Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 21. elokuuta 2011

George Soroksen sormet pelissä USA:n luottoluokituksen alentamisessa – Pohjois-Dakota poikkeus USA:n taloudessa – Euroopan liittovaltio yhä lähempänä, kun veropolitiikkaa yhdistetään – Siionin Viisaiden Pöytäkirjat kertovat kansalaisten tyytymättömyyden Vanhaan Järjestykseen olevan edellytys Uudelle Maailmanjärjestykselle

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay tarttuu päivänpolttavaan aiheeseen kun uutisjutut kertovat miljardööri George Soroksen hyötyneen USA:n luottoluokituksen alentamisesta vastikään. Kaikki muut luottoluokituslaitokset paitsi S&P pidättyivät tuosta teosta. Toiseksi, Bay kertoo USA:n osavaltiosta jolla on mennyt poikkeuksellisen hyvin näinä vaikeina taloudellisina aikoina Yhdysvalloissa. Pohjois-Dakota on saanut hallinnon tukea ja houkutellut investointeja sen maaperästä löydetyn öljyn takia. Kolmanneksi, huomautetaan että Britannian koalitiohallitus pääministeri David Cameronin johdolla on viemässä Iso-Britanniaa yhä lähemmäksi EU:ta. Viimeiseksi, David Bay muistuttaa tuoreimmista Gallup-tutkimuksista, joiden mukaan amerikkalaisten tuki omalle hallinnolle on ennätysalhainen, joka sopii yhteen Illuminatin eräiden käsikirjoitusten kanssa, jotka ennakoivat tämän olevan edellytys maailmanjärjestyksen vaihtamiselle. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

---------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 17.8.2011

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Kun Fitch -luokituslaitos liittyy Moody’siin ollen laskematta Amerikan ’AAA’-luokitusta, sormet osoittavat yhtäkkiä miljardööri George Sorokseen!

Hyötyikö Soros taloudellisesti S&P:n luottoluokituksen alentamisesta?

UUTISKATSAUS: Fitch vahvistaa USA:n luokituksen ’AAA’:ssa, näkymät vakaat, Yahoo Financial News, 16. elokuuta 2011

”Fitch Ratings sanoi tiistaina vahvistaneensa Yhdysvaltojen huipputason luottoluokituksen ’AAA’:ssa, antaen maailman suurimmalle taloudelle armonaikaa sen jälkeen kun Standard & Poor’s laski sen arvoa vähän yli viikko sitten.”

”Fitch sanoi että näkymät luokitusta varten olivat vakaita.”

Fitch oli yhtä mieltä Moody’sin luokituslaitoksen kanssa että Amerikka ansaitsi sen huipputason luokituksen, ollen välittämättä S&P:n huolesta poliittisen rähinän suhteen johon S&P osoitti kun he laskivat luokitusta.

Koska muut luottoluokitusyhtiöt eivät ole liittyneet S&P:iin, kysymys todella kuuluukin, ”miksi S&P otti sellaisen suunnattoman askeleen omin päin ja ilman mitään tukea”?

Luonnollinen kysymys olisi: ”Toimiko S&P kunnon maaperällä”?

Lopuksi, kuka hyötyi S&P:n ilmoituksesta?

Koskien tuota asiaa, kääntykäämme toiseen esille ottamaamme uutisjuttuun.

UUTISKATSAUS: Tekikö George Soros voittoa USA:n luottoluokituksen laskusta?, The New American, 15. elokuuta 2011

”Monet epäilevät vasemmistolaisen miljardöörin George Sorosin saaneen voittoa Standard & Poor’sin äskettäisestä USA:n luottoluokituksen laskusta. ETF Daily News’in mukaan, ”näkymätön liikemies” löi vetoa lähes miljardista dollarista että luokitusta laskettaisiin.”

”Samalla kun ’salaperäisen sijoittajan’ identiteetti pysyy tuntemattomana, useat indikaattorit osoittavat George Sorokseen pääasiallisena hyväntekijänä … juuri tarkalleen samoihin aikoihin kun tapahtui yhden miljardin dollarin vedonlyönti koskien USA:n luottoluokituksen laskua, Soros teki julkisen siirron riisuakseen hänen hallintorahastonsa ulkopuolisista sijoittajista, ja mennä vaivihkaa yksityiseen ylläpitoon. Tämä siirto sallii hänen tehdä kauppoja ja sijoituksia ilman että häntä vaadittaisiin tekemään ilmoitus SEC:lle (Yhdysvaltain arvopaperimarkkinaviranomainen) uuden Dodd-Frank -lakisäädöksen alaisuudessa joka hyväksyttiin Kongressissa viime vuonna.”

”Jack Barnes Money Morning -nettijulkaisussa osoittaa, että ’näkymättömällä’ vedonlyöjällä oli sisäpiirin tietoa koskien viimeaikaisia velkarajakeskusteluja: ’Minä uskon että se mitä tapahtui velkakattosopimuksessa, tehtiin Washingtonissa ja vuodettiin merkittävälle hyvien tapojen liikemiehelle’.”

