Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Amerikkalaisia sotilaita Irakissa Syyrian rajalle suunnattuna – USA:ssa busseihin asennettu mikrofoneja hallituksen salakuuntelua varten

Tässä tuorein Cutting Edgen viikkokirje jossa David Bay aluksi paljastaa uutisen jonka mukaan tuhansia amerikkalaisia sotilaita on hiljalleen ja vaivihkaa saapunut Irakiin mukamas estämään Syyrian hallinnon kemiallisten aseiden joutumista Irakin Al-Qaidan ja muiden jihadistien käsiin. Tosiasiassa kyseessä on valmistautuminen tunkeutumaan Syyrian puolelle rajaa jotta amerikkalaiset voisivat antaa tukeaan Syyrian kapinallisille Bashar al-Assadin kukistamiseksi. Viikkokirjeen toisessa osiossa kerrotaan uusimmasta NWO-kehityksestä kun Amerikassa on viranomaisten taholta alettu kuunnella salaa julkisen liikenteen bussimatkustajien keskusteluja busseihin asennettujen mikrofonien avulla. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

-----------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 11.12.2012

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Yli 3,000 amerikkalaista sotilasta on hissukseen saapunut uudelleen Irakiin jotta he voivat kokoontua Syyrian rajalle.

Pentagon laskee että yhteensä 17,000 amerikkalaista tullaan tarvitsemaan takavarikoimaan ja turvaamaan Syyrian kemiallisia aseita.

Katso alueen karttaaKuten voit nähdä, Irak jakaa hyvin pitkän rajalinjan Syyrian kanssa

UUTISKATSAUS: 3,000 USA:n sotilasta palaa salaisesti Irakiin Kuwaitin kautta – 17,000 suunniteltu Syyria/Kurdistan -operaatiota varten”, Press TV, 9. joulukuuta 2012

”Yli 3,000 USA:n sotilasta on salaisesti palannut Irakiin Kuwaitin kautta tehtäviin jotka liittyvät äskettäiseen kehitykseen Syyriassa ja pohjoisessa Irakissa … USA:n joukot ovat salaa astuneet Irakiin monissa vaiheissa ja ovat enimmäkseen sijoitetut Balad’in sotilasvaruskuntaan Salahuddin’in provinssissa ja al-Asad’in ilmatukikohtaan al-Anbar’in provinssissa. Raportit kertovat että joukkoihin kuuluu USA:n armeijan upseereja ja lähes 17,000 muun sotilaan on määrä palata salaisesti Irakiin samaa reittiä pitkin.”

Jos tämä uutisjuttu on totta, niin sitten presidentti Obama rikkoo Amerikan vetäytymisen Irakista ehtoja, vetäytyminen, joka tapahtui presidentti Obaman johdon alla.

Lisäksi, jos tämä juttu on totta, silloin Washington suunnittelee tunkeutumista Syyriaan Irakin puolelta rajaa. Tämä kehitys tulee varmasti suututtamaan Irakin shiiahallinnon ja herättää antiamerikkalaisia tuntemuksia kaikkialla Lähi-idässä jälleen kerran.

Mutta, arabien tuntemuksilla alueella ei ole väliä, ainoa seikka joka merkitsee, on se, että kaikki juurtuneet diktaattorit Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa poistetaan jotta supervaltio #7 voidaan perustaa. (Lue NEWS2436 kaikkia yksityiskohtia varten mitä tulee siihen kuinka Daniel 7:7-8 profetiaa ollaan toteuttamassa, päivittäisissä uutisissasi!)

Toinen uutislähde tarjosi uutta informaatiota koskien tätä amerikkalaisten joukkoja jälleenperehdyttämistä Irakiin.

UUTISKATSAUS: ”USA:n joukkojen kerrotaan olevan takaisin Irakissa Syyrian kriisin johdosta”, The New American, 10. joulukuuta 2012

” ’Yhdysvallat ja muut valtiot jotka haluavat auttaa Syyrian kapinallisia heidän ponnisteluissaan kukistaa Assadin hallinto ovat myöskin huolissaan Nusra Front’ista, yhdestä Syyrian kapinallisryhmästä jolla on selkeä hyväksymisleima Al-Qaidalta’, New York Times’in raportin mukaan joka identifioi ryhmän ’suoraksi Al-Qaidan vesaksi Irakissa’. Veteraania Al-Qaidan voimista Irakissa, joka sanoi että on johtanut Nusra Front’in ponnisteluja Syyriassa, siteerataan Times’issa sanomalla seuraavaa: ’Tämä on vain yksinkertainen tapa tehdä vastapalvelus meidän Syyrian veljille jotka taistelivat kanssamme Irakin maaperällä’.”

Sen vuoksi, amerikkalaiset joukot käyttävät tekosyytä että Irakin jihadistivoimat voivat saada kemiallisia joukkotuhoaseita Syyrian Assadilta, juonena asettaa ”saappaat takaisin maaperälle” Irakissa.

