Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lontoon olympialaisten terroriuhka todellinen – Kristittyjen vaino lisääntyy Amerikassa

Tässä tuorein viimeviikkoinen Cutting Edgen viikkokirje, jossa David Bay aluksi käsittelee uutista jonka mukaan tavallisesta raamattupiirien pitämisestä yksityiskodeissa voi joutua linnaan ja maksamaan sakkoja. Näin kävi eräälle amerikkalaispastorille Arizonassa äskettäin kun hänet tuomittiin 60 päiväksi vankilaan mukamas asemakaavarikkomuksen takia joka liittyy liikennettä vaarantavaan autojen pysäköintiin alueella. Illuminati-pelikortit ennustavat tämäntyyppisen fundamentalistikristittyjen vainon lisääntymistä Eliitin toimesta viimeisinä päivinä ennen Jeesuksen toista tulemusta. Toisessa uutiskirjeen osiossa David kertoo pari uutista jotka liittyvät Lontoon kesäolympialaisten 2012 terroriuhkaan kun viranomaiset seuraavat tarkasti äärimuslimien toimintaa olympialaisten pitopaikka-alueella. Tämä uutisointi voi itse asiassa olla valmistelua ns. valehyökkäykseen eli FalseFlagiin jonka Britannian turvallisuusjoukot suorittavat kansainvälisen Eliitin johdolla suurempaa tarkoitusperää varten ja sitten syyttävät iskuista uskonnollisia fanaatikkoja. Tästä valeiskusta on jo olemassa todisteita sillä Illuminati, joka aina etukäteen paljastaa katastrofeja piiloviesteillä mediassa, on esittänyt BBC:n kautta Britannian televisiossa v. 2008 TV-draamasarjan, jossa ennustetaan ydiniskua olympiastadionille Lontoon olympialaisten 2012 avajaispäiväksi. Lopussa David Bayn jutun jälkeen omassa kommentissani on linkkejä YouTube-sivuille, joissa on kattava selvitys kaikesta piiloviestinnästä näiden olympialaisten edellä sekä muuta profeetallisesti huomionarvoista tapahtuvaksi olympialaisten ajankohtana. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

---------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 10.7.2012

-------- This Weeks Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. Phoenixin kaupunki on pidättänyt saarnamiehen raamattututkistelujen pitämisestä kodissaan, antanut hänelle 12,000 dollarin sakot, ja tuominnut hänet vankilaan 60 päiväksi!

Aivan kuten tämä Illuminati-kortti havainnollistaa, aidot, Raamattu-uskovaiset kristityt ovat kohteena tässä Uudessa Järjestyksessä.

UUTISKATSAUS: ”Pastori menee vankilaan raamattupiirin isännöimisen vuoksi; aloittaa 60 päivän vankeustuomion tänään”, Global Christian Post, 9. heinäkuu 2012

”Michael Salman, pastori Phoenexista, jota sakotettiin ja tuomittiin vankilaan raamattututkistelujen järjestämisestä kodissaan, aloitti hänen 60 päivän vankilatuomionsa klo 10 aamupäivällä tänään.”

Samalla kun kaupungin viranomaiset järkkymättömästi totesivat että kysymys on julkisesta turvallisuudesta ja asianmukaisista kaavoitusluvista, pastori Salman kieltää että kysymys on tästä koskien hänen lähettämistään vankilaan.

”Salman, vihitty pappi ja hampurilaisravintolan omistaja, uskoo että hänet diskriminoitiin hänen kristillisen uskonsa takia. Hän sanoi että Phoenexin kaupunki luultavasti sallisi kokoontumisia pokerin tai jalkapallon peluuta varten, mutta ei sallisi niitä uskonnollisia tarkoitusperiä varten.” [Tuo nimi Phoenix viittaa pakanalliseen Egyptiin ja Feeniks-lintuun joka symbolisoi tuhkasta nousevaa vapaamuurarikristusta WW3:n jälkeen. Ei ihme että juuri tuossa kaupungissa on kristinuskon vastaisuutta nyt. Suom. huom.]

