Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Syyrian hallinnon romahtaminen lähellä, sen kemialliset ja biologiset aseet ovat tekosyy länsivalloille sotilaallista väliintuloa varten – Tärkeimmät mormoniperheet kokoontumassa Mitt Romneyn taakse ennen syksyn vaaleja

Tässä profeetallista asiaa Cutting Edgen tuoreimmassa viikkokirjeessä ja uusimman uutishälytyskirjeen ensimmäisessä osiossa, jotka käsittelevät David Bayn johdolla Syyrian yhä kärjistynyttä tilannetta ja Mitt Romneyn perhesiteitä alkuaikojen mormoneihin Yhdysvalloissa 1800-luvulla. Nyt on tullut ilmi että Romney on oikea ”mormoniaatelinen” jonka veren perintö jo oikeuttaa hänet mormonien kuninkaaksi ja Valkoiseen Taloon. Tärkeimmät mormoniperheet ovatkin kokoontuneet yhteen tukeakseen Romneyta. David varoittaa jenkkikristittyjä äänestämästä kumpaakaan USA:n presidentinvaalien ehdokasta syksyn vaaleissa. Syyriassa Assadin hallinto on romahtamispisteessä tuoreen hallinnon ytimeen kohdistuneen pommi-iskun ja lisääntyneiden armeijan sotilaiden loikkausten vuoksi. Kapinalliset ovat tiivistäneet rivejään ja Assadin vaimo lienee paennut Venäjälle joka on merkki lähestyvästä tappiosta. Syyrian kemiallisten aseiden uhkasta David mainitsee että länsivallat saattavat käyttää sitä verukkeena sotilaalliselle väliintulolle toitottamalla että joukkotuhoaseet voisivat joutua vääriin käsiin Assadin kaatuessa. Vanha VT:n profetia Damaskon tuhosta (Jes. 17:1) voi toteutua jos Assad tappion jo häämöttäessä hyökkää Israeliin. Viikkokirjeen ja uutishälytyksen osion suomensi: Olli R.

-------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 17.7.2012

-------- This Weeks Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


Trailer

I. Länsivallat ovat nostattamassa kemiallisten joukkotuhoaseiden uhkaa oikeuttaakseen sotilaallisen väliintulon Syyriassa.

Skenaario joka on kehittymässä jatkaa rinnastumistaan Libyan ja/tai Irakin vastaaviin. Kun jokin käsikirjoitus toimii, käytä sitä uudestaan!

UUTISKATSAUS: ”Syyrian romahtaminen voisi olla kemiallisten aseiden painajainen”, Wired Magazine, Danger Room, 16. heinäkuuta 2012

”Mikä voisi olla pahempaa kuin vallasta sekaisin oleva diktaattori joukkotuhoaseineen? Vallanhimoinen hullu joka saattaa olla hukkaamassa ne.”

Pane merkille että Assadia kuvataan tässä artikkelissa ”vallasta sekaisin olevana diktaattorina (power-mad dictator)”. Tämäntyyppistä leimaa sovellettiin Saddam Husseiniin 13 kuukauden aikana ennen Bushin invaasiota. Itse asiassa, eräs artikkeli totesi että Saddam oli lastannut vanhan konttilaivan joukkotuhoaseilla ja kierteli ympäriinsä Persianlahdella, valmiina laukaisemaan ohjukset viipymättä. Kuukausia myöhemmin, me saimme tietää että tämä tarina oli valhetta jonka loi presidentti Bushin erikoissuunnittelutoimisto (Office of Special Plans). Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi meidän Headline News -artikkelit, julkaistu vuonna 2004, paljastaen Bush/Cheneyn massiivisen propagandakampanjan korkeuden ja syvyyden perustellakseen Irakin invaasion amerikkalaisille.

