Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pentagonilla ei todisteita Osama bin Ladenin kuolemasta – Romney/Santorum -ehdokaspari todennäköinen valinta republikaanien puoluekokouksessa elokuussa – Oaklandin asemies Illuminatin uhri? – Vakoilevat TV:t ovat nyt todellisuutta kun USA:n liittovaltio tunkeutuu kotiisi

Tässä viime viikon Cutting Edgen viikkokirje, joka sisältää paljastavaa tietoa. Aluksi David Bay kertoo tuoreen uutisen jonka mukaan Yhdysvaltojen puolustusministeriön omistama Pentagon ei saanut mitään konkreettista todistetta tai viestiä Osama bin Ladenin surmaamisesta toukokuussa 2011. Lisäksi nyt jälkikäteen todisteita on mahdoton saada esiin, sopivasti Obaman uudelleenvalinnan kannalta. Kaiken huipuksi Osaman surmaamisesta on valmisteilla Hollywood-elokuva julkaistavaksi juuri ennen presidentinvaaleja. Toiseksi David luo katsauksen republikaanien esivaalikilpaan joka käy nyt kuumimmillaan Yhdysvalloissa. Romney näyttää todennäköiseltä voittajalta suotuisien osavaltioiden ollessa seuraavana äänestysvuorossa häntä varten. Romney valinnee Rick Santorumin varapresidenttiehdokkaakseen koska tarvitsee evankelikaalien äänet Obamaa vastaan käytävässä taistelussa myöhemmin. Kolmanneksi arvioidaan Oaklandin kristillisen collegen ampumistapausta jossa kuoli 7 ihmistä. Illuminatin mielenmuokkausohjelma saattaa olla ampumisen takana. Lopuksi paljastus että Yhdysvalloilla on ollut olemassa salakuuntelulaki jo vuodesta 1994 lähtien kodin viestintälaitteita varten, jotta Liittovaltio voi halutessaan suorittaa valvontaa sinun omassa kodissasi. Elektroniikkayhtiöt on pakotettu mukautumaan tähän lakiin. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 3.4.2012

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


 

I. The Pentagon myöntää, ettei sillä ole mitään tallennetta Osama bin Ladenin kuolemasta!

Ei mitään kirjallista ilmoitusta, ei sähköpostiviestiä ja ei mitään valokuvia = Todiste ISOSTA valheesta!

UUTISKATSAUS: Pentagonilla ei ole mitään tallenteita Osama bin Ladenin kuolemasta, Fellowship of the Minds, by Dr. Eowyn, 28. maaliskuuta 2012

”Obama mainostaa USA:n merijalkaväen SEAL-erikoisjoukkojen (Navy SEALS’) rynnäkköä ja Osama bin Ladenin surmaamista hänen piilopaikkalinnoituksessaan Abbotabad’issa, Pakistanissa, erääksi, ellei jopa suurimmaksi hänen hallintonsa saavutuksista. Sanotaan että, hallinto jopa paljasti rynnäkön yksityiskohtia Hollywoodille tulevaa elokuvaa, Zero Dark Thirty, varten, jonka ohjaaja on Kathryn Bigelow.”

”Elokuva ajoitetaan julkaistavaksi – YLLÄTYS! – lokakuun 12. päivänä 2012, kuukauden sisälle presidentinvaaleista.”

Joten, tämä elokuva saattaisi olla presidentti Obaman ”Lokakuun Yllätys”? Muista, Lokakuun Yllätys (October Surprise) on tapahtuma joka orkestroidaan poliittisen viranhaltijan (istuva presidentti) toimesta nimenomaisen pyrkimyksen kanssa taivuttamaan ihmiset äänestämään häntä, ei hänen vastustajaa. Koska presidentinvaalit pidetään marraskuun 1. päivänä, niin mikä tahansa dramaattinen tapahtuma lokakuussa rajoittaa koruttomasti vastustajan kykyä järjestää vastahyökkäys. Joskus, Lokakuun Yllätys osoitetaan myöhemmin vilpilliseksi, mutta se ei ole koskaan kääntänyt vaalien tulosta.

Nyt, menkäämme tähän mielenkiintoiseen ja paljastavaan uutiseen Pentagonista.

