Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 18. lokakuuta 2011

Facebook seuraa käyttäjiään – Kolumbuksen päivän okkulttinen pörssiralli – palestiinalaiset jatkavat tuhon kurssillaan

Tässä tuoreehko viime viikon Cutting Edgen viikkokirje, jossa David Bay aluksi ruotii Facebookin petollisuutta käyttäjiään kohtaan. Facebook on jo muistuttamassa meitä Ilmestyskirjan mainitsemasta pedonmerkistä, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä. Ihmisiä valmennetaan kuin karjaa asteittain hyväksymään Isoveli-systeemi. Toiseksi kerrotaan omituisesta osakkeiden kurssinoususta Amerikan tärkeänä juhlapäivänä josta paistaa läpi okkulttinen allekirjoitus Uutta Maailmanjärjestystä silmällä pitäen. Viimeiseksi katsaus palestiinalaisten YK-valtiohakemuskampanjan etenemiseen joka voi johtaa erään Raamatun profetian toteutumiseen. Palestiinan valtio tulee olemaan tyhjä valtio joka ei läpäise kansainvälisen lain vaatimuksia. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 12.10.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. Pitäisikö meidän olla huolissamme mitä henkilökohtaista informaatiota hallinto voi saada Facebookin välityksellä?

Jos Facebook olisi hallinnon virasto, me olisimme hyvin huolestuneita, ja protestoisimme voimakkaasti meidän yksityisyytemme täydellisestä vaarantamisesta.

UUTISKATSAUS: Facebookin mahdin pitäisi huolestuttaa meitä kaikkia, The Sydney Morning Herald, 10. lokakuuta 2011

”Jos Facebook olisi hallinnon virasto, sen mahti olisi yhtä kiistatonta kuin pelottavaakin. Yksittäiselle organisaatiolle mahdollisuus saada tietää niin paljon kuin se tekee 10 miljoonan australialaisen tottumuksista, mielenkiinnon kohteista ja käyttäytymisestä on huolestuttavaa.”

Ongelma Facebookin suhteen on se, että ihmiset rutiininomaisesti kertovat niin yksityistä tietoa itsestään että he tietämättään asettavat itsensä suureen vaaraan – sekä rikollisten että hallinnon viranomaisten taholta jotka suunnittelevat kiinnittävänsä absoluuttisen diktatuurin meidän kaikkien ylle.

”Jos hallinnon osastolla olisi hyvin paljon uusinta tietoa henkilöistä jotka me tunnemme, missä me olemme olleet ja mitä me olemme tekemässä sen sormenpäissä, niin sitten voidaan vain kuvitella voimakasta paheksuntaa. Ja silti täällä meillä on yksityisomisteinen yhtiö joka ei ole tilivelvollinen kenellekään toimiessaan selvän immuniteettisuojan kanssa lakiin nojaten.”

DVD

”Facebookin mahti kasvaa jatkuvasti (800 miljoonaa käyttäjää ja nousee yhä) ja, sen edessä, ainoa todellinen vaihtoehto, joka on jätetty meille avoimeksi, on joko lähteä karkuun itsensä määräämään irtikytkettyyn maailmaan tai totaalinen antautuminen … Nykyisin liittovaltion yksityisellä vahtikoiralla on rajoitetut valtuudet ja resurssit ajaa takaa yhtiöitä kuten Facebook tuomioistuinten kautta … Ehkäpä liittovaltion yksityisyyden asiamies, Timothy Pilgrim, oli aivan liian tietoinen näistä rajoitteista kun hän sanoi, ettei aikoisi tutkituttaa Facebookia ihmisten liikkeiden Internetissä jäljittämisen vuoksi jopa sen jälkeen kun he olisivat kirjautuneet ulos heidän Facebook-tilistään.”

Tiesitkö että Facebook -teknologia voi jatkaa seuraamista minne sinä menet Internetissä, jopa sen jälkeenkin kun sinä olit sulkenut ohjelman? Tämän kyvyn pitäisi antaa meille kaikki syy pysähtyä miettimään, koska tuo on senkaltaista teknologiaa jonka mikä tahansa diktatuurihallinto maailmanhistoriassa olisi mielellään halunnut omistaa. Tämä tarkoittaa kirjaimellisesti sitä että, heti kun sinä asennat Facebookin tietokoneellesi, joku sinulle tuntematon pystyy seuraamaan sinun polkuasi Internetin avulla!

