Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Venäjän ydinasejoukot korkeaan hälytysvalmiuteen USA:n toimien johdosta Venäjän raja-alueilla – Kolmas maailmansota lähellä!

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean ajankohtainen uutisartikkeli jossa paljastetaan hyvin räjähdysherkkä tilanne suurvaltojen, Venäjä ja USA, kesken joiden yhteistoiminta on koko ajan vähentymässä. USA on viimeaikoina ärsyttänyt Venäjää toimillaan Turkin ja Iranin suunnassa. Lisäksi ennestään maiden välejä on hiertänyt NATO:n ohjustorjuntahanke Venäjän rajojen läheisyydessä ja aseistettujen al-Qaidaan ja CIA:han sidoksissa olevien islamistiterroristien hyökkäykset Venäjän maaperällä. Tämä kaikki alkaa olla liikaa presidentti Putinille ja Venäjä onkin ilmoittanut ennaltaehkäisevistä toimista Länttä vastaan tilanteen kärjistyessä. Sanalliset uhkailut venäläisten sotilashenkilöiden taholta saattavat muuttua todellisuudeksi. Venäjä keskittää voimaa eteläisille rajoilleen ja ydinasejoukkoja valmistellaan USA:n mahdollista Iran-invaasiota varten ja kuvaan liittyy myös Syyria. Tulossa lienee Raamatunkin ennustama Kolmas maailmansota ja Damaskon hävitys (Ilm. 3:10; Jes. 17:1). Uutisartikkelin suomensi: Olli R.

---------------------------------------------------



World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."  


October 22, 2012

Venäjän ydinasejoukot määrätty “korkeaan hälytysvalmiuteen” USA:sta johtuvien sotapelkojen takia

By: Sorcha Faal, ja kuten raportoitiin hänen (her) läntisille tilaajille


 

Puolustusministeri Anatoly Serdyukov antoi tänään tuiman raportin joka lausuu että kaikki Venäjän ydinasejoukot ja ilmakuljetusjoukot (VDV) on määrätty presidentti Putinin toimesta laajentamaan niiden täyttä taisteluvalmiustilaansa jonka entinen presidentti Medvedev asetti voimaan viime marraskuussa (2011) [katso video tästä] vastavoimana NATO:n ohjuspuolustusjärjestelmälle.

Tämän raportin mukaan, Putin antoi tämän tavallisesta poikkeavan määräyksen valvoessaan Venäjän laajinta testiä sen ydinaseilla tänä menneenä viikonloppuna lähtien Neuvostoliiton romahduksesta vuonna 1991.

Sisällytettynä Putinin määräykseen, tämä raportti sanoo, oli Venäjän suuresti pelättyjen Pantsir-S-400 ohjus- ja tykistöjärjestelmien välitön käyttöönotto, yhtä hyvin kuin kehittyneen radiolaitteiston, slaavien emämaan (Motherland) eteläisille raja-alueille lähelle Turkin ja Iranin rajaa.

Pantsir-S-400 on seuraavan sukupolven ilmapuolustusasejärjestelmä joka kykenee ampumaan kolmenlaisia ohjustyyppejä. Järjestelmä kehitettiin pysäyttämään ja tuhoamaan häirintälentokoneita, tutkakoneita, tiedustelukoneita, strategisia lentotukialuksia, risteilyohjuksia ja keskikantaman ballistisia ohjuksia ja aikataulutettiin aikaisemmin käyttöönotettavaksi tämän vuoden loppuun mennessä.

Järisyttävässä liikkeessä joka edelsi välittömästi tätä tuimaa käskyä, Putin ilmoitti Obaman hallinnolle lokakuun 10:ntenä, ettei maa enää osallistuisi Uhkia vähentävän Nunn-Lugar -toimintaohjelman (Nunn-Lugar Cooperative Threat Reduction) kumppanuuteen Yhdysvaltojen kanssa kun nykyinen sopimus raukeaa ensi kesäkuussa.

Tankkaamassa Putinin vihaa Yhdysvaltoja kohtaan, tämä raportti jatkaa, oli näyttö joka paljastui näiden menneiden viikkojen kuluessa Pohjois-Kaukasusta koskevan massiivisen turvallisuusratsian avulla Venäjän armeijan ja poliisivoimien toimesta jotka tuhosivat 90 militanttien tukikohtaa ja tappoivat ainakin 49 terroristia osoittaen heidän olevan linkitettyjä CIA:n tukemiin al-Qaida -terroristiryhmiin.