”’He ovat ryhtyneet ankariin toimenpiteisiin uskonnollisia aktiviteetteja ja uskonnonharjoitusta kohtaan’, Salman kertoi Fox News Radio’lle viime viikolla. ’He hyökkäävät sitä vastaan mitä minä kristittynä teen kotini yksityisyydessä’.”

”Pariskunta on julkaissut YouTube-videon näyttäen heidän kiinteistöään. Videossa, he väittävät että heidän kokouksensa eivät riko kaupunkikoodia yhtään enempää kuin naapurin kokoontumiset, joissa useita autoja sulki puistotien.”

Todellinen asianlaita on se, että Globaali Eliitti vihaa kaikkia uskonnollisia fanaatikkoja, erityisesti fundamentalistikristittyjä. Lähes 20 vuoden ajan nyt, kaupungit ovat yrittäneet käyttää asemakaavavaatimuksia lopettamaan kotipohjaiset raamattututkistelut. Kaksi vuotta sitten, Berit Kjos julkaisi artikkelin meidän verkkosivuilla koskien juuri tätä aihetta. Hänen artikkelinsa otsikko on, Global War on Christian Values – Part 1 – Unity in an Anti-Christian World? (Globaali sota kristillisiä arvoja vastaan – Osa 1 – Ykseys antikristillisessä maailmassa?)”

Me rohkaisemme sinua lukemaan tämän artikkelin perusteellisesti, mutta salli meidän lainata asiaankuuluvia poimintoja.

”On olemassa kasvavaa ja voimistuvaa hyökkäystä kristittyjä vastaan ympäri maailman … Meksiko, Marokko ja Ruotsi ovat kaikki sidoksissa kansainvälisiin lakeihin ja Yhdistyneiden Kansakuntien sekä sen monien haaraosastojen – käsittäen Sivilisaatioiden Allianssin (the Alliance of Civilizations (AOC)) – standardeihin. Tämä lausunto Allianssin webbisivustolta antaa meille vilauksen sen agendasta: ’Allianssi pyrkii muovaamaan kollektiivisen poliittisen tahdon ja mobilisoimaan yhteistä toimintaa institutionaalisilla ja kansalaisyhteiskunnan tasoilla voittaakseen ennakkoluulot, väärinkäsitykset ja jakautumisen jotka toimivat sellaista konsensusta vastaan. Ja se toivoo myötävaikuttavansa sulautuvaan globaaliin liikkeeseen joka… hylkää ekstremismin (ääriliikkeet) missä tahansa yhteiskunnassa.’ ”

Sen tähden, me olemme kohtaamassa antikristillisten asenteiden nousevan tulvan pohjautuen Yhdistyneiden Kansakuntien direktiiveihin jotka tähtäävät ”ekstremismin hylkäämisen missä tahansa yhteiskunnassa”.

Sinä ymmärrät, Illuminatin kätketty agenda on hyökätä äärimmäisyysliikkeitä vastaan missä tahansa uskonnossa; siksi, ”kristitty fundamentalisti” nähdään samassa räikeässä, epähyväksyttävässä valossa kuin ”islamistiradikaali”. Eliitin mielestä, jokainen uskonto voi poikia terroristeja. Joten, presidentit Clinton/Bush/Obama määrittelevät ”kotimaisen terroristin” henkilöksi joka fanaattisesti pitäytyy perustuslakiin ja/tai oikeuteen kantaa aseita ja/tai fundamentalistikristillisyyteen.

Sitten, Berit kertoi että Gilbertin kaupunki, Arizonassa, hyökkäsi kotiraamattupiirejä vastaan yhtälailla.

”Viimeisin hyökkäys kristinuskoa vastaan tapahtui Gilbertissä, Arizonassa:

”Kaupunki …on määrännyt seitsemän aikuisen ryhmän lopettamaan kokoontumiset raamattututkisteluja varten yksityiskodissa koska sellaiset kokoukset kielletään kaupungin asemakaavamerkintöjen taholta…..”

