatkuvasti erikoisesta ilmestyksestä, joka muka annettiin Bill Bright'ille ja Loren Cunningham'ille erikseen koskien näitä seitsemää kulttuurin vuorta. Nämä 7 sfääriä (spheres) olivat kuitenkin jo yleistä kielenkäyttöä varhaisilla dominionisteilla, jotka kannattivat näitä seitsemää kulttuurin sfääriä jo vuosikymmeniä sitten. Ne tulivat itseasiassa suoraan Jay Grimstead'ilta ja herätyksen koalitiolta (Coalition of Revival). Väite yhtäkkisestä ilmestyksestä näille kahdelle miehelle on väärä. Joku, en todellakaan tiedä kuka, uudelleennimesi nämä seitsemän sfääriä seitsemäksi vuoreksi ja nyt uusin nimin ja opettajin ne ovat saavuttaneet erikoisilmestyksen aseman. Hiljattain Wallnau piti Cindy Jacobs'in (NAR-apostoli/profeetta, tuttu nimi Suomessakin!) Convergence-konferenssissa 7 vuoren osake-esittelynsä (stock presentation). Salli minun esittää joitakin hänen lainauksiaan, jotka johtavat hänen 7 vuoren opetukseensa. Hän sanoo: ”Älkäämme etsikö herätystä (awakening), vaan HALLUSSAPITÄVÄÄ (OCCUPYING) LÄSNÄOLOA.” Wallnau jatkaa: ”Mutta mitä tapahtuu, jos valtaat maan herätyksessä, tuossa intohimon ja painostuksen tsunamissa? Se ottaa kokonaisen sukupolven ja koko maa kallistuu kohti valtakuntaa. Mitä tapahtuu, jos lakaiset talon puhtaaksi? Sinulla on herätys. Mitä tapahtuu, jos et täytä sitä? Päädyt 7 kertaa pahempaan tilanteeseen, kuin oli ennen herätystä. Tämä on 7 vuoren strategia... Mitä Jumala tavoittelee? Hän tavoittelee valtioita. Taivas tahtoo valtioita! Meidän on annettava Hänelle, mitä Hän tahtoo. Kun Hän sanoo tahtovansa valtion, niin se on meille todellinen paradigman muutos. Me luulemme Hänen tahtovan sieluja. Mitä tapahtuu, kun me etsimme sieluja ja Hän tahtookin valtioita? Voit pysäyttää herätyksen kääntymyksillä, mutta jos otamme valtioita, niin saamme, mitä tahdomme, nimittäin sieluja. Tarvitsemme nuorten sukupolven, joka tuntee olevansa valmis dominoimaan, alistamaan” (Lance Wallnau).

Myönnän, että se on iso paradigman muutos verrattuna Raamattuun. Apostoli Paavali oli ilmeisesti juuttunut vanhaan raamatulliseen ilmoitukseen, sillä hän ei koskaan yrittänyt muuttaa mitään niistä kaupungeista, joita evankelioi. Kuitenkin uusi ilmoitus korvaa vanhan -- oikeinko? Kysy vaikka mormoneilta. Jotenkin minusta tuntuu, etten ole valmis dominoimaan, vaan valmis saavuttamaan kadotettuja ja saarnaamaan seurakunnalle.