Tämän kaltaista näkymätöntä jäljitysteknologiaa saatettaisiin oikein hyvin käyttää Antikristuksen ja hänen Väärän Profeettansa taholta toteuttaakseen tämän profetian.

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (Ilmestyskirja 13:16-17)

Raamatuntutkijat ovat miettineet useita satoja vuosia miten tämä jae voisi olla mahdollista. Miten mikään hallinto voisi noin täsmällisesti seurata kaikkia sen kansalaisia reaaliajassa jotta he voisivat estää jotakuta maksamasta jotain käteisellä tai kullalla tai hopealla tai käymällä vaihtokauppaa maksamisen suhteen. Heti kun tietokone tuli saatavilla olevaksi, tutkijat käsittivät että teknologia oli olemassa tiukkaan, hetki hetkeltä jäljittämiseen kaikkien kansalaisten osalta.

Tämä Facebook -teknologia tuo meidät vielä lähemmäksi tätä profetoitua kaikkien kansalaisten seuraamista kaiken aikaa.

Samaan aikaan, Facebook jatkaa ohjelmien vihkimistä jotka tulevat rikkomaan henkilön oikeutta yksityisyyteen.

”Jopa tänä päivänä Facebook edelleen kieltää että olisi mitään ongelmaa sen jäljitystekniikoiden kanssa ja jatkaa sinnikkäästi ”kitkatonta jakamista”, jonka avulla käyttäjän aktiviteetteja julkaistaan heidän profiileissaan ilman mitään alkusysäystä heidän taholtaan. Sekä Facebook että Google pitävät parempana puhua sinun valtuuttamasta käytöstä harjoittaa kontrollia sinun yksityisyysasetuksiesi ylitse, mieluummin kuin siitä mitä he tekevät sinun tiedoillasi ja keiden kanssa he jakavat sitä.”

Toisin sanoen, Facebook ja Google antavat erityisen suurta painoarvoa sinun identiteetillesi. Tämä ajatus mielessämme, menkäämme takaisin esittämäämme uutisjuttuun vielä yhden kerran.

”Se on hinta jonka me maksamme tuollaisista ilmaisista palveluista, faustilainen sopimus johon me olemme astuneet sisään selviytyäksemme alituisen yhdistymisen aikakaudessa missä Facebookin lonkerot – päämääränään olla ”identiteettifoorumi” – ulottuvat Internetin jokaiseen sopukkaan. Tästä nousee esiin kysymys – jos Facebook ja Google antavat suurta painoarvoa sinun identiteetillesi niin sitten miksi ei sinunkin pitäisi?”

Tulla edeltä varoitetuksi on tulla ennakolta varustautuneeksi!


II. Kiehtoiko sinua nähdä miten Kolumbuksen päivän (Columbus Day) suunnaton osakeralli tapahtui pyhien okkulttisten lukujen mukaisesti?

Muista, Kolumbuksen päivä sattui päivämäärälle 10/10/2011, mikä antaa kahdesti okkulttisen luvun ’11’, tulevan vapaamuurarikristuksen luvun.

UUTISKATSAUS: Markkinat keksivät 330 pisteen rallin Kolumbuksen päivänä eurotoiveitten vallitessa, Fox Business News, 10. lokakuuta 2011

”Wall Street juhli Kolumbuksen päivää 330 pisteen ostojuhlalla koskien Dow Jones -indeksiä kun sijoittajat ympäri maailman päästivät helpotuksen huokauksen kun Euroopan johtajat sitoutuivat tukemaan pankkejaan ja markkinat valmistautuivat aloittamaan yritysten osavuosikatsauskauden.”

Ei ainoastaan päivämäärä anna lukua ’11’, vaan pistelisäyksen määrä Dow -indeksissä sisältää luvun ’33’, mikä ei ole vain ’3x11’, vaan mikä on kaikkein pyhin luku kaikkialla okkultiikan maailmassa. Täysiä yksityiskohtia varten, lue uutinen NEWS1478, otsikolla, ”33 33 33 = 666: SAATANALLISEN UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN AJATTELUA”.

Sinä voit myös lukea miten 9/11/2001 -iskut tapahtuivat pyhien okkulttisten lukujen ’11’ ja ’33’ mukaisesti. Ole hyvä ja lue NEWS1756, otsikolla, ”TAPAHTUMAT JATKAVAT SATTUMISTAAN ”NUMEROIDEN KAUTTA” – PYHIEN OKKULTTISTEN LUKUJEN”.