Minä mietin kuinka Lännen tukema Irakin hallitus aikoo reagoida kun he vahvistavat sen että USA:n joukot ovat tulleet takaisin heidän maaperälleen? Todellakin, nämä Amerikan joukot ovat Irakissa Kuwaitin kautta, mikä sijoittaisi heidät helppoon pääsyyn Syyrian rajalle. Kurdit pohjoisessa Irakissa ovat hyvin pro-amerikkalaisia ja ovat lausuneet tahtoaan julistaa itsenäinen, suvereeni Kurdistan, täysin vapaaksi shiiojen ja sunnien Irakista.

Totisesti, Jumalan aikakauden lopun profetia liittyen Irakin lopulliseen tuomioon on toteutumassa. Tiesitkö että viimeinen teko koskien Jumalan tuomiota muinaista Babylonia (Irak) vastaan, on se, että meedialaiset/kurdit tulevat lakaisemaan koko Irakin sen jälkeen kun tuomiopäiväsota on saatettu loppuun, murhaten säälimättömästi siviiliväestön?

Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2171, otsikolla, ”Presidentti Bush on jo lähes suorittanut loppuun aikakauden lopun profetian toteutuksen Jesajan luvussa 13 muinaista Babylonia (Irakia) vastaan”.

Sinä tulet järkyttymään saadessasi tietää miten Jumala käytti Skull & Bones Bushia toimittamaan Hänen 2,600 vuotta vanhan lopullisen tuomionsa Babylonia (Irakia) vastaan. Sinä et ehkä koskaan ole ajatellut Bushin Irakin sotaa tällaisessa profeetallisessa valossa.

[Voisiko tämä amerikkalaisten tulo Irakiin johtaa johonkin tapahtumaan shiia-enemmistöisessä Basrassa? Nimittäin H.G. Wells julisti kirjassaan "The Shape of Things To Come (Tulevien asioiden muoto)" vuodelta 1933 hyvin mielenkiintoisen Illuminaatin suunnitelman: ".. suunnitelma 'nykyaikaista maailmanvaltiota' varten onnistuisi kolmannella yrityksellään (kolmas maailmansota) ja olisi tulos sellaisesta, joka tapahtuisi Basrassa Irakissa." ["The Globalists: The Power Elite Exposed", by Dr. Dennis Cuddy, p. 50.], Suom. huom.]


IV. Hallitusten julkinen valvonta saavuttaa uuden pohjalukeman, osoittaen jälleen kerran että saatanallinen Uusi Maailmanjärjestys marssii säälimättömästi meitä kohti.

UUTISKATSAUS: ”Julkiset bussit halki maan lisäävät hiljalleen mikrofoneja äänittääkseen matkustajien keskustelut”, Wired Magazine, 10. joulukuuta 2012

”Joukkoliikenneviranomaiset kaupungeissa halki maan ovat hissukseen asentamassa mikrofoniin aktivoituja vakoilusysteemejä julkisiin busseihin mikä antaisi niille kyvyn äänittää ja tallentaa yksityisiä keskusteluja … Järjestelmiä asennetaan San Franciscossa, Baltimoressa, ja muissa kaupungeissa jotka saavat rahoitusta Kotimaan turvallisuusvirastolta….”

Voitko kuvitella tätä kehitystä? Kotimaan turvallisuusvirasto – kuin Hitlerin Gestapo – on hyvin kärkäs saattamaan koko väestön jatkuvan valvonnan tilaan. Sinä ymmärrät, jokainen diktatuuri historiassa on pystyttänyt mitä laajamittaisimman vakoilija- ja valvontaverkon bongatakseen toisinajattelijan käyttäytymisen ja estääkseen sitä kasvamasta niin että se uhkaa diktaattorin elämää.


















”Laitteiden käyttö nostaa vakavia kysymyksiä salakuuntelemisesta ilman lupaa, erityisesti koska matkustajien tallenteita voitaisiin käyttää hyväksi lainvalvontavirastojen taholta… Yleisesti neljästä kuuteen kameraa mikeillä varustettuna asennetaan kaikkialle bussiin, käsittäen yhden lähellä kuskia ja yhden bussin ulkopinnalle asennettuna.”

”Kaupungit jotka ovat asentaneet järjestelmiä tai ottaneet askeleita hankkiakseen niitä käsittävät San Franciscon, Kaliforniassa; Eugenen, Oregonissa; Traverse Cityn, Michiganissa; Columbuksen, Ohiossa; Baltimoren, Marylandissa; Hartfordin, Connecticutissa, sekä Athensin, Georgian osavaltiossa.”

”… ääni voitaisiin helposti kytkeä kasvontunnistusjärjestelmiin tai äänentunnistusteknologiaan tunnistamaan matkustajia jotka on saatu kiinni äänittämisillä.”

Tervetuloa Uuden Maailman Järjestyksen diktatuuriin joka tulee hyvin ankarasti kontrolloimaan sen kansalaisia niin että Ilmestyskirjan luku 13:16-18 voi kirjaimellisesti toteutua. Antikristus ja hänen virkailijansa eivät pysty kontrolloimaan ihmisiä niin kuin tämä profetia edellyttää ilman jokahetkistä, päivittäistä valvontaa.

Korkea teknologia välittää tätä jokahetkistä valvontaa ennennäkemättömällä tavalla maailman historiassa.

Kristitty, katso ylös, sillä meidän Vapahtajamme tulemus on lähellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com