Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Roger Oaklandin viimeinen varoitus seurakunnalle

Tässä raittiin, uskollisen ja aikaansa seuraavan kristillisen palveluministeriön ja sen johtajan yhteenveto ajasta jossa elämme kun kaikenlainen luopumus valtaa alaa, kuten Nooan päivinä. Monet kirkkokunnat ja tunnuskunnat ovat omaksuneet paradigman muutoksen globaalia maailmanuskontoa varten Antikristuksen alaisuuteen. Nyt onkin viimeinen hetki varoittaa kristikuntaa ja sen lankeamassa olevia pastoreita heräämään sille mitä on tapahtumassa maailmanlaajuisesti. Kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

[Samuel Korhonen on ansiollisesti suomentanut Roger Oaklandin tärkeää kirjaa Faith Undone (Uskon nollaus) tänä vuonna joka käsittelee 'Esiintuleva kirkko' [Emerging Church] -liikettä, joka eksyttää kristikuntaa nyt kaikkialla. Kirjan koko suomennos (13 lukua pdf-tiedostoina) löytyy sivulta: http://www.lampaille.com/pdf---kirjoja/uskon-nollaus/ ja kirjan 12 ensimmäistä lukua Samuelin alkuperäisine kommentteineen kirjeissä löytyy HTML-versiona sivulta: http://p4.foorumi.info/ilosamoma/viewtopic.php?t=6524&sid=5deb4c30224ca59d746eb7ee17431b70.]

----------------------------------

Varoitus
Commentary by Roger Oakland
March 2012


Jumalan Sanasta löytyy kauttaaltaan tietty malli. Jumala varoittaa aina, ennenkuin tuomitsee synnissä elävän ihmisen. Jumala on laupias, eikä Hän koskaan reagoi hätäisesti antamatta syntisille mahdollisuutta kääntyä. Vaikka Hän vihaa syntiä, on Hän usein sallinut ihmisten jatkaa, vaikka eivät vastaisi Jumalan kutsuun. Synnillä on kuitenkin aina seurauksensa. Raamattu kertoo, että synnin palkka on kuolema. Usein synti paljastetaan julkisesti, kun taas toisia muistutetaan laittamaan välit Jumalan kanssa kuntoon.

Läpi Raamatun me näemme, kuinka Jumala on aina nostanut miehiä ja naisia varoittamaan kansaa tulevista tuomioista. Ensimmäinen kerta, kun tämä tapahtui historiassa, oli ennen suurta vedenpaisumusta Nooan päivinä. Hyvin harva kuunteli Nooaa. Jumala käytti häntä varoittaakseen ja sitten tuli tuomio. Valtaosa ihmisistä, jotka eivät kuunnelleet, pyyhkäistiin pois maailmanlaajuisessa katastrofissa.

Kaikista profeetoista Jeremialla vaikutti olleen rankin työ. Käytännössä kukaan ei kuunnellut häntä, kun hän koetti varoittaa Israelin johtajia heitä kohtaavasta tuomiosta. He olivat kääntyneet pois Jumalasta ja seurasivat esi-isiään, jotka olivat kääntyneet omien epäjumaliensa puoleen. Jumala käytti Jeremiaa varoittaakseen ihmisiä ja sitten tuomitsi Israelin lapset lähettämällä heidät pakkosiirtolaisuuteen, jossa he olivat pakotettuja elämään täysin pakanallisessa yhteiskunnassa.

Jos historia toistaa itseään, kuten Raamattu esittää, on järkeenkäypää ennustaa saman mallin toistumista tänäkin päivänä. Ihmiset, jotka tunnustautuvat Jumalan seuraajiksi, alkavat seurata ihmisiä, jotka seuraavat paholaista, joista sitten tulee saatanan pelinappuloita. Kuten Salomo sanoi, ei ole mitään uutta auringon alla.

Lyhyt katsaus siihen, mitä kutsumme "uudeksi" evankeliseksi liikkeeksi, antaa hyvän esimerkin siitä, mitä tänä päivänä on tapahtumassa. Raamatun profetioiden mukaan viimeisinä päivinä tullaan toteuttamaan globaali maailmanuskonto, joka valmistaa tietä antikristukselle. Tämä tarkoittaa, että tulemme näkemään kaikkien uskontojen yhdistyvän rauhan varjolla. Eikä ainoastaan maailman uskonnot tule liittymään tähän ekumeeniseen yhteyteen, vaan myös valtaosa niistä, jotka kutsuvat itseään kristityiksi.

Olemme katselleet tätä kehitystä jo yli kahden vuosikymmenen ajan. "Protestanttiset evankeliset" ovat tietämättään tulleet vietellyiksi niin, etteivät ole enää protestanttisia eivätkä evankelisia. Moni kirkkokunta ja tunnustuskunta on tullut harhaanjohdetuksi Päämäärätietoisen (Purpose Driven) Esiintulevan Kirkon (Emerging Church) liikkeen pillipiiparien toimesta, joka selkeästi omaksuu P.E.A.C.E -ohjelmaan kiteytyvän väärän toivon, jonka sanotaan yhdistävän kaikkia maailman uskontoja tekemään hyvää. Tätä suunnitelmaa edistävät uskomukset, että me voimme päästä lähemmäs Jumalaa erilaisilla kontemplatiivisilla itämaisilla harjoituksilla, kuten joogalla ja kontemplatiivisella rukouksella. Kristus mainitaan nimeltä, mutta tämä "Jeesus" ja "evankeliumi" eivät ole se Jeesus ja se evankeliumi, jota Kirjoitukset tukevat.

