Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 28. lokakuuta 2011

Irakin sodan kesto sisältää okkulttisen allekirjoituksen – Libyan invaasio on toisinto Irakin sodasta – Katolisessa kirkossa yhä seksuaalista hyväksikäyttöä

Tässä tämän viikon Cutting Edgen News Alert -artikkelissa David Bay paljastaa Irakin sodan okkulttisen luonteen lukuihin perustuen. Presidentti Obama on määrännyt sodan päättymispäivän tuoreeltaan. Libyan sota seuraa valheperusteluineen tätä Irakin invaasiota, sillä mm. USA on kiinnostunut ainoastaan Libyan öljystä sekä raivaa tietä Uudelle Maailmanjärjestykselle, jossa diktaattorit syrjäytetään Supervaltioiden tieltä. Toki NATO hyökkäyksellään esti ihmisten joukkoteurastuksen Gaddafin toimesta, mutta asiat päästettiin tahallaan siihen pisteeseen että NATO’n ratsuväki saapuu sopivalla hetkellä pelastamaan kapinalliset ja heidän kannattajansa, jotta tapahtuma näyttäytyisi maailman silmissä oikeutettuna. Jumala salli Gaddafin murhan. Lopuksi kerrotaan taas yksi esimerkki katolisen porttokirkon synneistä kun eräs sen papeista on syyllistynyt lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuonna 2011. Artikkelin suomensi: Olli R.

---------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, October 24, 2011


I. Kun presidentti Obama ilmoitti aikeistaan toteuttaa presidentti Bushin alkuperäinen aikataulu Irakin sodan lopettamiselle, sodan kesto sisältää hyvin merkittävän ”okkulttisen allekirjoituksen”!

Itse asiassa, tämä ”okkulttinen allekirjoitus” sisältää myös käsitteen ”911”!

UUTISKATSAUS: Obama ilmoittaa USA:n joukkojen täydellisestä vetäytymisestä Irakista vuoden 2011 loppuun mennessä, Fox News, 21. lokakuuta 2011

”USA:n ulkoministeri Hillary Clinton sanoo, että USA:n sitoutuminen Irakin demokraattiseen tulevaisuuteen pysyy vahvana huolimatta amerikkalaisten sotajoukkojen vetäytymisestä vuoden loppuun mennessä … Tämä tulee päättämään sodan … (Hillary) Clinton sanoi lauantaina.”

Presidentti teki sen hyvin selväksi että kaikki Amerikan sotajoukot olisivat poissa Irakista joulukuun 31. päivään 2011 mennessä.

” ’Kuten luvattiin, loputkin meidän joukoistamme Irakissa tulevat kotiin vuoden loppuun mennessä’, Obama sanoi. ’Lähes yhdeksän vuoden jälkeen, Amerikan sota Irakissa tulee olemaan ohi’.”

Sekä USA:n ulkoministeri Hillary Clintonin että presidentti Obaman huomautukset käyvät yksiin vanhan sananparren kanssa että, kun sinä olet valmiina pakenemaan taistelukentältä, kutsu vain koolle lehdistötilaisuus ja kuuluta ”V-I-C-T-O-R-Y (Voitto)”

Huolimatta siitä tosiasiasta, että vain yksi alkuperäisistä tavoitteista, jotka ilmoitettiin ennen invaasiota, on saatettu päätökseen, Amerikka on jättämässä taistelukentän. Irakin kapinallisia ei ole vielä kukistettu, ja kun pelätty sisällissota sunni- ja shiia-koulukuntien välillä räjähtää, amerikkalaiset alkavat tajuta että me emme ole jättäneet Irakia kyvyllä puolustaa itseään.

Itse asiassa, kun presidentti Bush ilmoitti taktiikastaan jota kutsuttiin nimellä ”surge (hyöky)” tammikuun 10. päivänä 2007, shiiojen Mahdi-armeijan pappisjohtaja julisti yksipuolisen tulitauon, tulitauko, joka on yhä voimassa tänä päivänä. Siihen aikaan, me huomautimme että Bushin ”hyökyä” tarkasteltaisiin todennäköisesti voittona, koska merkittävä militanttiarmeija oli juuri ilmoittanut että he aikovat vetäytyä taistelukentältä.