Kun S&P teki heidän luokituslaskunsa julkiseksi, minä epäilin että koko tapahtuma oli järjestetty ja hyvin-suunniteltu toimenpide, tarkoitettu sekoittamaan markkinoita ja saattamaan sijoittajat paniikkiin. Lisäksi, kun Moody’s kieltäytyi ryhtymästä samanlaiseen toimenpiteeseen, minä tunsin sisimmässäni että S&P toimi jonkun puolesta.

Nyt me tiedämme Illuminatin raskassarjalaisen jolle annettiin etukäteistietoa lähestyvästä S&P:n toimenpiteestä: George Soros.

George Soros on yhtä sitoutunut tulevaan Uuteen Maailmanjärjestykseen kuin kuka tahansa presidentti tai pääministeri tai pankinjohtaja maailmassa; mutta, he kaikki ovat kiinnostuneita vain paljon rahan tahkoamisesta sillä välin!

II. Meillä on joitakin hyviä talousuutisia jaettavaksi kanssasi!

UUTISKATSAUS: Hyvien uutisten osastolta: Pohjois-Dakotan taloudella menee aivan hyvin, kiitos, The New American, 15. elokuuta 2011

”Lopultakin, hieman hyviä uutisia taloudesta, epätodennäköisestä paikasta: Pohjois-Dakotasta. CNN Money kertoi että samalla kun Yhdysvaltojen talous kasvoi vähemmän kuin 3 prosenttia viime vuonna, Pohjois-Dakotan kasvoi enemmän kuin 7 prosenttia. Ja kansallisen työttömyyden ollessa yli 9 prosenttia, Pohjois-Dakotassa se on vain yli 3 prosenttia…”

Mihin maagiseen reseptiin Pohjois-Dakota luottaa saavuttaakseen nämä hyvät taloudelliset ajat? Liuskeöljyä (Shale Oil) on saatu talteen kallioperästä.

”Pohjois-Dakotassa on paljon hyödyntämätöntä liuskeöljyä, ja tuon toimialan kehittäminen on houkutellut paljon investointeja ja paljon työnvälitystä osavaltioon.”

Viime vuonna, me kerroimme meidän uutiskirjeessämme että presidentit Clinton ja Bush olivat luvanneet hallinnon tukea avustaa öljy-yhtiötä raakaöljyn uuttamisessa tästä kallioperästä. Koska tämä uuttamisprosessi on niin kovin kallista, hallituksen täytyi luvata öljy-yhtiöille että he voisivat luottaa tiettyyn minimihintaan raakaöljylle.

Viimeisen 20 vuoden ajalta, sinä voit tarkistaa monia hallituksen päätöksiä, jotka ovat juuri ajaneet öljyn hinnat huimaavan korkeiksi. Mitkä ovat jotkut näistä päätöksistä?

* Panemalla kielletyiksi valtavat alueet maata ja merta öljynporaukselle ja/tai -pumppaamiselle, mieluummin kuin avata hanat

* Ryhtymällä sotaan Kolmatta Maailmaa vastaan – ei-integroituneita valtioita – joiden maantieteellinen sijainti saa sijoittajat hermostuneiksi mahdollisuudesta keskeyttää öljykauppa

* Uhkaamalla ryhtyä sotaan avainasemassa olevaa valtiota, kuten Irania vastaan. Tämä bluffi alkoi kesällä 2003, ja se jatkuu yhä. Jotkut analyytikot uskovat että ”Iranin pelkotekijä” on luonut 50-75 sentin pullistuman öljyn hintaan pumpulla.

Liuskeöljyn uuttaminen on meneillään, hiljaisella tuella hallinnolta. Sen tähden, meidän pitäisi odottaa että pitkän aikavälin vähittäishinnat pysyisivät kapeassa vaihteluvälissä 3.00 dollarin ympärillä gallonalta (1 gallona = 3,79 litraa) bensaa.

Bensan pumppuhinnat ovat vielä menossa alaspäin!

UUTISKATSAUS: Bensan hinnan pudotus 30-50 senttiä gallonalta on odotettavissa seuraavien muutamien viikkojen aikana, The New American, 15. elokuuta 2011

”Aikana jolloin jokainen päivä näyttää tuovan lisää hirveitä uutisia koskien taloutta, amerikkalaisilla on yksi lohdullinen puoli: hinta pumpulla on menossa alas. Energia-asiantuntijoiden mukaan, bensan hintojen pitäisi pudota missä tahansa 30-50 senttiä gallonalta seuraavien useiden viikkojen kuluessa.”

Muista yksi perustavaa laatua oleva lähtökohta: Illuminati on nyrjäyttänyt taloutta pahasti pannakseen toimeen muutoksia joita he haluavat, mutta heillä ei ole mitään aikomusta romahduttaa sitä ennen 3. maailmansotaa joka synnyttää heidän vapaamuurarikristuksensa maailman näyttämölle!