NEWS1890”BUSH/BLAIR -PUOLUSTUS IRAKIN INVAASIOLLE: NYT OSOITETTU SISÄLTÄVÄN VALHEITA, VÄÄRISTELYJÄ, LIIOITTELUJA!” Part 1 of 2”CIA sanoi että Saddam Hussein ei aiheuttanut ’minkäänlaista välitöntä uhkaa’ kuukausina ennen viime vuoden invaasiota” [George Tenet, Keskustiedustelupalvelun (CIA) johtaja]

NEWS1890b”BUSH/BLAIR -PUOLUSTUS IRAKIN INVAASIOLLE: NYT OSOITETTU SISÄLTÄVÄN VALHEITA, VÄÄRISTELYJÄ, LIIOITTELUJA!” Part 2 of 2”Savuava ase -todistusaineisto!”

Amerikan presidentti ja hänen eurooppalaiset liittolaiset vehkeilivät Saddam Husseinia vastaan vuosina 2003-2003 luodakseen väärän pelon Irakin joukkotuhoasekapasiteetista ja hänen halukkuudestaan käyttää sitä naapureitaan vastaan; tänä päivänä, toisenlainen Amerikan presidentti ”vastakkaisesta” puolueesta soveltaa samanlaista pelottelutaktiikkaa oikeuttaakseen Lännen sotilaallisen Syyria-invaasion.

Palatkaamme meidän esille ottamaan uutisjuttuumme.

”Kuinka paha tilanne on? Aikaisemmin tänä vuonna Pentagonista nousi esiin raportteja että se saattaisi vaatia jopa 75,000 miehen joukot käsittelemään Syyrian laitonta asearsenaalia. Ja tuo on yksi hyvistä skenaarioista. Viimeisten muutaman päivän avoimen lähdetiedon raportit osoittivat että Assadin hallinto on siirtämässä Syyrian kemiallisia aseita niiden varastointipaikoista. Tämä on antanut polttoainetta spekulaatiolle niiden mahdollisesta käytöstä kapinallisjoukkoja vastaan ja ruokkivat pelkoja niiden nopeasta alueellisesta leviämisestä.”

Huomaa että uutisjuttu jota edellä siteerataan, on CNN News’in, joka on tunnetusti Illuminatin takataskussa, tuottama. CNN’n raportit ovat suurimmaksi osaksi propagandaa jonka Eliitti haluaa meidän uskovan, ei todellisia uutisia. Juuri nyt, Eliitti haluaa jokaisen olevan niin peloissaan Syyrian potentiaalista tulittaa sen kemiallisilla aseilla Lähi-idän naapureitaan että me tulemme sallimaan länsivaltojen pistää saappaat maaperälle ja meidän lentokoneemme ilmaan.

Propagandauhkaus keskittyy siihen mitä Syyria ”saattaisi tehdä” sen asevarastolla; seikka mikä sopivasti puuttuu tästä skenaariosta, on se, mitä Syyrian johtajat todennäköisesti tekevät heidän joukkotuhoaseillaan. Läntinen media yrittää vakuuttaa meitä niin että, vain koska Syyria omistaa näitä aseita, se luultavasti käyttää niitä tai sallii niiden joutuvan terroristien käsiin. Historia ei tue tätä johtopäätöstä lainkaan; jokainen valtio joka omistaa joukkotuhoaseita suojelee näitä aseita erikoisjoukkojen avulla jotka on koulutettu vartioimaan niitä niin hyvin kaikkina aikoina että, vaikkakin keskuskomennon (Central Command) valta kukistuu, joukkotuhoaseiden varastot pysyvät turvassa.

Tämä seuraava uutiskappale lopulta paljastaa länsivaltojen todellisen agendan.

”Ilmaiskujen lisäksi, Syyrian joukkotuhoaseiden pitkäaikainen eliminointi edellyttää maaoperaatioon sitoutumista.”