Vaikka olen ollut uudestisyntynyt kristitty vain hieman yli kolmen vuosikymmenen ajan, on se ollut tarpeeksi pitkä aika nähdäkseni paradigman muutoksen tapahtuvan sen suhteen, mitä tänä päivänä merkitsee olla kristitty. Monet kirkkokunnat ja tunnustuskunnat ovat lyöneet kättä uskottomien kanssa. Monet evankeliset seurakunnat, jotka aikoinaan olivat Raamattu-keskeisiä ja Jeesus-keskeisiä, ovat muuntautuneet ilosanoman sanansaattajista kohti yritysmallisen politiikan ajamia kasvuohjelmia, jotka jättävät raamatullisen kristillisyyden taakseen. Sen sijaan, että he katsoisivat Hyvään Paimeneen, Jeesukseen Kristukseen, lampaita koulutetaan, tai aivopestään katselemaan ihmisiä, joiden he uskovat olevan vastaus kaikkiin heidän ongelmiinsa. Tämä kultinomainen kristillinen johtajuus, ei ole ainoastaan vaarallinen, vaan se on vedenjakaja, joka johtaa kohti maailmanuskontoa, jonka ekumeeninen päämaja on Paavin vallan alla Roomassa.

Nämä pseudoseurakunnat ovat loitonneet uskosta sellaisella tavalla, etteivät monet ole edes huomanneet sitä. Kun joku osoittaa käynnissä olevaa eksytystä, häntä pidetään eksyneenä. Niitä jotka arvioivat ja koettelevat asioita, herjataan ja heidät vaiennetaan. Ja pahiten käy niille, jotka kestävästi loistavat valoa luopumukseen, sillä heitä marginalisoidaan, syrjitään ja pidetään seonneina.

Loppupäätelmä on tämä: viimeisten päivien luopumuksen johtajat ovat useimmiten liian ylpeitä ottamaan vastaan ojennusta keneltäkään. Niitä, jotka astuvat esiin varoittamaan, he kutsuvat tasapainottomiksi, todellisuudentajua vailla oleviksi, "vihaajiksi", tai jopa psykoottisiksi sopeutumattomiksi, hulluuden rajamailla oleviksi ihmisiksi.

Viimeinen, viimeinen, viimeinen varoitus

Juuri ennenkuin istuin alas kirjoittamaan tätä kirjoitusta, olin John Wayne Airport -lentokentällä Etelä-Kaliforniassa odottamassa lentoa San Franciscoon. Minulla oli aikaa ennen lentoa, joten otin esiin muistikirjan taskustani ja aloin kirjaamaan yleiskuvaa tästä aiheesta. Yhtäkkiä kuulin odottamatta kuulutuksen lentokentän kaiuttimista: "Tämä on viimeinen - viimeinen - viimeinen kutsu United'in Airlinesin lennolle 322 San Franciscoon". Katsoin kelloani ja tajusin, että olin melkein myöhästynyt lennolta. Tämä kutsu oli minulle.

Me elämme seurakunnan historian ajanjaksoa, kun viimeinen - viimeinen - viimeinen kutsu kuulutetaan varoittamaan seurakuntaa heräämään. Käynnissä oleva luopumus kasvaa joka päivä suuremmaksi. Pahinta on, että yhä harvempi tunnustava uskova ymmärtää, mitä on tapahtumassa. Vaikuttaa siltä, että he nukkuvat. Yhä useammat pastorit ovat enemmän huolissaan omaisuudesta, vallasta ja maineesta, kuin ihmisistä. Vaikka monien pitäisi tehdä parannusta synneistään, he kuluttavat maanpäällistä aikaansa peitellessään syntejään suojellakseen sitä, mitä pitävät perintöosanaan. Toiset ovat kaataneet kaiken energiansa ja keskittymisensä yrityksiin "palauttaa" Amerikka (tai Suomi, suom. huom.) kristilliseksi kansaksi, väittäen, että meidän tulisi palata takaisin kristillisille juurillemme ja vallata maamme Jeesukselle. Vaikka Amerikan historiassa on ollut paljon kristittyjä, jotka ovat palvelleet Häntä uskollisesti viimeisen kahdensadan vuoden aikana, on totuus kuitenkin, ettei mikään maa ole "kristitty". Raamattu kutsuu uskovia "muukalaisiksi ja pyhiinvaeltajiksi" (Hepr. 11:13; 1. Piet. 2:11). Ainoa ratkaisu ongelmiimme synnin suhteen on pelastus Jeesuksen Kristuksen ja ristin täytetyn työn kautta. Meidän kotimme ei ole maassa, vaan taivaassa. Joten, kun lihalliset tavoitteet häiritsevät valtaosaa kristityistä, he eivät kuule viimeistä kutsua.