III. Lopultakin, 19 vuoden tuskallisen hitaan edistymisen jälkeen kohti supervaltion luomista Euroopassa, EU on tulemaisillaan yhdeksi liittovaltioksi.

UUTISKATSAUS: EUROOPPA ’KURSSISSA TULLAKSEEN YHDEKSI VALTIOKSI’, By Martyn Brown, poliittinen kirjeenvaihtaja, Express News, 15. elokuuta 2011

”DAVID Cameron oli kasvavan paineen alla viime yönä järjestämään kansanäänestys EU-jäsenyydestä keskellä väitteitä että Koalitio (Britannian koalitiohallitus) on tasoittamassa tietä koko euroalueen taloudelliselle yhdentymiselle … Monet myös pelkäävät että Britannia tulee voimakkaan painostuksen alaiseksi sovittaakseen sen vero- ja sääntelypolitiikat enemmän yhdenmukaisiksi euroalueen kanssa heti kun verounioni on käynnissä, vaikkakin Britannia jää yhden eurovaluutan ulkopuolelle. Steve Baker, Tory-puolueen kansanedustaja Wycombe’sta, sanoi: ”On päivänselvää että EU suuntaa täydellä nopeudella kohti yhden liittovaltion olemusta.”

Tietenkin, Euroopan Unionin luominen Länsi-Euroopan maista ja Brittein saarista, on osa Rooman Klubin suunnitelmaa luoda uudelleen kaikki maailman kansakunnat vain 10 supervaltioon.

Heti kun maailma on uudelleenluotu 10 supervaltioksi, niin sitten Daniel 7:7-8 toteutetaan ja Antikristus on vapaa astumaan maailman näyttämölle.

Kuitenkin, brittiläinen isänmaallisuus/nationalismi on osoittanut olevansa merkittävä kompastuskivi lopulliselle EU-supervaltiolle. Siten, Globaali Eliitti on seurannut yhdentymispolkua joka ei vaadi äänestystä kansalta.

Taloudellinen integraatio on erinomainen polku käytettäväksi, koska Iso-Britannia tulee hitaasti, mutta vääjäämättömästi, olemaan vedettynä taloudellisen koneiston rattaisiin!

Useimmat Britannian kansalaiset tulevat jopa käsittämään mitä on tapahtunut ennen kuin on liian myöhäistä pysäyttää se.


DVD

IV. Siionin Viisaiden Pöytäkirjat toteavat rohkeasti että heidän uutta järjestystään ei pystytä perustamaan ennen kuin ihmiset ovat kauttaaltaan tyytymättömiä nykyiseen vanhaan järjestykseen.

Tämä seuraava uutisjuttu huutaa että tämä tavoite on hyvin lähellä!

UUTISKATSAUS: Tyytymättömyys Kongressiin lyö kaikkien aikojen ennätyksen ollen 84 prosenttia, InfoWars, 16. elokuuta 2011

”Tyytymättömyys Kongressiin on lyönyt kaikkien aikojen suuruusennätyksen ollen 84% Gallup-kyselyn mukaan joka julkaistiin tänään, tuskin viikkoa sen jälkeen kun mielipidetutkija Pat Caddell varoitti että dramaattinen luottamuksen menetys maan johtoon merkitsi sitä että amerikkalaiset olivat nyt ’esivallankumouksellisia’.”

”Pettymystä Kongressiin peilataan presidentti Obaman kivulloisella tyytyväisyysasteella, joka myöskin putosi kaikkien aikojen alhaisuustasolle ollen 40% viime päivinä.”

”Gallup-tutkimuksen yhteneväisyydet äskettäisen Rasmussen-mielipidekyselyn kanssa, joka osoitti että vain 17 prosenttia amerikkalaisista uskoo, että USA:n hallinnolla on hillitty yksimielisyys, on kaikkien aikojen pohjalukema. Lisäksi, 46 prosenttia amerikkalaisista ajattelee että suurin osa Kongressin jäsenistä on korruptoituneita, vain 29%:n uskoessa toisinpäin.”

Koska Illuminatin suunnitelman on määrä masentaa kansalaisia mitä tulee heidän maansa perusansioon, niin tämä uutinen tarkoittaa sitä että he ovat lähes tuossa pisteessä, ainakin Amerikassa.

Sinä ymmärrät, kun Antikristus ilmestyy maailman näyttämölle, hän aikoo määrätä sarjan joukkomuutoksia hallintoon ja talouteen. Illuminati laskee laajalle levinneen uskomuksen varaan että, ”Me voisimme yhtä hyvin kannattaa tätä miestä, koska hallinto ja talous, joka meillä nyt on, on vararikossa, ja kuinka asiat voisivat mennä yhtään pahemmiksi?”

Doc Marquis selostaa tätä lannistamissuunnitelmaa tällä DVD:llä, ”The Protocols of Zion”!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com