Muista, ongelma Syyrian presidentti Assadin suhteen EI ole hänen joukkotuhoaseensa, eikä se ole hänen kohtelunsa kansaansa vastaan. Länsivalloilla on kova ongelma Assadin suhteen koska hän on juurtunut diktaattori vastustaen vaatimusta luovuttaa Syyrian kansallinen suvereniteetti tulevalle alueelliselle hallinnolle #7 Rooman Klubin suunnitelmasta. Lue kaikki yksityiskohdat seuraavista kahdesta uutisartikkelista:

NEWS1833”Maailma on tulessa ’ei-integroituneessa aukossa’”

NEWS2436”Sodan liekit nielaisevat nyt Afrikan/Lähi-idän kansakuntia muodostaen profeetallisen supervaltion #7”

Illuminati on parhaillaan uudelleenorganisoimassa kaikkia maailman kansakuntia täsmälleen 10 supervaltioksi aivan kuten Danielin kirjan luku 7:7-8 kertoo ennalta. Muodostaakseen alueelliset hallinnot #7 ja #8, Eliitti käyttää edustajiaan käymään näitä taisteluja, heikentämään ja sitten kukistamaan vahvoja johtajia jotka vastustavat heidän kansallisen suvereniteettinsa menettämistä.

Sen tähden, nämä ”arabikevät” -kampanjat on pantu alulle Lännen tiedustelupalvelujen täydellä taustatuella. Näiden valtuutussotien tärkein teema on se, että näiden diktaattorien täytyy mennä koska he kohtelevat väärin heidän omaa kansaansa ja ovat uhka heidän alueellisille hallinnoille.

Hyvä uutinen on se, että tärkeimpiä lopunajan profetioita ollaan toteuttamassa sinun päivittäisissä uutisissasi (Daily News)!


II. Tärkeimmät mormoniperheet ovat ryhmittymässä Mitt Romneyn taakse.

Nämä mormonikannattajat voisivat olla lista tulevista suurlähettiläistä ja kabinetin jäsenistä.

UUTISKATSAUS: ”Mormonien ensimmäiset perheet kokoontuvat yhteen Romneyn taakse”, The New York Times, 16. heinäkuuta 2012

”1800-luvun puolivälissä, vastamuuttaneet perheet kaikkialta Yhdysvalloista ja Euroopasta kokoontuivat kasvavassa Nauvoo’n mormonikaupungissa, Illinoisissa, avustaakseen heidän profeettaansa, Joseph Smith’iä, rakentamaan uuden Jerusalemin. Pian mormonivastaisten naapurien, jotka tappoivat Mr. Smith’in ja hänen veljensä Hyrum’in, häätämänä, he vaelsivat jalan länteen päin ja hevosen selässä, ollen intiaanien, koleran ja jopa yhdysvaltalaisten sotajoukkojen jahtaamina ennen asettumistaan turvallisesti yhteen Utahissa.”

”Nyt, enemmän kuin 150 vuotta myöhemmin, noiden mormonismin ensimmäisten perheiden jälkeläiset liittyvät yhteen uudessa ponnistuksessa: luovuttaakseen Valkoisen Talon Mitt Romneylle, jonka iso-iso-isoisä Miles Romney asettui monien heidän esi-isiensä rinnalla Nauvoo’hon vuonna 1841 ja liittyi heidän kiemurtelevaan vaellukseensa.”

Pane merkille että Mitt Romneyta pidetään osana aidosta ”siniverisestä” mormoniaktiivista joka kulki Joseph Smith’in kanssa aivan alusta asti! Mitt ei ole mahtava kirkon sisällä ainoastaan johtuen hänen uskomattomasta varallisuudestaan, vaan koska hän on korkealle rankattu temppelipappi, hän on mahtava johtuen hänen perhesiteistään.

”Nämä perheet –Marriotts’it, Rollinses’it, Gardners’it ja muut – ovat muodostaneet taloudellisen suojavallin ja turvaverkon Mr. Romneylle jokaisessa tärkeässä vaiheessa hänen poliittisella urallaan… he ovat olleet siellä avatakseen ovia, hankkiakseen siemenrahaa ja kootakseen kannatusta.”

Kuitenkin, Romneyn kannatus on laajenemassa dramaattisesti.