Toinen 7 vuoren agentti on San Diego'n wesleyläisen Skyline -kirkon Jim Garlow. Vaikka onkin pastori, niin Garlow on paljon suoremmin mukana politiittisella areenalla ja on nykyisin tuomassa Wallnau'ta poliittisesti merkittävään asemaan. Garlow sai pahan maineen onnistuneessa yrityksessään Lou Engle'n kanssa Kalifornian esitys 8:n puolesta. Tässä yhteydessä haluan muistuttaa, ettei minulla ole mitään sympatioita homoliittoihin. Garlow ja Engle kykenivät muodostamaan koalition mormonien kanssa ja varsinkin mormonirahan kanssa, mutta tarvittiin vain yksi liittovaltion tuomari kääntämään se päälaelleen. Garlow on nimetty palvelemaan Newt Gingrich'in presidentillistä poliittista yritystä johtamalla Gingrich'in poliittista toimintaryhmää Renewing American Leadership (REAL). Myös Garlow opettaa 7 vuoren sanomaa, mutta vaikka se on hyvin samankaltainen toisten kanssa, niin Garlow tarjoaa joitakin makeuttavia lisiä, jotka vetävät huomion pois joistakin rankemmista 7 vuoren sanoman osatekijöistä. Hän näyttää kannattavan eräänlaista ystävyysevankelioimisen (vai pitäisikö sanoa vallinta (dominion)-evankelioimisen) muotoa. Sensijaan, että vastustaisimme hengellisellä sodankäynnillä niitä henkilöitä, jotka nykyisin miehittävät kulttuurin seitsemää vuorta, kuten kuulin Peter Wagner'in ehdottavan, hän ehdottaa, että nöyrästi yrittäisimme puhua näiden kulttuurillisten vuorensiirtäjien kanssa ja saada heidät vakuuttuneiksi pahoista tavoistaan oppimalla heidän kielensä (Babylonin kielen). Meidän täytyy koko ajan kouluttaa uusia nuoria, jotka aloittavat nopean nousun näiden kulttuurin vuorten huipuille ja syrjäyttävät ne, jotka eivät kuuntele moraalista oikeutta. Niitä varten, jotka eivät tahdo luovuttaa vuorenhuipun kulttuurillista hallinta-asemaansa, Garlow ehdottaa paastoja, niin että Jumala poistaa heidät. Jim Garlow oli monien evankelikaalien ja Etelän baptisti Richard Land'in joukossa, jotka olivat valmiita suosittelemaan Glenn Beck'in ilmiselvää mormonismia. Sen ei pitäisi olla yllättävää. Kun kulttuurillinen moraalinen muutos on kristillisessä toiminnassa kaikki kaikessa, niin meillä ei ole varaa halveksia ketään rekrytoituja ja moralisteja, vaikka he olisivat puhtaita ja yksinkertaisia mormoneja.

Myöhäissateesta mormoneihin (From Latter Rain to Latter Day Saints)

Vaikka 7 vuoren strategia väittää saaneensa uusia ilmestyksiä ja näyttää niin ajankohtaiselta poliittisine liittoineen CR:n ja TP:n kanssa, niin edelleen sillä väärällä teologisella moottorilla, joka pyörittää NAR:ia, on sukupuu, joka palaa ajassa taaksepäin ainakin 50 vuotta. Muutamat dominionistit polveutuvat rekonstruktionismin liikkeestä. Rekonstruktionistit haluavat korvata demokratian Vanhan Testamentin lailla ja vaikka jotkut evankelikaaliset dominionistit limittyvät jonkin verran tämän liikkeen kanssa, niin useimmat huomaavat, että heidät pakotetaan löytämään perintönsä 50-luvun alun myöhäissateen uudesta järjestyksestä (New Order of the Latter Rain = NOLA). Tuo opetus merkitsi täydellistä eroa nykyiseen lopunajan opetukseen. Myöhäissateen herätys (Latter Rain revival) synnytettiin Kanadassa ja sai vaikutteita William Branham'ilta. Myöhäissateen eskatologinen teema lisäsi muiden muassa apostolin ja profeetan viran ennallistamisen sekä uudet ilmestykset. He tuottivat nopeasti kauaskantoisen uuden lopunajan sanoman, joka käänsi raamatullisen eskatologian päälaelleen. Muutamat lainaukset myöhäissateen opetuksesta osoittavat, että muiden osatekijöiden kanssa koko UT:n opetus Kristuksen paluusta muutettiin täydellisesti. Myöhäissade (Latter Rain) alkoi Sharon -orpokodissa ja koulussa Saskatchevan'in North Battleford'issa, mutta todellinen sytytys tuli syksyllä 1947. Gordon Lindsay järjesti Branham'in pitämään kokouksia British Columbia'n Vancouver'iin. Monet North Battleford'in Sharon'in opettajista olivat näissä kokouksissa. Branham'ia pyydettiin panemaan kätensä heidän päällensä voitelun siirtämiseksi... He palasivat North Battleford'iin tämän voitelun kanssa, mikä aloitti myöhäissateen liikkeen. Sieltä se räjähti helluntailaisten keskuuteen kaikkialle Pohjois-Amerikkaan ja sitten kaikkialle maailmaan. Loppu on historiaa. Vaikka Branham yllättäen kuoli autokolarissa ja AOG:n hylkäsi tämän liikkeen virallisesti, niin silti eloonjääneet, kuten Ern Baxter, joka matkusteli Branham'in kanssa, kykenivät tuomaan uudelleen monia myöhäissateen oppeja karismaattisten keskuuteen. Karismaattisen uudistuksen auvoisina päivinä käsitettä Latter Rain kartettiin huolellisesti. Siitä huolimatta varovasti pala palalta monia LR-opetuksia opetettiin avoimesti. Yritän nyt tiivistää Latter Rain'in perusteet. Huomaat, että monet tänä päivänä niin ajankohtaiset dominion-ideat löysivät ensimmäisen ilmaisunsa 40-luvun lopun ja 50-luvun alun myöhäissateen liikkeessä.
  1. Apostolien ja profeettojen palveluviran uudelleen tuominen.
  2. Tästä lopunajan seurakunnasta tulee superpyhien eliittijoukko.
  3. He puhdistavat maan pahuudesta.
  4. He ennallistavat koko luomakunnan ja seurakunta perii maan ja hallitsee sitä.
Tämä on hyvin yksinkertaistettu LR:n yleiskatsaus, mutta Wallnau't ja Garlow'it ovat tämän 50-luvun radikaalin opetuksen jälkeläisiä. Nyt tänä hallitsemisen ja alistamisen sammumattoman halun aikana he ovat valmiita liittymään samaan poliittisen vallankumouksen haluun laajemmassa CR:ssä ja TP:ssä. He ovat ensimmäisen asteen opportunisteja. He ovat valmiita kiinnittäytymään näihin liikkeisiin kuin parasiitit, loiset, suurentaakseen dominionistisia halajamisiaan. TBN:n Paul Crouch esittelee dominionismia opetuksessaan vehnän ja lusteen vertauksesta. ”Lue tämä vertaus ja näet, että ajan lopussa ”ENKELIT” lähetetään poistamaan paha maan päältä. Tuo sana ”ENKELIT” voi tarkoittaa myös lähettiläitä. Jumala siis voi käyttää joitakin meistä päättämään tämän aikakauden työn” (Joel's Army, Discernment Ministries).