”… the CIA puolusti sen yhteistyötä Zero Dark Thirty -elokuvan tuottajan kanssa. CIA:n tiedottaja Preston Golson sanoi että sellainen yhteistyö filmintekijöiden kanssa on ennakkotapaus ja on osa CIA:n ”julkista kurkottautumista (outreach)”. Huolimatta CIA:n peräänantamattomuudesta, kongressiedustaja Peter King (R-Long Island), Edustajainhuoneen kotimaan turvallisuudesta vastaavan komitean puheenjohtaja (chairman of the House Homeland Security Committee), on vaatinut että Pentagonin ja CIA:n ylitarkastajat tutkivat rikkoivatko virastot menettelytapoja tässä tapauksessa, erityisesti näkivätkö filmintekijät salaiseksi luokiteltua materiaalia tai saivatko pääsyn henkilöstön luokse joka työskentelee peitteen alla.”

Nyt, tässä on Pentagonin vastaus kongressiedustaja Peter King’ille:

”… the Pentagon sanoo, ettei sillä ole mitään tallenteita – ei yhtäkään valokuvaa, ei yhtäkään videota, ei edes email-viestiä – bin Ladenin kuolemasta.”

Vau! Pentagonia ei virallisesti informoitu Obaman Valkoisen Talon toimesta että Osama bin Ladenin surmasi merijalkaväen Seal-erikoistiimi #6 toukokuun 2. päivänä 2011?

Presidentti Obaman olisi parempi panna levy soimaan kunnolla juuri nyt! Ehkäpä hän voisi:

* Kaivaa Osaman ruumiin esille osoittaakseen että se oli hän joka kuoli.

Odota hetkinen! Osaman ruumis pudotettiin mereen ”sopusoinnussa islamilaisen tradition kanssa”. Ei voida hankkia nähtäväksi ruumista joka syötettiin kaloille melkein vuosi sitten.

* Kääntyä merijalkaväen Seal-erikoistiimin #6 puoleen hankkiakseen silminnäkijäkertomuksia heidän ammattimaisesta, kuolettavasta iskusta bin Ladenia vastaan.

Odota hetkinen! Kaikki 22 jäsentä merijalkaväen Seal-erikoistiimistä #6 kuolivat helikopterin maahansyöksyssä Afganistanissa elokuun 6. päivänä 2011. Ei voida ottaa esiin kuolleita Seal-miehiä antamaan heidän todistajanlausuntoaan Pentagonille.

Cutting Edge laski leikkiä koko episodilla viime toukokuussa kun se oli esillä uutispalvelujen kerronnassa. Me olimme pitkään uskoneet että Osama bin Laden oli ollut kuolleena useiden vuosien ajan, ja näimme reikiä tässä nykytarinassa kun se julkistettiin ilmoille. Muistatko meidän aikaisemmat jutut siitä että bin Laden oli kuollut vuosia sitten?

UUTISKATSAUS: ”Vahvistaen Cutting Edgen opetuksen lokakuusta 2001 lähtien, entinen CIA-agentti on vahvistanut että Osama bin Laden on ollut kuolleena jo vuosia!”, Cutting Edge Newsletter, 8. lokakuuta 2008, 5. osio.

”Tärkeä uutisaihe joka näkyi tutkassa suurimman osan viime viikosta, oli väite entiseltä CIA-agentilta, täysin muuttuneelta rötösten paljastajalta Robert Baer’ilta, että Osama Bin Laden on ollut kuolleena pitkään. Suunnattomasti kunnioitettu tiedustelupalvelun ja ulkomaanpolitiikan asiantuntija kertoi Terry Gross’ille, National Public Radio show’n Fresh Air isännälle, ’Tietysti hän on kuollut’…”

”On olemassa runsasta todistusaineistoa esittää Bin Laden kauan kuolleena olleeksi. Ranskalaisen sanomalehden Le Figaro’n mukaan, Bin Laden oli munuaisdialyysikoneessa sen jälkeen kun hänet oli joku kuljettanut hänen tukikohdastaan Kanawha’sta, Afganistanista vuonna 2000, ja kun CIA henkilökohtaisesti oli vieraillut hänen luonaan Dubai’n sairaalassa. Toiset selonteot vihjaavat että hän kärsi myös Hepatiitti C -viruksesta tuona aikana ja hänellä oli vain kaksi vuotta elinaikaa jäljellä.”