”Siellä ei ole ollut mitään valituksia koskien kokouksia, joita on vaihdeltu jäsenten kotien joukossa kunnes poliisiviranomainen kirjoitti kirjeen ja määräsi ryhmän ’lopettamaan kaikki uskonnolliset kokoukset…välittämättä niiden koosta, luonteesta tai lukumäärästä’. Kielto kumottiin sen jälkeen kun lakiasiaintiimi Alliance Defence Fund’ista (amerikkalainen uskonnonvapautta puolustava kristillinen palveluministeriö) osoitti että kaupungin toiminta oli perustuslainvastaista. Mutta tämä tapaus, kuten monet muutkin, muistuttavat meitä siitä että Perustuslain ensimmäistä lisäystä (the First Amendment) ollaan tulkitsemassa tavoilla jotka tekevät vapaudesta kasvavassa määrin hauraan.”

Kristityille on tullut aika tajuta että meidän uskomme ja meidän kelpoisuutemme palvoa julkisesti Jumalaa sekä meidän kelpoisuutemme tehdä julkisesti käännytystyötä ovat ennennäkemättömän hyökkäyksen alla. Täytyykö meidän joka päivä kokoontua salassa, kuten kiinalaiset pakotettiin tekemään kommunistidiktaattori, Mao Tse-tungin alaisuudessa? Jos tuo on Illuminatin suunnitelma, Eliitin olisi parempi olla varovainen. Kun Mao Tse-tung käynnisti kaikkien uskontojen vainon, käsittäen kristinuskon, ajaen kannattajia maan alle ja pakottaen salaisiin kokoontumisiin, vuosi oli 1950, ja siellä oli miljoona kastettua kiinalaista kristittyä, sijaiten tärkeissä kaupungeissa pitkin rannikkoa.

Vaino aiheutti enemmistön näistä kristityistä hajaantumaan sisämaahan, kauaksi rannikolta.

Vuonna 1981, kun Deng Xiaoping avasi Kiinan ulkomaailmalle ja hellitti hallinnon kontrollia kristinuskosta, ulkopuolinen maailma järkyttyi käsittääkseen että aitojen kristittyjen määrä oli yli 60 miljoonaa!

Läpi koko historian, kristillisen kirkon vaino on aina johtanut uskovien dramaattiseen kasvuun, ja tuo kasvu on hengellisesti puhdasta!

Mitä tuo vanha lause sanookaan? ”Marttyyrin veri on aina ollut kirkon siemen”!

Ennen kuin sinä pilkkaat ideaa siitä että verinen marttyyrius voisi tulla Amerikkaan, ole hyvä ja katso uudestaan Illuminati-korttia, yläpuolella, isoäidin käyttäessä veristä hakkuuveistä ”kaikkia fanaatikkoja” vastaan.

Mitä tämä symbolismi mahdollisesti voisi tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä että, ajankohtaan mennessä jolloin valtamedia on saanut päätökseensä keskivertokansalaisten valmentamisen uskomaan että fundamentalistikristityt ovat ”fanaatikkoja” jotka ansaitsevat kuoleman, niin jokainen amerikkalainen, käsittäen pienet vanhat isoäidit, tulevat tappamaan ”fanaatikkoja”.

Sitten, tietysti, hallinto tulee tappamaan kansalaisia, yhtälailla, kuten kortti oikealla osoittaa.

Kristittyjen tarvitsee tänä päivänä puhdistaa itsensä jotta he tulevat olemaan hengellisesti valmiita kohtaamaan marttyyriuden kun se aika lopulta saapuu. Ja, äläkä ajattele laiskasti että sinut tullaan pelastamaan tempauksen avulla etukäteen, koska 7-vuotinen vaivanaika ei ala ennen kuin Antikristus ”vahvistaa liiton (Covenant)” Israelin johtajien kanssa (Daniel 9:27).

Antikristus voisi olla maan päällä vuoden tai enemmän kunnes hän vahvistaa liiton (rauhansopimus 7-vuodeksi); tämä jättää runsaasti aikaa Eliitille aloittaa heidän kristittyjä koskevan vangitsemisen ja marttyyrikuolemaan saattamisen.