Se mitä ei kerrota Amerikan kansalle al-Qaidasta, on se, että sitä rahoitettiin CIA:n toimesta Kylmän sodan aikana jolloin he antoivat tälle terroristiryhmälle yli 3 miljardia dollaria kun sitä johti pahamaineinen CIA:n vakoilija Osama bin Laden tavattuaan ensin silloisen USA:n kansallisen turvallisuusneuvonantajan Zbigniew Brzezinskin vuonna 1979.

 

Vielä pahempaa, amerikkalaisille ei ole vieläkään kerrottu että nämä CIA:n tukemat al-Qaida -terroristiryhmät ovat hävityksen ja kaaoksen takana Libyassa ja Syyriassa missä niitä käytetään hyväksi länsivaltojen toimesta heikentämään noita hallintoja koko Lähi-idän ”uudeksitekemisen” tarkoitusperiä varten, shokeeraava väite, jonka eläkkeellä oleva USA:n kenraali Wesley Clark vahvisti haastattelun aikana 2. maaliskuuta 2007 [katso video tästä] jossa hän totesi että 10 päivää syyskuun 11. päivä 2001 iskujen jälkeen Pentagonista annettiin määräykset tuhota Irak, Iran, Libya, Syyria ja ainakin 5 muuta Lähi-idän valtiota.

Tämä raportti kertoo että Yhdysvaltojen suorittaman Venäjää koskevan ”vakavan provokaation”, joka aiheutuu rahoittamalla näitä CIA-pohjaisia al-Qaida -terroristiryhmiä, syynä on yritys sotkea emämaa konfliktiin estämään Venäjän armeijajoukkoja vastaamasta suunniteltuun USA:n johtamaan hyökkäykseen ja invaasioon Irania vastaan ja muihin sellaisiin Lähi-idän seikkailuihin.

Venäläisten tiedusteluraporttien mukaan koskien tulevaa US-NATO kybersota-harjoitusta nimeltä Cyber ​​Coalition” jonka on määrä alkaa parin viikon sisällä, Äiti Venäjä, myöskin, asetetaan Yhdysvaltojen kohteeksi massiivisilla hakkeri-iskuilla näiden länsivaltojen ohjauksen alaisuudessa jotka suojelevat itseään samantyyppisiltä iskuilta.

Siitä huolimatta että sekä Venäjä että Kiina pysyvät heidän korkeimmassa valmiustilassaan kun USA ja NATO jatkavat heidän suunnitelmaansa massiivista globaalia sotaa varten, läntisten kansojen massat jäävät tietämättömiksi tulevasta myrskystä jonka on määrä nielaista koko maailma.

Näin on, myöskin, huolimatta Venäjän korkean sotilasupseerin, yleisesikuntapäällikön Nikolai Makarovin, varoituksesta tämän vuoden toukokuussa että, ”Päätöstä käyttää tuhoavaa voimaa ennaltaehkäisevästi tullaan tarvitsemaan jos tilanne pahenee”, hän sanoi kansainvälisessä konferenssissa, johon ottivat osaa vanhemmat USA- ja NATO-virkailijat, vastauksena Amerikan aggressioon Venäjää vastaan.

Kenraali Makarovin pahaenteistä varoitusta USA:lle toistettiin lisää tällä menneellä viikolla Venäjän varapääministeri Dmitry Rogozin’in taholta joka sanoi tapaamisessa NATO:n parlamentaarisen yleiskokouksen kanssa että NATO ei tule pitämään Moskovan mahdollisesta ”teknisestä vastauksesta” sen amerikkalaisen ohjustorjuntakilven sijoittamiseen Venäjän rajoille.

Huolimatta näistä varoituksista, kuitenkin, Obaman hallinto, viime syyskuussa, kietoi pauloihinsa Turkin sen ”sotaverkkoon” kun tämä keskeinen Lähi-idän valtio suostui virallisesti omaamaan alueelleen edistyksellisen amerikkalaisen tutkajärjestelmän joka on linkitetty NATO:n ohjuspuolustussysteemiin josta Venäjä oli jo varoittanut että se iskisi ennaltaehkäisevästi.

USA:n ja Israelin ollessa aloittaneet heidän suurimman yhteisen ilma- ja ohjussotaharjoituksen historiassa eilen, ja Turkin näyttäytyessä valmiilta aktivoimaan heidän amerikkalaisen tutkajärjestelmänsä, tämä raportti tulee siihen johtopäätökseen että ”sodan alkamisen todennäköisyys” johtuen Yhdysvaltain Venäjän varoitusten sivuuttamisesta saattaa, todellakin, ei olla kuukausien, vaan mahdollisesti vain viikkojen päässä. [Lue myös http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=5436, Suom. huom.]


October 22, 2012 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.] 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com