Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 9. elokuuta 2011

Arabimaiden kuohunta, tähdätty vain Israelia vastaan

Tässä Jan Markell'in ja Bill Saluksen ajatuksia arabimaailman kansannousuista tänä vuonna, jonka takana on globalismi ja kansojen liittäminen yhteen Israelia vastaan, joka ainoana valtiona maailmassa on esteenä yhdeksi tulemiselle ja globaalille rauhalle joidenkin mielestä. Raamatun profetioissa on ennustettu tämä kehitys Lähi-idässä, jolloin kaikki kääntyvät viimeisinä päivinä Jerusalemia vastaan, mutta lopulta kompastuvat Jumalan silmäterään (Sak. 12:2,3). USA myöskin perinteisenä Israelin tukijana on kääntämässä selkänsä Barack Obaman johdolla juutalaisvaltiolle, jolle on luvassa vaikeita aikoja lähitulevaisuudessa. Lähi-idän talvisota on mahdollinen (Psalmi 83). Tämän profeetallisen artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------------------

---------- Forwarded message ----------
From: Revelation Files - John Terry <john@revelationfiles.com>
Date: 2011/8/2
Subject: [revfiles] Markell : The "Arab Spring" and Potential Cataclysmic Winter War
To: Revelation Files - John Terry <john@revelationfiles.com>








The "Arabikevät" ja mahdollinen katastrofaalinen talvisota

By Jan Markell

www.olivetreeviews.org

July 28, 2011

Huomautus: Tämä artikkeli on nykyisestä joka toinen kuukausi ilmestyvästä uutiskirjeestäni, Understanding the Times. Yritän pitää uutiskirjeen ja sähköisen uutiskirjeen erillisinä, mutta minulle on tullut niin monia sähköposteja, joissa pyydetään tämän julkaisemista sähköisesti, että teen sen tässä. Olen lainannut ajatuksia palvelutyöystävältä Bill Salus, jonka näkemys Lähi-Idästä on yksi parhaista. Hänen verkkosivunsa on www.prophecydepot.net. Jos haluat tilata painetun uutiskirjeeni, voit tehdä sen tästä. Se on ilmainen yhden vuoden ajan ja saatavana vain USA:ssa johtuen painatus- ja postikuluista.

Kuten Salus ja minä, kumpikin huomautamme, arabimaailman kansannousun kokonaisuus, jota mediassa kaunistellen kutsutaan ”arabikevääksi”, on kapinan, raivon, kauhun ja kaaoksen piinaa. Rauha ei ole näkyvissä ja demokratia on vieläkin kauempana. Oletetut demokratian rakastajat, jotka kaatavat pahoja hallitsijoita, ovat itse roistoja ja terroristeja. Kun on kysymys islamilaisjuurisista vallankumouksista, siellä todellakaan ei ole ”hyviä tyyppejä”.

Ainoat järjestäytyneet ryhmät arabimaailmassa ovat yltiöpäisiä muslimiryhmiä, kuten Muslimiveljeskunta. He liittoutuvat jopa vihollisiksi kokemiensa kanssa, jos se voi johtaa Israelin kaatamiseen. He ainakin ovat rehellisiä kuoleman kauppiaita, kun taas 'maltilliset' salaavat todelliset aikeensa kaksinaamaisuudella ja 'diplomaattisilla' valheilla.

Tämän ”arabikevään” alussa monet liberaalin median sisäpuolella ylistivät laajalle levinneitä arabimielenosoituksia. He olettivat, että mielenosoittajat olivat pelkästään alueellisen nuorisopullistuman oheistuote, joka oli väsynyt hirmuhallintoon. He hyödynsivät internetin sosiaalisia verkkosivuja, kuten Facebook, YouTube ja Twitter antamaan aktivisteille välähdys vapaudesta.

