Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 10. joulukuuta 2012

Israel varoittaa kemiallisten aseiden päätymisestä Hizbollah'ille

Tässä ajankohtainen Lähi-idän uutisartikkeli Cutting Edgen tuoreimmasta uutishälytyskirjeestä, jossa David Bay analysoi yhä kiristyvää Syyrian tilannetta kun puhutaan kemiallisten aseiden uhasta siviiliväestöä kohtaan. Israel ei tule sietämään sitä että Syyrian joukkotuhoaseet päätyisivät vääriin käsiin eli ääriryhmille kuten Hizbollahille. Viimeaikoina on ammuttu paljon rumputulta näillä kemiallisilla aseilla luoden vaikutelman että nyt käydään toisintoa ajasta ennen Saddamin Irakiin hyökkäystä v. 2003. Uutishälytyskirjeen osion suomensi: Olli R.

Tähän uutisartikkeliin liittyen lue myös:

http://www.debka.com/article/22600/Concern-that-Assad-may-have-passed-some-chemical-weapons-to-Hizballah

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=6041 (USA ja NATO valmistelevat hyökkäystä Syyriaan tavanomaisin valhein)

--------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, December 10, 2012


Trailer

II. Israel varoittaa että, jos joukkotuhoaseita annettaisiin Hizbollah’ille, Israel reagoisi voimakkaasti ja välittömästi.

Kesäkuussa, 1990, minä luin pääkirjoituksen juutalaisesta lehdestä joka varoitti että Israel reagoisi tuhoavalla voimalla jos palestiinalaiset joskus saisivat omistukseensa minkäänlaisia joukkotuhoaseita.

UUTISKATSAUS: ”Joukkotuhoaseiden ojentaminen Hizbollah’ille – punainen viiva”, YNET News, 10.12.2012

”Israelin Yhdysvaltojen suurlähettiläs Michael Oren kertoi Fox News’ille että jos Hizbollah saisi mitä tahansa kemiallisia aseita, Israel pitäisi sitä ’punaisena viivana’ ja ’pelin muuttajana’ alueella.”

Puheenaiheena juuri nyt on Syyrian omistama kemiallisten aseiden kalusto ja jota maa on kuulemma valmis käyttämään hyväksi. Pelkoja lietsotaan sillä että Syyrian presidentti Assad valmistautuu käyttämään kemiallisia aseita Syyrian kapinallisia vastaan epätoivoisessa yrityksessä säilyttää diktatuurinsa.

”Syyrialla on maailman suurin kemiallisten ja biologisten aseiden varasto. Eskaloituva sisällissota on nostattanut huolia että Assadin joukkotuhoaseet saattavat löytää tiensä terroriryhmille kuten Hizbollah’ille; samaten kuin huolia että epätoivoinen johtaja saattaa käyttää niitä omaa kansaansa vastaan.”

Eikö tämä ollut juuri se pelko jota kasvatettiin Irakin Saddam Husseinia vastaan? Emmekö me syyttäneet häntä valmistelemasta antaa joukkotuhoaseita terroristiryhmille kuten Osama bin Ladenin Al-Qaidalle? Kyllä, tietenkin me syytimme. Mutta, tietenkään, Saddam ei omistanut mitään joukkotuhoaseita, kuten me hiljalleen tajusimme useita vuosia sen jälkeen kun Koalition joukot saivat kontrollin koko Irakista. Jopa presidentin oma tutkimuskomissio myönsi sen että Saddam ei omistanut joukkotuhoaseita. Sen tähden, onko meidän määrä uskoa samoja hallinnon virastoja jotka nyt sanovat meille että Syyrian presidentti Assad valmistautuu ojentamaan joukkotuhoaseita terroristeille?

”Hän sanoi, ’Israelilla on hyvin selkeä punainen viiva, koskien noiden kemiallisten aseiden luovuttamista vääriin käsiin. Voitko kuvitella, jos Hizbollah, sen 70,000 rakettinsa kanssa, saisi käsiinsä kemiallisia aseita, jotka voisivat tappaa tuhansia ihmisiä?’. USA:n presidentti Barack Obama ja ulkoministeri Hillary Clinton molemmat sanoivat että mikä tahansa Damaskoksen kemiallisten aseiden käyttöönotto tai sijoittaminen muodostaisi punaisen viivan Washingtonille.”

Israelin johto on pitkään käsittänyt mitä tapahtuisi jos joukkotuhoaseita käytettäisiin sitä vastaan. Minä en koskaan unohda järkytystäni kesäkuussa, vuonna 1990, jolloin minä ostin juutalaisen kirjapainon sanomalehden kioskista Bostonin keskustassa, Massachusetts’in osavaltiossa, sillä se sisälsi pääkirjoituksen joka kiihotti mielenkiintoani, kuten ei mikään ollut tehnyt sellaista pitkään, pitkään aikaan. Tämä pääkirjoitus totesi että Israelin korkein johto – sekä poliittinen että sotilaallinen – oli tullut johtopäätökseen että, seuraavassa sodassa Israelin ja arabien välillä, heidän täytyisi tuhota kokonaisia arabiväestöjä. Tämä pääkirjoitus selitti että Israelin johto oli läpeensä kyllästynyt arabien jatkuvasta hyökkäämisestä heitä vastaan, ja todetakseen ettei Israelin sotilaallinen voitto johtanut kestävään rauhaan, vaan ainoastaan pystytti näyttämön seuraavalle sodalle. Arabivaltiot saisivat varmasti hallinnan joukkotuhoaseista ennemmin tai myöhemmin, ja käyttäisivät niitä Israelin hävittämiseen, vaikkakin he itse kärsisivät valtavia tappioita. [Koska arabeja on lukumäärältään enemmän kuin juutalaisia tällä alueella eli 270 miljoonaa verrattuna 6 miljoonaan, heillä on varaa olla sitä mieltä että suunnattomat tappiot olisivat hyväksyttäviä jos Israel tuhottaisiin.]

Sen tähden, tämä pääkirjoitus päätteli että seuraavan sodan täytyisi johtaa heidän kaikkein leppymättömimmän vihollisen, joka identifioidaan palestiinalaisina, syyrialaisina, ja egyptiläisinä, tuhoon. Ole hyvä ja lue meidän arkistoitu Headline News -artikkeli, NEWS2095, täydellisiä profeetallisia yksityiskohtia varten koskien Vanhan Testamentin profetiaa missä Jumala näki ennalta ”Eesaun huoneen”, nykypäivän palestiinalaisten, täydellisen tuhon.

Israel on astumaisillaan sen kansallisen historiansa katastrofaalisimpaan aikaan – ”Jaakobin ahdistuksen aikaan”. Mutta, Jumala tulee vapauttamaan sen, vaikkakin Hän sallii maan käydä läpi valtavan onnettomuuden. Rukoile rauhaa Jerusalemille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com