Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Amerikkalaiset juhlivat viimeistä vuotta vapaana kansana edessään poliisivaltio?

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean Sisar Ciara'n loppuvuoden 2013 erikoisraportti joka globaaleihin tiedustelutietoihin viitaten maalailee uhkakuvia vuodelle 2014 koskien Amerikan Yhdysvaltojen olemassaoloa vapaana maana. Jokin katastrofi (false flag) on lähestymässä ja Amerikkaa lainsäädännöllisesti itsenäisenä suvereenina maana ollaan ajamassa alas kansainvälisten sopimusten nojalla. Kansalaiset ovat kuitenkin osin heränneet jenkkilässä näiden illuoligarkkien vehkeilyihin ja siksi Yhdysvallat saattaa olla luisumassa sisällissotaan tai jopa vallankaappausyritykseen kun maa on hyvin kahtiajakautunut pääpuolueiden kannattajien kesken. Se on kuitenkin varmaa että kaikki tämä kaaos johtaa poliisivaltioon (Order from Chaos) jossa toisinajattelijat, jotka puhuvat totuuden puolesta, joutuvat ahdinkoon. Erikoisraportin suomensi: Olli R.

--------------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."

Amerikkalaiset juhlivat viimeistä vuotta vapaana kansana

   

Ihmisten leimaamisessa salaliittoteoreetikoiksi Lännen portinvartijoiden taholta ei ole mitään tekemistä sen kanssa kuinka paljon on todisteita väitteiden tueksi tai väitteiden laadusta, vaan se on poliittinen kehotus, perustuen siihen ketä salaliittoteoria koskettaa ja kuka sen kehittää...Jonkun leimaaminen 'salaliittoteoreetikoksi' on heidän normikeinonsa ilmoittaa henkilön olevan 'kielletty', ts. hän on epäluotettava lähde ja 'hörhö'. Se on tapa, että eriävät mielipiteet ja keskustelu tukahdutetaan siellä missä näyttää olevan vapaita ja demokraattisia yhteiskuntia – ja miten ihmiset, jotka haastavat hallitsevien vallanpitäjien kertomukset, marginalisoidaan tarkoituksellisesti.”



Erikoisraportti Sisar Ciara'lta

 
Globaali tiedustelutietoja välittävä Stratfor-yhtiö (Pääse huomisen tiedustelutietoihin, ei eilisiin uutisiin) julkaisi äskettäin sarjan vuotta 2014 koskevia ennakoivia artikkeleita sen hienostuneimmille asiakkaille, jotka pääasiallisesti, varoittivat että Yhdysvallat, seuraavan vuoden loppuun mennessä, ”lakkaisi olemasta kaikessa paitsi vain nimellisesti” johtuen kolmesta häämöttävästä uhasta: 1) Mahdollinen valehyökkäys (false flag) Amerikan oligarkian toimesta (hallinto jossa pieni ryhmä harjoittaa kontrollia, erityisesti korruptoituneita ja itsekkäitä pyrkimyksiä silmällä pitäen) kansalaisiaan varten vakiinnuttaakseen valtaansa; 2) Tyynenmeren kumppanuussopimuksen (Trans-Pacific Partnership (TPP) agreement) allekirjoittaminen joka korvaisi Amerikan lainsäädännön yrityssäännöillä tuhoten ikuisiksi ajoiksi yksilön oikeudet ja yksityisyyden; ja 3) Yhdysvaltain Korkeimman oikeuden sallima voitto Obaman hallinnolle Bond vs. Yhdysvallat -tapauksessa joka sallisi ikuisesti kansainvälisten sopimusten kumota Amerikan lakeja (tapaus on lähetetty takaisin alemman tuomioistuimen tarkasteltavaksi, Suom. huom.).

Niille harvoille etuoikeutetuille joilla on varaa maksaa lähes 100,000 dollaria näistä valikoituneista Stratfor'in raporteista, reaktio on ollut välitön, ja niihin kuuluvat miljardöörit Warren Buffett, John Paulson sekä George Soros ”myyden salaa polkuhintaan heidän amerikkalaisia osakkeitaan... ja pikatahtia.”