Bill Salus kirjoittaa: ”Tuskin sulatettuaan 'arabikevään' huolestuttavat tapahtumat median huomio on nyt vedetty takaisin arabien ja Israelin väliseen konfliktiin ja aitoon Lähi-Idän talvisodan mahdollisuuteen. Tällä hetkellä Israelin rajat on ennemmin linnoitettu, kuin piirretty uudelleen, arabien asevarastot on ennemmin täydennetty, kuin purettu ja todennäköisyys 'Lähi-Idän sotien äidille' on äärimmäisen korkea.”

Salus jatkaa: "On mielenkiintoista, että on todisteita, että enemmistö Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan maista, joita nykyinen muslimilevottomuus piinaa, sisältyvät lopunajan Israelin sotaprofetioihin. Voit lukea näistä tulevista taisteluista raamatunkohdista Psalmi 83 ja Hesekiel 38-39. Psalmi 83 tunnistaa arabiväestöjen sisäpiirin liittoutuman, joilla on yhteisiä rajoja Israelin kanssa. Heidän tehtävänään on pyyhkiä Israel pois kartalta ja heidän motiivinsa on Palestiinan valtaus. Hesekiel 38-39 kuvailee ulkorenkaan liittoutumaa, jonka tarkoitus on hyökätä Israeliin viimeisinä päivinä. Hesekiel esittää eri hyökkääjät, kuin mitä on kuvattu Psalmissa 83. Lisäksi heitä ajaa erilainen motiivi, joka on lupaus suuresta ryöstösaaliista (Hes. 38:1-13)."

Valkoisen talon kirjeenvaihtaja Bill Koenig kirjoittaa viikottaisessa sähköisessä uutiskirjeessään, Koenig's Eye-View from the White House, "On suuri huoli, että Israelin viholliset Muslimiveljeskunnassa ja Iranissa ovat yhteistyössä ja nopeasti ympäröivät Israelin. USA:n mukanaolo Lähi-Idässä on ollut tuki pienemmälle kahdesta pahasta maassa toisensa jälkeen. USA:n diktaattorien tukeminen Lähi-Idässä on johtanut monet Lähi-Idässä olemaan luottamatta USA:han."

Mitä tulee toimiimme Libyassa, niin Koenig kirjoittaa: ”Todisteet ovat musertavat, että USA:n presidentti vähättelee, tai jopa vääristelee amerikkalaisen sotaväen ja Libyan kapinallisten, jotka ovat terroristeja, terroristien tukijoita ja radikaaleja islamisteja, diplomaattisen tuen käyttöään.

Kuten annoin edellä ymmärtää, niin missään ei ole mukana ”vanhurskaita vapaustaistelijoita”. On vain ohjelmoituja ääriaineksia alueen monien konfliktien kummallakin puolella. Paha taktikoi vallasta heittäen ulos sekä julmat, että hyvät, hallinnot. Vaikka useimmat kansannousut ovat nykyisin hallinnassa, niin sinun silti täytyy nähdä tämä yhdenmukaisena, orkestroituna ponnistuksena lopulta kääntää kaikki pyssyt Israelia kohti. Vihollisista tulee ystäviä, sillä Lähi-Idässä ”viholliseni vihollinen on ystäväni”. Tuo tuntemus ei ole koskaan poistunut muodista.

Naruja vedellään sellaisissa vallan paikoissa kuin Eurooppa ja Washington. Raha, ahneus ja valta ovat vahvoja voimia, joiden kanssa kilpailla. George Soros'in kaltaiset miehet näyttelevät roolia, mutta jopa hän on vain voimakkaampien miesten sätkynukke. Näkyvin sätkynukke on USA:n presidentti Barck Obama, joka viime toukokuussa asetti Amerikan ristiriitaan Israelin kanssa. Hänen vaatimuksensa, että Israel vetäytyy puolustamattomille vuoden 1967 rajoille, paljasti sekä hänen tietämättömyytensä, että röyhkeytensä.

Maailman voimakkain harhakuvitelma on kuitenkin, että jos vain pikkuinen Israelin valtio voitaisiin hävittää, niin tämä sykkivä maailma puhkeaisi globaaliin rauhaan ja vaurauteen. Globaali velka voisi korvautua. Myrskyiset vedet tyyntyisivät välittömästi. Tyytymättömien yhteiskuntien mellakointi lakkaisi. Maailma tulisi yhdeksi.