Glenn Beck, Mormonimessias kansallisen herätyksen puolesta

”Glenn Beck nojaa kyynärpäihinsä. Hänen äänensä hiljenee. Hänen silmäkulmansa tulevat punaisiksi. Hän puristaa huulensa yhteen ja selvittää kurkkunsa. Hän ei voi puhua. Kyynelet putoilevat ja hetken ajan amerikkalaisen konservatiivisuuden rohkein ääni on hiljaa. Tämä tapahtuu, kun Beck kertoo tarinaansa vuoden 1999 kääntymyksestään mormonismiin. 'Olin ilman ystäviä, tehden pientä radiomarkkinointia. Olin toivoton alkoholisti ja väärinkäytin lääkkeitä päivittäin.' Silloin Beck'in vaimo ehdotti, että he lähtisivät kirkkokierrokselle, joka lopulta johti mormonien hoivataloon (wardhouse). Kuusi kuukautta myöhemmin Beck'in perhe liittyi myöhempien aikojen pyhien kirkkoon. 'Minut kastettiin sunnuntaiaamuna maanantaina – Beckin kurkkua ahdistaa jälleen, hän pyyhkii kyyneliä silmistään etusormillaan – eräs agentti kutsui minut yllättäen. Kuusi kuukautta myöhemmin Beck'ille tarjottiin poliittista puheradio-ohjelmaa Tampa'ssa – työtä, joka asetti hänet tielle vitsinikkarista ('morning zoo' prankster) konservatiivisen median raskassarjalaiseksi.... Beck, joka on kasvatettu katoliseksi, on tuottanut mormonien omistaman kirjakaupan, Desert Bookstore Co, avulla DVD:n An Unlikely Mormon, The Conversion Story of Glenn Beck 2008, (Epätodennäköinen mormoni, Glenn Beck'in kääntymistarina). Mormonien ihailijoiden verkkosivut kutsuvat kävijöitä oppimaan lisää Beck'in käsityksiä klikkaamalla LDS:n virallisille verkkosivuille. Nämä verkkosivut eivät kuitenkaan paljasta, kuinka pitkälle LDS on antanut Beck'ille hänen radiopersoonallisuutensa ja julistuksensa avaintekijät.... Beck kehitti nykyisen konservatiivisen keitoksensa sisällön mormonien ajattelusta ja kulttuurista yhdistämällä anti-kommunismin, Yhdysvaltojen perustajien palvonnan ja pilkkujen yhdistämiseen perustuvan salaliittoteoretisoinnin. Merkittävä osatekijä tässä on edesmennyt Cleon Skousen (1913-2006), arkkikonservatiivi ja raivoisa antikommunistisen mormonien Brigham Young- yliopiston professori... Beck aloitti lähetyksensä vuonna 2008 lainaten Skousen'in kirjaa 'The 5000 year Leap (5000 vuoden hyppäys)' radiossa. Hän kirjoitti esipuheen uuteen painokseen ja maaliskuussa 2009 käytti sitä käynnistämään 9/12-liikettään sekä julisti Skousen'in kirjan 'jumalallisesti innoitetuksi'.... Mormonikirkon presidentti Wilford Woodruff (1807-1898) julisti, että George Washington ja itsenäisyysjulistuksen allekirjoittajat ilmestyivät hänelle mormonitemppelissä Utah'in St. George'ssa ja pyysivät häntä suorittamaan temppelirituaaleja puolestaan... Joseph Smith profetoi vuonna 1843, että USA:n perustuslaki tulisi eräänä päivänä 'riippumaan langan varassa' ja sen pelastaisivat uskolliset mormonit, jotka näkevät USA:n perustuslain jumalallisesti innoitettuna. Monet Beck'in kiireisen julistuksen tärkeät osatekijät (liian lukuisat tässä mainittavaksi) tulevat mormonien uskonkäsitysten sanastosta (How Mormonism Built Glenn Beck, Religion Dispatchs.org, Joanna Brooks).