Todellakin, meidän päivittäisissä uutisissa lokakuun lopussa 2001, me aloimme vastaanottaa sanomia että bin Laden oli kuollut! Myöhemmin lokakuussa 2008, entinen Bushin CIA-virkailija totesi että bin Laden oli mitä varmimmin kuollut ja että hän oli kuollut aikoja sitten.

Jälleen kerran, Amerikan liittohallitus saadaan kiinni itse teosta valehdellessaan sen kansalaisille. Ei kukaan voi uskoa meidän hallintoamme! Mutta, valtava enemmistö kansalaisista on aina asettanut liian paljon luottamusta meidän hallinnon viranomaisiin, sekä poliitikkoihin että sotilasjohtajiin.

Kuuntele Uuden Maailman Järjestyksen mestarisuunnitelmaa kun se puhuu siitä kuinka tärkeää valehteleminen on koko hankkeelle.

”… sanan ei pitäisi olla yhtäpitävä diplomaatin tekojen kanssa.” [Protokolla #7]

Valehtelua ei ainoastaan sallita, sitä vaaditaan! Kuinka me voimme koskaan uskoa mitään joltakin johtajalta joka on sekaantunut tulevaan Uuteen maailmanjärjestykseen? [Niinpä, ajatelkaa vaikka NWO-mies Sauli Niinistöä. Suom. huom.]

”Mikä onni johtajille, etteivät ihmiset ajattele?” (Adolf Hitler, Bavarian Illuminati)

Tuleeko tämä Hollywood-temppu antamaan presidentti Obamalle suosionlisäyksen joka hänen täytyy saada voittaakseen uudelleenvalinnan?


Trailer

II. Rick Santorum saattaa kohdata karsiutumisen seuraavissa kolmessa esivaalissa!

Näiden kolmen esivaalin jälkeen, Mitt Romney kohtaa vapaamielisempiä osavaltioita itärannikolla, missä hänen odotetaan käärivän kokoon tarjolla olevat valitsijamiehet.

UUTISKATSAUS: Rick Santorum kohtaa kolminkertaisen häviön Wisconsinissa, Marylandissa, ja Washington D.C:ssä, The Daily Beast News, 2. huhtikuuta 2012

”Rick Santorum saattaa olla suuntaamassa kolminkertaista tappiota kohti tiistaina, sellaista, joka ankarasti haavoittaisi hänen mahdollisuuksiaan voittaa republikaanipuolueen presidenttiehdokkuus … Mielipidekyselyt näyttävät Romney’n johtavan 40 prosenttia vastaan 33 prosenttia Wisconsinissa, ja tässä on avaintilasto: Santorum on hävinnyt jokaisen osavaltion joiden ovensuukyselyssä (exit polling) evankelikaalisten äänestäjien prosenttiosuus on vähemmän kuin 50. Ja Wisconsinissa, sanoo NBC, evankelikaalit muodostavat 41 prosenttia republikaanisesta äänestäjäkunnasta.”

Tämä viimeisin tilastotieto osoittaa miten tärkeä evankelikaalin ääni on tälle esivaalikamppailulle. Kun Mitt Romney pyrki presidentiksi vuonna 2008, hänen organisaationsa käsitti että he kohtasivat leppymättömän esteen evankelikaalien äänestystavassa; sillä ei ole väliä miten sinä viipaloit tämän leipälimpun, evankelikaalit EIVÄT ole suopeita äänestämään mormonia ja he muodostavat suunnattoman prosenttiosuuden republikaanisista äänistä.

Nyt katsokaamme esivaalien aikataulua tämän tiistain jälkeen, näyttääksemme kuinka suotuisa se on Romney’lle.