Totta tosiaan, seuraavien kolmen vuoden aikana, me kuulimme lukemattomista raporteista kuinka hyvin Koalition joukot suoriutuivat tästä sodasta. Mahdi-armeija yksinkertaisesti odottaa kunnes viimeinenkin amerikkalainen sotilas on lähtenyt ennen kuin he suuntaavat aseensa heidän historiallisia vihollisiaan, sunneja, vastaan. Huomattava profetia pyrkii toteutumaan kun tämä sisällissota räjähtää, mitä mielenkiintoisin todellisuus, jota minä tulen tutkistelemaan uudessa Headline News -artikkelissa myöhemmin tällä viikolla. [Tarkoittaako tämä profetia kenties H.G. Wellsin ennustusta vuodelta 1933: ".. suunnitelma 'nykyaikaista maailmanvaltiota' varten onnistuisi kolmannella yrityksellään (kolmas maailmansota) ja olisi tulos sellaisesta, joka tapahtuisi Basrassa Irakissa." Basra on perinteistä shiiojen aluetta. Suom. huom.]

Nyt, takaisin tähän ”okkulttiseen allekirjoitukseen” joka piilee koko sotaponnistelussa.




Tämän konfliktin lähes yhdeksän vuoden aikana, minä todella uskoin, sisimmässäni, että sodan kesto sisältäisi merkittävän ”okkulttisen allekirjoituksen”, ja todellakin, se tekee niin. Presidentti Obaman ilmoitus merkitsee sitä että me voimme nyt tarkastella tätä tarpeetonta, tuhoisaa sotaa aivan alusta sen aivan loppuun. Nyt kun me tiedämme päättymispäivämäärän – 31. joulukuuta 2011 – me voimme näppäillä sen kalenterilaskimeen Irakin invaasion alkamispäivämäärän 20. maaliskuuta 2003 kanssa.

Nämä ovat lukuisia esimerkkejä ”okkulttisesta allekirjoituksesta” tämän sodan kestossa:

1) Tämän sodan tarkka kesto oli ”8 vuotta, 9 kuukautta, ja 11 päivää”. Tämä kesto sisältää ”911”:n.

Muistatko valheellisen perustelun jolla presidentti Bush, puolustusministeri Rumsfeld ja ulkoministeri Colin Powell vakuuttivat amerikkalaiset siitä että meidän täytyisi tunkeutua Irakiin? Nämä valheet keskittyivät 9/11 -iskujen ympärille!

* Saddam Husseinia syytettiin osallisuudesta Osama bin Ladenin kanssa 9/11 -iskuihin.

* Saddam Husseinin sanottiin omistavan ydinaseita jotka uhkasivat koko Lähi-Itää.

* Saddam Husseinin sanottiin olevan niin läheinen Osama bin Ladenille että hän saattaisi antaa hänelle joitakin ydinaselaitteita joita hän [bin Laden] voisi käyttää Amerikan kaupunkeja vastaan.

Useat komissiot myöhemmin riistivät sädekehän kaikilta näiltä syytöksiltä, käsittäen presidentin oman tutkimuskomission. Mutta, tosiasia on, että presidentti Bush alun perin oikeutti Irakin invaasion näillä syytöksillä jotka keskittyivät ”9/11”:n ympärille.

2) Tämän Irakin sodan tarkka päivien lukumäärä on 3208 pv. Kun sinä lisäät nämä numerot yhteen luvussa, kuten jokainen okkultisti tekisi, sinä saat luvun 13, tärkeä okkulttinen pyhä luku, ilmaisten ”äärimmäistä kapinaa Jumalan asettamaa käskyvaltaa vastaan”.

3) Joulukuun 31. päivän takaraja on tärkeä, koska jokainen ammattiaan harjoittava okkultisti vain ”vaihtaisi keskenään” numerot, saaden luvun 13.

4) Vuosi 2011 sisältää ’11’:n. [Lisäksi päivämäärästä 31.12.2011 saadaan ’11’ kun lasketaan numerot yhteen, eli 3+1+1+2+2+0+1+1=11. Suom. huom.]