Liian monet kristityt rakastavat niin amerikkalaista piirakkaa (patriotismia), jota Beck tarjoilee, että he ahmivat kuoren, joka sen muotoilee... Älä mene sekaisin, vaikka mormonit käyttävät samaa terminologiaa kuin kristityt. Älä esim. sekoita kristinuskon Isäjumalaa mormonismin jumalaan. Mormonien isäjumala oli kerran ihminen aivan kuten me ja kehittyi tulemaan jumalaksi edessämme. Älä sekoita kristinuskon Jeesusta mormonien Jeesukseen, joka on Lusiferin henkiveli ja tekeillä oleva jumala, kuten veljensä. Älä sekoita Jeesuksen verisovitusta mormonien opettamaan sovitukseen... (juuri siksi mormonien ehtoollisessa käytetään mieluummin vettä kuin viiniä)... Tiivistäen mormonit uskovat, että on monia jumalia ja noilla jumalilla on lapsia, jotka voivat myös kasvaa jumaliksi. Mormonit uskovat, että me olemme ennalta olemassa olevia henkiä, jotka tulivat maan päälle jatkamaan kehittymistä tullakseen jumaliksi. Beck julisti hiljattain ohjelmassaan: 'Minä olen, se joka minä olen – on mitä mahtavin lause, koska se on Jumalan nimi. Älä milloinkaan käytä sitä turhaan. Käytä sitä luomaan se, joka tahdot olla.'

Harvat varoittavat ihmisiä Beck'istä, että hänen lippunsa on todella väärä ja pakanallinen piilossa tähtien ja raitojen takana. Jos menet TP:hen (Tea Party), niin sinun pitää katsoa, mitä sen muutamat johtajat kaatavat kuppiisi.”

(Don Koenig, World and Church Trends and Bible Prophecy http://www.thepropheticyears.com/wordpress/2010/08/31/i-am-beckoning-by-Glenn-beck.html)

Rev. Orrel Steinkamp, Master of Divinity, and Doctor of Ministry, (Theology)

Plumbline Ministries, 74425 Co. Rd. Renville, MN 56284... orrelsteinkamp@hotmail.


ORREL STEINKAMP on Plumbline Ministries'in johtaja ja julkaisee uutiskirjettä Plumbline (luotilanka). Hän on palvellut lähetyssaarnaajana Vietnamissa, professorina ja pastorina Australiassa ja viimeksi AOG -helluntaikirkon pastorina USA:n Minnesota'n Redwood Falls'issa. Hän sai oppiarvonsa (MDiv, master of divinity ja DMin, doctor of ministry) Bethel Theological Seminary'sta Minnesota'n StPaul'issa. Hän on kirjoittanut monia artikkeleita, jotka käsittelevät laajaa aihepiiriä, kuten ennallistetut apostolit ja profeetat, petolliset merkit ja ihmeet, evankelisaatio poliittisella vallalla ja lihan töiden karkottaminen. Hänen tärkein keskittymisalueensa on uudet opit, jotka ovat muotoutuneet 1950-luvun Latter Rain-liikeestä ja ryömineet karismaattiseen liikkeeseen, sitten helluntailaisiin kirkkokuntiin ja nyt viimeksi laajempien evankelikaalisten piirien sisäpuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com