UUTISKATSAUS: Taistelu jäljellä olevista valitsijamiehistä: 146 päivää ennen republikaanipuolueen (GOP) puoluekokousta, CNN, 3.4.2012

”GOP-delegaattien arvioitu määrä (lukien 3. huhtikuuta 2012)
- Mitt Romney: 571
- Rick Santorum: 264
- Newt Gingrich: 137
- Ron Paul: 71
Tarvitaan lyömään lukkoon GOP-ehdokkuus: 1,144”

”Huhtikuu 3. päivä 2012
- Wisconsinin esivaali: 42 delegaattia panoksena (Romney hieman johdossa)
- Marylandin esivaali: 37 delegaattia panoksena (Romney johtaa 15%:lla)
- Washington D.C:n esivaali: 19 delegaattia panoksena (Santorum ei täyttänyt vaatimuksia ollakseen äänestyskohteena; sen vuoksi, Romney saa 19 kamppailematonta delegaattia)”

”Huhtikuu 24. päivä 2012
- Connecticutin esivaali: 28 delegaattia panoksena
- Delawaren esivaali: 17 delegaattia
- New Yorkin esivaali: 95 delegaattia panoksena
- Pennsylvanian esivaali: 72 delegaattia panoksena
- Rhode Islandin esivaali: 19 delegaattia panoksena”

Kaikki nämä osavaltiot ovat enemmän liberaaleja ja voisivat mennä Romney’lle. Santorumin pitää voittaa hänen kotiosavaltiossaan Pennsylvaniassa tai hänet tullaan saattamaan läpikotaisin huonoon huutoon.

Yhä useammat poliittiset asiantuntijat ovat nyt leimaamassa Romney’ta väistämättömäksi presidenttiehdokkaaksi. Hän luultavasti onkin, vaikka hänellä on vain puolet delegaateista joita hän tarvitsee, koska hän on niin paljon edellä Santorumia.

Minä uskon sen olevan hyvin todennäköistä että republikaanien ehdokaspari tälle vaalille voisi olla Romney/Santorum. Tämän ehdokasasettelun myötä, Romney olisi houkuttelevampi johtuen hänen todistetusta ansioluettelosta yksityisen liiketoiminnan johtamisessa ja Massachusetts’in osavaltion suunnan kääntämisessä ollessaan kuvernööri. Santorum vetoaisi katolisiin, evankelikaalisiin kristittyihin, ja ylipäätään konservatiiveihin.

Me emme ennusta tämäntyyppistä ehdokasasettelua, mutta se tuntuu nyt hyvin todennäköiseltä, erikoisesti siksi, koska Santorum antoi lausunnon viime viikolla haastattelun aikana että hän soveltuisi varapresidenttiehdokkaaksi Romney’n kanssa.

Minä en olisi yllättynyt saadessani tietää että Romney’n tiimi laski vuonna 2008, etteivät he voisi voittaa vuonna 2012, ellei heillä olisi kandidaattia varapresidentiksi joka vetoaisi evankeliseen äänestäjään.

Jos republikaanit nimittävät Romney/Santorumin vaaleihin, sitten meillä arvostelukykyisillä kristityillä tulee olemaan kädet täynnä töitä yrittäessämme selittää miksi aito kristitty ei voi äänestää mormonia. Me loimme Bill Schnoebelen’in DVD’n, ”Mormonismin tuomion temppeli: vuoden 2012 vaalihälytys” valistaaksemme ihmisiä raamatullisesta käskystä, ettemme saa olla missään tekemisissä kenenkään kanssa joka harjoittaa väärää pakanauskontoa.

Kun ihmiset kysyvät, ”Ketä meidän pitäisi äänestää?” – Vastaus on helppo: älä äänestä ketään presidentiksi. Vuodesta 1988 saakka, minä olen äänestänyt osavaltio- ja paikallisvaaleissa, jättäessäni samalla vastenmielisen ehdokaslistan presidenttiä varten tyhjäksi. Ei kukaan näistä Illuminatin presidenteistä ja/tai kandidaateista ole saanut minun ääntäni lähtien vuodesta 1988, jolloin minä ymmärsin totuuden: koko prosessi lavastetaan antamaan Globaalille Eliitille miehet joita he haluavat.


III. Hullu asemies murhaa ainakin 7 ihmistä pienessä kristillisessä oppilaitoksessa!

Hänen toimintamenetelmänsä näyttää seuraavan muita Mind Control (mielenhallinta) -murhaajia, paitsi että hän ei tehnyt itsemurhaa.