Oletko hengellisesti valmistautunut? Oletko jakanut aggressiivisesti evankeliumia läheistesi ja muiden, jotka ovat vaikutuspiirisi lähellä, kanssa? Jos olet epävarma siitä kuinka johdattaa joku henkilö Herran luokse, please lataa ja printtaa meidän pelastussivumme (Salvation Page), jota lukee nyt vuosittain yli 150,000 ihmistä maailmanlaajuisesti yhdeksällä eri kielellä. Sinä voit taittaa tämän pelastussivun, ja pitää sitä Raamattunasi kiireellistä käyttöä varten kun tilaisuus syntyy.

Kuuntele Jeesusta kun hän ilmaisi hengellisen työnteon kiireellisyyttä Isälle.

”Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä.” (Joh. 9:4)

Apostoli Paavali kehotti myös kristittyjä työskentelemään päivittäin Mestarille.

”Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.” (Room. 13:12)

Totisesti, hengellinen yö on tulossa; sen nimi on ”Uusi Maailmanjärjestys (NWO)”!


II. Kolmea brittimiestä kutsutaan oikeuteen vastaamaan syytteisiin terrori-iskun valmistelemisesta Lontoon olympialaisten aikana.

Jumala meitä auttakoon jos Illuminati toteuttaa iskun – erikoisesti ydiniskun – Lontoossa!

UUTISKATSAUS: ”Kolmen brittimiehen on määrä saapua oikeuteen terrorismin valmistelun takia”, Huffington Post, 10. heinäkuuta 2012

”Kolme miestä Keski-Englannista syytettyinä improvisoidun räjähdelaitteen rakentamisesta ja muiden valmisteluiden tekemisestä terrori-iskua varten passitettiin vankilaan tiistaina lontoolaisen tuomioistuimen kautta … Viranomaiset ovat sanoneet, ettei tapaus liity tuleviin Lontoon vuoden 2012 olympialaisiin.”

Minä tosiaankin toivon että tämä on asianlaita, koska suuret määrät ihmisiä ovat hyvin huolissaan siitä että Lontoon olympialaisiin saatettaisiin iskeä voimakkaalla terrorihyökkäyksellä, mahdollisesti jopa ydinaseen käytöllä.

Toisessa jutussa, syytetty terroristi uhmaa joitakin turvallisuusrajoituksia joita on nyt asetettu paikoilleen Lontoon olympialaisia varten.

UUTISKATSAUS: ”Olympiarikkomusta kantava terroriepäilty uhmaa rajoituksia liikkumisellaan”, The Telegraph, By Tom Whitehead, Security Editor, 9. heinäkuuta 2012

”Mies – nimeltään vain ”CF” – on väitetty al-Qaida militantti ja M15 uskoo hänen olevan aloitteleva itsemurhapommittaja … Alkuvuonna hänet asetettiin Terrorismin ehkäisyä ja tutkimustoimenpiteitä suorittavan yksikön (Terrorism Prevention and Investigation Measure (TPIM)) alaisuuteen, joka oli vaihtanut kontrollimääräykset uusiksi, vaatien häntä käyttämään elektronista transponderia (electronic tag), suunnitellen raportointitarpeet poliisille, ja rajoittaen hänen tietokoneiden ja Internetin käyttöä. Mutta viikonloppuna kävi ilmi että hänet on pidätetty määräyksen ehtojen rikkomisesta matkustettuaan Olympiapuiston (Olympic Park) läpi Sratfordissa metrolla viidesti huhti- ja toukokuun aikana tänä vuonna.”

Sinä voit nähdä että Britannian turvallisuusjoukot ovat hyvin huolissaan terroristihyökkäyksestä Lontoon olympialaisten aikaan.

Onko se mahdollista? Onko olemassa mitään syytä epäillä että sellaista iskua suunnitellaan? Kyllä, itse asiassa, on olemassa syitä olla huolestunut ja tapahtumien sarja jäljittyy Britannian televisioon!

UUTISKATSAUS: ”100,000 ihmisen odotetaan kuolevan Lontoon vuoden 2012 olympialaisissa johtuen ydinräjähdyksestä”, BBC TV, elokuu 2008, julkaistu YouTubessa

”Elokuussa 2008, the BBC lähetti draamasarjan nimeltä ’Spooks: Code 9’ (Erikoisjoukkue: Koodi 9) joka ennusti ydiniskua Lontoon olympiastadionille vuonna 2012.”