Viimeiseksi, sinä voit lukea kuinka tärkeä ’33:s’ leveyspiiri on vapaamuurareille ja miksi he kunnioittavat syvästi verenvuodatusta tällä leveyspiirillä! Ole hyvä ja lue NEWS1766, otsikolla, ”VAPAAMUURARIT JA MUUT OKKULTISTIT KUNNIOITTAVAT SYVÄSTI LUKUA ’33’ YLEMPÄNÄ KAIKKIA MUITA LUKUJA. MONET SODAT, MURHAT, JA SALAMURHAT OVAT TAPAHTUNEET TÄSMÄLLEEN TAI LÄHELLÄ 33. LEVEYSPIIRIÄ”.

Luku ’33’ on niin pyhä Saatanalle että Adolf Hitler tuli valtaan vuonna 1933 – ei mikään yhteensattuma, uskoakseni. Okkultismin harjoittajat olivat hyvin innoissaan kun Hitler nousi valtaan, koska heidän henkioppaansa olivat kertoneet heille että hän oli Valtias (the Great One) – okkulttinen Kristus jota he olivat pitkään odottaneet.

Nyt, palatkaamme esitettyyn juttuumme.

”The Dow Jones Industrial Average kohosi 330.06 pisteellä, tai 2.97%, 11433.18 pisteeseen, the Standard & Poor’s hyppäsi 39.43 pisteellä…”

Pane merkille että Dow Jones -teollisuusosakeindeksi päätyi lukemaan 11,433, mikä antaa luvut ’11’ ja ’33’. [Dow’n nousuprosenttimäärä 2,97 on myös mielenkiintoinen, koska jos lasketaan lukeman numerot yhteen (2+9+7) saadaan luku 18 (6+6+6) ja yhdistämällä prosenttiluvun numerot saadaan luku 297 joka on jaollinen luvulla 33 (297=9x33). Suom. huom.]

Lukua ’39’ pidetään myös pyhänä, koska se on moninkertaistuma kertolaskulla ’13x3’. Luku 13 edustaa korkeinta kapina-astetta Jumalan asettamaa hallintavaltaa vastaan samalla kun ’3’ on pakanallisen kolminaisuuden luku.

Luku ’39’ oli niin pyhä natsidiktaattori Adolf Hitlerille, että hän käynnisti 2. maailmansodan vuonna 1939.

Tämä uutisjuttu sisältää enemmänkin okkulttisten lukujen tapauksia.

”Samalla kun bondimarkkinat USA:ssa suljettiin lomapäivän vuoksi, pörssikeinottelijat Wall Street’illa tekivät kaikkea muuta kuin pysyivät kotona, lähettäen kovia panoksia heidän suurimmalle yhden-päivän pistesaavutukselle sitten elokuun 11. päivän 2011.”

Mitä tämä kaikki merkitsee? Minä en ole varma, mutta minä olen saanut oppia, ettei ole olemassa mitään yhteensattumia tässä pyrkimyksessä kohti saatanallista Uutta Maailmanjärjestystä.


III. Palestiinalaiset edelleen jatkavat kurssilla joka takuuvarmasti tuo Jumalan fyysisen tuomion heidän päittensä ylle!

UUTISKATSAUS: Palestiinalaiset pitävät yllä painetta YK:ssa välittömälle itsenäisen valtion asemalle, Canada Free Press, 10. lokakuuta 2011

”Palestiinalaisten kampanja saada virallinen Yhdistyneiden Kansakuntien hyväksyntä heidän pyrkimykselleen itsenäisen valtion asemalle etenee monilla rintamilla.”

1) ”Heidän hakemuksensa täyttä YK:n jäsenvaltion asemaa varten, joka annettiin käsiteltäväksi suurin suosionosoituksin turvallisuusneuvostolle syyskuun 23. päivänä 2011, on menossa läpi Turvallisuusneuvostokomiteassa joka tunnustaa uudet jäsenet (Security Council Committee on Admission of New Members).”

2) ”Samaan aikaan, palestiinalaiset tavoittelevat myös Yhdistyneitten Kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestön (UNESCO) jäsenyyttä. Palestiinalaisten UNESCO-pyrkimys on nopeammalla reitillä. Se raivasi tieltään merkittävän esteen saamalla hyväksynnän neljältäkymmeneltä 58 maan UNESCO’n johtokunnalta siirtyäkseen eteenpäin äänestykseen jossa on UNESCO’n kaikki 193 jäsenvaltiota myöhemmin tässä kuussa…”

3) ”Kuitenkin, UNESCO on sivutapahtuma. Turvallisuusneuvosto on keskusnäyttämö palestiinalaisten kampanjalle tulla täysivaltaiseksi Yhdistyneitten Kansakuntien jäsenvaltioksi. Palestiinalaiset tarvitsevat yhdeksän jäsentä turvallisuusneuvostosta puoltamaan heidän hakemustaan, yhdenkään viiden pysyvän veto-oikeutta hallussa pitävän maan vastustamatta sitä. Intia, Brasilia, Etelä-Afrikka, Venäjä, Kiina ja Libanon ovat palestiinalaisten vahvimpia tukijoita turvallisuusneuvostossa.”