Hiljattain lähetimme avoimen kirjeen kaikille pastoreille koettaen herätellä niitä, joiden tulisi ymmärtää paremmin. Kirje oli osoitettu kaikille pastoreille, vaikka valtaosa seurakunnista, joissa olen viime aikoina puhunut, ovat Calvary Chapel -liikkeeseen kuuluvia yhteisöjä. Minun nähdäkseni meillä ei ole paljoa aikaa ennen Jumalan tuomioiden lankeamista. Kun seurakuntaa kiinnostaa enemmän ihmisten tekemät agendat, kuin Jumalan, on seurakunta hyödytön. Jumala yksinkertaisesti nostaa toisia tekemään työt. Itse asiassa uskon, että olemme hyvin nopeasti lähestymässä aikaa, jolloin luopunut "seurakunta" yhdistyy maailmanuskonnoksi ja Jeesuksen Kristuksen todellisista uskovista koostuva ruumis pakotetaan syrjään, tai jopa maan alle vainon tähden.

Ne, jotka ovat seuranneet UTT:n työtä, tietävät, että olemme koettaneet varoittaa seurakuntaa viimeisten kahden vuosikymmenen ajan tuomiosta, joka on tulossa. Kirjoja ja kommentaareja on kirjoitettu. Esitelmiä on pidetty vuodesta 1990. Seuraavassa joitakin kirjoittamistamme kirjoista: New Wine Or Old Deception (Uusi viini vai vanha petos), When New Wine Makes a Man Divine (Kun uusi viini tekee ihmisen jumalalliseksi), New Wine and the Babylonian Vine (Uusi viini ja babylonialainen viini), When Marian Apparitions Plan to United the World Religions (Kun Maria-ilmestysten suunnitellaan yhdistävän maailman uskonnot), Another Jesus: The Eucharistic Christ and the New Evangelization (Toinen Jeesus: Eukaristinen Kristus ja uusi evankelisaatio) ja Faith Undone (Uskon nollaus).

En ainoastaan ilmaissut huoliani siitä suunnasta, johon seurakuntaa vietiin ainoastaan julkisesti, vaan kirjoitin henkilökohtaisia kirjeitä Calvary Chapel'in johtajille, joita nyt olemme julkistamassa, jotta maailma voi nähdä. Voit lukea joitakin näistä kirjeistä tästä: http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=5258.

Miksi teen tämän? Vastaus on hyvin yksinkertainen. Menneen vuoden aikana muutamat kollegani ovat syyttäneet minua henkisesti tasapainottomaksi ja kostonhaluiseksi, koska olen vain ilmaissut tosiasiat. Minulle on jopa sanottu, että olen pilkannut Pyhää Henkeä, koska olen kyseenalaistanut Calvary Chapel -liikkeen juuret. Tähän mennessä ilmeisesti kukaan ei ole uskaltanut tehdä sitä.

Samalla kun olen kuullut huhut ja nähnyt joitakin sähköposteista koskien edellä sanottua, esitän lausunnon uudelleen: Herra on johtanut minut varoittamaan siitä, mitä on tapahtumassa. Kukaan ei kuuntele. Olen tehnyt tämän Raamatun mukaan. Kun näet veljien etenevän luopumukseen, sinun täytyy varoittaa heitä ja sitten, jos varoituksesta ei välitetä, pese kätesi.

Lopuksi, en pelkää ketään ihmistä. Kunnioitan ja pelkään Jeesusta Kristusta ja Hänen Sanaansa.

Se hylkääminen ja iva, jota olemme saaneet monilta entisiltä kollegoilta, riittäisi sisällöksi kirjaan, jonka todennäköisesti kirjoitamme myöhemmin. Samalla, kun kieltäydyn lukemasta blogeja ja jopa uhkaavia sähköposteja, joita tulee minulle pastoreilta ja seurakunnanjohtajilta, joiden kanssa kerran jaoin yhteisen puhujalavan, on tullut aika minun puhua. Understand The Times'ia ei hiljennetä; me kerromme tosiasiat, maksoi se mitä tahansa. Syntiä ei voida salata.

Aivan kuten Jeremialle, meillekin on sanottu, että olemme hulluja ja käsketty pitämään suumme kiinni. Lue Jeremia 21.

Ennustus

Totuus voittaa aina. Kuten joku on sanonut, niin totuus aina ajaa valheen takaovesta ulos. Samalla, kun minulla ei ole mitään henkilökohtaista ajojahtia niitä vastaan, jotka keksivät valheita ja huhuja minusta, teen yhden viimeisen vetoomuksen niiden omilletunnoille, jotka tietävät paremmin.

On aika peljätä Jumalaa ja laittaa asiat kuntoon. Ette voi jatkaa lavertelua, että kaikki on kunnossa. On aika varoittaa Kristuksen ruumista koskien niitä päiviä, joita elämme. Teidän leirinne on täynnä hapatusta. Teidän syntinne löytävät teidät.

Älä anna pettää itseäsi; Jumalaa ei pilkata:

"Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää." (Gal. 6:7-8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com