Kuolonuhrien lukumäärän ennustettiin olevan yli 100,000!

Oliko Illuminati paljastamassa sen tällejään jälleen kerran? Vuonna 2006, Cutting Edge julkaisi artikkelin jossa me huomautimme Globaalin Eliitin taipumuksesta ”sähköttää” sen aikomuksia vuosia ennen suunniteltua tapahtumaa joka todellakin tapahtuu. Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi meidän arkistoidun artikkelin, ”Hämmästyttävä paljastus: Nyt me tiedämme miksi Illuminati ’sähköttää’ heidän iskunsa: FEMA’n kolme ennustusta, elokuvissa ja TV-show’issa, esittäen juuri sen katastrofin jota he suunnittelevat”, NEWS2104.

Heti kun sinä luet meidän arkistoitua artikkelia, sinä tulet hämmästymään käsittääksesi että BBC lähetti ohjelmasarjan elokuussa 2008, missä he näyttivät terroristien suorittaman ydiniskun Lontoon olympialaisissa vuonna 2012! Voisiko tämä BBC-draama olla ”iskujen sähköttämistä” Lontoon olympialaisten edellä jotka on ajoitettu pidettäviksi 27. heinäkuuta – 12. elokuuta 2012?

Nyt tutkikaamme tätä Illuminatin korttipelin korttia nimeltä ”Combined Disasters”. Muista, Illuminati-korttipeli esiteltiin Steve Jackson Games -peliyhtiön toimesta vuoden 1995 alkupuolella.

Ensiksi, pane merkille että massiivinen kello, joka näytetään ylhäällä oikeassa yläkulmassa, on Big Ben Lontoossa. Siitä ei voi olla epäilystä. [Jotkut väittävät että kyseessä on Wako Clock Tower Tokiossa, ks. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread675301/pg1. Suom. huom.]

Toiseksi, huomaa että viisi ihmistä jotka juoksevat onnettomuutta pakoon on varustettu samoilla väreillä kuin olympiarenkaat, näytetty vasemmalla kuvassa. Lisäksi, nämä ihmiset edustavat mitä varmimmin viittä eri kansallisuutta. Tarkistakaamme viiden värillisen olympiarenkaan merkitys jotta sinä voit nähdä viisi maanosaa edustettuna.

”Viisi toisiinsa kytköksissä olevaa rengasta edustavat viittä maanosaa jotka on saatettu yhteen olympialiikkeen kautta, tai viittä pääuskontoa: Afrikka, Amerikat (Pohjois- ja Etelä-Amerikka yhdistetään), Aasia, Eurooppa ja Oseania. Kuten olympialaisten perustamiskirjassa (Olympic Charter) sanotaan, viiden renkaan symboli ’edustaa viiden maanosan liittoa ja urheilijoiden kohtaamista kaikkialta maailmasta olympialaisissa’. Olympialaisten symboli muodostuu viidestä toisiinsa kytkeytyvästä renkaasta, väreiltään sininen, keltainen, musta, vihreä, ja punainen valkoisella kentällä. Renkaiden värit kuvaavat maiden lippuja jotka osallistuvat olympialaisiin. Jokaisen osallistuvan maan lippu olympialaisissa sisältyy yhteen noista väreistä.” (Wiki Answers)

Todistusaineisto siitä että sekä Illuminatin korttipeli ja BBC:n TV-sarja, ’Spooks: Code 9’, paljastavat merkittävän terroritapahtuman Lontoon olympialaisten 2012 aikana näyttää vahvasti seikkaperäiseltä. Sellaisesta ei kerta kaikkiaan voi olla varma.

Aika jota Big Benin kello näyttää tuolla katastrofihetkellä on 11:12. Voisiko tämä olla katastrofin suunniteltu ajankohta?

Me emme voi olla varmoja vasta kun ja jos katastrofi iskee. Kuitenkin, laskeuma kaikkialla maailmassa olisi uskomaton.

* Britannian hallitus voisi kumota vaaleilla valitut virkailijat, saattamaan voimaan diktatuurin kunnes ”rauhan viholliset” on kukistettu.