”Niin kuin hänen kansallinen rahoitusjohtaja Spencer Zwick, joka on mormoni, sanoi, ’Me olemme nyt asettamassa alkuun meidän katolista koalitiota Romneyta varten; meillä on juutalainen varainkeruujohtaja – ainoa keino, jolla kampanja tuo tulosta, on se, että jos sinulla on tuntumaa useisiin erilaisiin ryhmiin.’”

Kuten me huomautimme viime viikolla, evankeliset kristityt ovat nyt perääntymässä Romneyn kannattajiksi joukoittain. Itse asiassa, tilanne on mennyt niin vakavaksi, että me olemme juuri julkaisseet uuden DVD’n Bill Schnoebelen’iltä, kuvattu yläpuolella, otsikolla ”The Throne of Fools (Narrien valtaistuin)”.

Schnoebelen vakuuttelee aktiivisesti että ainoa toimi johon aidot kristityt voivat ryhtyä, on käyttää meidän oikeuttamme hylätä molemmat ehdokkaat (Obama ja Romney) jotka Illuminati on antanut meille. Meidän äänemme pitäisi olla ”ei kumpikaan ylhäällä olevista”! Tämä DVD saattaa olla yksi tärkeimmistä joka on koskaan tullut kristillisille vähittäismarkkinoille. Jos sinulla on ketä tahansa ystäviä, läheisiä, tai työtovereita jotka ajattelevat että Romney edustaa ”pienempää kahdesta pahasta”, sinä tarvitset tämän videon ja sinun tarvitsee saada se muillekin. [Amerikan pressanvaaleissa on lähes täsmälleen sama tilanne kuin oli Suomen tämän vuoden presidentinvaaleissa, joissa jotkut kristityt valitsivat ”pienemmän pahan” eli Sauli Niinistön, homoedustaja Pekka Haaviston sijaan joka rinnastuu homomieliseen Barack Obamaan. Mitt Romney on samalla tavalla rikas kuin Sauli Niinistö (huom. arvopaperisalkku) ja oikeistolainen kandidaatti. Romney on ”Amerikan Niinistö” myöskin uskonnollisesti. Suom. huom.]

Cutting Edge on julkaissut artikkelin koskien tätä aihetta: NEWS2474, ”Olemmeko TODELLAKIN kasvotusten valinnan ”pienempi kahdesta pahasta” kanssa?” – Alaotsikko – Kuinka Jeesus olisi äänestänyt? Kumpaa puoluetta hän olisi pitänyt ”pienempänä kahdesta pahasta”? Fariseusta vai saddukeusta; demokraattia vai republikaania; Obamaa vai Romneyta; Baphometia vai Baalia?



News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Thursday, July 19, 2012


Trailer

I. Juurtunut Syyrian diktaattori, presidentti Assad, näyttää olevan lähes kukistunut.

Hänen vaimonsa on paennut Venäjälle, hänet on kuulemma pakotettu poistumaan päämajastaan Damaskoksessa, ja hänen armeijansa on epäjärjestyksessä.

UUTISKATSAUS: ”Väkivalta eskaloituu Damaskoksessa sen jälkeen kun kapinallisten pommitus tappaa 3 Assadin avustajaa”, The Washington Post, 19. heinäkuuta 2012

”Hallinnon joukkojen kerrottiin tulittaneen useita Damaskoksen kaupunginosia torstaina, päivä pommituksesta joka tappoi kolme vanhempaa sotilashahmoa tuoden verenvuodatuksen joka on nielaissut Syyrian presidentti Bashar al-Assadin hallinnon ytimeen saakka. Räjähdys, joka kohdistui huipputurvallisuuspäälliköiden aamupäiväiseen tapaamiseen joita on syytetty Syyrian 16-kuukautisen kansannousun murskaamisesta, näytti olleen huolellisesti suunniteltu ja toteutettu, vihjaten että kapinalliset ovat onnistuneet soluttautumaan Assadin turvallisuuselimiin tavoilla jotka kyseenalaistavat hänen hallintonsa kyvyn selviytyä.”