Tämä ”okkulttinen allekirjoitus” sodan kestosta määrittää tämän sodan yhtenä suunnitelluista konflikteista joilla Globaali Eliitti on kaatamassa tämän ”vanhan maailmanjärjestyksen” jotta Uusi Maailmanjärjestys voidaan pystyttää sen paikalle.

II. Libyan invaasio näyttää myös perustuvan valheelle, lukuisten tapahtumien muistuttaessa pelottavasti Irakin sotaa.

Voiko joku lukea ”KÄSIKIRJOITUKSEN”?

UUTISKATSAUS: NATO murhaa Libyaa valheen vuoksi, Lew Rockwell News, 20. lokakuuta 2011

”Entisen Libyan johtajan Gaddafin raaka kidutus ja murha oli suoraan näytteillä tänään verenhimoiselle maailmalle. Hänen vangitsemisensa oli omituisen tuttu tarina: hänet ’otettiin kiinni kuten rotta kolostaan’. Aivan kuten Saddam. [Gaddafi siis napattiin jätevesiputkesta (tai viemäristä) ja Saddam maakuopasta rähjäisenä. Hah hah!! Jumalan sormi kyseessä!? Lue http://www.sermones.fi/2011/10/voi-ei-naytelma-toistui-libyan-johtaja-muammad-gaddafi-kuoli-hapeallisesti/. Suom. huom] Joku miettii mille ei-hallinnolliselle järjestölle (NGO) annettiin urakka kirjoittaa näitä käsikirjoituksia.”

Cutting Edge on pitkään opettanut että Jumala tarkoitti sitä mitä hän sanoi Ilmestyskirjan luvussa 17:17:

”Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit… Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (KR 33/38)

"And the ten horns that you saw ... God has put it into their hearts to carry out His own purpose by acting in harmony in surrendering their royal power and authority to the beast, until the prophetic words (intentions and promises) of God shall be fulfilled." (Amplified Bible)

Suomennos: ”Ja kymmenen sarvea jotka sinä näit … Jumala on pannut sen heidän sydämiinsä toteuttaakseen Hänen omia tarkoitusperiään toimimaan yksimielisesti heidän luovuttaessaan ruhtinaallisen voimansa ja valtansa pedolle, kunnes Jumalan profeetalliset sanat (aikomukset ja lupaukset) täytetään.”

Ei mikään ryhmä ylpeitä, ylimielisiä johtajia voi ’toimia yksimielisesti’, elleivät he toimi Suunnitelman mukaisesti johon he tai heidän edelläkävijänsä ovat aikaisemmin yhtyneet! Sen tähden, me olemme samaa mieltä New Age -johtajien kanssa siitä että kaikki merkittävät – ja jopa monet vähäpätöiset – tapahtumat ovat edeltä suunniteltuja, ”käsikirjoitettuja” kuten New World Order -kirjailija Peter Lemesurier kirjoitti lähes 30 vuotta sitten. Kuuntele:

”Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, riippuvainen vain viimeisten minuuttien muokkauksesta ja lavaohjauksista. Näyttämö itse … on melkein valmis … Suurin osa päänäyttelijöistä, joku pitää mahdollisena, on jo ryhtynyt rooliinsa. Pian, heidän on aika saapua lavalle, valmiina esiripun nostoon. Aika toiminnalle on tullut.” [Peter Lemesurier, ”The Armageddon Script”, s. 252]

Palatkaamme nyt meidän esille tuomaan uutisjuttuun nähdäksemme kuinka valhe, joka vakuutti ihmiset toteuttamaan sodan Libyaa vastaan, on sama valhe, jota käytettiin Irakia vastaan.

”Ranskalaisen filmintekijän Julien Teil’in uskomaton elokuva, ’The Humanitarian War in Libya: There is no Evidence (Humanitaarinen sota Libyassa: Ei ole olemassa mitään todisteita)’, asettaa näytteille hyvin selvästi totuuden joka on NATO’n manipuloiman valhekasan takana oikeuttaakseen sen hyökkäyksen Libyaa vastaan.”