UUTISKATSAUS: Asemies avaa tulen pienessä kristillisessä collegessa Oaklandissa; 7 ihmistä kuoli, Los Angeles Times, 2. huhtikuuta 2012

”OAKLAND – Entinen oppilas pienessä kristillisessä opistossa avasi tulen keskellä luokkahuonetta, jättäen seitsemän ihmistä kuolleeksi yhdessä Kalifornian pahimmista massasurmista. Viranomaiset ja todistajat kuvailivat epäiltyä, tunnistettu 43-vuotiaaksi One L. Goh’iksi, kylmänviileäksi, joka suihkutti luoteja ympäri Oikos -yliopiston luokkahuonetta maanantaiaamuna, ilmeisesti ilman erottelua.”

Nähtävästi, Oikos -yliopisto on pieni korealainen kristillinen college, joka valmentaa sen oppilaita saavuttamaan versovan korealaisväestönosan evankeliumilla. Lopultakin, Illuminati on valinnut iskeä kristilliseen laitokseen. Kuten tämä Illuminatin korttipelin roolileikki-kortti valaisee, julkinen massamurhaaja on yksi Illuminatin työkaluista jota käytetään meidän nykyisen sivilisaatiomme heikentämiseksi ja kukistamiseksi.

”Paul Singh, jonka sisko oli yksi haavoittuneista, kertoi Reuters’ille että ampuja määräsi oppilaita: ’Menkää riviin ja minä aion tappaa teidät kaikki’.”

Tämä taktiikka on samankaltaista verrattuna Virginia Tech’in ampujaan – myöskin itämaalainen – joka käski uhrejaan asettumaan riviin luokkahuoneen seinää vasten.

”Riehuminen levittäytyi suoraan televisiossa Bay Area’lla, johon sisältyi SWAT-poliisien ilmalaukauksia jotka liikkuivat kampuksen poikki teollisuusalueella lähellä Oaklandin kansainvälistä lentokenttää. Video näytti poliisien kantavan haavoittuneita ihmisiä ulos ja armoton näkymä ruumiita peitettiin huovalla.”

Toisin kuin useimmat muut massa-ampujat, Goh ei tehnyt itsemurhaa ennen pidättämistään.

”Goh pidätettiin kaksi tuntia ampumisen jälkeen Safeway -supermarketin edessä Alamedan kauppakeskuksessa muutaman mailin päässä yliopistosta. Jordan sanoi että Goh’in väitetään ottaneen väkisin auton päästäkseen kauppakeskukseen. Todistajat kertoivat KGO-TV:lle Goh’in sanoneen supermarketin turvallisuusmiehelle että hän oli ampunut useita ihmisiä ja hän halusi puhua poliisille.”

Taas kerran, me pestaamme sinun apusi selvittämään oliko tämä ampuja mielenterveyspotilas jonakin aikana ja oliko hän mieltä muokkaavien lääkkeiden kuten Ritalin’in tai Prozac’in tai minkä tahansa muun lääkkeen tästä lääkeperheestä vaikutuksen alaisuudessa.


DVD

IV. Sinun olisi parempi olla varovainen siinä mitä sinä teet ja sanot sinun TV:si näkö- ja kuulomatkan etäisyydellä, sillä Isoveli on nyt runnonut itsensä sinun kotisi yksityisyyteen.

Suunniteltu Absoluuttinen Diktatuuri tulee yhä lähemmäksi!

UUTISKATSAUS: Vakoilevat TV:t? Samsung vastaa kritiikkiin, MSNBC, Technology News, 1. huhtikuuta 2012

”HD Guru julkaisi hiljattain artikkelin otsikolla ”Tarkkaileeko sinun TV:si sinua?” Sen yhteydessä, me keskustelimme että uusia ominaisuuksia Samsungin vuoden 2012 huippumalleissa – käsittäen sisäänrakennetut mikrofonit, HDTV-kameran, langattoman ja langallisen Internet-yhteyden, sisäänrakennetun selaimen äänen muuntamisen tekstiksi kanssa, kasvojen tunnistuksen ja lisää tällaista, voitaisiin käyttää keräämään ennenkuulumatonta henkilökohtaista informaatiota, yhtä hyvin kuin esitellä uusi keino hakkereille tunkeutua käyttäjien elämiin.”