Asettumisella niitä amerikkalaisia vastaan jotka pyrkivät seisomaan yhdessä, kuitenkin, on takanaan uusi mielipidekysely, joka julkaistiin tällä viikolla, osoittaen että vain yksi kolmasosa amerikkalaisista sanoo että useimpiin ihmisiin voidaan luottaa, ja lähes jokaisella mittarilla. Amerikkalaiset ovat vihaisempia tänään kuin minään muuna ajankohtana heidän historiassa. He ovat halveksivampia lähes jokaista merkittävää instituutiota – hallintoa, yritystoimintaa, mediaa – kohtaan. He ovat yhä vakuuttuneempia siitä että kansakunta on väärillä jäljillä. Ja he ovat paljon enemmän jakaantuneempia. Poliittiset tiedemiehet sanovat että aukko keskiverto republikaaniäänestäjän ja keskiverto demokraattiäänestäjän välillä on laajempi tänään koko joukossa kysymyksiä kuin se on ollut lähtien 1920-luvulta.

Kaiken kaikkiaan, ja kun oligarkit hallitsevat Amerikkaa jonka kaikki tietävät hyvin...Yhdysvallat on valmis sisällissotaan, parhaimmillaan, tai suoranaiseen vallankumoukseen.

Se mitä jää nähtäväksi kuitenkin on, JOSKO amerikkalaiset itse heräävät valheisiin joita heille kerrotaan ja alkavat toimia oman edun suojaamiseksi, ei ainoastaan vapautensa, vaan heidän elämiensä myöskin. Kaikesta huolimatta, ja kuten historia on pitkään osoittanut...koulutettua ja informoitua kansaa ei voida kukistaa...PISTE.

Ollakseen koulutettu ja informoitu, kuitenkin, sinun täytyy tietää kehen luottaa ja uskoa.

Oligarkit haluavat sinun uskovan vain heitä...loppujen lopuksi, jos sinä et voi luottaa valtavirran uutisiin niin ketä sinä voit uskoa?

No vastausta tähän kysymykseen kuultiin ”ympäri maailmaa” tänä menneenä vuonna kun Amerikan kansa nousi ylös ja uhmasi heidän oligarkkien ”valtavirran” uutisia ja, sen sijaan, kuunteli meitä hulluja salaliittoteoreetikkoja kun varoitimme sinua siitä että sotaa Syyriassa oli suunniteltu käyttämällä valheita hyväksi ja jos suunnitelmia ei olisi pysäytetty niin ne olisivat johtaneet 3. maailmansotaan.

Ja se vain paranee! Juuri viime viikolla Amerikan uutistoimittajien yhdistys ja Associated Press'in mediatoimittajat (American Society of News Editors and the Associated Press Media Editors) liittyivät meihin hulluihin salaliittoteoreetikkoihin ja kehottivat jäseniään lopettamaan valokuvien ja videoiden käytön joita Valkoinen Talo julkaisee koska, yksinkertaisesti sanottuna, he ovat väsyneet Obaman hallinnon propagandaan myöskin.

Nyt toivonkin että voisimme saada teidät kaikki varustetuksi totuudella ja liittymään meihin vapauden muureilla jopa suurempia meitä vastaan tulossa olevia hyökkäyksiä vastaan, mutta se ei ole mahdollista.

Se mitä voit tehdä on kuitenkin muuttaa aikaa jota kuluttaisit puolustaaksesi meidän yhteistä vapauttamme rahaan jonka avulla voimme jatkaa taistelua!

Muista, olemme kaikki tässä yhdessä ja ainoa asia joka merkkaa, on se, että me voitamme....koska jos emme voita; seuraukset ovat liian kauhistuttavia edes mietittäväksi.

Yli kymmenen vuoden ajan, sisaret ovat varustaneet sinut enemmällä totuudella ja rehellisyydellä siitä mitä on meneillään, ja tulee tapahtumaan, kuin mikään muu uutislähde jonka sinä voit nimetä. Kun ”vallanpitäjät” yrittivät valehdella sinulle, me kerroimme sinulle totuuden. Kun he yrittivät petkuttaa sinua, me me näytimme sinulle heidän valheensa. Se mitä he yrittivät pitää piilossa sinulta, sen me suihkutimme päivänvaloon heidän petostensa päälle.

Ja edellä kaikkea muuta...ja muista aina tämä...kaikki mitä me olemme tehneet on ollut SINUA varten!

With God,

Sister Ciara

Dublin, Ireland

1 December 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com