Se myös ajaa kaaosta. Mielletäänpä se ympäristökriisiksi tai todelliseksi talouskriisiksi, niin globalismi on vastaus. Siten näiden kaikkien Lähi-Idän valtioiden täytyy kaataa johtajia, kuninkaita, diktaattoreita ja kenraaleja ja sitten keskittyä kuin laser Israeliin ainoana vihollisena. He eivät tahdo Israelia yhden maailman järjestelmässä. Se on se hiiri, joka karjuu ja valtio, joka nolaa heidät sodassa toisensa jälkeen.

Että New Jersey'n kokoisella valtiolla voisi olla sellainen globaali vaikutus, on todella tunnettua kristityille, mutta epäuskoinen maailma tulkitsee sen kokonaan erilailla. Jopa uskonnollinen vasemmisto on samoilla linjoilla Israelin vihaajien kanssa. Todellisia uskovia kutsutaan enemmän kuin koskaan ”rukoilemaan rauhaa Jerusalemille” (Ps. 122:6).

Kevät on uusien alkujen aikaa. Valitettavasti ennenkuin Herra palaa Jerusalemin sydämeen hallitsemaan maan päällä, edessä ei ole mitään hyviä alkuja tuolle maailman kolkalle. Edessä on vain konflikti ja sota, niin kammottava, että se vaikuttaa koko maailman vakauteen. Yritäpä sitten kertoa tämä ihmisille, joista välität ja sinua tuijotetaan lasittunein katsein. Heillä ei ole aavistustakaan eivätkä sitä haluakaan. Ole onnellinen, että sinulla on.

Et lukenut siitä ensiksi tästä vaan Raamatusta. Kirjoitus on seinällä eikä tarvita profeetta Danielia tulkitsemaan sitä. Et kertakaikkiaan voi ymmärtää aikoja ilman Raamattua.

Ymmärtääksesi paremmin näitä asioita käy verkkosivuillamme kategorioissa Islam & the Arabs, Israel, ja "Palestine?"

2 kommenttia:

  1. "ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19)"
    kointähti=sarastuksen poika=lucifer=saatana

    VastaaPoista
  2. Ehkä niinkin (Jes. 14:12), mutta Ilmestyskirja puhuu Jeesuksesta myös kointähtenä (Ilm. 22:16):

    16 Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti."

    Lucifer on saatanisteille kointähti joka nousee (tai pikemmin putoaa) Uuden Maailman Järjestyksen (NWO+Antikristus) myötä, mutta oikea kointähti on Jeesus Kristus joka nousee toisessa tulemuksessaan kun tulee perustamaan "Uuden Järjestyksensä" tuhatvuotisen valtakunnan muodossa (Ilm. 20:2-7), jolloin saatana on sidottuna. Ensin valhekristus (väärä kointähti), sitten oikea.

    Lue seuraava oivallinen Eero Huovisen saarna, jossa puhutaan oikeasta ja väärästä valontuojasta.

    http://www.helsinginhiippakunta.evl.fi/piispa/helsingin_hiippakunnan_piispat/eero_huovinen/puheenvuoroja/puheenvuorot_2005/?x31679=30784

    "Jos Saatana on väärä Lucifer, väärä valontuoja, niin Jumala on oikea Lucifer, eikä vain valon tuoja, vaan itse Valo. On oikeastaan merkillistä, että kun Jesajan kirja puhuu väärästä Luciferista, niin Uudessa testamentissa puhutaan oikeasta Luciferista, valontuojasta. Pietarinkirjeessä aamutähti ja kointähti ei ole enää taivaalta putoava tähti, vaan uuden valon tuoja: "Ja hyvin teette tekin, jos kiinnitätte katseenne Jumalan sanaan kuin pimeässä loistavaan lamppuun, kunnes päivä sarastaa ja kointähti syttyy teidän sydämessänne." (2. Piet. 1:19)"

    Toivottavasti sanoma meni perille.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com