Kerta toisensa jälkeen välittömien valmistelujen Irakin invaasion aikana, me julkaisimme News Alert -kirjoituksen viikkokirjeen perään huutaen että presidentti Bush ei ollut todistanut väitettään siitä että Saddam Hussein omisti joukkotuhoaseita tai että hän olisi liitossa bin Ladenin kanssa. On hämmästyttävää että maailman ihmiset ovat sallineet meidän nykyisten johtajien toteuttaa tämän heikosti-naamioidun hyökkäyksen, koska valheet olivat hyvin samankaltaisia tuohon Irakin vastaavaan.

”Yhdistyneet Kansakunnat eivät tutkineet Bouchuiguir’in väitteitä ennen kuin niitä käytettiin YK:n turvallisuusneuvoston toimesta vahvistamaan heidän yrityksiään hyväksyä YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselma 1973, aukaisten oven NATO’n pommituksille! Elokuvassa, Bouchuiguir’ia tiukataan valistamaan toimittajia, jotka menevät Libyaan, miten he voivat dokumentoida hänen väitteensä Gaddafin hallinnon suhteen. Minä vihaan olla elokuvakatselun pilaaja, mutta filmin huippukohdassa me voimme nähdä kuinka Bouchuiguir’ilta pyydetään yhä uudestaan todisteita hänen väitteidensä tueksi. Lopulta, ilman häpeän hitustakaan, hän ehdottomasti toteaa, ’ei ole olemassa mitään todisteita’.”

Muistatko presidentti Bushin ylimielisyyden kun häntä painostettiin selittämään miksi Koalition joukot eivät olleet löytäneet joukkotuhoaseita Irakista? Bush uskomattomasti kuljeksi ympäri virkahuonettaan (Oval Office), katsoen huonekalujen alle ja ovien taakse löytääkseen ”joukkotuhoaseita”. Tämä Skull & Bones presidentti ei ainoastaan ollut välittämättä siitä jos hänet saatiin kiinni suunnattomasta valheesta, vaan hän nyrpisti kritiikille nenäänsä!

Käännytään vielä kerran tähän esitettyyn uutisartikkeliin.

”Libyaa pommitettiin NATO’n taholta perustuen likaiseen valheeseen. Aivan kuten Irakia. Nyt katseet on kaikki suunnattu Syyriaan. Välittääkö kukaan?”

Tämä viimeinen lause sinetöi meidän aikaisemman väitteen tänä vuonna että ”Arabikevät” -protestiliikettä käytettiin vain heikentämään ja kukistamaan syvään juurtuneita diktaattoreita maista joihin Rooman Klubin Suunnitelmassa kiinnitetään huomiota:

* Supervaltio #7 – Pohjois-Afrikka ja Lähi-Itä

* Supervaltio #8 – Keski- ja Etelä-Afrikka

Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi uutisen NEWS2436, otsikolla, ”Sodan liekit ovat nyt nielaisemassa Afrikan kansakuntia jotka muodostavat Supervaltiot #7:n ja #8:n”.


III. Viattomien ihmisten seksuaalinen väärinkäyttö katolisten pappien taholta ei ole ohi millään muodoin huolimatta sinnikkäistä vakuutteluista päinvastaiseen korkean tason kirkkoviranomaisten toimesta.

UUTISKATSAUS: Kirje: Seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole ohi katolisessa kirkossa, New Jersey.com, 20. lokakuuta 2011

”Minä oletan että lukijafoorumin kirjoittaja otsikolla ”Kirkko on muuttunut” on vilpitön yrityksissään vakuuttaa itselleen, ettei katolisten pappien keskuudessa ole enää yhtään pedofiliaa ja että sitä ei ole ollut lainkaan moniin vuosiin. Minä muistutan hänelle että piispa Robert Finn pantiin syytteeseen viime viikolla sillä perustein että hän jätti raportoimatta lakiviranomaisille hänen lapsipornografia-tietämyksestään erään hänen papeistaan, Shawn Rattigan’in, tietokoneella Kansas City’ssa, Missourin osavaltiossa. Tämä tapaus sattui vuonna 2011. Lisäksi, suurin osa pappien seksuaalisesta hyväksikäytöstä jota tapahtuu juuri nyt ei tule tietoon seuraavien 20-30 vuoden aikana koska lapset eivät pysty puhumaan siitä vuosikymmeniin.”