Kuitenkin, palestiinalaiset epäonnistuvat kohdatessaan Yhdistyneitten Kansakuntien ’asema itsenäisenä valtiona -testin’!

”Artikla 4.1 toteaa: ”Jäsenyys Yhdistyneissä kansakunnissa on avoin kaikille toisille rauhaarakastaville valtioille jotka hyväksyvät velvoitteet sisällytettynä nykyiseen YK:n peruskirjaan ja, Järjestön arvioinnissa, ovat kykeneväisiä ja halukkaita toteuttamaan näitä sitoumuksia.”

Lisäksi, ”Palestiinaa täytyy ensiksi pitää valtiona joka on kansainvälisen lain standardien alaisuudessa. Ja sen täytyy hyväksyä kaikki YK:n peruskirjan velvoitteet. Yksi noista velvoitteista on ’pidättyä heidän kansainvälisissä suhteissaan uhkaamasta tai käyttämästä voimaa minkä tahansa valtion alueellista eheyttä tai poliittista riippumattomuutta vastaan, tai millä tahansa muulla tavalla ollen ristiriidassa Yhdistyneitten Kansakuntien tarkoitusperien kanssa’.” (Artikla 2.4)

Sen tähden, kun palestiinalaiset jatkavat terrorirakettien ampumista Israelin kaupunkeja vastaan ja kun he avoimesti vaativat Israelin repimistä juuriltaan, he kaatuvat tähän YK:n standardiin.

”Palestiinalaiset eivät läpäise itsenäisen valtion aseman testiä. ’Montevideon sopimuksen koskien valtioiden oikeuksia ja velvollisuuksia (Montevideo Convention on the Rights and Duties of States) alaisuudessa, jota käytetään kansainvälisen lain alla määrittelemään onko uusi valtio todella syntynyt, palestiinalaisten täytyy osoittaa että heillä on määritetty toimialue ja vakiintunut hallinto. Palestiinalaisilta puuttuvat selkeät ja ratkaistut alueelliset rajat, joista, YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselman 242 ehtojen nojalla, pitää päästä yksimielisyyteen aluksi israelilaisten ja palestiinalaisten välisissä neuvotteluissa johtaen ’oikeudenmukaiseen ja kestävään rauhaan’. Ja, huolimatta yrityksestä perustaa ”yhtenäishallitus” tuoden yhteen Fatah- ja Hamas-ryhmittymät, siellä on nykyisin silti kaksi erillistä hallinnoivaa käskyvaltaa pitäen kiinni oikeudenkäytöstään Länsirannan ja Gazan suhteen. Tuo olisi Palestiinan presidentti Mahmoud Abbasin Fatah-puolue ja Iranin tukema terroristijärjestö Hamas vastaavasti.”

Vau! Minä en käsittänyt että Palestiinan hallinnolta puuttui niin paljon kansainvälisistä säännöistä mitkä määräävät mikä muodostaa valtion. Jos mikä tahansa osa Yhdistyneistä Kansakunnista tunnustaa Palestiinan valtion, tuo julistus tulee olemaan täysin sisällyksetön ja merkityksetön. Mitä profeetalliset Kirjoitukset ennustavat aikakauden lopun Edomin (Palestiinan) johtajien valtiojulistuksesta?

”He kutsuvat sen ylimykset julistamaan valtakunnan, mutta ei ketään ole siellä, ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” (Jesaja 34:12, Amplified Bible)

"They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there, and all its princes shall be no more." (Isaiah 34:12)

Kun Yhdistyneet Kansakunnat äänestää hyväksyvänsä Palestiinan valtion, kaikki Palestiinan hallinnon virkailijat ovat juuri sinetöineet heidän henkilökohtaisen tuomionsa, sillä tämä Kirjoitus selittää että, sen jälkeen kun merkityksetön valtio julistetaan, niin Palestiinan virkailijoita “ei enää ole”!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com