Sodan ja sisäisen kuohunnan aikana, on aina vaarallista keskittää joukkoa huipputason virkailijoita yhteen huoneeseen, mutta tuo on sitä mitä ilmeisesti tapahtui.

”Hyökkäys näytti osoittavan ratkaisevaa hetkeä kapinassa, ensimmäinen kerta kun hallinnon tiukasti kontrolloidulle ja kiivaasti lojaalille sisäpiirille on annettu kolaus siitä lähtien kun syyrialaiset ensimmäistä kertaa menivät kaduille vaatimaan uudistuksia maaliskuussa 2011 ja sitten myöhemmin ottivat aseet esille.”

Keitä tapettiin ja miksi he olivat merkittäviä?

* ”Assef Shafkat, presidentin lanko, joka oli laajalti pelätty yhtenä brutaalien taktiikoiden päätoimeenpanijana joita on käytetty yrityksessä tukahduttaa levottomuudet.”

* ”Dawoud Rajha, puolustusministeri ja varapääministeri”

* ”Hassan Turkmani, kriisinhallinnan johtaja”

[Lisäksi neljäntenä merkittävänä hahmona kuoli jälkikäteen vammoihinsa Syyrian turvallisuuspäällikkö Hisham Ikhtiar joka oli yksi tärkeimmistä kansannousun tukahduttajista, ks. http://yle.fi/uutiset/syyrian_turvallisuuspaallikko_kuoli_pommi-iskussa_saamiinsa_vammoihin/6224606. Suom. huom.]

Huhuja alkoi välittömästi lentää että Assad itse oli saanut surmansa, ja sitten toinen huhu osui siihen että Assad oli paennut ja lentänyt salaiseen paikkaan helikopterilla. Vaikutelma oli se että Syyrian hallinto olisi purkautumassa.

” ’Tämä on tilanne joka on nopeasti kiertymässä ulos kontrollista’, puolustusministeri Leon E. Panetta sanoi Pentagonin uutisselonteossa.”

” ’Juuri nyt me olemme käännekohdassa. Hallinto saattaisi kyetä hillitsemään sitä tai asiat voisivat purkautua täysin’, sanoi Amr al-Azm, historian professori Ohion Shawnee State -yliopistossa joka on aktiivijäsen Syyrian oppositiossa.”

Jos Assadin vaimo on paennut maasta, suunnaten ystävälliseen Venäjään, sitten hänen aviomiehensä hallituskausi häikäilemättömänä diktaattorina on ohi.

UUTISKATSAUS: ”Assadin lumoava brittiläissyntyinen vaimo ’pakenee Venäjälle’ diktaattorin kenraalien salamurhan jälkeen kun Damaskosta ravistellaan tuoreella taistelulla”, Mail Online, 19. heinäkuuta 2012

”Syyrian vaikeuksissa olevan presidentin Bashar al-Assadin brittiläissyntyinen vaimo on paennut Venäjälle sen jälkeen kun kapinalliset tappoivat kolme hänen huipputurvallisuusjohtajaa tuhoisassa itsemurhapommi-iskussa…”

Tavallisesti, yksi hallinnon lähestyvän romahduksen merkeistä on se, että piiritetty diktaattori yrittää pelastaa hänen perheensä lennättämällä heidät pois maasta.

Missä on Assad?

”Huhuja Asma Assadin lähdöstä pyöri ympäri pääkaupunki Damaskosta tuntien sisällä räjähdyksestä… Presidentin itsensä uskottiin olevan Latakian rannikkokaupungissa, osoittaen reaktion eiliseen iskuun kun väkivalta kapinallisten ja hallitusmielisten joukkojen välillä voimistui pääkaupungissa.”