* Poikkeustila (Martial Law) saatettaisiin määrätä muissa maissa yhtä hyvin.

* Osakemarkkinat kuohuisivat ja uhkaisivat romahtaa, erityisesti jos kuolonuhrien lukumäärä on niinkin korkea kuin 100,000.

Samalla kun suunnitellun terrori-iskun mahdollisuus Lontoon olympialaisia vastaan tuntuu vahvalta, meidän täytyy huomauttaa että jotkut teot, joita on näytetty Illuminatin korttipelissä, eivät ole tapahtuneet. Kuitenkin, meidän pitää valmistautua mahdollisuuteen että Eliitillä on terroristihyökkäys suunniteltuna Lontoon olympialaisten kuluessa heinä-elokuussa tänä vuonna.

--------------------------------


Suomentajan kommentti: Lontoon olympialaisten mahdollisesta FalseFlag -iskusta on paljon juttua YouTube-kanavilla. Suosittelen erityisesti tutustumaan julkaisijan, http://www.youtube.com/user/TheTruthIsFromGod3, tuottamiin videoihin. Tutkistelun voi aloittaa 10-osaisesta videojulkaisusta, joka osoittaa että illut ovat harrastaneet paljon piiloviestintää viimeaikoina elokuvissa, mainoksissa, TV-uutislähetyksissä, TV-dokumenteissa, musiikkivideoissa & laulujen sanoituksissa, sanomalehdissä, videopeleissä, sarjakuvissa jne. Se on jotain mielen ennakoivaa ohjelmointia.

Lataajan esittely: This new documentary (Duration: 1h45) released on 6/21/12 contains new unique and exclusive proofs which definitely confirm that there will be a false flag terrorist attack during the 2012 London Olympics.

http://www.youtube.com/watch?v=1mUDLoJ5Ink (☢☢☢ NEW ☢☢☢ Illuminati Olympics False Flag Confirmed part 1 of 10)

Tässä jatkoa edelliseen käsittäen 17-osaisen videojulkaisun:

http://www.youtube.com/watch?list=PL1D6193D041837A3C&v=kzvg84kCyo4&index=0&feature=iv&src_vid=1mUDLoJ5Ink&annotation_id=annotation_559449 (London Olympic New 9/11 False Flag (MIND BLOWING EVIDENCE) part 1 of 17)

Tässä eräs mielenkiintoinen kommentti:

”07/10/12 Israel President Shimon Peres cancels trip to London Olympics, main headline for leading Jewish newspaper.
"President Shimon Peres on Tuesday cancelled his trip to London for the opening of the Olympic Games..."
Somethings going down!!”

Lontoon olympialaisten avajaispäivän aikoihin liittyy paljon profeetallista asiaa ja kirjoitin vieraskirjaani 14.7.2012 seuraavaa:

Juutalaisille traaginen Temppelin hävittämisen muistopäivä eli Tisha B'Av alkaa Lontoon olympialaisten avajaisia 27.7.2012 seuraavana päivänä. Paljon spekuloitu FalseFlag saattaa tapahtua juuri tuolloin joka voi olla lähtölaukaus 3. maailmansodalle ja Damaskon tuholle. Israel kokee jotain kammottavaa.

http://www.youtube.com/watch?v=3gsarTe6Nmc

Juutalainen 113-vuotias rabbi ennusti v. 2006 vähän ennen kuolemaansa että Messias tulee Av-kuussa juutalaisena vuonna 5772. Av-kuu alkaa tänä vuonna 20.7.2012. Tämä tulemus voidaan nähdä myös raamattukoodeista jotka paljastavat Sanaan kätketyistä tasoista löytyvän juuri tuon ajankohdan ja Messias-nimen.

http://www.youtube.com/watch?v=dTbb7tCL70Q

-------------------------

Joten jäämme odottamaan mitä tuleman pitää. Herran paluun odottajille tämä on joka tapauksessa hyvin mielenkiintoista aikaa kun Raamatun profetioiden lopputapahtumat lähestyvät kovaa vauhtia.

"Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä." (Luuk. 21:28)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com