Roomalaiskatolinen kirkko on vanhan babylonialaisen palvontasysteemin henkiin herättämistä, käsittäen babylonialaisten pappien seksuaalisen poikkeavuuden jotka pakotettiin elinikäiseen seksuaaliseen selibaattiin. Katoliset papit ovat seksuaalisesti poikkeavia koska se on uskontojärjestelmä johon he ovat sitoutuneet koko elämänsä ajaksi. Ellei paavi lakkauta roomalaiskatolisuutta, seksuaalinen poikkeavuus tulee aina olemaan valtava ongelma viattomille uhreille ja heidän perheilleen.

Älä epäile sitä.

UUTISKATSAUS: Katolinen kirkko ja lasten hyväksikäyttö: Deja Vu -kokemus kaikkialla taas, Huffington Post News, 19. lokakuuta 2011

”Katolinen piispa Robert W. Finn Kansas City’sta on juuri pantu syytteeseen laiminlyönnistä kertoa lapsen hyväksikäytöstä. Syyllinen, yksi hänen papeistaan, ilmeisesti oli jonkun huomattavan energian omaava valokuvaaja. Syytteeseenpanon mukaan, kuten New York Times raportoi, piispa noin kuuden kuukauden ajan jätti kertomatta todistusaineistosta joka löydettiin papin kannettavalta tietokoneelta, ja siten häntä syytetään välinpitämättömyydestä ”ennakkotietämykseen koskien Isä Rattigan’ia ja lapsia; satojen lapsista otettujen valokuvien löytö Isä Rattigan’in kannettavalta, sisältäen lapsen paljaan vaginan, upskirt -kuvia (mekko ylhäällä, alhaaltapäin kuvattu naisen peräpää) ja valokuvia, jotka keskittyvät haarojen väliin; ja rajoitusten rikkomuksia jotka on pantu koskemaan Isä Rattigan’ia.”

Tämä viimeinen lausunto tarkoittaa sitä että piispa tiesi Isä Rattigan’in olleen seksuaalisesti poikkeava, ja todellakin, hän oli. Tämä käsitys tekee tästä seuraavasta paljastuksesta vieläkin inhottavamman, jos se on mahdollista.

”… kuuden kuukauden aikana, pappi kävi lasten juhlissa, toimi isäntänä pääsiäismunan etsinnässä ja johti puhetta – piispan luvalla – nuoren tytön ensimmäisessä ehtoollisessa.”

Mutta, meidän ei pitäisi olla liian yllättyneitä, koska Bill Schnoebelen paljastaa DVD’llään ”Catholicism: Church On Haunted Hill (Katolisuus: Kirkko kummituskukkulalla)” (Katso videotraileri http://www.youtube.com/watch?v=sUgUDqaGjnQ), että piispat ovat historiallisesti peitelleet heidän pappiensa syntejä ja kardinaalit säännöllisesti peittelevät heidän piispojensa syntejä. Tämä kauhistuttava todellisuus palaa 1200 vuoden päähän!

Ja, sitä tapahtuu yhä!


------------------------------

Lopuksi, jos osaat englantia, niin lue lokakuinen Associated Pressin artikkeli roomalaiskatolisen Kristuksen legioona -järjestön (Legion of Christ) sisällä olevasta kultinomaisesta ryhmästä, jonka pääasiassa "siunatut" naiset elävät kuin nunnat, tosin ilman mitään sellaisia oikeuksia ja kärsivätkin hengellisestä pahoinpitelystä. Toisinaan jotkut ovat pettäneet kutsumuksensa ja antautuneet seksuaaliseen kanssakäymiseen roomalaiskatolisten pappien kanssa. Voidaan puhua kaksoiselämästä näiden taholta. Järjestön perustaja Marcial Maciel, joka kuoli v. 2008, oli pedofiili joka käytti naisia seksuaalisesti hyväksi. Maciel oli paavi Johannes Paavali II:n suosiossa, joka kertoi Macielin olleen mallina kirkon puhdasoppisuudesta. Artikkelin mukaan "siunatuille" naisille suunnitellaan Vatikaanin taholta suurempaa autonomiaa legioona-järjestön sisällä.

Lue siis: Vatican weighs in on cult-like group in Legion

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com