Ovatko tapahtumat saavuttaneet ”vaiheen josta ei ole paluuta” tässä orkestroidussa yrityksessä kukistaa vielä yksi juurtunut diktaattori Pohjois-Afrikassa/Lähi-idän alueella? (Lue kaikki yksityiskohdat strategiasta jota ollaan seuraamassa, artikkelistamme, ”Pentagonin uusi kartta”, NEWS2436)

”Tänään oli merkkejä siitä että 16-kuukautinen kansannousu oli saavuttanut potentiaalisesti ratkaisevan vaiheen, kapinallissalamurhaajien päästessä Assadin sisäpiiriin ensimmäistä kertaa ja sotilaiden ilmeisesti loikatessa sankoin joukoin. Enemmän kuin 200 ihmistä, enimmäkseen siviilejä, sai surmansa väkivaltaisuuksissa halki maan eilen, käsittäen 38 ihmistä Damaskoksessa missä aseistetut kapinalliset ovat puristamassa suurhyökkäykseen…” [Sotilaiden loikkaukset ovat jatkuneet, ks. http://yle.fi/uutiset/loikkaukset_syyrian_armeijasta_jatkuvat/6225472. Suom. huom.]

Pahaenteinen uhkakuva että Syyrian viranomaiset käyttävät joitakin joukkotuhoaseiden ammuksia yrityksessä pelastaa hallinto nosti rumaa päätään.

”Leon Panetta, USA:n puolustusministeri, varoitti Assadin hallintoa että se olisi vastuussa mistä tahansa mitä tapahtuisi maan kemiallisille aseille. Hän sanoi: ’Se mitä me saatamme olla todistamaisillaan, on raskaasti aseistetun Lähi-idän valtion romahtaminen jolla on suunnattomat varastot tavanomaisia ja kemiallisia aseita.’”

Heidän joukkotuhoaseiden käyttäminen epätoivoisessa yrityksessä torjua tappio on hyvin mahdollista, tässä nimenomaisessa tapauksessa. Sinä ymmärrät, Damaskoa koskee profetia jossa sen yllä häälyy uhkaavasti tarumaisen kuuloinen ”Damokleen miekka”, miekka, joka roikkuu mahdollisen uhrinsa yllä yhden ainoan langan varassa. Mikä on tämä profetia?

”Surullinen, inspiroitu ennustus (kuorma kannettavaksi) koskien Damaskoa, Syyrian pääkaupunkia… Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” (Jesaja 17:1, Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Jos presidentti Assad yrittää käynnistää hyökkäyksen Israeliin juuri kun hänen hallintonsa on romahtamassa, Israel tulee iskemään takaisin lujaa. Se on jo varoittanut että sen maalitaulu tulee olemaan Damaskos. Olemmeko me todistamaisillamme vielä yhtä tapausta aikakauden lopun profetioiden täyttymisestä päivittäisissä uutisissamme (Daily News)?

[Israelin puolustusministeri Ehud Barakin mukaan Assadin kaatuminen on lähempänä kuin koskaan. Lue perjantain (20.7.2012) uutinen israelilaisesta verkkolehdestä jossa myös torjutaan viimeaikaiset huhut Assadin antautumisesta ”sivistyneellä tavalla”: http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/158085#.UAqSybTcORY. Lisäksi Assad on uhannut käyttää kemiallisia ja biologisia aseita kapinallisia ja muita Lähi-idän kohteita vastaan tuoreeltaan: http://debka.com/newsupdatepopup/1745/. Suom. huom.]


Lisäys 22.7.2012:

Israelin puolustusministeri komensi sotavoimat varautumaan hyökkäykseen Syyriaa vastaan: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=4483

Loikannut kenraali: Syyria saattaa käyttää kemiallisia aseitaan

http://www.hs.fi/ulkomaat/Loikannut+kenraali+Syyria+saattaa+k%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4+kemiallisia+aseitaan/a1305585321957?ref=tf_iHSisboksi630

Katso myös: http://www.timesofisrael.com/obama-administration-sends-cia-officers-to-find-biological-and-chemical-weapons-in-syria/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com