Samalla kun Samsungin yksityisyyttä koskeva lausunto (Samsung Privacy Statement) näyttää suojelevan riittävästi yksityisiä kuluttajia tuntemattomalta ja tarpeettomalta elektroniselta tungettelulta sinun kotiisi, kaksi tosiseikkaa nousee esiin hyvin äänekkäästi ja hyvin selvästi:

1) Samsung myöntää että heidän kodinelektroniikkalaitteensa sieppaavat mitä sinä sanot ja teet sinun TV:si läheisyydessä. Se mitä heidän yksityisyyden lausuntonsa tekee, on yrittää vakuuttaa sinut, etteivät he tule jakamaan henkilökohtaista informaatiota jota he ovat juuri siepanneet.

2) Heidän yksityisyyden lausuntonsa sanoo ”… sinun dataasi tullaan huolellisesti vartioimaan ja jakamaan vain kun on tarpeellista meidän laillisten intressien tavoittelemiseksi tai jos meitä vaaditaan tai annetaan lupa tehdä niin lain toimesta.”

Tämä ”laki” on hankaluus. Tämä termi merkitsee sitä että Liittovaltion hallitus voi vaatia Samsungia vapauttamaan minkä tahansa datan jonka heidän elektroniset laitteensa ovat siepanneet. Minä en ole kovinkaan huolissani siitä mitä hakkeri saattaa löytää pääsemällä minun henkilökohtaiseen informaatioon jonka Samsungin laite on siepannut, mutta minä välitän siitä mitä Liittovaltio tulee tekemään millä tahansa informaatiolla jota se saa.

Kaikkein hirmuisin vastustaja henkilökohtaiselle vapaudelle on meidän oma hallintomme. Älä koskaan unohda tätä historiallista faktaa.

Tämä seuraava uutisjuttu paljastaa miten aktiivinen Liittohallitus on ollut pakottaessaan elektroniikkayhtiöitä ruokkimaan heidän virkailijoitaan siepatulla elektronisella informaatiolla.

UUTISKATSAUS: Laki vaatii viestintälaitteisiin sisäänrakennettuja takaportteja, Wikipedia Online Encyclopedia

”Tietoliikennetuki lainvalvontaa varten -säädös (The Communications Assistance for Law Enforcement Act (CALEA)) on Yhdysvaltojen salakuuntelulaki joka hyväksyttiin vuonna 1994, Bill Clintonin presidenttiyden aikana (Pub. L. No. 103-414, 108 Stat. 4279, codified at 47 USC 1001-1010).”

”CALEA’n tarkoitus on parantaa lainvalvonnan ja tiedusteluvirastojen kykyä suorittaa elektronista valvontaa vaatimalla että tietoliikenneoperaattorit ja tietoliikennelaitteiden valmistajat muokkaavat ja suunnittelevat heidän laitteensa, välineensä, ja palvelunsa varmistamaan että niissä on sisäänrakennetut valvontamahdollisuudet, sallien liittovaltion virastojen tarkkailla kaikkea puhelin-, Internetin laajakaista-, ja VoIP-liikennettä reaaliajassa.”

Ole hyvä ja lue viimeinen tekstinkappale hyvin huolellisesti, sillä sitten sinä käsität että Isolla Hallinnolla (Big Government) on ollut kyky tarkkailla sinua lähes 20 vuoden ajan! Yhtäkkiä, kaiken sisäänsä sulkeva valvonta ja seurantakyky joka osoitettiin ”Kohdehenkilö (Person of Interest)” -TV-sarjassa näyttää kaikki liian todelliselta.

Ole varovainen mitä sinä teet ja sanot sinun oman kotisi yksityisyydessä! Joku saattaa tarkkailla sinua, pidätysmääräys kädessään.

1 kommentti:

  1. Nyt se on sitten viimein tapahtunut. Kuin tilauksesta republikaanien esivaaliehdokas Rick Santorum päätti suosiolla eilen vetäytyä kisasta ja näin Mitt Romney käytännössä varmisti presidenttiehdokkuutensa. Voi olla että Santorumista tulee Romneyn varapresidenttiehdokas puoluekokouksessa myöhemmin.

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012041015433802_ul.shtml

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com